!!!



Yep!



!!



Nu tack!


Vill ha imorgon kväll nu! Har nog aldrig varit såhär taggad inför nyår förr faktiskt. Jag vill börja fixa mig. Denna eyedust kommer nog förhoppningsvis glamma upp mina ögon rejält, bara jag lyckas få det snyggt och som jag vill ha det, hehe.



Mohaha.








Mellandagsrea my ass.


Idag har jag varit i Borlänge för att shoppa på mellandagsrean..fanns ju typ inge skit alls..nästan. Det jag köpte var en svart body från bikbok för 75 kr, ett bling armband för 129 (inte rea) till nyår, make up store svart glitter eyedust (ej rea heller) två nagellack från isa dora för 19 kr/st och nya svarta cheap monday för det vanliga priset, så mycket för mellandagsrea somsagt, tss.

Yeye spenderade dagen med en massa skratt med bästaste Tugce iallafall <3. Imorgon ska jag återiiigen till Malung för att jobba, ledig nyår för fest i Malung och sen återigen jobba tisdag och typ hela veckan ut tydligen? Får se hur mycket jag pallar. Bilder på lite av köpet kommer väll nångång. Ska väll ta och halvpacka och somna till sex and the city.


<3

Random.


Haha när min näsa är som snyggast!


Måste klippa luggen.


Pilla sig i stjärten.



Saknar classic car week.

Bloody tuesday.



Home sweet home.


Kom hem från Malung igår kväll men ska tillbaka igen på torsdag, buhu. Idag har jag bara slappat hemma, sköönt. Imorgon hade jag tänkt dra på stan och köpa mig nya vinterskor eftersom det gått hål i mina gamla favoriter och sen dra en tripp till kupolen för att handla på mellandagsrean kanske hitta något snyggt till nyår. Något helt otroligt har hänt mig, eller ja iallafall för mig haha. När jag vägde mig igår kväll visade vågen för första gången någonsin 65 kg!!! Holy shit. Jag har aldrig vägt så mycket och det var mitt andra mål fast iofs hade jag ätit en massa så jag vägde mig imorse och det visade 63, fortfarande något jag aldrig har vägt. Bara för kanske ett halvår sen eller något vägde jag runt 54-55, mitt första mål var att komma upp till 55 och det klarade jag sen var mitt mål 65 och ja jag vettefan hur jag lyckats men lär väll tacka min aptit för det. Jag väger nu 10 kilo mindre än min morsa, shit.

Nackdelarna har blivit att jag har en alldeles för stor ölmage som mååååååste bort och fett som satt sig i ansikte och extra dubbelhaka, lol. Jag måste komma igång med träningen efter nyår, plattmage ffs!



3D TV!


Juste som en julklapp till hela familjen blev vi äntligen av med våra feta gamla sony tv och fick en 3D Led tv från samsung på 46 tum!! Åhsome! Två glasögon och alla Shrek filmerna i 3D, längtar tills vi har igång tv:n!!!



Annandag jul.


Återigen i Malung.. suck. Ska hem igen på tisdag.. suck.

Aja igår på juldagen var jag på förfest hos Ecke med en massaaa folk, vääldigt trevligt. Sen bar det av till ishallen men det var lite lame och min natt hemma i sängen var inte det bästa.. att jag aldrig lär mig. På fredag är det nyår och den tillbringas återigen med familj och släkt men känner på mig att detta nyår kommer bli väldigt spännande och rolig kanske t.o.m lite drama på ett roligt sätt hehheheh pga vissa personer som ska dit. Sen ska ju min söta Tugce komma dit också så vad mer kan jag önska?

Julafton var trevlig också och jag fick bara två presenter, tredje får jag senare. Men det räckte för mig. Fick ett par efterlängtade nike mysbyxor/träningsbyxor i svart och filmen Inception.. måste förstå mig bättre på filmen! Somsagt ska ju inte klaga.. kommer ju få en bil i födelsedagspresent, längtar!

Nu fick jag nackspärr.



God jul.



