Roadtrip.


Idag var vi på en liten roadtrip till Orsa camping, jag, Linn, Julia och Cilla. Vi picknickade lite och snackade, det ver trevligt. Imorgon ska jag en sväng förbi skolan, kolla present till Sofie och köpa hårfärg och på fredag blir det kanske en liten roadtrip till Rättviks marknad och jag ska handla på bolaget. På lördag är det Sofies födelsedagsfest. Snart kommer Linn och hämtar mig för att dra till Julia och dricka lite öl och basta fast jag ska inte basta eftersom jag inte pallar sånt.

När jag kommit hem ska jag dega i sängen och kolla säsongspremiärerna av The Hills och The City, jippe. Även idol repris och ännu ett avsnitt av Gossip girl. Kollade på typ fyra avsnitt igår natt och nu ska jag kolla på tredje delen av tredje säsongen. Gött.


Mer bilder på Linn.












Yo check out my new haircolour!


Vill säga grattis till Linn som fixade teorin idag och fick körkort! Wiie. Fast detta gav mig mer ångest och fick mig att känna mig mera misslyckad tyvärr eftersom jag skjutit upp det så mcket och redan failat men ja lika bra kanske? Måste fixa det men har nästan ingen motivation, eller ja. Var och åkte runt lite och åt lite på donken. Var även och träffade Julia en sväng på stan, trevligt att träffa henne igen. Imorgon vet jag inte riktigt vad vi skulle göra, det visar sig sen är det typ bastufest igen på fredag om Rättviks festen inte blir av och Sofies fest på lördag, längtar.

Blekningen som jag använde igår var ju hur bra som helst eller så var det mest för att jag inte färgat håret på typ fyra månader och det tog ganska bra men jag vet inte. Resultatet ser ni här nere. Svarta underhåret, ljusbrunt typ och guldblont i hårbotten samt lite aprikos i luggen. På torsdag ska jag köpa ett paket svart hårfärg, en litet paket med blekning för fläckarna och andra justeringar och typ två förpackningar med röd hårfärg, en del pengar. Så just nu går jag i mössa och känner mig dum, haha. Lagade lasagne idag, hur gott som helst. Nu ska jag dricka Red bull och kolla på reprisen av idol.




Yo.





Haha sista bilden.


Börjar typ tycka ljusbrunt är ganska nice på mig, kanske färgar det så nångång och blond måste jag testa också, vem vet kanske inte blir så fail?



Smexxigt.


Har en väldigt sexig hårfärg just nu. En blandning av typ svart, mörkbrunt, ljusbrunt, guldblont i hårbotten och lite rosa/aprikos i luggen. Råkade bleka bort det svarta jag har i mitten av min lugg konstigt nog men det fixar jag sen på torsdag. Ska nog kanske ta och köpa en blekning till. Det är ju liksom guldblont i hårbotten och typ kanske 8 cm ner och resten är typ ljusbrunt och lite mörkbrunt, färgar jag det rött så kommer det bli olika nyanser, ljusare i hårbotten och mörkare neråt, ganska fult men vad ska man göra liksom? Får vara så. Men funderar på att bleka lite av nedre håret där det är lite mörkare så det matchar hårbotten lite bättre men vill egentligen inte slita på håret, vettefan hur jag ska göra. Vi får se, visar sig mer imorrn när håret torkat helt och jag plattat det. Sen vet jag inte vilken röd nyans jag ska köra, intensiv röd eller kashmir röd som förut, tror jag tar kashmir, eller?

Äh. Langar en dålig cam bild imorgon.







Bleker.


Sitter med blekning i överhåret. Svider lite men inte så mycket konstigt nog, denna blekning är nog inte riktigt lika stark som den andra jag använt förut. Förut använde jag Mood ultra blond och den är verkligen superbra förutom att den sliter ganska mycket på håret och nu ville jag testa Schwarzkopf och det fick bli en som hette Extreme blondering L1 +. Får se hur den är, har använt två förpacknigar. Hade inte skadat med en till. Sist jag kollade så var mitt hår en blandning av orange gul och ljus/mörkbrun. Vi får se sen om det behövs en blekning till innan jag färgar det, beror på hur rött jag vill ha det. Isåfall blir det att göra allt detta på torsdag.


Snart ska jag skölja ur det och kolla på svenska Hollywood fruar.




Måndag.


Fan vad jag suger på att komma på rubriker, tråkiga som fan, aja. Blev väckt typ vid tolv idag av farsan som ville att jag skulle komma ner på stan och fixa med en grej så jag var nere på en halvtimme och var skitirriterad, var på sjukt jävla dåligt humör. Hann knappt fixa mig och var pissed off. Sen träffa jag Carro och hon var också på dåligt humör så vi kunde klaga en massa. Vi drog till ATG och hämtade ut BMTH biljetterna och sen fikade vi på Kaffestugan. Linn dök aldrig upp och Maria verkade ha något annat för sig nere på stan. Aja skitsamma.

Seriöst jag vet inte vad det är som är fel på min chef? Varför kan han inte vara en normal chef? Han är fan säkert schizo eller något. Något stort fel har han iallafall. Jag ska försöka leta ett till jobb som jag kan ha på vardagarna och skulle det skita sig med bion så blir jag iallafall inte arbetslös, problemet är väll att det finns knappt jobb och jag har inget cv, hejja. Aja vi får se. Jobbar inte förns om två veckor.

Jag vill ha helg nu så jag kan festa. Kanske blir Rättvik med bland annat Zara och Emelie kanske och sen fest hemma hos Sofie på lördag. Sen vill jag ha 16 oktober och Stockholm. Vill supa och svina. Hoppas vi får sova hos Tom. Har pysslat lite med min "skinnjacka" från H&M, satte tre nitar på vardera ärm, ska fortsätta på kragen sen nångång när jag orkar, var ganska drygt. Sen vill jag helt färga dem i guld färg, mycket snyggare. Tröck dessutom en vanlig synål genom ena örat av någon anledning, känner av den lite men den är ju inte alls tjock, får se om jag får in en lite tjockare sen. Imorgon ska jag nog laga lasagne.


Mer bilder.






Jag tror jag ska ta och bleka överhåret snart också så jag har det gjort. Kommer bli drygt att bleka därbak när jag inte ser något. Svida som fan i hårbotten kommer det göra också. Aj.



Natt blogg.


Ja jag gillar att nattblogga, har ni inte märkt det? Hehe. Jobbade sista dagen denna helg. Sköönt! Fredagen gick bra, ganska mycket folk somsagt minns inte så mycket mer. Lördag var det också väldigt mycket folk och min chef trodde jag hade varit och festat dagen innan eftersom jag var typ lite flummig och virrig tydligen. Ööh wtf? Jag sa gång på gång att jag inte alls festat och bara var hemma, sanningen ju men jag vet inte riktigt om han trodde på det men det var ju fan 110 % sant. Aja löjligt, jag blev ganska upprörd över att han trodde det. Fick typ lite klagomål av idioter också men det va mest deras fel, (hm jag kanske har skrivit om lördagen innan?) äh whatever. Sen på slutet innan jag skulle hem så säger han att jag verkar vara så trött för att jag var så glansig i ögonen men det var ju förfan för att jag blev så ledsen och mina ögon blev lite vattniga, aja. Fuck it.

Efter jobbet gick jag hem och fixade mig och drog på Wasa med Linn och mötte Maria och Martina. Ewe kom också sen. Jag och Linn shottade en sexa, tequila. Jag hade inte druckit något innan och bara ätit en macka på eftermiddagen så jag blev typ illamående av den men det gick över sen beställde jag, Ewe och Linn en tutti frutti drink som var skitgod och sen köpte jag ett glas öl. Vi dansade en massa och Emelie var där också, trevligt. Önskade Beat it med MJ och blev galen på dansgolvet, de spelade Håkan Hellström blev ännu galnare pga att jag hatar hans musik. Sen så blev jag ännu galnare på dansgolvet av någon anledning och röjjde som fan och skämde ut folk med flit typ hahha. Tog sen sällskap hem med Emelie. Värd kväll som fan. Ah justja Eric Lindeberg ramlade över mig ute på altanen, fick ont i svanken, buhu. Hård smäll var det men det var kul, hehe.

