Valborg!


Idag gick jag upp tidigt även om jag hade sovmorgon till klockan tolv. Skulle köra med körskolan 07.45 på en utbildningskontroll, 660 kronor gick det åt för det. Jävla dyra dom är dessa jäkla trafikskolor, suck. Sedan var det synundersökning och min syn hade knappt förändrats och fick även betala 395 kronor för det, väääldigt nödvändigt, suck igen. Jag höll också på att typ svimma på vägen till Synsam, jobbigt som fan. Sedan ropa jag ner Carro på stan för en frukost kycklingsallad på Helmers, gott som fan men väldigt mättande. Vi skippade även svenskan för att vi inte hade skrivit klart talet än, tydligen var det många som hade skippat den lektionen och sen var det bara historia.

Kom typ nyss hem från stan och kom nyss på att jag skulle hämta skor åt min lillebror som morsan hade lagt undan, suck nu måste jag ner dit igen. Ikväll drar jag iväg till Tuvan för att ferra med Johanna, Beckie och några till och slurpa Aurora vin, göttans. Tar även med mig bandaren då vi ska poppa Alice In Videoland och Horrorpops ute. Får se om man drar till Kråkberg hem till Lars om det är tråkigt ute, fast jag tvivlar på det. Men hela Tingsnäs och kajen kommer krylla av minderåriga, uueeeh.

Aja ska kika runt lite till innan jag bär mig av på stan en snabbis igen.

Seg söndag.



Igår var det somsagt fest hos Beckie. Innan var jag och träffade Lars, Emma och Linn och vi åt pizza och sedan hade vi en mysig förferre på Tingshusparken innan vi drog till Tuvan. Det var kul som fan, mer hemmafester tack! Min nya mörk röda hårfärg blev awesome, me likes! Jag är så jävla glad över att det bev exakt samma nyans på löshåret också. Vi får se om jag kör på det mörka ett tag eller om det blir ljusare sen nångång. Jag vet fortfarande inte om jag ska vara rödhårig eller svarthårig till studenten, det visar sig men det kommer vara jobbigt att vara rödhårig i Turkiet i några veckor eftersom i värmen och deras jävla kalk vatten gör så att det röda kommer tappa sin glans och färg fort som fan. Får väll ta med en massa färg dit så jag kan hålla det rött för jag vill verkligen inte gå runt med halvdassigt blekt rött hår. Jag vill nog vara rödhårig ett bra tag till tror jag öven fast det är så jobbigt att ta hand om det men aja det visar sig.

Jag måste försöka ta och plugga ikväll så jag får någonting gjort. Nu ska jag käka och kolla på Gossip girl.


Lite bilder från igår.


           


           



Hallelujah för värme!


Sitter just nu med färg och toning i håret. Färgade löshåret idag med två paket hårfärg. Det var ganska kämpigt och vissa ställen blev lite ojämna och färgen blev en blandning mellan rött, brunt och nå slags lila, men men jag ska ha det imorgon kväll iallafall fast det inte kommer matcha mitt egna hår. Får ta och tvätta det några gånger så det röda åker ur så jag kan köra med en samma färg på både det och mitt egna, så fail blev det nog inte.

Orkade inte med engelska idag så jag stannade hemma även idag och mötte upp brudarna på stan för lite fika, köpa på bolag och en sväng förbi Magnus för att köpa hästsko kulor men han hade inga så det fick bli en till silvrig hästsko som jag redan har i näsan men jag kommer bara använda kulorna dock. Inne på bolaget köpte jag 5 Heineken öl i glas och en vanlig 5.2 på burk så jag är pepp som fan för festen imorgon, hoppas det blir riktigt kul. Jo det var ju hur skönt väder som helst idag, massa sol och värme. Får dock hoppas på att det håller i sig riktigt länge. Nästa vecka är det också maj och maj är en underbar månad. Massa studentfester, lite skoldagar och varma dagar. Dock kommer det säkert bli stressigt med en massa skoluppgifter som skall lämnas in och prov som skall göras, suck.

Aja ska kika runt lite mer innan jag tvättar håret. Hejdå.







Jag steker i solen.

No more drama.


Fick nyss reda på av Sara att svenska talet som ska vara 5 minuter ska vara klart ímorgon och jag har inte äns börjat. Minns knappt heller vad det skulle handla om men det var typ vad som helst så ja får se om jag lyckas få ihop något. Kollade även på ett till nytt avsnitt med The Hills och även om det krånglar mellan Heidi och Spencer i de avsnitten så är de ju fortfarande ihop och till och med gift sig lagligt nu har jag hört. Fattar mig inte på den där bruden, hon borde dumpa honom utan att blinka med tanke på hur shady han är men ja det finns ju ett manus med i det hela också så man vet ju inte riktigt vad som är äkta och inte äkta i den realityserien, confusing det där.

