Nobody's buisness what I'm doing with my life..Ehm tja! Har inte bloggat på ett par dar men jag har helt enkelt inte orkat. Betygen sattes i fredags och jag har nog typ aldrig varit så stressad i hela mitt liv vad jag kan minnas. Skrev klart en del arbeten i stress i skolan, höll ärligt talat på att dö, tidspressen var enorm och det kändes som om tiden inte alls räckte till. Jag hade egentligen fyra arbeten som jag inte hann lämna in, engelska, religion, svenska och filosofi. Inte så jättestora men ganska viktiga. Ska försöka få iväg dem ändå, får se om det kommer göra en skillnad i betygen. Jag har nog sänkt mig i Svenska C, har haft VG i både A och B kursen, ett arbete jag skickade i samhäll c var luddigt och jag skrev inte vad jag trodde personen var som egentligen var hela grejen med arbetet, till historian kopierade jag bara en massa fakta, fail. Skrev inga fotnoter till religions uppgiften men jag fattade inte vad man skulle göra, svenska tale gick skitbra och projektarbetet som jag lämnade i alldeles föööör sent var drygast, fick ihop allt på en dag, helvete vad jag höll på att dö, ville grina som fan. Hade jag inte skjutit upp helvetes grejen så hade det blivit väldigt bra och jag skulle säkert fått MVG men nu kommer jag bara få G om inte äns det, blev ganska slafsigt och jag vart inte 100 % nöjd eftersom jag kunde skrivit mer och klistrat dit fler bilder men men what to do. Mina betyg kommer inte vara det bästa. Massa jävla G:n och ett par VG:n och ett IG. Fyfan, ett MVG skulle fan inte skadat, jag hatar mig själv.

MEN största problemet av allt är att jag saknar 50 poäng för att få 2500 poäng att gå ut med och det skulle jag fått genom att gå på kören regelbundet men det blev ju knappt av och jag har inte pratat med syon om det än och hon kommer nog inte bli så glad och jag kommer nog böla som fan. Jag hoppas vi kan hitta en lösning annars, annars vet jag fan inte vad jag gör. Seriöst det måste fixa sig, annars kan jag lika gärna dö, seriöst. Jag skulle kunna göra en prövning i sommar men det är liksom en 50 poängskurs och det finns knappt en sådan teoretisk kurs jag kan pröva i? Hade varit en annan sak om det var 100 poäng men jag hoppas det finns och att det går att ordna på något sätt. Jag hoppas allt ordnar sig, finns det en gud där uppe så hoppas han kan ge mig ett mirekel, pfft.

Igår festade jag med en massa trevligt folk på Tuvan och sen hos Lars. Kom hem runt 03.00, hur trevligt som helst. Idag var det även kanonväder och jag kollade på balen, törstade även ihjäl och var hungrig men jag, Maria och Emma lagade lite mat och promenerade ner på stan och åt glass, trevligt. Imorgon är det söndag och jag glömde att gå och fixa mitt plakat men får göra det på måndag morgon och hoppas jag får den i tid och klänningen kommer då också så jag hoppas den sitter superbra. Ska bara hitta ballerina skor, ett skärp och klänning till kvällen. Så imorrn ska klassen träffas och göra något? Jag och Carro ska även bli piercade av Lali, fuckin a. Carro ska göra en till läpp piercing och jag en industrial, kommer göra ont.

På måndag ska jag även kolla in på leksaks affären och se om de har något djurigt som jag kan ha på studentveckan och även inhandla en platta öl. Nej nu ska jag kolla lite på Robinson och sen sova. Eh ehhe  långt inlägg.Fest @ fredag & bal @ lördag.


           


       

Snart klar..


Håller på med sista etik och livsfrågor uppgiften som handlar om ett etiskt dilemma och sista filosofi uppgiften om ett moraliskt dilemma och det dryga är att man ska berätta om sinnelagsetiker, regeletiker osv som jag tycker är jobbigt och fattar typ noll av efter det så är jag klar med filosofin, etiken, kulturhistorian, engelskan, idrotten, samhällen och historian. har bara svenskan klar som jag tar tag i imorgon och gör de uppgifter som skall göras.

När jag menar med nästan klar så menar jag att jag typ skrivit allt nästan men måste renskriva det, skriva ut och lämna in och det ska jag göra både imorgon och på torsdag, fredag sätts betygen. Ja men vafaaan jag fixar nog det, måste försöka vara lite positiv. Ska bara ta mig igenom dilemmarna nu, suck.

Sov zombie..


Japp satt uppe till 05.00 imorse och halvpluggade och kolla runt på internet, la mig för att sova i en och en halvtimme, vaknade var ganska pigg men sov lite till och märkte att jag sovit för länge så jag stannade hemma. Kunde inte sjukanmäla mig heller för att det gick inte att knappa in med min jävla mobil, vettefan. Vaknade 17.00, sovit bort hela dagen, fyfan. Regnar gör det också och jag tänkte att jag skulle ta mig en snabb dusch nu, äta lite och sen kolla på Ugly Betty innan jag fortsätter med pluggandet. Ska bli klar med projektarbetet, filosofin och etiken, lite svenska också om jag pallar.

