<3



Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars, I could really use a wish right now, wish right now, wish right now...

Måndag.


Igår var jag i Malung och jobbade, var ganska soft, sen har jag mest varit lite förkyld och det har varit drygt och jag hoppas att det inte blir värre sen till torsdag osv. Är sjukt peppad inför Stockholm på torsdag med Emelie. Även på att gå på Make up stores visning på eftermiddagen, man får tydligen goodiebags enligt Emelie som hade läst det i någon tidning, det vore ju nice sen kommer de även sälja några av sina produkter till kraftigt reducerade priser så jag kommer nog ha kontanterna nära tillhands.

Vi får se vad vi hittar på efter visningen men på fredag blire iallafall The Baseballs spelning på grönan och vi lär ju hinna med en del shopping också tror jag och sen läre väll bli fest av nå slag någonstans med polare. På lördag ska jag förhoppningsvis bli tatuerad av Wez också. Jag har ännu ej bestämt om jag åker hem igen på lördag eller om jag åker på söndag, visar sig sen.

Förövrigt hatar jag "höst" vädret som kommit, hoppas vädret i Stockholm är mer behagligare.



Såå jäkla heta skor, synd att de kostar några tusenlappar.. sjukt.

Bang bang.



Del 2.



Del 1.


Favorit ovan.

Favorit ovan.

 


I'll follow you until you love me.



Wonderbra


Idag gick jag upp vid 08.30 och följde med morsan när hon skulle till frisören för att färga håret, satt där en timme och gick sen hem och år frukost och sen ner på stan igen för att skriva in mig på arbetsförmedlingen och jobbgaranti för ungdomar. Sen har jag bara suttit hemma och surat över det tråkiga gråa vädret som varit i några dagar. Imorgon ska jag kanske en sväng till min gamla skola, träffa Johanna och sen senare fota Bettanoch kanske Sofie. Är det bra väder så kommer vi vara på stranden som planerat, hoppas det är sol för nu har jag fått min reflexskärm också annars kör vi badkars shooten tror jag.



Är väldigt nyfiken på hur wonderbra sitter på, tror det finns någrapå Lindex men är inte säker, ska kolla det imorrn. Nån som provat?

Baby got balls.



Cutie pie.



This is me.


 

100 %.


Buy all the things I've never had.


 

Tack Mia för snygga toppen!

 

Ringen <3


Gymma.


Idag hare varit regnit och förjävligt. Jag har ätit mat på vi på hörnet med mamma och två av mina kusiner, det var trevligt sen har jag väll inte gjort så mycket. Funderar på att börja gå på gym och träna lite, behövs verkligen! Jag har världens sämsta kondition och då menar jag verkligen sämst, pallar ingenting och ger upp lätt. Sen vill jag platta till min jobbiga ölmage och få fastare lår och ben och lite muskler såklart. Nu ska jag bara hitta en träningskompis, någon som känner sig manad? Hör av dig. När jag tänkte på gym så tänker jag på nyöppnade Class Gym nere vid Tuvan.

 

Nu har jag ingen koll alls på såna här träningsaker alltså då menar jag tex måste man ha sånna där gympadojjor eller spelar det typ ingen roll vad man har å fötterna eller ja visst göre det men kan det funka med typ converse? Tygskor? haha. Palla köpa nya.


Reflexskärm.


Påväg hem till mig.


Korsett.


Just ja denna är snart påväg till mig med som jag köpt av Tea.


 


OnePiece


 

Mys!


Make Up Store visning 2010


Åh vad glad jag är!! Fick typ nyss reda på att jag står på listan på Make Up Stores visning på Berns den 2 september, jag plus en vän alltså. Skitbra timing med tanke på att jag och Emelie ska till Stockholm den 3 sep för att se The Baseballs så nu åker vi dit en dag tidigare, kommer bli så himla kul. Har aldrig varit på någon visning och har alltid velat gå. Man kan även köpa biljetter om man vill gå, kostar mellan 100-150 kr.

Annars har det varit soligt och nice ute idag.


Påväg hem till mig <3

Keep calm, try to breath.


