Sorry.


Ja det kommer inte att bli mycket uppdatering på ett tag inte så bli inte förvånad sen och undra vart fan jag håller hus, haha nejdå. Men något är weird med anslutningen på min laptop, kunde inte ansluta mig till det oskyddade nätverket heller, kuk. Jag hoppas det går imorgon annars får jag typ smyglåna min pappas. Min brors dator är ju knäpp också och skärmen funkar inte så han lånar farsans dator annars på dagarna och kvällarna och jag får väll passa på att låna den på nätterna när alla sover, drygt. Aja lär fixa problemet nångång snart.

Idag eller ja igår träffade jag Markus nere på stan och sen tog vi bussen upp till honom, snackade om lite grejer och lättade på våra hjärtan till varandra, skönt. Hans hemlighet var dock mycket chockerande och jag har inte kunnat fatta det riktigt än men jag hoppas det inte blir för krångligt för honom sen. Vi lyssnade på musik, flummade och snackade och efter ett par timmar sa jag hejdå och drog ner på stan för att kolla lite extra noga i vissa affärer och kollade om jag kunde hitta något till mig själv eftersom jag nu fått pengar, haha. Kom hem med svart glittrigt nagelack, hårsnoddar, hårnålar, vit ögonskugga/highlighter, svarta leggings med dragkedjor vid ankeln typ, chips, red bull, skorpor och så hämtade jag ut Nelly leggingsen och en annan hemlig grej jag kommer avslöja om några månader om jag får se någon skillnad då, hehe hoppas då fan det. Aja gött med pengar iallafall och jag skrev ner allt jag köpt och hur mycket jag slösat med tanke på att jag glömmer sånt rätt fort och undrar vart fan pengarna tagit vägen så nu ska jag "bokföra" det och se hur mycket jag slösar och hur fort.

P&L biljett ska ju införskaffas snart också men jag drar inte det från min lön dock. Imorgon ska jag somsagt jobba och kanske träffa Markus och handla alkohol om han nu lyckas ta sig upp eftersom han varit uppe i tre dygn pga OS och shit och så ska jag nog fika med Carro som jag inte träffat på evigheter, trevligt. Hoppas det blir nån slags fest imorgon, vare sig det är med Viktor eller med Markus och brudarna, Mari är ju hemma så henne skulle jag gärna vilja träffa innan hon drar tillbaka på måndag.

Aja långt inlägg blev det men det får ni ta, iofs skriver jag mycket typ jämt här på bloggen men ja jag håller er ganska uppdaterade iallafall.



En utav klippen och låtarna vi lyssnade på. Jag älskar Muse, fyfan vad great det hade varit att se dem live, mmmmmm!!!! <3 De är grymma live och han sjunger lika bra live som inspelat i studio, stort plus. Tänk denna låt med as hög volym med bas, underbaaaaaaart. Helt annan feeling. Tackar Markus grymma högtalare och grejer för en nice upplevelse.

Vårigt.


Jag har funderat på det där med att det i vår kommer att vara midjekort som är inne bland annat. Jag gillar det samtidigt som jag inte gillar det. Det passar inte alla och det måste enligt mig kombineras med något som går ihop med det. När det kommer till mig själv så vill jag gärna prova en midjekort topp men inte allt för kort så man visar jättemycket hud utan mer sånna där lite mer än halv korta om ni förstår vad jag menar. Sen ha typ shorts eller snygga jeans nertill. Sen när jag kom in på blogg.se och såg ett annat "mode" bustiers eller vad man nu ska kalla dem som folk funderar att ha under kavajer, blusar, skjortor osv och det är något jag också skulle vilja testa bara för att se hur det ser ut på mig själv men grejen är att jag inte direkt har den stilen men det är alltid lika kul att variera lite. Sen blev jag lite kär i den blommiga klänningen som Kenza införskaffat sig, ni som läser hennes blogg förstår nog vilken jag menar men jag skulle vilja ha en i en mer mörk färg. Velat ha en blommig klänning sen sommaren 09.

Imorgon träffar jag äntligen Markus och sen har jag en viktig grej jag måste försöka lösa på ett smidigt sätt. På fredag jobbar jag 17.25-21.20 typ och lördag och söndag 12.25-21.20, inte riktigt säker på när jag slutar än men det är skitsamma, skiljer sig bara typ 20 min iallafall. Kommer bli drygt men det är bara att bita ihop och försöka hålla humöret på topp och jag hoppas chefen håller med mig. Det kanske blir öl på fredag hos Greger, jag hoppas det iallafall. Sen ska jag shoppa nästa vecka och spendera lite pengar har jag tänkt och sen blir det förhoppningsvis festligheter till den helgen med Markus och massa andra. Jag hoppas att det är skitväder imorgon för annars blir min plan svårare att gå igenom. Yeye, hörs.




Jag diggar de tre första magtröjorna, de två sista är sånna som är mer som magtoppar medans den första är pyllelite längre som jag egentligen vill ha det isåfall och den blå är också mer min stil då det är längre bak och enligt mig lite snyggare, sen även en långärmad som är kort och visar magen.

It hurts, it hurts so bad.


Jag har knappt kunnat blogga för att min internet anslutning är helt fucked up och då menar jag verkligen helt fucked up. Går fan inte att ansluta sig till vårat egna nätverk av nån anledning sen i söndags. Eller jag kan inte det iallafall men det går med min pappas laptop. Jag blir så jäkla frustrerad bara för jag måste koppla upp mig på ett annat oskyddat nätverk som är super duuuper segt och hänger sig hela tiden och jag får fan damp konstant. Jag måste fixa det på något sätt för det kommer fan inte sluta fint annars, laptopen åker nog troligtvis in i väggen tyvärr.

