Oval.


Idag var jag in på Volvo igen för att kolla om de fått in nå bilar i min smak. Men näe, alla var i antingen fel färg eller fel form. Han som äger stället känner min far väldigt bra och påpekade ännu en gång, juste det var du som var lite petig och ville ha en speciell stil, men det är bara bra för man ska veta vad man ska ha! Precis! Han försökte ändå sälja andra bilar till mig men fuck no, jag vet precis vad jag vill ha och när jag ser bilen kommer det kännas rätt! Jag har bara två kriterier, min bil måste vara svart och en speciell form. Vet inte vad det heter men den är oval. Men här är en bild på formen jag vill ha.

 

Det fanns typ en exakt sån här begagnad inne med automat men somsagt inte i min färgklass men han sa att han nog kommer få in i svart så jag skulle kika förbi nästa vecka och förhoppningsvis är det precis en sån jag vill ha, att den faller mig i smaken och om den är automatväxlad är ju ett stort plus!



Beställt.


ÄÄntligen har jag fått gjort min lilla beställning jag suktat över i ett år kanske. Nu kan man vara lite extra snygg på das boot, resten av accessoarerna jag vill ha köper jag på shock i Sthlm.


Efter detta och innan das boot tror jag ska jag hinna med att beställa den röda klänningen också och kanske byxorna men vi får se.


Sen köpte jag också två st hårclips som inte fanns med i mitt kollage.


Får se om de är snygga med rosetter annars ska jag se om det går att använda bara ögat och sätta fast det i en ros istället.


I love you more than life.





Solen skiner.


Så jävla underbart när det fortfarande är ljust och soligt ute när klockan är 19.00 och fåglarna kvittrar, loves it! Det snöade kukmycket igår men det smälte typ bort lika fort som det kom. Jag äälskar att våren är på väg, man blir så sprallig i kroppen. Jag har målat naglarna och vill just nu shoppa massa nya vårkläder och skor men jag får försöka hålla i plånboken lite tills jag åker till Sthlmmm den 14:e.


<3

 

 

Juste såhär såg min tårtaa ut när jag fyllde gammal.

 


Att köra bil.


Ibland älskar jag känslan av att köra bil, speciellt när man är själv i bilen. Man känner sig så självständig och cool, speciellt då man bara haft körkort i några månader som jag och allt är typ nytt, haha. Sen har jag inte kört bil ensam så mycket utan det har alltid varit nån med, typ nån i familjen eller någon vän och för första gången efter att jag fick körkort har jag kört en lång sträcka alldeles själv och det var hur nice som helst, låter kanske lite weird men ni som har körkort och vet hur det kändes ibörjan kanske kan förstå.

Jag åkte till Rättvik, det tar typ 25 minuter att åka dit eller något hela vägen dit är typ bara landsväg, har inte så stor koll men iallafall så åkte jag i bilen, pumpade musik och sjöng högt för mig själv och kände mig jäävligt c000l så att säga hahaha. Näe men det var awesome men jag är säker på att jag kommer tröttna på att köra sen eller ja det kommer nog inte vara lika kul som ibörjan. Längtar till sommaren då man kan åka runt och glassa i solen, bästa vore ju att ha en cab men men.


Nu är det inte långt kvar till das boot, wohoooooo!



Varjedag.



Mätt.


Är så jävla mätt, så lär inte äta något alls nu på natten, score. Min pappa åker bort imorgon i två dagar så jag kommer ha bilen fram till torsdag kväll så jag tänkte ta bilen och åka en sväng till Rättvik imorgon och sen slipper jag ta bussen fram och tillbaka till skolan på torsdag, yeah! Oh my kom på att jag har högskoleprov på lördag morgon, andra gången nu för mig, ska bli intressant vad jag får för poäng denna gång. Förhoppningsvis högre.

Nu ska jag kolla om det kommit in bilar i min smak i svart på volvo i Mora på hemsidan så ska jag dit på torsdag efter skolan också och kolla. Förhoppningsvis har jag en egen bil om en månad om pappa håller det han lovar.


Denna hade inte suttit fel.


Segt.


