Uppe i tid.


Äntligen är jag uppe i tid fast snart ska jag iväg. Kommer nog vara lika segt och jävligt idag också and that sucks mest för att jag är ensam med chefen på söndagar utan barnen, suck. Tycker dessutom att det är sorgligt att Carro inte får ledigt för att han inte kan jobba själv för han har så "mycket" att göra och kan inte sköta allt själv, pfft. Igår spelade han typ harpan på datorn kanske 3-4 gånger och var inne och läste tidningen ett antal gånger också, han kommer säkert göra samma sak nästa helg troligtvis, jävla förstörare.

Försöka sig på att skriva cv var det sen ja när jag kommit hem och imorgon ska jag ner på stan. Kollade upp vart jag skulle hämta upp h&m paketet och det visa sig att jag måste hämta den på statoil på kristineberg, wtf?? Vadfan inte på ica för som alltid? Palla ta sig upp dit i denna kyla! Helvete då. Aja får väll ta bussen och typ möta Johanna där kanske för jag tänker då fan inte gå och frusa ihjäl. Nu måste jag sminka mig, tjarå.


To do list.


En liten shoppinglista och typ en komma ihåg lapp till mig själv sen när jag drar till Sthlm på lördag.



* Kolla efter snygga svarta shorts ifall jag inte lyckats färga mina röda eller hitta något annat bra alternativ.

* Kolla efter klänningar, tröjor, linnen, koftor, tishor, jeans, strumpbyxor, skor och sånt shit som kan behövas, måste ha mer kläder!

* Köpa nördbrillor igen som försvann.

* Köpa mer toningar.

* Köpa 1-2 lösögonfransar.

* Köpa något från MAC, jag vet inte riktigt vad än men typ pensel, cake eyeliner, ögonskugga osv.

* Ögonbryns skugga.

* Septum piercing.

* Accessoarer som typ snygga halsband, armband osv. Typ skullhalsbandet på shock osv.

* Kolla in Beyond retro!

* Köpa lösa nitar i guld och silver i olika former till kläder och stuff.

* Sen andra prylar. Får se vad som finns och hur mycket jag har råd med.


Das Boot.

* Packa ner nätstrumpbyxor, stay-ups, leggings osv.

* Shortsen?

* Svart klänning.

* Plattång.

* Hårspray.

* Smink och neccesären.

* Mobil laddare och kameraladdare.

* Ballerina och kängor.

* Kofta.

* Linne.

* Tisha?

* Bandare och ipod.

* Min hatt?

* Alkohol, groggvirke och cigg som köps på taxfreen.

* Glatt humör.


Vad jag kommit på hitills..


Sidecut?


Otroligt segt på jobbet igen, kommer vara likadant på söndag också. Drygt med tanke på att jag jobbar typ 6 timmar och det finns knappt något att göra emellan förutom att typ sjunga för mig själv när chefen inte är där, rita eller typ stå och dra mig så att tiden ska gå. Jag tänker mest, bara en dag kvar sen är jag fri igen och bara några dagar till sen ska jag festa som fan på Das Boot osv, enda som håller mig uppe, haha.

Jag har börjat kolla på serierna Vampire diarys och Skins. Vampyr serien påminner såklart lite om Twilight och True Blood men ändå inte men vampyrer är ju nice liksom och Skins är lite skum hitills med konstiga människor men alla andra som sett typ alla säsonger verkar ju vara så himla hooked on it så jag ger det en chans. Snart ska jag götta mig i nya avsnitt av medium och ghost whisperer. Imorgon måste jag fixa ett jävla CV annars måste jag ringa abf på måndag och säga att jag ej kan komma, suck. Sen måste jag fixa nå jävla färg som jag kan färga shortsen med och hämta mitt h&m paket. På onsdag förmiddag ska jag somsagt klippa mig och jag ser fram emot det samtidigt som jag inte gör det.

Jag har från och till under många perioder funderat på att raka sidecut nångång, antingen på bara ena sidan eller på båda men jag vågar fan inte. Mest för att jag har så långt hår och jag kommer förlora en del hår och för att det kommer ta några månader innan allt är som vanligt igen. Men man kan som tur är dölja det ganska bra med övre håret och jag sätter ändå typ aldrig upp håret så det ser mysko ut sen när jag vill spara ut. Kommer jag att raka sidecut så kommer jag fixa en slags tuppkam fast inte en sån som står helt rakt upp utan som nedre bilderna och även bara ha åt ena sidan.

Lånade lite bilder från en snygg brud som heter Adina.










Hon inspirerar mig verkligen och gör mig så himla sugen på att raka. Men sen saker som att fixa håret upp sådär ganska ofta gör mig ganska off, jag måste alltså börja lära mig att fixa det korrekt och även orka göra det, mina armar suger. Sen att typ hur sover man med det håret? Går det att kamma ur varenda gång? Sen har jag inte direkt en speciell stil som passar till det direkt heller, typ gothisk eller nåt sånt men jag gillar ju psychobilly och det funkar ju fint med sånna frillor också. Vad tycker ni? Jag måste ju fan prova nångång iallafall men frågan är när..??



Klipp, klipp.



Seg dag på jobbet, totalt kanske det kom 15 pers på båda föreställningarna alltså Sherlock Holmes och imorgon jobbar jag lite längre och det verkar som om det kommer vara lika segt och dött men sen vet man aldrig. Nu har jag även bokat en klipptid på hårdesign. Så på onsdag kl 11.00 ska jag toppa mig lite och även fixa till luggen. Måste skriva ut lite bilder på ungefär hur jag vill ha det som på bilden nedan tex. Det får heller inte klippa mer än kanske 5-6 cm heller, haha. Sen hoppas jag luggen blir bra, att de fattar vad jag menar!! och att det passar mig. Tur att jag gör det på torsdag för då kan jag ångra mig och fixa nåt bättre själv sen innan lördag. Fan tog jag klipptid på förmiddagen för egentligen? Orka palla sig upp tidigt för att klippa håret, aja gjort är gjort nu.

Nu blir det Project Runway och lite grekisk sallad.


Vad tror ni?


Joo btw min babe Shelly vann howcool tävlingen på 100 dollar så nu får hon handla vad hon vill för så mycket cash, underbart! Jag är lite avis, hehe. Tack vare mig och massa andra som röstat på henne hennes bilder i en vecka. Sen märkte jag på hennes blogg att hon lagt upp en liten klipp där hon visar hur glad hon är.




Sötjävel! Grattis igen! Btw kika gärna in på hennes blogg, just loves it. Hon säljer även massa grejer just nu, chek it out.

I'm in.


Hej hej heej allihopa! Haha. Tänkte vara med och tävla om en sån här tisha hos Kan dee drawings, snygga bruden som tecknar otroligt snygga brudar. Jag brukar aldrig vinna sånna här tävlingar men man kan ju alltid testa. T-shirten heter My heart is not for sale som jag även röstade fram som namn till motivet när hon hade skissat den för första gången och den finns nu även i rosa, det mesta är i vitt annars så det är ju nice. Man ska alltså berätta om tävlingen och sen länka till henne, dock behöver man inte ha en blogg för att göra detta bara så att ni vet.

Damn att man inte har lika mycket talang som bruden, det hade ju varit sjukt nice. Ni läser väll hennes blogg? Man får mycket inspiration från hennes blogg, allt från hennes tecknande till ja typ nästan vad som helst. Otroligt söt personlighet tycker jag att hon har också. You go girl!




Btw vinner jag så vill jag ha storleken S, hehe.

I cannot sleep.


Sitter med olivolja i håret för första gången, alla säger att det ska vara så bra och att håret blir mjukt osv och det blir det säkert men jag hoppas inte att mitt hår blir för fettigt så jag undvek att ha i för mycket i hårbotten.

Kollade på en film igår och somna klockan 07.00, damn. Filmen hette iallafall The lovely bones och den var bra. Jag var lite skeptisk till att den skulle vara ganska tråkig men det var den icke. Den var vacker, söt och sorglig. Jag hoppas att man får komma till ett sånt där ställe, världen mittemellan, haha ja man kan ju drömma. Värd att se iallafall så den får typ 4 av 5 toasts.




Rebecca Simonsson.


Asså ingenting blir ju av. Inge abf, inge tatuering. Fick reda på att Thomas avbokat sin tid av någon anledning, aja. Imorgon drar jag själv på abf eftersom man fan aldrig får tag i folk och sen äter jag FÖRHOPPNINGSVIS pizza med Johanna, haha och sen drar jag och jobbar, kort dag, bra det!

Jag följer Rebecca Simonssons blogg och har kanske gjort det i en månad, jag älskar hennes look och drag och samtidigt hennes stil fast ibland kan den vara lite konstig. Hon är tydligen halv grek och halv syrian från Libanon men det syns faktiskt lite fast hon är blond just nu. Hon är en brud som får mig att testa mer annorlunda saker och får mig att bli sugen på att testa mittbena, fast jag vet inte om jag skulle våga. Haha. Här är några bilder iallafall.














Jag vill ha alla hennes bodysuits på dessa bilder. Den i spets är hur cool som helst fast jag inte är världens största fan av utsvängda byxor, jag älskar allt som har spetsiga futuristiska axlar och den längst ner är ju bara för läcker. Sen gillar jag att hon ser knarkad ut i blicken ganska ofta när hon blir fotad, det passar henne, haha. Sen blir jag sjukt sugen på att fylla läpparna också som hon gjort och bli blond, hehe. Sen sidecuten, mmm.




Loves it.

Mmm..