Asså jag blir så jävla arg. Jag vill bara halshugga. Jag kände det nästan på mig, jag försökte få det hela att undvikas, jag varnade men det hjälpte inte. Jag kunde inte göra så mycket mer än vad jag försökte med då. Du är så jävla vidrig, du äcklar mig så otroligt mycket. Efter allt du gjort mig så fattar jag inte varför jag efter några år plötsligt trodde att det kunde vara ok mellan oss igen, att vi kunde umgås någorlunda iallafall men ack så fel jag hade, det du gjorde går inte att acceptera, jag vet precis hur du funkar och tänker men jag försökte blunda. Du har inte förändrats ett enda dugg och kommer aldrig att göra det heller. Det var sista gången jag träffade dig, jag vill inte ha dig i mitt liv längre, jag vill inte att mina vänner som jag bryr mig om ska ha dig i deras liv. Jag avskyr dig av hela mitt hjärta för det du gjort och gjorde. Ditt jävla svin.


Vännen jag hoppas av hela mitt hjärta att det ordnar sig för dig även om jag vet att det är sjukt svårt och enkelt att säga, det kommer nog inte ordna sig helt men man kan alltid hoppas, man måste försöka hålla hoppet uppe på något sätt även om allt känns så hopplöst. Jag bryr mig om dig, som jag sa idag så finns jag här för dig, jag lyssnar. Jag väntar här på dig tills du kommer hem. Det känns bra att du vet det och uppskattar det. Du betyder för mycket just nu för att låta det här bara ignoreras. Det är du och jag, vi ska ta det ' til the next level ' med våran vänskap som du sa, jag längtar. <3


I'm here, here for you. I'm here to help you whipe your tears away. I'm here to stay.



Lördag kväll.


Vet inte vad jag ska skriva, skriver lite kort om igår kväll. Johanna kom hem till mig runt 19.00 kanske och jag fixade klart mig sen gick vi till Jare och det var svinkallt, jag hade ballerina, nätstrumpbyxor och en klänning så ni kan ju förstå hur kall jag blev, eller mina fingrar dog mest. Vi började dricka lite vin och spelade tv-spel mot varandra. Sedan kom Markus och vi fortsatte dricka förutom Markus då som skulle vara chaffis ett tag, kollade på gamla bilder och lyssnade på musik. Runt 23.30 kanske så körde Markus oss alla till Wasa och vi gick in men Markus var inte inne länge utan skulle iväg nånstans, inne där träffa vi folk, drack öl och dansade lite galet.

Vi var där till stängning och Markus hämta upp oss och vi alla drog hem till Jare igen och fortsatte dricka av det lilla vi hade och snackade vidare och jag fick mycket mycket trevligt fyllesamtal runt 05.30 och sen tror jag att vi däckade runt 07.00 kanske? Imorse var jag på dåligt humör och jag hade mina anledningar till det men det vill jag inte skriva om för det var allvarligt, jag blev bara väldigt chockad och äcklad av en viss människa som aldrig slutar förvåna mig.

Bilder kommer sen nångång då jag orkar.

Fylle inlägg.


Mm nu är jag sådär skönt full fast tråkigt att man är ensam. Ja nu fick jag huvudvärk igen också, suck. Aja tog två ipren. Jag var först hemma hos Markus, satt och snacka och testa Markus nya högtalare sen kom Jare och vi drack lite. Senare hoppade Emma in efter en halvtimme in på hockeymatchen och senare Linn. Fick i mig en grogg, två shottar vodka och en halv 7,0:a, blev lagom nice full och när jag kommit hem runt 00.00 fick jag i mig min middag, haha. Iallafall jag trodde det skulle bli sjukt tråkigt att glo på hockey men efter att man blivit dragen var det faktiskt nice, haha ska jag säga som hatar sport. Alkohol gör fan under, hahahha.

Näe imorgon blir det fika med Linn och Emma sen mot kvällen blir det ferre hos Jare och sen Wasa tror jag, blir nog trevligt. Hoppas förkylningen har lagt sig rejält. Sen ojoj vad gamla ragg kan få ur sig saker på fyllan som de säkert inte skulle säga annars fast ja på msn då, fortsättning följer.. haha.

Prosit.


Väntar på att Linn och Emma ska komma och hämta upp mig så vi kan dra till Markus. Sedan anländer Marcus och Jare och kanske nån Carro. Det jobbiga är att jag nyser lite då och då, snorigheten är väll inte lika jobbigt men det är jobbigt att nysa bland folk, man känner sig bara typ konstigt eller att typ folk inte vill vara nära en och iofs det klart de inte vill vara och bli smittade men ja ni förstår nog vad jag menar, man känns nästan lite som en börda som inte borde vara där, kan inte hitta rätt ord men ja.

Blir nog att dricka en öl och kanske 1-2 groggar, ska inte bli full. Sprit hjälper säkert lite, haha. De ska tydligen kolla på hockey kl 21.00 så det betyder att jag kommer att sitta där och genomlida det hela i två timmar, aja kul med sällskap iallafall. Fan vad jag hatar hockey, får se om jag kommer tycka annorlunda om det senare, we'll se about that. Nu kommer det en nysning....

Orkar inte vara förkyld något meeer.