Balsam <3


Idag hade jag i balsam i håret, har inte haft det på ett tag eftersom det gör så att toningen/färgen i håret rinner av så lätt. Jag har verkligen saknat att ha balsam i håret, använde det jämt förr när jag hade svart hår. Håret blir så lent och lättkammat. Så nuförtiden blir det bara då och då men som tur är finns det hårinpackningar med färg i som funkar lika bra. Jag var dock lite dum att ha i balsam i håret innan jag skulle tona så toningen har knappt fäst sig så det blev typ ingen skillnad men men. Har jag inte balsam i håret så är mitt hår typ jättetorrt (pga mkt spray osv) och lite tovigt och det bildas stora dreadlocks på baksidan eftersom jag brukar tupera håret osv och kammar sällan ut. Så stor skillnad för nu är det så leeeent och lätt, känns som om jag har fått mindre hår på skallen fast jag har skit tjockt hår, lite roligt.


Den här använder jag, loves it. Så slipper jag tona håret så ofta och det betyder att jag sparar mer pengar, en sån här räcker länge och kostar runt 200 kr hos frisören.



Denna borde..


finnas på facebook.



Lite torka.


Lite glesa uppdateringar men mitt bland julruschen blire lite svårt. Handlade alla mina julklappar idag på runt en halvtimme, wow haha. Men tydligen blire inte så seriöst med julklappar i vår familj detta år, alla är typ sent ute så det blir väll lite halvdant. Yeye är inte lika kul längre ändå som det var när man var yngre. Var och hämta paket på statoil med Emelie och Bettan och körde min mosters mans bil, vi hade tydligen glömt sätta på belysningen fram eller ja jag men ingen av oss märkte förns efter ett tag då några bilar blinkade med sina lampor, hahaha fyfan vad fail jag är, lol! Hatar bilar som inte automatiskt sätter igång framljusen.


Yeye fick roliga paket iallafall och jag älskar lacktejpen, man kan ju göra värsta fetish outfitsen med dem, haha! Blev ingen bio heller, vet inte vad jag ska göra imorgon, kanske umgås med Markus lite om han kan.


 


a loaded gun.



Her lips taste like...



Mjopp.


Borde snart gå och lägga mig för ska upp runt åtta för jag har "julavslutning" med fika och prat med jobbcoach gruppen vid nio till elva och vi vet ju vilken icke morgonmänniska jag är. Måste bara kolla lite sex & the city och ung & bortskämd. Efter gruppen ska jag handla alla julklappar (stress), möta Emelie, hämta paket och sen blire nog Tron på bio, ser fram emot det. Ska tydligen till Malung igen på torsdag, suck. Ge mig lördag.


Shortsen <3


Latex.


Ååh har äntligen hittat den perfekta ganska simpla latexklänningen. Alla andra har varit för extrema eller för tråkiga, ville ha något mittemellan. Denna kommer bli super, ska beställas så fort jaf har pengar. Måste måttbeställa också, damn måste verkligen börja på gym om jag ska ha den, kan ju inte ha ölmage hahah. Kommer nog bli perfekt till Das boot.


 

 

Vann denna på ebay också för en billig peng, kul till nå shoot eller fest, ska klippas och fixa den också. Sen kommer jag försöka hitta fler billiga i svart, blont och blått också.


Pinsamt.


Artiklar om olyckan, ett och två. Usch fick så ont i magen av att se bilen (första bilden tror jag var deras bil) och att hon bara var 39 år tydligen, för ung. Läs gärna de idiotiska kommentarerna på första artikeln.


LÄS detta!


Testbilder.


Här kommer lite testbilder typ.. fan blev inga bra bilder på mig, iallafall inte vad jag tyckte haha.



 

 

hahah bilden, jäkla kanin!


Typiskt.




kjushdwhquilhqli3u4f½



JAG MÅSTE HA ETT SÅNT HÄR BORD!!!!!!


Hemskheter.


Jäävligt onödigt att jag drog till Malung ihelgen, var knappt nå jobb och jag missa en kul fest. Aja shit happens. Körde hem i världens jäkla snöstorm också, lite leskigt. Sen när vi kom hem igår fick vi reda på att en bekant till oss varit med om en trafikolycka på eftermiddagen och att svärmorn som satt brevid dog och han som vi känner fått en hjärnblödning och låg på Falu lasarett så vi begav oss dit men fick lov att vända i Rättvik pga att de inte släppte in nån, förståeligt eftersom det var natt. Mamma och pappa drog dit idag igen men de släppte fortfarande inte in. Usch fyfan vad hemskt. Han är visst vid medvetandet och kan röra på sig men man vet nog inte hur det är med hans hjärna än osv. Han har nyss fått en son och hans fru som är lika gammal som mig vad jag vet så vet hon inte att hennes mamma dött, oh jag lider med henne. Så jäkla otur vissa kan ha alltså. Fruktansvärt, jag hoppas han blir bättre snart!