Eftersom jag inte var i skolan idag missa jag genomgången av Sofies värld men den lär ju göras imorrn för de som missa den idag och förhöret. Jag vet fan inte hur jag ska göra med kören, måste fixa det annars tar jag livet av mig asap. Jag vill bara bli klar med allt så jag kan få lite sinnesro och ha massa kul utan en massa ångest tankar. Jag vill bara vila.

Full igång.


Ganska busy day. Vaknade vid 07.15, platta håret, drog till Malung, hade möte med en rolig töntig liten sri lankare, drog hemåt igen, plugga idrott i bilen och mådde illa. Hade samhäll, boring, hade svenska, Pulp fiction säger jag bara <3 ny favorit film, fick tusen nya uppgifter till torsdag, ångest, kommer nog inte kunna behålla mitt VG jag alltid haft tyvärr och det suger. Hade idrotts prov, pluggade bara en timme i bilen ungefär och fixade det galant, hoppas jag iallafall. Klarade förra provet, awesome så jag kirrar ett G iallafall, nice.

Tänkte att jag skulle skriva ihop det där forntids pm:et och skicka det ikväll och sedan plugga lite på Sofies värld och projektarbete, kanske lite svenska också. Jag hatar att plugga när det blir mörkt ute och solen håller på att gå ner men aja får göra det ialafall. Grillfest med klassen på torsdag, fira Beckie på fredag och titta på balen på lördag, nice. Snart är allt slut.

Är lite glader på mig själv.Som jag har berättat förr så skulle jag skickat in tre uppgifter i kultur och idehistoria i fredags men orkade aldrig, inte i lördags heller så jag passade på idag och ursäktade även och ljög för min lärare att min laptop pajjat. Gjorde iallafall klart första uppgiften som var en bildanalys och skickade in den och sitter just nu och försöker avsluta den andra uppgiften som lätt var krångligast eller ja lite iallafall och ska snart skicka iväg den också. Blev ju lite sådär små knaggligt och skulle kanske ha kunnats göras bättre om jag hade haft fler dagar på mig och inte skjutit upp men nu får det bli så här och jag hoppas ju iallafall på ett godkänt i kursen. Sista uppgiften är ett pm om forntiden och den är ganska lätt så den skriver jag ihop imorrn och skickar iväg, ska även se om jag kan få tag i honom för att höra hur vi gör med provet.

När jag nu snart skickat andra uppgiften tänkte jag att jag skulle skumma igenom idrotts provet som jag har imorgon, jag har ju inte äns öppnat boken och orkar inte plugga hela natten eftersom jag ska till Malung imorrn bitti vid 08.00 så jag får försöka plugga lite mer på dagen, känner jag mig redo så gör jag den imorrn annars skjuter jag nog fan upp den. Imorrn måste jag även göra klart allt annat och speciellt projektarbetet.

Nu ska jag avsluta så jag blir klar med skiten. Ser inte fram emot en tidig morgon imorrn då jag egentligen har sovmorgon till tolv.
Den är ful-snyggingen är ju bara för underbar, jag älskar män med brittisk accent, hihih.

Ångest söndag all over again.


Då var det minsann ångest söndag igen. Jag ser inte fram emot imorgon, dels för att jag ska vara i Malung innan 09.30 för att gå på något möte med någon jäkla kille och jag kommer typ inte veta ett smack av det jag kommer snacka om och för att jag har ett sista idrotts prov på eftermiddagen som jag inte pluggat på alls så jag ska försöka göra det ikväll, undrar hur förra provet gick hm. Somsagt jag skulle ju ha skickat in kuh uppgifterna till min lärare i fredags men gjorde aldrig det så jag MÅSTE göra det idag annars är jag dead. Tänkte att jag skulle försöka göra det nu innan jag duschar och kollar på tv serier. Jag har ett prov kvar i kuh som jag skulle gjort förut men eftersom jag fick fel prov och inte blev av så jag undrar ifall det mäste göras denna vecka, kanske på fredag? Aja whatever en annan viktig grej är att jag måste få tag i kör läraren imorgon, måste fixas dirr.

Nu ska jag försöka bli klar med de där jävla uppgifterna...

Fuller..