Fortfarande förkyld och det suger men men. Väntar på att Johanna ska höra av sig, undrar vart hon håller hus. Är redan fixad och klar. Jag orkar inte ringa studion idag, gör det på måndag och banken orkade jag inte med idag heller. Sen vettefan om jag ska till Markus idag iallafall, bättre att vila upp sig. Hm jag blev sugen på att äta pannkakor idag eller ris och nån thai/indisk röra till, mm.

Märkte på blogg.se's framsida att de kommit med en ny funktion, en ringa knapp typ som folk kan ha på sin blogg och läsare kan då ringa upp denna person direkt till dennes mobil utan att de vet om numret och läsaren får betala 7 kr/ minut och bloggaren tjänar pengar på det. Om de stora bloggarna fixar en sån på sin blogg kommer det ju bli kaos? Alla kommer ju vilja ringa denne, fast de kanske kommer fixa så att bara några kan ringa per dag? Näe jag vet inte, låter skumt. Isåfall skulle jag vilja ringa Kenza, finns ingen skönare brud än henne.




Hittade en gammal bild. Hahhahahahahahha.

Let's start over, let's forget.


Först svar till en anonym som frågat om jag köpt hatten på H&M, svaret är ja och andra anonyma som gav mig ett tips om saltvattenlösning mot täppheten, tack för tipset men jag skippar nog det, låter obehagligt, haha. Synd att ni inte skriver vilka ni är som jag sagt förut, tråkigt att vara anonym!

Imorgon ska jag gå på banken,  handla på bolaget, träffa Johanna och senare mot kvällen kanske träffa Markus och på lördag blir det nog fika med Linn och Emma och sen fest och även om jag förkyld så ska jag tammefan försöka ha lite kul ändå, förhoppningsvis orkar jag det, bara min huvudvärk har släppt. Fan skulle ju ringa studion idag kom jag på, får försöka göra det imorgon om jag minns det.




Digga typsnittet eller vad man nu kallar det.

Jag kan andas, lite.


Ok jag är fortfarande förkyld och har ont i huvudet. Men nu har jag äntligen en nässpray så att jag iallafall kan andas någorlunda. Stannade hemma i sängen medans mamma var ute och köpte en åt mig. Chefen ringde mig precis som jag hade misstänkt fast senare än vad jag trott men jag tror inte jag pallar att jobba ihelgen speciellt inte så som jag kände just då när han ringde, kunde knappt prata och han trodde att jag sov, lol fast sen märkte han att jag var sjuk så han sa att han skulle försöka hitta någon annan. Ska ju ändå jobba nästa helg men ja jag måste ju erkänna att det skulle suttit fint med ett par extra hundringar men äh jag orkar inte jobba och bli ännu sjukare sen.

Nu ska jag snora vidare. Jo btw Starbucks öppnades för första gången här i Sverige idag, på arlanda dessutom, lol. Aja blir att ta en chai innan man ska dra till Istanbul i sommar, sen har de ju Starbucks där också som tur är. Sen ska jag posa med dagen outfit och en starbucks behållare i handen precis som alla andra modefreaks, hähäh för jag är c00000l.






K.a.n i.n.t.e a.n.d.a.s


Assåå pallaa, mitt vänstra näshååål är igentäppt och jag kan knappt andas, jag önska att jag hade en nässpray tillhands, fan kommer säkert inte kunna sova inatt bara för det, jäkla skit. Jävligt drygt är det iallafall. Imorgon ska jag fan ta och köpa en och hoppas på att förkylningen försvinner illa kvickt.

Jo jag har börjat kolla efter begagnade skinnjackor på tradera, har funnit ett par snygga som jag hoppas att jag kammar hem nån utav dem. Har velat ha en riktig skinnpaj väldigt länge men har dragits med min fejk midjekorta skinnjacka, hatar midjekort!! Sen har jag hittat ett par awesome tuschpennor man kan måla med som jag ska fixa och trixa med sen ska jag fixa några patches bara, kommer bli grymt.

Bra nu har jag fått huvudvärk som grädde på moset också. Awesome.






R.I.P




Det slog mig inte förns idag att killen som blev knivmördad bara sådär när han skulle ta ut pengar ur en bankomat i Gbg var den killen vi umgicks och söp med ett litet tag på Das Boot. Killen med den rosa boan :(. Jag kände dig inte men fyfan alltså. En dag kan en människa sitta brevid en och vara hur glad som helst och andra dagen ryckas bort från denna värld på ett ögonblick. R.I.P Pelle.

I miss you so bad.



Good day.


Idag har jag iallafall gjort saker, äntligen. Var och satt med Johanna på studion när Thomas tatuerade sig, lite kul när han fick omt och gjorde miner, haha. Gav mig flashbacks då jag tatuerade mig 08, hehe. Snyggt som fan blev det iallafall och det gjorde mig bara såååå mycket mer sugnare till att få mina jävla pistoler gjorda! Gah orkar inte vänta nå längre, imorgon ska jag fan ta och boka en tid typ i slutet av mars, april nångång. Måste kötta min svank nu. Sen har jag planer på att peppa morsan mer med att tatuera benen tillsammans, något mor och dotter band typ fast jag kommer nog göra något helt annat dock, hehe. Måste fundera. Vill göra massa grejer. Jag vill göra frankie, jag vill göra zombies/horror/psychobilly motiv, texter, porträtt, svalor och massa annat men först pistoler!

Sen träffa jag även Markus och Runä och käka pizza och snackade skit, trevligt. Puh Markus ska bara till Mallorca under sösongen så han kommer tillbaka typ i december, tur det. Annars hade jag blivit väldigt ledsen. Imorgon ska jag hämta ut leggingsen, handla med Johanna och nått mer som jag ej minns nu. Ska käka snart och sen blir det turkisk serie.