Jag har fortfarande INTE köpt några julklappar! Bra va? Jag är kung! Näe men ska nog ta och försöka köpa allt imorrn eller på två dagar, vet ungefär vad jag ska ha. Förövrigt måste jag hämta ut två paket, köpa gymkort och biljett till ishallen.


<3


Probably..



Kul i Malung.


Såhär kul kan man ha i Malung på en lördagskväll!








Malung suger.


Jahopp.. jobba vare ja? Sitter i lägenheten ovanför våran pizzeria och degar framför kusinens laptop. Istället för att sitta här och sega hade jag nu kunnat befinna mig hemma i Mora och förberett mig inför kvällens bravader men näe sån tur har man inte tyvärr. Suck.

Coolissshh.




Dött.


Baaah är så suur! Vill verkligen inte jobba imorrn, alls! Jag vill träffa och festa med Markus och de andra, kommer bara tänka på det när jag är i Malung, suck..hate my life.

Idag var jag och fika med Johanna sen hälsade vi på Bettan och Christoffer på rockin och försökte komma på vadfan jag och Johanna skulle hitta på. Vi hämtade hennes bil, var typ as läskigt att köra den, skitskonstig gas hade den så man kände knappt hur mycket man tröck ner den osv så det var a bit of a challenge. Men det var kul och vi åkte runt och försökte döda lite tid men fyfan vad vi hade tråkigt, haha. Sen körde vi donken och drive in igen och det var kul som sist, har en video på facebook. Sen körde jag hem henne och lämna bilen. Blööh vit helg alltså, vill att det ska bli juldagen nu så jag får ha lite roligheter. Markus ska jag hooka upp på måndag, längtar! Blir förmodligen i Malung över natten så hörs på söndag.






The Tourist



Jag vill seeee! Oh min älskade Johnny börjar bli lite gammal..

Mmm marabou.


Måste bara säga att jag älskar den här!!!



Oväder.


Idag har det snöat ganska mycket och jag har varit och kört i ovädret, var lite svårt att se ibland. Körde runt lite med Johanna och hämtade även ut mitt körkort. Haha så jäkla ful bild på mig från typ 2007, ser ut som ett rädd råddjur, lol. Vi var även in på driven på donken och stod vi den där speaker grejen.. väntade och väntade men ingen sa nåt så helt plötsligt sa jag hallåå är det någon där eller och så svarar Emmah ja jag är här..hahahahah Johanna höll på att dö av skratt. Synd att vi inte filma.



Redigerade en bild på Nicklas från igår som jag eller Bettan tagit men tror jag tog denna eftersom jag minns att jag stod på en stol.





Plåtning.


Vart fan har dagen flugit iväg nånstans egentligen?? Drog ner till folkhögskolan och deras "studio" för att plåtas för rockin.se. De hade inte utrustning att hurra för direkt men det fick duga. Bettan fick typ inte till ljuset så bra när en gubbe kom in och trodde att han visste hur man skulle göra så det blev inte världens bästa ljus på bilderna men som tur finns det ps. Christoffer kom dock med sin braiga kamera och det blev bättre bilder. Bilder kommer när dem kommer. Men iallafall tror vi var där fyra timmar eller något. Asså jag kan fan inte agera framför en kamera, känner mig inte så bekväm, mest för att jag är så ovan men jag föredrar att stå bakom helst.

Vi som blev fotade var jag, Nicklas, en tjej som jag nu glömde namnet på och ja men iallafall, kom hem runt halv nio, åt och kolla serier och sen helt plötsligt är klockan redan över tolv. Aja kan det inte bli nästa vecka snart..



Trust nobody.




Mens.


Näe inget sånt heller.. ja såhär ser det ut när jag tvättar håret.. kul.



Pirates <3



Lääängtar!!! Btw besöksrekord idag, 100 läsare, weeii!!