Jobbade idag igen och det gick bättre. Var mycket folk igen på första. Maxi var där, hehe och den yngsta killen från Larz Kristerz, minns inte vad han heter men jag har varit på samma fest som honom för några år sen. Chefen skulle dessutom typ peta på mig hela tiden, eller ja picka. Sen snacka vi en massa. Vart trevligt mot slutet.


Imorgon ska jag fika och hämta ut BMTH biljetterna och Linn ska hjälpa mig lite med att bleka mitt överhår, spännande.


Lite bilder jag knäppte på Linn för några dagar sen och redigerade dem lite snabbt. Mer kommer sen.










TJAH TJAH!


Gick upp ganska tidigt idag, runt 11.30. Drog till Carro vid 12.30 nånting och började färga hennes hår. Som inspiration hade vi tjejens hår här nedanför. Grejen är att Carro hade köpt någon konstig mörkröd färg som blev lila, eh. Aja så fult var det inte, lila är coolt. Men vi ska vänta med att det ska åka ur lite innan vi ska färga det brunt och det blonda ska hon ljusa upp mer senare. Jag var även och köpte två st blekningar till mig själv som jag ska använda imorgon kväll efter jobbet. Ska börja gå mot jobbet om typ 25 minuter, buhu vill inte jobba.

Efter det ska jag väll typ till Martina och träffa brudarna och sen blir det Wasa. Jag har dock ingen dricka alls utan jag kör på en halvnykter kväll och typ shottar och dricker någon öl på krogen. Hoppas det blir trevligt. Jag hoppas att den första föreställningen idag på bion inte blir lika krånglig och dryg som igår. Åh skulle helst bara vilja ligga här i sängen, dega och vila magen. Aja pengar var det ja?






Hemma från jobbet.


Eller ja jag var hemma runt 21.45. Första föreställningen var lite jobbig innan 18.00. Kom ganska mycket folk typ 15 minuter innan filmen skulle börja. Blev en ganska lång kö. Typiskt folk att alltid komma typ in i sista minuten och alla på en gång också. Jävla människor, kom i tid förfan och det var tydligen en del som klaga att det gick så segt i kön, vafan liksom!! Visst jag är ny och jag kanske är lite seg men vafan det är erat fel om ni ska ploppa upp i sista minuten och förvänta er att det inte är lång kö och fundera i hundra år för vart ni ska sitta eller vad ni ska köpa, lol! Cp människor. Tydligen var det en gubbe som lura mig på en popcorn meny också så han fick mer tillbaka. Jag hade gjort allt rätt, han ville ha en meny och jag fick pengar av honom men sen säger han att han fårr för lite tillbaka och jag var ju ganska stressad så jag bara jaha vad konstigt och gav honom en tjuga tillbaka, jävla idiot.

Fick en liten liten utskällning av chefen att jag skulle göra dittan och dettan när det vra mycket folk, jag vet det egentligen men blir typ helt konstig när jag blir lite stressad, jaja det fixa sig iallafall, Sebastian Jareholm skulle dock tönta sig och segade ännu mera, lol.

Imorgon ska jag färga Carros hår, vi börjar med att färga det mörkrött sen får vi se om vi hinner färga det brunt också. Jag ska hinna göra det, kanske fika om det blir av, gå på bolaget och köpa blekning till mig själv innan jag börjar jobba igen. Har fortfarande inte riktigt bestämt mig än om jag ska på wasa, kanske. Vi får se. Måste häla i mig innan dock, suck. Hates it.





Haha ååh jag dog typ Du har en fågel po dig!! hahaha. Jag skrattar dock bara åt hur han sa det men fyfan vad hemskt, idioten stiger ju fan inte äns ur bilen. Djurplågeri, och den är ju stendöd och släpas med bilen, uh.



Hard work, work.


Sitter i min säng och äter mackor. Ska börja jobba 17.10. Typ en och en halvtimme kvar. Känner på mig att det kommer komma ganska mycket folk idag och resten av helgen, fan. Såg nu iallafall att 30 platser är typ bokade för båda visningarna 18.00 och 21.00. Uhuuu. Jag hoppas det går bra. Jävla folk som vill gå och kolla på den där jävla filmen hela tiden. Gah.

Justja bror fyllde ju år i onsdags och han fick ett presentkort av mig fylld med 100 kr för att gå på bion, sen fick han 500 kr av mamma och en mobiltelefon som han ska få idag, en Sony Ericsson. Haha att skitungen ska ha en mobil, ja vi får väll se hur det går, hehe. Hoppas han inte slarvar bort den bara.


Aja vi hörs efter jobbet.




Money honey.


Åh snart får jag min lön, såg att den kommer vara runt 1450 kr plus 500 kr till som är annat, totalt 1950 kr typ, ja typ 2000 kr, fett nice! 250 kr gick ju åt till BMTH biljetterna då. Åh jag vill ju shoppa och ha en massa jävla grejer men pengarna kommer fan inte räcka till. En adidas jacka ska jag iallafall köpa fast jag ska försöka punga ut de pengarna från farsan eftersom det kostar 700 kr. Annars ska jag typ köpa paljett och leopard leggings, en eller två t-shirtar, lite smink, blekning, hårfärg, och nåt mer. Annars vill jag ju ha en massa som tex cheap monday jeans, skjortor, jacka, höga klackar, Nike sneakers, koftor, klänningar, smycken, väska, glasögon, piercing, tatuering ja och massa annat skit, pengarna räcker ju absolut inte. Tänk att man ska köpa alkohol och andra saker på det också. Stockholms resan med, men vettefan om jag kommer kunna hålla i dessa pengar länge, blir väll pappa igen.

Kanske ska färga Carros hår imorrn annars hämtar vi bara ut biljetterna och jag kanska tar och köper lite alkohol till helgen imorgon också. Ska jobba typ 4 timmar denna helg alltså fre-sön 17.10-21.00. Så ska jag hinna hälla i mig alkohol och gå på wasa på lördag också. Men jag ser mest fram emot nästa helg då det blir två fester, yaay.


Nu ska jag chilla vidare.




Jag kan inte välja vilken utav de vita tishorna jag vill ha, vilken är snyggast? Lutar mest åt den med bruden för den är mer brutal fast den andra är också snygg men lär ju köpa båda så småningom. den med Frankie vill jag ha pch den blåa vettefan.




Jag har säkert lagt ut en bild på denna förut men jag måste göra det igen. Sjuukt snygg och jag måste bara ha den!!!!!




Väskan ocksååååå!!!!!





Bring me the horizon.


Då var biljetterna till mig och Carro köpta. Fredagen den 16 oktober på Klubben i Stokholm. Vi har lite problem med sovplatser men det fixar nog sig på något sätt, är ju ett tag kvar. Vill helst stanna där på lördag också så man kan festa mer. Fast tatueringen skjuter jag nog upp till november då vi kanske ska se Paramore eftersom vi nu kommer en helg och Wez inte tatuerar på helger. Hinner spara pengar då också.

Jag kallar BMTH emo bögarna, tycker det är lite roligt och mest för att Carro blir lite småsur, hehe. Nej men de är inte alls min musik smak men de är ju inte direkt dåliga, jag har nästan börjat gilla dem så det är nog inga problem. Jag ser mest fram emot att träffa en del folk man känner och andra, festa och röjja. Fast dock inte i moshpiten där jag kommer dö, haha.







Godmorgon!


Ja för min del iallafall. La mig 06.00 och gick upp för en halvtimme sen kanske fast nu de senaste timmarna har jag ändå knappt kunna sova iallafall för min farmor gnäller hela tiden, jag är så jävla trött på hennes röst och henne själv. Tack och lov att hon snart ska dra. Pallar fan inte med henne, jävla kärring. Ska träffa Carro och Linn om en timme nere på stan så jag ska väll ta och fixa mig lite nu hade jag tänkt. Imorgon är det fredag och jobbtime för mig, uh. Spännande och se hur mycket min första lön kommer att bestå av, nånting säger mig att jag kommer bli lite besviken men man får ju hoppas att det inte alls blir så. Synd att de kommer gå åt som smör i solen dock.