Jag vet inte riktigt vart jag ska börja men jag vill säga att Johanna Halvarsson, jag är så jävla glad över att du finns i mitt liv. Du har funnits i mitt liv i ett par år på ett eller annat sätt men det är verkligen nu vi börjar komma varandra närmre och närmre, kanske är det just rätta tillfället nu också med tanke på vart jag står i mitt liv just nu, med tanke på att det är just nu jag behöver en vän som mest, en som förstår mig och allt skit jag går igenom just nu, hur som helst så är jag väldigt lycklig att det har börjat på allvar nu och att det fortsätter att bli bättre och bättre. Igår värmde du mitt hjärta riktigt mycket och trots alla odds så finns jag där för dig 24/7, det ska du veta. You can call me anytime.

Jag förstår inte hur livet har satt mig i denna skit där jag befinner mig just nu. Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Det gör ont varje dag, jag är rädd varje dag, jag gråter varje dag. Vem pallar ett sånt skit liv? Livet kan ju gärna få svälja mig och spotta ut mig så att jag försvinner ut i intet, så jag slipper existera. Ingen borde få uppleva detta. Jag är rädd för vart detta kan föra mig, jag är rädd för vad som ska ske imorgon, om en vecka om ett år. Det är en förjävla pina att inte veta ett skit. Jag hoppas att alla som jag en gång älskat vaknar upp och förstår vad som har hänt innan det är försent och jag menar det från djupet av mitt hjärta. Innan allt spårar ut och det inte finns några hopp, då jag kanske inte finns här längre..sorgligt men sant.

Johanna jag älskar dig, du är det bästa som finns och jag hoppas att du kommer kvarstå, snälla försvinn inte du heller.. snälla. Det är allt jag begär.


Skit liv.




<3


Sommaren är inte över än!


Som vanligt glömde jag bort och ta fest bilder igår, skärpning förfan! Jag och Johanna började lite hos mig och sen for vi till Zara och förfestade och sedan kom Emelie, vi blev fulla som fan och drog på wasa där vi fick gå före alla i kön tack vare Emelie, haha awesome! Beställde lite drinkar och antog dansgolvet och rockade loss. Emelie rockade nog dansgolvet bäst men jag var inte lika efter heller hehe. Svettiga brudar vart vi och efter stängning var jag och Johanna hungriga så vi drog till babs men det var självklart stängt så vi gick hela vägen hem till mig och klagade på att vi var så fulla och hungriga och väl hemma hos mig fixade jag nudlar och nuggets och vi däcka i min säng, hehe.

Idag hare varit awesome väder och jag har varit och bowlat med kusinerna och självklart vann jag med hästlängder även fast jag suger lite.



Haha snyggt.

 

Oredigerad bild.

 

Fattar inte hur jag kan se så konstig och annorlunda ut ibland men men.


I want it so bad.





Travie McCoy spelning.


 

AAAH MIN BABE SPELAR PÅ GÖTA KÄLLARE I STHLM DEN 30 OKTOBER, JAG MÅSTE GÅ!!!!!!


Inception.


Idag har jag ätit mig mätt på kinahuset med Johanna och sedan suttit på min balkong och druckit lite bubbligt vin. Sedan var jag, Johanna, Zara och Emelie och såg på Inception som var bra men väldigt komplicerad och konstig men på ett bra sätt. Var lite Matrix stuk över det. Det får bli fyra av fem toasts. Bra med lite mindfucks ibland. Imorgon är det fest.



7X trailer.

 

Rojda är med ibörjan och i badrummet.


Vidriga människor.


 

Så jag uppmanar er att skriva på prosteslistan, simpelt, tar några sek bara, come on people detta kan vi inte acceptera!!!

 

 

 

Jag blir så fucking jävla arg! Vill cutta av alla männens jävla kukar så jävla hårt! Började fan gråta.


Dagarna som gått.


Då var man ensam hemma. Alla har åkt till Stockholm och jag bestämde mig för att stanna hemma, hoppas det var ett bra beslut men det får jag aldrig reda på iallafall.