Kul att man får ett sms av Emelie där hon säger att hon fått reda på att de säljer biljetter utanför där The Baseballs skulle spela ikväll, bra jobbat grabbar! Fyfan vad arg jag är! Kunde de fan inte ta och skriva det på sidan eller något, åtminstonde dagen innan? Klart folk inte chansar när det står att alla biljetter är slut. Hgsjadwgdywgdhgsvdgvwhvdgwvdvgwvdgnvwgdvgwvdgv!!!!!!!!!!!!! Helvetes jävla skit! Idioter! Gaaaaaaaaaaaah! Jag kunde fan ha sett dem ikväll, fitta!

Aja försöker lugna ner mig och får fan hoppas att de kommer snart igen. Det finns en thai resturang i Stockholm som heter Koh Phangan och ligger på medborgarplatsen som verkar hur cool som helst och då menar jag inredningen och maten smakar säkert bra den med. Neonljus och typ tuk-tuk bord osv så det känns som Thailand. Ska fråga brudarna sen om de har lust att äta lunch där på lördag nästa vecka. Maten är vääldigt dyr annars men lunch är billigt. Sen finns det en bar som heter Tiki room som serverar as fräna tropiska drinkar, typ en vulkan drink man delar med flera stycken, cp coolt. Dock öppnar de sent så dit får man dra en annan gång.


Resturangen.





Små bilder men besök annars hemsidan.


Tiki Room.



Hemsidan.

Cheapo.


Haha inge abf idag heller, tar det imorgon, ska också följa med Thomas när han tatuerar sig klockan två dessutom tillsammans med Johanna, spännande och se hur Thomas kommer genomlida det, haha. Tror jag ska hämta mitt H&M paket då också så, yepp. Har ju fått min lön nu och jag blev inte direkt jättebesviken, fick mer än vad jag trodde, skillde bara typ en hundring från den lön jag fick i december månad som varit min högsta summa hitills men det är fortfarande för lite enligt mig. Nu ska jag bara försöka hålla hårt i de pengarna till Das Boot och Stockholm och även en bit in på februari, får se hur det går.

Hämtade mina leopard slippers idag också, i ett rosa paket, nice. Kartongen hade även ett tryck som en pizzakartong, lite roligt. De satt bättre än vad jag trodde också med tanke på att det var storlek 38 och det brukar variera. De kommer användas mycket i vår och sommar. Minns mina första slippers 2007 tror jag, som var mörka med vit sula och rosa devil katter på, haha. Jag älskade dem och använde dem så mycket tills det gick hål under sulan och lite till. Ska försöka vara mer försiktig med dessa. Snart blir det fisk till middag.







Hey, wait I've got a new complain.


Blev inget av det jag skrev om igår, abf och pizza, skjuter upp det. Idag fick jag hem avin för leopardvansen, nice leveranstid, ska hämta dem imorgon.

Två av mina kusiner kom till Sverige igår kväll, en av dem heter Serkan och har varit här i några år för några år sen men drog sen till Tjeckien och jobbade i ett par år och sen träffa han en tjej under den tiden som han gifte sig med i Istanbul förra året, en tjeckis brud alltså. Han är alltså den första i våran släkt som gifter sig med en utomstående som inte är turk, haha. Sen har jag ju kusiner som har svenska flickvänner också men ja. Han är ungefär 28-29 år och har kommit hit till Sverige igen för att jobba och denna gång tagit med sig sin yngre mellersta bror som heter Volkan som är ungefär 24-25 år? Håller fan nte koll på hur gamla mina äldre kusiner är, iallafall han är här i Sverige för första gången och han var inte direkt så jätteglad över att få lämna Istanbul, har retat han lite för det samtidigt som jag förstår honom, måste vara jobbigt. Deras yngsta bror är här i Sverige och jobbar sen många år tillbaka och jobbar hos min far i Karlstad så nu är alla tre bröder samlade här, dessa är alltså från min mammas sida. Så idag kommer han Serkan hit till oss ikväll, jag har inte sett han på kanske fem år? eller något, ska bli trevligt.

De hade en bror till som var äldre än alla de tre som tyvärr dog av brännskador när han var 18 kanske? Minns inte riktigt, vet heller inte om jag hann träffa honom när jag va yngre. Stället han jobbade på hade börjat brinna pga något ljus tror jag och han kom ut men gick tillbaka in för att rädda livet på en annan vi känner som hade fastnat där inne eller något och han hade börjat brinna lite, Sedat hette min kusin som dog. Han lyckades släcka elden på sig själv men det hade liksom hunnit brinna in eller ja kläderna hade hunnit brinna in i huden på sidan eller något så han låg på sjukhus några dagar men klarade sig inte tyvärr. Hans morsa blev jättedeprimerad av detta såklart och lyckades framodla cancer, minns inte vad det var för caner dock och dog hon också efter hennes son, vet inte hur lång tid efter dock. Fatta vilken förlust för min morbror och resten av mina kusiner, vilken smärta, usch. Aja nog om döden.

Jag ser inte fram emot helgen men snart är det Das boot så jag håller ut, lär ju fan ha fått min lön kanske? Måste kika imorgon, lär väll bli lika besviken som vanligt.



Saknar våren.


Jahapp då var måndagen slut, sjukt fort går det men det är lika bra just nu så att våren fan kan ta och komma nångång. Valborg ser jag fram emot, nu jävlar tänker jag ta ut pinnen ur röven och fira valborg i Uppsala för en gångs skull, har velat åka dit i flera år typ. Förra året sket sig då jag skulle hänga med Shelly men jag hade ingenstans att sova och ville typ inte vara uppe hela natten tydligen men i år har jag fixat sovplats och några grabbar att parka med men lär ju höra med fler folk som ska dit man kan joina, någon som är sugen? Valborg är ju fullsmockat med folk från överallt och verkar hur kul som helst, ungefär som en festival. Jag hade nog kul när jag parkade i Tanto i Stockholm i maj en random dag så valborg i Uppsala lär ju vara tusen gånger bättre. Hoppas på bra väder!

Ok jag har bestämt mig för att baka scones imorgon, har funderat på det i några dagar nu men igår fick Ewe mig extra sugen då hon skulle baka något bröd till sig själv, går ju väldigt fort att göra också så det är ju skitbra, måste bara köpa smör och marmelad. Mitt h&m paket har kommit också men den ska jag inte hämta på ett tag dock. Jo fan jag måste fråga tygaffären i Mora imorgon om de vet något ställe som säljer färg som man kan färga tyg med eller ja kläder. Har ett par röda shorts som jag vill färga till svart eftersom jag har ett stort behov utav svarta shorts och som jag ska ha på Das Boot så det måste jag fixa innan vi drar, de lär ju ha det nånstans iallafall, kanske tygaffären i Noret och jag hoppas att det inte är alltför dyrt och att färgen blir bra, orkar inte beställa från internet men jag ska dock söka fakta om det, vill ju inte ha gråa shorts direkt. Näe ska väll fixa lite knäckebröds mackor och kolla på typ Sherlock Holmes eller något. Hej.





Min fina hatt <3


Mm I'm in love. Så länge som jag har längtat efter att skaffa en sån här hatt och äntligen har jag en sån i mina ägor, awesome. Funderar på att skippa tona håret i veckan, ska ju ändå jobba ihelgen. Sen ska jag ta och boka en klipptid nånstans i slutet av veckan fast en tid nästa vecka då eftersom luggen måste få växa ut mer. Jag ska toppa mig (behövs verkligen) men som vanligt kommer jag inte tillåta dem att kapa av för mycket, högst 5 cm kanske även fast jag kanske borde kapa av 10 cm med tanke på hur slitna mina toppar är men näe jag hatar sånt. Jag ska dock bli bättre på att använda värmeskydd när jag plattar håret. Sen ska det bli riktigt spännande att se hur luggen kommer att se ut på mig. Hoppas det inte blir fail.

Imorgon ska jag gå på abf med Carro igen för att skriva in oss och fixa CV och sen sa jag käka med Johanna för det blev inte av idag. Ååhh snart är det Das Boot, gjorde Ewe pepp som fan när jag sa vilka som kommer, vi kommer ha grymt kul, drinkarna kommer att flöda, båten kommer att gunga när vi intar dansgolven och vi ska ha party i våran hytt som vanligt! Alla på båten är välkommna, haha.









Ska jag vara ärlig så blev jag smått sugen på att fixa riktig orange färg till håret nångång, nog för att den nyansen på bilden är lite skabbig så tänker jag mer på morotsfärg aktigt, måste ju provas, likaså med blont, rosa och blått.

Paket.


Har varit en snabb sväng ner på stan och hämtat ut mina paket, äntligen! Sex stycken toningar, vermillion, poppy red och rubine, tänkte testa lite nya nyanser. Min sovjetiska hatt såklart, blev grymt nöjd, sitter asbra!! Meen när jag öppnade lådan till nike skorna så var de till min förvåning vita? Wtf?? sen var de dessutom lägre än vad jag trodde? De var inte som de såg ut på bild, fan!! Jag vill inte ha vita sneakers! Hatar vita skor. Blää. Jahapp då får jag returera tillbaka dem och se om det finns bättre alternativ eller så tar jag pengarna tillbaka och köper mina riktiga nike drömskor istället, hade dock varit nice med helsvarta sneakers men jaja.

Lägger upp bild på grejerna senare.

JAAA!


Så ja nu kan jag tjuta av glädje! Haha. Jag är såååååååååååååååååååååååååå glad när jag fick se på Facebook att Alice In Videoland och Slagsmålsklubben kommer att spela på Das Boot. Ååååh! Maskinen hade ställt in men det skiter jag fullständigt i, jag fick iallafall en av mina önskningar uppfyllda, att Aiv skulle spela på Das Boot igen, mmmmhhh feels good. Dessutom är det typ deras sista spelning med gamla låtar tydligen? Alla andra kommande konserter med dem kommer mest innehålla deras nya låtar så det blir ju nice att man får vara med om det för jag kan knappt alla deras nya låtar och deras gamla är ju bäst! Åh jag kommer ha så jävla kul! Smk är fan då inte illa heller, såg dem live på P&L 07 och Arvika 08. Det var typ då pekfingerdansen satte sina spår i mig, haha. Kommer bli riktigt kul att hoppa runt till deras musik.