Jag och Carro måste även försöka kirra sovplats någonstans i Stockholm den 16:e, vettefan hur det ska gå. Yeye.




Höst.


Ehm har fortfarande inte kollat på idol än utan satt och redigerade lite bilder på Bettan istället, nattblogga ffs.










Jättefina bilder på henne.

Kunde dock ha gjort sista bilden lite bättre men yeye.



Feel it rush in my vains.


Åh jag vill ha detta set från H&M på bilden nedan, hehe. Snackade en del med Anton igår som befinner sig i Usa. Han berättade att han hade sprungit runt i kalsonger i en killes rum och kramat honom och dagen efter fick denna kille åka hem för att han hade svininfluensan, haha. Jag hoppas Anton inte blev smittad men det tror jag nog inte. Sen berättade han en massa massa annat han hade gjort och hur det var där och så vidare. Lät hur kul som helst och jag är verkligen inte alls avis, hehe. Fan jag saknar dig Anton. Det han saknade med Sverige och Mora var att kunna äta mat hemma och typ supa med folk som mig och Tom, haha naaw. Men månaderna går ju jäkligt fort, tre månader kvar till julafton, hösten är här och ja snart är det ett nytt år och våren är här snart igen. Det betyder även att jag fyller 21 om ungefär 6 månader, känns långt men samtidigt inte, fan vad ångest. Usch.

Idag slog det mig att Linn flyttar första december till Falun, har typ inte alls tänkt på det sen hon sa det för en månad sen kanske. Sjukt. Tänk att jag inte kommer att kunna ha Linn här i Mora, typ ringa och fråga om hon ville se på film, laga mat eller fika utan nu måste vi pendla till varandra för att kunna ses men tur att Falun bara ligger en timme härifrån och vi kommer ha en massa kul. Sen hoppas jag att det är min tur att flytta till huvudstaden. Håller tummarna.




Nu ska jag kolla på idol som gick idag.



Grattis!


Min lillebror fyller 12 år idag. Fyfan vad fort det går. Han är fortfarande enligt i mina ögon och de flestas ganska omogen, barnslig och ja liten fortfarande och om ett år är han tonåring, sjukt vad tiden går fort. Jag blir ju bara gamlare och gamlare ju, fan. Ångest. Blev varken banken idag eller skolan, banken blir imorgon och skolan nästa vecka. Ska köpa presentkortet imorgon också och chefen lär ju ringa om jobbtiderna för helgen. Linn klarade förresten av uppkörningen idag, duktig flicka. Hade hon inte failat på teorin hade hon haft körkort nu men vi får hålla tummarna att hon klarar teorin sen annars måste hon göra om allt och det är ju inte så kul.

Bara för det fick jag ännu mera ångest över mitt så kallade oexisterande körkort, jag måste fan fixa det, suck. Nej nu får det bli mat och tv.





Lilla skitungen i vattnet.



Grattis Evrim.



I'm on fire.


Har pillat lite snabbt i Ps med bilder på några kompisar, inte så jättebra men äh jag lär mig fortfarande.













Forgive but not forget.


Idag har jag fikat med Caroline och Linn. Jättetrevligt och endel skratt. Bland annat när man fick höra lite av vad jag hade haft för mig och sagt på efterfesten i lördags. Hehe minns det mesta men inte alla smågrejer, kul att höra iallafall. Jag vet inte vad som händer ihelgen förutom att jag ska jobba men något kul hinner man säkert med. Lönen kommer på fredag och imorgon ska jag ner på banken en sväng för att kolla om mitt kontonummer stämmer med det jag gett till min chef så pengarna kommer in rätt och sen ska jag åka iväg till mitt gamla gymnasium 14.45 ska jag vara där för att prata med en lärare om information till prövningen.


Nu ska jag äta snart och sen kolla på idol, vi hörs lite senare.





Gammal bild från 07 som jag gjort om i Ps, nyss lärt mig hur man gör sådär, jag tackar youtube, haha.




Hitta en annan snygg bild jag tagit 07, loves it. Dock har jag icke gjort något med den i Ps.

Hösten är fin.



Bros before hoes?


Idag skulle jag egentligen träffa Carro men det blev inte av så jag ska träffa henne imorgon och även Linn. Linn har även uppkörning på onsdag så vi hoppas det går vägen och min lillebror fyller 12 år på onsdag också och jag ska ge honom ett presentkort från bion, hehe. Har annars inte gjort så mycket, duschat, ätit och kollat på tv. Svenska Hollywood fruar minsann, hehe gillar hur knäppa de där tanterna är. Ska ju jobba ihelgen och Flickan som lekte med elden går i hela två veckor i Mora och detta är sista veckan så jag kommer ju jobba den sista helgen den kommer gå och det kommer nog kanske att bli ganska drygt. Jag hoppas det inte kommer allt för mycket folk och att allt går bra, pallar inte med stress. Har yxmörd hotat alla på facebook dessutom haha.

Förra helgen alltså inte helgen som var nyss utan innan den, lördagsnatten så var jag och min vän på "efterfest" hos en som heter Pierre. Jag skulle aldrig ha följt med egentligen fast det hade ju kvittat, hade ju blivit typ likadant iallafall. Vi var där ett tag och jag fick lust att dra hem men de föreslog att jag skulle slagga där men det hade jag absolut ingen lust med. Min vän och denna Pierre va ju lite på varandra och man visste ju vad det skulle leda till men jag ville verkligen hem och sa gång på gång att vi nog borde dra, mest för att min vän inte hittar till våran andra vän vi bodde hos, alldeles själv. Men hon ville ju såklart inte och jag vart bara surare och surare och dessutom hade min mobil dött så allt kändes ju verkligen skit. Dock erbjöd sig min kompis sin egna mobil eftersom min var död, visst det var schysst men that was it liksom. Inget men ring mig medans du vandrar ner till tuben och så vidare, eller ring mig när du kommit fram så jag vet att du kommit hem oskadd eller annat liknande överhuvudtaget. Utan hon gick in i rummet med denna Pierre och fortsatte mysa med honom. Jag smällde igen dörren och var skitsur, visst de hade ju liksom erbjudit mig att slagga där men jag ville ju inte och det ska ju inte behöva betyda att de försökte, eller iallafall hon. Där gick jag alldeles ensam i kort klänning och nätstrumpbyxor på söder ner till tuben, medans det kom fram en del berusade män och killar, tog mig ner till tuben och väntade i 20 minuter tills tuben skulle komma, läskigast var ju där eftersom det finns alla sorters skumma fulla människor som hänger där.

Av förtvivlan ringde jag Linn, eftersom min vän varken gav numret till Pierre eller någon annan så jag kunde höra av mig. Jag grät när jag pratade med Linn för jag var ganska skraj, man vet ju inte vad som kan hända en i Stockholm, finns ju en massa skit man kan råka utför där. Det hjälpte lite att snacka med Linn och satte mig på tuben och åkte ett tag sen tog jag bussen till Sköndal där andra vännen bodde som öppnade dörren åt mig. Som tur var hände inget, jag kom tillbaka helskinnad. Vem vet vad som helst skulle ju ha hänt men tack och lov att det inte gjorde det, fatta vad jag ångrade mitt klädval när jag stod där ensam, usch. Alkohol ska egentligen aldrig vara en ursäkt till hur folk kan bete sig ibland det är en sak som är säker. Jag låtsades ju som ingenting dagen efter när hon kom tillbaka och då vi skulle dra hem igen, jag har inte sagt något alls fram till nu, fortfarande inte. Jag hoppas hon läser detta men jag ska fortfarande snacka med henne att det var fan inte ok, vilka vänner gör så? Ingen! Det är oacceptabelt. Hur skulle du/ni känna om era vänner gjorde så? De går väll ändå före än killar? Eller en fling? Ja det klart! Men inte med henne, detta är typ andra gången jag inte väljs framför en kille och vi vet ju hur det slutade sist hon valde killen. Inte bra alls men du kom till mig och blev tröstad iallafall som en sån bra vän jag är men nu får det fan räcka och jag är inte den enda vännen som är besviken, det finns fler, jag lovar. Jag väntar på att hon ska säga förlåt, att det var fel av henne och att det aldrig kommer att hända igen men de orden kommer nog aldrig att sägas tyvärr. Jag älskar mina vänner!


