Kan man ha tråkigare?


Jag har sjukt tråkigt. Inget att göra. Skulle ju alltid kunna plugga men nej orkar inte, det är ingen myt om att jag är typ en utav de lataste människorna som finns haha, nästan iallafall. Idag var skoldagen kort, gick igenom lite i våra papper med Carro till redovisningen imorgon och vi får hoppas att Malin kommer annars vet jag inte vad vi gör. Vädret var härligt också. Imorgon måste jag fixa minst 1500 kronor till tatueringen på torsdag och jag vet inte alls hur det ska gå men jag får alltid hoppas på att det fixar sig annars får jag avboka och göra det när ja gverkligen fixat fram pengar. Jag måste gå upp lite innan 04.00 på torsdag morgon för att vara på järnvägsstation 05.10, uuh jobbigt.  Men det kommer bli kul hur som helst. Det enda jag begär mest att jag får tid över till shopping!


Här kommer lite bilder som jag knäppt på sistonde.

Sofie.
Elinor.
Sanna.
Emelie.

Snart är det april.


Orkade inte skriva något igår kväll. Kom hem från skolans fotostudio runt 21.00 efter att ha varit där sedan 14.00. Alltså 7 timmars fotande utan någon som helst paus och med bara frukost i magen, shit. Jag var ju helt slutkörd kan jag ju tala om. Fick en del bra bilder som jag ska beartbeta mig igenom och välja ut mina favoriter som jag sedan ska skriva ut på Berglunds foto. Blev även erbjuden att bli fotad själv av några gubbar från något fotogrejs som var där innan och plåtade någon tjej men ja vi får se hur det blir. Var iallafall hur kul som helst att fota Sofie och Emelie som verkligen la ner ett bra jobb till att få så bra bilder som möjligt, men ja tack till alla som ställde upp i söndags. Slänger upp några bilder senare.

På torsdag åker jag till Stockholm med min klass och vi ska vara på järnvägsstation 05.10, fatta vad tidigt! Kommer vara helt död. Att försöka gå och lägga sig tidigt kommer ju inte gå så bra. Jag hoppas verkligen jag hinner shoppa lite också sen får man alltid hoppas att håret jag beställde kommer innan torsdagen och så att jag kan betela den då också. Nej men nu ska jag kolla igenom bilderna lite till och sen blir det mat.

Bitter!


Buh jag har typ velat grina hela dagen. Jag missade högskoleprovet också, yaay. Mådde skit så in i helvete imorse så det gick verkligen inte. Tjoheej 350 kronor i onödan och nästa är inte förns i oktober men man kan ju alltid hoppas att man kan komma in på en kurs eller något. Men fyfan vad arg och ledsen jag har varit pga det. Kommer nog vara det ett par dagar till och det suger som fan. Sen var jag ju så opepp på allting pga det så jag ville inte festa men ag drog till min granne ändå för att åtminstonde dricka en öl den andra ölen jag öppnat drack jag bara 2 klunkar av och hällde ut resten, why? Jo det ska jag berätta.

Jag hade bjudit dit Anton också så han kom ju och satt där med oss ett tag och helt plötsligt så drar han därifrån utan att äns säga hejdå eller liknande och efter att ha ringt honom så säger han att han inte kände sig så hemma där och att jag var för upptagen. Wtf?? Jag försökte ju vara lite social med de andra och med honom också så jag fattar inte vad han menar riktigt men det som gör mig så bitter är att han inte äns kunde säga något. Man kan väll åtminstonde säga nej men jag drar nu eller nåt men nej. Sen frågar han om jag vill dra på fest i Nusnäs med honom och liksom ofta jag vill dra dit när han gjorde sådär? Nej tack. Men det suger verkligen, jag ville ju umgås med honom, han behövde ju inte dra så fort. Men ja jag är rätt bitter för jag tycker om honom, han är go men det där var verkligen dålig stil. Jag ogillar när fol beter sig sådär och vadå var det bara för att han var "full" och brydde sig mindre eller vad? Kände han sig såpass utstött så kunde han väll ha sagt det till mig? Jag blir så ledsen även om jag egentligen inte borde bry mig för fem öre men jag vet inte, gah.

Så nu kom jag hem nyss bara fär att jag blev så ledsen och på dåligt humör och klockan är typ bara elva. Nu ska jag laga makaroner åt mig själv och vara bitter.

Tonar håret.


Japp nu har jag blekt utväxten och satt i fire toningen. Klockan är 23.40 och jag kanske borde ligga i sängen och sova nu för att vara riktigt pigg imorgon men nej orka sova tidigt sen måste jag ju tvätta håret om sisådär en halvtimme och låta det torka lite innan jag går och lägger mig. Skulle fan ha tonat igår för nu måste jag gå upp en halvtimme extra för att platta håret men aja. Jag vettefan hur provet kommer gå imorgon. Kollat lite snabbt igenom gamla prov från förra året och tex när det kommer till svenska delen då man ska gissa vad vissa ord betyder, gosh har aldrig hört talas om de orden så det kommer bli svårt att gissa. Det sägs ju att andra gången brukar gå bättre men vafan jag skulle fan ha gjort i höstas, vill ju helst börja nu till hösten men ja whatever, too late nu iallafall. trött som fan kommer jag nog vara efter provet men sen blir det iaf att dricka med trevligt. folk. Nu ska jag kika lite tv.

Äntligen fredag!