Jag minns när jag såg Aiv för första gången på Das Boot 07, eller ja såg och såg. Stod mest i bakgrunden pch hängde över ett bord med Thomas och var halvintresserad och såg inte ett skit, medans Julia och Emma röjjde i publiken. Thomas hade spelat Aiv för mig många gånger hemma hos sig men jag var inte direkt hooked så att säga med detsamma därför var jag inte så värst pepp 07 men efter det när jag lyssnade på dem mer och mer var jag totally hooked. Haha. Sen när de spelade på P&L och jag såg dem med Johanna skuttade jag runt som aldrig förr, hehe. Jag lovar att i år kommer det vara värre, haha. Jag är så jävla glad så ni anar inte! I love my life, för tillfället iallafall, haha.

Är peppad till tusen. Bara 13 dagar kvar..




Lördagens fest.


Innan jag brister ut i ännu mer glädjetårar så ska jag dra en liten sammanfattning av igår.

Markus och Jare hämtade upp mig och vi drog till Willys för att köpa groggvirke och sedan drog vi till Thomas lägenhet där Johanna och Thomas hade börjat dricka. Thomas försökte fixa med sin vattenpipa men det faila så vi satte oss i vardagsrummet, snackade, drack och lyssnade på hiphop/rn&b. Sedan kom även Sara och vi spelade lite ölspel med tärningar gjorda av stearinljus, haha. Joinade även Jare och Markus på sten sax påse ölspelet och jag vann ganska många gånger, awesome. Vid detta lag, runt 21.30 kanske så blev Thomas väldigt packad och var all over the place så att säga, haha det var en upplevelse kan jag säga, hehe men nog om det. Alexandra och Cajsa kikade in ett tag också.

Runt 23.30 kanske så drog vi till Wasa och där var det halvfullt, eller ja halvdött snarare. Men vi träffade på ganska många vi kände, Camilla, Anders ehm fan jag minns inte alla, haha. Tom och Anton överasskade oss när de dök upp och jag blev genast ännu mera happy! Mina fina pöjkar. Stefan Häll träffa jag också på, skittrevligt, har inte pratat med hans sen typ Gregers fest och synd nog var inte äns Greger där för att visa mig ännu mera moves av MJ, haha. Jag, Sara och Johanna dansade på för fullt och dj:n som brukar spela RATM och andra rocklåtar vägrade spela The Baseballs, fyfan. Men Grease kunde han då fan spela, lol? Yeye vi var där till stängning och så sällskapade Johanna mig ungefär hem till mig innan hennes mamma hämtade upp henne. Nice kväll var det iallafall med sina highlights, tack alla. Det gör vi om, haha.

Imorgon ska jag fixa lite grejer på stan och sen käka pizza med Johanna. Nu ska jag duscha.











Kärlek.


Sitter och chillar i min säng och lyssnar på underbara Laleh, min kvinna! Jag har nog aldrig varit så kär i en kvinna förut och då menar jag personligheten, sättet, musiken, rösten, allt! Det finns ingen mer ljuvlig människa, det finns ingen lika fantastisk människa som hon är, vad jag vet hitills iallafall. Helt otroligt att jag träffat henne irl, ni anar inte hur jävla glad jag blev, iofs var det 2006 och då betydde hon inte exakt lika mycket för mig som hon gör nu men jag älskade henne iallafall och sen att se henne live 2007 var en utav de vackraste kvällarna i mitt liv. Hon berör en som ingen annan på sitt egna lilla sätt, hon är lite speciell. Ni förstår vad jag menar om ni lyssnar på henne live eller kollar på intervjuver med henne, ingen är som henne. Jag kan inte beskriva riktigt hur jag känner med simpla ord. Hennes musik är mitt liv. Varenda ord i hennes texter träffar rakt in, det är som om hon berättar om mitt liv nästan, helt klockrent. Jag älskar dig Laleh!

Haha låter som om jag är kär på riktigt, hehe. Ikväll är det ferre hemma hos Thomas med Johanna, honom, Markus, Sara och kanske någon mer och sen blir det Wasa. Känner på mig att det kommer att bli bra, som alltid när jag är med dem. Otroligt vad mycket jag får läsa och höra när det sägs något helt annat till mig. Ni förvånar mig varje sekund.




Loves it.

Some of my shoes..


Jag hade ganska tråkigt och filmade mina skor, haha. Dock är det inte alla mina skor, hitta inte mina helsvarta converse, sen mina vinterboots/uggs och sen har jag säkert mer som jag inte minns och inte hittade just då. Sen så kommer jag självklart utöka min skosamling med leopard vans, Nike skor, och en maaaassaa högklackat och extremklackat sen massa kängor och andra sneakers.

Många av skorna i detta klipp har jag inte andvänt på hur länge som helst, vissa är väldigt slitna och som ni kan se har jag många ballerina, är man lång så jag då trivs man bra i ballerina skor, haha.




lol.

Brist på rubriker..


Var nere på stan idag igen för att dra på abf med Carro. Tydligen så har vi ingen speciell uppsägningstid eftersom vi inte har skrivit på några papper/avtal på jobbet och inte har något som binder oss direkt så vi kan typ sluta när vi vill osv så det är ju skitbra. Sedan tipsa de oss om att de söker extra personal på Ica Maxi ifall folk skulle bli sjuka osv så vi anmälde oss till arbetsintervju den 2 februari för att prata med en från Ica Maxi på abf. Ehm jag vet inte riktigt hur jag ska göra? Man ska ha med sig sina meriter, personligt brev, referens och ja sånt där cv som jag inte har och jag vettefan om jag orkar fixa en, vet inte riktigt hur man gör. Sen kommer jag vara sjukt nervös på intervjuvn eftersom jag aldrig har gjort något sånt tidigare men ja vi får se hur jag gör, skulle vara kul att testa men ja pallar jag inte så avbokar jag tiden. Vi ska iallafall skriva in oss på måndag.

Sen gick vi mest och snacka om chefen och hur vi ska typ hämnas osv. Typ alla vi som jobbar där funderar på att sluta och det skulle ju vara en suverän hämnd, då sitter han fan riktigt i skiten. Vi får se hur vi gör, Carro måste hitta ett annat jobb, likaså Niklas och jag ja vi får se hur jag gör. Hade inte tillräckligt med pengar till att köpa toning heller så verka som om jag får ha skabb hår imorgon iallafall och det suger, men men.



Skitsnack.


Jag får höra att folk som står mig väldigt nära snackar skit om mig. Jag är inte direkt förvånad men jag ville helst inte riktigt inse det för vem vill tro det om sina vänner? Ingen I guess. Jag vet inte om jag ska tjuta ut i gråt, banka huvudet i väggen, ta sönder en spegel jävligt hårt eller om jag bara ska rycka på axlarna och skita i det. Men mest vill jag bara gråta och slå sönder en spegel, ni vet så där dramatiskt som på film när någon blir ledsen på någon eller riktigt förbannad för det är vad jag känner just nu. Fattar fan inte hur allt blev som det blev. Jag trodde vi var förbi skitsnack stadiet för längesen med tanke på att vi alla snart är 20-21, visst alla snackar väll lite skit om varandra ibland, det gör jag med men ändå inte, jag försöker låta bli och snackar helst inte skitsnack i onödan bara för att utan om någon varit riktigt shady, gjort något fittigt eller ja något liknande ja då kan man ju förstå men annars är det ju bara fel, enligt mig.

Kan inte någon bara lägga in mig på ett psykhem? Det känns som om det kommer brista för mig när som helst. Jag har sagt det minst 1000 gånger att jag är väldigt känslig, kan börja gråta över det minsta lilla, är skör som fan och bär på en massa jävla skit ingen vet om. När jag får höra sånt jag får höra är det liksom en till sten på en annan sten på alla stenhögar jag har som bara blir större och större utan att bli lösta. Jag funderar seriöst på att uppsöka en kurator för att bara släppa ut allting och lätta på mitt hjärta utan att bli dömd, för det är ju det man blir tydligen, man har tydligen förändrats väligt mycket enligt folk. Till det negativa då eller? Nej men asså jag känner mig jäkligt ensam just nu fast jag har en massa goa människor runt mig hela tiden. Jag är så trött på att folk inte bara kan stå upp för det de tycker och säga det till mig istället för att snacka skit med någon annan som gör detsamma. Jag har inge svårt att säga vad jag tycker och tänker till folk och är inte rädd för att konfrontera folk heller, vissa är det men det är så orättvist att bli behandlad på detta vis och sen höra det från någon annan. Jag trodde vi var bättre än det här, jag trodde du/ni var bättre än det här, det sänker verkligen mina tankar om er och det är väldigt synd. Jag pallar inte mer, sluta snacka skit för det kommer komma ut iallafall förr eller senare och det borde ni fan fatta och då vet ni ju till och med själva att då blir det värre och vem fan vill att det ska bli värre än vad det egentligen är? Inte då jag.

Jag kommer vänta, ett tag till men känner jag mig sälv och dessa personer så kommer de knappast säga något så det kommer vara jag i slutändan iallafall som vanligt som får konfrontera dem om allt jag hör vare sig de vill erkänna det eller inte, bara så att det vet att det inte är ok. Sen att folk ska undvika en för att den typ kanske skäms över något eller vill slippa bli "konfronterad" är riktigt löjligt.

