Ernesto Che Guevara.


Har funderat på detta länge. Vill föreviga Ernestos ansikte på min kropp men jag vet inte vart och vilken bild. Den klassiska bilden eller ett annat porträtt...


Som de flesta vet är detta klassiska bilden dock i orginal bild. Denna skulle vara nice.

 

Annars finns ju denna simpa design som också är snygg om man inte vill ha värsta detaljerade porträttet.

 

Andra snygga bilder...

 

 

VAD TYCKER NI??

 

 


I hate you all.


Jag hatar alla med gröna ögon, jag hatar alla med stora ögon, jag hatar alla med snygga stora bröst, jag hatar alla med blek hy, jag hatar alla med kroppar fulla med tatueringar, jag hatar alla med snygga feta läppar, jag hatar alla med perfekta stora rumpor, jag hatar alla med perfekta näsor... jag vill aldrig ha vad dem har.



So me.



Gimme.


Jag måste ha dessa saker snart! Men kan inte bestämma för vilka skor som är snyggast, gillar dem med hög skaft men vet inte... vad tycker ni??


Inte så bra bilder dock.

 

 

 


Mina föräldrar.


Min pappa och mamma är ursprungligen från Turkiet. Födda på den asiatiska delen av Turkiet, längst bort som heter Erzurum. Min mamma och pappa gifte sig, jag är inte säker men när min mamma var runt 18 eller något och min pappa runt tidig 20-årsålder. Min mamma födde även min storasyster när hon var runt 18-19. Min pappa åkte ut i europa för att jobba osv, bland annat Frankrike, Tyskland, Holland osv. Min mamma kom efter ett tag och de bodde i Holland ett tag. Sedan flyttade de till Sverige och har nog bott här i över 25 år.

Jag älskar min mamma och min pappa. Men de kan vara väldigt stränga ibland med tanke på att de har en annan kultur så det kan man ju förstå ibland men ibland inte. Jag är väldigt rädd för att göra min pappa arg, jag gillar inte när han är på dåligt humör och är sur, det är inte kul. Min pappa är även världens mest generösaste man tror jag. Han bryr sig så mycket om människor runt sig än om sig själv och ibland t.o.m mer än sin familj när det kommer till pengar. Min pappa lånar gärna ut pengar till folk och bjussar på mycket men när det kommer till saker att köpa till oss blir det inte lika generöst. Jag har nog tagit efter min pappa när det kommer till att vara generös osv men som tur är det inte lika överdrivet. Jag är pappas lilla flicka också. Min pappa heter Resat men kallas för Veli och han kan prata minst sex språk tror jag. P.s Min pappa äter för mycket.

Min mamma har ett väldigt sviktande humör ibland. Hon har en tendens att skylla saker på mig fast det inte är mitt fel. Är hon arg ja då blir hon riktigt arg och gormar. Min mamma är även ett städfreak. Hon städar nästan varjedag, har nog tagit efter min pappa mer när det kommer till det och lite av latheten också. Men när min mamma är på bra humör och är glad då är hon hur go som helst. Hade dock velat att jag och mamma haft en mer vänrelation och kunnat prata om allt men tyvärr så skulle det nog aldrig funka. Min mamma har tagit mycket skit och hon är en riktigt stark kvinna som säger vad hon tycker. Passionerad är hon också och med stark vilja. Vill hon något så gör hon det också. Min mamma heter Esma men kallas också för Gönul och har ett svenskt namn, Clara.



Closer.



I wanna go again!



Saw 3D


De flesta tyckte den var dålig men den var faktiskt inte så jättedålig, hade ju inte så höga förväntningar såatte men ja. För lite 3D effekter som vanligt dock. Varför göra filmer i 3D om man inte ska ha en massa effekter? Reklamerna är ju fan i mig bättre eftersom de är fyllda med effekter, konstigt. Sen gillar jag inte att bära 3D glasögonen, obekväma som satan. Filmen får iallafall 3,5 av 5 toasts.



Min första kärlek.


Jag minns inte min första kärlek, ni vet typ i de unga åren. Det jag minns som min mamma har berättat att jag en gång kommit hem från förskola/skola när jag var mellan sex, sju år kanske och sagt mamma mamma jag är kär i en pojke. Aja men min första riktiga kärlek var i ungefär 12-13 års ålder. Fast jag blev nog inte riktigt kär förns typ 14 år. Denna kille träffade jag i Istanbul och vars familj stod väldigt nära våran, vi var som släkt kan man säga. Jag fick mina känslor besvarade senare dock, kanske när jag var 15 och vi var tillsammans tills jag var 18-19 maybe. Jag var så äckligt kär. Vet inte om jag någonsin kommer att vara sådär löjligt kär igen.