Skolan var soft och vi satt på resurstiden och kom med förslag till studentveckan. Det stod mellan party animals och min och Carros förslag som var terrorister fast det blev party terrorister istället haha. Tror det var 12 som rösta på det första och 6 på det andra och det fattades en del folk och de vill säkert vara terrorister, hoppas jag iallafall. Palla klä ut sig till nåt jäkla djur? Nej förfan jag vill inte. Fatta vad kul att vara utklädd till terrorist så jag kan ha mina äkta "harem" byxor, låtsasvapen, turban, skägg och vara helt galna, party galna haha. Awesome! Jag vet inte hur det blev egentligen? Om vi skulle vara den första eller båda? Aja. Blev även skitglad när jag fick MVG på engelska bok analysen, yes haha!

Ska försöka plugga lite inför högskoleprovet imorrn, gah. Sen blir det förferre hos min granne Emmelie. På söndag förmiddag ska jag fota 4-5 personer i skolans studio, kul som fan. Kag älskar att fota andra, speciellt om de gör sig bra haha. Sen måste jag köpa en bok för 200 kronor samt skriva ut bilderna och jag kan tänka mig att det lär kosta mig en del, buhu. Men slutresultatet kommer bli såå braaa! Min fina scrathbook.

Nu har jag även beställt blont löshår på 60 cm för 875 kronor och jag är dessutom pank haha men det fixar sig nog, har 10 dagar till att betala den nästa vecka typ.

Nu ska jag äta mat!Seghet deluxe.


Missa halv tolv bussen idag eftersom Carro var så seg på att komma så vi tog en senare buss och hann precis komma in i aulan för att titta på dansuppvisningen. Jag har inte ätit något på hela dagen och jag är seriös. Ingen frukost, ingen lunch och ingen middag än bara en äpple smakis. Jag känner mig nästan som en muslim som fastar. Sen är jag väldigt trött och seg som fan och tråkigt har jag med. Jag ogillar torsdagar precis som söndagar men söndagar är ändå värst. Jag vill kolla på en bra film men det finns inget, jag vill äta mat och ska göra det strax, jag vill åka till London för att festa pch shoppa och Usa helst med, jag vill på en fet festival, jag vill till Sthlm snart och jag vill åka till Istanbul för att träffa Erdem, NU! Fan för att han inte kan gå in på msn ikväll.

Sen är jag mys sugen så in i helvete. Jag vill kyssas men ingen duger för det i Mora. Finns inga snyggingar kvar, suck. Jag vill ha sex med men ingen duger för det heller, vart fan är alla hotties? Haha. Jag är desperat och det suger. Ge mig Erdem.  Jag borde kolla igenom gamla högskoleprov men jag orkar fan inte. Ge mig våren så jag blir lite mer pepp och lycklig.

Religions dag i skolan.


Började 09.30 och gick med Carro och Axel på Nawids föreläsning om islam, det var jättebra. Sedan var vi på medium där en tant berättade om sina syner och annat skit och jag höll på att somna, så intressant var det. Livets ord var spännande eftersom jag tycker de är typ puckon så jag tog till mod till att fråga vad de tyckte om homosexuella och jag vart inte nöjd med svaret jag fick, minns knappt vad han svarade heller. Jag borde ha frågat om han skulle accepterat och respekterat om någon av hans barn skulle bli det senare men nej. Sedan var det att lyssna på Jehovas vittnen puckon haha och de var lika beng de. Frågade om det var sant att de varken gav eller tog emot blod och det var sant. De babblade något om att det fanns andra sätt att häjlpa en person som tappat mycket blod, de sa något om nå jäkla volumpumpning som kunde ersätta blodet eller något, vilket jävla bullshit. Sist var det svenska kyrkan där en präst talade, det var det enda som var trevligt förutom Nawids föreläsning då. Svenska kyrkan var då aillafall mer vettiga.

Hare Krishna får det bli att lyssna på i Stockholm nästa torsdag. Kommer bli så jäkla kul, jag nästan lovar att vi får spela instrument igen haha. En annan sak jag tycker är skumt som Nawid berättade är att i Koranen står det att bara de troende muslimska kvinnorna ska börja slöja och icke de som inte är troende tex när man går in i mosken. Det är ju därför väldigt konstigt att tex turister eller vi andra icke troende ska få lov att bära en sjal över huvudet när vi kliver in där, hm?

Aja imorrn istället för svenskan så ska vi kolla på en dansföreställning i aulan och på fredag ska vi diskutera i klassen om vad vi kanske ska klä ut oss till under studentveckan. Det kommer bli svårt att komma fram till något bra, men vi får se. Nu ska jag göra något annat.
HAHA hm OK???

Ge mig fjärilar & pirr i magen!


Jag orkade inte ta mig ur sängen idag för att gå till skolan men äh det gör inget, verkade vara en ganska ovärd dag iallafall. Imorgon är det religions dag då vi ska lyssna på några föreläsningar så det blir chill. Har inte gjort något alls idag förutom att sitta här och snacka med underbara Erdem. Erdem är en kille som jag träffade en kväll ute i Alanya i september och det sa bara klick kan man väll säga. Han var lite fullare än mig men han var söt. Lite skäggig och med långt hår, precis som jag vill ha det på turkar haha. Men han åkte sedan dagen därpå till Antalya så det var tråkigt men vi har hållit kontakten ända sen då och förhoppningsvis träffar jag honom i Istanbul i juni. Ska bli kul och nervöst att träffa honom igen och det är bra att jag kan träffa någon som kan hålla bort mina tankar från mitt ex som jag förmodligen kommer träffa ett par gånger när jag är nere där och hans fru med och det kommer vara så jäkla jobbigt kan jag tänka mig.