Sitter just nu i min säng och snackar med Erdem på msn. Kom hem för typ en timme sen, galen kväll. Stressa som fan hemma då min kusin var på mig hela tiden ocg farmor hade sitt race som vanligt. Mötte upp Maria på Ica, regn som fan och Joel neka oss skjuts. Gick hela vägen till Kråkberg, jobbigt och varmt. Började grilla hamburgare och annat kött hos Lars med brudarna gött. Åt massa champinjoner som jag hatar egentligen men det var gott just då. Kanske ska börja äta det? Haha. Drack lite öl, spelade ölspel. Ewe, Johanna, Beckie och folk kom, ännu mer ölspel blev lite fuller, drog till en lame fest i Utmeland men jag och Johanna försökte peppa iallafall. Vi två drog vidare mot Wasa och snackade massa om att dra från denna håla och flytta ihop i Stockhom osv, fett pepp! Var en snabbis på Wasa och Johanna palla inte mer så hon åkte tillbaka och jag stanna kvar.

Gick tillbaka in på Wasa och dansasw röven av mig på dansgolvet med mina brudar, lite gråt här och till och med jag började grina mot slutet haha. Jävla alkohol. Inte nog med att mitt ex's bror var där så brast allting på något konstigt sätt. Fick även veta vad hans son hette men nu har jag ändå glömt bort det, något på E var det iallafall, tyckte det var konstigt. Började böla lite inne där framför hans bror och min kusin som båda tycket det var onödigt. Hans bror tyckte jag skulle glömma det och att han inte var värd det, han var inte värd mig. Så sant så sant men jag kunde inte hjälpa det.

Gick hem vid typ ett och började småböla lite då också och gick och pratade för mig själv hahah, typiskt fylla. Aja whatever ganska värd kväll iallafall och jag hoppas jag inte missa värsta partyt på Utmeland för att jag stanna kvar på Wasa. Lär höra med Johanna imorrn i varjefall som också betyder massa jävla fittplugg men orka bry sig nu.

Försöker peppa..


Var på stan en snabbis i förmiddags med Johanna för att kirra dricka. Blev 4 Sofiero 5,2 och en 7,0 för mig, ser inte fram emot att hälla i mig den starka haha. Vi ska tydligen till Lars och grilla vid typ sex och jag och Maria ska gå ända till Kråkberg, grilla och dricka med folket sen gå ner mot stan igen och dra på Wasa. Vi skulle egentligen på en fest i Utmeland också men det blir alldeles för stressigt eftersom vi vill komma in gratis på Wasa. Så vi skippar nog Utmeland och drar dit ifall det skulle vara för tråkigt på Wasa.

Aja nu fick jag ont i magen eftersom jag stressa upp mig själv. Morsan kommer ju bli suris som fan som vanligt då jag kommer dra ganska tidigt och komma ganska sent. Får hoppas de inte ringer stup i kvarten ikväll.

Bilder från Stockholm..

Här kommer det lite försenade bilder från Stockholm fredagen den 15 maj. Hade hur kul som helst och jag vill tillbaka. Stockholms festa och chilla slår Mora med hästlängder, ååh ge mig. Det blir nog en tripp ner igen i juli förhoppningsvis. Mer chilla, shoppa, festa och troligtvis gaddning, äntligen!   

   

  Höhöhöh..


Borde jag ha pluggat idag? Ja! Orkade jag det? Nej! Borde jag ha gått ut och fått lite frisk luft? Ja! Gjorde jag det? Nej! Försökte plugga kuh men det gick ju inte alls, kopierade in lite fakta och that was it. Skulle ha skickat in det idag men nej det blev ju inte av, suck suck suck suck, så värdelös är jag. Har bara suttit oxh slappat hela dagen, somnade runt 05.00 igår, väärt. Fåt väll ta och gå upp tidigt imorgon för att försöka plugga lite och sen dra ner på stan för att möta Johanna och kirra dricka tills ikväll.

Har jag pengar? Nej! Hur ska jag fixa det? Jag vettefan! Asså jag är fattig som fan. Ska betala för studentklänning, köpa tyllkjol, klänning till kvällen, smink, hårfärg, blekning, skor, kläder till Turkiet, festivalbiljett?, alkohol till studentveckan osv osv. Har jag dessa pengar? Fan heller! Känns ju väldigt bra.

Imorgon ska jag ha lite mera kul hade jag tänkt. Kanske dra en svän till Kråkberg och Lars med Johanna och sen Wasa. Igår kväll hade jag kul också. Massa chill och mys med folk, vattenpipa som var nice som fan, kick deluxe haha och krökande. Spillde ut min öl på kameran två gånger och sista ölen spillde jag ut helt efter att bara ha druckit kanske två klunkar av det, sugit. Vi råkade vandalisera kajen lite för mycket tror jag, vi skulle ha plockat upp efter oss så mycket som vi lämnade kvar och livbojarna bara låg huller om buller haha sorry Mora kommun.

Lite bilder från igår...


     
more party pics to be continued...

Försöker peppa..