Har inte haft något speciellt att skriva om. Har jobbat i Malung lör-sön och inte varit hemma. Sen har jag bara slappat hemma idag och hunnit förbi donken med bilen och köpt med mig två cheeseburgare och 4 bitars nuggets, haha. Så de ligger i en påse i köket och väntar på mig, tänkte glo lite big brother och äta. Men vi hörs later snyggingar.


Iofs åt jag en hel jävla tallrik med grillade kycklingklubbor och ris för en halvtimme sen och jag är väldigt mätt men kan inte låta donken maten vänta mer. Donken mat är som bäst när man får äta den direkt när den är klar, inte lika gott om man måste värma upp den men ajaa..


Åka bil.


Kom nyss hem från att ha varit ute och kört lite och käkat på donken. Jävla trafik var det också, att det alltid ska vara hockeymatch när jag ska ut med bilen, arrgh. Jobbigaste är ju också att jag bor bara nån meter från ishallen och det har varit en jäävla pina att komma ur parkeringen ut på vägen precis när hockeyn slutat eftersom det är en massa bilar och en jäävla massa folk som vägrar släppa fram mig, IDIOTER! Men som tur hann jag ut och tillbaka innan något sånt kunde ske igen. Usch, fy och blö för hockey. Sen fyfan vad jag älskar att köra bil ibland, det enda som fattas är en egen bil och jag hoppas det sker innan sommaren.

Nu ska jag dricka redbull, äta snickers och glo sista avsnittet av Jersey shore på tredje säsongen, buhuuu, pallar inte, räckte med att solsidan tog slut!!!



HIPP HIPP HURRA!


Till finaste korven!


Här får du en fiin bild av mig som tack för min bild, hihi.

Topshop.


Vill bara ha dessa..



Tack och hej. (bara 750 kr utan frakt)

Bröllop.


I sommar eller ja ibörjan av september tror jag så kommer min kusin Emrah som jag tror är 86:a, haha bra koll, gifta sig med sin flickvän Camilla i Malung. Jag håller just nu på och funderar vad för slags klänning man ska ha. Eftersom jag typ har bestämt mig för att bli svarthårig efter sommaren eller iaf delvis svart eftersom jag tänkte fixa blont underhår så blir det mycket enklare när det kommer till att välja färg på klänningen då typ ingenting matchar med skrikigt rött hår.

Förra hösten var det verkligen en pina när jag skulle på bröllop i Istanbul och letade klänning. Alla färger var bara fel och alla typer av klänningar också och jag hade bestämt mig för att antingen ha något i smaragdgrönt eller svart men tillslut hittade jag en schysst klänning i svart i sista minuten och jag var nöjd, såhär såg den ut.


Haha minibild.

 

Iallafall så eftersom jag ska ha svart hår så är jag sugen på sockervadds rosa, röda eller något guldigt kanske champange färgade klänningar. Det ska inte vara för mycket men inte för simpelt heller eftersom det inte kommer vara värsta feta turkiska bröllopet utan en mix av svensk enkelhet och turkisk galenhet när det kommer till typer av bröllop. Har aldrig varit på ett svenskt bröllop men jag kan nog lova att det är en skitstor skillnad och jag tror tyvärr att era svenska bröllop bleknar i jämförelse med våra hehe. Ett typiskt turkiskt/kurdiskt är väldigt stort med en jävla massa människor, massa fina klänningar, massa musik och jävla massa danser spec våra tradionella (folklore) danser och istället för tråkiga bröllopspresenter som tex porslin så ger man istället massa pengar, smycken och guld i mängder, man blir alltså riiiik. Haha.

 

Anyways så tror jag att jag kommer kika lite i Borlänge men mest när jag far till turkland i sommar och i och med det större chans att hitta något snyggt till ett bra pris men i värsta fall så tänkte jag beställa online. Här är några expempel..


Skitfin och finns i massa färger.



Sen gillar jag denna typen av klänningar, tight upptill och sådär utsvängt och puffigt nertill.



Men jag är nog mest sugen på denna, väldigt söt och simpel och den ser mycket bättre på irl har jag sett.



Camilla och Emrah.

Matkoma.


