Mora festival & öltält!


Snart kommer Emma hit och resten av tjejerna. Vi ska "fira" Emma eftersom hon fyller 20 nästa helg men ingen kan vara med och fira henne då. Vi ska äta pizza och sen ska vi kröka lite innan det bär av till Mora festivalen och öltältet, jag hoppas virvelvinden inte är dyr att åka för jag måste åka den, haha.


Igår var det jättetrevligt på Classic car week fast jag hade lite roligare i tisdags men det måste nog ha varit vädret. Det bästa igår var att vi fick cruisa runt i en fin gammal bil, nämligen en Chevrolet årsmodell 50, helt jäkla underbart var det. Jag var riktigt jävla nöjd och det kändes liksom aah det här är livet, det här är menat för mig att jag ska göra, haha. Det regna lite och vi hade det trevligt så det var ett bra avslut på det hela även fast det tar slut på söndag men ja jag hade lätt varit där nästan varje dag om jag hade haft tillgång till en gammal bil. Fick en trevlig komplimang av en ganska snygg kille också som tycket jag var tjusig, hehe.

Bilder kommer nog sen, min kamera är paj så jag måste fixa det på något sätt men är är lite bilder på snyggingen Lady Gaga!











Puss på att hon är så bra!








Nattens "vill ha lista"


Kom hem från Classic Car Week för två timmar sen, orkar inte skriva om det just nu men det kommer ett inlägg om det imorgon. Då blir det även en sväng ner på stan, Statoil, middag hos Emma och öltältet på Mora festivalen.


Ni får istället en bild på alla saker jag vill ha inatt...









Classic Car Week 2009


Jag var ganska full när jag skrev denna sammanfattning av kvällen och jag orkar inte ändra småfelen så njut och läs, haha.


Jag är ganska full just nu men jag ska försöka sammanfatta kvällen och skriva rätt.


Det var ganska krångligt i för/eftermiddags då vi vips bestämde oss för att dra till Rättvik dagen därpå. Soffy var på, Kierstin var på och likaså Emma men vi hade två chafförer men ingen bil. Dagen efter var det samma sak fast vi lyckades tillslut fixa en bil tack vare Kierstin :) Tack! Dock en audi men lika gött det med. Soffys pojkväm Adde skulle köra. Sen krångla det sig med Emma eftersom hon inte riktigt visste om hon skulle sitta barnvakt eller inte men det visade sig att hon skulle göra det iallafall sen så jag och Kierstin hämtade upp Soffy på tågstation efter hon jobbat klart, hämta Adde och sen handlade massa cider på bolaget, köpte snus och drog iväg till Rättvik med Elivs musik i högsta hugg plus en massa krångel med att hitta bra musk på de andra konstiga skivorna men det gick bra.


Ganska mycket bilkö så vi tog en imväg när vi kommit till Rättvik, parkerade och började vandra neråt mot centrum. Vädret var fan underbart, TACK OCH LOV! Har inte varit det på år och dar men det var verkligen härligt sommarväder, varmt och skönt. Medans vi vandrade beundrade vi alla fina jävla bilar, dreggel <3 Sen till Sibylla och chillade och Soffy och Adde åt burgare. Vid detta lag hade jag fått i mig två cider. Ewe kom förbi med hennes kompisar, trevligt som fan så vi vandrade ner med dem på stranden/gräsmattan och satt och parka, drack ch lyssnade på deras sköna musik ur en fet högtalare, kändes fan som festival <3.


Vi kasta kottar på en kille som hade däckat, rökte, drack, snacka, skratta och annat mys. När det blev lite mörkare försvann Kierstin ett tag och jag, Soffy och Adde gick runt lite för att leta efter henne och kollade runt lite på marknaden. Carro skulle varit där, vi hitta jättefina hårspännen :D. Tillslut hitta vi henne och drog för att köpa pizza :D Soffy och Adde köpte strips och jag och Kierstin dela på en pizza som vi bara fick betala 20 kr för. Två av mina kusiner jobbade där och våran vän äger stället efter oss, höhöhö. Som Soffy sa, man ska fan känna Deniz, haha xD. Före i kön kom vi med :) Runt 23.00 åkte vi hem, proppa i oss pizzan på 2 minuter och Kierstin var full och kåt ;D


Väl i Noret så skulle vi tanka och jag och Kierstin vart inte mätta på halva pizzor så vi tog drive in på donken och det böev 3 cheeseburgare plus en pommes till mig och en cheeseburgare till Kierstin :D. Fyllemat <3 Nu är jag hemma och blev fullare, spelade kort med min familj i mitt tillstån och lyckades vinna 50 kr :D är jag skön eller? :)


Iallafall det var helt bäst och jag ska fan dit igen, tack Soffy, Adde, Kierstin och Ewe :D


Min fucking kamera funkar inte heller men Soffy knäppte lite kort som nog kommer sen.


Haha!




Seg onsdag!