Just so you know.




Tråk.


Vilken jäkla tråkig dag, känns mer som en söndag. Troligtvis kommer jag inte kunna vara med på lördagens festligheter då jag tvingas jobba i Malung lör-sön, suck.



Word!!!




Sad but true.




Hår.




Jävligt snygg brud med jävligt snyggt hår!!!

 

Haha testade lite slarvigt hur jag skulle sett ut i nåt liknande, hmm. Vad tycker ni? Värt? Osäker på om det skulle vara snyggt fast sen äre ju en sjukt gammal bild också från 07, ser ju inte ut sådär längre, hehe. Kommer vara ganska enkelt att få underhåret ljust eftersom det inte ens är färgat där utan mitt naturliga svarta hår. Skulle nog räcka med två blekningar och silverschampoo. Fast sen är ju inte rött överhår och svart underhår så pjokigt heller.


Pistol.


Hahahah fan vad fult.. aja orkade inte fixa det bättre. Men där ser ni ganska bra hur pistolen ser ut.



I min väska.


 

- Sminkväska. - Plånka.  - Rikskuponger.  - Tändare. - Nyckel. - Ipod. - Nagellack. - Ringar. - Kam. -Bandana.


Raggarrunda.


Idag har jag kört lite bil ett tag och det var fuuuun! Körde och tankade bilen, drog på donken med Bettan, körde runt mamma och pappa lite bland annat jysk, lämna av dem och drog på dollarstore med Bettan, pumpade musik, körde raggarrundan, hämta min bror, lämna Bettan och hem. Jag vill köra meeer! Haha. Önskar att jag hade en egen bil nu men ska inte köpa en förns typ i februari. Ååh önskar att det var sommar, roligare att köra då.


Måste införskaffa nya skeleton hands och bones, mina är typ sönder eller borta.


Seg söndag.


Jaa igår var det en trevlig kväll som dock sluta precis efter tolv för min och Johannas del, det var inte värt att gå ut när det bara var två timmar kvar till stängning men hemma hos Alexandra var det trevligt, bra människor. Imorgon ska jag fika med Emelie och kanske Bettan för hon lär dyka upp, hehe. Seen så blir det nog förhoppningsvis en tripp till Borlänge och kupolen med Johanna på fredagen, förhoppningsvis kan vi ta hennes bil och jag får köra, pirrigt haha. Sen på lördag kommer Markus hem och då blir det fest för hela slanten, han är saknad som fan!

Sen på juldagen kommer vi nog befinna oss på ishallen som förra året och nyår jadu jag har ingen jävla aning vad fan som händer då, överskattat är det men ja hoppas det händer något kul. Sen har vi väll lite shoots planerade men vi måste bara få låna studion och bestämma dag. Allt känns så segt och det finns typ ingenting att göra på dagarna. Näe nu blire mat och I am legend.



True fact.



In my head.


 


Depp blogg.


Ännu en gång spökar det lite i mitt huvud igen, nog för att det är natt men ja. Känns som om jag blivit lurad. Jag kan inte förstå hur folk kan bete sig så omoget, så känslokalla, så egoistiska. Sen ska det vara jag som är egoistisk, jag är nog en av de sista människorna på planeten som är egoistisk och bara bryr om sig själv. Den som säger så om mig har nog aldrig lärt känna mig riktigt eller har varit alldeles för självupptagen och blind. Jag är varken egoistisk, självupptagen, attention whore, ogenerös, tar för mycket plats och massa annat skit. Det skulle aldrig i hela mitt liv falla mig in att bete mig så. Det gör ont i mitt hjärta, det gör alltid ont i mitt hjärta nuförtiden. Jag vill bara gråta floder över tangenterna just nu medans jag skriver detta. Sånt här får mig att må så dåligt, sånt här får mig att vilja göra något drastiskt och oväntat, sånt här får mig att skrika av vrede, sånt här får mig att vilja krypa ur mitt skinn. Allt fram tills nu har kännts som en bluff, som år av skådespel, ja jag vet inte. Men jag ångrar inga år, jag ångrar inte alla år fram tills nu, de har varit en av de bästa åren i mitt liv och jag skulle ge allt för att få det som förr, jag skulle kunna offra nästan allt men det spelar nog inte längre någon roll vad jag vill. För får andra bestämma så blir det något helt annat. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Hur kan man göra såhär mot en människa utan en anledning, det är inte normalt. Hur kan ma bara tänka på sig själv när man vet att man krossar en annans hjärta? Hur kan man bete sig såhär? Är det värt det? Vad är det som är fel? Kan någon förklara det för mig? Jag vill förstå!