Inom loppet av ynka 7 timmar säkert mindre har jag lyckats stoppa i mig tre feta toast med massa ost, en halv påse chips, en tallrik med spaghetti och massa ketchup och en och en halv tårtbit plus en massa dricka på det. Vafan är det för fel på mig? Vad fan är det för fel på min mage och min aptit? Det kan fan inte fortsätta såhär för då kommer jag aldrig komma i storlek 36 på byxor igen.

En av orsakerna är ju att jag är så lat och sitter framför datorn typ 24/7, yes I have no life.. och kollar serier osv och då får man ett sånt jävla sug efter att stoppa i sig något gott för jag kan verkligen inte sitta och kolla på något utan att jag stoppar någon typ av föda i min mun och det är värst efter klockan tolv på kvällen. SKÄRPNING!


Google goes Gaga.





Love.

Tisdag? Onsdag?


Trodde seriöst att det var tisdag idag, bra tidsuppfattning jag har. Vafan hände i lördags egentligen? Haha. Sen hur normalt är det att drömma om glitternagellack? Drömde om att jag var på en affär och inte kunde bestämma mig för vilken glitterfärg jag ville ha och det var riktigt svårt men tillslut valde jag en i turkos och en i guld, haha.

Juste igår såg äntligen filmen om Cornelis, underbar film, underbar man!

Jag vill ut och fika och sånt där men ingen har tid, buhu.


Nu är jag svinhungrig!!


Galet.


Lösen.

It's MAH biirthdaay!


Ja i typ tjugo minuter till. Iallafall har firat med tårta och mys och varit i Rättvik på besök och kört en del raggarrunda där haha. Känns konstigt att fylla 22, inte långt kvar till 30 men men. Känner mig inte alls som åldern jag har fyllt heller utan känner mig fortfarande som typ 18, 19 eller nåt hehe. Men iallafall tack typ alla hundra som grattat mig på facebook, tack som fan!

Nu kommer en liten summering av lördagen. Vi gick runt i Västerås litegrann för att köpa småsaker till kvällen och jag upptäcker sen på hotellet när vi kommer tillbaka för att göra oss i ordning att jag har glömt ALLT mitt smink hemma, kukhelvetee!!! Men fixade sig ändå då jag fick låna av Sofie och Emelie och som tur var hade jag ju iallafall min foundation med mig men fan så klantigt, smink var ju det som var viktigast typ den kvällen. Vi förfestade på hotellrummet och pratade en jävla massa, as trevligt. Sedan drog vi på en förfest med Julia som värd och hennes kompisar, väldigt trevligt. Sedan blev det en snabb krogvända på ett ställe sen drog vi vidare till Blue moon bar där jag stod som vip på listan plus tre. Konstigt nog så slapp jag betala men mina tre vänner fick  betala 100 spänn, ganska lame. Ganska nice ställe, jag och Sara dansade en del rejv-space danser, as kul! Sen däckade man nångång runt fyra eller nåt. Väldigt trevligt födelsedagsfirande och tack till alla inblandade <3


Alla bilder är tagna från Julias facebook så därav dålig kvalite.












Snyggingen Julia.



Västerås del 1.


Lite bilder från igår, berättar mer imorgon för pallar inte att skriva nu.










See you alligator.


Har fixat allt nere på stan, blekt utväxt och tonat håret och packat lite smått. Imorgon måste jag platta håret, packa lite till och raka benen, det drygaste som finns typ, böööh. Sen äre tåg i typ tre timmar, checka in på hotell, leta sig fram till ett bolag, äta mat, shoppa mer nödvändigheter, fixa sig inför kvällen, dricka lite, gå på förfest och sen vidare ut och som det verkar nu så står vi med på listan på Västerås största nattklubb så det är ju ganska nice och det är bra med kontakter, haha lol aja. Borde väll ta och lägga mig, börjar bli lite trött nu.. wow liksom och jag som brukar gå och lägga mig fyra, fem men lär vara pga att jag gick upp runt elva idag och det är väldigt tidigt för mig såattee ja men vi hörs väll på söndag kära vänner. Hoppas ni kommer ha en awesome helg för det ska jag minsann ha, laterzzz!



Gifs.


Man bara måste älska gifsen jag lägger upp här, haha.