Hej, har inte haft något speciellt och skriva om. Jag har funderat på det där med folk som uppdaterar sina bloggar flera gånger om dagen, att de verkligen hittar saker att skriva om hela tiden och det kan vara allt från hej nu ska jag duscha till typ sminktips. Jag har försökt att göra som dessa människor men det går fan inte. Ibland har man faktiskt inget att skriva om och då är det ju tråkigt om man ska försöka fast man inte har lust. Aja. Idag har jag bara suttit hemma och slappat. Imorgon tror jag att vi åker till Classic car week igen i Rättvik fast Kierstin kör och ingen Sofie och Adde utan bara jag, Emma, Kierstin och nån mer kanske, hade sjukt kul igår kväll, kanske postar den långa sammanfattningen efter detta inlägg.

På fredag är det födelsedags middag hemma hos Emma i Bonäs eftersom hon fyller 20 nästa helg men eftersom jag och Tess ska jobba då så hinner vi inte fira Emma den dagen så det blir nu på fredag och sen Mora festivalen som går igång imorgon och öltältet ska vi satsa på i år eftersom det inte blev av förra året.


Jo jag hitta en skitsnygg klänning på en random tjejs blogg, klänningen är från H&M som hon hittat i butiken men den finns inte online och jag vet inte varför? Kanske är slut? Kanske inte kommit upp än? Vad vet jag. Jag vill iallafall jättegärna och då menar jag JÄTTEGÄRNA ha den! Fan.




Damn, den hade fan suttit snyggt!





Äntligen lite sol!


Äntligen är det lite nice väder och inget jäkla regn, bra till cruisingen i Rättvik också. Nu har vi en chafför och en bil, dock en audi men det spelar ingen roll. Det blir Sofie Lampinen, hennes pojkvän Adde som kör, jag, KJ och förhoppningsvis Emma om hon nu inte ska vara barnvakt och det hoppas jag inte. Vi lär dra nångång vid 16.30, lite drygt om en timme och jag kom på nu att det är nog bäst att jag klär på mig och fixar mig innan det är dags. Jag hoppas det blir trevligt, vi ska dra en sväng in på bolaget också för att köpa lite cider, Jag hoppas verkligen Emma kan följa och jag hoppas dey blir kul och att vädret håller.


Lite snygga bilder på Nicole Richie @ "Lady Gaga" kan jag också bjuda på.








Riktigt snygga bilder.







Jag tror att jag blir galen!!


Jag behöver verkligen shoppa, I really really need it!! Baaah.


Aja imorgon hoppas jag att vi drar på Rättviks cruisingen, vi har två chafförer men ingen jäkla bil än så jag hoppas vi lyckas fixa det imorgon annars blir jag en ledsen flicka.












Liten uppdatering..

Har skrivit två inlägg om helgen men nåntong har fått det att raderats..jdhsjsdfgjydgsjfkjyegfybjmhdvsguy fucking bdreyjgf!!!!

Aja kort sammanfattning av helgen som varit..

I fredags var det fest hos Johanna med mycket skönt folk. Blev stulen på fyra eller fem öl och det sög men aja annars hade jag det jättetrevligt, blev inte alls mycket bilder. Hade stressat som fan innan också.

Lördag var det fest igen fast med lite annat folk. Martinas place och Stockholms killarna. Roligast var lätt när jag, Linn och Emma dansade och hade det super inne i det lilla datarummet när vi svängde loss till soundtracksen till filmen Deathproof. Grät en liten skvätt också när vi spelade Beat it med Michael Jackson. Tänk att det gått en månad nu, helt jävla sjukt. R.i.p. Sen vart det wasa och där var det jättemycket folk, blev lite för mycket för mig efter ungefär tre timmar så jag gick hem men det var trevligt och stötte på en massa folk man kände, lite nostalgikväll.
 
I söndags var det bakis pannkaka hemma hos Maria och det var gott och trevligt. Var även och sökte jobb på bion i Mora med en vääldigt flummig chef men han ska iallafall höra av sig med tiderna för jag ska få provjobba om tre veckor, hoppas det går bra. Jag vill verkligen ha ett jobb men mest ser jag fram emot nästa helg då jag ska jobba i öltältet och förhoppningsvis tjäna ihop en bra summa pengar.

Idag har det inte varit en sån bra dag, idag var det lite av en ångest söndag fast på en måndag. Pappa gjorde det hela inte mycket bättre heller, suck. Jag måste ta tag i vissa grejer som fan, annars kan jag lika gärna dö. Jag hoppas jag kan åka till Rättviks cruisingen imorgon, hade varit riktigt trevligt. Får se hur vädret blir och jo en shopping dag i Borlänge behöver jag också!


Två bilder från i lördags, orkar inte lägga upp några andra.








Nu ska jag deppa lite.





Oops..


Oj sorry har inte uppdaterat på några dagar men jag har haft en massa saker att göra och det har hänt massa grejer som kommit ivägen men jag lovar att jag skriver imorrn och uppdaterar er med det som hänt.







Den nya trenden?


Hittade en artikel på aftonbladet om den nya "trenden". Typ rakade ögonbryn? Jag vet inte vad jag ska tycka om det men det är snyggt att ha den looken på modeller å catwalken eller till fotosessioner men inte att gå runt så vanligt, hellre med ditmålade bryn isåfall. Haha jag tyckte det var ganska kul eftersom jag la upp en bild på mig med bort retuscherade ögonbryn för någon dag sen, slump? Haha.


