Citron & lime.


Måste bara få säga att detta är en av de bästa som har hänt mig i dryckesväg precis efter red bull och lipton ice tea. Dricker det 24/7.


 

Gjorde inte ett skit idag, supriiise. Men imorgon ska jag gymma med Johanna.


Sliten.


Fan vad dött det var här då. Har jobbat hela dagen i Malung, drygt som fan och jag är helt slut. Imorgon ska det hinnas med mycket. Jag ska gymma halv nio, HALV NIO!!! Haha vi får se om jag orkar ta mig upp, sen ska jag träffa Johanna och vi ska fota lite vad vet jag inte riktigt än, sen måste jag till synsam och jag måste nog köpa blekningsmedel för utväxten sen så ska det hinnas med något mer säkert. Näe tänkte käka lite och kolla solsidan <3.




I'm a cannibal.




....







Tydligen..







Cow dress.



Oh na na suck my dick.


Idag har jag inte lämnat lägenheten alls, ibland är det skönt ibland inte då jag kan få ångest och måste hitta på något, speciellt med vänner osv och då det inte finns serier att kolla på, haha. Var och gymmade för första gången igår med Bettan och det var intressant, lite för mycket folk kanske så vi ska nog inte dit på eftermiddagen igen. Provade på lite smått, gjorde situps likande grejer med nån grej typ 50 gånger och det mina kära vänner det kändes som fan i magen men det är bra för ölmagen måste bort!! Drar dit igen på fredag morgon, vi ska försöka gå till gymmet två gånger i veckan, hoppas vi kan hålla det så vi är snygga till beach 2011, haha.

13.15 har jag läxförhöret och jag är lite nervös men tror nog fan inte jag får ig iallafall. Efter det blire ner på stan med Johanna för att besöka red hot tattoo och annat. Snart är det fredaaaag!



Homie.



Heheheee..


jävla sd och vem bryr sig om de är 41 000 svergedemokrater tror ni att ni skA ta över sverge elr hahahahaha nej tror inte så sd ut ur sverge jaaaaaaaaaaaaaaa taaaaaack.

Haha min 13 åriga bror hade skrivit detta i nån sd nej tack grupp, haha göll. Sen tyckte jag att det var roligt att han gått med i en grupp som hette hata alla skrikande fjortisar, hahaha <3.

Night.


Tjockizzz.

 

Hahaahah fail. (and yeah I have creepy fingers)

 

Svårt att få till dem så snygga, buhu.


Needz to have it.


Ok jag har blivit lite galen sen jag såg The pretty reckless videon you make me wanna die och Taylors korsett klänning i svart, I wanna have it god damnit! Har sökt och sökt men bara hittat svindyra eller inte alls det jag letar efter. Det finns en som är väldigt 50-tal, vintage, pinup aktig men lite väl underklädesaktig nog för att de är så dem ska vara egentligen men kanske inte något man kan ha på sig ute då typ trosorna nästan syns igenom men det kanske är skitsamma för den är snygg men ja så jag tänkte äh vafan jag kan lika gärna fixa fram en snygg tight svart klänning som sitter bra och sy dit stay-ups hållare på klänningen eller jag vet en ännu bättre grej köpa hängslen och klippa av dem en bit och sy dit på en klänning och voila så får du en liknande snygg klänning. Fast hade gärna velat haft klänningen med dragkedja men det går ju också att fixa till, jag skulle bara haft en symaskin eller åtminstonde fått låna nåns. Aja fan jag ska fixa nåt schysst till helgen.


 

Den jag menar som jag hittat.

 

 


Långben.


Anonym:
Hej!
Har följt din blogg länge och vill minnas att du är lång? (över 170cm?). Jag själv är 175 och älskar riktigt höga klackar. "problemet" är bara att ALLA mina vänner är mellan 155-165, dvs. jag känner mig som en jätte när jag är med dem i höga skor... känner du dig aldrig som en jätte (haha, du fattar vad jag menar va?) och om du inte gör det - har du något tips på hur jag kan sluta känna mig så fånig när jag har på mig högklackat??? :)