I lördags träffade jag Johanna och satt nere på kajen och drack vin och försökte komma på vart vi skulle ta vägen den kvällen, efter lite om och men så satt vi i Cajsas bil tillsammans med ryssmats och åkte till Älvdalen. Vi träffade en vääääldigt full Greger, Viktor, Dennis, Veronica, Alexander och en massa mer. Vi satt nånstans och drack pch pratade sen for vi mot parken där vi satt ännu mera och drack och pratade, det var riktigt trevligt. Synd att vi inte kunde stanna till mer än typ halv två eller något. Tänk att ett rätt beslut kan bli så bra ändå fast man tvekat på det länge, tur att vi inte stanna i Mora. De enda bilderna jag tog var när vi satt på kajen, måste verkligen bli bättre på att ta mer när man verkligen festar.




 

 

Snygga Johanna i min snygga pimpade keps.

 

 

Sen har jag umgåtts lite med Emelie och Bettan också. Vi var nere på kajen i måndags och drack lite i solen och snackade skit, sen hamna vi på donken och blev feta och sen vart vi lite busiga och satt ovanför bibblans tak och knäppte lite kort, de kommer senare eftersom det var Bettans kamera men jag har också lite bilder. Tack tjejer för en riktigt bra dag!

 

 

 

 

 



Cover up my body with tattoos.







Jag vill att mina armar ska se ut sådär!


















Outfit.


Älska mitt nya Gaga linne från h&m.

 

Skjorta från h&m.

 

Jag är tydligen lite gravid också..

 

 


I wanna be a billionaire.



 

 





AAAAAAHHHH jag vill HAAA Travie soooooooooooo baaaaaaaaaaaaaaaaad!!!!

Älska låten också.

Du behöver hjälp!


De orden gjorde typ min morgon. Idag var jag ju somsagt hos kuratorn för andra gången och jag har ju hela tiden haft något som hindrat mig från att gå och prata med någon om mina bekymmer, mina problem. Jag har hela tiden tänkt äh det är nog inget för mig eller nej jag kan säkert lösa det själv, det finns människor där ute som har värre problem än mig som behöver hjälp. Varför ska jag komma med mina kanske obetydliga och ta deras tid, kan nog lösa det själv eller så går det över och jag har också haft rädsla över att känna mig såpass "sårbar" om jag väl öppnar mig för en okänd men ack så fel jag hade. Detta är nog bland de bästa beslut jag har tagit, att ta steget och gå och prata med någon för det känns faktiskt lite lättare nu. Rädd för att kuratorn ska ge upp efter några samtal och säga att jag inte alls behöver hjälp och berätta för mig att jag förstorar upp saker eller att det inte är så farligt egentligen men som tur är så kommer det nog aldrig att ske.

Så jag hade fel. När hon sa att jag faktiskt behöver hjälp och att jag inte alls ska känna så, så kändes det så mycket bättre att jag hade tänkt så fel från början. Jag behöver visst hjälp som alla andra som också mår dåligt, jag mår heller inte bra och jag behöver den bästa hjälp jag kan få. Så nu har jag tre möten till bokade och jag hoppas detta kommer hjälpa mig att må bättre senare för annars vet jag inte vad jag ska ta mig till, jag håller tummarna.



Världens bästa ravioli.


Min familj och min mosters familj drar till Stockholm över en natt på torsdag och jag har nog bestämt mig för att inte följa med, dels för att jag har lite brist på pengar och kommer knappt kunna shoppa ändå säkert och jag är fortfarande osams med min far och jag pallar inte det så får väll stanna hemma och glo in i väggen eller något.

Igår var jag med Emelie och Bettan, hade det riktigt kul och mysigt. Vi satt på kajen ett tag och drack lite cider och snacka skit i varma solen sen blev vi hungriga och for till donken för att bli lite feta, vi måste ha varit väldigt attraktiva för getingar den dagen för dom vägrade lämna oss i fred och vi skrek som små flickor. Efter donken for vi ner på stan och eftersom Bettan ville vara lite busig så klättrade vi upp på bibblans tak jag inte varit på sen 2007 och satt där när solen gick ner, fotade och snackade mer skit och myste. Sen ville Bettan även testa att sitta på dalahästen innan vi gick hem också så det fick hon göra, hehe. Väldigt värd dag, tack för det tjejer och imorgon kväll ses vi igen för ett litet fotoprojekt jag och Bettan ska testa.