En av mina fav låtar.



Bästa filmen och snyggaste bruden.


Självklart vorde det ju inte jag om jag inte la upp något sånt här.

Peppp:p:P


Jag borde egentligen ha börjat packa lite idag inför lördag men jag var för lat. Imorgon måste jag ner på stan och köpa lite nödvändigheter som rakhyvlar, strumpbyxor, sminkpenslar, blekning osv samt klippa luggen på eftermiddagen hos frisören sen måste jag bleka lite utväxt (stör mig som fan när man börjar få utväxt på toppen och vid luggen iallafall när färgen i håret har bleknat bort) och tona det såklart. Låter kanske inte så mycket men kommer nog bli lite halvstressigt.

Är så jäääkla pepp på lördag! Hoppas det blir awesome! Så jäkla nice att jag kommer ha tre as heta rödtottar som kommer att fira mig, kan inte bli bättre och jag har bestämt mig för att dricka appletinis på ferren, haha!

Hörs imorgon.


Vääldigt snygg tatuering men jag diggade inte diamanten så mycket, min är då fan snyggare! Haha.


Skeletor.


Jag vill så jäävla gärna ha det där bälten men det kostar fan 23.000!!!!! jhdhfhfuyrgfyugerfk
Skulle fan kunna nöja mig med en schysst kopia för en billig peng.





Men sen hitta jag denna rätt billig, ska beställas så fort man har lite guldpengar i kappsäcken.


Sugarpill cosmetics.



Yaay idag hämtade jag ut mitt smink från sugarpill och jag är riktigt nöjd och de har as bra pigment så det är ett stort plus.









Skuller visa er swatches men min kamera är så dålig ibland så det blev inga bra bilder men ska testa igen imorgon men kolla in detta youtube klipp så får ni se bra swatches.

Först är det på de glittriga och jag köpte en i silver och en i guld som jag ej knäppte kort på men här kan ni se hur jääävla snygga dem är!! Sen även svarta, vita osv.


Kolla 2.16 och framåt.

 

 


Topp 10 killar.


Ett.


Johnny Depp. Finns inga ord för hur mycket jag älskar denna man.

Två.


Travis Mccoy. Bilderna gör ingen rättvisa men se honom i hans videor osv mummaaa!

Tre.


Elvis. Yummy.

Fyra.


Kurt Cobain. Loves.

Fem.


Ernesto Che Guevara. Jag älskar Ernesto och han var faktiskt väldigt snygg.

Sex.


Robert Pattinson. Jaaaa jag gillar Robert och Edward men mest Rob.

Sju.


Hyyyde bara i showen för han är inte lika snygg längre, snyft.

Åtta.


Wentworth Miller. Den där blicken han brukar ha my god, ni förstår om ni har sett Prison break.

Nio.


Jensen Ackles. Damn den där rösten och allt, ni förstår om ni sett/kollar på Supernatural.
'
Tio.




Bam Margera och Russell Brand får komma på en delad sista plats. Bam är ganska snygg och det är något speciellt med han även om han är lite snuskig och dryg. Russell är fulsnygg men hans accent och ja något gör honom snygg ibland men när jag såg honom rakad neeej uuuhm snyft.

Finns säkert massa mer jag glömt men dessa killar tycker jag är mums.




Värme.


Åh jag skulle ge allt för att befinna mig på ett sånt där ställe, fan va mys!



LOL

 

HAHAHAHAHHHAHAHAH! Asså dum brud. Gud skrev inte nån jävla bibel, vilken allmämbildad kristen hon är och bästa kommentaren på detta klipp var "If Harry Potter doesn't exist when who wrote Harry Potter?" hahaha


S club 7


Hahaha vadå nostalgi! Rachel var min favorit och jag minns atti mellanstadiet nångång eller när det nu fan var så var vi just detta band på nån rolig timme eller nåt och kunde dansen, lol. ÅÅh måste se om jag kan hitta deras serie.



Rabbit.


Lösenordsskyddad.

Minnen.


Haha kollade igenom en massa bilder från våran sällskapsresa till London 2008.


Fizzy njuter i Hyde park.

 

Fina Ika och jag.

