Puss.


Istanbul var nice. Det blev aldrig nåt Sonisphere pga att biljetterna hann ta slut tyvärr men men shit happens ju somsagt. Våra dagar innehöll mycket chill, öl och annat mys. Vädret var varmt men inte lika varmt som det brukar vara konstigt nog och Johanna hade tur denna gång hehe. Jag saknar dock min babe, väldigt mycket. Jag är glad att jag åkte hem för jag började bli less på Turkiet men samtidigt inte glad eftersom han är kvar där. Jag saknar äckligt mycket men jag ska fan åka nångång snart igen detta år, jajamen, jag måste!

Sen har jag mest haft ont i magen som krånglat och inneburit många toalettbesök, inte nice. Imorgon drar jag till p&l i några timmar för att öla och hänga med Emelie och Tugce så det ska bli väldigt nice. Tänkte dra dit på lördag också men måste jobba lör-sön and it sucks. Så jag ska jobba typ två eller fyra gånger till sen är det dansbandsvecka i Malung i en hel vecka och det kommer bli skitjobbigt, suck. Aja ska försöka njuta imorgon.


 

Haha fina bilder. Kunde inte ladda upp flera heller pga jävla blogg.se alltid ska krångla.



Jobbig natt.


Usch vilken jävla natt jag har haft! Kom hem efter att ha varit ute med några komisar och druckit lite, drack bara 2 7,5:or och en 5:a, fick helt plötsligt huvudvärk och la mig för att sova sen frös jag i flera timmar och det var skitskumt, spydde lite och frös som satan. Gick och kollade mig i spegeln och var alldeles likblek sen efter ett par timmar kunde jag sova ut lite och idag har jag mest varit skit seg och bara legat och vilat typ och inte haft lust med nåt alls. Jag längtar hem men samtidigt inte mest för att jag inte vill dra ifrån min babe men fyfabian vad skönt det ska bli och komma hem. På torsdag och lördag blire p&l också!

I love you more than life.


Jag är kär, kärare än någonsin och jag älskar det! Han är det bästa som har hänt mig och han är min, bara min!!


Seni seviyorum.

Yo


Här vare dött igen men mitt internet försvann efter att det åskade och slog ner en massa blixtar för typ tre dagar sen så det suger pung och därför har jag inte kunnat uppdatera. Just nu befinner jag mig i Malung och jobbar och imorrn ska jag packa och tvätta för på måndag drar jag och Johanna babe till Istanbul!!!! Hon kommer tillbaka den 21:a och jag den 27:e sen blire lite peace & love.

Ska försöka uppdatera lite från turkland, puss!

Ingen rubrik.


Igår var jag i Borlänge med familj, släkt och vänner för att grilla och chilla. Trevligt var det och god mat. Har annars inte gjort så mycket, imorgon ska jag och Johanna till skolan där vi har några grejer att fixa sen blire nog kanske en fika och snacka lite om våran resa som är snart!!! Jao har inte så mycket att säga egentligen, nöter igenom alla säsonger av that 70s show också, loves it. Här är lite bilder på håret.



 

 

Mer rättvis bild. Alldeles för brun/lila aktig för min smak men jag får skylla mig själv, förhoppningsvis kan jag fixa till det lite i veckan.


Hår kaozzz.


Blä vad har jag gjort med mitt hår?? Suck. Ja asså jag var ju beredd på att det skulle bli ganska mörkt men ändå.. jaja fixar till det lite mer i veckan. I solljuset ser det ok ut då man ser det röda mer men i mörkret ser det nästan brunt ut. Får kanske slänga in pyttelite blekning och sen en extremtoning på så kanske det blir lite mer som jag tänkte från början, ja blir nog bra så! Bild får ni nog imorgon.

Sjukt varmt har det varit och fortfarande är också, runt 25 grader!! Varmare än vad det är i Istanbul just nu där det är runt 22 och vid den här tiden där brukar det vara varmare så det är konstigt aja vi åker ju typ om en vecka så kanske blir bättre men jag ska inte klaga för när det blir för varmt där nere blir det alldeles för kvavt. Imorgon ska jag, familjen och lite släkt till Borlänge och grilla, vädret visar 16 imorgon, stor skillnad haha oh yeah. Aja ska se vad Emelie gör och se om det blir nån öl ute i solen. Laterz.

Snaart..


Har åkt på en cp förkylning, suger hårt! Igår var jag med morsan nere på stan och köpte lite grejer, några linnen och röd permanent hårfärg som jag ska använda i slutet av veckan. Har somsagt tröttnat lite på mitt skrikiga röda så tänkte testa en lite djupare lite mörkare färg så vi får se hur det blir och med tanke på att jag ska till Turkiet snart så försöker jag också undvika att det ska rinna ur så mycket färg från toningen jag använder annars, kommer det ju fortfarande göra men inte lika mycket. Gillar verkligen inte att tvätta håret där borta. Håret tappar sin glanshet och är inte lika mycket mjukt som annars eftersom det typ är kalk i vattnet där, så kanske tvättar håret med sånt där dricksvatten man kan köpa i dunkar, hahahha. Sen är luften där mer fuktigare och hårdagarna varierar väldigt mycket då.

Bleh har så mycket att fixa innan Turkiet också. Flygbiljetter, köpa småsaker, packa, fixa mitt betyg och massa annat skit men det kommer vara så skönt sen när det är gjort och vi åker. Är skiiiit pepp!!! Är så himla glad över att min babe ska följa med mig, vi kommer ha det såååå kul!! Hoppas tiden där borta inte går för fort.


Så här såg mitt hår ut 09 under ett litet tag, nåt resultat nära denna hoppas jag att jag får. Tror jag använde antingen intensiv röd eller kashmir red från schwarzzkopffkkeeen men de säljer inte den sistnämda längre och den var min favorit, buu.

 

Här kommer vi att hänga mycket jag och Johanna. Min favorit gata i Istanbul med en jävla massa olika barer, resturanger, affärer och you name it!!

 

Sen är denna min favvo öl nr 2 efter heiniken, Efes <3