Varför i helvete skulle han gifta sig så kvickt? Kunde vi inte ha hunnit ses och prata ut och lösa allting så vi båda kunnat gå vidare riktigt? Nog för att han typ har gått vidare eftersom han gift sig men jag kan tänka mig att han fortfarande känner något för mig än och jag har ju också gått vidare men jag känner att jag inte har fått något riktigt avslut på det hela. Jag går ganska ofta och tänker på det när något påminner mig om oss förr och jag kommer alltid, alltid att älska honom fast jag vet att det aldrig hade funkat mellan oss i framtiden med alla jäkla hinder som skulle komma upp och förstöra för oss hela tiden men det kommer göra så jävla ont att se honom i ögonen igen och även se hans nuvarande "fru", det skulle inte förvåna mig om jag bröt ihop flera gånger och grät floder och kanske även bara vilja dö när jag åkt ner dit i juni. Jag kommer bli så deppig. Det brukar bli så när jag väl är där nere att jag bara tänker typ på honom men nästan inge alls när jag är i Sverige. Det blir väll så för att jag vet att han inte är långt ifrån mig när jag är där och det suger för jag kan inte fly där nere.

Jag minns hur jäkla kär jag var. Tänk att jag blev kär i honom när jag var 12 år, det är väldigt tidigt men det höll ju fram tills jag var 17 kan man säga även om han blev lika intresserad när jag var runt 14. Jag minns hur jag alltid gick ner till deras hus i Turkiet för att sitta och vänta på honom när han skulle komma hem från jobbet. Ja han och hans syskon har jobbat på nått sy grejs sen de var väldigt små och han var 2 år äldre än mig. Jag satt där nästan varje dag och väntade på att få träffa honom och när jag såg honom komma blev jag så lycklig och glad och det pirrade så otroligt i magen, men ja det var så jäkla underbart. Jag minns det som om det var igår. Jag minns hur vi brukade snegla mot varandra och titta varandra djupt i ögonen så jag blev alldeles för generad och hur vi småpratade om framtiden. Jag minns min första kyss med honom 2006 efter min vespa olycka och allt blev bara så mycket bättre efter det. Jag minns också den dagen då jag tog mod till att berätta att jag älskade honom, det var det modigaste jag någonsin gjort och han har varit den ända jag sagt det till hitills och jag undrar när jag kommer känna så igen mot någon annan. Jag minns när ag åkte tillbaka till Sverige igen så brukade jag räkna ner månaderna och dagarna tills vi skulle ses igen, mina gamla dagböcker är fyllda med längtan till honom.  Det var jag som drömde om att f å gifta mig med honom och skaffa barn och den dagen jag fick reda på att de skulle gifta sig även om vi inte var tillsammans så var det som om nått högg mig i hjärtat, jag har nästan aldrig mått så dåligt som jag gjorde då.

Jag vill att allt bara ska vara bra mellan oss, jag vill att vi åtminstonde ska prata med varandra igen och jag hoppas det blir så när jag kommer ner. När ska jag få känna de känslorna igen? Jag vill känna såndär pirr i magen, jag älskar den känslan. Jag hoppas Erdem kan vara den som gör det men jag pallar inte med distansförhållanden igen, jag orkar inte med det. Suck.

Ibland minns man tillbaka och blir så jäkla ledsen. Jag mår inte bra nu.

En ny vecka.


Ja klockan har hunnit bli 00.56 och jag ska väll ta och sova snart eftersom jag ska upp 06.15 imorrn för att kunna hinna platta håret innan bussen går 07.30, brukar ta 20 minuter kanske när jag duschat och håret är vågit/krulligt. Jag kommer säkert vara dödstrött när jag vaknar men jag vill inte missa första lektionen. Det känns som om det är mycket på gång, högskoleprov på lördag morgon och jag måste verkligen ta och små plugga/kika igenom gamla prov för att typ förbereda mig, shit kommer vara nervös och det kommer säkert inte gå skitbra iallafall inte på matte delen. Sen ska jag även försöka fotografera de flesta av de återstående till mitt projektarbete och jag kom på idag att lördag inte kommer gå pga provet så jag får försöka låna studion på fredag och söndag. Sedan är det Stockholm på torsdag till fredag nästa vecka.

Blev inget Malung eller möte, jag orkade helt enkelt inte så jag ringde killen och ljög om att jag blivit magsjuk haha. Kan ju tänka mig att han blev ganska bitter då det är andra gången jag avbokar och flyttar fram tiden men jag måste verkligen dit nästa måndag. Jag måste försöka beställa löshår nu i veckan men jag är pank så vi får se hur jag löser det.

Kollade på Cloverfield nyss och den var faktiskt ganska bra. Att filmen blir filmad av en typ vanlig videokamera av en som spelar i filmen var både lite störande men också bra eftersom man kände sig mer i folket. Sen det där monstret som attackerade allt och alla haha först trodde jag att det typ var Godzilla eller till och med Lockness djuret haha men sen såg det lite ailien aktigt ut men ändå inte, ful var den iallafall och det var coolt att se frihetsgudinnans huvud åka av och hamna mitt på gatan, jag vet inte varför men det var kul. Filmen rekommenderas iallafall.
Cloverfield. Betyg: 4/5

Bra helg!