Vad tycker ni?





Hot or not?





Hejdå finnar!


Nu har jag seriöst fått nog. Jag är trött på ha en dålig hy med massa finnar och röda partier. Så idag började jag med att köpa krämen basiron 5 % eftersom jag hört att det skall vara bra, funkar det inte så höjer jag styrkan till 10 %. Den kostade 99 kronor på apoteket. Sedan ska jag också köpa ansiktstvätt och ansiktsvatten från märket vichy och även en annan kräm som heter Joey tror jag men jag måste först skaffa fram pengar. Jag hoppas dessa produkter kommer att hjälpa för annars blir jag galen och går till en hudläkare.









E.T phone Deniz?


Say what? Hehe. Nej men idag var jag en sväng ner på stan för att träffa Johanna och Lali en sväng för bolaget, blev en hel del men jag ska fortfarande köpa åt mig själv också. Festen var tydligen nu på fredag och inte på lördag som jag hade trott, lika bra det eftersom det är snart. Jag ska iallafall ha skitkul, det behövs verkligen efter en massa jobb i Malung. Jag har även fått typ 2-3 jättestora finnar på hakan som gör jätteont och sticker ut som fan och det är skitfult! Jag hoppas de blir mindre eller försvinner helt tills helgen. Inte konstigt att ansiktet reagerar såhär efter stressen på jobbet, suck.

Jag funderar på om jag ska ta och köpa en industrial smycke imorgon eller på fredag, vill verkligen pierca mig i örat nu! Sen måste jag även hämta mina "uggs" på Statoil. Ska bli spännande, hoppas de sitter bra.











Lyckades redigera bort en finna iallafall..





Hipp hipp hurra!


Grattis Therese som fyller 20 år idag, nu är det bara Emma och Linns tur att fylla år sen är vi alla stora tjejer, haha. Nej men ska strax åka hem till Tess i Östnor för att käka hemgjord pizza och annat. Jag hinner alltså inte uppdatera mycket ikväll, kanske ett inlägg när jag kommer hem. Det regnar fortfarande och det suger, svensk sommar var det ja.





Grattis Therese.





The Rachel Zoe project!


Hm jag har blivit beroende av ännu en serie nämligen the Rachel Zoe project som handlar om Rachel Zoe som är kändisstylist i Usa och man får följa med henne i vardagen, när hon hjälper sina kunder och så vidare, hur kul som helst tycker jag eftersom jag gillar sådana program. Jag är en sucker för fashion serier som top model, stylista, project runway och liknande men ja realityserier är fan awesome. The Hills är jag helt galen i och det är ju uppehåll i det ännu en gång även om det känns som om det var nyss och det suger att Lauren Conrad inte vill vara med längre. Jag brukar gå in på mtv.com och kolla på serier gratis. Sitter och klickar på The City och undrar när fan den ska börja igen så man kan hålla tankarna borta från The Hills tills den går igång igen. Paris Hiltons my new BFF är jag också beroende av, nu är jag inne på andra säsongen i Usa, har även kollat på den hon hade i Storbritannien. 16 and pregnant, Real world, Run's house är också några exempel.

En annan sak är att jag är helt galen i matlagningsprogram och då menar jag speciellt tävlings serier. Jag är galen och då menar jag GALEN i Hells kitchen sen också Top chef, Gordon Ramsey's kitchen nightmares och the F word. Hur jäkla kul som helst. Älskar man mat så gör man, haha.


Sen har jag fått nya favorit designers när jag sett på The Rachel Zoe project nämligen Zac Posen och Oscar de la renta.




Zac Posen.




Zac Posen. Damn jag skulle inte banga på den rosa.




Oscar de la Renta.



 The Rachel Zoe project.


 
 
Rachel är väldigt smal, för smal , vill ha hennes ögonfärg och hon shoppar som en galning men det gillar jag, hehe.


                                

Snyggaste brillorna har hon jämt också.








Blank face.


Jag testade att ta bort mina ögonbryn på en gammal bild, haha shit det vart verkligen skillnad. Man ser ju inte klok ut utan ett par ögonbryn och det bevisar bara att de gör mycket på ett ansikte såsom hår på skallen också gör. Hade man inte haft hår eller ögonbryn så skulle man se väldigt tråkig ut men jag har alltid funderat på att testa att raka av mig brynen för att måla ditt ett par egna för att testa eftersom många med ditmålade bryn ser mycket bättre ut än när de hade sina egna men fatta vad drygt att måla dit dem ibörjan innan man lärt sig tekniken. Skönt att slippa noppa dem hela tiden och bara raka av det så fort det kommit nya, fast jag pallar fan inte stubb. Naturliga bryn är också väldigt snyggt men jag är väldigt kluven eftersom jag har ganska konstiga själv.

Utåt finns det bara små tunna hårstrån och ganska mycket mer inåt så jag måste måla dit lite för att det ska se bra ut. Aja vi får väll se, nångång kommer jag nog att testa.


Nu hitta jag inte före bilden men ni ser ju ändå hur jag skulle se ut utan ett par ögonbryn, lite sådär cancersjuk.