Jag och Tone.

Fan vad snygg man var.

 

Hahaha.

 

Haha Silje och Wez.

 

 


 

Haha Maygol fick vara med i detta inlägg också appråpå något helt annat, hitta bilden i min bdb från samma år. Finiis.


Segt.


Suck, har inte orkat sätta foten ute idag. Känner mig så jävla seg, så tågbiljetter får jag köpa imorgon och åka till Rättvik och chilla efter det. Igår fikade jag med Emelie och pratade om lördag och om vad vi vill göra i sommar. Hade gärna velat gå på p&l men jag förmodar att jag kommer befinna mig i turkland då men men får hoppas att de inte kommer med något mer bra band, social d och bad religion räckte liksom. Men metaltown hoppas jag att jag kan dra på och även arvika. Sen jobbar jag en hel vecka under dansbandsfuckinveckan i Malung i mitten av juli nångång men sen blire classic car week och motor och musik för hela slanten.

Näe nu blire frukost.



No.


En av de bästa låtarna med Shakira ever. För er som inte visste så är jag ett stort Shakira fan och har varit det enda sen tidig tonårsålder haha. Ja jag är ju bruden med sjukt bred musiksmak. Denna kvinna har ju en röst som en gudinna, ryser varje gång och det hela blir ju bara bättre när jag kan låten utantill helt utmärkt, suttit i sen när man nötte sönder den förut, haha.



Live.



Mysiga videon.

Wohoo över 100 läsare idag, välkommen alla nya isf.. hehe.

Solig måndag.


Hotell i Västerås är nu bokat, vi kommer bo på Clarion hotell så imorgon köps det tågbiljetter för min del iallafall. Så finns det nån rolig prick som bor i Västerås och vill ut och festa loss med mig, Emelie och Sofie så säg till. Som tur är blir vi iallafall inte ensamma då Wez förmodligen joinar igen och eftersom jag också har en appointment med honom dagen efter och så tror jag vi skulle hooka Emelies vän Julia. Hursomhaveerr så hoppas jag att det blir en awesome lördag, Västerås hitills har ju inte direkt gjort mig besviken.



Idioter.




Mjorf.



Fusk.

 

Jag varje dag.

 

 

Jobbade i Malung och ska göra det idag (söndag) igen, så jääävla tråkigt.

Different.



Typiskt mig på denna dock.


Mina tankar går till Japan.



 

 

 


Byxlös.


Asså börjar grina snart. Tänkte testa några byxor jag hade i garderoben men typ INGENTING passade! Antingen gick det bara att dra upp dem halvvägs eller så gick det inte att dra upp blixtlåset och knäppa igen, försökte verkligen med våld att försöka få på mig shorts och andra byxor men det gick fan inte. Har typ svettats ihjäl i en halvtimme med detta och tillslut gav jag upp. Jag blev mest ledsen över att jag verkligen inte fick på mig mina snygga röda byxor, de har alltid suttit ganska tight men nu gick det inte att få dem över röven ens, iofs är de i storlek 34 men ändå har knappt använt dem!! Sen ett par avklippta jeansshorts som jag diggar gick inte att få igen men med mer våld och undvika att sitta ner så lär det funka. T.o.m ett par jeans från cheap monday i storlek 28 gick knappt att få på sig och de har legat i garderoben i säkert två år för de har varit alldeles för pösiga. Detta är katastrof!!

Jag har inga byxor som passar och jag vill inte slänga något. FUCK MY LIFE! Jag är fortfarande smal men min såkallade röv som fortfarande är liten men tydligen chunky, mina lår och mina lovehandles har fått för sig att ja hit ska allt fett sätta sig, plus under hakan och magen meeen inte på mina armar eller mina handleder som är pinnsmala eller på ryggen där mina kotor sticker ut eller på mina bröst. VAFAN!! Vart fan gick det fel? Näe jag har latat alldeles för länge, ihelgen ska jag springa arslet av mig på löpbandet så svettet rinner så in i helvete. SUCK!



I am..




Dålig torsdag.