Min statistik har dock varit bättre, hehe.






3OH!3


Loves them.











Tattoo my body please.


Åh vad jag blev sugen på att tatuera in någonting snyggt precis det stället hon har sin tatuering på. Ihk.






Planer inför hösten.


Jag vet inte men konstigt nog blev jag lite sugen på att dra på Bring me the horizon spelningen den 16 oktober i Stockholm, Carro är ju okså pepp och det är ju inte så jättedyrt men grejen är att jag lyssnar inte på BMTH och har typ aldrig gjort det så jag lyssnade lite på dem på spotify och det var ju mest skrik, egentligen inte alls min typ av musik överhuvudtaget men ja vafan äh. Mest sugen är jag på att se Paramore den 30 november i Stockholm och det ska jag nog definitivt på. Dock vet jag inte hur mycket de biljetterna kostar.

Sen vill jag ju på Nocturnal Models Halloween ball igen eller The Core som de heter nu som hålls 31 oktober, hade jättekul förra året så jag ska försöka dra med mig tjejerna. Vill klä ut mig som fan, var ju Pippi förra året, haha. Sen nu när jag ändå ska till Stockholm för diverse grejer nu i höst så måste jag fan ta fingret ur röven och boka min tatueringstid med Wez. Spara, spara pengar var det ja.

Nej men nu ska jag typ dega lite mer.





BMTH! Inte direkt så snygga killar enligt mig men enligt många andra.




Älskade Paramore.






Vilken kväll!


Ja vilken kväll säger jag bara. Drog på mig min svarta Gina Tricot klänning och ett par nätstrumpbyxor för att dra till Linn och hennes två kompisar från Märsta, Emma var lite seg men hon kom sen. Jätte trevliga tjejer var det iallafall, Sabrina och Malin tror jag de hette. Vi drack, lyssnade på musik och snackade, jättetrevligt, dock kändes det skumt att förfesta på en körskola haha men det var kul. Vi drog sedan till Wasa och vid detta lag var Emma ganska knack och jag sa till henne att ta det lite lungt när hon skulle gå in men tydligen så såg hon väldigt knack ut så hon fick ställa sig utanför ett tag för att nyktra till lite så jag var ute med Emma och väntade tills de släppte in henne igen fast vakterna varnade henne att hon inte fick dricka alkohol därinne för annars fick hon lov att dra därifrån. Väl där inne bjöd Sabrina mig på en tequila shot, det var fan awesome. Köpte mig en flaska öl också. Hälsade på folk och snackade vid ett bord innan vi intog dansgolvet. Det var hur kul som helst och mötte på ännu mer folk.

Justja innan vi dansade så råkade jag bjuda Emma på en klunk av min öl och helt plötsligt dök en av vakterna upp och sa att hon inte höll vad hon lovade och fick lov att gå ut därifrån, vi försökte övertala honom att hon bara var sådär vanligtvis också och att vi andra var lika knack men han gick inte alls med på det så hon kastades ut ur Wasa, hon hann knappt vara där i en halvtimme, haha fan va fail, aja. Bättre lycka till nästa gång.

Skulle ut och röka med brudarna för kanske tredje gången och fick helt plötsligt syn på mitt ex från Älvdalen och hans lillebror som tänkte komma in på Wasa men då var det liksom en halvtimme kvar innan de skulle stänga. Jag bjöd dem på efterfest på körskolan och föreslog att de skulle dricka vidare i bilen istället. När stället stängde följde Linns kompis Einar, en Björn och Bananmannen med oss också. Helvete bananmannen va med också, fan. Haha. Det blev inge efterfest på körskolan så vi fick skjuts av mitt ex lillebror Mattias tjej till bananmannen i Öna. Där satt jag ihopträngd brevid Alexander mitt ex och typ 3-4 pers till i baksätet, Linn och hennes kompis Stefan fick vänta till andra rundan. Väl hemma hos bananmannen så drack vi , snackade, garvade som faan och kollade när bananmannen showade till MJ's Beat it, helt underbart kul var det. Jag var riktigt glad över att få träffa Alexander, var ju ett bra tag sen sist. Han var ju ändå min riktiga första svenska pojkvän och han var jättesnäll och jag gillade honom jättemycket men jag var aldrig kär, vi var tillsammans i typ 4 månader innan typ jag gjorde slut, jättetaskigt av mig, hehe. Fick även reda på att bananmannen bara var 88'a när jag hela tiden trott att han var kanske 5 år äldre. Han stötte på mig som vanligt hela tiden och sa att han gillade mig och så vidare, jag tyckte det var jättejobbigt som vanligt och speciellt när mitt ex också satt där, hhaha. Nej men usch jag är inte alls attraherad av bananmannen, usch nej. Han heter förövrigt Andreas, ni som bor i Mora har säkert sett honom. Kort, långt hår som faaan ner till röven, skägg och ja väldigt kort. haha.


Jag drog hem vid 05.30, herrejävlar har aldrig varit ute eller på efterfest sålänge, vilken jävla tur att farsan inte var hemma för då hade det varit andra bullar, men jag måste ju passa på liksom! Det var iallafall en awesome kväll, underbart. Einar gjorde mig sällskap ner på stan och Linn skedade med Stefan som förövrigt var en skit schysst kille och de andra däckade hos Andreas såklart. Hade inte bananmannen varit där hade jag nog lättare kunnat hångla upp mitt ex, hehehe nej men jag hade inte tackat nej iallafall.

Yeye. Fett värd kväll iallafall. Gör fan gärna om det!!

Inga bilder knäpptes under kvällen, fan :(



Let's get the party started!


Har klätt på mig, sminkat mig klar snart, ska bara ha i löshåret sen ska jag iväg till Ica och möta Emma för att köpa groggvirke sen bär det av till förfesten. Ska bli väldigt spännande hur kvällen kommer att bli, kommer iallafall en del folk jag känner så det är ju bra. Nej nu ska jag fixa klart allt. Paaartyy.




Min dricka ikväll.



Lördag.


Gick upp för typ två timmar sen, skiter i frukosten och hoppar över till middagen istället, verkar som om det blir något med potatis iallafall. Sen ska jag träffa upp Emma och dra till Linn och hennes körskole kompisar på Siljans trafikskola för att förfesta. Senare blir det Wasastugan, jag hoppas det blir kul. Ska iallafall ha en klänning på mig, antingen blir det en svart klänning från Gina med nätstrumpbyxor eller min röda körsbärsklänning med svarta vanliga strumpbyxor. Det visar sig. Jag ser fram emot att dricka och bli full iallafall, haha.

Orkade inte dra ner på stan för att köpa superklister så jag får göra det på måndag sen vet jag inte hur jag gör med mina hårplaner, kanske skjuter upp det en vecka. Lönen kommer på fredag också, jippe. Min första lön. Jobbar även nästa helg. Jag och Carro ses knappt på helgerna eftersom nån utav oss jobbar då men vi planerar på att kanske dra på Bring me the horizon spelningen den 16 oktober i Stockholm och kanske även se Paramore den 30 november. Låter finfint tycker jag. Jag vill även på halloweenfesten i Stockholm den 31 oktober och ska försöka tatuera mig nångång då också.


Vi hör kanske senare annars får ni ha en trevlig lördags kväll, det ska iallafall jag ha.





Utan skor, 5 cm klackar, 12 cm klackar, vilken skillnad. Amazon kvinnan invaderar.



Scorett!


