Smink.


Idag när jag skulle till tuben för att dra iväg till skolan vare så jävla varmt ute att jag ville kasta bort min jacka haha så jävla skön känsla. Fick även reda på att jag klarade vocabulary testet som vi hade för några veckor sen, apskönt! Efter skolan drog jag bort till Angelica på MAC och blev sminkad typ nästan mitt framför ingången på åhlens city, pinsamt värre men det gick bra ändå. Angelica körde lite typ mörblå/lila ögonskugga på mig och en nude läppglans typ. Vart ganska fräsigt men jag har inte alls fått rättvisa bilder på det med min iphone dock, hade det fortfarande varit ljust ute hade det ju gått men näe. Ska nog dit igen på söndag och testa annat innan jag drar på Lalehs spelning och Sara ska också testa. Snart är Maygol klar med min bloggdesign ockå, awesome.


Fyfan världens sämsta bilder, var mycket snyggare irl.

 

Haha fan va litet det blev men aja dessa var de hon använde som jag markerat med liten röd plupp, inte säker på om hon använde den översta skuggan men jag tror det.


Soligt.


Våren är på väg..wohoo. Varit sådär underbart soligt idag. Drog ner till Sthlm city för att strosa runt lite. Fast kollade inte in många affärer alls. Var inne på topshop och hittade en såndär hjärtformad klänning jag vill ha kostar typ 600 spänn men fanns bara kvar i strl 40 men förhoppningsvis kommer de in fler. Måste testa en sån, skulle vara superfint med en liten puffig tyllkjol under. Drog in på sko uno också för att kika om de hade leopard creepers och de hade dem men bara i storlek 37 så det sög ju men de skulle få in längre fram så vi får väll se, de kostade runt 1200 tror jag, rätt dyrt men förmodligen rätt värt. Hittade ett par helsvarta på bluefox och de vill jag ha också, 1000 spänn för dem. Baaah så fort jag löser problemet jag har med csn då jävlar rullar cashen in. Köpte iallafall en white toner från directions, hoppas den hjälper mer än silverschampoo. Yäää just det ska tydligen bli sminkad av Angelica imorgon runt sex och jag slutar fyra. Men fyfan är skitnervös.. hahaha.


 

Dom här hade jag nog inte bangat på heller tror jag.


Yo.


Fyfan är så jävla seg. Mitt rum ser ut som skit också så jag måste börja städa snart, Wäää pallar inte. Hade sönder min Björn Borg paryfymflaska igår innan jag drog till Angelica också, hade hälften kvar. Fick den av lillebror på julafton och nu har jag fan ingen parfym, fan. Så jävla klantigt. Har inte råd att köpa en ny heller så får väll gå runt och lukta svett då!! For hem till Angelica igår och drack lite vin som vi hade kvar och lite baileys, fan baileys är inte min cup of tea. Vi ville kanske dra ut men inget speciellt lockade så vi glodde film istället, vi vart ganska sega men det var trevligt. På torsdag ska jag även bli sminkad av Angelica på MAC. De har nå event och en ny vårkollektion så de sminkar folk gratis i en halvtimme och testar de nya produkterna. Ska bli kul men är nervös som fan också, har aldrig blivit sminkad av någon annan förut så det är lite läskigt och så ska jag sitta där i mitten av Åhlens city medan massa annat folk kommer gå förbi och titta. Näe men kan ju inte bli fult eftersom Angelica är makeup artist så kommer bli spännande, låter nog henne få fria händer.

I fredags hängde jag med Lenore och Krille. Vi drog på spelning på Nalen, det var kul. Dock blev det ett helt jävla galet bråk mellan två vänner till Krille efter halva spelningen så vi drog. Men det var fuuun. Köpte en kursbok i veckan också för 500 jävla spänn så nu är jag sådär fattig igen men min bror och min kusin kommer på fredag så får lite money då. Har skoldag två gånger nu till veckan så ska tvätta och sånt skit sen blire nog tjejhäng hos Maygol på fredag och Justin Bieber fest hos Mario, hahaha kommer bli väldigt kul. Aja ska väll börja städa lite och sen blir det en dusch.


