Nelly shoes.


Här har ni lite halvt kassa bilder tagna med iphonen.





De till vänster ska jag ge bort till Tugce som fyllt 20. De är typ hela 15,5 cm höga.. så de behåller jag inte själv eftersom de är alldeles för höga för mig men de är sjukt snygga på. De till höger behåller jag själv, vet inte riktigt hur höga dem är men runt 14-15 kanske, typ likadant jag vet men ett par höga måste jag behålla själv.



De till vänster är också en födelsedagspresent fast till Sanna, nu förstör jag överasskningen lite men skitsamma. De andra är till mig, på runt 13 cm.

It did.




Julhandlat.


Jag trodde inte vi skulle köpa julklappar i familjen i år men så fel jag hade. Trodde jag skulle slippa den stressen. Men det blev inte så mycket stress ändå och jag köpte klart allt på två dagar. Jag har varit på jakt efter en snygg nyårsklänning ett par veckor nu men det har gått sämst. Gina tricot hade den perfekta paljettklänningen som tydligen sålde slut på två dagar som jag totalmissa och de skulle inte få in den igen, SÄMST! Inget faller mig i smaken heller, får hoppas på en liten titt i Borlänge på lördag.

Jobbar imorrn, ett tag sen man gjorde det i Malung. Jobbar en sväng på sön också men sen blire party för hela slanten som alltid på juldagen. Jobb på måndag också, känner att det kommer bli lite mer drygt. Längtar efter att få kramas på saknade människor som kommer, bla Markus och Anton. Hoppas allt går som smort. Nu ska jag ÄTA och kolla SATCH!!!


Hade inte bangat på dessa på nyår.


Porcelain Black..


Massa möms bilder på Alaina!



















Helgen.


I fredags var jag ut med min babe Emelie. Vi bestämde oss för att köpa en flaska tequila och festa till det lite. Emelie var inte direkt nå proffs på att dricka det jämfört med mig då, höhöh. Näe men jag förvånade mig själv lite, gick bättre denna gång än vad det har gått förut, tummen upp för det. Inte så jättedrag på krogen men det var trevligt och vi avlsutade med donken käk ofc. I lördags var jag ut med Sofie, hennes syrra och kille. Jävligt mycket folk på Ljungbergs var det, synd att Emelie inte var med.

Tjaffsade även med en tant på typ 45+ i toakön som hade trängt sig före Sofie och då kom självklart blattegenerna fram i mig och jag sa att det inte var ok att tränga sig osv men tanten vägrade ge sig och muppade sig så jävla mycket så jag blev så arg så när dörren öppnades puttade jag bort tanten och hon fighta emot och då brast jag nåt i stil med "skaruuu ha stryyyk ellerrr??" hahah åååhåh pinsamt känner jag nu i efterhand men fan skitsamma. När det kommer till folk som muppar sig mot mina vänner då blir jag crazy, hehe.

Lite bilder.

<3

 

Ingen bild på Sofie & mig tyvärr. Men lite bilder finns på hennes blogg! In och kika!!


Inköp.


För ett tag sen köpte jag ett armband från Versace for H&M kollektionen och fick den hemskickat till min adress i Mora. Jag är jättenöjd och den är jättefin. Synd att jag har lite för smala handleder så den åker ner lite på handen men det skiter jag i, så himla nöjd.



Boxen är så himla fin så den slängs inte.

 

 

Sen har jag bestält lite skor från den där rabattgrejset på members på nelly skor. Allt för under 400 kr. Win! Dock ska jag ge bort två par, en vet jag men den andra vet jag inte riktigt, beror på vilka av de tre jag själv vill behålla. Kanske säljer nån sen om jag inte blir nöjd.

 

 

Haha försökte censuera den ena lite för att bruden läser min blogg, hon kan säkert gissa vad hon ska få men aja, hehe.


Bildbömb.


Har haft en väldans trevlig helg med Sanna babe som äntligen var och besökte Sthlm igen. Fattar inte hur jag klarat mig hitills i Sthlm utan henne, flyttaa hiiiit. I fredags var vi på Rocket room på Debaser Slussen och såg Pike Cavalero & the gentle bondoleros från Spanien. Igår var vi på en annan spelning på Debaser Medis och "såg" The Bronx. Aldrig varit på den debaser förut men jävligt schysst ställe, dit går jag gärna igen! Imorgon ska jag nog träffa Sanna igen för att tjocka oss på feta hamburgare på ett diner och så ska jag nog hem till Maygol en sväng på fika, kommer ju dö av matkoma.. haha. Tror jag drar hem till Mora på osndag, längtar!


Var och såg Magnus Betner på Chinateatern med Rojda och Hana för några veckor sen. Här väntar vi på att få gå in.

Var hemma hos Leo för nån helg sen och drack lite turkiskt sprit man blandar med vatten. Skitkul kväll.

Vad lite turkiskt sprit och turkisk musik kan få en att göra...hahaha dog.

 

Fick denna fina hårblomma av Sanna som tidig julklapp<3

Mitt fina linne jag fick av Leo som jag gjorde om lite från en tisha.

 

I väntan på pendeln till medis. Bästabästa Sanna!! <3

Löve u.


Stockholms universitet..


here I come!!!


Äntligen kommer jag att få läsa det jag vill läsa till våren denna gång. Engelska 1. Ni som läst min blogg vet ju att jag skulle läst det denna höst men klantade till mig ganska så rejält och hamnade istället på genusvetenskaps kursen. Feminism och sånt skit, ursäkta språket men jag är så jävla trött på att läsa det när det inte alls intresserar mig och engeska är eller har alltid varit en av mina favorit ämnen i skolan så jag hoppas det är lika kul som jag alltid har tyckt. Så i vår ska det pluggas och förhoppningsvis kommer jag under tiden komma i underfund med vafan jag vill söka för program till hösten 2012. Vi håller tummarna!



Helvete.