Snyggt?

Regnig måndag!


Regn, regn, regn och åter regn. Jag blir så deppig av vädret och idag är inte min dag. Jag hade ont i magen imorse så jag kunde inte träffa Julia alls innan hon åkte tillbaka så det sög men fick gå ut senare iallafall för att ge Carro hennes pengar och handla lite på ica. Jag var ful i håret, kläderna satt inge bra och mitt ansikte är inte min kompis. Har fått massa jävla finnar. Speciellt på hakan, de är stora och gör ont och jag hatar det!!! Fatta att sånt kan förstöra ens dag.

Vi skulle ju kanske åka till sommarland i veckan men vi verkar inte ha vädret på våran sida men vi får se, man kan ju alltid hoppas. På fredag ska jag ner till bion för att prata med chefen där om att jag är intresserad av att jobba där eftersom han behöver en nu när Kj ska flytta så jag är fett nervös och hoppas att jag får det. Skulle inte förvåna mig om jag sumpa det eller gjorde dåligt intryck, jag har fan aldrig tur med något. Får jag jobbet så kommer jag bli så jävla glad! Ni anar inte! Det kommer även bli mitt första riktiga jobb som inte tillhör min familj och jag kommer få en riktig lön, wihi. Jag har även fått ett två dagars jobb på Musik och motor i Älvdalen den 7-8 augusti. Jag kommer stå med Carro i öltältet och ge folk sin alkohol och jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer at få för det men en tusing lär det ju ändå vara, fast Jackson fyller 20 den lördagen men jag hoppas hon kan flytta firandet en vecka fram för jag behöver pengarna. Ett stort tack till min babe Carro som fixat det! Puss.




Gammal bild jag redigerat lite slarvigt.

Got2have


Asså det går nästan inte att beskriva men ibland får man så mycket ha begär att man blir helt tokig. De flesta vet nog vad jag menar. Jag önskar att jag hade riktigt jävla mycket pengar, att jag var snor rik så jag skulle kunna köpa alla kläder och andra saker jag skulle vilja ha. Jag skulle aldrig bli en såndär brat som var onödigt spoiled utan jag skulle köpa de saker jag ville ha, spendera det bra och spara fast iofs så vet man aldrig eftersom för mycket pengar kan förändra många men jag tror inte jag skulle hamna i det facket, hoppas jag inte iallafall.  Jag har så mycket ha begär så pengarna inte räcker till. Fatta vad kläder och accessoarer kan få en lycklig!  Kanske för stunden men ändå. Me want's anyway.


Några saker jag skulle vilja ha just nu är:

* Massa snygga kläder.
* Massa snygga skor.
* Massa snygga och coola accesoarer.
* Körkort.
* Snygg bil/bilar.
* En behandling för ansiktet så jag slipper finnar för alltid.
* En plasma tv.
* En ny snygg telefon.
* En liten laptop.
* En till snyggare bättre ipod.
* En systemkamera + tillbehör.
* En laserbehandling till mina ögon.
* Laserbehandling till oönskad hårväxt.
* Massa jävla god mat, gärna en kock.
* Ett fint hus till min familj.
* En egen snygg lägenhet i Stockholm.
* Resor.
* Tatueringar.
* Piercingar.
* En egen frisör.

Ja listan kan fan göras lång... why God? WHY????  Jag önskar att jag kunde trolla, fan!






Veckans cravings!

I'm free!


Äntligen slut på dansbandsveckan och långa pass på jobbet, fan vad skönt! Åkte runt 13.00 igår och kom hem 05.30 imorse, alltså ungefär 15 timmar på jobbet, god damn. Men det var inte så jättejobbigt som jag trodde att det skulle bli. Såg en kile jag bevakar på bdb som heter gaycore där, han har en ganska stor septum ring, för stor till och med och det var väldigt otippat att se honom i Malung men men. Idag är jag seg och Walk the line går på tv ikväll så det ska bli kul att se den, hoppas den är bra. Imorgon ska jag träffa Julia innan hon åker och se vad veckan har att erbjuda.





BRB sova/Jobb.


Somsagt massa jobb och knappt någon uppdatering på bloggen, yeye. Imorgon är den näst sista dagen, can't wait to have it over with. Kommer bli sjukt skönt. Sen väntar massa kul, till exempel att jag nog ska pierca industrial och gå på fest hos Johanna lördag nästa vecka, loves it.


Godnatt, ska upp om 4 och en halvtimme, suck.

Money, money, money!


Åh jag vill verkligen inte till jobbet! Jag har ont i magen eftersom jag gruvar för det och bara vill ligga kvar i min varma säng. Killen som ska köra oss till Malung tror jag är 15 minuter försenad och jag hoppas han blir ännu mera försenad, till min fördel såklart för då får jag jobba mindre timmar. 12 timmar är fan inte kul, det är alldeles för länge. Sen har jag ju två jobbdagar till, fredag och lördag and it sucks. Jag vet att detta är en väldigt bra träning för mig eftersom jag typ aldrig jobbat riktigt men skulle jag jobbat någon annanstans hade jag nog inte jobbat mer än 8 timmar och hade säkert haft lite roligare. En pizzeria är inte så himlans kul.