Ah juste var ju på efterfest hos Charlie förra helgen tror jag. Här är jag och fina Emelie.

 

 

Igår hos Angelica. Jag och min buddy Frankie.

 


Rekommenderar starkt!


Vill rekommendera en dokumentär film på svt, fick mig att lipa som ett barn iallafall. Åh Gzim och slutet.. ville bara krama honom. Så jävla sorgligt. Sånt här får mig att vilja åka runt jorden och hjälpa alla stackars barn som har det svårt och allt sånt där, önskar att jag var rik. Hade delat med mig av mina pengar som fan. *grinar*


Beach 2012?


Baah skulle städat idag men kom hem försent och pallade inte. Så typiskt mig att alltid stöka till lite extra när jag ska fixa mig inför utgång. Drog iväg hem till Jocke som jag var på fest hos i lördags för att hämta mitt SL kort. Hade tappat det där då jag inte stoppat ner det riktigt i innersta fickan på jackan, klant!! Men fan vilken tur jag hade då Jocke hittade den när han hade städat, puuh. Nog för att jag måste fylla på den om en vecka men iallafall. Jag skulle öla med Kettil i lördags på BO's men hamnade på inflyttningsfest hemma hos Jocke där Kettil bland annat var och andra massa bekanta som Thomas, Emelie, Mario osv osv. Det var kul men jag visste ju inte att jag skulle på hemmafest så tog inte med mig nåt att dricka men Charlie och Mario var snälla som bjöd lite. Sen nångång på natten drog några av oss vidare på efterfest hos Charlie, sjöng kareoke och hade det väldigt trevligt. Var hemma runt nio, halv tio på morgonen tror jag, haha jag dog hemma sen kan jag säga.

Imorgon ska jag en sväng förbi skolan och träffa folket i min studygroup och prata ihop oss inför uppgiften till seminariet på torsdag, måste införskaffa lite böcker också. Finns en bok jag måste ha men den är utlånad och kan bara lånas veckovis och det betyder att jag nog kanske måste köpa den istället men det kostar FAN 400 jävla kronor, jag kommer bli megafattig då ju, SUCK vet inte vad jag ska göra...........

Vill att det ska bli helg igen. Då kommer förhoppningsvis bästa Sanna och då blir det spelning!!!! Juste glodde Victoria secret fashion show 2012 igår och fick såndär ångest över min kropp när man såg deras perfekta. Men kan ju inte låta bli, älskar showen. Men iaf spec magen eftersom jag har ölmagen of d000m och ändå sitter jag här mätt på donken maten jag åt för några timmar sen och äter en halv subway macka, HAHAHA ÅÅÅH jag kan ju glömma platta magen. BAAAAHHHHH!!!


Idag fyller bästaste Kurtan år <3





Jeffree Star bitchez!


Åh jag älskar Jeffree Star. Gillade honom förut också men ännu mera nu. Sen har han blivit såå mycket snyggare nuförtiden också med sitt lite kortare hår och han har underbara tatueringar och helt crazy långa smala ben. Sen ska vi ju inte snacka om hur snyggt smink han brukar ha också. Inte så stort fan av hans musik, finns väll några bra men man kanske måste lyssna igenom dem några gånger för att gilla dem kanske, vad vet jag. Jag älskar hans sätt, hans sätt att prata haha helt jävla faboulous. Hans videor får mig att garva, så jävla awesome.


Två av hans snyggaste tatts är ju självklart Kurtan och så har han ju bästa Elvis också.

Två heta män.

 

Haha ni måste kolla in denna!!

 

 

 


Mat.