Vädret har inte alls varit så jäkla nice idag fast SMHI sa att det skulle bli det. Det är nog ganska blött och molnigt ute fast det inte är så kallt men får hoppas att det blir bättre om några timmar för jag vill ha kul. Borde plugga kuh men jag orkar inte, kanske gör det sen eller inatt/imorrn. Idag slog det även mig att det bara är 5 riktiga skoldagar kvar innan studentveckan, mer för mig kanske eftersom jag ligger efter med en del arbeten men ja. Snart bär det även av till Turkiet och jag vet inte exakt hur jag känner för det. Verkar inte som om det blir någon festival för mig i år och det suger. Har ingen att gå med på Arvika så man kanske borde peppa och försöka få med någon till en annan festival? Werchester? Hultan? Annat? Aja.


Såhär ser klänningen ut nu, inge tyll längre utan typ en och samma tyg och paljetter på nederkanten. Får se vad jag hittar på mer med den.Ny studentklänning på G igen.


Ja nu har den där bruden som skulle sy upp en studentklänning åt mig sytt en tredje klänning. Första vet jag inte varför jag inte ville ha, tror jag ville ha den längre eftersom den var så pass kort så hon sydde upp en till och den var hur läcker som helst men sen helt plötsligt så var hon så onöjd med den eftersom fållen på tyllen inte blev bra alls så jag kom med iden att sy en liknande fast i typ samma tyg på hela klänningen och utan tyll. Mer en 50-tals swing dress aktig polkadot fast utan prickarna. Nu ska hon bara fålla upp det och sätta dit de svarta paljetterna runt nedre kanten som kommer bli runt 20 cm med bara paljetter, får se om jag vill ha något mer på sen.

Nu fattas det bara att jag beställer en vit tyllkjol från Usa och måste fixa pengar så jag kan få hem den och hoppas jag får den i tid annars får hon fixa en enkel tyllkjol åt mig men det kommer inte bli lika snyggt. Jag vill även ha ett midjeskärp i svart lack men hittar fan inte det någonstans, får hoppas att jag gör det annars får jag lösa det på något annat sätt. Har ett svart hemma men den är inte lika snygg. Klänning till kvällen måste jag också ha och jag vet inte vad jag vill ha heller, svarta bekväma ballerina måste också fixas sen är allt klar för studenten.

Nu är vi lediga i fyra dagar och det är riktigt skönt. Ska mys kröka med gänget imorrn på kajen och så måste få klart kuh uppgifterna och skriva projektarbetet och även engelskan. Provet i idrott idag gick ganska bra tror jag, får hoppas på ett G iallafall. Har ett till på måndag, säkert ett förhör i filosofi eftersom jag missa den idag och medeltids prov eftersom jag fick fel. En annan väldigt viktig grej om jag nu ska få ett riktigt betyg i handen och inte ett betygs dokument prata med musik läraren om kören och om jag kan få 50 poäng om jag går de kvarvarande gångerna. Fixar jag inte de 50 poäng så kommer jag inte gå ut med 2500 poäng och då kommer allt gå åt helvete. Jag får böna och be, jag måste fixa det!

Tack!


Känns ju verkligen bra att äns vänner tänker vissa saker om en som är riktigt "uppskattande" Jag är visst väldigt seg och typ blir sur för minsta lilla, visst jag är seg och ja ibland kan jag blir sur men inte behöver någon rubba det i ansiktet på mig som världens negativaste grej? Jag förstår på ett sätt men ändå inte. Ibland tänker jag varför jag inte har vänner som visar att de tycker om mig när det känns som om jag gör det, jag ogillar verkligen när vänner nästan aldrig hör av sig och jag får göra det själv ibland. Det är väldigt drygt och sorgligt. Jag vill bara känna mig lite uppskattad, lite behövd, är det så mycket att begära? Jag blir så jäkla less. När jag mår riktigt dåligt som tex när jag får reda på att mitt ex gift sig eller skaffat barn och skrivit det på bdb så bryr sig vännen över bdb och en annan inget alls. Ingen ringer och frågar hur jag mår eller för att fråga om jag vill prata ut när de vet hur jag reagerar på det, nej ingen hör av sig. Det var bara en som fråga och det var Carro som jag knappt känt länge. Känns väldigt bra att mina vänner bryr sig om mig, det syns ju verkligen. Tack.

Ja jag är en ganska ostabil känslosam människa ibland men det ska väll inte behöva betyda att man ska bry sig mindre?

Jag vet inte, vet inte, vet inte...............


Åhhh jag blir så jäkla less. Så jävla mycket att göra men jag orkar fan inte. Jag är dock väldigt stolt över mig själv att jag gjort klart de två filosofi uppgifter som skulle vara klara för flera månader sen, tror inte jag har missat någon mer som skall göras. Imorgon har jag idrotts prov och även fast jag pluggat lite så känns det inte så bra och jag har även ett filosofi förhör direkt efter innan filosofi lektionen börjar och det känns ännu sämre. Känns som om jag inte kommer att kunna något alls och jag har fan ingen lust att plugga igenom det eller skriva träningslapp för idrotten så jag hoppas att Kjell lämnar mig ensam i ett rum så jag kan fuska, ja så sorgligt är det tyvärr men annars kommer det nog gå åt helvete.