Jag ska börja skriva på ett CV också som jag aldrig har gjort förut så det ska bli lite trixigt sen ska jag börja söka jobb i Stockholm så att jag kommer iväg någongång. Få jobb, hitta lägenhet, flytta och söka till högskola till våren, sounds like a great idea!

Drop it like it's hot!


Höhö nämen jag är ju såå bra på rubriker, not! Idag sov jag till 16.00, värt! Sen en sväng ner på stan med Linn för att köpa lite foundation och annat smarrigt, kommer nog upp lite bilder sen när jag har laddat klart batteriet till kameran. Tre dagars jobb väntar och det ska bli så jävla skönt att ha det gjort sen för sen har jag bestämt att jag ska ha en massa kul. Naeej nu ska jag äta lite choklad munkar och kolla på tv.

Inne på ICA:

Jag: Hm jag vet inte vad jag ska köpa? Chips med dipp eller knäckebröd? Båda är ju så gott.
Linn: Ja chips är gott men knäckebröd är ju nyttigare. Ta knäckebröd så får du i dig lite fibrer!
Jag: Men jag behöver ju fett :(, så jag ska käka knäckebröd och dricka redbull spm snacks?
Linn: Ja redbull och knäckebröd lär ju vara gott, en fin combo.

Lät kanske inte så kul men enligt mig var det, sen föreställer ni hela konversationen med övderdriven dalmåls snack.





Tråkig hemmakväll.

12 timmars jobb.


Jag är helt utmattad. Svettades och hade ont i ryggen. Blev väldigt irriterad över vissa kunder också, typiskt en vanlig dag på jobbet kanske? Jag har räknat ut om jag får mellan 80 till 100 kronor i timmen de totalt fem gångerna jag ska jobba, alltså från 9-12 timmars pass ungefär så ska jag få runt 3920-4000 nånting som lön och besvär haha. Jag hoppas jag får ett par tusen iallfall så jag kan shoppa lite kläder, resa till London, Sthlm osv. Kommer inte hålla i de pengarna särskilt länge innan de ryker fort som attan.

Imorgon är jag ledg, skönt som fan! Men sen ska jag jobba, torsdag, fredag och lördag och det suger, buhu. Men money money in my pocket! Imorgon ska jag fika, hämta ut lampor till mig och mina syskons rum, köpa foundation och slappa. På söndag ska jag även träffa Julia innan hon åker tillbaka, de andra ska till Tess stuga utanför Falun över helgen men jag hade inte tänkt följa med ändå, verkar boring haha. Nej men tror fan man ska slagga nu. Hörs.


Outfits från lookbook.nu jag inte skulle banga på.









Hi sexy.


Idag var jag hemma från jobbet igen, var ganska skönt men jag sov till 17.00 så det var inte så kul. Hade velat gå en runda nere på stan men men. Jag hoppas morgondagen går fort och jag inte stressar sönder och förhoppningsvis är ledig på lördag så jag kan vara med Julia som kommer hem och hälsar på från Norge, annars får jag träffa henne på söndag. Jag längtar till nästa vecka för då är Johanna och Lali hemma och då ska vi festa, göra drinkar, kolla sex and the city, sommarland kanske och annat mys, ska bli riktigt trevligt. Sen ska jag nog passa på att pierca industrial så Lali kan pierca mig billigt, ska bara köpa ett smycka också. Sen så hoppas jag på bra väder också för denna vecka suger det hårt.


Jag hittade lite roliga saker på en hemsida som jag glömt namnet på men skriver om senare.









Jag är väldigt dugen på den första eftersom jag vill ha en rosa ipod men har en ful silver men de andra är också väldigt söta. Det är alltså ipod skal. Den sista grejen är en laptop bricka med en dyna under, väldigt praktisk!

Kan det bli segare?


Fyfan vad seg jag är. Sov till kanske tolv och cyklade till ica, jaa jag cyklade till ica haha. Ligger bara hm 2-3 minuters gångavstånd från mitt hus men jag orkade inte och det regnade så att slippa bli blöt så cyklade jag. Dansbandsveckan har gått igång i Malung och slutar lördag nästa vecka. Det betyder att jag har sex dagars jobb framför mig, från ungefär 10-11 på morgonen till 22-23 till kvällen om nu inte pappa får fnatt och vill att jag stannar till 04.00 på morgonen eftersom de har nattöppet. Min yngsta bror kom hem nyss med en bekant som kört honom hit från Malung och mamma och pappa är kvar till fyra.Sen sova ett par timmar innan det är dags igen, drygt. Jag hoppas jag slipper jobba natt, kommer vara helt utmattad och att det varken blir långtråkigt eller för stressigt. Har ingen aning om hur det brukar bli under den veckan där.


Något jag säkert tagit upp förut är att jag hatar att servera människor, inte alltid men för det mesta. Jag vet inte riktigt varför heller men jag känner att det inte riktigt är min grej och känner mig underlägsen eller vad man ska säga. Jag gillar heller inte när människor kollar på en när man jobbar och då menar jag när man plockar från borden eller liknande. Jag jävligt kass på huvudräkning och jag vet inte riktigt varför men det är väldigt dåligt eftersom jag inte kan räkna när folk ska ha tillbaka sina pengar och tyvärr så har vi en kassa som inte räknar ut hur mycket växel man ska ge tillbaka så är det höga summor så knappar jag in på miniräknaren. Pinsamt värre!!! Försöker dölja det för att inte känna mig dum men jag gör det iallafall och det suger, synd att man inte är en Einstein.