Har aldrig gillat torsdagar och kommer nog aldrig att göra det heller. Drog till skolan idag och påväg till skolan med Johanna efter att vi gått igenom tunneln är det världens jävla pöl över hela vägen och man kan inte gå någon annanstans och jag var såklart skitklantig och gick inte där Johanna gick utan gick nån helt annanstans och trampade ner hela foten så den försvann under vattnet och hela min jävla skit "ugg" sko blev dränkt och just den med hål i, fail.. så de åkte ner i soporna idag. När vi kom fram hade vi inte någon lektion heller, fuck my life. Går i skolan en gång i veckan och går dit helt i onödan när jag kunde ha sovit i min varma säng. Sen har det snöat som fan också, vart fan tog våren vägen?

Bitter? Jag? Nej...


Men hallå villen film är det här?



hsdjsufhufhewh!!!


<3




Sugarpill.


Beställde nyss lite smink på nelly eftersom det var fraktfritt men hittade inget speciellt förutom smink från sugarpill. Har kollat runt på en massa tutorials och reviews på youtube och tillslut bestämde jag mig, tror att jag blir riktigt nöjd.


 

 

 

 


 

 

Älskar makeupen på Raquel.


Woop woop.


Blev inge stan idag utan fick lov att köra morsan för att storhandla på willys, blö. Awesome väder har det iallafall varit idag, äntligen känns det lite vårigt. Hoppas det håller i sig. Får köra stan ärenden imorgon. På fredag blir det nog kupolen med Tugce och förhoppninsvis har de fått in en massa snygga vårkläder och skor. Är peppad som fan till nästa helg, kommer bli åhsooome.

Har börjat kolla på förlossnings serier igen, fattar inte varför jag gör det när jag är sjukt rädd för att föda. Blir ju inte bättre direkt av att kolla utan värre men kan ju inte låta bli ändå. Jag är sjukt rädd för att föda iallafall, smärtan och den där ryggmärgsbedövningen, att spricka och behöva få bli ihopsydd, bristningar, att något kan gå snett.. neeej fyfan. Några av kvinnorna skriker nej det går inte mer, nej jag orkar inte trycka mer, det gör så jävla ont.. ja you name it, jag kommer vara likadan, kommer nog vilja ge upp tusen gånger. De vill att man ska bli förbannad för då går det lättare att trycka så jag lär ta med den hårdaste jävla hardcore musiken som kan hjälpa haha. Bäckenbotten bedövning var också något nytt jag fick lära mig, aj.


Så jäkla snyggt.


Pants.


Buhu vilken seg helg det har varit. Jag hoppas nästa helg verkligen blir av och allt löser sig och att alla kan för annars blir jag riktigt ledsen. Vad ska jag önska mig i 22 års present.. hmm jag vill ha en onepiece eller en nice bärbar högtalare till ipoden så jag kan ta med den till das boot.

Imorgon måste jag ner på stan och leta efter nya jeans. Jag kom på att jag bara har två par byxor kvar. Svarta cheap monday och ljusblåvita jeansleggings sen har jag typ inget mer, katastrof. Råkade ju spräcka en av mina favvo jeans för några veckor sen eftersom jag gått upp i vikt så jag måste skaffa mig mer byxor, lär väll ha gått från 36 till 38, aja visar sig imorgon.

Nu ska jag nöta mer Supernatural, oh btw ser fram emot skolan på torsdag heheh. Jo sen kollar jag på andra säsongen av klass 9A på svt fast en annan klass denna gång och det får mig att sakna högstadiet som fan, spec åttan och nian. Sen att jag verkligen skulle ha kämpat med mina betyg mer på gymnasiet och gått ut med betyg jag kände mig stolt över men det är ju alltid lätt att vara efterklok.


En mattelektion 2007 på gymnasiet, ja jag älskade verkligen matte <3


Stuff I need.

Ska försöka införskaffa det mesta av dessa grejer inom de närmsta månaderna har jag bestämt.


 

Ett annat kollage.

 

Hade inte bangat på väskan eller leggingsen, leopard leggings/byxor måste jag ju också ha kom jag på.

 


Creeper.


Är rätt sugen på att köpa dessa.









Sen har jag ju mina sånna här som jag knappt har använt så lär göra det i vår.



Best feeling ever.



Känsligt.