Det var riktigt jobbigt att älska och vara tillsammans med någon som bodde flera hundra kilometer från en, jag grät nog varjedag. Uh det gör så ont i hjärtat när jag tänker tillbaka hur jobbigt det var och inte kunna se han när jag ville. Vi hade det bra men han var väldigt svartsjuk på mig och det blev alldeles för jobbigt när han satte för mycket press på mig och han gjorde slut över msn bara sådär abrupt och efter det mådde jag så dåligt så ja jag vet inte vad. Försökte med det mesta men han ignorerade mig. Jag gick såklart och älta allt detta och ville få ett riktigt avslut eftersom allt gick så fort. Fick höra för ett-två år sen att han gift sig och fått en son. Hela mitt liv rasade. Ni kan inte ens tänka er. Sen bara för ungefär ett halvår sen flytta han hit till Sverige för att jobba och han ville till min överasskning träffas. Vi träffades ett par gånger och pratade och jag fick säga allt jag velat säga men aldrig fick sagt och det kändes så jävla bra. Jag kommer alltid älska honom på ett eller annat sätt no matter what.

Nu kunde jag gå vidare. Han var dock fortfarande kär i mig men jag kände inte likadant som förr. Han bor nu med sin fru och son 25 min ifrån mig. Det känns jobbigt att tänka på det ibland men livet går vidare.

Butiksinvigning.


Igår var jag på butiksinvigning och det va trevligt men ganska långtråkigt. Det bjöds på massa öl, godis, läsk och sushi. Efter några öl så bestämde jag mig för att äta lite och jag gillar verkligen inte, kan inte äta mer än två, tre stycken innan det känns som om jag äter plast. Men till min förvåning åt jag minst 15 bitar eller något, oh my vad gott det var. Måste ha varit för att jag var lite berusad, allting smakar ju extra gott på fyllan right? Nu kan jag faktiskt tänka mig att besöka sushi stället i Mora nångång men sushi kommer aldrig vara något jag njuter av att äta.


En kass bild. Skulle fotat sushi bordet.


Om mig själv.





Ja mitt namn är då Deniz Bengi Atik. Jag har aldrig gillat mitt andra namn men efter att en av mina vänner börjat kalla mig för Bengi bong så började jag gilla det konstigt nog. Jag är 21 år och bor i en liten håla kallad Mora i dalarna där jag nu bott sen jag var ungefär 11. Är egentligen född i Stockholm och bott där mina första nio år och där jag känner mig mest som hemma och dit jag planerar på att flytta tillbaka till. Jag har även bott på andra ställen så som Karlskoga och Rättvik.

Jag är en person som är ganska rastlös och vill mestadels hitta på saker hela tiden, roliga saker dårå. Gillar inte att sitta still alldeles för länge och det kan man märka när jag får ticks i benet och det börjar gå upp och ner. Jag är en väldigt generös person också och gillar att bjuda folk på diverse saker som tex lunch/fika/middagar hit och dit, nån resa hit och dit och annat stuff och tyvärr har det ibland gått för långt så att jag blivit utnyttjad (mitt egna fel egentligen) och nästan aldrig fått något tillbaka för det men sånt får man väll ta om man är föör generös tyvärr. Jag älskar mina vänner och bryr mig om dem väldigt mycket. Vänner för mig är guldvärda och jag skulle aldrig svika dem utan en vettig anledning, jag är en person som gör allt för mina vänner men tyvärr så har jag själv blivit knivhuggen i ryggen av människor jag älskade mer än mitt liv. Det har även hjälpt till att jag som person har blivit svagare och pushat mig in i en deppression jag aldrig trodde jag skulle uppleva.

Jag gillar att festa och umgås med folk. Min första fylla kom ganska sent gemför med många andra, 16 år och jag vill festa nästan varje helg för det känns som om jag har så mycket festandes att ta igen för att jag börjat så sent och för att mina päron är så stränga, sen får jag skylla på att det inte finns så mycket annat att göra här heller. Jag älskar att shoppa och spendera pengar. Jag hatar att jag är lång och inte kan ha en massa högklackat som jag älskar. Jag är dålig på att borsta tänderna på kvällarna.