Imorgon är det iallafall torsdag och jag har förhoppningsvis råd att köpa ungefär 4 paket hårfärg och sen är det lördag och fest med trevligt folk. Fuck kom på nu att jag skulle ha valt ut en massa gamla bilder på de jag fotat till mitt projektarbete till att ha í mitt fotoalbum för att visa hur de har förändrats och skriva ut det på Onoff imorgon men ja får väll sita och göra det nu isåfall då, suck.





Love the makeup.

Ångesten växer.


Idag var jag duktig och gick till skolan, missade dock filosofin eftersom jag glömde mobilen hemma och fick vända tillbaka halvägs, hoppas bara Patrik inte tar upp om frånvaron imorgon dock fast det kommer han nog göra ändå men jag hoppas det gick bra för mig på provet iallafall. Var även på studiebesök på krematoriet med indv. val klassen och det var riktigt intressant. Mer liknande studiebesök tack. Vi har ju även varit på besök på sjukhuset och det var lika intressant det med. Jag ska definitivt bli kremerad men jag har fortfarande lite frågor jag måste få svar på och hoppas att Lisbeth kan svara på dem nästa vecka. Skulle egentligen ha pluggat lite idag men fastnade med att forstätta sy ihop löshåret och sy dit clipsen, äntligen klart. Nu ska jag bara färga det och mitt egna hår och sen är allt done. Hoppas det blir bra.

Jag måste verkligen verkligen ta och plugga imorgon, inga ursäkter får skapas, det måste helt enkelt göras fort som fan! 31 skoldagar kvar också och det är fortfarande sjukt. Måste dock ta tag i vissa uppgifter som jag har kvar och även kolla upp det här med kören. Nu ska jag kolla mer Hells kitchen (supriiise) och sova sen. Thank god för att jag har sovmorgon. Ska även möta upp Johanna babe imorrn på stan och ta en viktig sväng in på körskolan också. Natti.

Korv med bröd!


Blev ingen skola idag, alldeles för trött och konstig i halsen igen. Sov till 14.30 igen haha. Sitter och kollar på Top chef på kanal tre just nu och ska snart bege mig till mitt rum eller fortsätta sitta i vardagsrummet och kolla på ännu ett avsnitt av Hells kitchen och äta korv med bröd, haha yummie. Jag vet inte egntligen men jag älskar matlagnings serier där man tävlar om vem som gör den bästa rätten eller annat liknande. Inte så konstigt kanske om man älskar mat hehe.

Kan inte sova!


Inte så konstigt eftersom jag gick upp 15.00 på eftermiddagen. Ska snart kolla på ännu ett avsnitt med Hells kitchen innan jag lägger mig, tur att man börjar 12.00 imorgon. Har även idrott som jag måste vara med på eftersom jag missat det ganska många gånger nu. Tycker det kommer bli lite pinsamt att komma dit efter ett bra tag men men hellre det än att inte komma alls. Sen ska jag förbi körskolan och kanske köpa hårfärger och sen blir det att plugga. Hoppas det är nice väder imorgon. Aja godnatt för denna gång.

Söndag.


Då var det söndag och sista dagen på påsklovet för imorgon går skolan igång igen men det är bara att hålla sig för det är en månad kvar ungefär innan studenten, shit pomfritt. Jag borde egentligen ta och skriva lite kuh och loggbok också innan det blir mörkt ute och jag inte orkar. Gick och la mig 05.00 igår och gick upp 15.00 idag, haha nice. Jag måste verkligen få tag i Emma och Ewe som jag ännu inte intervjuvat och Ewe kommer nog bli svårast att få tag på men jag måste verkligen annars vet jag inte vad jag gör. Måste försöka lämna in arbetet denna vecka. Jag vill ha lördag och fest! Ikväll ska jag glo på Gossip girl, wipeout och söndags party med Filip & Fredrik.

Nu ska jag nog äta.

Btw jag älskar att kolla gamla bilder, haha.




2007.




2007.

Det var fan snyggt med svart överhår och blont underhår.

Off to Jackson!