Ah juste kollade på en sjuuuuuuuuk video igår, eller ja en hade postat det på sin blogg med sjuka bilder och video till och jag kunde inte låta bli. Jag är inte så jättekänslig så jag bestämde mig för att kolla. Jag hade sett liknande bilder förut men aldrig sett en video som tur var såg man inte allt som på bilderna.

Det var alltså några kinesiska tjejer tror jag att det var, fattiga tydligen med "rikemans" kläder som höll i en jätteliten vit kaninunge, tror det var en unge eller så var det en dvärgkanin eller nåt, har ingen koll men iaf så ställer hon ner den på golvet och så börjar alla tjejer sparka kaninen fram och tillbaka som en fotboll, helt sjukt. Sen trampar de den på fötterna också, de hade klackar på sig. De typ trampar och slår den hårt fram och tillbaka, as hemskt. Bilderna var riktigt sjuka, de typ skär i kaninen, sitter på den så den blir mosad, trampar med klacken och tillslut har den typ gått i två bitar. Jag såg något liknande med katter nångång också.

Hur sjuka människor finns det egentligen? Hur kan man bara göra något sånt och skratta? Vad fan äre för fel???

Bangs.


Igår drömde jag typ bara om hur fan jag ska göra med mitt hår och med min lugg. Jag älskar det röda och det svarta men det är så jobbigt att sköta ibland, jag tänkte att jag skulle behålla det rött över sommaren iaf och sen till sen sommaren och till min kusins bröllop i september färga det till svart men inte helsvart för jag tröttnar så fort utan tror jag ska ha något blont i och sen kanske ha det svart/rött alltså tvärtom till det jag har nu. Men så fort man ser snygga brudar i skitsnyggt rött hår så tänker jag faan neej jag ska ha rött hår, blää ångest.

Men just nu är mitt dilemma min lugg. Jag har nu haft lång lugg i snart ett år efter att jag sparade i en evighet när jag hade kort lugg ett bra tag. Men nu funderar jag på om jag ska klippa det kort igen för nu har det blivit så långt så jag inte kan klippa det själv för den luggtypen jag har nuförtiden (den ovala typ) är för svår att klippa tycker jag.


Detta är alltså luggen jag haft nu, slutar typ nästan precis ovanför ögonbrynen och blir längre mot sidorna, skitsnyggt och många har sagt att det passar mig och det gör den ju men den är ju lite tråkig.

 

Sen har vi rockabilly/psychobilly luggen jag hade, den runda korta formen upp mot sidorna. Awesome lättklippt lugg men inte så mycket man kan göra med. Jag önskar att jag hade en hög panna för då äre skitsnyggt med sån här lugg men det har jag ju tyvärr inte.

 

Så fort man ser bilder så blir man ju så sugen på att klippa.

 

Hög panna och kort lugg!

 

Finaste i snygg lugg.

 

Faux luggar är sjukt snygga men då ska man ju ha lång lugg och ta lite hår där bak också om man vill, så kan fuska så det ser ut som om man har kort lugg. Har en ratbone nånstans som man fixar denna lugg med men jag tycker det är lite krångligt ibland.

 

Baah beslutsångest. Grejen är att blir det kort så klipper jag det vääldigt kort uppåt eftersom det är så jag gillar det och skulle jag ångra mig efter ett tag och vilja ha det som förr med lång lugg så kommer det ta ett tag för det att växa även om mitt hår växer som ogräs för jag minns hur det var sist, sidorna var as sega på att växa fram. Så jag vettefaaaan, vilket jävla waijn haha.. men vad tycker ni?


Mumma.


Satt som en liten flicka för ett litet tag sen och skrek av glädje inombords. Den ska jag ha, och den, och den.. och så ska jag se ut i vår/sommar. Ååh kläder alltså, vilken lycka det kan ge. Tänk om man kunde ha råd med allt man ville ha.. åh vilken lycka. Men vill man verkligen ha något så får man väll fan spara, jajamen!!


Jag vill ha denna outiften! Dock ogillar jag ljusa byxor, skulle vara bättre med svarta men dessa kan ändå funka. Älskar hela cry baby feelingen, ja menar det är ju en av mina absoluta favorit filmer ändå. Så funderar starkt på att beställa hem detta när det kommer in igen.