Haha fångade Thomas min precis då han fick ont, klockrent haha! Inge fejk här inte.

Money, money, money.


Jag är såå sugen på dessa.



Just shut your pretty mouth.










Klockren film.


Fyfan vad arg jag blev när blogg.se inte funkade, aja jag hoppas det inte sker igen, speciellt inte då jag har lust att blogga. Igår gjorde jag inte mycket, minns knappt vad jag gjorde. Idag har jag varit och sett Farsan på bio med lillebror och mamma. Josef Fares levererar hela tiden, grymt rolig film och jag älskar hans pappa Jan Fares, så jävla klockren han är, haha vi fick skrattanfaller väldigt många gånger och det som gör det ännu mera roligt är att man kan relatera till honom till min egen familj och släkt, hehe.

Imorgon ska jag följa med Thomas när han tatuerar sig tillsammans med Johanna och sen ska jag grilla körv och snacka med Markus tror jag, han ska iallafall ringa mig imorgon så får vi se när det blir av. Ihelgen blir det nog fest med några brudar och Johanna, ska bli kul. Sen vecka nio ska vi göra tältet osäkert, Johanna är på, Sara är på och förhoppningsvis Markus och Linn också, får snacka med dem igen och kanske några fler? Feel free to join. Sen ska jag även boka biobiljetter till Alice i underlandet snart också, tro om de släpps imorgon? Yeye snart kommer min kusin, ska bli trevligt.


Lite fler bilder.










Mer kommer senare.

John blund?


Jag tror att det är dags för seriösa tjejen att lägga sig, ja hon kan ju försöka iallafall.



Glassiiigt.


Nånting skumt är på gång och jag vet ingenting och det gör mig sjukt nyfiken och förvirrad, jag hoppas jag får veta sen men jag tänker inte jobba ihelgen ifall det skulle bli så, visst nice med extra cash men näe asså då går mina planer med Johanna i stöpet och jag pallar inte att jobba helgen efter näe asså det är ju inte så att jag är totalt pank och inte kan göra något eller jo jag har redan spenderat min senaste lön men jag klarar mig ändå, jag menar jag har ju ändå ett eget företag, inte för att skryta men jag jobbar mest för erfarenheten, fylla ut mitt CV med något och sen visst för extra egen intjänade pengar, det är ju nice men det är inte så att jag skulle typ dö om jag inte jobbade, behöver sysselsätta mig med något också dock annars skulle jag väll gå runt och göra ingenting på dagarna som jag iofs typ gör ändå annars men ja, det är dock synd att det ska vara detta cp jobb.

Så somsagt jag avstår gärna denna helg som egentligen inte är min helg annars. Sen fick jag lönepapper och min lön denna månad kommer vara den saftigaste lönen jag någonsin fått, that feels awesome. Ska försöka lägga undan lite också eftersom jag ska köpa en systemkamera mot sommaren. Imorgon var det tänkt att käka lunch på Kinahuset och se Farsan på bio med familjen men de blev så krångligt helt plötsligt så jag vet inte om vi sköt upp det eller inte, aja. Jag tänker fan göra en repris på Das Boot fyllan ihelgen förhoppningsvis fast värre, haha. Btw sluta kommentera anonymt, tack! Hehe.




<3

I'm on my own.



I want this..




really bad.

Tell me all you're secrets.


Anonym som hade kommenterat att jag liknade Nicole Scherzinger lite och typ några andra och gillade min blogg som fan, tack till dig! Synd att du inte skrev vem du var bara, hehe. Glöm inte det nästa gång, *blink blink*. Ja Nicole är supersnygg men jag ser dock ingen likhet mellan oss, kanske ibland men nja. Tar det som en komplimang iallafall.

Lugn dag på jobbet och näst nästa helg jag ska jobba kommer vara låånga dagar, från 12.30 till ungefär 21.00, trodde vi var över det stadiet i december men tydligen inte, kommer bli drygt och det hade ju varit värt om min lön varit saftig men näe sån tur har jag icke.






Åter till älskade Supernatural och älskade Dean <3

Nån som är pepp?


Träffade Johanna idag och lunchade och satt och snacka om massa grejer som vad vi ska göra härnäst och i sommar, vi har kommit på en bättre plan nu när det kommer till våra födelsedagar, eller det var snarare Johanna som kom på det och jag tyckte det lät så mycket bättre än våran plan tidigare men vi måste peppa lite folk annars får vi väll dra själva. Vi är så sjukt sugna på sommar och festival så man nästan får lust att slita bort håret på skallen. Allt är fan VÄRT på sommaren som jag och Johanna har börjat säga. Så mycket saker som händer och som man kan göra som ej går nu. Gah vad jag längtar sjukt mycket! Vill göra allt det vi snacka om nu!

Men det känns som om jag och Johanna är de enda som är pepp på roliga saker, annars verkar det vara typ dött som i graven med resten av folket? Vart är alla pepp människor? Liksom call us dirr om du är glad och pepp! Haha. Jo jag har startat eller ja jag och Johanna har startat en grupp på facebook som heter " Vi som brukar få ticks i benet" ni som brukar få det kan ju gärna joina tycker jag, 4 medlemmar hitills är inte mycket att skryta om, haha.

Planer som är spikade och halvspikade nu är nästa helgs bravader, fira födelsedag och Valborg i Uppsala.


Nu ska jag glo på Ugly Betty och sura över att jag jobbar ihelgen.



Fan för onlineshopping.


