Ont i magen.


Igår var det fest och det var jättekul. Kan nog nästan säga att det var 20 personer där kanske i en liten etta men det var mysigt. Tänkte gå ut ikväll också men ingen kunde visst och jag är ganska trött. Imorgon blir det iallafall pannkaka och tjejfilm med flickorna. Ska försöka plugga senare idag och resten av söndagen imorgon. Finns heller inget bra på tv ikväll så jag får försöka underhålla mig själv med något annat kul. Fick min fina skinn jacka från H&M idag och den satt bra fast jag trodde att den skulle vara för stor för mig eftersom det var men 38:a så det var tur att jag inte köpte en storlek mindre. Kommer lägga upp en bild på den imorgon. Nu ska jag laga makaroner och korv, ha en trevlig kväll!

Några av bilderna..

Melissa            Gäng


Vi           

Trött men glad!



Var på kultur och idehistorian idag och pratade med Per om hur jag skulle göra med kurserna som krocka och föreslog om det gick att göra det varannan gång. Han sa att det gick men att jag också skulle göra lite, alltså vara på och jobba. Kommer inte äns ihåg hälften av de han sa haha, vet inte varför jag inte minns. Ska försöka prata med det med Lena-Maria. Hoppas det fixar sig! Vill inte ha självstudier på historian, skulle inte palla för det känns mycket bättre om man kan gå åtminstonde på en lektion med genomgångar så man håller mer koll. Nästa vecka börjar tema veckan som jag ännu inte fattat vad det går ut på och riktigt vad vi ska göra men mer information om det imorgon bitti. Det betyder alltså att vi inte har några vanliga lektioner alls utan andra uppgifter men jag kommer dock ha idrott och histora eftersom jag inte läser dem med min egen klass. Idag var det riktigt fruktansvärt kallt! BRR!! Tycker synd om Melissa som kommer ikväll till Mora. Det är nog inte lika skönt väder där som det är här tyvärr. Jag hatar dalarna!

Tänk att jag ska gå till järnvägsstation i detta väder, kommer frysa ihjäl! Tar typ 15 min att gå kanske men jag måste eftersom jag ska möta upp Melissa 21.40. Ska bli kul att träffa henne men också lite konstigt att hon ska bo hos mig hehe men det kommer bli jättekul och på fredag är det fest. Ska nog ut på lördagen med hehe.

Tänkte visa lite nya och gamla bilder på Melissa här. Hon är en utav de vackraste människor jag sett och hon blir så otroligt bra på bilder! Jag är riktigt glad övër att få ha lärt känna en person som Melissa, nånting jag aldrig kommer att ångra är London resan jag tvekade på. Jag älskar nya vänner!



                             



                         

Klicka för att förstora!

I wish I was blonde..?



Nej skulle inte tro det. Eller inte än på ett tag iallafall. Har blekt utväxten och herregud vad jag hatar att bleka utväxt. Det svider och det bränner så fruktansvärt i hårbotten, riktigt obehagligt. Nångång längre fram ska jag dock prova att bli blond när håret inte är så slitet och jag inte färgat håret på ett bra tag för då blir det ljust ganska fort. Man får dock hoppas på att håret inte ramlar av bara så man får göra det på ett proffessionellt sätt för att inte skada håret.

Idag vart jag sugen på att köpa dessa plagg men plånboken är tyvärr tom och sidan till dessa plagg hemlig :>



                             



              

Lillebor



Har duschat, ätit och kollat på top model precis som jag sa sen har jag inte gjort så mycket. Fast jo jag fotade min 14 åriga lillebror som fyller 15 den 8 februari. Den lilla killen, eller ja lilla och lilla han är ungefär 1.81 cm lång och det betyder 2 cm längre än mig. 14 år och redan så lång, det är ju sjukt. Iallafall knäppte några kort på honom medans jag skrattade ihjäl mig några gånger då han gjorde vissa konstiga försök till poser och miner. Ja det skadar ju inte att försöka iallafall för nånstans måste man ju börja hehe. Nu ska jag titta på senaste avsnittet av The City sen lägga mig för att ha filosofi på morgonen. Jag ser verkligen fram emot det, INTE! Som Sara har sagt, jag tror också att filosofi är för djup för mig iallafall om det ska vara på mornarna då jag inte orkar tänka alls och det bara känns meningslöst, vi får se hur det går. En annan grej som också stämmer är ju att ibland känns det som om man har en brandvägg i hjärnan som blockar allting och man förstår ingenting. Det är riktigt jobbigt ibland. Man vill försöka veta och svara på något men ibland känns det som om att det inte går, att nånting är ivägen och blockar infornationen även hur hårt man än försöker att förstå. Åh vad drygt det är!

Här är några av bilderna på min lillebror:













Seg dag..



Bestämde mig för att skippa skolan idag för att jag helt enkelt inte orkade. Imorgon är det dock den värsta och längsta dagen i veckan men jag ska dit iallafall. På samhäll c lektionen ska jag och Sara prata om en varsin nyhet vi hittat inför klassen. Kollade runt lite men vet inte riktigt vad jag ska ta än, kanske blir det om Obamas uppmaning om tal till israelerna och palestinierna eller nåt annat töntigt. Lär väll leta mer imorrn i skolan, bara jag och Sara inte tar om samma grej hehe. Nu ska jag duscha tror jag och äta innan top model börjar sen.