Jag har väldigt blandad musik smak och lyssnar på allt förutom country och dansband. För tillfället lyssnar jag mycket på Lady Gaga, Rihanna och Muse. Annars älskar jag rockabilly och psychobilly. Sen kan man säga att jag har "olika" klädstilar. På fest kan jag sätta på mig nätstrumpbyxor med jättestora hål, korta shorts och mycket svart och tuperat hår med kängor och ibland kan jag sätta på mig mer moderna kläder och ibland mer åt psychobilly hållet, jag gillar att variera somsagt.

Jag gillar att skriva listor och att skriva som ni ser. Jag äääälskar mat och äter nästan jämt. Jag är en väldigt blyg tjej men lär man känna mig så är jag en rolig glad tjej. Jag älskar även att fota och jag skulle helst vilja bli skådis, fotograf eller regissör. Jag hatar vintrar och dåliga hår och sminkdagar.

Ni får fråga om ni vill veta mer för jag skulle kunna fortsätta längre men jag orkar inte.



Özledim.


Jag saknar, jag saknar, jag saknar! Bajs mycket.




Seni cok özledim canim. Senden herzaman uzak olmak ne kötu, istedigim zaman seni görmemek cok zoruma gidiyor. Bir hafta oldu seni görmeli, yillar gecti sanki. Elini tutmak istiyorum, sana sarilmak istiyorum, el ele gezmek istiyorum seninlen istanbulun sokaklarinda bas basa yildizlarin altinda. Nezamanda gelecek o gunlerimiz, ikimiz beraber bas basa, her saat, her dakkika, her saniye. Beklemekten biktim artik ama sabrediyorum. Gelecem sana yine yakinda, seni daha iyi taniyacam, seni cok özledim Erdemcim.

Dildoparty.


Asså eehh jag råkade beställa saker för typ 1300 kr, way to go Deniz!! Herregud. Bland annat saker som lacktejp som jag tänkt använda till shoots, förssvarsspray osv men ändå. Partyt var kul iallafall, tack brudar. Jag och Bettan gick till donken efter när resten drog på Wasa. Sedan skulle vi gå ända hem ii typ -20 och det tar typ en halvtimme att gå hem. Mina lår höll på att dö av kylan kan jag ju säga.

Ikväll är det fest i nya rockin butiken där det bjuds på dricka och sushi. Ska bli trevligt.



lol


Jag tvätta nyss ur håret i handfatet för att inte väcka hela huset. Haha jag är fan dum i huvudet.

Hemma igen..


Ja då var man tillbaka. Vill tillbaka. Frös arslet av mig när vi kom ut i kylan. Hatar det. Suck. Klockan är 02.48 och jag sitter med toning i håret när jag egentligen borde ta och sova lite men näe. Imorgon ska jag fika med Emelie och förhoppningsvis Bettan. Vi har nog mycket att snacka om, så som jag har saknat dem. Sedan blir nog hemmapartyt av på kvällen också hoppas jag. Jag saknar Erdem.


Ska försöka mig på detta imorgon.



Istanbul.


Istanbul ar nice som vanligt och vadret ar behagligt och skönt, synd att inte Sverige kunde vara so. Usch vill inte komma hem till ackligt kallt vader, buhu. Men har sexpartyt po fredag med mina brudar att se fram emot och partyt med rockın som öppnar butik i Mora och som jag förhoppningsvis kommer att fo jobba i. Har massa att beratta men tar det senare. Puss.



Bye bye winterland.


Ska försöka ta och sova men det kommer gå sådär om jag känner mig själv. Klockan är 01.14 och jag hade tänkt gå up 06.00 senast 06.30 för att packa sista smågrejerna, göra mackor till oss och sedan gå till tåget. Jag är nervös inför fredag morgon och Bettan och Emelie håll tummarna nu, haha. Iallafall vet inte hur det blir med bloggandet där, bloggen kan nog lida. Men jag ska försöka. Iallafall .. möhippe grej fredag kväll, klänningsjakt på lördag och bröllop på söndag. Sen åter hem torsdag. Kommer sakna er. Pöss.




Eyes.