Hm jag börjar bli ganska trött på mina matvanor sen jag flyttade till Sthlm. Inte för att de var så mycket bättre när jag bodde i Mora men ja. De senaste två veckorna har jag om jag inte ätit ute då det blivit antingen sushi eller massa donken mat och nån subway macka så äter jag typ samma mat hela tiden. Är det inte köttbullar med mos eller makaroner så är det prinskorvar med makaroner eller mos, är det inte det så blir det nån soppa eller nå turkiskt tortellini grej eller mackor. Kul va? Haha fyfan så jävla tråkig mat. Men det är ju så jäkla dyrt att handla mat också, wips så försvann det mer än 200 kr för vad? Nästan ingenting. Hatar Sthlms plastkassar också, är för små och går bara sönder.

Imorgon kommer min pappa och mamma till Sthlm över dagen för att ge mig en dammsugare och en mikro, weeii mikro nu kan jag köpa färdiglagad mat, haha. Sen ska vi umgås lite och pappa ska få se mitt krypin. Jag hoppas Johanna kommer och hälsar på mig ihelgen men får inget svar av henne. Aja det visar sig.



Skeleton.


Åhåå jag älskar allt som har att göra med skelett. Iallafall om det är snyggt. Tex denna..


JAG VILL HA DEN!!!!

 

Jag ska iallafall försöka införskaffa några av dessa.

 

 

 


Hehehehe




Wäää


Tjoo här var det ganska dött. Jag väntar på att Gaymol ska bli klar med min bloggdesign så kanske jag kan börja uppdatera lite oftare med ny inspiration. I torsdags hade jag sushi date med Sara och catcha upp lite sen handlade vi mat på coop tillsammans, haha. Igår for jag hem till Angelica. Vi drack gott vin, åt ost och chips, bra kombo haha. Vi spelade även lite ööhm tror det hette dead island eller ja jag minns inte riktigt men vi dödade massa zombies iaf men sen spelade vi även raymaaan, kul vare. Sen när klockan slagit runt tolv så spontan bestämde vi oss för att dra ut. Hennes kompis Charlie fyllde år och var ute på Harry b så vi drog dit och hade kul. Så hamna vi på efterfest hos Charlies polare i Alvik, Angelica somnade efter ett tag men vi andra körde en massa kareoke och Charlie sjöng verkligen jättefiiiint, ville dö haha. Så somna vi ganska sent så drog jag och Angelica hemåt innan nån hade vaknat, vi mådde fan inge bra alltså, haha.

Sen sov jag i några timmar till hemma och sen bara legat i sängen, ingen utgång idag som det var planerat men ärligt talat så hade jag fan inte pallat det, hehe. Här är lite bilder.



Kan äta detta varjedag. Omnomnom. Fast helst inte tonfisken.

 

Haha Damien var lite skum ett tag.

 

haha jättefina bilder på oss på tuben.

 

Angelicas bild och jag ser ut som en bebis.

 

<3

HAHA!


Detta är nog en av anledningarna varför jag inte är så förtjust i katter, man vet fan aldrig med dem, hahahah!!!

Mitt krypin.


Åhåå nu har jag knäppt lite bilder på mitt lilla krypin. Inte skitbra bilder men de får duga, har heller inte fått riktigt ordning än men skitsamma. I fredags var jag på bröderna Olssons med Emelie mfl, riktigt trevligt!! Sen kom min mamma i lördags och spenderade natten hos mig, as mysigt! Saknar henne redan! Men hon och farsan kommer nästa vecka nångång för att hälsa på och införskaffa lite saker till mig. Hehe.


Haha så jävla suddig bild. Men detta är alltså själva rummet, sängen, bordet jag köpte för bara 85 spänn och soffan som blir till en fet säng. Ja sen ser ni lite av de fina väggarna och dekorerna, haha lol.

 

Hallen.

 

Badrummet.

 

 

Haha min fina förvarings hörna eftersom jag inte har några garderober. Men ska fixas nästa vecka förhoppningsvis.

 

Sen mitt lilla kök som man kan stänga bort. Awesome.