Hörs senare.

Hälften man, hälften träd..



På kanal 5 visade de en dokumentär om flera personer som hade en riktigt konstig sjukdom. Deras hud var täckta av blås liknande bubblor, en annan hade en näsa som hängde långt ner, en kvinnas halva ansikte hängde ner och en annan mans händer  och fötter var som jätte träbarkar. Helt sjukt! Stackars människor. Kunde inte titta på allt eftersom jag tittade på Prison Break som gick samtidigt. Jag trodde jag skulle avlida så hemskt var det. Fattar inte hur dom fått sjukdomen och om de äns går att rädda huden? Skulle nog inte tro det. Det var riktigt hemskt. Hoppas jag inte får mardrömmar nu bara.






http://www.youtube.com/watch?v=AgQpMKES7BI

Rynkor eller botox?



För en timme sen kollade jag på ett program på Tv som heter Doctors och där frågade de om man kunde få mindre rynkor av att sova på rygg? Tydligen så stämde det också. Sover man på sidan får man mer rynkor på kinderna och sover man på mage får man mer rynkor på pannan. Haha jaha? Jag som hatar att sova på rygg och bara kan sova på sidan men helst mage kommer senare få en massa rynkor på panna och kinder, oh my gosh! Vad ska man ta sig till? Haha  who cares? Ska man behöva tänka på vilken ställning man sover i också sen eller? Löjligt. De snacka om botox också och det är något jag funderat lite på om jag kommer att testa när jag blir äldre men jag vet inte, skulle nästan inte tro det. Sprutar man in sådant i anskiktet och slipper rynkorna där vad gör man med resten av kroppen då? Om man är rynkig på halsen och på bröstkorgen som de flesta är ska man köra botox där med? Haha kan ju inte vara så snyggt om man är slät i ansiktet och rynkig resten.

Skulle ni kunna tänka er att testa botox nångång i framtiden? En grej jag kanske skulle vilja testa är restylane i läpparna. Få lite fylligare läppar i några månader bara för att se om man passar i snygga Angelina Jolie läppar haha. Men inte för överdrivet men jag är rädd för att få en nål i läppen, aj!


Någon som är redo att bli gammal och rynkig?
Redo att bli gammal?



Evigt ung kanske?
Eller att vara evigt ung?


När ska människor vakna upp?


Ibland blir jag så trött och frustrerad på människor. Jag avskyr när folk  bangar med en dålig ursäkt,i typ sista sekund, jag avskyr när folk går emot allt de sagt förut, jag avskyr när folk nästan alltd är så negativa och ser ingen lösning på något och är trångsynta, jag avskyr när folk prioriterar sina vänner mindre. Jag skulle nästan kunna fortsätta i evigheter men jag gör inte det. Är jag den enda som känner att ens vänner man känt väldigt länge betyder mycket?, är jag den enda som är så löjligt generös mot sina vänner och känner att ibland får man ingenting tillbaka? Är jag den ende som känner att jag kan dela med mig nästan av allt till mina vänner men att de inte kan göra likadant mot mig? Är jag den ende som känner att jag anstränger och kämpar för vänskapen när de andra inte verkar bry sig? Det är otroligt frustrerande och ibland känner jag mig så ensam. Varför får man aldrig nånting tillbaka? Är jag mindre värd? Är jag mindre älskad? Jag älskar mina vänner men ibland får det vara nog. Visst ibland går det upp och ner beroende på vad man känner och hur man mår just från dag till dag men ska det verkligen behöva vara så nästan alltid? Ska jag nästan alltid vara rädd för att de tider då allt känns så bra, behöva vara orolig för att nånting ska komma ivägen och allt ska bli dåligt ett tag, för just nu känns det som om vi är i en sån period igen.


Ta vara på era vänner. De kan hålla livet ut och är nästan det bästa som finns. Låt ingen eller inget komma ivägen för vänskapen. Det värsta jag vet är att bli sviken och att bli lämnad ensam. Jag vågar inte lita på folk längre.

Öpnna ögonen, jag finns alltid här och är alltid redo att lyssna. Det är inte ok att "glömma" bort en vänskap för att du är upptagen med någon annan eller annat just då och sen komma tillbaka och tro att allt är ok? för det är det inte och vänner har faktiskt också känslor. Vakna upp och inse att vänskap är det bästa du kan få och ingenting man leker med.

En ny start.



Ska jag vara ärlig så är detta kanske min 4:e eller 5:e blogg. Har aldrig lyckats vara tillräckligt aktiv eller haft orken till att skriva. Men nu hoppas jag att det blir tvärtom. Ska försöka uppdatera så ofta jag kan. I denna blogg kommer jag att skriva lite om allt möjligt som händer under min vardag och om mina tankar och känslor om saker och ting, får dock hoppas att det inte blir allt för personligt. Har heller inte börjat designa på min banner som ska göra bloggen lite finare och personligare men det kommer så småningom när jag orkar och vet hur man ska få in den här.

Tack och hej.

Välkommen till min nya blogg!