Vill ha!


Jag vll tatuera benen såhär!!


Hade inte bangat att göra något snyggt på typ samma ställe.



Fast jag vill nog helst ha något sånt där. Har ju en diamant där nere redan så skulle kunna bygga upp den.



Seeen vill jag ha sådär under rumpan, lätt! Haha.

I do. Do you?



Mina drömmar.


Jag har som alla andra många drömmar. Jag älskar att drömma och jag skulle önska att alla mina drömmar nångång går i uppfyllelse men det är ju inte så troligt men man kan ju alltid hoppas.

Några av mina drömmar är att läsa på något program på högskola/universitet, ett program jag känner det här är jag! Det här vill jag bli. Jag vill jobba med något som känns som jag men tyvärr vet jag inte alls vad jag vill jobba med, jag vet inte vad jag vill utbilda mig till och jag hoppas jag kommer på det snart för det börjar bli drygt. Jag har alltid drömt om att bli något inom media.. regissör, journalist,  skådis, tv-hallåa, producent osv. Sen vill jag flytta till Stockholm, och ja det är en dröm för mig. Sedan vill jag ju såklart bli rik som alla andra. Leva ett lyckligt liv, gifta mig med en underbar man, få barn osv. Sen vill jag resa jorden runt och leva lyxliv. Jag har massa andra drömmar också men det skippar vi för nu.

Damn.



L.o.L



Yes!



Yes, yes, yes, yeees! Jay Smith vann <3. Äntligen har jag fått som jag ville på finalen av idol och enda gången jag varit nöjd, Darin kom ju fan tvåa bara men det gick ju jävligt bra för honom sen ändå, hehehehhee. Jag och mina två brudar kommer absolut inte missa honom när han kommer till Dalarna, hoppas han inte har Minnah med sig bara..haha.




En av de bästa framträdandet i idol ever typ och som han gjort och tätt efter kommer när han sjöng Heart shaped box med Nirvana.



Suck on that.


 

 

 

 


Cartoon.



Gosh.



...



Ink.



Need you.




I know its not your fault, but I’m a locked door
And inside I’ma mess by someone before
And I wish that I, I could find a key
To unlock all the things that you want us to be
Let me open up and start again,
But there’s a safe around my heart
I don’t know how to let you in,
And that’s what keeps us apart

And that’s why I need time.
I said I need you,
I need you to understand, you, you, you..

 

Call up the locksmith,
Tell him we need him quick
We’ve got a million keys,
None of them seem to fit
While you’re on the phone,
call up the clocksmith,
Cuz I could use some time,
Even the slightest bit

Let me open up and start again,
And break this safe around my heart

I don’t know how to let you in,
And that’s what keeps us apart
And that’s why I need time
I said I need you
I need you to understand, you, you, you..

 

I’m thinking now’s the time,
Maybe its time to go, if I gave you my heart, be gentle,
I’m tired of laying low, lets give the world a show
And when you know, you know,
And when you know, you know, you know
And when you know, you know, you know, you know
And that’s why I need time
I said I need you,



Seriöst denna låt träffar rakt in i hjärtat och Travie ja jag finner inga ord <3

Haha <3


 

Appråpå mat så åt jag idag ris med kyckling och ris en helt fet tallrik och precis efter en fet tallrik med mos, prinskorvar och massa ketchup..hahhaahha fyfan hur pallar jag och hur jävla mkt plats har jag i magsäcken?


Mina syskon.


Jahopp det här är min lillebror Cagin som brukar kallas Chagge och är 16 och fyller 17 i februari, shit vad tiden går. Han är typ aplång och smal. Han spelar fotboll och hockey. Han var förövrigt skitsöt när han var yngre men det var båda mina syskon. Eftersom han är i tonåren så kan han vara ganska dryg ibland och vi tjaffsar vääldigt ofta. Hans typiska fras till mig brukar vara.. du är så fuuuul. Haha idiot. Syskonkärlek? Haha. Sen går han samhäll på gymnasiet.

