Lat.


Öööhm jag borde typ gå och lägga mig snart, sen borde jag tvätta bort toningen och diska och även stryka lite kläder. Har fan inte ens börjat packa inför festivalen heller, dags att börja kanske. Hörs snart.

So happy I could die.


Seriöst jag ar jatteglad, det pirrar i kroppen litegrann. Jag grat floder igor men idag ar jag typ överlycklig, valdigt weird egentligen men men. Jag vill inte aka harifron samtidigt som jag vill det ando litegrann. Komplicerat ar det och jag har lovat mig sjalv att flyga tillbaka hit igen innan sommaren ar slut, samma sak förra aret men i ar ska det fan ske, jag tanker halla det jag lovat, jag ska tillbaka, jag maste. Jag vill kanna pirret igen!

Förövrigt so kommer mitt ex till Sverige po mandag till Rattvik, har valdiigt blandade kanslor över det!

Varmt.


Idag for jag till ett stalle som heter Taksim, alskar att vara dar! Ursakta men fan vad jag hatar att vissa bokstaver inte finns, ser bara konstigt ut aja. For iaf dit med Tugce en tjejkompis jag traffade irl ıgor men snackat po internet tidigare, hennes pappa bor i Sverige/Rattvik och jag tror de ar slakt till oss po nogot satt, 18 ar och jattegullig! Vi eller jag skulle möta saknade Erdem dar men han var lite försenad men tıllslut kom han och vi drog till ett cafe/bar dar han jobbat och tog nogra öl sen vart jag och han ensamma en stund och pratade en massa, ett ar sen jag sog honom sist so vi hade lite att ta igen, mysigt vare iaf och jag har saknat honom en massa! Men synd nog gick tiden so jakla fort so vi fick lov att dra hem men vi ses nog i veckan snart, ser fram emot det!

Folk har ar ju störda ibland alltso, kommenterar en hit och dit aja skitsamma jag ar van. Fan asso pallar inte att skriva mer. Imorrn drar Tugce och jag till det stora alskade köpcentrumet för att shoppa!!! Puss.


Försenade bilder..

 

 

Min fina mormor.

 


Har förövrigt varit skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit varmt och jag skojar inte, man dör ju förfan.

Det snurrar i mitt huvud..


Flygresan gick bra, for med Turkish airlines denna gong istallet för SAS som förövrigt suger i gemförelse med den turkiska. De visade en film, man fick valja mellan tvo olika matratter, as gott, efterratt, jordnötter osv. Bra service! Sen nar vi landat slogs jag sjalvklart av den kvava varma luften, var nog 27+. Möttes av min morbror och det var varldens javla bilköer so det tog typ hundra or för taxin att komma fram och jag var vaaaarm, usch. Sen har jag druckit massa vatten och chillat och halsat po mın mormor som bor under min morbror. Sen traffade eller inte traffade men sog skymten av en viss speciell person och jag dog nastan, vi sog knappt varandra och sen försvann personen. Efter det har det varit weird i min skalle. Gamla saker har kommit upp igen för att fo mig att mo doligt igen, hander varje gong jag ar har i narheten av denna manniska som gett mig all varldens lycka samtidigt som den fott mig att somna grotandes varje kvall i en oandlighet. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet bara att jag kommer bli annu mera ledsen och bli helt fucked upp i huvudet igen och börja alta saker igen fron förut. Jag alskar dig och jag hatar dig. Godnatt.

The list.


- Fika med Tora och planera in för shooten med rockin.se
- Skissa upp diamanten jag ska tatuera in.
- Tatuera mig ons 15.00.
- Linskoll för de nya linserna ons 09.00
- Shoppa kläder och nödvändigheter i Borlänge på fredag med Johanna inför Istanbul.
- Kolla/köpa tält till Peace and love.
- Packa.
- Fixa utväxten och tona håret.
- Raka benen.
- Rockin shoot. (blir i juli)
- Shoppa nödvändigheter i Mora.
- Lära mig hur man tvättar. (låter weird I know)
- Prata med körskolan.
- Slinga brors hår.
- Sätta in pengar på två brudars konton. (krångel)
- Boka tågbiljetter.
- Sätta in pengar på mitt visa kort.
- Bli full.
- Leka med Johanna..mer.

Imorgon bär det av.


Igår vare fest. Drog hem till Johanna och började dricka och sedan kom Beckie men hon var nykter. Sedan blev vi upphämtade av Cajsa hem till henne för att dricka mer och lyssna/dansa till musik för att senare hamna på wasa. Där vare mycket folk och vi dansade loss. Har inte varit på wasa på jättelänge och jag har väll inte direkt gått miste om något men det är nice med långa uppehåll från det stället och dra dit nångång. Vi drog därifrån runt 01.00 kanske och drog med Beckie som chafför till donken för att köpa cheeseburgare, mums. Sedan blev jag droppad på stan och hamna hos en filur där tiden gick sjukt fort och jag var hemma vid typ 05.30, sjukt. Yeye.