Igår drog jag med brudarna till donken för att äta och för att få lite presenter. Fick en stor planch med ett kollage med bilder av mig, Emma och Linn sedan fick jag också en coctail bok och en shaker, lägger upp bilder på det imorgon. Sen bar det av till mig för att dricka och umgås och sen Wasa. Musiken har inte varit så kass på Wasa på ganska länge, visst fanns det bra musik som wow äntligen en bra Kiss låt "I was made for loving you baby" och en del reagge och electro musik men annars var det ganska lame. Tog Onoff Henke på rumpan och blev puttad in i ett hörn på dansgolvet av 3 killar som dansade mot mig usch lol. Fast jag känner igen två av dem och de var ju inte fula men ja det var lite otippat och konstigt kul. Ja jag är 20 nu och det känns väll inget speciellt, de lär man kanske märka av senare.

Var även i skolans fotostudio idag för att plåta Emma och Ewe, det var kul. Blev en massa bra bilder så det ska bli kul att redigera men svårt att välja sen till självaste arbetet. Resten ska jag försöka plåta alla nästa vecka. Måste hinne redigera, välja, trycka ut bilderna, köpa bok ch skriva lite så jag har en del att göra men jag får utnjyttja en vecka extra till att hålla på med det. Imorgon ska jag åka till Maling 08.30 och gå på ett jäkla möte vid 09.30 och sen börjar jag skolan 12.00. Drygt att missa sin sovmorgon. Nu är det inte långt kvar tills vi ska till Stockholm med klassen, wiiie.
Sneakpeak @ Ewe.

I'M SO HAPPY!


Jag är så glad just nu, ett glädjerus sprider sig i mig och det känns jävligt bra. Man borde vara så här glad varje dag! Lyssnar på älsklings Alice in Videoland och jag vill bara hoppa runt. Snart ska vi åka till donken och sen förferre hos mig innan Wasa. På systemet var jag och handlade alldeles själv också, blev en 350 ml explorer vodka och 2 öl, wihooo party ikväll då!!!!

<3

HIPP HIPP HURRA!


Ja man kan väll säga att jag fyllt 20 år nu fast jag föddes 04 eller 09.00 på morgonen men ja whatever. Eh just nu snackar jag med mitt hårdrockar ex från Älvdalen haha. Träffade honom irl senast hm gud jag minns inte kanske 2- 3 år sen. Vi blev tillsammans typ januari 2006 och det höll 4 månader tror jag och det var jag som typ dumpa honom för att jag vart kär i någon annan haha. Vi gick på media här i Mora tillsammans innan jag bytte till samhäll efter ett år. Jag var aldrig kär i Alexander Loven heter han föressten men han var så otroligt snäll och underbar människa och jag ångrade mig såklart feta mycket efter att det sket sig med den andra jag blev kär i haha. Så jag nu föreslog jag att Alex skulle komma ner till Mora imorrn kväll för att festa med mig osv och han var pank så jag erbjöd mig att bjuda på öl haha lol jag är knäpp. Men ja varför inte egentligen, har saknat att umgås med honom lite fast ja det var ju ett tag sen vi umgicks. Ska iallafall bli sjukt spännande och lite nervöst att träffa honom igen om det ni blir av då,

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon innan systemet stänger så jag kan köpa lite dricka och sen blir det donken, mums. Skulle helst velat bleka utväxten och färga håret men jag vettefan om jag hinner det imorgon aja, godnatt.
Hela 19 år har passerat av mitt liv, sjukt.

Äntligen helg!


Imorse var jag till skolan för att ha ett snabbt möte med min handledare Anders om mitt projektarbete. Jag berättade om mina små ändringar och annat och han blev värsta pepp på min nya ide och jag blev så glad för att han blev det. Han tycker det ska bli väldigt intressant med slut resultatet och jag kan inte göra något annat än att hålla med, det kommer bli kanon bra. Får till och med lämna in arbetet vecka 15 också så det är skönt om det är så att jag kanske skulle kunna behöva mer tid. Gjorde även klart engelska c film uppgiften vi skulle skriva och lämnade in så nu är det klart. Nu ska jag bara försöka bli klar med religionen, svenskan och filosofin så tar jag resten i skolan sen.

Just nu ser jag fram emot imorgons bravader. Systemet, donken, förfest och wasa och annat kul och sedan fotograferingar på söndag, awesome weekend. Det enda som sabba min dag lite idag var att Mora trafikskola har avbokat min uppkörning den 8 april och det gjorde mig arg men tydligen så skulle jag göra alla jävla fas frågor och bli godkänd på dem och sedan komma in för att "bestämma" om testuppkörnings prov för att se om jag är redo och sen boka en ny tid eller så kunde jag boka en uppkörning privat men ja jag vettefan alltså det blev bara så jäkla krångligt. Sen verkar det ha kommit upp en ny regel om halkbanan och jag hoppas verkligen inte att det betyder att jag får göra halkbanan igen, orka! Även om det var kul och lätt så palla göra det igen liksom. Jävla trafikskolor som pungar av pengar från en, allt för att tjäna så mycket som möjligt. Idioter!!!!

Alltså fan ge mig NU!