 

 

Ser ni vilken tråkig ögonfärg jag har, i ljuset ser de ut såhär men annars ser de väldigt mörka ut, typ svart. Så jäkla tråkiga ögon. Tänk om jag hade gröna med liite gult splash eller brunt eller blått splash i, fan va nice. Om ni kollar på höger öga på bilden så ser ni en brun liten fläck, tydligen ett födelsemärke enligt optikern, weird.


Lista.


Många tänker följa denna lista och det tänker jag med då jag ibland inte har något att skriva om men jag ska dock göra det efter Turkiet.


Dag 1. Om mig. Dag 2. Min första kärlek. Dag 3. Mina föräldrar. Dag 4. Det här åt jag idag. Dag 5. Vad är kärlek? Dag 6. Min dag. Dag 7. Min bästa vän. Dag 8. Ett ögonblick. Dag 9. Min tro. Dag 10. Det här hade jag på mig idag. Dag 11. Mina syskon. Dag 12. Mina drömmar. Dag 13. I min handväska. Dag 14. Den här veckan. Dag 15. Det här hade jag på mig idag. Dag 16. Min favorit födelsedag, Dag 17. Min första kyss. Dag 18. Mitt favoritminne. Dag 19. Detta ångrar jag. Dag 20. Den här månaden. Dag 21. Ett annat ögonblick. Dag 22. Det här upprör mig. Dag 23. Det här får mig att må bättre. Dag 24. Det här får mig att gråta. Dag 25. En första. Dag 26. Mina rädslor. Dag 27.Min favoritplats. Dag 28. Det här saknar jag. Dag 29. Mina ambitioner. Dag 30. Ett sista ögonblick.

Misfits @ Kissin bombs.


Fick dena snygga idag av Malin, av hennes märke kissin bombs. Skitnöjd och värt väntan sen i somras då det krångla med t-shirt leveransen.


Inte världens bästa bild men ni ser ju.


Watch your back bitch.



Brain damage.



Kommer inte kunna sova inatt, allt bara snurrar i skallen.

L.o.v.e



Taylor <3 RATM <3


Sailor tema.


Glömde att posa med min sailor hatt, buhu. Glömde även att ta egobilder, jag suger. Men kommer komma bilder längre fram då jag nog kommer se ut såhär igen. P.S ser ut som ett mongo på alla bilder.D.S



Jobbigt.


Herregud. Har nog nästan aldrig i hela mitt liv varit så rädd över att förlora en människa jag tycker om. Hjärtat dunkade så fruktansvärt mycket och det kändes nästan som om det skulle pluppa ut genom min mun, så jäkla rädd var jag/är jag. Finns det en gud där ute någonstans så hoppas jag över hela mitt hjärta att allt blir så mycket bättre, allt handlar om tro, allt handlar om att tro på det vi har och haft hitills. Jag vet inte vad jag annars skulle kunna vara kapabel till att göra om allt går nedför, vågar inte ens tänka på det. Jag älskar dig.



Skärpning.


Blev inge Borlänge idag, inte imorgon heller eftersom jag har jobbcoach möte, jag är så jävla lat, suck.

Cry baby.



Vermillion red.


Vad har jag gjort idag då. Inget speciellt. Varit hemma hos Johanna och chillat och smått planerat in sexpartyt med himmelriket som ska komma på besök den 26 november, ska bli hur kul som helst. Sen har jag även blekt utväxten och slängt i en mörkare toning i håret. Jag gjorde det mest för att jag ska på bröllop osv och känner att lite mörkare rött kommer matcha kläderna till möhippan och bröllopet mer. Nu vet jag ju inte hur min klänning till bröllopet kommer se ut än eftersom jag inte köpt den än men ja blir bäst såhär och blir åter ljusare röd när jag kommit hem. Vet inte hur resultatet blivit eftersom det fortarande är blött men det blir nog snyggt, har ju haft vermillion red tidigare.

Imorgon far jag iväg till Borlänge för lite snabb shopping och sen ska jag försöka packa lite. Och btw vilket löjligt snyft inlägg jag postat tidigare, tss. Sorry about that.



Pirater.


Bara för att det är lite komiskt.


Älskade Johnny Depp.

 

Älskade Baris Akarsu.

 

 

Nu kanske ni fattar varför jag älskar män som ser ut såhär.


Min älskade.

