Det är inte rättvist.


Det gör ont. Det gör ont att känna sig så jävla ensam när man egentligen är omringad av flera människor. Jag har nog aldrig känt mig såhär ensam någonsin, så sårad, så överlämnad. Jag är älskad av många men jag är väldigt ensam. Det finns bara en som förstår mig till fullo, en som går igenom samma sak som mig men hon bor ju tyvärr flera mil bort, jag behöver henne, jag behöver min andra hälft. Det komiska är ju att vi bara känt varandra i ungefär två månader men det känns som flera år.

Det är inge kul att gråta sig till sömns varje kväll, tänk att en av mina värsta mardrömmar har gått i uppfyllelse, det är sjukt och det är bara jag som lider av det hela. Jag vill försvinna och glömma men det går inte, det går faaaan inteee.

Det gör ont i hjärtat, det gör ont i hela mig. Det är inte kul att ha självmordstankar pga allt detta. Att känna sig så övergiven av dem man älskat mest. Denna miserabla situation, folk som vänder ryggen åt en och ignorerar en fast man försöker få kontakt med dem. När man inte har gjort något men det känns som om allt är ens fel. Det är inte rättvist.. det är inte rättvist.





I thought that we could live forever, I' was wrong, so wrong.

2009.



Baby blue.


Idag har jag träffat Emelie och suttit på kaffestugan och snackat om bla nästa vecka. Vi har försökt planera hur vi ska ta oss till dalhalla för att se The Baseballs och hur vi ska ta oss hem. Emelies kompis Jimmy kunde nog skjutsa och likaså Zara, hem har vi nog Jimmy men vi tänkte att det skulle vara nice att dra till Rättvik lite tidigare för att dricka och chilla och sen dra men det går ju inte direkt att gå till dalhalla eftersom det tydligen är några km bort så vi hoppas antingen på att hitta nån trevlig person där nere som kan ställa upp och köra oss en snabbis eller så får vi väll skita i det och åka ner direkt till dalhalla men jag håller tummarna för att vi kan hitta skjuts från Rättvik.

Sen gick vi in i Thai butiken vi aldrig varit inne i förut och jag köpte lite nudlar likaså Emelie som också köpte skumma sojabönor som såg ut som mjuka tärningar. Imorgon blire en sväng tll noret och tygaffären, färgbutiken, bolaget och sen Johanna. Hoppas att det händer något kul imorgon kväll. På tisdag i Rättvik på självaste crusingen så kommer jag att hänga med Zara och hennes vän och så får vi se om några fler hakar på kanske, Bettan? hehe. Vill vara där tidigare eftersom Zara slutar sent så får se om jag drar mig dit själv eller med någon annan, Bettan?? haha. Näe men so long fuckers.



Hello cupcake.



A cup of tea.



My new stuff.


Idag har jag träffat bästaste Johanna jag inte sett sen p&l, gick runt lite och jag åt en sallad. Sen köpte jag en oversize tröja på JC som var på rea för 100 kr och capri jeansleggings på Cubus för 99, sket i att köpa ett par likadana som sist och köpte ett par annorlunda som blir till shorts sen. Nu ska jag bara köpa guldknappar, textilfärg och några andra smågrejer på tygaffären sen ska jag pyssla, hoppas Johanna vill låna ut sin symaskin till mig över en kopp te och skitnack hemma hos henne snarast! Hehe. Hämtade även ut mina paket, otroligt snabb leverans men jag sket i att hämta ut h&m paketet eftersom jag ej hade råd. Jag är jättenöjd men sakerna men jag måste göra om linnet lite, göra om tishan och pynta kepsen sen är jag nöjd tjej.

 

Haha kolla löshåret.

 


cp öga.




Hoppas på kuligheter och fylla ihelgen och att det inte regnar.

This week.


- Hämta ut kläder från ica.
- Sy om Misfits tishan till ett linne eller en tubtopp/klänning.
- Sy på patches på jackan om den inte är för stor så att jag måste skicka tillbaka den efter ccw.
- Köpa guldknappar och sy på.
- Köpa ett till par leggings.
- Sy om vita linnen.
- Köpa textil färg och göra om plagg.
- Ringa mum.
- Umgås med Johanna som  jag saknat otroligt mycket.
- Planera The Baseballs och ccw med Emelie.
- Fota Bettan.
- Köpa brun utan sol och smörja in benen med det så jag blir kvitt ränderna.

- Bli full.

Meeer..