Tjena tjena. Har varit nere på stan en sväng och köpt lite dricka för utgången imorgon, postat ett brev och köpt en påse chips, kom nyss på att jag glömde att köpa superklister som jag tänkte använda till nitarna att fästa på min skinnjacka och pumps. Aja får fixa det imorgon. Idag är det poolparty på Wasastugan här i Mora och jag undrar verkligen hur det kommer gå, hur de har tänkt sig att det ska gå eller hur de tänkt fixa det. Wasa är nämligen väldigt litet, kommer nog bli ganska kaos, massa folk som skvätter, vattenskador kommer det kanske bli också och det är det nog lika bra att det blir för då måste de renovera och det behövs verkligen men det kan ju också vara så att temat är poolparty, katching!! fan haha det måste ju vara så, att man ska ha bikini och sånt på sig bara för ofta de skulle ha en pool där inne.

Aja imorgon blir det iallafall att träffa brudarna och dricka. Nu går idol på tv men jag ser det på web tv istället så jag kan äta mina chips ifred.





Skor från Scorett som kommer ut i höst tror jag, fyfan va läckra. Dock skulle jag ha strumpbyxor istället för bara fötter och jeans, ser så fult ut då. Bilden är lånad från Carolines blogg.



My cup of emotions.


Jag fattar inte riktigt varför jag ska bli så känslomässig varenda jävla gång jag lyssnar på turkisk kärleks musik av olika sorter, vare sig det handlar om hur mycket man älskar någon, saknar någon eller hur mycket någon sårat en och så vidare, listan kan göras lång. För varenda gång påminns jag av mitt turkiska ex, jag börjar typ böla varenda gång jag känner att en låt berör och berättar våran historia på något sätt och att det just är turkiska låtar mest, det är riktigt jobbigt. Såhär var jag absolut inte för kanske fem år sen, iofs var jag då tillsammans med honom men ändå. Ända sen det tog slut mellan oss har jag blivit så jävla känslomässigt ostabil. Jag bölar nästan för varenda liten grej och annat. Jag har hela tiden funderat och funderat varför jag har blivit som jag har blivit för det stör mig riktigt jäkla mycket att jag blivit såpass känslig för allt, jag är så trött på det. Först trodde jag att det var på grund av mina föräldrar och att de kan ha sina bråk ibland, visst har nog det en liten del i det också men det måste nog vara på grund utav mitt ex och hur allt blev. Jag var så jävla kär, seriöst jag kan inte berätta med ord hur mycket jag älskade honom, han var min första kärlek och det sumpades. Det var dels mitt fel men också hans. Hade han kunnat förändrats så hade det nog kanske inte tagit slut. Synd nog.

Att han sen gifte sig helt plötsligt och fick ett barn gjorde det hela inte mycket bättre, jag blev ju ännu mera svag utan att riktigt inse det. Det förstörde mig lite. Jag som alla andra har mina perioder och dagar. Ibland tänker jag inte alls på honom men såfort jag påminns på något sätt eller annat så kommer det upp. Jag kan och kan inte säga att jag gått vidare, det känns som det men ändå inte när jag mår så dåligt så fort jag tänker på oss och att det kanske hade kunnat skötas på ett bättre sätt. Då hade vi kanske fortfarande varit tillsammans och han hade inte varit gift eller haft en son. Jag skulle ju föda hans barn, jag skulle ju bli hans fru i framtiden, det var ju det jag drömde om, det var ju det vi drömde om, det skulle ju vara han och jag för evigt. Vi var så perfekta för varandra men samtidigt inte. Så jävla mycket hinder vi hade mot oss hela tiden, motgångar men vi sket i dem men tillslut lyckades dessa komma ikapp oss. Jag har nog även blivit såhär på grund utav att vi inte snackat på två, tre år, att han tar avstånd. Jag tror det hade hjälpt lite om vi fortfarande kunnat prata. Det som nästan gör mest ont är att vi alltid kommer att ha varandra i livet på ett och annat sätt. Vi har gemensamma vänner och annat som kommer hålla ihop oss på ett eller annat sätt och det gör det också svårare att gå vidare. Är liksom detta mitt straff? Jag undrar om han lider lika mycket som jag gör ibland, jag tror det. Hela situationen är helt fucked up.


Jag älskar dig, jag älskar dig mer än själva livet. Skulle jag komma till jorden en gång till så skulle jag bli förälskad i dig ännu en gång, jag vill uppleva det igen, jag vill uppleva en utav de bästa åren av mitt unga liv igen. Jag vill kunna längta efter dig igen tills vi ses igen, jag vill bli varm i hela kroppen igen när jag tänker att jag snart kommer få vara i din närhet igen. Det var du som gjorde mig hel, det var du som gav mig hopp, gav mig styrka, lärde mig att stå emot alla andras negativitet, det var du och jag mot alla andra, du och jag mot alla odds. Men nu är jag svag, sårbar, tunn, förkrossad, ledsen, det gör ont i hela mig. Jag kommer aldrig kunna glömma dig. det kommer göra ont i mig varenda gång jag hör ditt namn, din röst, ser dig, ser dina syskon, föräldrar, de platser, nästan allt. Detta är mitt straff, mitt livslånga straff som jag kommer få ta med mig ner i sista vilan. Jag älskar dig fortfarande och jag hoppas du vet det. Jag kommer nog aldrig kunna älska någon annan lika mycket som dig, så känns det iallafall, ingen kommer ju att vara som du, alla individer är ju speciella på sitt sätt, men du, fan vad jag hatar dig. Stampa på mitt hjärta mer tack.


Jag vet klaga, klaga, whatever. Jag skriver bara vad jag känner. Movee on Deniz säger alla, tro mig jag försöker men det är inte så jävla lätt! Jag ältar, jag bara är så. Ni kan inte förstå mig om ni inte varit med om det. Ibland överväger jag att faktiskt besöka en psykolog jag bara kan öppna mig upp för men jag har en svaghet. Det skulle kännas så jävla konstigt att göra det mot en okänd människa, jag tycker det känns så löjligt. Jag är rädd och vågar inte gå till en sån person. Det känns som om jag har gett upp om jag gör det, jag vill kunna klara mig själv och fixa det själv men ibland känns det som om det skulle behövas, att någon lyssnade utan att döma och kanske satte en jävla diagnos på mig om det är problemet. Det skulle kännas skönt men ändå inte. Jag kanske får gå på mediciner, ångest dämpade preparat, det skrämmer mig. Vi får se om jag vågar ta tag  mig själv och bara söka upp den hjälpen. Vi får se.




Supersnygg brud, bra musik! Sophia Somajo <3



Diamonds are forever.


Här sitter jag som vanligt mitt i natten och har inget för mig. Såg nyss klart Forrest Gump, har nämligen aldrig sett den filmen och jag fattar inte varför. Fyfan vad underbart mysig den var! Lätt en av de bästa filmerna jag sett, fattar inte hur jag kunnat missa den. Ska ta och kika lite på slutet av Walk the line också som jag aldrig hann se klart på när den gick på tv.

Imorgon eftermiddag ska jag träffa Carro. Min pappa åker till Tyskland i sex dagar imorgon eftersom han har lite saker att göra. Nästa helg ska jag jobba. Öhm finns inte så mycket att säga mer. Eller jo jag kan fan inte fatta ibland att jag har ett jobb, att jag inte är arbetslös som jag trodde att jag skulle vara ett bra jävla tag efter studenten. Många jag känner och bekanta är arbetslösa och hittar inte jobb eftersom det knappt finns några men jag har fan ett jobb! Fatta vad lyckligt lottad jag är egentligen, jag är så evigt tacksam till Carro. Hade det inte varit för henne hade jag varit arbetslös och inte haft någon inkomst förutom föräldrarna men det har jag ju nu också iofs men ändå. Hade aldrig kunnat fattat det för några månader sen, sen har jag ju också en utav de softaste jobben, jäkligt tråkigt kan det vara emellanåt men jag ska fan vara tacksam, jag får ju fan lön och jag har ett jobb och jobbar varannan vecka och tjänar över 80 kr i timmen, jävligt mycket ledig tid så jag ska inte klaga. Jag är nöjd men jag har fortfarande saker jag måste ta tag i. Men men.


Nja jag ska nog ta och kika lite på filmen och sen sova. Ha det bra. Godnatt.

Oh darl, I miss you so.