 

 

Jag har gråtit och gråtit ihjäl mig inatt. Det finns inga ord för hur mycket jag saknar honom. Dessa ögon, den charmiga hemlighetsfulla blicken, den underbara rösten, den livsglädjen. Åh Baris varför lämnade du oss för? Jag saknar dig så jävla mycket. Jag fick aldrig se dig live heller och det gör så ont i mig. Sen har jag även gråtit ögonen ur mig för att jag saknar en människa så jävla mycket, han ska jag förhoppningsvis träffa till veckan. Jag har skitit i att ta min medicin i två dagar nu, kanske därför som jag återigen blivit en cry baby, suck.

 

Nästan över tre år sen du lämnade oss, nästan över tre år sen den hemska bilolyckan skedde. Jag saknar dig så jävla mycket. R.I.P Baris Akarsu <3

 

 

Barış Akarsu (June 29, 1979 – July 4, 2007) was a Turkish rock musician and actor who rose to fame after winning the television series Akademi Türkiye (Academy Turkey) in July 2004. He released two studio albums in three years and was also acting in television series Yalancı Yarim (My Lying Lover) which aired on Star TV.

On 29 June 2007, he was seriously injured in a car accident on his way back from a charity concert for children. After spending five days in an intensive care unit, he died of complications from the accident on 4 July 2007, at the age of 28.


40 saker om mig.


Har så tråkigt så snodde en grej Maygol också gjorde i sin blogg, hehe.


1. Jag tror inte på gud.

2. Jag tillåter ingen att få gå och kissa eller bajsa i min egna toalett hemma, haha ganska sjukt men ja jag vet inte, kanske har en konstig bacillskräck men ibland kan jag göra undantag.

3. När jag var mindre brukade jag bita på mina tånaglar.

4. Jag är otroligt generös mot mina vänner.

5. Jag tycker om att slå folk jag tycker om. Med slå menar jag typ inte slåss på riktigt såklart och inte så att det gör ont.

6.
Gillar att planera och göra listor.

7. Skulle kunna tänka mig att fixa till näsan, skaffa silikon om de inte blir större och testa att fylla läpparna.

8. Ogillar fötter.

9. Är rädd för att bli gammal och dö.

10. Är rädd för att lyfta upp djur, så som katter, hundar osv. Känslan av deras kropp/skelett får mig att rysa.

11. Kan inte kolla på tv/film/serier utan att ha något att äta på eller dricka.

12. Älskar skräckfilmer.

13. När jag var yngre ville jag bli arkeolog.

14. Mina drömresemål är L.A, Cuba och Egypten.

15. Vill ha blek hy.

16. Äter nästan aldrig godis, föredrar chips.

17. Älskar cola som är avslagen.

18. Skulle aldrig kunna klara av att vara vegetarian.

19. Önskar att jag hade tillgång till donken 24/7.

20. Önskade att jag var kortare.

21. Är obsessed av sjukt höga klackar, samlar på det.

22. Älskar rockabilly och psychobilly subkulturen.

23. Gillar dinosaurier.

24.
Föredrar att shoppa själv.

25. Rastlös.

26. Älskar att sjunga och dansa.

27. Biter jag inte på naglarna så biter jag på läpparna.

28. Förr när jag var smalare kunde jag ha en eller t.o.m två långkallingar under byxorna för att se tjockare ut.

29. För att dölja mina smala handleder brukade jag ha på mig svettarmband.

30. JA det är mitt riktiga hår och inte löshår eller en peruk.

31. Vill ha gröna ögon.

32. Vill testa att vara blond.

33. Är svag för killar med långt mörkt hår och gärna bockskägg.

34. Har ibland svårt att släppa taget om vissa människor.'

35. Gillar att variera klädstil när jag ska festa.

36. Har linser.

37. Har vågit/lockigt hår.

38. Älskar oldschool bilar.

39. Har svårt för att svälja stora tabletter som typ alvedon.

40. Är beroende av facebook.

Ehehe..


Omgomg vad snygg jag känner mig!!! eheheheee... Borde fan både se ut som en sovjet zombie och en klassisk sailor typ varje, varannan helg. Hihi. Fast något som är typiskt är att man alltid känner sig extra snygg hemma precis när man är klar men sen så fort man går ut utanför dörrn förstörs typ allt och man är inte lika snygg längre, får hoppas att det inte blir så just ikväll.




Fest ikväll.