Jag köpte andra Twilight boken av fyra för kanske lite mer än en vecka sen som jag inte påbörjat. Jaa jag vet inte varför jag är så jäkla seg men jag glömmer bort att läsa men när jag väl kommer igång så går det fort som fan. Alla andra har ju läst klart alla böcker och till och med börjat läsa dem på engelska. Fan vad efter jag är men jag läste ut första boken på nästan tre dagar i Turkiet och då hade jag knappt någon tid. Nej dags att börja kanske? Ska kolla lite Family guy med lillebror först.

Joo jag har nog aldrig haft så kul, svettats och röjjt så mycket till en låt på Wasa förut, gissa vad det var för låt? Billie Jean såklart! Hihi.




Jag vill vara snygg!


Satt och snackade lite om tatueringar med min moster och min mamma för någon vecka sedan. Min moster ville göra något på benet och det vill jag och mamma också men vi vet inte riktigt vad än. Mamma och moster vill ha blommor och snirklar och sånt där skit men morsan vill också ha ett hjärta plus våra namn, alltså hennes barns namn. Om jag letar och hittar ett ungefärligt motiv eller ber tex Magnus rita upp så kan jag passa på att tatuera in något också. Skulle vara kul att göra en mor och dotter tatuering tex på nedre delen av benet men jag vet inte vad jag skulle vilja göra isåfall. Kanske körsbärsblommor? Eller något annat? Jag har ingen blekaste aning. Sen vill jag ju också tatuera in ett gammalt foto på min far och min storasyster men jag måste hitta en skillad tatuerare som är svinbra på porträtt och så vill jag vänta ett tag med det eftersom jag vill gå upp mer i vikt så armen blir bredare. Mina pistoler  hoppas jag kunna göra snart också.


Något jag alltid har varit lite sugen på är att tatuera in mig själv som teckand figur på armen och annat tjoffs. Hade varit riktigt jävla snyggt men vettefan vem som kan rita upp något sånt? Wez kanske?

Här är en tecknad version av pinuppan Dayna Deluxe.




Skitsnyggt!



En annan sak jag önska att jag hade är stora ögon. Carro och andra kompisar jag har haft har haft skitstora ögon, jag tycker det är så snyggt och speciellt om man har en snygg ögonfärg som jag inte har. Stora ögon, melerade gröna ögon eller honungs bruna ögon, mindre näsa, fylligare läppar, lite störra bröst, mer fett på kroppen, lite piercings, tatuerad arm och kortare längd vill jag ha. Då skulle man ju nästan vara perfekt! Men nej, det flesta går ju att fixa men had ju varit nice om man hade fötts så. Fan.




En som har stora fina ögon är Victoria på myspace. Hon är så snygg. Fast hon är typ rosa/rödhårig nu.

I love saturdays!


Äntligen lördag. Om ungefär en och en halvtimme ska jag hem till Carro för att förferra med henne, Linn och Emma för att sedan dra up på krogen. Var ett tag sen nu, hoppas det är mycket folk ute. Var inne på bolaget och köpte fem öl till Emma, en varsin rosevins förpackning eller vad man nu ska kalla det, kosta typ 52-59 kronor för en liter och sen har jag och Linn lite kvar från det vita vinet och så köpte jag även en 7,0 cider, fick bara lov hehe. Jag vill fan bli riktigt full, ha kul som fan och röjja på dansgolvet. Hoppas det finns snygga killar på Wasa, haha like that's gonna happen. Nej men full vill jag bli men inte så att jag spyr och flänger runt som ett drygo eller hamnar i någon slags koma/svimmlöshets tillstånd då jag inte kan stå på benen som  jag blev en gång när jag drack en hel del vin i Ryssa för två år sen. Kunde inte stå på benen haha.


Jo sen bor det en jättesöt tant typ under oss tror jag som är jättetrevlig. Hon brukar ge mig jättesöta komplimanger haha. Idag när hon kom ut ur hissen sa hon oj vad fräck du var, jag blir jätteglad när jag får se olika annorlunda stilar och då syftade hon på min lugg. Men aja ska försöka få i mig något, vi har fan inget gott hemma men ska ändå inte äta mycket = blir full snabbare, haha.




Så här ser förpackningarna ut nuförtiden. Köpte två stycken av detta märke fast rose plus ett annat jag inte minns namnet på.

Äntligen helg.


Har jobbat mitt första 9 timmars pass i Malung och det var drygt ett tag eftersom jag mådde illa och hade huvudvärk men sen kom jag igång och det flöt på ganska bra. Hoppas dansbandsveckan går ungefär lika fort och jag tjänar ihop mycket cash. Har ont i knät eftersom jag stått upp mestadels av tiden och lite i ryggen med och imorrn blir det kröka, vattenpipa och krogen. Nu orkar jag inte skriva mer. Godnatt.