Jag saknar Erdem beb. Åh vad jag önskar jag befann mig i Istanbul just nu. När jag tänker efter ibland så träffades vi på ett lite konstigt sätt, eller nej inte så konstigt. Det var typ min och tjejernas sista utekväll i Alanya efter 2 veckor där och vi gick som vanligt ut på vårat älskade rock klubb The Doors. När vi skulle dra oss hemåt mitt i natten såg jag en ganska snygg kille men tänkte inte så jättemycket på det men till min förvåning så kom han fram till mig på gatan, minns inte vad han sa och jag tyckte det var lite skumt av någon anledning, haha. Han hade två kompisar till med sig, de följde med oss till Burger king och satt där och åt med oss, Erdem var ganska berusad och tog på mig hela tiden, tyckte det var lite jobbigt ett tag, haha. Men sen gjorde det inte så mycket, Emma och Maria var dock inte så roade av att de var med oss och det gjorde mig bitter och killarna lite sårade eftersom de märkte det, jag tyckte det var riktigt taskigt. De följde med oss till vårat hem sen snackade jag en del med honom där och gav honom en kram och han fick min snodd som minne även hans msn som jag mirakulöst lagrade i minnet, sen var det hejdå.

Detta var alltså typ i mitten av september 2008, snart ett år sen. Fan vad fort det går. Vi snackade en del på msn och sen sågs vi för andra gången i Istanbul denna sommar, tror vi sågs 2-3 gånger, minns inte riktigt. Vi tog några öl, snackade, skrattade, gick hand i hand osv. Hur glad som helst att få träffa honom och det klickade. Sen har jag inte träffat han sen dess men vi snackar fortfarande och jag planerar på att dra dit någon vecka med Carro nångång snart, längtar som fan. Jag kan inte säga att jag är kär, för det är jag inte, inte än iallafall. Har tyvärr lite svårt att bli kär sen mitt ex. Men jag gillar honom otroligt mycket, vill lära känna honom ännu mer och sen får vi se vad det leder till, skulle inte förvåna mig om vi blev ihop. Vi har inget förhållande nu utan det är mer gilla varandra jättemycket relation typ, går inte direkt att sätta ord på det. Vi älskar varandra men inte på ett sådant sätt än utan ja ni fattar nog vad jag menar. Damn jag vill fan ha honom nu. Fan ska jag ta och gilla folk som bor tusentals mil bort för? Andra gången nu, jag pallar fan inte sånt egentligen. Fan. Helvete.




När Erdem var liten, ååh.




haha tjockisen.




Alanya 08, våran första bild.



Beb <3



Hans ädre bror framför honom.






Våran andra bild tillsammans, sommarn 09. Finns fler dock men de var så fula på mig, hehe. Detta var då vi skildes åt för denna sommar, han väntar med mig på tuben <3





Snorigt.


Skulle egentligen på det där info mötet i min gamla gymnasieskola men när jag gick upp imorse kände jag mig inte direkt bra för att pallra mig dit. Nästan i en hel vecka så har jag haft lite konstigt ont i halsen och blivit täppt i ena näsan antingen framåt natten eller på morgonen men ingenting under dagen eller kvällen, jättekonstigt var det. Kändes som om kroppen varnade för att jag skulle bli typ "sjuk" snart eller något. Dock har jag inte blivit det än som tur är utan bara lite förkyld och fått lite huvudvärk. Mornarna är ju värst då jag är jättesnorig och torr runt näsan men jag hoppas jag pallar helgen. Mötet blir uppskjutet.

Minns ni den där snygga leopard jackan jag la upp för några dagar sen från Gina Tricot? Kollade sidan och såg att de bara hade 38 och 40 kvar i storlek och lagersaldot var inte alls mycket, ok jag beställer väll hem en 38:a då tänkte jag och när jag skulle betala så visar det sig att det bara går att betala med kort. WTF? Jag har fan inga pengar på kortet, helvete. Jävla Gina Tricot. Så nu har jag bett en tjej kika åt mig i butiken i Borlänge tills den kommer så jag kan åka dit.


Eftersom jag inte har något för mig så ska jag göra lite kollage av kläder jag vill köpa när jag får min lön. Ja jag gillar att underhålla mig själv med att göra sånt.





En bild jag gjorde för ett tag sen. Nånting jag och Amir har gemensamt är att vi gillar Vitamin Defence och är andra generationens invandrare, haha.





Stars are blind.


Det har varit en ganska härlig dag, måste vara tack vare dagens väder. Soligt och hur skönt som helst ute, hoppas det håller sig ett tag. Var på riskettan 12.45, fick dock bara betala 600 kr, var där till 16.00. Helt onödigt precis som jag trodde men men. Sen blev det sen lunch med Linn, trevligt att snacka lite. Pappa betalade även avgiften för högskoleprovet åt mig eftersom jag inte hann. Imorgon ska jag på möte i skolan och prata om prövningen. Sen ska jag nog kanske ta och köpa två blekningar. Har nämligen bestämt mig för att rödhårig igen fast bara överhåret och helst innan jag jobbar nästa fredag. Mitt hår kommer se hemskt ut ett par dagar så jag får ha mössa på mig.

Eftersom jag nog ska ut på lördag och helst inte vill gå ut med skabb hår får jag bleka på söndagen och vara röd helst innan fredagen utan att förstöra håret. Kommer bli spännande. Vet dock inte hur mycket av överhåret jag ska ta och sen måste jag till frisören och toppa mig och klippa upp lite. Har ju haft svart överhår och underhåret har växlat mellan blont, aprikos, rött, rosa så jag kan säkert fixa det lika snyggt igen.


Jag är helt kär i Megan Fox. Damn lätt sexigaste bruden, sen kommer lätt Jessica Alba och Angelina.






Kåtslag. En utav de snyggaste människorna på jorden.




Tänk hur hon kunnat se ut såhär i sina lite yngre dar och sen vuxit upp och blivit så jädrans sexig, fuskigt.






Lourdes, dotter till Madonna är ju heller inte så snygg i sina bryn. Damn hur det såg ut men ser precis ut som sin mor när hon var yngre. Jag tror definitift på att hon kommer bli riktigt jävla snygg när hon blir äldre, koa bara Megan, kolla bara Madonna.




Hon har nu iaf trimmat sina bryn och se mycket bättre ut.





Leopard.


Var inne på Carolines mode blogg, älskar hennes stil. Såg leopard jackan modellen hade på sig från Gina Tricot, hade kollat tidigare under dagen på den hemsidan och såg jackan hastigt men tänkte inte så mycket på det men när jag såg denna bild på Carolines blogg blev jag ganska såld. Herrejisses vad snygg jackan var, fast den ser ju inte så snygg ut på Ginas sida. Jag blir ju nästan lite sugen på att köpa den men skulle helst vilja prova den först för den kan ju vara totalt fail på mig men likagärna smoking hot också. Vi får se hur det blir men jag gissar nästan på att jag beställer hem den, 499 kr kostar den. Ett par leopard uggs ska jag också köpa så småningom och ett par snygga leopard leggins i orginal färg skulle sitta fint också, såg en brud i Gallerian i Stockholm i det och dog, vet dock inte vart hon köpt dem, fan. Måste leta.


Älskar leopardmönster, men liksom vem fan gör inte det?




Lånad bild från Carolines blogg.





Jackan från Gina Tricots hemsida.





Hemma från Stockholm.


Jag sov riktigt länge idag. Är lite förkyld, har lite ont i huvudet och är jäkligt segt. Men jag hade fan ganska kul i Stockholm, mer om det och bilder kommer sen när Emma skickat bilderna som togs. Har iaf 100 kr kvar av 1000 kr i fickpengar och bara på skitgrejer känns det som, aja.

Imorgon har jag risketta, hoppas jag har pengar till det, kostar ju hela 800 kr, så jävla dyrt. Sen ska jag också betala 350 kr för högskoleprovet så det är jävligt viktigt att de pengarna finns för imorgon.

Såg typ en timma ev VMA's igåt natt men pallade inte länge så får se på det på onsdag istället. Nu ska jag slappa och kolla på nya serien svenska Hollywood fruar tror jag den hette sen Roast på Berns där de ska grilla Pernilla Walghren, ska bli riktigt spännande att se henne grillas sen typ nån annan serie på laptopen. Får se om jag har orken kvar att skriva sen, blir nog lite te nu också.