Ska renskriva klart filosofin, engelskan och religions grejerna på datorn i skolan och försöka komma på vilken jävla låt och film jag ska ha på redovisningem med dolda eller religösa budskap, helvete. Sen blir det ännu mera plugg. Skriva om Cornelis, renskriva om Italien till historian, göra klart tre uppgifter i Kuh som ska skickas in på fredag, gå igenom boken Sofies värld, läsa ro utan åror, göra några uppgifter och svenska uppgifter och sen ha ett till prov i idrott. Fyfan vilket underbart liv jag har!

Jag vill ta livet av mig. Hejja depp blogg!!!

Plugg söndag.


Hemkommen från Stockholm igår kväll. Det var riktigt trevligt där. Vill tillbaka och festa, Mora suger hårt i jämförelse. Jag kommer nog åka ner igen i juli med Carro och bli tatuerad. Berättar mer utförligt om Stockholm senare och lägger upp bilder också. Har två stora prov imorgon bitti, egentligen tre stycken men den har jag pluggat lite på redan och är inte under samma timmar. Har knappt öppnat böckerna på de två stora men har börjat läsa lite på historia provet och sen blir det att plugga på medeltids provet. I veckan ska jag dessutom hinna göra klart alla kuh uppgifter till senast fredag och projektarbetet helst sen något mer om jag hinner,

Mycket att göra men snart är allt slut. Min studentklänning till dagen är snart klar också. Bara små detaljerna kvar som om jag ska ha paljetter på klänningen eller inte eller om jag kanske ska ha något eller några körsbärs patches på kjolen eller över eller något annat, väldigt svårt det där och klänningen är jättesnygg som helvit också men jag tycker det blir så tråkigt och jag vill verkligen sticka ut fast på ett snyggt sätt. Vill inte se ut som alla andra och det tvivlar jag på att jag kommer att göra så det känns nice. Ska också bara beställa en vit tyllkjol att ha under från Usa oc hoppas få den i tid. Sen hitta ett par skor och en klänning att ha på kvällen och skor även där och köpa en mini hatt. Kommer bli awesome. Nu back to homework.

Jag är lite kär.

Imorgon blir det Stockholm.


Skönt att vara ledig från skolan idag. Ska nog ta och kanske ha i lite directions toning i mitt egna hår och löshåret, får se om jag orkar. Sen imorgon bär det av till Stockholm somsagt. 08.25 från Mora till Borlänge, vänta en timme och sen ta tåget 11.52 till Stockholm och är framme 14.16 för att luncha/middag och gå runt lite innan hem till Shelly och Silje för bolaget och Tanto. Vi åker hem på lördag 17.44 och byter i Borlänge för att vara hemma runt 23.00 kanske. Kommer nog vara ganska trött så festa på lördag blir inte av. Har även kanske bara 500 kr i fickpengar så det kommer jag inte komma långt med, men jag kommer säkert köpa något klädesplagg om jag hittar något eller någon accessoar annars blir det till alkohol, tunnelbana (om min remsa tar slut) och utgång. Carro har 3000 i fickpengar och hon tycker det är lite. Haha vafan.

Nej nu ska jag nog ta och duscha en snabbis. Tjarå.

Bara för att jag faktiskt vill ha en sånhär, som faaaaaan! :(

Ny header!

Ah men skitbra att mitt internet fucka sig innan jag hann spara inlägget jag skrev nyss, fucking awesome.

Fixat en ny header ganska snabbt, enkelt och ganska snyggt. Pallar inte med något ännu snyggare och mer komplicerat, speciellt inte när jag inte kan mycket om photoshop än. Denna får duga framöver. Imorgon är vi lediga från skolan eftersom det är Operation dagsverke men jag tänker inte jobba, som vanligt. Måste träffa upp Carro för att fixa med bussbiljetter till Stockholm på fredag. Synd att vi måste ta 06.30 bussen bara. Hoppas morsan har fixat pengar åt mig också så jag har något i plånboken och till bussbiljetten, har bara 80 spänn kvar på kontot.

Har tre prov på måndag också, fan va kul! Har inte äns öppnat boken till två av dem, awesome. Lär bli en massa pluggande ihelgen då. Nu är det bara 9 "riktiga" skoldagar kvar, fatta sjukt. Mest av allt vill jag ha studentvecka så man kan leka runt i skolan. Hoppas på varmare väder än 10 + i Stockholm så man kan sitta ute i Tanto länge innan man drar vidare någonstans och jag hoppas många kommer och hälsar på mig. Nej nu får det räcka.

Fuckin aaaaaa!