Idag var jag på jakt efter ett par höga jeans shorts eller några snygga mörka jeans byxor jag skulle kunna klippa till shorts och jag fyndade ett par jeans leggings med hårt tyg i mörkblått som jag ska sy på guld knappar på framsidan, jag ska köpa ett par till imorgon med om de finns kvar i lämplig storlek och klippa dem till shorts och sy på knappar på dem med, ville inte klippa dem jag köpte idag för de var snygga som de var och jag ville ha ett par lite längre också, capri leggings för 74 kr! Ska bara hitta snygga guldknapar i Noret och sen köpa lite textil färg för att göra polkadots och ränder på olika toppar jag ska göra om så att jag tillslut får ihop snygga sailor outfits till ccw nästa vecka.

Jag behöver även en såndär tvåfärgad baseball tröja, förhoppningsvis drar jag till Borlänge i veckan och kanske fyndar nån på carlings. Fick även min sailor hatt idag, snabb leverans wohoo. Så jag har en del att fixa inför nästa vecka, för jag tänker banne mig vara en pingla på classic car week för en gångs skull, haha!

 

Trucker kepsen skall också göras om. Jag lovar att lägga upp bilder imorrn!


Mer..


 

Asså jackan!!!!!!!!!!! Jag har länge velat köpa en sån jacka men när jag såg denna och priset så slog jag till direkt!!! Sen passa jag på att köpa de andra med. Hoppas jag hinner få dem innan nästa vecka.


Beställt.


 

plus en sjömanshatt..


Blä börjar bli riktigt trött på att jobba ...

img_6807 (MMS)

Blä börjar bli riktigt trött på att jobba här i Malung under dansbandsveckan! Speciellt efter tolv på kvällen då alla ett femtiotal fyllon, säkert mer droppar in och är dryga eller annat. Vissa är självklart hur tröga som helst, fattar ingenting, man måste upprepa saker och annat jobbigt man helst inte orkar med men måste. Det är ju kul och vara full själv men inte vara nykter och ta hand om andra fulla och deras matbehov tex, haha! Sen nu när helgen kommer så kommer det att vara ännu mera fyllon, ännu mera ont i knäna och ännu mera stress. Sen vare nå jäkla  bråk och tjaffs mellan två ganska snygga rockabilly killar och en annan dude, spännande att se på när man handskades med folk vid kassan! Igår var jag ute en sväng med min kusin för att kolla läget osv, drack lite och chilla. Men det var inte alls lika kul dom jag trodde, ccw är sååå mycket bättre tycker jag! Sen äre ju inge kul om man inte åker runt i en bil heller. Jo en grej innan jag avslutar mobilbloggningen är att idag kom fotografen Ryan Garrison in med en kille för att käka och när han stod i kassan kunde jag inte låta bli att säga visst äre du som är Ryan? Ja, hur visste du det sa han chockad och jag sa att jag visste och att han kontaktat mig för typ två år sen eller något och frågat om jag velat bli fotograferad men att jag skulle höra av mig men aldrig gjorde det för att jag var så feg, jaha sa han, small World sa han. Fråga att jag bodde osv. Sen kom han tillbaka efter en stund och sa, du hette deniz va, hur fan mindes hans mitt namn? Haha han kanske kolla gammalt mail på modellbilder fast han hade tagit bort sin där, men första gången kontakta han mig på helgon sen modellbilder.se sen sa han att jag gärna fick höra av mig om jag fortfarande var intresserad och jag sa att jag absolut skulle göra det! Undrar om han fortfarande är bosatt i Falun ibland. Aja jag kommer lätt kontakta honom nångång snart men jag måste bara ta mod till mig för att göra det, jag är as feg och tänk att bli plåtad för han som är så jäkla bra och jobbar med jättesnygga människor som vet vad dem gör medans jag inte alls är van och är flummig och typ aldrig blir nöjd osv, jag vill ju inte att han ska bli besviken... Aja jag får väll träna eller något med någon annan innan eller nåt för jag vet att erbjudandet alltid kommer att kvarstå, jag bara måste våga ta det!


Ojrå längesen man bloggade och jag hoppas ...

img_6807 (MMS)

Ojrå längesen man bloggade och jag hoppas att ni har saknat mig, hehe. Nej men har inte haft tillgång till en dator och glömt bort att jag faktiskt kan blogga från mobilen. Imorrn åker jag till Malung för att jobba i en vecka under dansbandsveckan och det ser jag verkligen inte fram emot så jag ska alltså spendera en hel vecka där utan att komma hem till Mora en endaste gång, suck. Skulle behöva träffa Johanna när hon kommer hem, har så mycket att berätta men får väll ta det veckan efter. Ööh lol såg nyss på reklam att man visst kan ha ketchup till pannkakor haha usch. Nog för att jag har ketchup på det mesta men näe. Ser sjukt fram emot The baseballs spelningen och classic car week! Aja vi hörs då, ska tvätta lite kläder.