Håller på att tona håret just nu och ska sen hämta min kamera som jag glömde igår hos Cajsa. Sen ska jag packa klart och fixa andra diverse små grejer. Mitt tåg går 06.22, sjukt jävla tidigt och mitt flyg åker typ 12.20 och jag är framme 16.45, I think. Jag börjar bli nervös, jag vill samtidigt som jag inte vill och jag kan inte riktigt sätta fingret på det. Aja jag är mest taggad till p&l. Känns iallafall skönt att lämna pissvädret här hemma mot typ 30+.

Får se hur det blir med internet där borta. Om min morbror har kvar sin dator eller om jag ibland får gå in på ett internetcafe och sitta där och svettas med massa sliskiga turkar som glor på en. Det visar sig. Men vi hörs annars efter att jag har kommit hem den 28:e. Puss. (mobilbloggar säkert imorrn). P.S Johanna jag kommer sakna dit jättemycket!!


09.

 

Där ska jag shoppa loss <3.


Spöregn.


Försöker peppa till ikväll fast det spöregnar ute, verkar inte vilja sluta heller, suck. Aja peppar ändå men vettefan vad man ska ha på sig, inte det lättaste när vädret suger. Lär vända min garderob ut och in men tillslut säkert sätta på mig det gamla vanliga. Sista festen i Mora/Sverige på två veckor då så ska försöka njuta fullt ut tillsammans med Johanna. Sen peppar vi till P&L och hoppas på suveränt väder!

Mitt snygga tält!


Assåååå den är skitstor inuti, kanske inte syns på bilden.

 

Loves it.


Shopping dag.


Idag for jag till Falun/Borlänge med Johanna, hennes mamma och lillebror. Vi stannade även en sväng på Lager 157 i Sågmyra, coolt ställe med ganska schyssta kläder. Köpte ett vanligt svart linne med lite spets på för 60 kr. Sedan vart det Falun i någon halvtimme/timme där jag köpte en grön snygg klänning med lite zebra ränder på sen så köpte jag även leopard ballerina inne på indiska, leopard cropped topp, ett par nätstrumpbyxor och cuttade leggings, vi hamnade även mitt i studenternas tåg och allt ståhej och massa trafik . Sen åt vi även på Subway i Borlänge, gillar subway starkt! Synd att vi inte har det i Mora bara. Inne på kupolen shoppade jag loss, typ. Tunt svart linne, tunn svart tröja, svart oversize tröja, myggmedel, nitar, två st hårspray, rakgel, concealer, torrschampoo och sen ehm vare nog inge mer. Ja temat gick i svart som ni kanske förstod men ingen blir förvånad. Precis innan vi skulle dra så ser jag ett stort nice tält inne på stadium och checkar in det. Det var verkligen AP stort, får säkert plats med fem pers fast det var för tre pers och jag hitta den även i zebra mönster, score! Så den köpte jag att ha till p&l, 399 kr kostade det. Kommer bli awesome.

Har varit trött i stort sett hela dagen, somna ett par gånger i bilen och vädret säg idag också. Imorgon ska jag nog köpa en campingstol och alkohol för sen på kvällen blire fest för på måndag drar jag. Bilder kommer imorgon.



Asså jag är kär i dessa shorts, vart fan finns dem? Säkert bikbok, suck. Kissies bild.



Diamonds are forever.


Första bilden: Har börjat skorpa lite så ser lite weird ut men bättre bild kommer sen när den har läkt. Andra bilden: Bilden vart lite för mörk och jag ser lite sne ut, var inte så lätt att fota men ni ser iaf vart den är placerad. Nu funderar jag på vad jag ska sätta på andra benet.


Strawberries.


- Fika med Tora och planera in för shooten med rockin.se

- Skissa upp diamanten jag ska tatuera in.
- Tatuera mig ons 15.00.
- Linskoll för de nya linserna ons 09.00
- Shoppa kläder och nödvändigheter i Borlänge på fredag med Johanna inför Istanbul.
- Kolla/köpa tält till Peace and love.
- Packa.
- Fixa utväxten och tona håret.
- Raka benen.
- Rockin shoot. (blir i juli)
- Shoppa nödvändigheter i Mora.
- Lära mig hur man tvättar. (låter weird I know)
- Prata med körskolan.
- Slinga brors hår.
- Sätta in pengar på två brudars konton. (krångel)
- Boka tågbiljetter.
- Sätta in pengar på mitt visa kort.
- Bli full.
- Leka med Johanna..mer.


Johannas student, min kamera hade nån konstig inställning så bilderna blev inte så bra.

 

Bild från idag. Bror och kusin slutade nian.

 

Bild från idag tagen av Johanna. Vi mös i solen nere på kajen, drack champange med jorgubbar.

Love.


Väskan <3 /pic: VintageVirgin

 


Alejandro.

