Halloween.


Såja. Jag var inte så värst sugen på fest igår men Bettan fick mig dit iallafall. Vi tänkte att vi skulle bloda ner oss lite eftersom det ändå var halloween men inte så avancerat eftersom det är nästa helg vi ska klä ut oss riktigt. Men jag kunde inte låta bli att testa på att göra ett sår på mig själv och till min förvåning så blev den väldigt bra med tanke på att det var första gången och stressat ihop på typ en kvart, nästa helg blire nog bättre. Vi var iallafall hos Solli, hade inte sådär jättekul men det var trevligt.Soft kiss.


Ska strax ladda upp lite bilder från igår. Imorgon ska jag fika med Bettan, övningsköra och hjälpa Johanna städa sin lägenhet. Snart äre onsdag också, då jag och Emelie drar till Västerås igen, ser så jävla fram emot det.Bra dag.


Känns som om det har varit en ganska produktiv dag. 10.30 var jag på Johannas mammas jobb för gruppmöte, det var jag och fyra tjejer till. Vi ritade bland annat av varandra utan att kolla ner på pappret och mina två av en brud vid namn Anette och Johannas mamma blev riktigt roliga och faktiskt bättre än alla andra, haha skillz. Dock blev dem väldigt tjocka, haha. Sen prata vi mycket om cv, meritdelen osv, fikade och prata mer, väldigt kul. Nästa torsdag träffas vi igen och innan dess ska man ha hunnit skriva klart merit delen och gjort en snygg layout osv, stressigt. Sen suger jag på layout och stuff, har inge word och får väll försöka fixa i ps men blir oftast fel när jag ska skriva ut det men ska försöka lösa det på nå sätt.

Andra gången ska vi prata mer om personligt brev, sen ska vi öva på intervjuver och försöka komma fram till ett mål, ska bli intressant.

Sen har jag kört med körskolan och jag var konstigt nog lite förvirrad idag och visste inte vad som var höger eller vänster, lol har aldrig varit så förr. Hm sen har jag fikat med Emelie och Bettan. På onsdag drar vi till Västerås och festar lite med Wez och polare.

Har hämtat ut mina paket. Ska bli intressant när jag ska öva på att göra sår osv med latexen och blodet. Sen bh:n från wonderbra, riktigt skön bh och väldigt tjock vaddering. Kan inte direkt säga att jag fick två kupstrlk större men en iaf, ska testa med något tight. Kan tänka mig att den blir väldigt snygg på folk som har större kupa än a-kupa men ja, fick ju inte direkt nån klyfta, har kanske för små bröst men för att jag ska få en klyfta där brösten går ihop så måste bh:n trycka typ snett underifrån. Aja jag rekommenderar den lätt. Ni ska få lite bilder sen, kan inte lägga in bilder på inläggen av nån jävla anledning.

Förvirrad.


Känns som om jag har as mycket att göra. Imorgon ska jag vara på Johannas mammas jobb vid 10.30 till 12.30 för gruppsamling för jobbcoach grejen och ha med mitt cv, har knappt ett cv och den är skitdålig, vet inte ens vart jag har den. FUUUCKK kom på att jag hade en tid hos kuratorn 10.30 idag, bra jobbat på minnet! Suck, aja. Sen iallafall har jag körlektion 13.45 och sen ska jag nog träffa Carro och blir inte det av så ska jag träffa Emelie och kanske joina när hon tatuerar sig.

Annars så måste jag och Emelie boka hotell i Västerås, jag måste köpa tågbiljetter, hämta ut halloween sakerna och bh:n och så har jag säkert glömt nå mer jag ska göra. Är förvirrad. Skulle ju på Magnus Betner imorrn men verkar inte som om någon kan, sucks.

Seeeeen på måndag ska jag hjälpa Johanna med att städa hennes nya lägenhet och sen möblera dagen efter, ska bli kul. Näe nu ska jag försöka göra något vettigt.I still hope..I had it and I lost it..


 

I did met that one person, but that person didn't understand the meaning of true friendship because she let me go..


Cause I'm hot, you're not.


Hår, hår, håååår.


Jag behöver göra något med mitt hår, är så tråkigt. Saknar Bettie Page luggen också. Kanske ska bli lite mörkare röd nu till vinter men jag vettefan, vet inte vad jag ska göra!!!!


 Stuff.


Asså min tatuering kliar så in i helvetes jävla mycket så man knappt står ut och flagnar göre som fan också. Jävligt svårt att låta bli att inte klia. Fan detta är ju värre än att bli tatuerad, längtar tills skiten har läkt för jag orkar fan snart inte. Iallafall har beställt lite grejer. Först en bh från Wonderbra som heter full effect som tydligen förstorar upp till två kupstorlekar, får väll hoppas det för en c kupa skulle sitta nice, haha.

Så ser den ut.

 

Sen lite grejer inför halloween, blod latex osv.

 

 

 

Så förhoppningsvis blir allt skitbra och halloween blir skitkul!


Shopping.


Igår efter teoriprovet firade jag med att köpa detta plus ballerinaskor i leopard.

Väldigt snygga irl.


Hellooo.


Fortfarande inget internet och det suger så jävla hårt, har så mycket att skriva om och mycket att ladda upp men jag får hålla ut helt enkelt. På lördag är det fest igen, förra lördagen lurade Cajsa i mig en shot som kom ur en flaska där det låg två halvstora döda ödlor i, fick ju inte reda på det förns efter att jag hade druckit upp den men ska jag vara ärlig så var det ganska gott men vart ganska vidrigt när jag fick se ödlorna. Iallafall.. på måndag morgon drar jag och Emelie till Västerås och Blue Bird tattoo där jag äntligen ska bli tatuerad av Wez. jag är skitnervös men samtidigt väldigt pepp. det där med smärta är ju verkligen inte min grej så vi får väll se, största tatueringen jag gör hitills.

Annars så har jag kommit halvvägs med teorin och faserna och snart har jag teoriprov. Den 17 november åker jag också till Istanbul i en vecka för att gå på en släktings bröllop. Appråpå antidepp medicinen, den verkar göra nytta.


Brist på bildern så här får ni en snygg på Emelie.


I don't give a fuck.


Som jag nästan misstänkte, jag fick medicin. Aldrig i hela mitt liv trodde jag att det skulle gå så långt att jag skulle bli medicinerad. Jag höll tummarna för samtalsterapi men icke. Jag kan beskriva min känsla med ett ord, läskigt. Det är vad jag känner men jag ska inte vara så negativ, jag får hoppas att detta hjälper. Citalopram, antidepressiva tabletter för dem som undrar, så nu vet halva Sverige det. men det skiter jag fullständigt i, så nu har jag det ur världen och tack till er bästa som bryr sig.

Blir ingen begravning på lördag för min del, blev lite för krångligt men imorgon blire nog fest hemma hos Sofie.