Blev mat men inget plugg än. 1 timme kvar tills Ugly Betty börjar så jag tänkte att jag skulle duscha lite snabbt, sätta mig och plugga lite och sen kolla på serien och plugga på pauserna och fortsätta sen efter att det tagit slut. Jag hoppas hoppas att jag klarar åtminstonde ett G på provet, orka göra omprov. Nej nu nu blir det dusch.


Fuckin a (lätt skönaste ordet)

Plugg, plugg, PLUGG!


Gaaah jag blir helt galen! Gjorde en lista idag med saker som jag har kvar att göra och den blev ganska lång. Dock ska jag försöka lämna in 3 inlämningsuppgifter imorgon, ska bara fixa till dem lite. Sen har jag dom ur vägen och kan koncentrera mig på två viktiga ämnen. Första är filosofi där jag har två inlämningsuppgifter jag inte gjort som måste göras sedan kultur & idehistoria uppgifter som jag fick idag, ett PM och två inlämningsuppgifter som skall vara klara fredagen 22 maj, yeeey. De är de två jag kommer koncentrera mig på mest och historia och medeltids provet på måndag. Två ganska stora prov på samma dag, suck. Hoppas man klarar det. Imorgon har jag idrotts prov 08.00 på morgonen och får ta och plugga som fan ikväll. Det känns som om vi får en massa nya uppgifter hela tiden när vi egentligen borde avrunda enligt mig eftersom det är så kort tid kvar. Vissa lärare har fattat det och vissa lärare verkar få ångest över saker vi inte hunnit göra.

Känns även också som om min blogg bara handlar om plugg nuförtiden men vad ska man göra när plugget tar upp nästan hela ens vardag och fritid, tyvärr. Fyfan va gött med student säger jag bara. Jag sitter verkligen i skiten men jag ska fan klara detta, jag måste klara detta!!

Nu tänkte jag äta lite mat, kolla tv och plugga sen får jag väll ta och duscha senare efter pluggandet. Blöööh.

Snart tar vi studenten kära klass ^^

Försova sig.


Hade satt klockan på 06.15 men har inget minne av att den ringt och att jag stängt av den. Sen vaknar jag upp utav att morsan väcker mina syskon och märker att klockan snart är 07.30 och filosofin börjar 08.00, skitbra. Det är inte första gången jag försover eller missar filosofi lektionen på tisdagar, börjar bli en alltför konstigt vana. Carro svarar inte på mina sms heller så jag antar att hon sover. Igår natt kom jag även på att jag borde ha pluggat på idrottsprovet lite som jag har imorgon onsdag men jag får ta och råplugga idag istället.

Nu ska jag nog ta och klippa min lugg lite och fixa till mig innan jag åker, tar 09.30 bussen och hinner till hisorian. Gah vad jag hatar att försova mig!!

Twilight!


Ja det är nånting med den där filmen som gör så att man aldrig får nog. Ska till skolan om ungefär 6-7 timmar men jag orkar inte sova så jag kan väll lika gärna ta och somna till Twilight? Har laddat upp med vatten och sura bilar som legat i en påse på mitt rum i kanske 2 veckor. Jag är ingen godisätare men ibland blir man riktigt sugen och sura godisar är bäst.

Åkte inte in till skolan alls idag, vet inte riktigt varför men jag gick iallafall på idrotten. Imorgon är en såndär seg dag men jag gillar det ,lite. 23 dagar kvar till studenten och jag är fortfarande förvånad hur fort det har gått och hur fort de kvar varande dagarna kommer swischa förbi och den dagen då jag marscherar med klassen ner till parken med mössan på och sjungandes på ramsan kommer komma fort som tåget. Helt sjukt.

Jag har fortfarande bara hunnit läsa första kapitlet i Twilight boken och det var för en månad sen kanske men jag har inte haft tid pga alla skoluppgifter men jag ska läsa klart den i Turkiet har jag bestämt. Nej nu ska jag kik på filmen innan jag lägger mig.

<3

I'm empty inside.


Har inte pallat skriva något i bloggen under några dagar. Fick reda på att mitt ex fått en son som hunnit bli två månader och som gjorde mig riktigt ledsen. Inte nog med att han chocka mig med att gifta sig och nu har ett barn också och det är en stor grej. Jag trodde ändå inte att det skulle gå så fort men tyvärr gick det väldigt fort. Det som gör mest ont är att jag om ungefär en månad kommer åka ner till Turkiet och se honom, hans fru och hans son. Jag vet inte om jag kommer klara av det, jag är livrädd. Visst jag kommer nog "klara" av det eftersom jag typ måste genomlida det vare sig jag vill eller ej men jag är nästan säker på att jag kommer bryta ihop efteråt, vi får se hur det går. Nu låter det som om jag fortfarande är kär i honom men det  är jag inte, jag gick vidare för längesen men han var min första stora kärlek ända sen jag var 12 år och vi gjorde slut när jag var 17-18 så det var ju ett bra tag. Sen fick jag heller inget bra avslut på det hela heller, fick aldrig förklara mig eller berätta massa jag bara ville få ut utan han blev så ledsen att han bröt kontakten.