Det är lördag och jag orkar inte sitta hemma. Så jag väntar på att Tess snart ska hämta upp mig med bilen så drar vi till Kristineberg och Jackson. Vi ska göra mera amerikanska pannkakor och kanske kolla film, alltså blir det en festfri helg. Det är både bra och dåligt, haha. Äh eftersom jag ändå ska på partaj i Tuvan nästa lördag så gör det inget ändå. På måndag är det skola igen, det är skönt på ett sätt då jag får träffa lte mer folk och ha lite och göra på dagarna istället för att bara sitta hemma men jag ser inte fram emot ångesten som lär komma upp igen men aja en månad kvar snart. Jag hoppas att det blir väldigt varmt nästa vecka. Kollade 25 april 2008 och då hade jag shorts och nätstrumpbyxor på mig så då måste det ju ha varit ganska varmt så jag hoppas på samma väder igen, hoppas!!


Nu ska jag dra. Hörs sen.


YES!


Nu har vi fixat trådlöst internet hemma så nu behöver jag inte koppla in nätverkskablar och skit till min laptop utan kan sitta vart jag vill runt hela huset. Har ända sen jag fick laptopen i julas haft den på min säng och har suttit där hela tiden och det har inte alltid varit en skön plats att sitta på i ett par timmar och jag har haft ont i nacken ett par gånger men nu kan jag sitta hur jag vill och vart jag vill. Yes, feels awesome.

Kärlek till långt hår.



Idag äntligen tittade solen fram fast det blåste och var lite kallt men det gör inget, så länge det inte är moln så är det ok. Var nere på stan idag (äntligen) och träffade Emma och hunden Valle. Satt och fikade lite men sen tyckte Emma att hon frös så hon vandrade hem och jag gick ill Bokia för att köpa dubbelhäftad tejp till att fästa fotografierna på arken i foroalbumet. 500 st innehöll det och kostade bara 29 kronor, as bra. Hämtade även äntligen ut löshåret jag beställt, 60 cm kärlek och jag är glad som fan. Dock är det ju typ bara 10 cm längre än mitt egna hår men jag ska sätta fast det längre ner så det blir ännu längre, 70 cm långt på hela håret är inte fel, verkligen inte. Att man kan bli så glad över långt hår alltså, helt sjukt haha. Fast jag ångrar inte att jag klippte av mitt långa förut för det var så platt och tråkigt ändå och nu är det tjockare och nu när det håller på att bli nästan lika långt igen kommer jag sköta det bättre.

Försöker klura ut hur många paket färg det behövs till att färga löshåret. Två eller tre kanske? Till mitt egna vanliga tjocka hår så räcker knappt ett paket, ett och ett halvt helst då så hm två kanske då? Eller tre? Sen plus två paket till mitt egna också. Så då måste jag köpa 4-5 st paket hårfärg, herregud det kommer ju kosta skjortan nästan fast det blir nog värt det eftersom löshåret inte kommer att tvättas lika ofta som mitt egna och det röda kommer förhoppningsvis inte åka ur lika fort. Sen måste jag köpa ett bra balsam och silikondroppar till håret så det håller sig snyggt.

Nu ska jag renskriva intervjuverna och skissa lite på ett papper hur jag ska få allt att se ut. Later dudes.




<3

Jag är så lat.


Jag har inte gjort något alls idag. Kollat top model och nu har jag kollat två avsnitt  från den senaste säsongen av hells kitchen, you gotta love it. Imorgon ska jag göra lite nytta och försöka skriva ut lite bilder, renskriva intervjuverna, planera ihop hur jag ska få projektarbetet att se ut, hitta något bra att fästa bilderna med, skriva loggbok och göra klart kuh uppgiften. Sen ska jag om jag gjort klart det mesta, belöna mig med att köpa ut löshåret om pappa har med sig pengar och dricka ett par öl, kanske även lite  fest? Jag tror jag ska ta och tvätta håret nu och sen titta på fler hells kitchen avsnitt.

Över 100 inlägg!


Woosh shit detta blir mitt 106:e inlägg tror jag. Jag har lyckats hålla en blogg levande väldigt länge, wow grattis till mig. Fortfarande förkyld fast inte lika mycket som igår och vädret suger fortfarande och mitt  påsklov skriker bara hej kom och hjälp mig. Jag blev iallafall pepp när Johanna babe bjöd mig på fest i tuvan nästa lördag så det kommer bli awesome. Tycker att studentfesterna ska börja gå igång snart också. Nu är det 49 dagar kvar till studenten. Kan ni fatta hur sjukt det låter?? Det betyder att det är mycket mycket mindre skoldagar kvar om man inte räknar med helger och lov. Hel sjuuukt!! Jag vill nästan inte att det ska ta slut, speciellt inte om jag inte kommer komma in på någon utav de utbildningar jag sökt men jag ska göra högskoleprovet i höst isåfall och hoppas med bättre chanser till våren istället. Det känns som om dessa 49 dagar kommer gå sjukt fort med tanke på att det blir varmare, studentfester, kanske en London resa och annat kul men jag måste göra klart alla skolarbeten som jag inte gjort klart än så jag känner mig lite friare.