Jag äslakr Adidas jackor men jag är kluven, vet inte alls vad jag vill ha. Vill egentligen ha mörkgrön och typ marin blå men den svarta och röda vill jag också ha men vilken ska man slå till på först? Svart passar till allt men är ganska boring och rött går inte alltid ihop med rött hår eftersom jag planerar att färga igen men aja lär ju skaffa båda så småningom iallafall..

Nike Air force II


Uh vad jag fearar för nästa vecka, jag vill verkligen inte! Jag vill att det ska bli helg och jag vill att det ska bli vecka 30. Jag har hittat skitsnygga Nike skor. Har alltid velat ha snygga svarta med någon spexig färg och svart och lila är ju skitsnyggt ihop, skulle inte bangat på nån röd detalj eller rosa tillsammans med svart men lila är nice det med. Vill ha vita också men jag har inte många kläder som går ihop med vitt och vita skor är inte riktigt min grej men nångång då jävlar, haha. Nu ska jag typ göra lite te och glo på någon serie jag hittar på internet.






På denna bild ser de lite blå ut..




Dessa var också ganska fina.

Fy skäms!


Jag la mig 06.00 igår eller om man ska säga 06.00 imorse och gick upp runt 16.30 fast jag hade vaknat upp minst 10 gånger mellan där. Asså det här börjar bli oacceptabelt, jag går upp alldeles försent och missar en hel jävla dag och vips så är det kväll igen, inte kul. Ska försöka vända på dygnet, fast det kommer bli svårt. Fast imorgon ska jag vara på Siljans trafikskola 08.30 och med 800 kronor i plånboken för en risketta/teori som man måste göra, tre timmar lång. Good efter de får det bli frukost och lunch med Carro.


Hittade skitsnygga t-shirtar och vans.










Ge mig allt.

Inspiration!


Hade så tråkigt så jag gjorde ett litet kollage med människor med snygga outfits som man kan använda som inspiration, hähä.





Lookbook


Jag gillar att kika in på lookbook.nu ibland och få lite inspiration och se hur folk klär sig över hela världen, väldigt intressant. Jag ska prova och se om jag också kommer med i lookbook.

Här är några urval..

















Btw här är apsnygga skor jag hitta på modekungen.se



Cold heart


Jag åkte till Istanbul med rädsla i magen, förvirring i skallen och en förväntan. Jag var skitskraj men ändå lite förväntansfull. Jag åkte dit i ovisshet om att vi kanske skulle ses nångång under tre veckor eller inte. Jag tänkte på det nästan varjedag att du kanske skulle dyka upp runt hörnet eller tvärs över gatan när jag var ute. De två gångerna jag gick förbi inte alls långt ifrån ditt hus, ditt område, vårat gamla område, var jag både rädd och nyfiken på att jag kanske helt oväntat skulle få se dig. Vad skulle du göra? Vad skulle jag göra? Skulle du hälsa om du såg mig? Skulle jag hälsa? Skulle vi titta varandra i ögonen och sen titta ner och gå förbi varandra utan att säga något? Skulle jag få panik? Skulle du få panik? Skulle jag eller du gömma oss? Gå ned för en annan gata eller runda hörnet? Det var miljontals frågor som gick runt i mitt huvud när jag tänkte på vad som skulle ske om det hände. Skulle jag vara modig och gå hem till dig, träffa din fru, ditt barn och kanske även dig? Skulle jag våga det? Skulle du välkomna mig när jag kom in eller ge mig hatiska blickar för att jag kommit? Skulle jag låtsas om ingenting och vara glad eller skulle jag bristit i gråt? Jag vet inte. Jag lyckades aldrig iallafall.


Det närmaste jag kom dig under dessa långa, alldeles för långa tre veckor var två väggar emellan. Du visste att jag var där jag var och jag visste att du var där du var. Jag stod vid dörren och kikade ut i mån om att jag kanske skulle få se dig litegrann om du kom ut för att gå iväg, jag väntade, gömde mig lite men du kom aldrig. Du vågade inte gå ut, du satt där inne för du var för skraj, för feg för att du visste att jag var där. Du undvek en svår situation, jag klandrar dig inte mycket men jag var arg för att du aldrig kom ut ändå, mest för min egen skull. Jag såg aldrig en skymt av dig men jag fick iallafall höra din röst en gång under din balkong. Det var inte med meningen att jag skulle stå där och att du skulle stå ovanför, jag var där med din bror för att han fick lov att gå hem en snabbis och du råkade bara vara där uppe och jag där nere för att jag inte ville råka på dig men ändå hoppades lite. Du lät precis som förr.

Du undvek mig, du var för feg för att träffa mig. Du ville nog inte bli påmind av allt vi gått igenom, hur mycket vi älskat varandra genom att träffa mig för att du skulle bli för sårad, för ledsen. Jag förstår lite men ändå inte. Din fru vill inte träffa mig, hon vill inte att du ska träffa mig för att hon är rädd för att du ska falla tillbaka till mig eller bli ledsen och påmind om förr. Jag förstår lite men ändå inte. Det är det förgångna nu, du har din lilla familj, du har gått vidare, likaså jag, kunde du inte bara vara en man, stå för det du gjort och bara sluta tramsa som om du vore 10 och bara träffa mig? Det skulle säkert göra ont men lika bra att ta det nu än nästa år, ska det vara likadant då? Om några år till?

