Mooshi, mooshi!

 
ÄNTLIGEN har min underbara kille kommit hem. Han kom i fredags och jag har mer eller mindre varit hos han varje dag sen dess. Som jag längtat, vill aldrig släppa taget om honom. Min själ mår så bra i hans närvaro. Jag är så himla glad att han är hemma igen, ååh ååhh vill bara iih vet inteeee. Glad tjej. Spontanfylla i tisdags. Började på Bishops arms med Hebert, Natahlie, Andy och två till. Sedan drar vi till Anchor där jag aldrig varit förut och blir ännu fullare och jag går upp på scen med Andy och sjunger Shop suey på kareoken.. herregud. Var ju inte lite pinsamt att se videon dagen efter men samtidigt så är jag förvånad över mig själv haha. Kul kväll annars. Biljetter till Getaway rock festivalen är också köpta! Jag ska se System Of A Down, kan fortfarande inte fatta det!! Woop, woop.
 
Annars är allt bra förutom lite skolproblem men det löser nog sig förhoppningsvis. Nu.. jag är hungrig.
 
 
 

Must haves.

 
 
 
 
 
 
Jag vill ha dessa produkterrrrr. Ska bara få ihop 800 kr så är det done. Finns på denna sida! Bra sida, beställt min Urban decay eyeshadow primer därifrån tidigare.

 

Bye.

 
 
Sista dagen i Mora för imorgon eftermiddag åker jag tillbaka till Stockholm. Längtar men jag kommer sakna min familj. Skulle ut idag men sket i det. Lite tråkigt att jag inte gått ut en endaste gång på två veckor här i Mora men äh missar ju inte något direkt. Ska bli skönt att komma till Rågsved och mina roomies, har saknat Maygol en jäkla massa. Har fyllt min resväska så jävla mycket att det knappt gick att få igen den, självklart med en massa skor. Fast allt fick ändå inte plats så fick lägga resten i en annan väska som jag får om senast 10 dagar. Det kommer kännas otroligt tomt att komma till Stockholm när min fina pojkvän inte är där än men de sista två veckorna kommer nog gå fort. Lite halvjobbigt att komma tillbaka till skolan dock, det ska bli kul att träffa klasskpolarna men det är sjukt mycket grejer jag måste ta tag i som jag skjutit upp. Måste kämpa och fixa det annars är det typ kört. I can do it!!
 
Förutom det så är livet rätt nice ändå. Klagar inte. Visst har man sina gråa dagar men sånt kommer och går. Är bara jävligt less på allt mörker, tycker att det ska vända snart för annars blir jag galen. Jag älskar våren, så jag hoppas den kommer fort. Hörs då.
 
 

Agent Provocateur!

 
 
 
someday..