<3


Done! Ni kanske kan se/gissa vad det är? B...

img_6807 (MMS)

Done! Ni kanske kan se/gissa vad det är? Bilden är dock upp och ner. Bättre bild och på hela kommer sen när jag tagit bort plasten och så, satte den iallafall en bit ovanför hälsenan, tänkte att det skulle göra alldeles för ont på foten och jag pallade inte med sån smärta just nu, haha. Gjorde inte lika ont som jag hade tänkt men visst gjorde det ont ibland men det var inte så jättefarligt, kändes typ som när man tar bort hårstrån med en sån där rakapparat son rycker bort håret fast lite ondare, hehe. Just nu svider det lite och jag vill klia men kan inte, buhu. Sen när skorporna kommer så kommer jag säkert vilja klia mer. Undvik solen, haha och jag som ska till Turkiet på måndag i två veckor, aja hörs sen då babes!


Sitter på synsam och ska kolla de nya lins...

img_6807 (MMS)

Sitter på synsam och ska kolla de nya linserna, vem fan går på linskoll 09.00? Lol


I'm kinda busy.


- Fika med Tora och planera in för shooten med rockin.se
- Skissa upp diamanten jag ska tatuera in.
- Tatuera mig ons 15.00.
- Linskoll för de nya linserna ons 09.00
- Shoppa kläder och nödvändigheter i Borlänge på fredag med Johanna inför Istanbul.
- Kolla/köpa tält till Peace and love.
- Packa.
- Fixa utväxten och tona håret.
- Raka benen.
- Rockin shoot.
- Shoppa nödvändigheter i Mora.
- Lära mig hur man tvättar. (låter weird I know)
- Prata med körskolan.
- Slinga brors hår.
- Sätta in pengar på två brudars konton.
- Boka tågbiljetter.
- Sätta in pengar på mitt visa kort.
- Bli full.
- Leka med Johanna.


Några av sakerna jag måste göra denna vecka, busy busy. Blä.

Gotta have.


 

Bild lånad av cyberslut på bdb.


Don't call my name.



 

Igår var det Johannas student. Träffade Beckie på stan och köpte blommor och fikade med Ewe och hennes pojkvän, sedan efter en dryg väntan kom alla studenter marscherande mot tingshusparken och vi hängde en massa grejer runt Johannas hals och drog sen på bolaget, haha. Sedan for vi hem till henne gör att äta och dricka, riktigt mysigt var det. Vi hade ingen plan för kvällen, Beckie mådde inte så bra så hon åkte hem och jag och Johanna drog ner på kajen och sedan joinade Jonatan och en massa andra oss. Vi drog sedan hem till Jonatan för att det var kallt nångång efter tolv, kollade på en kass film och somnade sen alla tre i sängen, haha. Men men trevligt vare fast alkholen kunde dock ha verkat bättre, så ja. Johannas mamma kom och hämta oss sen för att bjuda på donken frukost och sen somna jag och Johanna i hennes säng i kanske två timmar för att vi var så trötta och sen for jag hem för att dö lite mera i min säng och sen har jag bara chillat.

 

Sen tycker jag att det är riktigt irriterande att en viss person lagt näsan i blöt litegrann, iofs är jag inte så förvånad eftersom han har all rätt att vara nyfiken men det jag fick höra sen att han sagt gjorde mig sur.  Något i stil med gör inte samma misstag som mig eller något, det var nästan droppen. Vadå misstag? Haha, äre nån som gjorde ett misstag så vare väll jag isf som var med dig fast du sårade mig och gick bakom ryggen på mig och din bäste vän, så honey du ska inte snacka om misstag. Jag ska tillfället i akt nästa gång och fråga om det stämde det jag hört att han sagt, palla.

 

Bilder kommer komma imorrn när jag fått min kamera.


Snart bär det av till hettan.


Så imorgon äre äntlligen dags för Johanna att ta studenten. Imorgon köps det rosor och sen möta upp Johanna nångång efter 13.30 och sen blire mat hos henne och sedan grillning i Kråkberg och fest, sover nog över också.

Det är bara 11 dagar kvar tills jag åker till Istanbul, känns väldigt konstigt och gruvar mig nästan lite inför det och jag fattar inte varför. Men samtidigt skare bli kul och ser fram emot att shoppa i mina favoritbutiker i mitt favorit shoppingcenter som består av flera våningar med en jävla massa butiker på varje våning, synd att deras topshop är så litet dock och sen ta en starbucks dryck och sätta mig i värmen efter avslutad shopping. Jag ser fram emot att dricka go öl i den varma kvava fuktiga kvälls luften och få träffa och umgås med Erdem, som jag har saknat otroligt mycket. Men jag ser inte fram emot den kvava varma solen som får en att svettas till tusen och få håret att se risigt ut men det är väll skitsamma och nästan direkt efter att jag har kommit hem blire p&l, wöwöw fullt upp.


Juste sen blire inge srf synd nog eftersom jag då skulle kommit hem på söndagen och åker till Turkiet på måndag morgon så det blir alldeles för stressigt och jobbigt, hade verkligen sett fram emot det men men peppar nästa år!

Äääääntligen påväg hem till mig efter flera månaders väntan.



Känner peppen!

PEPPAR SÖNDER!!