För jag har tagit studenten, fyfan vad jag är bra!


Ja nu har jag äntligen tagit studenten och det är lite blandade känslor. Jag tycker både det är skitskönt men sorgligt. Jag kommer sakna klassen oerhört mycke och annat men absolut inte stresse, ångesten och proven/inlämningsuppgifter. Så nu är man halvt arbetslös och inge studiebidrag varje månad, that sucks. Får väll leva på pappas pengar lite och försöka hitta ett jobb, suck. Studenten var nice, dock var det ganska kallt ute men det regna inte iallafall. Gick sjukt fort och jag hade sjukt kul, mer berättar jag senare.

Ska till Istanbul idag så jag måste få mig lite sömn och hinna platta håret och få de sista sakerna fixade. Hoppas tiden gåt ganska fort och att jag får det roligt där. Jag vill inte gråta, känna ångest, deppighet eller liknande, pallar fan inte men det skulle inte förvåna mig om det gjorde det iallafall. Aja that's life. Nu ska jag slagga. Vi får se om jag bloggar därifrån, dock utan  vissa bokstäver. See ya.Några bilder från studenten.. jo jag är ju svarthårig nu men blir nog röd igen när jag kommit hem.:(

Byebye!


Hejdå rött för ett tag, hej svart igen. Öhm känns fan riktigt jävla konstigt må jag säga. Har dock fortfarande blött hår och det visar sig imorrn ocm jag kommer få panik eller ej. Det återstår att se..

Bara tre dagar kvar!


Fyfan va konstigt det känns. Studenten är bara om tre jävla dagar Sjuuuuuukt. I måndags var vi utklädda til djur och gick runt och spelade musik och hade kul. Sen var det förfest med klassen i Öna hos Hilevi och alla var utklädda till 90-tal, förfesten var skitkul och likaså studentfesten på Wasa. Har inte haft så kul på Wasa någonsin, tack alla underbara.

Idag var typ alla sega efter festen. Orkade inte äns klä ut mig. Har typ bara degat idag och hämtat ut min studentklänning, den sitter jättebra men jag måste köpa lite mer tyll att fya på för att det ska bi ännu fluffigare och även fixa klyftan lite. Jag måste också köpa svarta ballerina skor, svart brett skärp, en vit kofta samt en känning till kvällen. Ska även hämta plakatet imorrn, mycket att göra.

Ska göra en prövning i psykologi b kursen, hoppas det inte är svårt. I augusti sker det och det betyder att jag inte kommer att få ett slutbetyg på fredag utan bara ett betygsdokument och det suger ju eftersom jag inte kan söka in på de utbildningar jag sökt till men aja får hoppas jag klarar prövningen, får ett slutbetyg, göra högskoleprovet och söka in till våren istället. Aja det ordnar nog sig. Drar till Turkiet på måndag också och det känns också ganska sjukt. Ser absolut inte fram emot att träffa honom, hans fru och hans son. Helvete. Hoppas dagarna går fort.

Nu blir det att kolla på sista säsongsavsnittet på The Hills. Buhu.
Klassen <3