Halv elva imorgon ska jag befinna mig hos kuratorn och sedan träffa Johanna för lite mys.

Har jag berättat om helgen? Eller ja om i lördags? Tar det i nästa inlägg isåfall och får passa på att ladda upp de få bilder jag tog.

Jag har förävrigt blivit beroende av Felix ravioli på burk. Fyfasiken vad god den ääär. Ni borde testa, det som även gör den god är nog köttsåsen den ligger i men ja vi får väll se om jag tröttnar sen för jag vet ju hur det var sist jag var beroende av mat från ica, nämligen Karins lasagne jag åt typ varjedag och nu tål jag inte det ens, men men.


Love the way you lie.



 

Asså den där Megan Fox alltså..god damn kvinna.


7X


 

Åh vad glad jag blir. Min vän och barndomsvän Rojda Sekersöz har medverkat i en svensk film som nyss har haft premiär, är riktigt sugen på att se den men tror inte den kommer komma till Mora så får väll hyra den sen. Hon är ju även med på denna bild till vänster.

 

Funderar på att planera in nån dag i Sthlm med henne, kanske bor och hänger med henne lördagen efter The Baseballs om hon inte har något för sig och det inte kommer upp annat för mig.


Smize.



Be mine.

 

It's a good thing, tears never shown in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise I never mess it up again
Just a sweet pain of watching your back as you walk
As I'm watching you walk away
And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said


It's a cold thing you never know all the ways I tried
It's a hard thing faking a smile when I feel like I'm falling apart inside
And now you're gone it's like an echo in my head
And I remember every word you said

And you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

For the first time, there is no mercy in your eyes
And the cold wind is hitting my face and you're gone
And you're walking away
And I am helpless sometimes
Wishing's just no good
Cause you don't see me like I wish you would

Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you've always keep passing me by

But you never were, and you never will be mine

(I saw you at the station, you had your arm around
Whats her name? She had on that scarf I gave you
you got down to tie her laces)

Cause you never were, and you never will be mine
(You looked happy and that's great)
No, you never were, and you never will be mine
(I just miss you, that's all)

Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you've always keep passing me by

No, you never were, and you never will be mine
Cause you never were, and you never will be mine
No, you never were, and you never will be mine

There's a moment to seize everytime that we meet
But you've always keep passing me by
No, you never were, and you never will be mine

Foto.


Har fortfarande inte fått något telefonsamtal och nu orkar jag inte bry mig heller. Varit på stan och lunchat med Emelie och snackat skit och sen har jag ätit lite buffe med moster, kusin osv och hängt på pizzerian. Sitter just nu och glor på femman där de visar förlossningar, jag borde inte alls titta på sånt eftersom jag bara blir ännu mera avskräckt från att föda men kan inte låta bli ändå. Imorgon har jag lugg klippning vid 11.45 sen smågrejer att fixa sen bär det av för att möta min vän, kommer troligtvis komma hem efter 23.00 men bättre än ingenting.

La till Ryan Garrison på facebook efter att han sagt åt mig att göra det och småsnackat lite med honom, han har tydligen lite planer för mig när det kommer till shoots och jag blev jävligt nyfiken på vad han har för fotoideer för mig men han vill inte avslöja något förns vi pratat lite om ideer och kommit fram till något vi vill göra eller träffas och fika och snacka foto så ja jag är nyfiken och pepp som fan men jag är skitnervös samtidigt, ofta jag ska stå och posa framför en skitbra fotograf, jag liksom? Jag blir ju inte alls bra på kort när andra fotar och jag kan ju fan inte posa heller? Ser ju typ likadan ut på alla bilder och de blir inte alls intressanta, hej låg självförtroende eller? Suck.


Aja här kommer lite bilder jag gillar som han tagit.


 

Jag menar, dessa människor är ju typ proffs och så ska jag stå där framför honom, herregud. Han kommer tycka att jag suger.

 

En annan jääävligt grym fotograf är Emmelie Åslin som jag snackat lite med förr, skulle vara en dröm att bli fotad av henne men när jag fått mer erfarenhet kommer jag lätt försöka boka nåt med henne och hon kör ju mestadels pinup inspierat så det suits me well. Älskar Emmelies blogg btw, massa snygga bilder.