Kunde inte låta bli, sjukt snygga och sjukt billiga. 149 kr på nelly.com. Jag hade visst även 100 kr rabatt att handla på också av nån anledning men jag sparar det till ett annat tillfälle, leggingsen var ju billiga iallafall.





Sen fanns det ett par as heeeta lack/skinn byxor men det kostar tamefan 3000 jävla kronor, det är inte rättvist!!




Mmmmm....

Skärp dig nu Deniz!!


Fan också. Nu spökar återigen mina gamla tankar, saknader och minnen från det "förflutna". Jag borde nästan inte alls lyssna på gamla turkiska favorit låtar, de väcker bara gamla känslor, tankar och minnen, men jag kan inte låta bli, de finns där och jag älskar de låtarna. Det som suger är att de kopplas ihop med det som var förr, mitt gamla liv. Jag vill helst inte tänka på dem för då blir jag bara otroligt ledsen och deprimerad igen. Men jag är fortfarande väldigt glad att jag har dessa minnen ändå, de var en del av mitt liv under en lång tid och jag ångrar inte en sekund av det jag varit med om, speciellt de positiva, jag skulle göra om dem om och om igen, tusen gånger om utan att blicka tillbaka till nuet. Samtidigt som jag tänker att jag måste lämna det där bakom mig helt och hållet, låt det inte bryta ner dig, gå vidare, gå vidare på riktigt! Låt inte ens en låt göra dig deppig, men det är svårt.

Allt som då ekar i mitt huvud är tänk om.., tänk om jag gjort såhär istället..., det kanske hade blivit bättre.., det kanske fortfarande hade varit vi två..

Fan vad jag älskade dig, du var mitt allt, mitt blod, mitt hjärta, hela min kropp. Det är du och hela situtaionen som nog är problemet till mina problem idag. Du är problemet till att jag blivit så överkänslig och gråter över det minsta lilla som finns att gråta över, jag kan inte äns hålla en vettig konversation med mina föräldrar utran att brista ut i gråt utan att jag vet varför, för det bara kommer. Du är anledningen till att jag fortfarande inte kan släppa vissa saker, som har satt sig på en svans bakom mig och förföljer mig dag ut och dag in. Du är anledningen, anldeningen till allt. Jag vet inte hur jag ska ta itu med detta för att slippa allt, det enda rätta svaret till det är att få prata med dig men det kommer typ aldrig att ske pga av dig, samtidigt som jag borde låta bli eftersom det kanske kan bli värre och öppna upp nya saker. Men jag vill, jag måste, jag måste försöka, jag får ingen ro annars, förstår du inte det??? Jag bara måste, för min egen skull.


Jag älskar dig fortafarande och kommer alltid att göra det tills den dagen då jag kommer dö även om någon annan kommer ta din plats, för någon annan har ju redan tagit min plats. FATTAR du hur ont det gör i mig varenda gång jag tänker på henne, eller mest varenda gång jag tänker på honom, din son! Det gör fruktansvärt ont, det går inte att beskriva och jag vet varför du hade så bråttom, jag vet kära du men jag vet också att du fortfarande innerst inne inte har glömt heller. En annan sak som gör jävligt ont är att du aldrig riktigt kommer komma ur mitt liv, du kommer alltid finnas där pga våra familjers band, det går inte att undvika och det gör det bara hela ännu svårare för mig att kapa banden helt och hållet. Fattar du det, du måste ge dig, du måste låta mig prata med dig, jag kan inte ha det såhär men ändå så vågar jag inte ta chansen, jag är så jävla feg! Jag hatar mig själv.

I sommar ska jag försöka, jag måste försöka. Jag kommer säkert banga igen som vanligt men jag måste, jag kan bara inte ha det såhär, jag vill ha ro i sinnet. Jag vill gå vidare, jag vill inte vara psykiskt ostabil längre, jag orkar inte längre.

Jag vet att du inte läser detta eller någon som känner dig, det är mest för min skull. Ett sätt att bara välla ut mina känslor även fast det är offentligt, nu vet ni hur kasst jag egentligen mår över en typ "skit" grej eller vad det är ni vill kalla det. Jag måste ta tag i mina problem, jag kan inte ha det såhär. Men att ta steget till att göra det är det som är svårt, jag är feg, så enkelt är det.




En utav alla bilder på min näthinna.

Ett till försök.


Hej allihopa, har ni tänkt på hur fort veckorna egentligen gå fast det ibland inte känns så? Snart är det ju fan helg igen, Das Boot var ju fan nyss, weird. Min mamma har blivit sjuk så jag stannade hemma idag och hjälpte till med saker och hon fyller dessutom år, Ewe med, grattis till er båda. Skönt att den här månaden snart är slut för då är det mars och Vasaloppet, vill bara ha vasalopps veckan överstökat. Sjukt mycket människor flockar Mora och man vill inte gå ut alls för man får bara andnöd utav att bara vistas några minuter nere på stan. Jag hade velat gå på tältet dock nu när man äntligen kan gå så får se vilka som är på. Sen fyller jag ju år men det ska jag inte tänka på nu eftersom det ger mig lite ångest och sen är det april, mmm april brukar vara vårigt och bra!