Saker jag köpte: Linne/Klänning för 150 kr på Gina Tricot, Skelettbens hårclips för 129 kr på Shock, leopard bandana, nätstrumpbyxor och hästsko till septum. Fatta smårejer för typ 500 lappen, shit.




Stockholm here I come.


Ehm har packat lite, ska fortsätta lite imorrn bitti. Har inte med mig så jättemycket eftersom jag nog kommer köpa lite saker där. Fredagen är iallafall typ planerad. Stan, fika, dricka öl och annat, kanske spelning eller en schysst bar eller klubb. Ser fram emot det och hoppas det blir kul. Ska upp 05.00 inatt och det är snart nästan om exakt 5 timmar, yaay. Suck. Kommer iaf ha med mig min ipod och andra Twilight boken. Ska nog sätta mig längst fram vid stora feta fönstret om det är en dubbeldäckare, får se om jag vågar. Jävligt synd att inte Carro kunde följa, jävla bio.

Kanske drar man på klubben The Bridge? Läste att Kissie skulle dit imorrn, mohaha. Yeye.

Ska ta bort sminket nu och borsta tänderna, fixa mackor till bussen gör jag nog imorrn bitti. Sen ska jag försöka sova, får se hur det går. Aja kanske uppdaterar från Stockholm på Marias dator ihelgen. Godnatt, ha så kul, det ska jag försöka ha iallafall.






Torsdag.


Har bokat mina biljetter på bussen Masexpressen så jag åker imorgon 06.25 från Mora strand, uhu skit tidigt, hoppas jag pallar gå upp, och är framme 10.30 då Emma möter upp mig, sen ska vi käka, gå en runda på stan och sen möta Maria när hon kommit från skolan och sen fika med Dennis, bögen kanske Pierre. Spännande att träffa den där Pierre. Idag har jag varit nere på stan igen med Carro, härligt väder igen. Märkte även att Intersport har den svarta Adidas jackan jag vill ha, hoppas den inte tar slut i min storlek när jag väl kan köpa den annars måste jag till Borlänge eller köpa den online.

Imorgon kväll kanske vi ska ta och träffa Tom, Häge och kanske Lars, tydligen fanns det riktigt billig öl på ett wokställe vid gallerian, typ 26 kr. Sen får vi se vad som hittas på, vill gärna dricka på fredagen och lördagen, jag ska beställa en Mojito i en bar också, har varit sugen på att testa den ett tag nu. Kanske blir det Tanto också. Synd att Shelly har flyttat och att Silje åker och hälsar på henne nu när jag ska komma men aja.

Ska fan ta och skriva en packlista för imorgon och börja packa.




Vem sa att MJ inte var trendsättare?



Jag vill ha!! Och en med heltäckta sånna där guldplattor.




Stockholm på fredag!


Så nu har jag bestämt att jag ska till Stockholm. Lite impulsigt men ändå inte. Har velat fram och tilbaka men liksom äh vafan bättre än att sitta hemma och dega hela helgen. Fick reda på nu att jag kan åka imorgon bitti då Emma åker men det känns för nära inpå så jag åker på fredag morgon 06.25 istället och åker tillbaka hem med Emma på söndag. Jag har just nu 1500 kr som jag lånat av farsan. 400 kr kommer gå åt till resan fram och tillbaka så det blir 1100 kr i fickpengar och mat. Suger att vi inte har några matkuponger kvar för annars hade jag haft de pengarna till nöje och transport. Fast jag ska ju iofs bara vara där 2 nätter och tre dagar, åker hem 17.15 på söndagen så jag behöver ju inte direkt äta dyrt, typ två gånger om dan och billigt. Donken och kebab typ, haha.

Hade ju kunnat köpa 24 timmars tunnelbane kort fast jag vet inte om vi måste ta buss när vi ska till Maria, annars får jag kanske ta och köpa en SL remsa för 110 kr, äh fan jag vet inte, visar sig. Jävligt dyrt är det med kollektivtrafik iallafall, suck. Resten är väll alkohol som man kan köpa billigt om man delar, inträde på krogar/klubbar kanske och kläder såklart. Ska försöka att inte slösa för mycket på onödiga saker jag inte behöver eller på annat skit, måste planera rätt och försöka spara ganska mycket innan jag ska hem igen.

Ska nog iallafall träffa Tom, Lars och Sebbe som flyttat dit och förhoppningsvis mina gamla klasskompisar, kanske Thomas, kanske nån mer. Vi får se. Jag hoppas det blir kul i Stockholm iallafall.


Ska träffa Carro imorrn också, inhandla kontantkort och typ rakhyvlar och kanske något mer, sen packa, tvätta håret kanske och tona luggen och klippa till den och tvätta löshåret.

Ska nog kika film nu och sen sova.



Solig dag.


Varit nere på stan med Carro idag, fikade, snackade, planerade och hon piercade septum, tack för en trevlig dag. Var även hur skönt väder som helst, ganska varmt och skönt i luften, lite sen sommar känsla men inte riktigt höst värme. Helt plötsligt blev jag sugen på att dra till Stockholm ihelgen iallafall idag. Fast jag vet inte om jag kommer kunna pka imorgon dock men isåfall ska jag försöka åka iväg på fredag. Ska bara försöka ta mod till mig och fråga pappa om jag får pka och om jag kan få pengar för jag är tyvärr pank. Eller ja en hundring har jag iallafall.

Hämtade ut mitt paket med de två klänningarna jag vann på tradera. Den med körsbär på var hur snygg som helst men för kort, helvete. Men men skitsamma. Den andra såg jag ut som en liten flicka i så jag tar nog och säljer den.

Oj nu börja ett turkiskt tv-program jag måste kika på, hör senare ( och då menar jag det verkligen)








Så någon som vill köpa denna eller? Köptes för 310 kr och säljer den för typ 250 kr. Bra pris tycker jag. Passar 34, 36 och även en 38:a tror jag också, är ganska stretchig. Hojta till om ni är sugna!





Sour throat & a headache.


Idag har jag äntligen lagat lasagne med Linn, vart hur gott som helst och vi vart proppmätta, tack Linn. Nu vet jag iallafall hur man ska laga lasagne rätt, haha. Carro fick tydligen inte ledigt från jobbet ihelgen så det blir inge Stockholm för hennes del, vet inte om det blir det för mig heller. Först och främst för att det verkar vara riktigt knapert på pengafronten, hade jag fått min lön så hade det ju varit andra bullar men den kommer ju inte än på ett tag, suck. Sen vart jag heller inte så pepp längre. Aja efter lönen kanske? Vi får se.

Har även försökt ta tag i körkortet lite nu också, har varit för lat på den fronten ett bra tag nu, ska på riskettan på tisdag sen ska jag på ett möte med psykologi läraren Mona för mer info om tentan jag ska göra snart i Psykologi B. Har även anmält mig för högskoleprovet den 24 oktober, ska bara betala in det senast 15 september.

Min hals börjar bli lite konstig och jag fick nyss huvudvärk, nej här ska det fan inte bli nå sjukling, ihelgen vill jag hitta på något kul om det inte blir Stockholm, supa var det kanske va? Visar sig.

Tänkte att jag skulle ta en dusch nu så kanske jag mår lite bättre, vi hörs snart.




Älska bilden, älska texten.




Self sentred bitch.


Det har varit en ganska bra dag idag. Varit nere på stan med mamma och kikat lite. Hon hade spanat in ett par stövlar inne på skohuset ett tag men de hade tagit slut i hennes storlek och de var inte säkre på om de skulle få in fler, så vi var där inne och kika och mamma frågade om de fanns några och hon som jobbade där, en ung tjej säger att hon lagt undan ett par i mammas storlek eftersom hon visste hur mycket min mamma ville ha de skorna. Min mamma blev överlycklig och kramade om denna tjej två gånger, tyckte det var lite pinsamt så jag gick runt lite och låtsades att jag kikade på skor, haha men samtidigt som jag tyckte det var gulligt. Hon känner de på skohuset väldigt bra så det var ju inte så konstigt och de gillar min mamma.