 

Amelie som är såå jäkla grym modell som även Ryan fotat högre upp och likaså Linda-Marie, grym modell ovanför.





Loves it.




Loves it.












Fotografen själv, så jäkla söt.

Eeeh.


Eeh jadu det blev inte riktigt som jag tänkt mig idag. Sitter i bilen med familjen och åker iväg en bit och får höra att jag ska sova där och jobba torsdagen också, jag blir sur och säger argt att jag inte hade någon aning om detta och att jag har en del saker att göra imorgon, bokat klipptid och andra viktiga saker och att de inte bara kan lura iväg mig sådär utan skulle de sagt något tidigare hade jag inte bokat en tid då och säkert kunna skjutit upp mina saker men näe. Så min pappa blev lite bitter och sa att han lämnar mig på macken så får jag gå då om jag nu måste och jag var så jäkla sur så jag gjorde det och gick raka vägen hem.

De har inte ringt och skällt på mig på telefon än men jag väntar nervös på att de kommer göra det snart, min pappa är säkert rasande och kommer skälla på mig ganska rejält tror jag, aja vi får väll se och nu har jag ont i magen för att jag går runt och spänner mig, suck.

Så nu vet jag inte alls hur det blir imorgon tex då jag skulle spendera kvällen på annan ort, kommer säkert inte bli av. Helvete.

Jag hatar rubriker.


Litet snabbt inlägg. Imorgon bitti drar jag till Malung med morsan för att jobba lite sen ska jag langa ut pengar från swedbank kontot och föra över det till mitt nordea konto. Sen ska jag ringa ett bråttomt samtal till ett par ställen och något mer jag ej kan minnas nu.

På torsdag kommer jag befinna mig på en annan ort efter lite jobb för att mysa och snacka med en efterlängtad vän och på fredag blire vin och mys med Johanna och boka lite biljetter och kanske fika med Emelie. Tror jag fixat sovplats hos Thomas den kvällen vi ska se The Baseballs, så Emelie vi hänger lite med Thomas den kvällen också tycker jag :). Sen tatuerar jag mig på lördagen, förhoppningsvis ganska tidigt så att jag nog kan åka hem på lördagen eller så stannar jag en natt till, beror på hur Emelie ska göra också, aja sova nu. Hörs.

Tatueriiiiiiing spikad!!!!


YEEEES!!!! Äntligen har jag ett datum spikat. Den 4:e september ska jag äntligen få göra min snygga coverup på min fula semester stjärna. Jag har längtat efter detta i typ två år kanske eller snart två år. Det har alltid krånglat på något sätt och aldrig blivit av men jag skrev till Wez ännu en gång fast på facebook och spikade det. Ååh vad jag längtar. Jag vet ännu inte hur skissen ser ut men det kommer bestå av två pistoler, med pistoler menar jag sånna där typsika cowboy/wildawestern pistoler, oldschool. Jag vet ju somsagt inte hur han har skissat upp det osv men jag vet att det är körsbär på handtagen som jag ville ha. Kommer säkert ändra smågrejer om den inte är helt perfekt. Sen tror jag nog att jag kommer göra två eftersom det ser bäst ut med två men om jag gör båda på en sittning det vettefan, jag är ju ingen smärt tålare direkt, hehe men vi får se och tid bestämmer vi senare. Jag är pepp och jag är nervös samtidigt, hehe.


Här kommer lite av det Wez har gjort..



Haha loves, Wez har en liten spec stil ingen annan har, iaf inte som jag sett.

 

Jag ääääälskar denna!!!

 

Denna med.

 

och denna är på min kompis Siljes ben alltså hans flickvän.

 


Bild jag tog 2008 i London. Wez till höger.

 

Wez idag.

 


Piercing.


Jag tror att jag har bestämt mig, för att göra en piercing i bröstvårtan, aj aj aj. Jag är skraj som vanligt men jag ska göra det, när vet jag inte men snart sen blire nog en industrial också förhoppningsvis. Så då har jag bara tre piercingar kvar jag vill göra då sen är jag nog nöjd, haha. Läppen är ju något jag velat skaffa länge, tungan har också varit med ett tag sen vill jag gärna ha dermal anchors nånstans på höfterna också men det blir nog i framtiden, nu ska man väll bara lyfta på arslet och boka en tid i Borlänge.