 

Här är skitungen Evrim och han är 13 år. Evrim är en riktig tjejtjusare eller ja han får jämt en massa sms från brudar i sin klass osv och det är drygt för man hör hans smsljud hela tiden, haha. Kommer mer överens med Evrim än Cagin. Hoppas han inte blir mer fucked up när han kommer längre in i tonåren bara..haha. Evrim är sjukt bra på att memorera repliker i olika filmer. Tror han sa att han vill bli skådis och jag hoppas han går estet teater för det skulle passa honom perfekt. Han spelar också fotboll och spelat hockey.


Borde sova..


Ska följa med när Johanna ska tatuera andra låret vid tio så lär sova. Kommer få massa cravings när jag är i studion...fan.


Personlighetstest.


Vissa saker stämde som typ..tystlåten och reserverad..inte alltid men oftast. Ganska ointresserad av ledarskap och makt eller jag är inte mycket av en ledare men skulle vilja vara. Gör testet här.

 


Bil.


Typ en sån här bil vil jag ha, en sån form och svart. Men jag vill nog kanske ha lite tonade rutor där bak.

 

Annars är den här typen av bilar en av mina drömbilar..fast i svart eller rött.

 

Hade inte tackat nej till en sån här med.


KÖÖÖRKORT!!


ASSÅÅÅÅ ÄNTLIGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNN!


Fyfan vad glad jag är!!!! Igår hade jag ångest som fan, kommer inte fixa det, kommer faila som vanligt. Klarar aldrig av något! Pappa kommer bli besviken igen och igen. Kan lika gärna dö, typ nåt sånt. Jag började med körkortet ibörjan av 2008 tror jag men jag tog aldrig riktigt tag i det utan det var från och till hela tiden och plus massa press från min familj, främst min pappa. Teoriprovet har jag gjort ett par gånger men var aldrig riktigt förberedd därför som jag failat. Har kört upp två gnger tidigare också, en gång var det 2009 men var inte förberedd alls men med press från familjen körde jag iallafall men faila, sen körde jag den nionde november i år och det gick inte bra alls och nu min tredje gång så klara jag det. Jag trodde aldrig på mig själv, annars hade jag nog tagit det för längesenr sen kan det nog ha med min lathet att göra också.

Ihelgen kommer jag fira som fan och nångång ibörjan av nästa år ska jag bilshoppa med pappa, jag vet precis hur min bil ska se ut och svart ska den vara, märke spelar inte så stror roll och sen ska jag pimpa den lite och Markus kanske hjälper mig med ljudanläggningen sen, måste ju ha lite dunka dunka haha. ÅÅh sen kan jag köpa mig en snygg oldschool bil, mmmmmmmhhh längtar!

Suck...


 

 

 


Terribly girly.



Beetlejuice.


<3


Milkshake.


Blev sjukt sugen men ingen har lust att skjutsa mig till donken så fick lov att mixa ihop en shake med jordgubbsglass fast jag vill egentligen ha chooklaaaad. Livet suger. Nu blire desperate..



Cause I'm a..


 

so just leave me alone..!


Lördags.


Min tumme ser mongo ut på alla bilder, haha.

 

Kul fest iallafall förutom på natten när jag kom hem..


Min tro.


Jag tror inte på någon gud och jag tror inte på religioner. Jag kallar mig även för ateist. Jag tror inte på liv efter döden, att man föds om osv osv. Men ska jag vara ärlig så hoppas jag ändå att det finns ett liv efter detta men jag tror verkligen inte det synd nog. Jag kan ibland inte förstå mig på folk som kan tro på gud osv när man inte har konkreta bevis.. jag tycker inte det räcker med bibeln och annat för att övertyga mig, jag tror på det vetenskapliga. De flesta människor måste ha något att tro på tror jag, att ha en religion tror jag är som en tröst för vissa, kanske för att de är rädda för döden, kanske för att finna trygghet. Vad vet jag.

Religioner skapar bara konflikter och skit. Tror det hade varit så mycket bättre utan religioner men samtidigt så tycker jag att det är kul och intressant med olika religioner, läsa om dem och "upptäcka" dem.

