Bye bye redhead.
Ikväll sker det.


Yo people! Ja nu har jag äntligen jobbat klart helvetes veckan i Malung. Det var drygt som fan och jag ville verkligen skära av allas huvuden, speciellt alla fyllons, haha. En kvinna svimmade rakt framför mig också, första gången i mitt liv jag sett någon svimma, det var inte nice. Sen har svt varit hos oss och filmat lite så hoppas man kom med något så man kan bli lite kändis, lol.

Har äntligen skaffat en ny telefon också, en iphone 4! Ett år sen jag hade en iphone sist. I love it. Ikväll färgar jag håret svart och blont också, spännande och nervöst. Jag vill men samtidigt inte men jag måste. Det får räcka med det röda ett tag nu efter typ 3 år, den kommer säkert komma tillbaka sen igen, har ju burkar kvar, ehehehe.

På måndag drar jag också till Alanya i en vecka och sen Istanbul i en vecka, kommer bli skönt! Sen efter det är det full rulle med flyttning till Stockholm, scaryyyyy!!!!<3
JAG KOM IN!!!


Jag Deniz Bengi Atik har kommit in på en kurs på Stockholms universitet!!! Helt jävla sjukt! Jag trodde aldrig att jag skulle komma in när jag random valde lite kurser på studera.nu med mina kassa betyg! Jag ska läsa Engelska 1 på helfart med 30hp! Nog för att det bara är för en termin men jag är sjukt glad för det, får söka sen igen till våren. Men det här är ju så jävla awesome för nu har jag en anledning till att äntligen flytta hem till Sthlm igen och bort från denna jävla håla!!!

Jag är dock lite stressad över boende skiten, måste hitta nånstans att bo! Har lite alternativ och en utav dem är att hitta en schysst lägenhet tillsammans med fina Sara som redan bor där men bor för litet så vi ska prata lite mer om det ikväll när jag ska träffa henne och Emelie för förfest. Hoppas verkligen att det fixar sig för skolan börjar i slutet av augusti och det är inte långt kvar, ska ju till Turkiet i två veckor den 1 augusti och kommer hem 16:e så kommer bli lite stressigt. Men men det går bra nu..hehehe.

Känns sjukt läskigt också. Jag har inte bott i Sthlm sen jag var typ 9 år och utan familjen. Kommer vara sjukt läskigt att börja skolan igen efter ett tag, komma in i det hela med att plugga (jag som är såpass skoltrött) haha. Jag hoppas kursen inte är för svår och att jag klarar den. Träffa nya människor kommer bli nice men läskigt också, klara sig på egen hand i en storstad, oj oj oj kommer bli en utmaning. Men jag är glad för att jag har lite folk jag känner där iallafall så att man inte är helt ensam och nu kan jag äntligen träffa Maygol meeeer, yaaay biatch! Haha.

Aja ska äta nu och börja fixa mig, imorgon drar jag till Malung och jobbar hela veckan.


Sara och jag på Das Boot för några månader sen.


Never let me go.


2009.


Yo.


Yo! Vad händer jao? Näe men tänkte uppdatera er lite om mitt intressanta liv. Imorgon ska jag klippa mina toppar som är så jäkla slitna så det ska bli nice men ändå inte eftersom jag inte alls är förtjust i att bli klippt hos en frisör men det måste ske. Lär kapa av mellan 5-10 cm, så illa är det. Måste bli bättre på att använda skydd när jag plattar håret! Topparna på det svarta underhåret har dessutom av någon konstig anledning blivit röd/bruna och jag vet inte hur men ska bli gött att bli av med det för det ser weird ut. Emelie ska följa med mig och sen blir det tacos på kaffestugan och vi får finbesök av finaste Sara från Stockholm nu på fredag så det ser jag fram emot.

På lördag eller söndag så drar jag till Malung och blir där hela vecka 29 för att jobba, bleh. Efter dansbandsveckan färgar jag över det röda med svart hårfärg och påbörjar blekningen av det svarta underhåret, lär bleka det typ två gånger så det blir ganska ljust innan jag drar. Vart ska jag? Jo jag ska nämligen till Turkiet igen (ja jag vet att jag var där nyss) hehe. Blir en vecka i Alanya med sol och massa jävla bad så jag hoppas det blonda kommer blekas rejält, sen efter det blir det Istanbul igen i typ en vecka så ja. Kommer komma hem som en brun pepparkaka, eh.

Men nu ska jag kolla sex and the city och mumsa i mig nåt gött och sen blir det sängen och drömma om min man och gråta en liten skvätt kanske över mitt soon to be gone röda hår.Tråkigt.


Har ingenting att skriva om därför som det är så dött här. Inget speciellt händer i mitt liv just nu, ända sen jag kom tillbaka till Mora har det bara stått stilla typ och allt är skittråkigt och tiden går fort och snart är det höst, fan vad deprimerande. Var och såg transformers med Emelie, finns inga ord för hur mycket jag älskar transformers!! Annars jobbar jag lite och försöker att inte dö av saknaden av min man.