 

Rosa byxor näe tror jag tar blåa hellre då.

 

Se så fin den är. (Bild lånad av Cinderalley på bdb)

 

 

SEEEEEEN så hittade jag äntligen klänningen jag har letat efter. Den ska beställas!!!

 

och dem ska jag ha!

 





Mugler fashion show.




Älskar hur Lady Gaga strosar fram hur lätt som helst i de där sjukt höga skorna. Älskar Infected Mushroom feelingen på musiken också.


Old.


Ett utdrag från ett inlägg ur min blogg 25 januari 2009.


Är jag den ende som känner att jag anstränger och kämpar för vänskapen när de andra inte verkar bry sig? Det är otroligt frustrerande och ibland känner jag mig så ensam. Varför får man aldrig nånting tillbaka? Är jag mindre värd? Är jag mindre älskad? Jag älskar mina vänner men ibland får det vara nog. Visst ibland går det upp och ner beroende på vad man känner och hur man mår just från dag till dag men ska det verkligen behöva vara så nästan alltid? Ska jag nästan alltid vara rädd för att de tider då allt känns så bra, behöva vara orolig för att nånting ska komma ivägen och allt ska bli dåligt ett tag, för just nu känns det som om vi är i en sån period igen.


Ta vara på era vänner. De kan hålla livet ut och är nästan det bästa som finns. Låt ingen eller inget komma ivägen för vänskapen. Det värsta jag vet är att bli sviken och att bli lämnad ensam. Jag vågar inte lita på folk längre.

Öpnna ögonen, jag finns alltid här och är alltid redo att lyssna. Det är inte ok att "glömma" bort en vänskap för att du är upptagen med någon annan eller annat just då och sen komma tillbaka och tro att allt är ok? för det är det inte och vänner har faktiskt också känslor. Vakna upp och inse att vänskap är det bästa du kan få och ingenting man leker med.




Tänk om jag redan då visste hur allting skulle bli, tänk om. Det gör så ont i mig att läsa sånt här från förr, hur jag ibland kunde känna mig så ensam och övergiven, men det var verkligen ingenting då jämfört med hur det är nu. Nätterna är min värsta fiende, det är då jag tänker. För varje dag som går och för de dagar då jag tänker på det går det sönder i mig lite till. Undrar om jag kommer bli hel igen? Kommer nog ta ett tag till. Tänk att en människa kan lida så mycket av sånt här, som kan ta åt sig så mycket, som kan bry sig så mycket om det ibland när man vet att det inte tjänar något till, folk har gett upp för längesen, jag har gett upp, men ibland inte alls. Livet går tydligen vidare men jag hoppas att jag ska vakna upp och inse att det bara var en mardröm men jag vet att det aldrig kommer att bli så men jag kommer alltid hoppas.

Min månad.




Äckligvasaloppsvecka.


I lördags sprack ju mina planer somsagt fast det gjorde egentligen inte så jättemycket men hade ju hellre stannat hemma i Mora än åkt till Malung och jobbat. Söndagen var värst med mest folk, fick as ont i fötterna efter ett tag så jag knappt kunde stå på dem. Sen kom det in en massa konstiga människor som ställde konstiga frågor som bland annat har ni efterätt? glass kanske?, beställer man från bordet eller vid kassan? Många konstiga frågor fick jag förra året på dansbandsveckan också som tex har ni vin? Lol? Har människorna aldrig varit på en pizzeria förr eller? Eller vad har de varit på för slags pizzerior egentligen? Folk slutar aldrig att förvåna iallafall.

Nu till helgen ska det jobbas igen, dock vet jag inte om det blir tre dagar eller två men hursom så kommer det bli jobbigt och jag vill verkligen inte, hatar vasaloppsveckan. Men anyways sen efter denna helg är det typ två helger till så ska jag och mina tjejer förhoppningsvis fira min födelsedag i Västerås, lite omväxling för på måndag den 21:a blir jag tant och fyller 22.

Sen måste jag ju dricka lite vin med Soffy också!! Viktigt!

Mother Monster.