 Har inte pratat med honom på nästan två år tror jag. Det är en ganska komplicerad story och orkar inte skriva om det nu, kanske gör det nångång när jag har orken. Jag kommer alltid älska honom fast på ett annat sätt och han kommer altid ha en speciell plats i mitt hjärta och jag tror att jag har så svårt att släppa allting eftersom det tog slut så konstigt. Jag tänker nästan inte alls på honom längre men små saker som påminner om honom eller oss förr får mig att bli riktigt ledsen och speciellt när jag är där nere och vet att han inte är så långt borta. Nu kan jag heller inte dra honom åt sidan och tala med honom på det sätt jag vill eftersom han har en familj nu och det inte passar sig. Det enda jag hoppas är att han har "förlåtit" mig och att vi fortfarande kan vara vänner och att han kan prata med mig. För fyfasiken vad jobbigt och omoget det skulle vara om han försökte undvika mig eller inte vilja prata med mig, jag hoppas han har förändrats.


24 skoldagar kvar och jag får nästan panik. Jag har som ni kanske vet en massa skol uppgifter att göra som hänger efter mig sen lång tid tillbaka och jag ska redan imorrn till skolan någon timme tidigare än vad jag börjar för att renskriva och fixa till vissa uppgifter så jag kan lämna in dem. På fredag åker förhoppningsvis jag och Carro och kanske Eric till Stockholm för att parka, shoppa och festa. Hoppas vi får sova hos den där killen bara.

Nu ska jag nog kolla på nån serie innan jag lägger mig. Natti.

Ingen ork idag.


Ibland är jag så jävla bra på att ljuga så det är sjukt, haha. Ok inte jättebra men jag lyckas lura vissa människor runt om mig ganska bra ibland. Det är inte så att jag gillar att ljuga utan gör det när det verkligen behövs, typ en vit lögn då och då för att bortförklara och så vidare. Idag skicka jag bland annat ett mail till en lärare jag har på torsdagar med en annan klass. Har varit borta de senasre tre gångerna kanske och har två inlämningsuppgifter att lämna in. Min lögn var att det har krockat med annat viktigt, fast iofs stämmer det faktiskt så det var ju ingen lögn men jag ljög om att jag gjort ena uppgiften och skickat in den förra veckan men att det krångla lite och skulle kolla om han fått den eller ej. Sen luska jag in lite mer specifikt vad det var jag skulle skriva om exakt och hur många sidor, bad Deniz. Fast dumt nog skicka jag mailet ikväll och inte tidigare så han kommer inte se det förns imorgon och jag har dessutom lektion med honom då så det blir ju lite lagomt pinsamt. Tycker alltid det är pinsamt att vara borta mycket och inte lämnat in uppgifter i tid och sen möta läraren, det är fan jobbigt.

Jag har knappt orkat plugga idag men ska läsa idrotts boken för provet på fredag samt försöka skriva projektarbetet. Men fan hur jag gör jag med svenska talet? Den börjar en halvtimme efter att jag har lektionen med den lärare jag skickade mailet till och jag vill inte missa något av dem, suck. Att allt ska vara så krångligt hela tiden. Visar väll sig imorgon.

29 dagar kvar!


Klockan är över tolv och det är nu exakt 29 dagar kvar till studenten, fan vad fort det går. Har typ gjort klart religionsarbetet också som ska lämnas in på torsdag så ska fixa till det imorgon. Måste även skriva klart projektarbetet, plugga idrott, och skriva två pm innan denna vecka tar slut. Blev sjukt sugen på att åka till Sthlm också nu redan nästa helg. Kan ju försöka passa på att bli tatuerad då också så har skickat ett sms till min tatuerare Wez och frågat så man kan ju hoppas han kan. Ska bara fixa fram pengar till det också. Sen parka, festa och annat kul med Shelly och alla andra. Tar med mig Carro också, hoppas hon kan och vill, fast fan kom på nu att hon ska jobba helgen nästa vecka, iih. Hoppas hon kan fixa det på något sätt. För jag vill verkligen!!

Börjar 08.00 imorgon med idrott med 2:or som går samhäll. Lite pinsamt men jag måste, måste ha G! Drygt att gå upp tidigt bara. Sen hoppas jag att det inte blir så ansträngande bara, pallar inte sånt på morgonen, eller aldrig iofs haha.

Aja kolla vidare på Desperate Housewives och sen sova. Natti.

Balmain skor.