Så ännu en dag sittandes hemma. Jag ska ta och kolla vidare på senaste top model och förhoppningsvis hittar jag det senaste hells kitchen också, Skriver mera senare.




London - Coolt namn och snygg som fasen även fast denna bild var sådär.




Allison - Så jädra coola ögon. Hej råddjur!




Snygg bild på båda.

Jättekul!


Verkligen. Det har typ varit molnigt i tre dagar kanske? Det har konstigt nog fört med sig att jag har haft lite ont i halsen som nu tack och lov gått över men sen har jag åkt på en förkylning istället. Yes, verkligen. Min näsa är lite täppt och jag nyser lite. Jag tackar vädret för det! Vart fan är solen? Kom tillbaka! Verkar inte så lovande när jag kollade upp vädret de kommande dagarna på SMHI men det kan ju alltid vända. Jag är sjukt sugen på att knäcka ett par öl på Tingsnäs, helst i solen då och sen att festa ihelgen igen. Jag vill fika på uteserveringen och sitta och äta glass på kajen men solen ligger bakom moln och ska förstöra mitt lov. Tack.

Underbart!


Om två timmar sitter jag bänkad framför tv:n med lite godis och dricka i tre timmar. Ny säsong med Ugly Betty och dubbelavsnitt med Desperate Housewives, kan det bli en bättre tisdags kväll? Skulle nog inte tro det. Har även köpt carbonara cream cheese sås att ha på makaronerna och jag är helt besatt av att äta det men känner jag mig själv så kommer jag att tröttna på det tillslut om jag äter det ständigt. Vi kan ju ta två exempel, för några år sen var jag helt galen i märket Karins eller om det nu hette något annat kanske, deras lasagne ver helt underbar som man värmde upp i mikron i åtta minuter men efter ett tag med att ständigt äta det kanske flera gånger i veckan var det inte lika gott längre. Sen vart jag helt galen i nudlar med kycklingsmak,  åt det typ varje dag i ett par veckor/månader och tröttnade på det också, visst jag kan äta nudlar igen men jag njuter inte lika mycket längre och min tredje last är nu den där såsen. Sen har man ju andra laster man aldrig tröttnar på som tillexempel chips, red bull och sånt.

Nu ligger det ett nytt The Hills avsnitt uppe på internet och jag funderar på om jag ska laga lite mat först och kolla sen eller tvärtom? Nej jag lagar nog mat först. Serier gör mig så jäkla glad <3

Bleh.


Festade i lördags och det var riktigt trevligt med riktigt trevligt folk. Idag var jag med Emma och Linn som kom hit och vi lagade amerikanska pannkakor med sirap och det var första gången jag åt med sirap och det var fan gott. Sen skulle vi kolla på film men istället fastna vi framför min laptop och var lite snuskiga i cam haha. Kul som fan var det iallafall- Har nog ett bit märke på arslet tack vare Emma också, haha.

Ska egentligen jobba imorgon men jag har typ ont i halsen så jag hoppas jag slipper och sen hoppas jag att det inte är halsfluss eller något för då skulle jag dö. Jag hatar att ha det., usch. Jag vet inte vad jag ska hitta på i veckan nu när det är lov. Vill inte bara sitta hemma och glo. Ska väll göra några skoluppgifter och annat men sen vill jag göra något kul typ hela tiden, haha. Blir lätt rastlös fort ibland. Jag vill att det ska bli riktigt varmt så jag kan ha på mig sommarkläder.
Nu orkar jag inte skriva mer en såhär.




Vår <3 Rödbollar :*

Tråkigt jobb!


