..

 
 
 
 
 
 

Antagen!

 
 
Idag blev jag antagen till ett lärarprogram. Höll på att skita på mig när jag loggade in på mina sidor för att kolla. Kom in på mitt fjärde val då jag blivit reserv på de tre första så tackade nej till dem och tackade ja till det jag blivit antagen till. Programmet jag ska gå heter : Ämneslärarprogram med inriktning mot arbete i gymnasieskolan, Svenska som andra språk och Engelska. Det första jag valde var samma fast engelska först och svenska sen, fattar inte vad som är skillnaden egentligen men ja. Kommer nog intrikta mig mot engelska sen. Detta kommer bli otroligt spännande med tanke på vilken sämst motivation jag har till att plugga och att bli lärare. Men somsagt kommer söka medierelaterade program till våren som jag missade att söka in på nu. Det enda problemet jag har just nu är boende. Det lär vi förhoppningsvis fixa innan skolan börjar. Håll tummarna. Tre, fyra år i skolan.. hej ångest. Haha.
 
 
 
 

Getway rock festival 2012

 
 
 
 
Nu var det nästan en vecka sen jag drog på Getaway med Emelie. Det var fun men ack så slitna vi var dagen efter. Det var även mycket lättare än vad vi trodde att planka in på campingen, vi gick bara rakt igenom entren. Win. Där inne träffade jag upp min Hebert och drog med han till Mora campet där Emelies kille bland annat befann sig. Vi vart aldrig superfulla men vi hade rätt kul förutom en sväng på kvällen då våra ben blev mördade av myggor. Har 30 st myggbett som ser ut som blåmärken och hudsjukdomar. Fint. Jag kände mig så jävla äcklig dagen efter att jag bestämde mig för att skita i Emmaboda och åka och hänga med Hebert i flera dagar istället, ett jävligt bra val. Visst ska jag vara van vid festival vid det här laget med tanke på hur många festivaler jag gått på men jag pallar fan inte. Någon annangång. Här kommer lite bilder som Hebert tog.
 
 
 
 
 
 
 
 

Wanties.

 
 
 
 

Pöss.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sjukt varm dag och super peppad brud!

 
 
 
 
Woha jag är sjukt pepp inför imorgon! Roadtrippin to Gävle aka Getaway för en massa fun. Kommer nog bli awesome och det verkar vara asenkelt att planka in på campingen. Förutom att min hud är helt fucked up med utslag och irriterande finnar så är det lungt, haha. Köpte btw de där Toxic Vision leggingsen, YES! Längtar tills jag får hem dem och att de sitter superbra. Kostade mig 800, helt ok med tanke på att det brukar kosta några tusen annars. Woah längtar att få träffa Hebert också, ska krama ihjäl han. Sen ska det bli trevligt att träffa Evilyn osv igen och säkert några till. Vi får hoppas att morgondagen inte går för fort och att vi får njuta en massa. Hörs lördag kväll! Ska försöka knäppa så mycket bilder jag kan.
 
 

SEX!

 
Bah jag har velat köpa något från Toxic Vision på jag vet inte hur jävla längesen som helst! Men de tar slut så fort då hon bara släpper ett antal plagg åt gången och de kostar ganska saftigt också och då menar jag riktigt saftigt! Men EN dag ska jag lätt ha ett par brallor även om jag blir luspank! Här får ni ett par byxor samt ett par leggings som jag är sjukt sugen på och sen en massa annat snyggt.
 
 
 
 
 
Resten..
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never let this go.

 
Tillbaka i Mora efter en underbar vecka i Stockholm. Spenderade tre nätter hemma hos Kettil, drack, chillade, snackade en massa och hade det allmänt trevligt. Sedan spenderade jag helgen med Hebert. En utav de bästa helgerna jag haft på länge. Han är även min nu också och det känns förjävla bra. Jag känner mig så jävla glad och får massa pirr i magen när jag tänker på honom och det var ett bra tag sen jag kände något sånt här. Hade verkligen inte alls förväntat mig att jag skulle känna så här för en människa på så kort tid och så intensivt. Vilken jävla tur jag har som fått lära känna en sån underbar, genuin, mysig och helt fantastisk människa. Riktigt tacksam är jag. Finns få människor där ute som är så unika som han. Mitt hjärta kan nu åter igen må bra och känna sig stort och helt efter att den gång på gång krossats i bitar av människor som sårat mig nåt så extremt och nu har han hjälpt mig att plocka upp alla bitar igen. TACK!
 
Fikade med Emelie idag och bestämde oss för att åka till Getaway på fredag, ser fram emot våran lilla roadtrip! Snart är det dansbandsveckan, hej ångest!