Åter till Das Boot då, orkar inte dra värsta inlägget om det men ja Johanna klämde ena sitt finger eller ja alla fyra snarare men bara ett blev riktigt pajjat. Vi stod utanför en hytt och snackade med några vakter om något konstigt då en tjej i hytten bakom oss stänger dörren, allt gick typ i slow motion för mig för jag såg det hela men typ reagera inte förns ett litet tag, samma med Johanna. Efter ett tag sa hon bar aaaj aaj mina fingrar eller något och det tog ett litet tag innan bruden som stängt reagerade. Sen slog ju smärtan in och vi blev förda till sjuksyster som var hur jäkla gullig som helst. Johanna var riktigt ledsen och både jag och Sara tröstade henne och tvättade bort hennes blod från våra fingrar. Det var en olycka, andra olyckan var när Sara blev skallad på näsan av någon kille men ingen utav oss befann oss där då men hon hade riktigt ont. Bästa minnet jag har är när jag och Johanna stod längst fram till Aiv, när vi träffade Toril i bandet, när vi åkte kundvagnar och när vi satt i hytterna och festade.

Nej asså festival båtar är riktigt nice, synd att de bara varar i 23 timmar dock. Vill gå på tattoobåten nångång också men det krockar med jobbet så det får bli en annan gång, jag och Johanna ska istället satsa på att gå på tatuerings mässor i Stockholm istället som aldrig blivit av för min del. Ihelgen ska jag jobba och jag vill bara ligga hemma och sova eller bli riktigt shitfaced med Johanna igen. Snart är det turkisk serie och te.




Run dmc linne från H&M, fransar från Shock och Buttericks, primer och borste från Mus, svart linne från Gina Tricot, svart väska från Monki och ja det var typ det jag köpte i Stockholm, orkade inte fota allt.

Das Boot 2010.


Hej. Har inte orkat uppdatera något efter Das Boot. Men jag hade iallafall jättekul och gör gärna om det om och om igen varje år. Alice in videoland var awesome och även att ha fått träffa henne var skitnice, jag var happy. Annars ha jag hållit mig inomhus sen söndags. Imorgon ska jag fika och prata saker med Johanna. Vi planerar på att bli shitfaced igen nästa helg då jag är ledig. Sen känns det som om jag gjorde av med sjukt mycket pengar under de två dagarna fast jag typ inte har någon aning på vad jag la dem på. Lägger upp bilder imorgon på några av de småsaker jag köpte.

Nej asså jag känner även nu att jag inte har ork till att skriva mer än såhär. Bättre uppdatering imorgon, I promise.


Några bilder.













Snart drar jag..


Aj, aj, aj. Mitt ansikte sticker som fan. Har fått lite utslag eller ja finnar snarare, en på kinden som sakta håller på att försvinna och en i närheten av hakan som är värst. Ni vet en sån där inåt finne som ser ut som en bula och gör ont om man petar på den, hatar sånt! Har smörjt in ansiktet med ansiktskräm och basiron som gör så att det sticker i huden och det är inge skönt alls för jag vill bara klia men jag kan inte.

Sen har jag väll packat klart typ också, har en mellanstor rull väska med några kläder i, knappt nånting av kläder snarare utan det är kängorna och klackarna som tar mest plats. En halvstor väska för två par skor kan man väll säga, damn. Känns på något sätt lite onödigt att dra med sig den men ja. Sen har jag ju bandaren också som jag skulle ha i där men då fick inte skorna plats så jag får ha den i typ en påse så får Johanna ha den i sin väska sen. Ska kolla på Supernatural och sen sova, ska väll upp runt 06.30 imorgon tror jag innan Ewe kommer och hämtar upp mig. Ååh vad jag ser fram emot det! Vi hörs sen på söndag.




Ni får en gammal bild jag gjort. Fick hem påslakanet som var jättefint och klänningen som jag är helt kär i, tog med den i väskan också och lämnar kvar den röda klänningen, sorry guys but it didn't make the cut. Aaaaaj mitt ansiktee.

Tack!


Har äntligen hämtat mitt H&M paket, påslakanet var nice, ska bara tvättas sen är det redo att användas. Fick den snygga dragkedje klänningen också som jag ska prova strax, kanske har med mig den imorrn. Lägger kanske upp en bild senare. Har även skickat tllbaka de där Nike skorna som blev fel och ska få tillbaka mina pengar. Nu tänkte jag ta och bleka utväxten och sen tona håret, får se vilka färger jag blandar. Efter det ska jag hitta en lämplig väska och börja packa.

Tack alla som varit snälla och svarat på nedre inlägget på mitt dilemma. Jag visste redan från början att många skulle rösta på den röda klänningen men jag vettefan fortfarande allså, vet inte om jag skulle känna mig bekväm i att ha den och tex hoppa runt till Aiv och Smk, har ju aldrig avändt den förut heller, aja vi får se. Hörs sen.

Dilemma.


Gaaah jag vet inte vad jag ska ha på mig!!! Jag velar mellan olika saker. Tex om jag ska ha tunna strumpbyxor under nätstrumpbyxorna, vilka utav de två nätstrumpbyxorna jag ska ha isåfall, ska jag ha lack shortsen fast de sitter åt som fan så att min rumpa försvinner totalt och låren ser ännu smalare ut än vad de är, eller om jag ska ha de vanliga svarta shortsen istället som inte får mig att se så smal ut, ska jag skippa de tunna strumpbyxorna och köra bara nätstrumpbyxor, ska jag ha med mig de högklackade skorna fast jag blir 1.87 typ, kommer jag våga ha på mig dem?, ska jag ha mina kängor? ska jag ha ballerina? vad ska jag ha upptill? osv osv. Dilemma hej.


Här kommer några bilder, skulle vara nice om ni kunde hjälpa mig lite.