Var till Malung och jobbade idag eller ja jag jobbar ju inte direkt mycket när jag är där. Kommer dit, äter en sen frukost, sitter och glor på Mtv, plockar bort lite tallrikar från borden, torkar med en blöt trasa, står och knapprar lite i kassan, äter mat och så vidare. Så det är ju inte så konstigt att det blir så pass långtråkigt när man är där flera timmar. Det jag stör mig på att det är nästan en timmes bilfärd fram och tillbaka och ja för att det är så långt hemifån och jag inte kan ta en tripp hem en sväng eller liknande sen så ogillar jag att servera folk, känner mig så dum och out of place på något vis. Jag ska nog aldrig jobba som servitris iallafall, det är en sak som är klart. Sen stör jag mig som fan när folk grisar ner när de äter = mer jobb åt mig och när de inte tar en bricka och ställer tallrikarna i vagnarna så jag slipper haha, lat eller? Nu ska jag jobba på måndag igen så  att vara hemma lördag 0ch söndag är skönt och tydligen så ska vi komma varannan helg också enligt min far, vill INTE!!!


Iallafall, imorgon ska jag ner på stan nångång på förmiddagen för att hämta bilderna, gå på bolaget igen för tredje gången denna vecka haha, kanske dra ner på tingsnäs, fixa lite med projektarbetet och sen festa till det på kvällen. Nu ska jag nog snart sova så jag orkar upp imorgon. Natti.

Äntligen påsklov!


Idag var det sista skoldagen innan påsklovet börjar, yes. Gjorde klart religions grupparbetet så nu har man det klart. Det har varit mulet och regnat i två dagar och det suger, det enda positiva med det är ju att snön försvinner men på lördag blir det ganska varmt men molnigt kanske men aja. Vi ska iaf typ grilla? och dricka öl. Imorgon ska jag åka till Malung för att jobba, uuuh. Jag orkar inte, jag pallar inte. Vi kommer ju liksom vara där från typ 11-12.00 till 22.00. Jag kommer sega som fan som alltid då, är så jäkla tråkigt där. Iallafall ska hämta ut bilderna på lördag och försöka göra klart projektarbetet så jag får det gjort nångång. Jag kanske ska jobba på söndag med men jag hoppas jag slipper. Var och handlade för några brudar idag (nämner inga namn) hehe och fick 150 kronor i dricks, så jävla nice. Kan ju börja tjäna pengar på att köpa ut hahahhahaha. Nej fan önska jag hade Twilight filmen eller en annan bra så jag kunnat sitta nu och glott på det men aja får väll kika på något annat tråkigt jag redan sett då.




Jag är lite konstig ibland. Bettan som tagit kortet.

The Hills!


Kollade nyss på ett av avsnitten till nya säsongen av The Hills och upptäckte även att andra avsnitten fanns uppe också, wiihoo. Dock dåligt att avsnitten bara ska vara 20 minuter, går alldeles för fort och jag vill bara ha mer och mer, helst som en enda låångfilm! Satt och åt lite godis när den där scenen då Lauren och Heidi börjar gråta  kom upp och där sitter även jag och mumsar i mig godiset medans det rinner ner för mina kinder, haha. Efter att ha kollat klart på andra avsnitten och såg vad som kommer komma efter blev jag som alltid helt till mig. Spencer går ut med en annan, Heidi blir arg, Audrina flirtar med Brody?, hans flickvän blir sur, Justin blir sur?, Heidi bjuder Lauren till hennes bröllop, har jag glömt något? Liksom what's up next? Really what's up next? Ja man undrar ju. Lite förvirrande det där när de klipper ihop allting men ändå såååå jäkla spännande. Ge mig mera NUUU!!!!!!!





<3

Aj!


Jahopp andra kvällen i rad som jag sitter framför laptopen och har huvudvärk för att jag suttit och koncentrerat mig när jag valt och redgigerat diverse foton. Nu har jag nästan valt alla jag ska trycka ut och ska bara komma på hur jag ska föra över dem till något så jag kan ge dem till gubbarna nere på stan imorgon. Sen blir det att köpa fotoboken och intervjuva de sista. Tvivlar nästan på att jag hinner tills på torsdag men om inte så får jag väll komma med en bra ursäkt.

Idag kände jag panik när jag kollade utbildningar igen och jag tänkte de flesta över 20 nu och som tagit studenten längtar oftast tillbaka till skolbänken i gymnasiet för att slippa ångesten, oron och allt det där med tankarna om sånt som man har problem med när man tagit studenten och bara sysselsätta sig med det man har i skolan som uppgifter för det enda studenterna tänker på nu är ju ååh ge mig studenten nu och jag är ganska säker på att jag kommer längta tillbaka till skolan sen, jag är nog väldigt säker. Det går alldeles för fort.

Sista fotningen.