Jadu jag har aldrig känt mig som en jätte men lite för lång ibland. Jag är 179 cm lång och älskar skor med höga klackar men synd nog kan jag inte bära högklackat bekvämt eftersom jag tycker att jag blir för lång. Mina flesta vänner är ganska långa, iaf över 170 så det känns skönt. Men jag önskar verkligen att jag kunde bära högklackat oftare. Jag hade tex 15 cm klackar på halloween men då äre ju liksom ok att vara cp lång för man får ju liksom se ut hur som helst och gärna extrem, jag önskar det var halloween jämt, haha. Näe men nuförtiden kan jag känna att jag sakta men säkert kan ha klackar på fester så det känns ju bra. Får ta det sakta men säkert. Kör på sakta, ha på dig klackar bland folk du känner dig bekväm runt som tex på era fester osv och sen utöka det bland annat folk sakta men säkert och tänk typ jag är as snygg i dessa skor, tänk vad många människor som önskar att de var modell långa, tänker man så blir det lite lättare och skit i vad andra tycker. Jag är fortfarande lite obekväm med att ha på mig klackar bland folk men jag försöker att skita i det och bara köra på, vad är det värsta som kan hända liksom?

Sen skulle jag uppskatta om du hade skrivit ditt namn, blir lite creepy med anonyma kommentarer och man vet inte om man ska ta det seriöst eller inte.




Två av mina favorit 15 cm klackar, de första hade jag på halloween.

Spice Girls.


 

Asså åh jag saknar den tiden, jag saknar 90-talet, jag saknar då man var helt galen i Spice girls, jag saknar då man samlade på sånna där spice girls kort. Good times. Jag minns att jag en gång hade över 50 bilder med dem och gick till bibblan i Hallunda när jag bodde där och råkade glömma dem på disken och när jag kom tillbaka några min senare var dem borta, fyfan vad lessen jag var. Sen när min favorit Geri lämnade gruppen, herregud vad jag grät. Jag minns att jag bodde i Karlskoga då och min mamma tyckte jag var så löjlig. Världens bästa tjejband <3 Haha nu måste jag kolla på spice girls the movie.


MAAAAT <3


Asså jag blir galen!! Yum, yum, yummmm!






Hey.


Har varit i Rättvik och hälsat på min babe. Hoppas hon kommer till mig nästa vecka. Jag vill ha helg, blir blev lite smått galen när jag satt hemma hela helgen. Imorgon måste jag en sväng till skolan och hämta en psykologi bok asap. Har inte kunnat plugga till läxförhöret pga att trodde jag hade boken hemma, fail. Sen på eftermiddagen ska jag och Bettan äääntligen träna. Ser fram emot det. Aja ska väll kolla vidare på resident evil. Hörs då.


Åh ge mig Taylors korselett i svart med silvriga nitar!


Gaga ooh-la-la


Gif Created on Make A Gif


 

 

 

 


Svartskalle.


Min fina svarta peruk. Fast jag ångrar mig lite över att jag köpte just den, skulle köpt en med lite tjockare hår eller ja med mer hår på, denna är med ganska tunt hår. Inte så konstigt med tanke på att den är från asien och ske se ut som asiatiskt hår men ja. Luggen var lite för lång också så klippte den lite slarvigt, kanske klipper mer sen. Sen så är den lite jobbig att ha på sig och jag måste sätta i en massa hårnålar som håller ner hjässan lite för annars ser mitt huvud ut som ett ailen huvud, helt weird.  Jag blir lite sugen på svart hår men näe behåller nog det röda över sommaren iallafall tror jag.

Designer shoes.



Jeffrey Campbell lita. Jag vill ha dem, helst de glittriga.

 

Acne skor. De längst ner är lätt snyggast.

 

Christian Loubutin skor måste man ju bara införskaffa sig nångång i livet, sko orgasm.

 

Balmain skor. Dessa är riktigt snygga och dyra men man kan hitta väldigt schyssta kopior.

 

Skorna jag dör för. Men de finns inte att köpa online och jag vet att de kostar typ 6000 +..ååh jag gråter blod om jag inte får dessa!!! Dsquaresd2 skor.

 

Åh.

 

Mm.

 



 

Inspiration.

 

 

 

 


Red lips & pale skin.


Bunny Alexander.












Såå snygg. Jag vill bara ha svart hår ännu mera, ååh suck. Sen gröna ögon, jag säger bara stora gröna ögon. Jag hoppas synsam hittar gröna linser som passar mitt brytningsfel annars blir jag fan arg. Red lips, pale skin..mm.

Bluebird.


Tänkte bara visa hur snygg inredning tatueringsstudion i Västerås har som jag blev tatuerad av Wez i!



Där bakom surfingbrädan satt jag.




Wez chillar, haha.

The Pretty Reckless.


Men kuk varför kan jag inte bädda in youtube klipp här? Suck.