Jag skulle kunna skriva minst tusen sidor om hur jag känner men jag orkar inte, detta blev långt nog. Jag vill bara avsluta med att jag är riktigt ledsen och håller på att falla isär, och påstå fan inte att jag överdriver!

Kråååångel.


Gaah vad allting går så jävla segt. Youtube vägrar ladda upp ett videoklipp jag fixade idag och på facebook kommer det typ minst ta en timme verkar det som, sucky! Har varit nere på stan med Thomas och Johanna och ätit och hängt och skrattat på tatuerings studion när Johanna tatuera in en ros bakom örat. Thomas bokade även en tid till sin arm nästa torsdag också. Har hämtat Das Boot biljetterna också men när jag kom hem fick jag veta att Carro inte får ledigt iallafall (vilken suprise) och då måste vi antingen hitta en annan som vill med eller så måste typ vi fixa det på något annat sätt. Jävligt mycket stress blev det kan jag ju säga, Carro hade tydligen pratat med en konstig person på telefon som sa något helt annat än med dem jag pratade på tallinksilja. De hade inte sagt något om att hon får typ hälften av sina pengar tillbaka utan massa annat skit men som tur var så pratade jag med en rätt person men vi lyckades hitta någon annan som ville med, nämligen Sara Danielsson, en skön brud. Tur det! Så då behöver hon bara betala till Carro och jag har ändrat namnet på bokningen.

Men jag var seriöst helt cp, var på helspänn hela tiden och fick typ damp för att allting hela tiden skulle krångla sig med Das boot och jag är som vanligt mamma till alla och ska fixa och ta tag i allt men gör ingen annan det så måste man ju fan göra det för att något överhuvudtaget ska hända men men det löste ju sig tillslut som den fixarn jag är och det är väldigt synd att Carro ska få behöva utebli från en grej till. Imorgon tänkte vi dra på abf och snacka lite om uppsägningstider och sånt på jobbet för vi tänker fan inte ta det med chefen, kommer bli kalabalik då.

Ihelgen är det fest med samma skönt folk, gött. Men förhoppningsvis joinar annat skönt folk med oss också, dock inge discobowling eftersom plånböckerna åt oss svälter men brat Thomas kan ju gärna få betala, haha nedå. Yeye ska kolla på Ugly Betty och föröska få upp det jävla klippet! Hörs.




Bad reputation.


Skickade ett mail till H&M igen då jag märkte att jag beställt storlek 38 på den där svarta klänningen med dragkedja i mitten i december så jag skrev att de kunde ändra det till 36 med tanke på deras föreseningar osv och såhär svarade de:

Hej, tack för ditt mail.

Självklart så hjälper vi dig med detta.
Klänningen är nu ombokad och även till ett reapris.
Vi skickar klänningen i storlek 36 enligt önskemål.
Priset på klänningen är nu 79.50 kronor.
Har du ytterligare frågor är du hjärtligt välkommen att höra av dig på nytt.

Med vänlig hälsning
H&M Kundservice
Tfn: 033-140000


Så det är ju bra, vet inte hur mycket billigare påslakanet kommer att bli dock eller om det nu äns kommer bli det utan bara på klänningen kanske. Aja deras jäkla förseningar gör mig förbannad, vill ju ha mina grejer nu ju!! Gått mer än fyra veckor nu. Skäms! Nu blev jag hungrig.

Mmm bop.


Gah vilken dag. Mötte upp Thomas och Johanna på jvstn och köpte tågbiljetter och sen drog vi ner på Kaffestugan och tog en varsin chailatte och snackade. Väntade på att Ewe skulle föra över pengar eftersom det blev fel igår och att Carro skulle komma ner med sina. Så alla pengar är nästan kirrade förutom Ewes som förhoppningsvis landar på mitt konto imorgon bitti som senast annars vet jag fan inte vad jag gör, damp deluxe. Fick det nästan idag då jag har väntat på stan i över tre timmar för att Ewes ska fixa sig och att Carro ska fixa sina. Aja landar inte Ewes pengar här imorrn så får hon gå till banken dirr! Hämtar då ut biljetterna a.s.a.p och går en sväng till Johanna på tatueringsstudion och när hon är klar ska vi fixa alkohol tills på lördag.

Vi har fixat skjuts från Mora till Orsa och sen tillbaka ner till Wasa. Måste bara få tag i Selma. Så vi discobowlar och sen drar vi på Wasa på lördag, awesome! Förövrigt så snacka jag och Johanna om vad vi ska ha på oss på Das Boot och vad jag jämt har kört med de två gångerna jag varit där, hel svart och nätstrumpbyxor med shorts eller klänning och lösfransar. Johanna kör också på nätstrumpbyxor och kanske en leopard klänning, kofta och fransar och typ ballerina eller boots och jag kör på typ nätstrumpbyxor, kängor eller ballerina, svarta shorts och nånting snyggt upptill och feta fransar, strass stenar och grym sminkning. Vi ska dra ut svängarna rejält, man får ju passa på nu när man ska på något sånt här och klä upp sig som fan och spexa till det lite med tanke på folket där och deras kläder, går ju knappt att se ut så här på Wasa direkt. Eller ja men får ingen direkt lust bland dessa bönder.

Aja kommer bli nice, ska testa olika sminkningar och fixa en liten minihatt om jag orkar annars tar jag med mig sovjet hatten. Måste boka en klipp tid snart också. Aja Carro är väll här snart, hörs sen.




Minns ni dessa? Jag älskade dem.

The Baseballs <3


ASSÅÅÅ JAG ÄR SÅÅÅ GLAD SÅ NI ANAR INTE OCH JA JAG MÅSTE SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER!!!! Hahah. Nej men nu ska jag inte ta ut för mycket i förskott men det är nästan över 50 % chans att jag kommer att se The Baseballs live i Sthlm nästa vecka tack vare min käre goda vän Markus. Han var väldigt pepp på det så vi ska se om vi kan ta hans bil och komma hem samma dag eftersom han måste vara hemma och om vi kan få med Runä och om han vill köra så Markus kan dricka haha men Markus sa att det inte var omöjligt för honom att fixa fram 200 kr till biljetten fast han är pank och bensinen delar vi alla på ändå, vi kan säkert få med oss någon mer annars. Aja han skulle fixa och kolla allt imorgon och höra av sig så jag håller tummarna hårt som fan att det inte skiter sig för ack så besviken jag skulle bli med tanke på hur pepp jag blev nyss men man vet ju aldrig det kan skita sig men det hoppas jag inte!

Ska festa med Johanna på lördag också dessutom och båda är pepp på det som fan så det gjorde min dag, både Markus och att jag och Johanna ska festa igen. Eftersom alla andra inte bryr sig ett dugg så är det tur att jag har andra i mitt liv också som kan göra mina dagar iallafall fast jag känner att jag lika gärna skulle kunna ta livet av mig eller något så ledsen som jag har varit. Tack gud för det lilla hoppet jag har kvar, lol.




Fyfan vad jag ska vicka på rumpan!!!

Sköna bruden.


Hahaha min lilla Ewe är ju bara för skön! Vi har suttit och krånglat över mitt kontonr som Ewe och Alex ska föra över pengar till genom internet för att jag ska kunna hämta biljetterna imorgon men de sa gång på gång att det inte funka, clearing nr fel osv osv. Höll på att få damp, haha. Men sen så sa Ewe ja men vi kan testa på personkonto fältet också och wips så funka det med mitt personnr, hahahhaha vi dog. Jag trodde Ewe visste självklart att det var mitt personkonto på nordea men tydligen inte, hahaha. Hon skyller på luften i Östersund, hahaa är hon skön eller vad! Aja förhoppningsvis så hamnar pengarna på mitt konto imorrn, hehe.

Planen imorgon är att kolla upp om pengarna kommit in, hämta ut pengar, sätta in dem på mitt konto, dra till jvstn och köpa tågbiljetter till Stockholm med Johanna och om jag nu får tag i Carro, sen ATG och hämta resten av biljetterna och sen chai på kaffestugan och skitsnack och planering. Blir nice.



Dumbass.


Fan va bra jag är! Innan jag drog ner på stan idag så la jag hatt avin på hatthyllan för att jag skulle sätta på mig skorna och glömmer kvar den där såklart och märker det inte förns jag är på ica med mamma och ska hem, smart! Aja skjuter upp det till imorgon och resten då också kanske. Ska ju hämta ut Das boot biljetterna så det blir nog bra.

Imorrn blir det nog chaiiiilatte, yay!




Likes. Från forever21.



All by my self. Ensam är starkast? Fuck my life.

I like.




Lätt att jag ska sno texten från linnet och fixa till på ett eget plagg!

Die, die my darling.


Kul att statistiken bara skjuter i höjden, då blir man glad. Men vet ni vad, jag skulle bli ännu gladare över att dessa ungefär 50 besökare kunde slänga in någon kommentar då och då, om ni har frågor så ställ dem gärna eller vad som helst, ni anar inte vad lite kommentarer kan göra ens dag.

Ihelgen är jag sugen på fest. Var över en vecka sen nu. Skulle sitta fint med discobowling och sen krogen om inget annat kul händer. Vi får se vad som händerl. Igår fick jag ett ryck efter att ha kollat in en supersöt rockabilly/psychobilly tjej jag bevakar på youtube-kanalen när hon fixa sitt hår och fick en massa inspiration, ett helt nytt sätt att tupera håret. Jag tuperar mitt hår på det vanligaste sättet med att ta sektioner för sektioner och bara ha det som en stor fet boll (svårt att förklara) men hon gjorde på ett annat sätt genom att kamma bak en del hår och sen tupera och det är awesome då man har lugg dessutom. Sen då jag har så pass ful lång lugg för tillfället och tycker det är drygt att den är lite ojämn och når till mina ögon så förkortar jag den med hjälp av en locktång eller plattången och rundar in topparna så det blir en kort bettie page/pinup lugg som jag annars vill ha det som och det är ju ballsome, då slipper jag få hår i ögonen och behöver inte oroa mig över att luggen ser knäpp ut medans jag sparar ut den utan kan fuska tills dess.