Här är ett altenativ. Tunna strumpbyxor under med nätstrumpbyxor med extra stora hål ovanför med lack shorts och höga klackar. (Nu fota jag typ inga överdelar för det håller jag fortfarande på att fundera över) Detta är ju snyggt, med mellan håls nätstrumpbyxorna också men jag blir skitlång i skorna och shortsen gör så att jag får platt röv men det syns inte här, kanske lägger ut den sen och visar vad jag menar. Men detta är riktigt snyggt iaf annars.



Här så är det med mellanhåls nätstrumpbyxor och vanliga jeans shorts typ som jag färgat. Tror jag känner att detta är nog det jag ska köra på fast skorna vettefan än, isf med kängor tror jag men jag vet inte om jag ska ha de tunna syrumpbyxorna under eller köra lite sådär naket som jag alltid har gjort?



Sen har jag denna cherry klänning också, som är vääldigt kort men jag har ju mörka tunna shorts under. Fast detta känns inte så lämpligt för das boot på något vis, sen vet jag inte om det kommer se knäppt ut med mitt röda hår sen och med höga skor eller ballerina?


Ja det kanske inte är så svårt att välja egentligen men jag kan bara inte bestämma mig. Vill inte ta med allt heller pga att det är onödigt med för mycket packning och att jag säkert kommer hålla på att byta om tusen gånger i hytten och fråga tjejerna vad de tycker och hålla på och vela och det är ju drygt men jag kommer säkert också ångra mig att jag inte tog med fler alternativ. SUCK! Jag vet inteeee!

Boots.


Idag på eftermiddagen drog jag till Venezia och käka pizza med Johanna, Thomas och Selma, det var trevligt och jag blev otroligt mätt. Sen var det inte så mycket mer. Igår satt jag och kika runt på lite platform boots, bra att ha till festival dessutom, typ som kängor fast med platå och lite roligare. Nu är jag varken goth eller cyber tjej även fast jag inspireras mycket av de stilarna och blandar in det i det jag klär mig i. Men jag älskar lack, latex och höga skor och ja you name it. Sen ska man ju kunna matcha sådana skor till sina kläder också men som tur är så består många av mina kläder av svart osv. Grejen är väll att det är väldigt dyra, det är ju iofs kängor också men man slösar ju inte direkt pengarna på något onödigt. Jag gillar platform boots med ganska hög platå men eftersom jag är så god damn lång så får det duga med halvhöga men snyggt för det. Nu vill jag helst pröva sånna innan jag bestämmer mig helt, kanske ska passa på att göra det på c.u.m i Sthlm, vi får se.

Snart ska jag prova olika outfits till på lördag också, få se vad jag kan koka ihop.








Help me.


Hm en sak jag undrar, om man har ap bra smink som typ bra ögonskuggor från make up store men har en dålig skitabillig ögonskuggepensel som man kanske köpt för 30 kr på åhlens kan det då göra så att ögonsminket inte blir bra? Jag har en svart ögonskugga från mus men en skitbillig pensel (hade inte råd med en pensel från mus) och de gånger jag testat att ha på ögonskuggan på ögonlocket med den penseln så har det liksom varken blivit riktigt rätt eller snyggt för den delen så jag undrar ifall det är jag som gör fel eller om det är den billiga dåliga syntet penselns fel eller om mitt ögonlock och min hud är konstig? Eller så kanske jag borde köpa en riktig eye primer men jag har ju annars något annat som funkar riktigt bra som en primer. Jag vill nästan tro att det är penselns fel för det lär det ju vara? eller så suger jag på att sminka mina ögon men det tror jag fan inte. Gah blir så arg. Vill testa på en del snygga ögonmakeups innan jag drar på båten men men jag får fan ta och köpa en riktigt svinbra pensel på mus och en riktig primer så får vi se vad felet var. Jag vill kunna sminka mig grymt bra, tutorialsen på youtube ger mig lite ångest..

Jag är lite av en planeringsfreak så jag måste gå igenom vad jag ska ha på mig, prova det hemma, ändra och skit, tillägga grejer, bestämma mig hur jag ska ha håret och hur jag ska sminka mig osv, typ sånna grejer innan jag drar iväg. Fast så nogrann är jag typ inte annars, mest bara när jag ska iväg till något speciellt och jag vill vara säker osv. Packlistor brukar jag också skriva, det gör mig lugnare, haha dumt det lät.



JAAAAAAAAAA!


Åååh så jäkla nice med en andra chans. The Baseballs kommer till Sverige igen den 28 april i Stockholm, även Uppsala och Gbg också. Emelie är på och det är nice så förhoppningsvis kan vi köpa biljetter nästa vecka för tar de slut igen så får jag DAMP!

Klippte ju mig idag. Toppa litegrann och klippte även upp det litegrann också så nu har jag inga slitna toppar längre men min luggär typ fortfarande likadan, klippte den lite bara där fram så den inte täcker ögonen. Det var alldeles för kort på sidorna pga min Bettie Page lugg så jag måse vänta, suck. Så just nu får jag rulla in topparna på luggen med plattången så den ger en illusion av en kort pinup lugg. Skit också, tänkte ju ha en snygg lugg på Das Boot men det sket sig tydligen, aja.

Nu har jag även färgat shortsen svarta två gånger och det blev svart, de röda sömmarna får nog vara kvar ändå. Orkar inte skriva mer just nu, hörs sen.




Sorry för de suddiga bilderna och min utvättade skabbiga hårfärg.







Just det Kissie operera ju in silikon idag, hehe. Jag som tyckte hon hade ganska stora innan men tydligen inte för att hon sa: folk har inte sett mig naken. Näe. Jag vill också ha större bröst :<, haha.




Kissie kan också se normal ut, hahahha.


Fix.