Din jävla idiot! Jag hatar dig! Du sårar mig så jävla hårt med ditt beteende, med att du finns där nära men ändå så långt borta. Jag hatar dig för att du undviker mig, beter dig som en unge och inte står upp och är en man. Du är så jävla feg, så svag, så löjlig så jag vill slå dig. Jag hatar att du får mig att hata dig. Jag hatar att jag fortfarande ibland saknar dig, våra minnen och allt annat. Jag hatar att du fortfarande kan få mig att gråta, att deppa för att det inte blev som jag ville, som vi ville. Jag hatar att du alltid kommer att finnas där, att jag aldrig kommer bli av med dig. Jag hatar att våra familjer nästan är som släkt och vi kanske kommer stöta på varandra varje gång jag kommer ner. Jag hatar att du gjorde det du gjorde, jag hatar att du satte en kniv i mitt hjärta, att du lyckades få mitt hjärta i tusen bitar som jag ännu inte riktigt har plockat alla bitar från golvet än, jag hatar att du fått mig att tvivla på kärleken, att jag har svårt för att bli kär, jag hatar att du har en fru och ett barn och jag hatar att jag sårade dig så mycket och att jag känner mig skyldig till allt som skett med det du gjort det senaste året. Jag hatar att du ändå alltid kommer att finnas i mitt hjärta och jag hatar att du var min stora kärlek sen jag var 12, jag hatar att jag kan säga att jag alltid kommer att älska dig lite ändå.





Cute fez!


När jag var i Istanbul köpte jag en fez till Anton och Tom, fast Tom har inte fått sin än. Jag tror nog jag ska ta och köpa en till mig själv också nästa gång, de är ju ganska charmiga de där hattarna.



Här är Anton i sin..@ soethest.blogg.se






Loves it!

Äntligen!


Äntligen börjar Prison Break igen och jag är happy happy hezt! Gick och la mig runt 05.00 igår natt och gick upp 16.30 i eftermiddags, do we love it? No we don't. Ja Johannas och Lalis ordval smittar av sig a.s.a.p! Loves it, haha. Hm konsert biljetterna till Bring med the horizon har tagit slut den 25 oktober så jag vet inte hur vi ska göra, måste snacka med Johanna sen förövrigt är det dansbandsvecka nästa vecka i Malung och pappa vill att hela familjen ska jobba från morgon till nästa dag och bo i husvagn? Helt seriöst, jag tror jag tar livet av mig. Hejdå.






Ge mig cigg..

Loves it


Igår var det fest hemma hos Johanna. Vi trodde att det skulle dyka upp mycket folk men nej vi vart bara fyra stycken haha men det var roligt iallafall. Jag drack öl, cider och vin och vart ganska full. Vi dansade, åt flatbröd, rökte och snacka, mysigt som fan, ge mer! Ja tappa bort min hästsko av någon anledning och hitta en som jag trodde var min men nej det var tydligen Johannas och den var tjockare än 1,6 mm tydligen, kanske 2 mm, har ingen aning. Var ganska svårt och få igenom den genom hålet men efter ett tags tryckande så gick det, gjorde lite ont och ömmande men vad skulle jag göra liksom? Vill ju inte att det ska växa igen så nu har jag töjt det lite tills jag köper nytt. Funderar på att kanska töja öronen till 10 mm också, får se hur det går med det.


Fest bilder..















det här får räcka..

Dör av värmeslag!


Seriös det är fööör varmt! Kan inte sova om nätterna och knappt gå ut på dagarna. Var och handlade på systemet idag, det blev en vinbox till oss fyra, två sofiero 7,0och en kopparbergs cider 7,0 till mig själv och en explorer till Johanna. Imorrn är det fest och det ska bli kul, hoppas många kommer. Kanske ska glo lite film ned Johanna ikväll om jag orkar. Sen vill jag så gärna bli rödhårig igen. Jag vill även boka London resan snart och dra på Leksand sommarland. Sen vill jag pierca mig, en industrial och läppen sen tatuera in mina jäkla pistoler och en tillsammans med min morsa. Haha bra sätt att passa på att göra en till. Nej seriöst jag orkar inte skriva mer i denna hetta. Hade fan suttit bra med en smoothie nu.





Look of today!

Jag har inte dött!


Tjaa det känns som om det var år och dar sen jag skrev här sist. Har ju varit bortrest i Turkiet i tre veckor och har inte velat skriva där eftersom vissa bokstäver fattas och jag orkade inte krångla med det. Det var iallafall skitvarmt men jag hade ganska tråkigt och saknade Sverige. Kan berätta mer vad jag gjorde imorgon. Hade tänkt kolla på en skräckfilm, tror den hette captivity eller något. Den är köpt i Istanbul för typ 15 kronor och bränd så den kommer nog ha väldigt dålig kvalite och den är dubbad så det suger men jaja jag har inget bättre för mig iallafall. Hörs imorgon.