När jag läste på Tillys bdb om en festival i Belgien blev jag helt fast när jag såg vilka som skulle spela. Herregud liksom det är nästan för bra för att vara sann. Hade det varit ett par band till så hade det varit mina drömmars festival och jag skulle nästan göra allt för att vara just där. Band som Rage against the machine. Red hot chili peppers, Alice in videoland, Hocico, Laleh, Infected Mushroom, Horrorpops skulle göra den festivalen nästan fulländad.
Klara artister jag inte skulle banga på att få se lite på den belgiska festivalen är :

- Placebo
- Coldplay
- The Killers
- Lady Gaga
- Jason Mraz
- Franz Ferdinand
- Social Distortion
- Katy Perry
- Metallica
- Nine inch nails


Även om jag inte lyssnar på Placebo, Metallica eller NIN så skulle det ändå vara "coolt" att se dem haha. 1600 kr för festivalpass för 4 dagar I think och sen någon tusing för flyg och sånt. Bangar inte!!!!! Men jag, Sara och Carro diskuterade även att åka på en eller två veckors semester till L.A i sommar och det kommer ju kosta en slant det med och jag vet inte alls hur jag kommer ha det med pengar i sommar om jag jobbar hos pappa men jag skulle ha råd med Belgien iallafall, svårare med L.A men jag vill på båda!! Kom igen tjejer vi åker på festivalen med!!!!


Aja blir inget Malung imorgon, skönt. Nu ska jag läsa twilight boken lite och titta project runway innan jag sover. Cheers.


Skol helvete.


Jag har så mycket att göra men jag är så jäkla lat. Skulle jag bara sätta mig ner och komma igång så skulle jag nästan kunna bli klar på 2-3 dagar men jag har alltid  problem med att komma igång med att plugga, speciellt hemma när det finns en massa annat som distraherar mig, laptop, tv osv. Har man lyckats komma igång hemma så går det bra ett tag kanske en halvtimme innan jag ger upp för att jag vill göra något annat och det suger. Kan inte riktigt koncentrera mig här hemma och dessutom om jag gör pluggandet på kvällen. När solen är uppe ja då går det mycket bättre. Det är därför jag försöker göra det mesta på dagen så jag slipper sitta med det på kvällen men nu har jag iallafall gjort lite i religion b och engelska c. Men jag kommer fortsätta med att göra dem helt klart imorgon i skolan om jag hinner innan Malung. I skolan blir jag iallafall inte distraherad av något kul.


Saker som måste göras:

- Religion B (sekt uppgift @ skriva klart i skolan)
- Filosofi A (inlämnings uppgift)
- Historia B (diktator/demokrati lands uppgift @ skriva klart i skolan)
- Svenska C (häfte)
- Kultur & Idehistoria ( Bildanalys uppgift och pm om forntiden)
-  Idrott A (hälsa uppgift som jag typ är klar med snart)

Jag tror inte jag har glömt något, de är de viktigaste iallafall. Religionen, historian och filosofin är ju det viktigaste som måste göras fort som fan, har ju typ gått 2-3 veckor sen de skulle in, oops. Men jag fixar det, bara jag kommer igång!

So much to do..


Var nära på att försova mig över filosofi provet idag men jag hann fixa mig på 15 minuter innan det bar av till skolan för att göra provet, gick väll ganska bra. På religionen fick vi lite utskällning av Anders lärarstudent om att vi inte var klara till redovisningen men vi har bara haft 2-3 lektioner och det är somsagt inte så jäkla lätt när man har en massa andra viktiga skolarbeten som man måste göra och som jag såklart ligger efter med bigtime. Malin var inte i skolan som är med i våran grupp så jag och Carro fortsatte med att fixa till uppgiften och lämnade in den, skönt. Sedan har jag kört lite med pappa och jag säger bara fan vad skönt det är att bara köra själv utan någon mer i bilen.

Igår impulsshoppade jag ett par orange'a solglasögon där jag ser ut som en fluga men jag tycker om sånna sorters solglasögon. Imorgon ska jag till skolan vid 10.00 tror jag för att snacka med Bosse, skriva ut en bild, gå på kulturen och sen redovisa på svenskan. Sedan ska jag även gå med en bild på mig själv till Helmers för att de ska trycka upp den på en tårta som jag ska ha haha fan vad ego. Sedan köpa blekning och röd färg. Ska försöka plugga lite ikväll.

Sen så har jag kommit fram till att jag fan inte passar i en studentmössa, buhuu som fan. Vet inte om det är det orange'a håret som gör så att det blir fult eller bara för att jag helt enkelt inte passar i det. Kanske snyggare med rödare hår eller i svart? Fan jag vill ha svart hår igen men ändå inte. Mössan är dessutom lite spänd mot huvudet så det kanske är därför, ja jag vet inte.

Här såg det ok ut men inte annars.

skola

Tja tänkte testa att blogga genom mobilen, hoppas det funkar. Har samhäll c nu, tråkigt. Åter till arbetet. Tjong

Tisdag.


Har inte kunnat blogga idag pga att jag gjort massa annat. Skolan var soft, försov över filosofin och imorgon har vi prov och jag måste plugga ikväll, nu! Varit på stan med Linn och fikat och hon hjäpte mig med lite ideer till projektarbetet, tack! Ändrade ganska mycket av de planer jag hade ibörjan av hur arbetet skulle vara men eftersom det är 2 veckor kvar och det typ är panik så fick jag helt enkelt förenkla det hela och skippa uppsats delen. Hade nog aldrig fixat det iallafall. Jag är så pepp, det kommer bli awesome med den nya iden! Jag har även pratat med Bosse om att få låna fotostudion ihelgen och ska träffa honom på torsdag förmiddag för att ha en genomgång och sen bestämma om nästa veckas låning också.  Just nu har jag 6 personer som ställer upp som modeller och jag har 3-4 personer till att fråga.