Bloggtorka..


eller inte.. nej men jag vet inte. Har mycket att skriva om men göre inte bara.

På p&l fick jag en fruktansvärd ful bränna på ben och lår under ett par timmar, dum som jag är så satt jag med dessa leggings i heta solen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. antingen smörja in mig med brun utan sol eller sola benen lite, tror jag får sola benen lite när det är soligt men egentligen vill jag inte vara brun alls men jag har väll inget val och får skylla mig själv. Eller så kan jag ju alltid gå runt med randiga ben.. eller?

Är sjukt sugen på att se eclipse.. får se när Carro kunde annars får jag hitta någon annan att gå med. Sen har jag även sjukt tråkigt på dagarna men imorrn ska jag typ chilla med min kill kusin ute med nån öl sen ska jag nog hem till min moster och laga lite mat och chilla mera. Idag har jag även tvättat, för första gången, hahha. Fast jag fick lite hjälp av min moster och det är ju faktiskt inte så svårt men det är sjukt tråkigt. Vad händer ihelgen? Skulle kanske vilja dra till Älvdalen på fest annars hoppas jag att något annat kul händer och snart är det dansbandsvecka i Malung och det betyder typ en hel veckas arbete på pizzerian i fleeeraaa timmar, pallar inte. Men jag ska lätt ut och supa om typ Jimmy eller Nicklas ska dit.

Aja later.


 

Se så snyggt med lite bleka ben och inte bajsbruna, buhu.


Pärlor.


Sagor för barnen som är som du
(Om en tunnel vid ljusets slut)
Jag är din vän och vi lär oss av varann
(Det är ett av skälen)
Ge dom ett finger och värm min hand
(I ett iskallt Ikea-land)
Du är min vän och vi lär oss av varann
(Bara ett av skälen, ett av skälen, ett av skälen, ett av skälen)

Så snurra min jord igen
Radion spelar vår sång
Stockholm ligger öde och världen håller andan
(Vilken färg har själen)
Snurra min jord igen
För allt vi drömde en gång
Allt som du gör blir till pärlor på min panna
(Vilken färg har själen, älskling)


Ge oss en chans, vi är äldre nu
(Vi ser ljuset vid tunnelns slut)
Ge oss en chans, vi kan lära av varann
(Det är ett av skälen)
Sagor för barn som är vuxna nu
(Teven står på som bakgrundsljud)
Jag är din vän och vi lär oss av varann
(Bara ett av skälen, ett av skälen)

Så snurra min jord igen
Radion spelar vår sång
Stockholm ligger öde och världen håller andan
(Vilken färg har själen)
Snurra min jord igen
För allt vi drömde en gång
Allt som du gör blir till pärlor på min panna
(Vilken färg har själen, älskling)

(Vilken färg har själen)

Snurra min jord igen
Radion spelar vår sång
Stockholm ligger öde och världen håller andan
(Vilken färg har själen)
Snurra min jord igen
För allt vi drömde en gång
Allt som du gör blir till pärlor på min panna
(Vilken färg har själen, älskling)

(Vilken färg har själen)



(hade Kent spelat min favorit låt med dem hade jag varit lycklig men ack nej)

Peace and love 2010.


Orkar inte skriva så mycket så tar p&l först kort och nästa gång Turkiet resan.

Hade det ganska kul på festivalen men alla hade nog inte lika kul som jag, typ. Vi sov en natt i Falun pga att vi inte palla att sova i tälten när det regnade, skönt som fan vare att sova inomhus. Har sett As I lay dying, Kent (underbar jävla mysig konsert), Lily Allen (grym), Them crooked vultures ( Daveeee <3), Robyn, lite av Billy Talent, A day to remember hm öhhm känns som om jag sett mer men minns inte det just nu isf. En dag kommer inte ihåg vilken men blev så jäkla full så jag däckade på gräset ett tag på campingen och fick lov att spy på festivalområdet eller nåt, king! Sen åkte vi även hem fredag natt pga att alla andra ville det och därför såg jag aldrig Jay-Z heller, buhu. Beyonce hade visst kommit också, haha kul att sånna människor befann sig i Borlänge. Träffade mysigt folk, har börjat älska langos och gått upp de förlorade kilona i Turkiet. Vägde 57,8 kilo idag, wooow rekord för mig, awesome!

Näe fan berättar mer sen, pallar inte nu. Godnatt.