Yeye nu ska jag kolla på finalen av danska Paradise Hotel, vill inte att det ska taa sluut!!




Wildfox couture spring 2010.


Inspiration. Loves it.




Ska lätt göra en liknande photoshoot med några brudar, ska bara se vilka som vill ställa upp. Lär bli mot våren. Sen har jag en photoshoot med Emmah på gång, kommer bli nice.

Hey mister I'm so freakin awesome.


Tjabba tjena hallå.

Bra dag på jobbet, det trodde jag då fan inte att jag skulle säga nångång men trots allt skit som annars händer på jobbet så var det nice idag. Tummen upp. Det enda jag går runt och tänker på är hur fan jag ska fixa fram massa pengar nu i veckan, eller ja om det kommer att gå och vilka jag ska prioritera först. Lär ju bli Das Boot biljetterna på onsdag iallafall och typ tågbiljetterna samma dag kanske? Sen så fixar jag fram hatten och toningarna efter och skorna förhoppningsvis ihelgen. Kommer bli tight, får se om jag lyckas.

Appråpå toningarna så funderade jag på att inte tona håret på ett tag, iallafall inte nu i veckan eller veckan därpå utan närmare Das boot men om det blir fest ihelgen så vill jag inte ha orange så jag slänger väll i en toning då och tonar inte igen förns den veckan vi ska åka sedan köper jag mer på plats. Varför? Jo för att det åker ur bara efter några tvättar och jag har beställt typ runt 5 st burkar så jag vill inte slösa på dem helt i onödan och sen inte ha något till båten sen. Ska slänga i en blekning och ljusa upp håret innan också så det blir rödare och nästa vecka eller veckan då vi åker ska jag nog fixa en ny lång lugg. Luggen är väldigt lång just nu och det är störande men det är fortfarande ganska kort på sidorna så jag får vänta. Hoppas den nya luggen kommer passa mig annars kommer jag kvickt gå tillbaka till Bettie Page luggen.

Te och Paradise nu, har bara tre avsnitt kvar innan danska är slut, buhu.





Tänker köpa nån utav dessa lurar fram mot våren när jag har cash. Awesome.

Förövrigt så kom det in en kvinna som frågade om jag ville bli hårmodell åt en tjej som har typ examen? eller något sen i september och att jag då skulle gå en visning i Falun osv och att jag kommer få gratis klippingar och färgning med på köpet om jag vill osv på Hårklippet men hon har frågat mig tidigare tror jag så det var lite kul men jag glömde nämna det men hon fick mitt nummer iallafall men jag är ju säkert inte äns kvar i Sverige då så ja vi får se, haha.

Partypinglan?


Kul att min chef gillar att "kittla" mig och ta lite på mig, uuuuääk. Tydligen hade jag på mig lite för mycket parfym på mig eftermiddags, någon hade fått svår andnöd en gång inne i salongen, lol. Sen dricker jag och festar tydligen jättemycket hade han hört från en viss person? Jaha tack?? För det första så festar jag fan inte mycket, jag festar kanske 2-3 gånger i månaden som högst och det är då fan inte jättemycket eller är det? Visst kanske enligt de som aaaldrig festar men wtf skippa överdrivandet tack! Sen så so what om jag nu skulle festa "jättemycket" jag festar typ aldrig de helger jag jobbar om det är det som är problemet för jag pallar oftast inte med det pga trötthet och att det blir så pass sent och de flesta vet ju hur jag har det med mina päron och om vilka tider jag måste komma hem så nääe så då blir det inte värt det men ja jag har kanske festat ett par gånger den helg jag jobbat men det är fan knappt, ser ingen anledning till det och vill inte stressa! Så jävla töntigt av chefen att ha sagt det och den som nu sa det till honom eller om han nu hitta på det själv? Whatever.

Jag vill gå och se The Baseballs onsdagen den 27 februari i Stockholm, skulle vara ballsome!!!!! Hoppas folk vill hänga på för det skulle vara sjukt kul, sen vill jag se Buddy Holly musikalen i Leksand men det är inte förns i februari.

Nu ska jag dricka te.




<3

Vatten <3


Även fast det var en ganska kort dag på jobbet var det riktigt drygt mot slutet. Min rygg värkde pga mensen jag fick igår och för att jag typ aldrig sitter och jag typ dog av värmeslag den sista timmen av någon anledning och när jag väl var hemma hinka jag säkert två liter iskallt vatten, eller ja det kände som det iallafall. Fyfan vad gött det är med iskallt vatten när man verkligen är sjuukt törstig, det bästa som finns! Det var nästan fullbokat idag på Snabba Cash och folk var till min förvåning i tid så det blev inte stressigt, bra jobbat folk!

Jag är förövrigt sjukt nyfiken på att se hur Linns tatuering på benet blev, får se om jag hinner träffa henne imorgon. Ska fråga Carro om hon vill fika imorgon också tror jag. Annars så ja två jobbdagar till och sen ska jag fixa en massa saker. Har sjukt mycket grejer att hämta ut från posten känns det som. Toningarna, hatten, skorna, sen ska jag betala in för ett par andra skor, betala Das Boot och köpa tåg biljetter, ööhm och jag är pank. Hejja kommer bli sjukt tajt med att få fram dessa pengar till alla dessa grejer, gah.

Nu, mer Paradise och litervis med iskallt vatten.





Work.


Ska snart bege mig till jobbet men seriöst jag måste fan lägga mig i tid ikväll och på lördag, somna fan typ runt 06.30 för att jag snacka typ hela natten med Viktor och kollade på Paradise hotel, nä fan imorgon och på söndag börjar jag ganska tidigt också och jag vill inte vara trött utan vara väldigt utvilad, måste försöka lägga mig senast vid 02.00 iallafall. Vi får se om jag klarar det, tvivlar nästan på det men man kan ju alltid försöka right?


Bokat.


Såja nu har jag äntligen bokat Das Boot och som tur var så kunde man boka så att man kan hämta ut på ATG sen så det var skitbra, de skall hämtas senast nästa torsdag så vi lär hämta dem nångång nästa vecka. Har fan inte käkat frukost än, lol. Tror jag ska fixa några mackor snart. Börjar jobba 16.40 imorgon som tur är, får sova ut lite mer. Funderar på om jag ska följa med Linn och kolla lite när hon ska tatuera sig imorgon, får fundera och se om jag orkar. Aja mat var det.




Måste ha!

Jag har ingenting att göra..shalalala la.


Jag vill ha chaiii latteeee! Nu! Tar en imorgon A.S.A.P!




En liten lista.

* Fixa körkortet.
* Fixa betyget.
* Klippa luggen.
* Pierca industrial.
* Pierca läppen.
* Dermal anchors.
* Tatuera in pistolerna.
* Tatuera in något tillsammans med mamma.
* Syn operation.
* Sluta på jobbet.
* Gå upp mer i vikt.
* Ansöka till Usa.
* Flytta och plugga i Usa i två terminer.
* P&L.
* Arvika?
* Cruising i Rättvik.
* Das Boot.
* Skaffa mycket bra smink och penslar och lära mig att sminka mig bättre och snyggare.
* Flytta till Stockholm och plugga/jobba.
* Åka till Istanbul.
* Åka till London.
* Skaffa systemkamera.
* Fota, fota, fota.
* Se Horrorpops.
* Göra videoinlägg.
* Njuta mer.
* Deppa mindre.
* Våga säga nej.
* Shop til you drop, hahhaa.
* Spelningar.
* Stockholm, festa, parka, shoppa.
* Valborg i Uppsala.


En del saker jag vill ha avbockade inom detta år och lite in på 2011. Jag ska lyckas. (Dock är ingen utav dem iordning men det spelar ingen roll).


Otrevliga människor.


Måste klaga lite. Ringde Silja idag för att fråga om Das boot, hytter osv och får prata med nån invandrar kvinna med konstig brytning, fatta inte alls vad hon sa ibland och hon sa att den billigaste hytten kosta 1000 kr, jag bara wtf?? Kan ju inte stämma? Hon hade fel och vidarekopplade mig till en kille som var typ lika skum, ganska otrevlig och inte alls framåt i samtalet, fick liksom hålla igång allt själv om ni förstår vad jag menar. Inget trevligt bemötande iallafall.

Fick även ett cp onödigt samtal imorse kl nio på morgonen om någon räkning vi glömt betala för våran resturang i Karlstad och denne man var otrevlig i telefon också så jag fick lust att kalla han jävla surgubbe i telefon men jag lät bli, sen fick jag ett samtal från nån jävla telefonförsäljare som jag lät bli att svara pga att jag vet att deras nummer alltid börjar på 01, skumma nummer, palla prata med telefonförsäljare, hatar fan sånt. Aja konstig dag med otrevliga människor i andra luren. Var lite trevliga ffs.

Tom håller på och skickar konstiga ljudfiler där han sjunger för mig, haha knäppis. Ah tjarå.



Noll koll.


Vart inge stan idag, sov ut ganska rejält. Min cp farmor är ju här så det blir knappt nå sömn på nätterna kan jag ju säga. Jag hade rätt, de billigaste hytterna på Das boot för 495 kr var helt slutsålt så det får bli en lite smått lyxigare hytt för 585 kr istället men det spelar inte så stor roll egentligen. Ska träffa upp Carro och Johanna imorgon runt 15.30 och föra över alla pengar till mitt konto och sedan ringa och boka så vi har det klart innan allt blir slutsålt. Nu får vi hoppas att Carro får ledigt från jobbet och att chefen hittar någon annan men det måste han göra!!