För att berätta kortfattat hur det kommer att bli är att jag fotar dessa personer i deras stilar som är lite mer annorlunda än alla andras i olika outfits som beskriver dem och deras klädsmak. Väljer ut 2-3 bilder och redigerar och sätter in dem i ett typ "portfolio"/fotobok/häfte med svarta blad där de kommer ha varsinna antal sidor där deras bilder och andra urklipp som reprensenterar dem som personer, deras intressen och så vidare samt några rader med svar och sånt från frågor jag ställer till dem angående deras klädstil och så vidare, lite som en scratchbook. Ibörjan har jag en slags inledning och ett slut med lite text. Kommer bli kul som fan att fixa til denna.

Måste boka in ett nytt handledar möte med Anders imorgon som jag missa i fredags samt berätta att jag ändrat en del hehe. Fan vad det kliar i ansiktet, gaaah. Jo jag har gått runt ganska länge nu den senaste veckan om när vi egentlugen ska få våra student mössor och vips så fick jag den idag, snygg som fan var den.

Studentvecka och studenten nu <3 

Blandad smak <3


Tänkte att jag skulle visa 3 olika "paket" som jag kallar det, som visar 3 olika smaker på kläder jag har fast det finns ju mer jag gillar. Tycker det är lite tråkigt med folk som har och bara tycker om just en viss stil på kläder och diverse. Visst det är skitbra med de som "funnit sin smak/stil", det gör jag med. Jag brinner starkt för rockabilly/psychobilly stilar och önskade att jag hade mer saker utav dessa subkulturer och det går sakta men säkert men jag tycker även om lack, latex och mycket alternativt. Shiny stuff is awesome. Jag älskar converse, grunge skjortor, mc-skinnjackor, kängor, sönder trashade jeans, lite rockigt också men också även sånt som är "mode" fast inte extremt men det finns grymt snygga saker som är mer trendiga.

Jag gillar att blanda och "ändra" lite från dag till dag men inte för extremt och inte så att det inte känns som jag. Alla gör väll som de vill right? Typ vi ska inte nämna den där rödhåriga bruden i skolan som verkligen inte vet vad ordet MATCHA är! Tex shorts med silverleggins?? Eller lackklänning i skolan? I skolan? Hallå? Älska lackklänningar men man ska veta när man ska ha det, alltså inte i skolan men sure på fest eller likande.

Hur är ni när ni kommer till olika stilar? Håller ni er till en eller gillar ni att blanda eller finns det en stil som ni dregglar över men kanske inte skulle våga ha på er eller visa? Tell me!

Tex jag älskar ju lack och väldigt höga skor men jag skulle inte ha det i skolan utan bara på fest, fotograferingar och så vidare. Tex på festival är jag mer outgoing, kängor, nätstrumpbyxor, shorts osv fast ja det kan/har jag haft  i skolan också, jag skäms inte, varför ska jag göra det? Det är snyggt och det matchar haha. Aja ni fattar.
Lack, latex, höga klackar, korsetter <3

Det bästa <3
Louboutins omg <3, bikinisarna måste införskaffas och ja haha.

Soft dag!


Började 12 idag och hade istället för samhällskunskap C en gubbe som pratade om "vårat sårbara samhälle" till 13.30. Haha ja vet inte hur jag ska beskriva hur gubben talade och var men han va högljudd, snabb och ändrade tonläge och diverse andra knäppa saker ganska ofta. Det var knäppt, konstigt men ändå kul. Vi hade ingen svenska C och jag skulle egentligen haft idrott efter svenskan men eftersom vi slutade så tidigt så fick jag ingen lust. Fan! Jag har nu missat kanske 5-6 gåner i rad i idrotten, inge bra. Jag prövar ju dessutom i det så ja men det fixar sig nog, Kjell är snäll. Så fort jag var hemma efter en liten tripp på stan med Carro så satte jag mig på sängen och började läsa allt man skulle läsa till filosofi provet imorgon som jag dessutom fick reda på idag, suck. Men det går nog bra, inte så svårt och jag har skrivit ett två-sidigt papper med stöd/träne ord, ska plugga mer senare.

Nu ska jag maila Davorin om fotostudion, slösurfa mer, äta lite mat, kolla på en film jag hyrde och sedan plugga mer.


Tråk.


Gud vad jag saknar värmen och allt kul i Alanya, ååh. Jag vill åka bort någonstans igen. Jag vill till London igen i ett par dagar, till Berlin på sällskapsresa och något mer sol semester ställe, gärna Usa med. Julia känner någon som har ett strandhus i Thailand som hon ska till i höst tror jag, funderar på om vi tjejer ska åka dit ett tag för att hälsa på, fan vad härligt! Skulle pluggat ihelgen men nej. Jag vill mest att det blir lördag nu. Ja justja måste ta med mig något som betyder mycket för mig till redovisningen i svenskan, vettefan vad jag ska ha med mig. Vill ha fotot på syster men jag kan ju inte ta med mig den stora bilden. Aja det visar sig imorgon. Nu blir det Project runway sen sussa.
September 2008 @ 2 veckors i värmen  <3

Slö.


Sitter och tittar på Wipeot på kanal 5, haha det är ju så jäkla bra och man pissar på sig av skratt. Hade inte bangat på att testa de där banorna, skulle vara riktigt roligt att se sig själv på film sen. Idag blev det ingen tripp till Ica för att köpa diverse ingridienser till amerikanska pannkakor utan jag gjorde vanliga till middag istället. Efter wipeout ska jag kolla på sanningens ögonblick och ja sen vet jag ej, blir väll att fortsätta kolla på project runway ikväll/inatt. Nu börjar det.Solig söndag!