Eh asså ska jag vara ärlig så gick jag inte upp för så längesen. Lite väl för mycket sovande men men sånt är ju också skönt ibland. Sen kan det också bero på att jag varit hemma ensam och inte störts av massa oljud då min sovrumsdörr är mitt i köket. Iallafall dags att käka lite och sen göra sig iordning inför kvällens tema. Hoppas det blir kul. Puss.



Yeah.



Cherry.



<3



I am me!



Traviiiiieeeee <3


Asså jag blir GALENNNNNNNN!!!!! Jag har aldrig i hela mitt liv skådat en sån dödssnygg man förutom min nr one Johnny Depp då men djuhfkuiehyh4yrughry4u7 klirr i murran vad äckligt snygg han är den där Travie. Fattar ni hur JÄVLA BESVIKEN jag är som missa han i Sthlm för nån vecka sen, jhewsdkuywhgrkuy34grygrkyur4gkurgyt3rg4kuyr3fuyr3uygrduy3gbyug34ruyrgh32rbfgy!!!!!!!!!!!!!!


Jag måste få se han, jag måste ha honom NAKEN I MIN SÄNG!!! NUUUUUUU½½½½


 

KOLLA HONOM I PYJAMAS, JAG DÖÖÖÖR! jAG ÄLSKAR HONOM I ALLA SINA FRISYRER OCH FAN FÖR BIMBOM SOM FÅR KYSSA HAN!!!!!!!!!!!!!!

 

 


Beställt.



 

Har nu beställt en push-up bh från wonderbra som gått ner i pris, älskar min full effect så kunde inte undvika att beställa en till bh av wonderbra och en efterlängtad penna från nyx, bra att ha som bas under ögonskugga.

 

Nästa vecka kommer jag åka till kupolen i Borlänge för att köpa lite grejer inför resan på torsdag. Saker jag hoppas kunna hitta är en svart snygg bolero, smycken helst armband och halsband, ögonskuggor, franslim, penslar och ögonskuggebas från make up store, svarta jeans och nån snygg topp och kanske nån väska.


Killar..


Jag ogillar verkligen killar som är svartsjuka, överdrivet svartsjuka. Jag har varit med om det en gång och det förstörde vårat förhållande så mycket så att det till slut bidrog till att vi gjorde slut. Saker som vem är den där killen? Du festar typ jämt osv osv. Ok att man bryr sig men inte så det blir värsta förhöret och man känner sig lite påhoppad. Sånt kan förstöra så mycket. Jag blir så ledsen.

Jag vill ha...


Stockholm - massa fest - vår - sommar - värme - gräs - parkning - öl - festivaler - das boot -  tattoobåten - kyssar - sand mellan tårna - grillningar - fester ute - tatueringar - egen lägenhet - flytt till Stockholm - jobb - utbildning - bättre kondition - platt vältränad mage - blek hy - latex - klänningar - extrema klackar - crusing -  bil - körkort - annan ögonfärg - kurvor - större bröst - felfri syn - bli kvitt oönskad hårväxt - pengar - konserter - booty - systemkamera - mac - mer hemmafester - roadtrips - bättre självförtroende - mindre oro - mindre ångest - resor till underbara platser - mindre svikande människor runt mig - jag vill ha..jag vill haaa...jag vill HAAAAAAAAAA!!!

Vimmel.


Haha vilken crazy bild på mig och Wez, det var även tema crazy onsdag på klubben så passande. Min tumme ser även sjuk ut haha. Gillade klubben som fan, den kommer besökas fler gånger förhoppningsvis.

'





Aco spotless.


Har varit och köpt Aco's nya hudvårdsserie för finnig och oren hy. Ska bli spännande att testa dem och se om det hjälper. Kommer återkomma om typ en månad för att se hur det har gått, kanske även ta före och efter bilder.



De jag har köpt är de som är markerade.

 

 

ACO SPOTLESS Overnight Spot Treatment torkar effektivt ut finnar och orenheter. Använd under natten som punktbehandling på orenheter/finnar.

Bevisad effektiv – mer än hälften av testpersonerna i ett användartest upplever att finnen helt eller delvis har torkat ut under natten efter användning av Overnight Spot Treatment.

Oparfymerad.

 

ACO SPOTLESS 2 in 1 Mud Cleanser/Mask är en effektiv ler- och scrubtvätt som också kan användas som djuprengörande mask. Den tar effektivt bort smuts, rengör porerna på djupet och verkar milt exfolierande. Förebygger orenheter.