Lyssna på denna låt. Grym. Taylor Momsen sjunger väldigt bra och hon är snygg som vanligt. Sen vill jag ha hennes typ korselett/klänning eller vad det nu är hon har på sig ibörjan, åh vad glad jag hade blivit dåååå! Hennes gitarrist är också väldigt bra på att sjunga. En annan bra låt med dem är zombie. Spelar iaf make me wanna die på repeat.

Idag var en ganska ovärd dag i skolan på psykologi b lektionen, vi kollade en film i två timmar yaay. Johanna somnade, haha. Iallafall så har vi fått läxförhör på 20 sidor på kriser tills nästa tors och jag hittar inte min bok, suck.

Vad händer imorgon? Rättvik en sväng sen kanske öla. Hejdå.







Cry baby.


Idag hämtade jag ut mitt efterlängtade cry baby linne som kommit hit ända från Thailand, hehe. Loves it. Sen den rosa peruken som det ej blir nån bild på idag för min kamera vägrade fånga upp färgen tydligen. Väntar ivrigt på den svarta, hoppas den är snygg så kanske man kan ha på sig den på fredag. Imorgon har jag skola 13.15 i psykologi b, ska bli spännande. Nu ska jag dricka redbull, käka choklad och kolla vidare på salt.



Mora v.s Sthlm.


Nånting jag satt och tänkte på igår natt var hur fan mitt liv skulle ha sett ut om vi aldrig hade lämnat Stockholm när jag var nio år, om jag bott kvar där och fortsatt gå i skolan istället för att flytta runt och sen hamna i dalarna. Jag kanske inte alls hade sett ut som jag gör idag om vi fortfarande hade bott i förorten Norsborg/Hallunda. Jag kanske hade varit en typisk blatte brud med bling och modekläder som de allra flesta ser ut där och aldrig färgat håret rött, skaffat septum och tatueringar. Jag kanske aldrig hade fått gå igenom en "alternativ" period. Man blir helt galen i huvudet om man tänker sånna här tankar, hur hade mitt liv sett ut, hur hade jag sett ut osv men det är kul att tänka så ibland. Antingen hade jag kanske sett likadan ut som jag gör nu eller helt motsatta. För man påverkas ju av vänner, miljö osv och Sthlm v.s Mora är en stor skillnad.

Men skit i utseendet. Det som irriterar mig mest är hur många fler möjligheter jag kunnat haft om jag skulle bott kvar eller om jag flyttat tillbaka. Tänk så mycket man kan göra i Sthlm som man inte alls kan göra här, socialt liv osv. Tex uteställen, vi har typ ett uteställe här och hur kul är det? I Sthlm hade jag kunnat dra på en ny krog varjedag. Tänk på utbudet av alla matställen jag som är mat galen, här har vi i princip bara pizza nästan och tänk vad många mysiga fik och olika resuranger man kunnat välja mellan där. Klädbutiker, oj oj oj, min garderob hade nog sett annorlunda ut. Här shoppas man i princip på cubus, h&m's kärring avdelning och typ jc, vill man ha lite variation åker man antingen till Borlänge eller Falun. Jag skulle kunna räkna upp en massa fördelar som gör det till en pina av bara tanken på att bo i lilla Mora. Tänk så många nya vänner och bekanta jag skulle skaffa mig, nu har jag en del i Sthlm ändå men ju fler desto roligare.

Såklart finns det positiva saker med Mora också, ibland är det litet och mysigt och man behöver inte oroa sig att man ska gå typ vilse (kan hända nångång), mindre risk för att nån skum äcklig människa ska hoppa på en påväg hem, alltså man är inte lika rädd att gå ute själv mitt i natten som man nog skulle känna i Sthlm. Inte lika mycket stressigt att dra ner på stan eller någon annanstans utan här är det lung och ro. Sen såå ööh så vare inte så mycket mer postivit. Något jag också saknar här är variationen av människor, stilar och etnicitet. Alla ser nästan likadana ut här och det är såå tråkigt. Jag behöver mer blanding. Sen det som är bra med Mora är att det är nära till Classic car week i Rättvik och Borlänge därav P&L.

Jag känner verkligen hur Sthlm ropar på att få tillbaka mig, jag är en tvättäkta stadstjej rakt in i hjärtat och Sthlm är  mitt hem. Men jag måste erkänna att jag skulle sakna Mora och dess lung och fina natur när jag väl flyttar men är man ung så ska man fan inte bo här, jag flyttar mer än gärna tillbaka när jag är pensionär.