Gick och la mig riktigt sent igår natt, 04.30 skulle jag nog tro. Satt mest bara med laptopen och slösurfade. Idag skiner solen som fan och det är härligt fast det ligger dock en meter snö på marken. Tänk vad härligt det hade varit med denna skinande sol och lite grönt gräs och fågel kvitter, fan vad underbart vårigt men icke sa nicke. Nu ska jag sticka ut ansiktet ut i solen på balkongen innan solen skulle få för sig att gå mellan molnen. Snälla snälla ge mig vår väder nu.

Hemmakväll!


Jag blir hemma ikväll istället. Är ganska seg och inte pepp på krogen nykter och dessutom fyller jag 20 år nästa lördag och då kommer det bli röjj som fan så jag sparar mig själv tills dess. Ska käka chips och kanske äta philadelphia mackor och kolla på antingen Matrix Reloaded eller Sin City fast Sin City har jag redan sett och jag har inget minne av att jag sett Matrix reloaded så det blir nog den. Blev ganska sugen på att laga amerikanska pannkakor med bär, sylt och sånt efter att ha sett en mumsig bild på det i en annan tjejs blogg men vi har varken bakpulver eller vaniljsocker hemma och Ica är stängt så jag pallar nog ner mig dit imorgon och fixar till frukosten istället.

Shit pomfritt! Tänk att om precis en vecka är jag 20 bast! Helt sjukt, kan fortfarande inte fatta det. Känns som om jag var 18 nyss. My god I'm starting to get old! Bah det kommer nog ta ett tag och riktigt fatta det tror jag. Fast det kommer bli sjukt skönt att kunna gå på bolaget för att handla alkohol istället för att fixa och trixa med att alla andra ska fixa det åt en . Jäkligt trött på de gånger det hänt at det skitit sig med någon person som skulle köpa men inte kunnat pga något och typ hela kvällen skitit sig men puh nu kommer det aldrig mer bli så. Jag vet fortfarande inte vad jag ska önska mig i presenter från vänner och familj. Pappa ska dock köpa mig en egen bil senare. Det jag har planerat på lördagen är ett besök på donken med brudarna (haha) nåt mer kul säkert , skutta inne på bolaget och sen fest på krogen och karatefylla hahaha!
Hihihi!

Hm?


Kom hem från Malung för typ en timme sedan, var ganska lungt med jobb så det var skönt. Jag vet inte om jag ska följa Carro och de andra ut på krogen ikväll eller om jag bara ska stanna hemma och glo på tv. Skulle egentligen ha dragit till Kråkberg för att förfesta med brudarna men det verkade inte vara nåt kul folk där uppe så jag tyckte det var onödigt att åka dit så jag är hemma nu och försöker bestämma mig för om jag stannar hemma eller inte. Eftersom det inte blev att åka upp dit blir det heller inge förkrök för mig innan krogen och det suger, hade velat få i mig litegrann iallafall. Drar jag ut på krogen om en timme kanske så kommer jag vara nykter och kanske köpa en öl därinne och jag vet inte om det är värt det?
 
Förut när jag varit bara lite berusad så har jag aft skittråkigt typ så ja det är inte direkt någon hitt at dra på Wasa nykter, nu låter jag som en alkis men det är faktiskt sant. Man stör sig på att alla andra är fulla och en själv nykter och allt blir bara irriterande då, iallafall för mig. Men det kanske kan bli kul iallafall? Men fan jag vet inte, gah. Jag måste bestämma mig snart också om jag ska börja göra mig iordning.

Godnatt!


Jag borde egentligen sova nu eftersom jag ska upp typ 10.30 så det blir iallafall ganska många timmars sömn, gött! Sov dock in fredagen till 14.30, hade ju ändå gått upp riktigt tidigt dagen innan så de var ju inte så konstigt och jag var inte alls pepp på att gå till skolan för en lektion i engelska och hade ju dessutom huvudvärk men jag är dock lite bitter över att jag missa mötet jag skulle ha med Anders om arbetet men det får fixas nästa vecka och jag måste dessutom maila Davorin om fotostudion. Nej nu säger jag godnatt, jag är inte alls pepp på att dra till Malung och "jobba", jag är för lat.
Zzzzzz...

Filmkväll.


19.00 var jag hos Melina som bor typ granne med mig och jag var först att komma, trodde fan att alla redan hade kommit så jag hade typ stressat. Vi kollade lite på Wipeout innan de andra brudarna kom och vi kollade lite till innan vi såg Twilight, andra gången för mig alltså. Gosh vad Robert är snygg, dreggel. Filmkvällen var trevlig hur som helst. Nu ska jag fixa makaronerna och sätta mig framför tv:n. Imorgon ska ag till Malung 11.00 och sen när jag är hemma så blir det nog fest. Tjolahopp.
Äta upp <3

Hemma från Uppsala!


Gick upp 04.45 för att fixa till mig och bre mackor. Tror jag sov i kanske 3 timmar den natten så det blev ju inte alls som jag sa att jag skulle lägga mig tidigt. Iallafall smsade Carro för att se om hon var vaken men nej inget svar efter två sms så jag tänkte vadfan hon sover säkert, måste ringa henne. Ringde 05.15, en kvart innan vi skulle hämta upp henne och ja hon sov fortfarande haha och var typ helt död i telefonen. Fixade allt och åkte för att hämta henne, hon rekord fixade sig på ungefär 10 minuter och sedan åkte vi mot skolan. Mörkt som fan och alla i min klass steg på bussen plus massa andra för att åka mot Uppsala, tre timmars bussfärd alltså. Ett tag var det klagande av att det var för varmt inne i bussen så att det inte gick att andas men chaffören vägrade eftersom de som satt längst fram frös om fötterna medans de där bak inte hade någon luft. Men jag klagade inte, visst det var varmt men jag är van vid turk värme och som Carro fick för sig att hon hörde att jag var varm i turkdammen haha.