Vid daglig rengöring; massera på fuktat ansikte och skölj av. Som veckomask: applicera ett tunt lager på rent, torrt ansikte. Låt sitta 5 minuter och skölj av med vatten. Undvik kontakt med ögonen.
Oparfymerad








ACO SPOTLESS Daily Face Wash är en djuprengörande ansiktstvätt för fet och oren hud.

Ansiktstvätten innehåller salicylsyra som motverkar och förbygger finnar och pormaskar. Salicylsyran tar bort döda hudceller och rengör porerna på djupet. Glycerin tillför fukt och bidrar till en fräsch hud. Ansiktstvätten används morgon och kväll i stället för tvål.

Parfymerad

 

 

ACO SPOTLESS Daily Purifying Toner är ett behandlande ansiktsvatten för fet och oren hud.

Ansiktsvattnet rengör porerna på djupet och motverkar uppkomsten av finnar och pormaskar. Innehåller salicylsyra som tar bort döda hudceller och öppnar tilltäppta porer. Ansiktsvattnet verkar bakteriehämmande och avlägsnar överflödigt fett för en ren och fräsch hud. Applicera på problemområden med bomullstuss morgon och kväll.

Oparfymerad

Cornelis.


Jag vill gå och se Cornelis filmeeeeen. Till veckan helst. Men vem vill gå med mig?? Känns som om jag är den enda i hela Mora som gillar Cornelis. Jag lovar att jag kommer gråta floder. Bara jag tänker på Cornelis så börjar det vattnas i ögonen. Är säker på att det är en underbar film meen vem ska jag gå med? Får väll gå själv annars då...

En man, en röst, en legend.

Detta är en av alla hans låtar som får mig att rysa varenda gång. <3

 

 

 


Gammal videoblogg.

 

 

Haha gud vad längesen detta var, början av april tror jag. Borde kanske göra mer videobloggar, kul att kolla på.


Vinter.


Igår snöade det lite smått, trodde inte det var så farligt och bara skulle vara slask och smälta bort eller något. Men när jag vaknade idag och tittade ut så vare fan vitt överallt! Suck. Inte ään. Så jäkla deprimerande. Har fikat med Emelie idag och planerat in våra helger och andra saker längre fram, längtar. Ihelgen blire fest med sailor tema, awesomness! På fredag blire även middag på kinahuset med mina tjejor, gött.

Ikväll blire serier, julmust, chips och dipp, möms!



Iranska skönheter.


Detta måste vara de tre vackraste iranska kvinnovarelser jag sett i hela mitt liv. God damn. Jag är inte svartsjuk på deras skönhet. Orättvist. Jag är väldigt glad att jag har träffat två av dem, en jag älskar över hela mitt hjärta, vars röst och musik/texter går rakt in i mitt hjärta och min själ och vars röst tröstar genom hårda tider, vars ögon får mig att drömma bort, någon jag respekterar stort. En som jag är väldigt glad över att få ha lärt känna och träffat en gång, en som jag kan kalla vän. En vars stora ögon jag är sjukt avis på, vars läppar jag avgudar, hela hon är finast och underbar och som jag hoppas får träffa mer och komma närmare. Den tredje verkar vara en riktigt gullig tjej, mer vet jag ej.

Men något de alla tre har gemensamt förutom rötter är deras slående iranska skönhet, nu vill jag också komma från Iran. Kolla in bilderna så förstår ni.


The one and only Laleh. <3

 

Vackra bästa Maygol.

 

Och fina Shima.

 

Naturligt vackra människor.


Less.


Åh jag blir så trött. Tänk att ett litet meddelande på facebook från en släkting kan få en på så dåligt humör. Förstår inte varför folk ska lägga sig i så mycket, varför de ska lägga sig i mitt liv. Låt mig göra det jag vill, se ut hur jag vill, bete mig hur jag vill and so on, god damnit. I appriciate that you care but mind your own business please. Näe men seriöst orka, blir så less bara. Usch.


Kan inte sova som vanligt, jag är nattmänniskan of d00m. Nu ska jag checka nya serien the walking dead, dyrkar man zombies så kan man ju inte missa att kolla denna serie.


Sailor bikini.


Omgomgomg har hittat en av mina drömbikinis, iallafall nederdelen.



Min garderob suktar..



Beauty.



Halloween 2.