Jag är även sjukt rädd för döden.

Ett ögonblick.


Eehm asså glömmer ju somsagt att följa den där listan men det kanske inte är krav på att följa den varjedag? Aja.


Ett ögonblick dårå..öööhhm. Fan va svårt, vet inte vad jag ska berätta om. Äh ehm ett gött ögonblick jag blev riktigt glad av var när jag klarade teoriprovet. Var inställd på att jag skulle faila men när jag såg på dataskärmen att det stod godkänd kändes det som om all ångest bara släppte. Fyfan vad skönt det var. Fyfan vad glad jag var. Firade med att shoppa. Haha.

Det här åt jag idag.


 

Dåliga bilder. Ser kanske inte så gott ut men jag älskar det. Vi kallar det biber dolmasi och på svenska kallas det väll för färsfyllda paprikor eller något. Jag bukar skippa paprikan och bara äter det som är i med yoghurt, möms.


Plånbok.


Köpte denna snygga fejk Chanel plånboken i Istanbul för 100 kr, värt!




Sugen.



Min bästa vän.


Jag har haft ganska många bästa vänner som har kommit och gått. Bara de guldvärda med ett gott ärligt hjärta har bestått. Jag har kan man säga fyra nära bästa vänner. Kan ju inte ta och berätta om alla men jag tar en som nyss kommit in i mitt liv med raketfart. De andra vars namn är värda att nämnas är Emelie, Bettan och Johanna.


Så till den jag ska berätta om. Hon heter Tugce Al och fyller 18 på julafton. Jag träffade henne första gången nu i somras när jag var i Istanbul och man kan väll säga att vi klicka direkt! Våra familjer är typ släkt från långt håll och hon la till mig på facebook i våras och vi började prata lite smått men inte trodde jag då att hon skulle betyda så mycket för mig. Jag kan berätta allt för henne och hon förstår allt, hon har dessutom gått igenom nästan samma saker som mig och det är nog en stor anledning till varför vi klickat så bra, för att vi förstår varandra. Sen att vi har samma kultur i bagaget gör det hela mycket lättare.

Jag älskar henne så jävla mycket och vi har fan hunnit gå igenom mycket tillsammans under bara några månader. Hon finns där för mig i vått och torrt och kommer alltid förstå mig och aldrig dömma mig för det jag gör. Sen blir det hela inte så mycket bättre än att hon flyttar hit till dalarna IDAG!!!!!! wohooo. Hon kommer vara bosatt i Rättvik, 20-25 minuter från mig och jag känner bara let the party begin!!! Hahahah.


 




Haha.


Orka att personen som är så hatisk är från Stockholm.. spårade precis ip nummret....

Störd människa del 2.


Bitch, you have NOTHING but fashion and other bullshit on your blog. It’s one of the most self absorbed blogs I’ve ever red, devoid of any intelligence or actual meaningful content. And that’s why I read your blog. It’s the same enjoyment I get from watching a bad reality show, the same enjoyment I get when I see a small child break its leg at the park, its schadenfreude plan and simple. And as for you “Knowing” about Che, I don’t doubt that, really I don’t. But I DO doubt WHERE you may have learned it, because little girl, watching a movie or two and a reading a wiki article doesn’t make you informed.


Haha jag orkar inte mer.. seriöst. Orkar inte bry mig. Bara kul att jag får fler besökare i statistiken. Sen att personen skämmer ut sig bland alla mina andra läsare gör det hela mycket bättre. hehe.

Min dag.


Asså har typ glömt bort att följa listan, mat bilden kommer imorrn och bästa vännen också men nu tar vi hur min dag har varit för den har ju vari sååå intressant, haha.

Gick upp runt 13.00 eller något och åt ingen frukost som vanligt typ och drog ner till stan i det äckliga vädret för att fika med Bettan, mötte även Johanna och Beckie. Bettan tog en kaffe och jag som inte ätit tog det vanliga på kaffestugan.. grillad smörgås med grekisk röra och sallad plus en julmust, möms. Vi snacka en del om hur vi ska plåta för rockin osv och annat skit. Sedan handlade jag på systemet och gick hem. Hemma satte jag mig självklart och glodde på facebook och väntade att klockan skulle bli halv sju.