Åh jag skulle verkligen behöva åka till Sthlm en helg och sen skulle jag behöva en solsemester eller en stadssemester så som NY. Yeye långt inlägg men behövde få gnälla lite.



Sjukling.


Usch jag är typ halvsjuk.. lite små konstig i halsen och lite huvudvärk men jag är den som inte brukar vara sjuk länge, tur det. Imorgon åker jag ner till skolan och fixar en sista grej och hoppas jag kan börja redan på torsdag för att läsa upp mina 50 p på psykologi b kursen, tur att Johanna och jag kommer gå i samma klass. På onsdag blir det sushi med Bettan och Emelie, det ser jag fram emot och en massa skitsnack.



Hey sexy..



 

Kommer aldrig få nog.


Kåtslag..


 

ASSÅ VARFÖR KAN INTE JAG FÅ VARA HON JUST DÄR???? Åååh Cryyy baby kiss me!!!!! haha


Stuff I want!




 

Dessa Jeffrey Campbell skorna är såå mycket snyggare än de klassiska svart/röda, får jag tillgång till att köpa dessa slår jag till direkt.

 

 

 

Jag vettefan vilket märke det är men uhsdufhowyefhyugf4uyk3gfo874½½½½½

 

!!!!!!!

 

ASSÅ JAG VILL HA DEM HÄR MEN DE VERKAR INTE VARA TILL SALU NÅNSTANS, suck och lär kosta skjortan.



I'm gonna miss you!


Usch har uppdaterat hemskt dåligt på senaste tiden men ibland glömmer jag bort det och ibland har jag inget särskilt att skriva om helt enkelt. Igår var det avskedsfest för Markus som snart åker tillbaka till Mallorca igen för att arbeta. Det var kul som alla fester tillsammans med honom. Blev fan inga bilder, har fan glömt att ta en endaste bild på oss/honom medans han har varit här hemma i typ en månad kanske? Shame on me. Aja har ju allt i huvudet iallafall.

Kommer sakna min bajskorv jättemycket! De gånger jag varit med honom när han varit här och som tur är har det varit ganska många gånger har varit awesome. Har känt Markus sen 06 I think så det blir typ fyra år fast det känns så mycket längre. Shit pomfritt vilka härliga minnen vi har ihop. Han kommer tillbaka igen i vinter för gott hoppas jag, hehe. Usch näe nu ska jag sluta annars kommer min inre cry baby ut. Förhoppningsvis kommer jag åka och hälsa på honom där nere i mars kanske, vi får se.


Eftersom det inte finns nytagna bilder kommer här två gamla.


På seaside festival i Falun 07, vi var blott 18 respektive 19 år.

 

Markus vid sin älskade volvo som vi båda saknar nere på kajen typ samma år tror jag.


Blondie.


En av mina peruker har äntligen kommit, nu hopppas jag bara att resten kommer snart.






Så vad säger ni? Jag kanske skulle testa att bli blond nångång? Svar: Ja. Haha. Passa rätt bra i det tycker jag, skulle bara få lov att färga om ögonbrynen lite och använda lite ljusare puder kanske? haha.

Och ofta jag hade 117 besökare igår, hehe får tacka Rebecca Simonsson för det!

Redheads.


Kolla in det här! Hihi.

Tron Legacy!





Igår var jag och såg denna film i 3D med Julia och fyfan vad grym den var! Bra musik, as coola dräkter, as grym layout, platserna osv osv. Ville ärligt talat vara inne i filmen så grymt var det. Jag älskar sci-fi och allt som har med rymd spejsigt att göra osv. Åh jag undrar om man kan köpa en liknande svart dräkt som Querra hade haha. Får väll skaffa mig en latex catsuit istället haha. Brudarna var as heta, speciellt Gem den isblonda tjejen i vitt. Hon kommer fram i 1.42, kollade hur hon såg ut annars men det var inget att hurra för. Hennes hår, smink, linser, dräkten, det gjorde henne dö läcker men man måste se filmen för bilder gör ingen rättvisa. Gå och se den! Tur att man har 3D tv hemma, ska kolla på den jämt sen när den kommer ut.






Otålamodig.


Kan mina saker ta och komma snart ellerrrrr??!!!










Bara så att ni vet..



 

please tell him <3


jashduwöi900xxf½!




tänk om det vore så enkelt.. suck.

2011 will be my biatch!