Mja annars då? Inte mycket som händer inte. Jag vill bara komma bort.

Blöh..blöh..


Sitter och kollar på svenska Paradise hotel då de äntligen lagt upp de senaste avsnitten och asså näe fan jag tror jag gillar den danska versionen lite mer om jag ska vara ärlig. Det är liksom mer spänning och det händer mer, tycker den svenska versionen har dött ut lite. Kanske för att jag är mer inne i det danska nu med tanke på att jag har knarkat 2-4 avsnitt varjedag medans det svenska har legat på is men ja jag vet inte tycker det är lite bättre iaf, så jag rekommenderar det danska, se på det.

Vad händer imorgon? Vettefan, vet inte om jag ska ner på stan eller inte. Eller jo jag kanske måste iofs, äh. Babbel babbel. Jobbdagarna närmar sig med stormsteg och det knyter sig i magen litegrann som alltid, vill bara spyy över hela stället när jag kliver in där. Usch. Funderar på att laga lasagne imorgon, ett bra jävla tag sen jag åt det nu och det är ju så jäkla gött. Öhm..känns som om jag bara sitter här och ordbajsar i onödan för att jag inte har något vettigt att säga, men det har jag väll aldrig ändå? Haha. Yeye tillbaka till Paradise..




Awesome dag.


Gud vad irriterad jag blir när jag inte får tag i folk!! Aja mötte upp Johanna i eftermiddags och vi gick till mum, satt där ett bra jävla tag, sega är de. Helt plötsligt kommer Anton in, wohoo kul att se pöjken. Han skulle vänta på en tjejkompis han skulle fika med senare innan han drog till Falun för att hon skulle fixa med något men vi satt och snacka iaf och senare joinade Thomas som fick oss att skratta ganska mycket haha, mycket trevligt. När vi var klara där drog jag, Johanna och Thomas till Burgers bar för Thomas ville det och jag var skeptisk, alltid skeptisk till det där stället, tycker de borde lägga ner, haha.

Där åt vi mat och snackade i en timme kanske och sen drog vi till kaffestugan, drack chai och snackade vidare. Två riktigt härliga människor att hänga med säger jag bara! Jag och Johanna diskuterade vilt om Das Boot och att vi måste boka biljetterna så snart som möjligt innan de billiga hytterna tar slut, skulle inye förvåna mig om de redan har gjort det eftersom det hände 2007. Men det spelar inte så stor roll om vi får en lite dyrare hytt, blir kanske 100 kr mer. Just nu är vi tre stycken som är spikade och har pengar, Carrooo du måste svara på mina sms! Vi tänker boka senast på måndag! Gah det kliar i fingrarna, vill fan åka nuuuuu! Kommer bli hur kul som helst som vanligt!


PEPP!!!!






Seg dag.


Blööh fyfan vad jag hatar januari månad och februari och mars också dessutom. Sjukt sega vinter månader som bara gör att man längtar till våren super mycket mer. November och december är ok för då ser man lite fram emot julen och nyår och det är mysigt men månaderna efter är mer helvetes månader med äcklig kyla, slask och äcklig längtan till våren, haha. Jag fyller 21 den 21 mars, jag blir alltså gammal, haha. Bara nio år kvar tills man är 30 då, yay! Hej ångest? Usch.

Imorgon ska jag fika och diskutera viktiga saker med Caroline och sen när Johanna har slutat skolan ska jag följa med henne till mum. Måste hämta ut linser, prata med körskolan och andra viktiga saker. Das Boot biljett måste införskaffas snart och likaså P&L biljett innan det blir alltför dyrt. Jag ser fan inte fram emot att bo i tält igen, antingen måste jag lösa det på något annat sätt eller skaffa ett megastort tält jag kan andas någorlunda i, typ 5-6 mannatält och speciellt eftersom Johanna vill dela tält med mig igen @ P&L 2008. Mja nja asså vi får fan se hur jag löser det.



Söndag.


Haha bra att jag redan skrivit ett inlägg om igår kväll. Somsagt jag är fortfarande väldigt glad över hur bra kvällen blev. Har en video med Johanna och Thomas när de dansar men Thomas vill inte att jag ska lägga upp den haha, vi får se om jag lyckas övertala honom. Blev inge sushi lunch idag, tror vi alla var för döda för att äns röra på oss. Vi skjuter nog på det till veckan förhoppningsvis. Märkte även igår att jag glömt mobil laddaren i stugan också, tur att morsan har likadan mobil som jag annars vet jag inte vad jag gjort men får prata med Johanna sen.

Ibland hatar jag söndagar sjukt mycket men ibland är söndagar så otroligt sköna att ha. Speciellt om man är sjukt seg efter en fest dagen innan och bara kan proppa i sig massa mat och annat onyttigt och kolla på en massa serier och filmer, iofs gör jag det annars också men ändå det är något speciellt med söndagar ibland. Fast går man i skolan så äre ju inte så himla kul då man får ångest över att skolan är igång igen dagen efter. Jag kan nästan tänka mig att börjar jag collage i Usa i höst så kommer jag nog vara pepp på att gå till skolan varjedag, nästan iallafall för det blir nog en stor skillnad till att gå till skolan här.

Jo fyyyyyfaaan i helvete vad kallt det var igår då!!!! Johanna ville ut och röka hur ofta som helst och jag palla inte för den gången jag väl gick ut för att röka höll jag seriöst på att dö? Hur kallt är det egentligen -30 eller? Sjukt är det iallafall och jag hade ju klänning på mig så det gjorde sjukt ont på mina lår när jag gick hem, fötterna dog också. När fan ska det bli vår?


Några bilder.












Vilken kväll!


Skriver ett snabbt kort fylleinlägg. Har haft skitkul verkligen, bättre än förväntat! Jag, Thomas och Johanna började i den röda stugan, pratade och lyssnade på musik. Sen började vi bli lite lulliga och danset blev värre, det röjjdes verkligen till Lady Gaga, Paris Hilton, Lily Allen osv, mycket snygga shake danser, hehe har en video när Johanna och Thomas är i full i gång, lägger upp den imorgon. Sen snacka vi om allt mellan himmel och jord, mycket om sex, falska människor, rykten osv osv, ska inte säga allting här. Sen har vi lite planer men det tar jag inte upp här än förns jag vet mer. Vi ska käka sushi imorgon eftermiddag så vi lär diskutera mer då.

Selma, Anders och Hanna kom förbi en sväng också och sedan festa vi vidare och drog på Wasa. Där var det full fart, vi intog dansgolvet direkt när Thomas köpt sin öl. Haha fyfan vad mycket dans det blev, vi satt typ inte ner en enda sekund, askul att dansa med babsen, Johanna var hur pepp som helst, skitkul! Folk var på oss ganska mycket, kom fram en brud och shaka asset med mig, måste fan ha varit Sara från Orsa? Haha ah sen rocka jag och några brudar högtalaren på dansgolvet och jag tror att jag skrapa upp knät där nångång för annars vettefan hur jag fick det såret. Runt 01.45 så drog jag och Johanna tillbaka till stugan och Johanna var ganska så trött så hon halvsov vid köksbordet och Thomas kom sen och hjälpte till så jag drog då hem och krama hejdå. Vi skulle en sväng till Rosen också för att hälsa på Anton men det blev inte av tyvärr. Väl hemma har jag ätit smälta ost mackor, skitgott.

Aja bilder kommer upp imorgon och sen sushi lunch somsagt, spännande. Godnatt.

Pepp?


Haha ja jag vet då fan inte. Just nu är det typ jag, Johanna och Thomas som är säkra som ska vara med. Alla andra är så osäkra, har pratat med en del men somsagt de är osäkra och säger kanske. Men Tom och Anton ska nog dyka upp iallafall. Sen håller jag tummarna för Selma och Sofie. Aja blir nog bra iallafall, vi kan nog ha kul efter några glas, haha. Sen kanske vi drar ut på krogen och där kommer man ju träffa en massa man känner så det är ju bra, Roger fyller ju 20 idag också.

Näe asså nu ska jag vara positiv! Synd att Beckie inte är här, hon hade livat upp hela förfesten! Men men. Ska väll ta och noppa ögonbrynen och sånt skit snart och försöka klura ut vad man ska ha på sig, ibland är det jäkligt svårt, lär ju bli hel svart som vanligt, suck.


Where is my mind?


Asså haha jag är ju helt jävla borta. Sms avin jag fick på 478 kr är fan inte Nike skorna, kollade min mail och Nike skorna gick på 400 kr plus frakt på 115 kr (ja shit, tror de skickas från utlandet) hm, aja så totalt blev det 515 så det betyder att Nike skorna fortfarande är på väg hem till mig och då undrar ni säkert ja men vad är det då? Jo det ska jag säga er det är nämligen den sovjetiska hatten jag beställde för 1-2 veckor sen, haha hade fan totalt glömt bort att jag klickat hem den eftersom det tog ett tag för den att komma. Fan awesome då beyder det att den fina hatten pryder mitt huvud imorgon förhoppningsvis, yeah.

Har knarkat sönder massa avsnitt av danska Paradise hotel, sjuukt många avsnitt, peppat sönder inför morgondagen med Johanna och skrattat med Selma på msn typ, haha. Mjep tror jag tar en sväng ner på stan imorgon, måste fylla på mobilen. Eh jo jag skrev fel när jag sa att vi skulle vara hos Johanna, vi ska vara i hennes mammas studio nere på stan så det blir awesome, inte så långt att gå i denna fitt kyla.