Gick ner på stan igen och mötte upp Johanna, Bettan och Nicklas och invigde Moras nya sportbar, sedan joinade Drul. Vi drack några öl och chilla i de sköna sofforna, blev två öl för mig. Sedan gick vi hem. Guu så kul. Haha.


Anonym...


Hittade en fin kommentar nyss från en anonym vid namn Kirby..


I think that you are a stupid Bitch that should not get it done, because you are a selfabsorbed fashion obsessed whore that knows nothing of the politics or philosophys of Ernesto Che Guevara.


HAHAHAHAHHAHAhahahahahAHAHAHHAAHHA! Tror jag dog lite där.

Selfabsorbed fashion obsessed whore? ahahah dör lite till... är det vad jag är alltså? Fan va kul. Ja jag är ju sååå mode intresserad, god damn!


Knows nothing of the politics or philosophys of Ernesto Che Guevara... hahahahah! Varför i helvete skulle jag tatuera in en mans ansikte om jag inte kunde ett skit om honom? Jag menar så jävla blåst är jag inte darling. Jag kan nog fan mer om Ernestos liv och politik än vad du kan kära du. Och vem är du till att döma när du inte ens känner mig.. åh vad jag älskar att ha en blogg ibland alltså.

Och för säkerhets skull ifall denna person inte kan svenska och inte orkar översätta det jag skrev ovanför..

Oh my, why so hateful? Selfasborbed fashion obsessed whore.. hm please explain. Because I don't understand.. I am a fashion obsessed whore.. haha I wish. And who know's nothing about the politics or philosophys of Ernesto.. oh please darling I think you don't know what you're talking about.. why the hell would I want to tattoo his face on my body forever if I didn't know anything about him? I'm not stupid. And I think I know more about that stuff about him than you know.. and you don't know me so please don't waste your time writing about what I know or what I don't know.. you're making yourself look stupid. Thanks.

Everyfuckingday.



Klänning.


Jag har börjat digga långklänningar som fan nu efter att jag haft en snygg på mig på bröllopet. Såg på facebook att en av mina vänner, Rojda hade en sjukt snygg på sig och jag blev lite sugen på att köpa mig en sån till nästa gång det är bröllop eller något dock i en annan färg eftersom det inte skulle funka till mitt hår. Men denna färg är så sjukt snygg så jag önskar nästan att jag hade svart hår.


Den hade nog varit snygg i svart eller mörkgrön också men kan ju inte ha svart på mig varenda gång jag ska på bröllop.

 

Sjukt snygg.

 

 

Haha längtar fan nästan till mitt egna bröllop. Mest för att det ska bli kul att gå och shoppa bröllopsklänning och för att tjäna pengar, hahahah.


Barbie.


 

Coolaste barbien. Synd att man inte hade en sån att leka med när man var yngre.

 


Grädd bakelse.


Åh så fina bröllopsklänningar. Speciellt den första. Skulle vela haft en sån, och fota i den också. Men de kostar 5000 kr, buhu. De går även att beställa i andra färger, svart skulle vara nice också.


 


Längtar tills jag får dessa jag beställde på dildpartyt. Lack tejp som inte fäster på hud men på sig självt. Rött och svart. Åh vad kul jag kommer ha med dem..och har en massa ideer till shoots också.

 


Vad är kärlek?


Jag får hoppa över vad jag åt idag för jag glömde fota det. Så vi tar nästa. Vad är kärlek? Ja kärlek kan vara mycket, kärlek kan betyda mycket olika grejer.

Kärlek för mig betyder bland annat känslan man får i magen, ni vet det där lilla pirret eller fjärilar i magen som man annars kallar det när man är med någon man tycker väldigt mycket om. Jag älskar den känslan! Underbart. Kärlek är även att få vara runt folk jag älskar och folk som älskar mig så som familj, släkt, vänner osv, folk man bryr sig om. Mat är också kärlek för mig. Jag fullkomligt avgudar mat, haha. Jag älskar att äta och jag älskar att äta riktigt god mat.Kärlek kan också betyda svek och lögner. Så kärlek kan betyda mycket olika saker enligt mig.



Black & white.



G.A.G.A ate mine <3



Loaded gun.


Her lips taste like a loaded gun.

fick lite inspo av Emelies header.