 


Tattoos & pale skin.


Tänkte dra upp några delar av kroppen jag tycker det är sjukt snyggt ha tatueringar på!


Nedre delen av magen!! Oh my är helt hooked på det just nu med liknande skrift, måste ha! Även låret är snyggt.



En annan del jag är hel hooked on är baksidan av låren.. mmmm gimme.



Det där är också snyggt men jag är för feg för den smärtan.



Fötterna självklart!! Sen benen, gärna på baksidan av benen och på sidan om men även snyggt framtill.



Chestpiece är alltid snyggt spec med text men även ett stort motiv men sen syns den ju alltid och skulle vara fail om man ångra sig sen.



Ett annat sätt.


Ett till.

Sen är ju såklart armar det viktigaste!! Men skulle jag göra något förutom armarna skulle det vara magen och bakre lår, joo på sidan av halsen är ju snyggt också och även knogarna/fingrarna! Något ni tycker är extra snyggt?




JAG VILL VARA SÅDÄR BLEK!!!!!!

Gimme.



Almost gave a fuck.



Awesome.


Hade en riktigt kul kväll igår tack alla!



Snodd av Bettan. Jag, Thomas och Solli syns lite resten satt väl i soffan hehe.

Grattis!


Idag fyller den här snyggingen år och jag ska fira han ikväll!



Jersey Shore bitch!


Idag har jag träffat Bettan en sväng på stan och köpt nödvändigheter som bland annat nya träningsskor, haha! Blev ett par svart/vita puma skor som det var 50 % rea på, awesome så nu är jag redo för att träna med start på måndag med Bettan.. det kommer bli intressant. Jag ser sjuukt fram emot imorgon också, peppar!

Förövrigt har bloggen fått lida lite för jag har helt och hållet fastnat för tumblr.. haha jag älskar det! Fatta typ inget ibörjan och nu kan jag inte sluta reblogga! Kolla in min sida.. massa snygga bilder.. hehe. Sen så var det äntligen nytt avsnitt för en tredje säsong av Jersey Shore, oh my vad jag älskar det och all drama i det haha!1!



..


It's not fair..


Word.


I'm thankful.


 


Tråk.



Är sjukt uttråkad. Väntar på att Markus ska höra av sig så vi kan dra iväg men jag vet fortfarande inte om det är värt att dra sig ut till hånåkni men vi får se. Imorgon blire nog lunch med Markus sen en tripp till Rättvik en stund och sen kommer mormor till Sverige för första gången så lär bli mys och sen är fan lördag, äntligen! Alla vet ju vad som sker på lördagar hehe extra stort plus är att Thomas kommer hem en sväng då från Sthlm.

Formspring.


Ställ frågor till mig på formspring!!!!

Kiss me deadly.



Hello everybody..


I'm drunk. Uuh.


LOVE IT!


 

HAHAHHA asså det här är såååååååååå jag!


Macarone.


Testade en såndär famous macarone som typ alla snackade om ett tag.. var fan inge speciellt med den, smakade inge speciellt.. men de är söta att kolla på.. haha.


Ja tack.



Summering.


Jag kommer aldrig glömma 2010. Det var bland annat en utav de bästa åren i mitt liv samtidigt som det var en utav mina sämsta. Det hände så mycket, mycket som jag nog håller för mig själv och mycket som jag nog redan delat med mig av till er här på bloggen. Jag gjorde mycket jag aldrig trodde att jag skulle göra, både småsaker och lite större. Som mest hände det saker under sommaren. Jag vill både tillbaka och inte tillbaka. En av de bästa sakerna som hände var att jag äntligen fick mitt körkort, har nog aldrig varit stoltare. Jag ser fram emot 2011 samtidigt som jag är lite rädd för man vet ju aldrig vad året kan komma med. Men jag hoppas det blir ett jävligt bra år, jag hoppas 2011 blir mitt år.. men så säger man ju alltid hehe.


Sådär vill jag se ut i sommar.


Nyår.


Två bilder från nyår.






Du och jag <3

I <3 you.


Världens mest finaste 47 åriga man!








Finns ingen snyggare tyvärr.

Wanna go home.



<3



Yup.



01.01.2011


Ny månad, nytt år.

Mitt nyår var ganska så awesome! Dansade en jävla massa turkiska folkdanser (halay) drack gott och åt gott. Massa skratt, sjungandes och prata sent in på natten/morgonen! Bilder kommer när jag kommer hem.. när nu det blir..