Aja mer Paradise nu, godnatt!



Klara..


Tänkte bara uppdatera att just nu verkar det som om jag, Johanna, Carro och Ewe är bokade i en hytt på Das Boot, vi alla tre är säkra just nu så det är väll bara Carro kvar som måste ta ledigt! Jag håller tummarna. Maskinen och Convenant är de bokade banden hitills, säger mig inte direkt mycket men jag hoppas de släpper något awesome elektroniskt band, typ gärna Infected Mushroom eller Alice In Videoland igen, det hade suttit riktigt jävla fint.

Mat nu.

This is what they call, big city love.


Tjeeena mors. Har varit på stan med Johanna idag, kirra lite dricka, gick runt lite och sen satte vi oss på Kaffestugan och drack chai och te latte och planerade inför morgondagen, sedan joinade även Carro som hade problem med sin bil igen. Sedan gick vi runt lite mer innan vi sa hejdå till varandra. Vi har haft lite problem att hitta någonstans att vara, tänkte vara hos Thomas men han hade fått tre varningar på sin lägenhet så det kändes ganska hopplöst men tillslut fixa det sig så vi ska vara hos Johanna. Det blir jag, Johanna, Thomas och förhoppningsvis Selma som jag väntar ska höra av sig efter hon kommit från sin dansträning och kanske Carro om hon joinar efter jobbet.

Senare får vi väll möta upp Anton och resten men de skulle höra med Rosen om vi kan vara hos honom istället så det kanske blir där om han går med på det, håller tummarna. För det är ju mycket roligare om vi alla kan vara på en och samma ställe.

Anyyywaays har äntligen köpt ett minneskort så det är awesome, förhoppningsvis kan jag hämta ut Nike skorna imorgon. Har ännu ej fått mina toningar för Odium är så jäkla sega så jag får vara orange i håret imorgon, aja skitsamma. Mja mja är förvörigt helt inne på danska paradise hotel eftersom jag väntar på nya avsnitt av det svenska men det är skitkul det med förutom att de pratar ganska fult och man förstår knappt men som tur är finns det undertext.

Tjolahopp.



Bra att ha.


Skulle verkligen behöva något utav dessa smyckeshållare. Mina smycken ligger fan huller om buller och det är fan inte nice.





Min nya stil.


Asså haha jag hade så jäkla tråkigt så jag fixade till mig lite som en fjortis och knäppte lite kort, jag hade kunnat överdrivt mer men jag orkade inte, men vart ju ganska bra iallafall, hahhaha. Tror jag pajjat antingen usb-sladden eller ingången till usb-sladden på kameran så man kan ladda in bilderna på datorn, ska checka med Onoff imorgon och det betyder att jag fan måste köpa ett minneskort a.s.a.p!!!

Ska även träffa Johanna och Selma en sväng och sen blir det äntligen fika med Carro.

Glöm inte att kommentera nu, pözzzz på er!








fnizz.

Torsdag.


Blev inget fika idag heller för Carros bil vägrade starta pga det svinkalla vädret och det drog över på tiden men men jag handlade istället lite smått till hemmet istället på ica. Fanns en del kryddor som såldes för bara 10 kr/st så det blev curry och svartpeppar, bra att ha. Sedan köpte jag även risgrynsgröt och kanel som jag och bror åt till frukost, fan va gött det var, längesen man åt det. Älskade när man fick det i skolan, hade på kilovis med kanel, möms. När jag känner lukten av gröt och kanel känner jag även lukten av knäckebröd och salami, det man brukar få med gröt i skolan, ååh det väckte minnen men jag hade varken salami eller knäckebröd hemme, typiskt.

Annars har jag ätit chips och glott på nytt avsnitt av Ugly Betty. Tänkte att jag nu skulle kika vidare efter mer info om Usa resan jag och Carro ska göra senare i sommar, Carro spara pengar som fan nu! Det är nu det gäller. Min pappa har en kontakt där nere som förhoppningsvis kan hjälpa oss att hitta en bra lägenhet sen för en bra peng. Jag vet inte alls hur helgen ser ut men jag hoppas såklart på fest.




Haha vilken mini bild, lol. Är dock icke klar än.

Festivalbåt.


Tack babes som stöttar med fina ord. Jag mår lite bättre nu men det kommer att ta sin tid. Imorgon är jag ensam hemma med bror ett tag för de andra drar till Karlstad en sväng, orkar inte följa med och har ingen större lust att gå runt där iallafall för jag är tyvärr inte så förtjust i Karlstads utbud, dock lär jag åka dit nångång och festa med Vicky och Sibel, partypinglorna, haha och Carro du ska med! Lär bli senare mot våren nångång när man kan. Appråpå fest så äre fan inte långt kvar till Das Boot, en månad kvar. Ska prata med Carro om det på fikat imorgon och resten då också. Lär ju köpa biljetter när lönen kommer och jag hoppas inte folk bangar av nån konstig anledning men med förståelig anledning är ju ok. Äre fler som ska haka på så äre bara att säga till.

För en 4-bäddshytt kostar det 495 kr, skitabilligt enligt mig fast det bara är en 23-timmarskryssning men det är hur kul som helst, festivalbåtar i överlag. Sen det som är bra är att det är en lördag till söndag och inte torsdag till fredag men det gör det iofs krångligare för Carro men det ska vi nog kunna lösa. Skitsamma om det är band som man inte lyssnar på, finns massa dj's ombord med dansgolv sen har man varit på festival förut så är det folket som gör det. Band som är bokade just nu Maskinen och de vet ju alla vilka det är. Men mer kommer. Detta blir isf tredje gången i rad för mig om man inte räknar med att det inte blev av 2009 som det skulle blivit men iallafall.

Jao ska väll sova strax och sen upp och hoppa för att käka frukost och sen fika och senare mot kvällen träffa Kajsa.


Das Boot 2007, första året.









2008.















Jag ser fram emot nästa.



Trying to find my way back home.


Idag har jag upplevt en utav de värsta dagarna i mitt liv. Somnade gråtandes och vaknade gråtandes. Jag vill inte alls gå in på vad som har hänt med tanke på att jag har ganska många läsare och många känner jag inte personligen men det enda jag kan säga är att det nästan var droppen. Jag har nog aldrig gråtit så mycket i mitt liv, eller jo det har jag nog men ändå. Min respekt för dig hänger verkligen på en ytterst tunn tråd just nu som är påväg att brista när som helst, att du kan vara kapabel till något sådant, fast ska jag vara överasskad egentligen? Jag orkar fan inte mer, inte nog med alla andra problem och ångest jag går runt och bär på även om det ej syns utanpå så ska något sånt här hända, det är bara två personer i mitt liv som vet om detta eftersom något liknande har hänt förut och jag tänker inte dela med mig av detta till någon för jag litar inte på någon alls, så är det bara. Aja skitsamma jag har mått skit idag och lär göra det ett litet tag framöver.

Fick ett sms av Kajsa idag som är hemma från Irland/Skottland, (har fan glömt bort var hon var helt plötsligt) om att fika eller kolla på film imorgon kväll så det ska bli ytterst trevligt att få se Kajsa igen efter flera månader, sist sågs vi i juli. Nu ska jag kika på Paradise och käka lite godis och försöka glömma bort den hemska dagen för en stund. See ya.

Dead and gone.


Hej!

Verkar som om det blir fest ihelgen iallafall, blir det inte för Anton så blir det vanlig fest. Har pratat med Tom om att höra runt och kolla vart vi kan vara, iallafall på förfest och sen kan vi dra på Wasa om vi inte kan stanna där längre men har iallafall hört med några som jag känner som är på iallafall och resten av Antons kompisar också säkert. Annars får väll jag, Johanna, Selma och kanske några till? ta och styra upp något. Full ska jag bli hur som helst, var ett tag sen nu.

Haha vill bara tacka anonym som kommentarde eller ja som "nyfiken" synd att du inte skriver ditt namn, hehe. Iallafall och denna person påminnde mig om att den konstiga avin jag fått på sms måste ha varit Nike skorna jag beställde för ett par dagar sen, haha snacka om att jag är helt borta för jag kom aldrig att tänka på att det kanske kunde ha varit dem, lol. Tack iallafall, lär ju hämta ut dem snart.

Röd dag imorgon, stan lär ju ha öppet ett litet tag iallafall så jag hinner väll gå en sväng och kika runt lite. Jag hade glömt bort att jag hade en godispåse som jag köpte förra veckan när jag gick och såg Avatar med Bettan som legat på mitt skrivbord så jag åt lite godis igår. Jag är ingen godisätare egentligen men ibland är det riktigt gött. Min mamma snacka igår om att hon ville gå på gym till våren så jag sa att jag hakar på för det behövs och då menar jag för min kondis som suger så jävla hårt så ni anar inte och dessutom har jag fått en "bullmage" som är hemsk så det ser ut som om jag är gravid ibland, inte bra. Inte så konstigt med tanke på att jag äter och ligger på min säng dag ut och dag in, äter mat på min säng var det ja. Haha.

Aja appråpå mat så ska jag väll käka lite nu, hörs sen.



Sleepless night.


Me want!



Fuck off and die.


Blev fan inge fika idag, min mamma glömde lämna nyckeln så jag kunde inte ta mig nåvart. Jo btw min farmor är hemma hos oss i en i en hel månad, yaaaay! Fyfan! Sen får jag sms av Carro att chefen kommit in en sväng och varit förbannad för att jag viker popcornkartongerna snett och att gubben jag snacka med i telefon igår hade jag inte sagt till vad han skulle göra osv och som ni kanske läste förut så var det ju inte alls så! Chefen stod fan brevid mig och jag sa exakt allt chefen sa att jag skulle säga till denna gubbe som klagade, att ett det står visst på hemsidan att man ska ha med sig kortet (chefen visade det för mig på sidan t.o.m) sen två att han skulle ringa Sf's kundtjänst och klaga isåfall men som jag sa så vägrade kunden och ville ringa konsumentverket istället och jag sa att han kunde komma in om han ville men gubben vägra det med så både jag, chefen och alla andra som vet vet ju att gubben hade totalt fel och vi hade rätt, han hade väll helt enkelt missat det på sidan men tydligen så hade jag sagt något helt annat och att Carro skulle få ta all skit ikväll på bion om de kom in. WTF?