Det är verkligen jäkligt synd att jag ska vara så damn lång, och med det menar jag som den sko älskade person jag är (speciellt i skyhöga klackar) inte kan ha sånna för att jag blir alldeles för onormalt lång. Jag är hela 179 cm, många säger wow värsta modell lång och visst det är smickrande men jag vill inte vara så lång, jag vill ha jättehöga klackar på mig utan att bli över 189 cm lång. Jag älskar klackar med 10 centimeters klack eller ännu högre gärna också, jag suktar och dregglar efter sånna skor som fan men skulle aldrig våga ha på mig det ute bland folk, stan whatever. Kanske på någon maskerad, någon stor fest, en fest med modeller kanske för då slipper jag vara den enda jätten haha och ja Nocturnal Models Halloween Ball är ju ett exempel då jag kan tänka mig att sätta på mig ett par skyhöga klackar men annars inte. Kan ju bero på lite dåligt självförtroende för man kan ju slänga på sig sånna och bara tänka äh jag är stolt och känner mig snygg i mina nya skor oavsett om jag blir 3 meter lång men ändå tänker man nej ååh alla kommer se ut som pygmer i närheten av mig, folk kommer glo och jag kommer bara vilja dö av pinsamhet, tyvärr. Bajs.

 Kunde jag inte ha varit 170 eller åtminstonde högst 175? Dock ser jag ju ännu längre ut eftersom jag är smal, lägger jag kanske på mig dryga 10 kilo så kanske jag inte ser lika lång ut som jag egentligen är och kanske tycker det är mindre pinsamt att ha höga klackar på sig. det är mycket jag inte är nöjd med mig själv men vad kan man göra liksom? Man får göra det bästa utav det eller bli snuskigt rik och fixa till det haha.
Dessa skor i svart ser sjukt snygga ut framifrån men jag är skeptisk för hur de ser ut från sidan?

Mm jag säger bara mums <3 Balmain kopior, tyckte de hade snyggare modell är de i orginal förutom utsmyckningen kanske.

Balmain
skor. Snyggare utsmyckning men ingen snygg modell.

Måndag.


Sitter och väntar på att det ska gå 20 minuter så jag kan möta upp Carro och gå ner på stan för att köpa smink och annat, sen blir det nog att se Twilight filmen i orginal film. Orkade inte med skola idag, vet inte riktigt varför. Även fast jag är klar med svenska talet så palla jag inte iallafall. Hoppas man får redovisa på torsdag. Bestämde mig även imorse att skriva ett mail till min idrotts lärare och beklaga att jag inte varit där på typ år och dar och bad snällt om jag fortfarande hade en chans att få G (jag prövar i idrott A) fast det bara är dryga 4 gånger kvar innan studenten. När jag såg att jag fått ett svar ganska snabbt hoppade nästan mitt hjärta ut, vågade nästan inte öppna mailet.

Han hade skrivit att om jag är med de återstående 4 gångerna samt gör två prov, varav ett är nu på fredag så kan jag nog fixa ett G. Fatta vad lycklig jag blev! Trodde nästan att det var kört, puh. Så det betyder även att jag måste gå på måndags idrotten den 1 juni som är under studentveckan, första dagen i studentveckan alltså. Men jag har inget val och måste fixa ett betyg så vare sig jag är nykter eller ej så ska jag gå på det. För tvåorna lär ju ha lektion då? Aja. Igår regnade det också så nu är allt blött och det är ganska molnigt. Aja skriver kanske mer sen.

Bitterfitta.


Jag har inte haft något intressant att skriva på ett tag känns det som. Min farmor har varit här i två dagar och det är redan ett helvete, fast det är ju ingen nyhet. Har även suttit inne i två dagar då det har varit som varmast denna vecka och till och med varmare än nästa vecka om SMHI inte ljuger, jag hoppas nästan att de gör det för jag vill ha 18 + när jag väl är ute. Det är ganska nice att sitta hemma ibland men inte när det är varmt ute och det kliar i kroppen för man vill bara ut och chilla men är man stuck med Hitler nr 2 så är det inte så lätt att gå härifrån. Jag hoppas verkligen att morsan inte jobbar imorrn. Jag hade nämligen tänkt ta en lång promenad med Emmelie till noret för lite donken mat och Ben & Jerrys glass och snack. Jag skulle aldrig gå ända till noret bara sådär men nu när det är vår och jag bara måste köpa de sakerna så spelar det ingen roll. Jag går bara till noret om jag verkligen har behov av något som tex mat eller sex, synd att Thomas inte längre bor kvar i Mora, buhu.

Sen blir det att komma hem, duscha och skriva på projektarbetet och indian skiten. Jag måste verkligen blir klar med vissa arbeten för jag vet inte vad jag gör om jag har en massa kvar att göra typ den sista veckan. Jag kommer kollapsa, jag lovar! Jag ska börja gå på kör med Carro också så jag kan få ett riktigt betyg när jag går ut eftersom det fattas 50 poäng för mig, men det kirrar jag. Körkortet ja de fortsätter länsa av mig tusentals kronor. Jag kommer skrika, härja, rulla runt, dansa och supa mig karatefull när jag har det kirrat. FYFAN VA SKÖNT!