Ja igår firade vi halloween på riktigt. Det var drygt att göra såren eller ja att vänta på att latexen skulle torka men det blev awesome tillslut. Det var förfest hemma hos Nicklas, fullpackat. Riktigt trevligt. Sen åkte vi till wasa där det var massa folk, både utklädda och inte utklädda. Vi var ju lätt coolast på plats. Det gick riktigt bra att dansa i 15 cm klack, bättre än förväntat och jag kände mig inte alls obekväm att vara över 190 typ med tanke på att jag var utklädd osv, kan det inte vara halloween varje helg så att jag kan ha alla mina extrem klackar. Buhu. Iallafall efter ett tag innan stängning blev jag lite illamående och ville dra hem. När jag kommit typ halvvägs lite bortanför vasaloppsmålet hamna jag snett med ena foten och ramlade, aj. Kunde knappt ställa mig upp igen och gå. Det var en pina att gå hem sen. Min ena fotknöl är skitsvullen, antagligen vrickad och så har jag ett blåmärke på andra knät.

Men det var lätt värt det, får hoppas att det inte påverkar för mycket när jag kör bil.


Några bilder.


 

Jag vill se ut så här varje helg och jag älskar min pilotka. Jag ska lätt ha en sån här fotosession.


Möms.


Åh vad sugen jag blir på svart hår och kort lugg när jag ser denna snygga brud.


Kan inte sova..


Kan typ inte sova, eller är iofs trött men ja. Sitter och tänker på hur det kommer bli imorrn, hur vi kommer att se ut, hur mycket folk det blir på wasa osv. Men jag tror faktiskt det blir det. Idag har jag varit hemma hos Johanna igen och även träffat på hennes två nya katter. Haha ska bli vääldigt spännande när jag ska slagga hos henne, kommer inte kunna sova om en katt lägger sig brevid mig, blir vettskrämd, haha. Jag och katter går fan inte ihop alltså, iallafall inte när det kommer till sovande.

Har iallafall planerat in bakis mat på donken med henne på söndag, ser redan fram emot det.


Skorna jag ska ha på mig imorrn, lycka till med att dansa i dem och inte få ont i fötterna. Sen att  bli typ en amazon brud på typ 190, hejja.


Foxy.



Torsdag.


Idag har jag äntligen lagat lappskojs till mig själv och herregud vad gott det var, jag älskar mos och jag älskar lappskojs. Folk tycker att jag är knäpp som älskar det så mycket eftersom det bara är mos och lite skinka men ja jag vet inte, tycker det är mums. Älskade när man fick det i skolan.

Imorgon ska jag upp till dollarstore en sväng tänkte jag för att köpa billiga penslar till att göra sår på lördag och sen tänkte jag hälsa på Johanna i lägenheten. Jag har ett litet sko dilemma inför lördag, vill ha mina lack stövlar med 15 cm klack, kommer bli typ två meter lång men det skiter jag i, mest för att det är halloweenfest och då spelar det ingen roll men sen är jag rädd för att jag ska få alldeles för ont i fötterna efter att ha dansat i dem ett tag på krogen och för att jag aldrig haft på mig dem länge så jag tänkte dansa runt i dem hemma bara för att värma upp, haha. Tar självklart med mig ett par ballerina för säkerhetsskull. Har även kollar på sex and the city 2, mysig film och jag älskar brudarna.




Linser.


Ska strax ner på synsam och lämna över ett par av mina månadslinser för färgning, ska få kolla igenom vilken färg jag vill ha. Vill ha grönt helst så hoppas det finns någon snygg grön och som ser naturlig ut annars en mer honungs brun, är så trött på mina mörkbruna/svarta. Sen blire fika med brudsen. Hejdå.


Skulle helst vela ha dem längst till vänster.


1 november.


Idag har jag somsagt hjälpt Johanna med att städa hennes lägenhet lite och bära in det mesta. Vi städade klart köket och imorgon ska vi städa badrummet och garderoberna samt moppa golven och så ska vi självklart möblera, kommer bli hur fint som helst.

Har skrivit klart merit delen på cv:t och skickat iväg den till Anna-Klara (min jobbcoach och även Johannas mamma) så det känns skönt, ska börja klura lite på personliga brevet också. Måste hitta nå kakigrönt att ha upptill inför halloweenfesten på wasa på lördag då jag tänkte vara sovjetisk pilot/militär zombie, lär få mössan i veckan. Kanske hittar något fint i Västerås eller Borlänge.




I love you.



Teeth.