Catch up.


Liten snabb sammanfatting av de andra dagarna efter i tisdags.

Onsdag och torsdag var jag bara hemma, följde med Emelie när hon skulle göra bakgrund på sin arm i torsdags och i fredags drog vi till classic car week igen och hängde lite med Emelies bror och hans farmor som bor där och förfestade. Det var ganska kul och vi hamnade i en raggarbil med massa norska män som jag inte förstod hälften av det de sa och de var lite för närgångna så vi hoppade av efter ett tag och chillade vidare, näe asså måndagen var lätt bäst kan jag säga men det berodde nog också på att vi var och såg The Baseballs innan och var allmänt jävla peppa.

Lördag spenderades här hemma i Mora på Mora festivalen då jag och Emelie drog hem till Zara där vi hängde med Johanna, Lena och Pernilla, dansade till Orup osv och drog sedan ner till festivalen för att checka lite men det blev inte alls mycket att kolla in festivalen för mig och Emelie kan jag säga och det var lite synd, de andra var på wasa. Vi hamna i Jares båt med Runä och hängde där typ resten av kvällen..

Så veckan gick jävligt fort och jag vill ha tillbaka ccw veckan för nu känns det lite som om sommaren är slut men man ska inte vara negativ. Motor och musik festivalen är ju denna vecka i Älvdalen också, aldrig varit där men ja vi får se. Imorgon har jag en massa ärenden, beställa toningar, sätta in lite pengar hit och dit, hämta h&m paketet och beställa biljetter till The Baseballs på grönan den tredje september för mig och Emelie. Johanna jag saknar dig btw, hör av dig snart

Joo sen väntar jag fortfarande på svar från tre försäkrings grej om min mobil, måste haaa en iphoneeeeee.


Aww hittade en liten fin bild från i juni detta år, saknar Erdem. Funtar på att dra iväg igen i en vecka i september, om någon vill hänka så säg till för vi har gratis boende, hehe.


Jag är mållös.

Ett liv som gris from Djurrättsalliansen on Vimeo.

 

Jag vet inte vad jag ska säga, jag visste redan hur hemskt det var men inte såhär hemskt. Jag blir så fruktansvärd äcklad, jag är glad över att jag knappt äter griskött längre.


En skönhet.


Typ världens snyggaste iranska skönhet!


Finaste Maygol, jag vill träffa dig snart!!! Kom till ccw!!!

The one and only Gaga.


 

 

 

<3


Classic car week dag två!


Jadu vad ska jag säga om denna dag, måste ha varit en utav mina otursdagar fer shure!

Drog till Rättvik med tåget runt halv sju tillsammans med Jimmy och hans brittiska vän Adam. Satte oss på rondellen mitt i Rättvik , drack och kollade på bilarna som cruisade förbi, mycket trevligt och bra väder! Sedan till en bar för att de skulle dricka mer och sedan för att möta Zara som kommit med tåget. Vi gick ner mot den stora gräsplätten brevid stranden och satte oss ner för att dricka mer och konversera. Det gick förbi ett tjejgäng som jag tittade lite vanligt på när man bara kollar random eller för att spana på hur dem ser ut och sa till Jimmy lite på skoj, detta kanske är några tjejer för dig eftersom han har lite udda smak och en av tjejerna måste ha hört att vi snacka om dem och att jag kollade lite för helt plötsligt när de gått några meter bort så pekar hon finger ett par gånger och lipar mot oss. Jag tänkte mest öööh vafan håller hon på med egentligen och pekade finger tillbaka typ två gånger eller något och hon sa grejer jag inte minns och jag sa i stil med moget att stå flera meter bort och hålla på sådär, kom hit istället om det är något som är fel och de började gå mot oss och då ångrade jag mig just då att jag hade sagt något till dem överhuvudtaget, pallar inte tjejer!!