Sitter i skolans fotostudio för sista gången, tack och lov. Nu slipper jag gå hit varje söndag. Skulle egentligen fota tre personer idag men två av dem bangade och jag är skitarg över det eftersom de inte hört av sig eller försent och gjort det omöjligt för mig att fixa ersättare och dessutom sabbat lite för mitt projektarbete. Jag kommer nog inte komma över detta på ett tag iallafall. Jag är väldigt tacksam, verkligen. Jag är glad över att Bettan kunde ställa upp, tack och jag själv fick ställa upp också men ja vi får se om jag tar med de bilderna. Nu importerar jag in bilderna och det tar ett ganska bra tag sen ska jag till Bosse och lämna nycklarna sen hem för att äta, slappa och gå igenom alla bilder så jag förhoppningsvis kan ta med de bilder jag vill ha till Berglunds foto och be dem skriva ut dem på fotopapper i önskad storlek och köpa mig fotoboken. Jag kommer bli ännu mera pank. Sen måste jag hämta löshåret nångång denna vecka med. Nej nu ska jag se hur det går med importeringen.

Stockholm!

Sitter just nu hemma hos Shelly och Silje med bara Shelly hemma som står i köket och syr till ett bar lack byxor och jag sitter framför datorn i samma rum. Dagen började med att jag åkte med Melina och Carro till tågstation runt 04.55 och stod och väntade på tåget. Sov en del och var framme i Stockholm runt 09.00 för att dra mot Medborgarplatsen för att besöka en moske. Alla vi tjejer fick ha på oss såna där kappor med luvor som i typ Sagan om ringen i fula pastell färger som täckte hela kroppen och hade en topp luva hahaha shit jag dog och kände mig så skabbig i de äckliga kapporna. Det var iallafall ointressant. Sedan var det lunch på Hare Krishnas vegetariska resturang och åt typ världens äckligaste vegetariska mat. Allt smakade som äckel och såg ut som spya. Sen lyssna vi på dem och jag höll ju såklart på att somna tusen gånger. haha det bästa var ju ändå när vi sjöng Krishna ramsan med killen spelandes på en trumma. Vi var även och besökte synagogan som var mest intressantas av de andra två.

Sedan var det egen tid i typ 2 timmar och jag hann bara köpa ett par "lack" skinade leggins på Gina för 149 kr. sedan åkte jag till Shelly med hämtmat från Burger King och snackade. sedan var vi på systemet och Shelly handlade där för första gången och allt blev för 800 kr, haha. Hon köpte typ massa olika sorter. jag drack lite öl och drog till Rådmansgatan för att träffa klassen på Hard rock cafe. Var trevligt i typ 20 minuter innan typ hälften drog till vandrarhemmet för att det var så trötta. Det sög. Drog med resten till Gamla stan för att gå på en spelning men det blev heller inte av så jag åkte tillbaka till Shelly 22.30. Så kul var det.

Imorgon ska jag upp tidigt för att befinna mig på stora torget i Gamla stan., kul, nej! Åker hem vid cp tidigt tåg vid 15.44. Det blev heller ingen tatuering för att jag hade inte råd så jag ska spara lite pengar och göra det lite senare. Kanske åker ner nån helg på påsklovet eller efter. Då jävlar blir det tatuering för hela slanten och fest med Shelly istället som är mycket roligare.

Snart Stockholm!


Ja jag ska försöka mig på att gå och lägga mig om en timme, alltså 23.00, det kommer nog gå sådär haha. Satt förfan till nästan 04.00 igår och pratade med Anton, hehe. Hm jag lär ju gå upp runt 03.30 inatt för att platta det nytvättade håret och annat skit innan Melina kör mig och Carro och sig själv till tågstationen 04.45. Får se om jag somnar på tåget. Palla vara trött sen när vi är framme. Det verkar inte som om det blir någon tatuering imorrn heller eftersom jag är typ pank och kan inte fixa fram 2000 kronor på så kort tid, fan. Men aja det gör väll inte så mycket, får åka ner nångång snart och göra det men det hade fan suttit fint med åtminstonde en av pistolerna. Redovisningen idag tycket jag gick jättebra så det känns nice. Jag hoppas jag hittar en massa snyggt i Stockholm och sen lär jag väll köpa ut åt några om vi ska festa lite haha. Hoppas man hittar nåt nice ställe att gå till på en torsdags kväll bara haha.

Men ja kanske bloggar genom mobilen imorrn efter att vi är framme och jag fyllt på mobilen eller hos Shelly och Silje när jag ska slagga hos dem. See ya!




Stockholm i mitt <3