Klippte lite i ett par nätstrumpbyxor jag har och gjorde dem till en överdel, ska fixa med dem lite till senare. Får se om jag ska ha den på das boot, dock inte bara den om ni tror hehe,  det utan ska ha nåt linne över om det blir snyggt annars skiter jag i det. Platta även till luggen extra idag för att se hur lång den blivit och den hade blivit så lång så den typ täckte mina ögon men på sidorna är det fortfarande kort så det är inte en jämn rak linje men men förhoppningsvis går det att fixa ändå jag menar frisörer kan väll det mesta? Eller nej jag tar tillbaka det, en tjej kunde inte klippa en Bettie Page lugg på mig första gången jag skaffade lugg, pfft. Fixa det snyggt och enkelt själv sen. I'm the master! Haha.

Yeye ska väll kolla lite serier sen ska jag upp tidigt imorgon.









Sorry för lilla nakenheten, haha.

Första arbetsintervjun avklarad!


Min morgon började med att jag drog till bibblan och rättade till felen sen drog jag till abf där Carro väntade på sin tur och sen var det jag. Kände att jag var lite nervös men det gick bra, kunde dock ha svarat lite mer utförligt på vissa frågor om mig själv osv men eftersom det var min första gång så var det ju ok. Så ringer de på fredag så får man komma på ytterligare en intervju pga att detta var typ bara 10 min långt och inte så djup och ringer de inte så ja då är de inte intresserade. Mobilen kommer fan inte ringa, haha.

Sen fikade jag och Carro och snacka om diverse saker, saknat den bruden. Kollade lite på stan och sen gick vi hem. Har färgat mina shorts nu och de blev mörkmörk bruna, nästan svart kan man tro men kollar man noga så är det väldigt mörkbrun och så vill jag inte ha det så jag ska färga det imorgon igen så det lär ju bli kolsvart denna gång. En konstig grej var att trådarna runt fickorna och andra ställen fortfarande var röda, de gick alltså inte att färga dem av nån anledning? Så det får väll vara röda sömmar, kan se rätt coolt ut ändå och matchar mitt hår, haha.

Ska klippa mig 11.40 istället för de flyttade fram det, mamma följer med. Ska bara fixa ihop lite bilder, sen får vi se om jag orkar ta mig till Kristineberg.




Gaga.


Lite bilder på Gaga igår på grammy awards.



Jäkligt fränt med det gula faktiskt.


Skorna var cp snygga fram.




Dock inte så snygga från sidan, fattar heller inte hur man kan gå i dem.

Effektiv dag.


Idag fick jag ganska mycket gjort. Fixade mitt CV fast jag måste dock göra lite ändringar såg jag sen som jag missat, så jag måste upp tidigt och gå till bibblan innan abf. Bibblan hade fan ingen färgskrivare så det fick bli svart och tråkigt, suck. Aja skitsamma kommer ändå inte få jobbet iallafall med tanke på hur många det är som har sökt osv. Jag är ganska nervös men mest över hur jag kommer svara på deras frågor, att jag kommer svara konstigt eller flummigt så jag får hoppas att det är helt vanliga frågor. Måste fundera över typ frågor som kan ställas som tex vart ser du dig själv om 5-10 år? Jag vet knappt svaret på det, öhm.

Aja tillbaka till vad jag gjorde nere på stan. Köpte underkläder på H&M för 350 kr men det var det värt. Bh:n i spets är ju hur snygg som helst och efter att ha sett den på Kenza och andra bloggare var jag hooked och den andra svarta var snygg och billig och med matchande trosor, behöver mer svarta trosor kom jag på. Sen köpte jag även textilfärg som jag ska använda imorgon på mina röda shorts och hoppas att de blir svarta och inte gråa och fläckiga annars får jag färga dem en gång till så det ska jag göra imorgon efter fikat med Carro, tog en tvättid på eftermiddagen, mamma måste dock hjälpa mig för jag kan knappt tvätta, haha fail.

Aja var väll inte så mycket mer som hände idag, har alltså grejer att göra typ hela veckan så det är ju bra för då är det snart Das boot och jag ser så mycket fram emot det så jag bara vill hoppa hela tiden men samtidigt vill jag inte att det ska gå så fort för då kommer det vara över lika fort också, aja skitsamma. Hejdå.





Sen när jag befinner mig i Sthlm måste jag köpa minst 3-4 par lösögonfransar, me needz them. Lyckas alltid slarva bort mina men nu tänker jag fan hålla hårt i dem. Här är några coola från ardell som jag vill ha.





Jävla CV!


Laddar hem Microsoft office som tydligen ska inehålla word också som jag verkligen måste ha för att skriva klart det jävla cv:t! Måste ha det klart och fixat imorgon annars får jag säga adjöss till intervjuvn på tisdag och det vill jag helst inte. Personligt brev är ju inte så himla svårt att skriva, jag är dessutom lite kreativ. Måste fixa en bild på mig själv också, hoppas de har nån skrivare som skriver ut färg på bibblan för annars är det kört i princip. Det svåra är med att skriva om mina yrkeserfarenheter som knappt existerar och vem jag ska ha som referens. Tänker fan inte skriva chefens nummer iallafall, hell no. Får nog bli pappas utan att det vet att det är min pappa, haha. Har ju ändå jobbat mycket hos han. Sen hur skriver man om man har ett nuvarande jobb? Eller ska man inte skriva det alls? Blööh måste få veta mer imorgon när jag tar en sväng till abf efter bibblan och sen blir det väll bibblan åter igen.

Aja mycket att göra men nu är jag hungrig.