Jag minns inte mycket av det som hände men bruden sa något i stil med typ varför pekar du finger, likaså hennes kompis osv och jag var ju ärlig och sa att hon hade gjort det först för annars skulle jag aldrig göra det. Liksom jag är inte där för att leta efter bråk. Men denna brud håller på att dryga sig och säger att jag är typ en rödhårig litet äckel eller något och andra småsaker och säger att hon har lust att hälla sin grogg över mig. Jag fortsätter och försvarar mig och frågar varför hon gör så och att jag bara glodde som vanligt osv men hon blir ju bara med upprörd och jag ber dem gå och när de börjar gå lite så tror jag Zara säger tredjeklassens medborgare eller något sånt och hennes kompis hör och de kommer tillbaka och muckar på mig eftersom de tror att jag sagt det och kommer med andra anklagelser och helt plötsligt får jag hennes halva grogg över halva mitt ansikte. Jag blir förbannad och ställer mig upp och puttar till henne då hon eller någon annan drar i mitt hår och försöker klösa mig och jag slår tillbaka och sparkar henne jävligt hårt med värsta ninja sparket och Jimmy och nån mer särar på oss.

Hon fortsätter att säga massa skit och säger att dem är 16 osv osv och massa annat strunt, jag ber dem dra därifrån ännu en gång och vi drar tillslut själva. Haha asså seriöst! Vadfan vare som hände egentligen? Random fjortisar på 16 år häller en drink över mig, anklagar mig för saker jag typ inte gjort och slåss med mig mitt ute bland folk, måste ha sett jävligt roligt ut. Jag var helt chockad, ville grina ett tag men var mest helt paff och började skratta. Näe asså det var ju helt sjukt, borde ha pucklat till henne lite mer, aja palla småbarn som är ute efter tjaffs.

Efter att ha fixat sminket lite och fått ur alkoholen ur min lins, haha så drog vi iväg nånannanstans och satt och sen hängde mest jag och Zara och satt och drack och vi lyckades få napp med en bil men bilens motor började typ koka mitt på vägen och det blev världens jävla kö och vi klev hastigt av bilen och nångång då efteråt märkte jag att min iphone var putsväck!! Skiiiiitbra tänkte jag. Suck.

Inte världens bästa kväll kan jag ju säga men men. Har iallafall polisanmält, spärrat mitt abonnemang och imei nr och förhoppningsvis får jag en ny mobil inom tio dagar så jag använder det gamla tillsvidare.


Inga bilder blev det heller och imorrn joinar jag Emelie när hon tatuerar sig och sen ska vi kika runt lite på Mora festivalen.



Min outfit i måndags. Där är ett par av leggingsen jag hade köpt och jag köpte vita knappar jag sydde på lite hastigt, blev ju ganska bra ändå! ÅÅÅh min iphone :(

The Baseballs i Dalhalla.


Har en hel del att berätta så vi börjar lite smått.

I måndags for jag och Emelie till rättvik, groggade och drog på Dalhalla för att se The Baseballs. Stället var ju verkligen as coolt och vi hade bra platser. The Big Rockets var ett förband som spelade och de var ganska bra, efter dem gick vi upp och chilla medans Sven Ingvars spelade. Sen vare The Baseballs tur och det var verkligen underbaaaart! jag blir helt knäsvag och alldeles till mig när de spelar, måste vara som tjejerna var när Elvis spelade och gjorde de sexiga ben movsen som de i The Baseballs också kör på ibland, iallafall när Sam kör den så blir jag helt galen, haha. Fyfan så jävla heta dem är, mums! Vi skrek, sjöng med, dansa, skratta osv och jag stod en hel del på min stol, vi var nog lätt galnast där haha. Vi har även bestämt oss för att se dem i Gröna Lund i september, hehe.

Efteråt hade vi ingen skjuts ner till Rättvik och Classic Car Week eftersom vi var typ en mil därifrån men vi lyckades hitta en trevlig man som hade en snygg raggarbil som vi åkte ner med. Sen gick vi runt och hoppa i en annan bil med massa killar och pratade med en hel del människor. Sedan for vi hem nångång på morgonen. Bra kväll!


 

Mer bilder hade jag tyvärr inte men snor nog av Emelie sen.