Nu förstår ni nog hur mycket min chef överdriver allting och får mig att framstå som en total idiot fast det inte var så jäkla farligt som han får det att låta! Helt sjukt är det och jag blir skitförbannad och samtidigt väldigt ledsen. Han försöker få mig att se riktigt dålig ut och få Carro emot mig men det han inte verkar fatta är att jag och Carro inte går att få emot för han vet nog inte hur bra vänner vi är, synd för han för jag bara vinner på det. Men seriöst jag orkar fan snart inte mer, detta är ju typ fan psykiskt terror. Ingen anställd borde få vara med om något sånt här från sin chef som snackar skit hela tiden, det ska inte vara så! Gah jag vet inte vad jag ska göra men jag får härda ut, för sen då jävlar säger jag bara!

Nu ska jag laga mat och sen kolla på Styl'D och nytt avnsnitt av Desperate har kommit upp också, wohoo. Äntligen slut på vinteruppehållet!










Mina älsklingar. The Veronicas <3

My sorrow.


Det gör ont. Jag förstår inte, jag förstår ingenting. Tankarna spökar igen och gör mig ännu mera deprimerad än vad jag redan är. Jag orkar inte, mitt huvud orkar inte mer. Detta ger mig bara huvudvärk och tårarna bara sprutar ner för kinderna. Yeah I'm a cry baby, I'm a big big cry baby, one salty tear that's all you're worth. Jag betyder visst ingenting, gång på gång hamnar jag i denna period, denna onda period orsakad av andra människor. Det är inte rättvist, jag pallar inte. Jag kan lika gärna lägga mig ner och dö i mina sorger för vem bryr sig? Inte du, inte ni iallafall. Jag checkar ut, checkar ut från livet, typ allt vad det nu är, för ett tag. Vi får se när jag kommer tillbaka igen, det hänger på de andra.

Jag betyder ingenting nu, bara om jag kanske dör. - Laleh.

Ett enda långt gnäll och klagoinlägg.


Haha ja så äre. När jag stod utanför dörrn på jobbet idag och chefen kom typ samtidigt han också med sin son Markus och försökte vrida om nyckeln i låset för att öppna dörren så gick det inte, haha vi stod där säkert 10-15 min och han försökte och försökte vrida nyckeln utan resultat. Folk kom och vi stod ett gäng ute i kylan, jag kunde nästan se på chefen hur han var riktigt förbannad inombords över att "nån fifflat med låset inatt" haha jag ville mest skratta och tänkte typ åh gud har du äntligen hört mina böner, praise the lord eller något sånt, haha men tillslut efter lite slit fick han upp det, fan. Haha aja sen var det full rulle.

Det går typ inte en enda dag utan att han ska klaga på något, är det inte på mig så är det andra människor, kvinnor eller annat dylikt. Idag var det mycket om Stockholmare och hur korkade de är etc, sen tog han upp en gång han sagt åt en sthlmare hur dum i huvet han var och ja denna historia har min chef dragit upp många gånger men det verkar inte som om han minns att han sagt det förut för han drar gång på gång upp saker han berättat för mig förut utan att äns fatta det själv, lite senil eller? Sen var det lite om hur snett jag viker popcornkartongerna och att Carro gnäller över det och yada yada, äh eat my shorts. Sen ska han jämt dra har du vaknat? typ varenda gång jag kliver in i bion, lol. Sover du eller? Men nu har jag smått börjat vara lika rapp i käften som svar som han är med sitt klagande. Typ sover du inte eller (något sånt) och jag sa öh vadå har du satt upp en kamera i mitt rum eller? Haha där blev det lite tyst på han. Jag är lite för snäll mot han när han klagar över något, så är jag typ jämt mot vissa människor men nej nu jävlar ska han nästan få veta att nä sånt tolererar jag inte, orkar inte höra samma visa igen och igen och klagar du på mig så ja då är jag rapp i käften med svar, haha.

Sen innan jag skulle räkna kassan för denna dag så ringde det en gubbe på telefon och klagade kanske i 15 min på hur förjävligt sf's hemsida var och att det inte alls stod att man ska ha med sig kortet om man betalat biljetterna med det för att kunna hämta ut dem sen. Lol både jag och chefen tycket han var riktigt korkad och måste ha varit blind för det står noga att man ska ha med sig det. Folk är väll lite virriga i huvudet och läser inte vad som står. Riktigt drygt var det att snacka med denna gubbe iallafall, ja jag ska ringa konsumentverket och blablabla, äh käft!

Yeye ny dag imorgon. Fika med Carro sen får vi se vad som sker.

Björnfitta.


Blir lite galen på mitt photoshop, helt plötsligt kan jag inte skriva på bilderna eller något överhuvudtaget? Det har blivit så förr och sen blivit som vanligt igen men jag minns inte hur eller om jag fiffla till det till det rätta igen, riktigt irriterande är det iallafall för jag vill copyrighta mina bilder och bara leka lite med andra bilder, aja hoppas det fixar sig. Sen är redigeringen lite skum också, den ville inte redigera vissa saker på orginalbilderna utan jag fick lov att lägga upp dem på facebook först sen spara bilden på datorn igen och sen redigera bilden fast i mindre format = lite kassare kvalite som man kanske kan se, också väldigt irriterande, men aja.

Ingen Greger fest idag utan det blir nog om två veckor. Anton kommer på onsdag så jag hoppas det blir en fet fest till nästa helg om han nu är i Mora och inte drar nån annanstans. Annars om ingen annan är på att festa eller hitta på något nästa helg så festar jag nog med Selma istället. Jag har fått ett jävla smsavi från posten att jag har brevpostförskott att hämta på ica som kostar 400 kr, försökte spåra upp paketet och företaget som skickat det men hitta fan ingenting, har absolut ingen jävla aning om vadfan det är för något, ofta jag vill betala för något jag inte minns att jag äns har beställt eller whatever, ska kolla upp det på måndag, blir även te fika med Carro då.

Usch vad besviken jag är på vissa människor, det gör verkligen ont i hjärtat att jag ska behöva känna så. Gång på gång blir jag besviken och ledsen över saker som upprepar sig, riktigt synd att det ska behöva bli så. Jag vet inte vad jag ska göra, jag är en riktigt envis människa och brukar sällan ge mig men nu känner jag bara att jag måste fortsätta som jag gör för jag vill inte behöva ge mig hela tiden för att ingen annan gör det, fattar du inte vad du gjort för fel? Jag menar så svårt är det väll inte att förstå, fast och andra sidan kanske du inte tycker att du gjort något fel men ändå. Asså gah blir så trött på att sånt här ska typ hända hela tiden, vi är fan typ vuxna människor, vi borde inte hålla på med sånt här..jag orkar inte.





Tjohej.


Ja inga sura miner var det då inte, precis som jag förutspådde, haha. Bra det! Haha mötte två gubbar i en bild påväg hem som undrade vart badhuset var och de hade varit där nyss men det var mörkt, men lol vad konstigt klockan är över nio, haha. Ja man undrar ju hur vissa människor tänker.

Vettefan om det kommer bli nån fest hemma hos Greger imorgon, olika budskap men vi får se och jag håller tummarna, Selma ville ju annars festa men ja vi får se. Viktor ringde mig dessutom halv sju på morgonen idag men jag var så död så jag orkade inte svara, tydligen så var han ute i kylan av någon anledning, haha. Näe ska nog ta och dricka lite redbull och käka chips och kolla på något, jobb imorgon igen.


Här är iallafall några bilder från igår.







2010!


Ja då var det äntligen 2010! Jag tog då ett bra beslut att fira nyår med familj och släkt kan jag säga! Var inte så jättepepp som ni kanske läste förut men kul som fan hade jag. Jag var klädd i svart (ovanligt) med massa silver bling, bra färger och så var jag typ glittrig överallt. Det bjöds på massa nyårsmat, massa musik, massa dans ala turkiskt, lottning av presenter, historier, skämt, mys och annat trevligt. Jag agerade dessutom som kameraman och filmade det mesta med videokameran. Vi kanske var runt 50 st? Sen smällde vi en massa raketer, drack skumpa och kramades. Awesome, kunde inte önska mig något bättre. Jag drack dock bara en grogg och ett glas champange men jag var nöjd ändå.

Att man kan ha så kul med familj och släkt samlade det hade jag nästan glömt bort, haha. Näe asså jag är glad för att jag inte stanna hemma själv eller var ut och fira med folk, hade nog inte haft riktigt lika kul, iallafall inte på samma sätt och mitt förra nyår sög pung så det var nice att detta nyår var bra.

Ska fixa lite mackor och se lite på Family guy innan jag slaggar för imorrn och resten av helgen börjar jag 14.40, tur det. Nu får vi bara hoppas att chefen är glad hela helgen så att han inte förstör mitt nya år, haha. Nä glada miner ska det då fan vara! 2010 ska fan bli mitt år.

Hittar inte kamerasladden just nu men ni får bilder imorgon efter jobbet. Gott nytt år igen och hoppas ni haft det kul. Btw försökte skicka sms till några men det var en dum ide såklart för det är ju typ omöjligt att skicka något efter tolv. Yeye. Godnatt.