Alltså jag vet inte vad jag ska säga om mina vänner, inte alla då men några. Jag ger och ger men får nästan ingenting tillbaka. Det som hände idag kan jag förstå men just när det hände vart jag riktigt besviken och ledsen men jag har kommit över det. Inget att hänga upp sig på men det värsta är ju ändå folk som aldrig hör av sig när man själv bestämt att sluta höra av sig bara för att testa och se hur mycket en vän bryr sig. Det visa sig att jag hade rätt. Jag är dock inte den enda som råkar ut för detta. Men inget jag ska ta upp eller nämna några namn om. Jag tycker bara att det är riktigt skumt och synd att personen inte hör av sig på en vecka. Inte äns hej hur mår du eller vill du ses. Detta får mig bara att inse hur mycket jag hör av mig och får det att ske. Jag tycker bara det är en dålig stil. Det bevisar bara hur mycket personen egentligen bryr sig. Men om det verkligen inte är så eller att personen gör så utan att tänka på det eller inte gör det för att såra en så borde personen säga det för det finns faktiskt folk som inte är som du och tycker sånt är jobbigt, alla är inte likadana tyvärr. Bara för att du tycker en sak behöver inte den andra göra det. Sen att behöva "skylta" med andra saker om hur mycket man tycker om någon annan när andra kan ta reda på det är också väldigt taskigt även om det inte är menat så, konstigt nog gillar vissa personer människor som aldrig ifrågasätter andra människors beteenden eller annat om mer. De vill helt enkelt inte inse det rätta, även om vissa av dem bär på en hemlighetet som den andra inte skulle bli så glad över att få reda på och att det gått en lång tid och den inte berättat men vi alla vet ju att den andre skulle inte blir sur för den har inte mod nog att göra det.

Det är bara så jag och andra tänker.





Gammal bild.





Känner peppen.


Jobbade idag 15.10-20.30 ungefär, tidigare än vad jag trodde, awesome. Jag hade ont i magen när jag gick upp och mådde allmänt dåligt och var trött som ett as. Gick till jobbet med lite ångest, mest för att jag hade ont i magen och för att jag var lite skraj för hur många människor det skulle komma på barnfilmen som gick först eftersom jag var så skakis sist men det gick bra och det blev inge diff, woohoo. Men det var ju bara fredagen kan tänka mig att det kommer fler imorrn och ännu mer på söndag, suck. Men men jag fixar det vafan.

Efter att ha kommit hem och hört att typ alla man känner skulle på Granny goes street i Falun imorrn lördag så ville jag ju såklart jättegärna dit också. Har inte varit på någon festival alls i sommar och detta är typ sista festivalen för sommarn och dessutom gratis och en dag. Men eftersom jag jobbar till 20.45 ungefär och alla skulle dit så tidigt (skulle vilja det jag med egentligen men somsagt jobb) och ingen förmodligen skulle vilja skjutsa så sent och det inte går något kollektivtrafik härifrån dit vid den tiden så kändes det ganska hopplöst men tack vare Ewe och hennes pojkvän Alex så fixa det sig, happy cat. Så han hämtar upp mig vid 21.00 och vi är typ framme där en timme senare och då är det typ två timmar kvar tills festivalen stänger men det gör inget. Ända bandet jag hinner se är Dead by april men whatever var ändå inte sugen på att se något annat. Sen ska jag supa med massa vänner och åka hem nångång på natten, åhsome.

Nu får vi hoppas att det går lika bra på jobbet imorrn som idag och att det blir kul i Falun.




Imorrn bitti ska jag hinna platta håret, tona luggen och gå på bolaget och äta innan jobbet.



The voca people.


Helt underbart.






King på tradera?


Har vunnit en del på tradera på den senaste tiden. Dessa här under är det jag vunnit, de två klänningarna har jag betalat och är påväg hem till mig, den röda prickiga är egentligen svart. Resten ska jag försöka betala imorrn och nästa vecka.

De efter bevakar jag och förhoppningsvis vinner jag något av dem.








Idag har jag bara suttit hemma, skulle träffa Carro men hon svarar inte på mina sms. Ihelgen ska jag somsagt jobba och jag ser inte så jättefram emot det. Pga att det ska visas en barnfilm och det nog kommer komma en massa folk, jag hoppas att det går bra och inte blir lika skakis som sist, hoppas allt verkligen går superbra.



The Hills.

The Hills - MTV Shows

OMG, OMG, OMG!!!!

Jag vill se nuuuuu!! Åh jag fattar inte varför Kristin av alla människor skulle komma tillbaka, det räckte med att hon var med i Laguna Beach, de ville visst ha en massa drama. Vadfan kladdar hon på Justin för? Bajs. Han är min, buhu. Orka vänta till 29 september!!!

Btw funkar det inte så gå in på mtv.com.

Miss you.





<3

Industrial piercing?


Åh nu har jag kommit in på det där med piercingar igen. Brukar ha perioder då jag vill ha piercings och då jag lägger det på is ett tag. Nånting jag vet att jag måste göra snart, iallafall innan detta år tar slut är att pierca industrial. Tycker det är riktigt snyggt och det är bara i örat. Men jag är skitskraj för nålar och sånt som gör ont och jag vet inte om min bedövnings salva skulle hjälpa till där det finns brosk, man kan ju alltid hoppas. Jag vill verkligen men jag är så feg. En annan piercing jag absolut inte skulle tveka till att göra på en gång är smiley men jag har knappt någon sträng kvar under läppen så jag vet inte om det kommer att kunna gå eller om den någonsin kommer att växa tillbaka helt.

Läpp piercingar har jag också alltid varit sugen på speciellt den i mitten, som många har. Då skulle jag lätt vilja ha en ring eller hästsko i men nuförtiden har jag även funderat på en liten i sidan, inte ring utan bara en fin liten sten eller en hästsko i. Dermal anchors under nyckelbenen är också en önskan men jag vet att det aldrig kommer att bli av för jag är sjukt skraj för smärtan efter att ha kollat på massa klipp, men dermal anchors på höfterna/magen är nog något jag kommer göra i framtiden. En annan sak som altid toppar listan är tatueringar. Har ju redan en stjärna jag ska täcka över med pistoler, måste bara spara pengar och boka tid hos Wez, blir nog i höst. Sen vill jag göra ett enkelt hjärta med bara konturer på ett ställe som inte syns så mycket, nånting på vaden tillsammans med mamma och en psychobilly tatuering jag håller på att typ "skissar" på men jag vet inte vart jag vill sätta den, helst armen men jag har för smal arm och vill ha bredare för att göra en tatuering där, måste gå upp i vikt!!! Något bakom örat vill jag också och på handleden/underarmen. Jag kommer även tatuera in en gammal bild på min far och min syster men det  får bli längre fram.

Töjja öronen litegrann är också en sak men skulle man ångra sig sen så vill man ju att det ska läka ihop bra och inte se ut som en bajskorv/rövhål sen.

Pengar, mod och fett somsagt.





Industrial <3




Dermal anchors, snyggt som fan under nyckelbenen.




Ett exempel på magen/höfterna.



Cheeks är riktigt snyggt på de flesta men vettefan på mig.



Loves it.






Hatar när det är segt.


Åh blir så arg. När man inte går i skolan längre eller inte jobbar under veckorna och inte har något speciellt att göra utan dagarna går väldigt segt och man bara vill hitta på något med någon eller något, är så himla frustrerande. Jag jobbar iallafall tre dagar ihelgen men jag önskar nästan jag jobbade tre dagar i veckan för jag skulle helst vilja vara ledig på helgerna men men. Jag ska vara glad för att jag inte är arbetslös som de flesta är. Jag hade tur när det kom till det och turen står inte alltid på min sida, vädigt sällan faktiskt.

Jag hatar hur mina vardagar ser ut. Lägger mig sent, går upp sent, sitter framför internet flera timmar, äter, kollar film, läser en bok eller pluggar teori, på dagarna ibland kan det hända att jag fikar nere på stan med mina vänner. Så jäkla trist, jag vill ha mer spänning, därför längtar jag till Stockholm nästa vecka.