Efter en ganska lång bussfärd och smygfotandes av Mazlom sovandes med jättefin öppen dregglande mun så gick vi av för att ta en annan buss till ett ställe där vi skulle få allmän information av en amerikans kvinna om universitetet. Sedan var det att gå till minimässan i universitets huset som var otroligt vackert och gammeldags med jättehögt i tak med stora runda glas fönster mot himlen och massa renässans statyer och man fick ju sådan lust att fotografera allt men min jävla kamera dog så klart. Hade varit awesome om jag hade haft en systemkamera, hade blivit grymma bilder.

Efter det drog några av oss ner mot centrum för att käka Kina buffe för en billig peng, gott som fan och en snabbis in på Wayne's coffe för smoothie och annat för att sedan dra mot en annan byggnad där Norrlands nation skulle snacka. Salen var mysig med stora lampkronor med dämpad mysig belysning som tyvärr gjorde så att jag blev fruktansvärt sömning, kom som en våg över mig och jag hade svårt för att hålla ögonen öppna och det märkte nog de sm pratade men de var så tråkiga ändå. Sedan bar det av till slottet som det hette för att vänta på bussen som skulle komma 15.00 men som istället kom en kvart försent efter att vi nästan frusit ihjäl. Uppsala var inte alls vårigt som jag trodde, Åkte för att hämta andra vid ett annat ställe och chaffören var ju så smart när han skulle backa för att köra vidare så han backa ner den ena bakre däcket ner i diket så bussens bakre del snett låg i diket, hejja!

Japp där var vi fast i en och en halvtimme väntandes på en bärgningsbil och chaffören agerade trafikpolis ute med andra bilar. Alla andra bussar hade åkt och vi var kvar i Uppsala. Sen kom den jädrans bärgningsbilen och lyfte upp oss och vi var nära att hamna i ett dike igen när vi skulle vända på ett annat ställe, hejja igen. Alla bilar, cyklister och bussar som åkte förbi oss när vi var i diket och såg våran skylt fram i bussen som det stod "Mora" på måste ha tänkt vilka jävla bönder haha. Sedan åkte vi hemåt och jag och Carro fick lov att gå ända hem i snöblåsten för att vi inte hade skjuts från skolan ner mot stan men det gick bra.

Vistelsen i Uppsala var inte alls nå givande och jag hade lika gärna varit hemma och vart ledig men ändå var det ganska ok eftersom vi var på ett helt annat ställe utanför Mora med klassen och massa annat trevligt. Längtar dock till när vi ska till Stockholm i april. Nu ska jag kolla serie sen ska jag sussa. Godnatt.

Universitets huset som var jättevackert. Synd att jag bara inte fick nån bra bild på vackra Uppsala Domkyrka.

Tips!


Tänkte att jag skulle tipsa om en sida som hänvisar till sidor man kan kolla videos på, serier osv. Sökte på senaste säsongen av Project Runway som går på svensk tv nu och kollar på tredje avsnittet tror jag det är alltså avsnitten efter senaste avsnitten som visades på tv igår. Kommer alltså att vara före med att se innan det visas på tv igen men jag bryr mig inte, det är för spännande hehe. Äter massa Ben & Jerrys också, mums. Ska nog ta och lägga mig 22.00 eller 23.00 för att orka imorgon, ska hämta upp Carro också nej men nu ska jag fortsätta kika.

Till "frukosten" imorgon i bussen ska jag göra två mackor och ha med mig smoothie, iste och choklad.

FAIL!


Bigtime! Tur att Sara svarade på mitt sms. Ja vi hade fan filosofi och hon satt på den nu, fail! Kan ju inte gå dit nu en halvtimme försent liksom och komma in där som en efterbliven åh bah eeehh min buss var försenad, eheh. Nej får väll fan sitta här och vänta på att den ska ta slut om 30 minuter och gå på samhällen. Fan va bra att jag inte var på filosofin igår heller, har ju varit borta ganska många gånger från filosofin nu och ända sen vi fick den nya "vikarien" på historian har jag inte varit där heller. Verkligen duktigt Deniz! Big fail på mig!


Skola


Amen vafan det verkar som om vi inte har filosofi idag? Såg iallafall ingen från min klass när jag kom runt tjugo i tio. Smsa Carro men hon svarar inte, antagligen så sover hon eller så är hon på lektionen men har inte kollat sin mobil och inte orkar jag gå och kontrollera i salen om någon är där, det är alldeles för långt bort. Fast jag kanske borde? Iofs har jag ett arbete jag lika gärna kan göra här på datorn men jag kanske borde titta ändå, nej jag vettefan, gah. Carro svara då förfan! haha.

Donera organ?


Ja det var det vi snacka om på etik lektionen idag, organdonation, för och nackdelar dessutom. Jag tror nog att jag ska donera mina organ fast dock inte allt och tror inte jag vill donera till forskning. Liksom varför inte? Har jag en möjlighet till att rädda flera liv om jag donerar mina organ så why not? Har tänkt på detta förut men jag har varit ganska skraj för det. Typ tanken på att de ska skära i mig och annat men liksom jag kommer ju ändå att vara död och jag vill kremeras så då spelar det ju ingen roll. Jag ska dock fundera lite mer och sedan se om jag ska registrera mig på internet eller på sjukhuset och sen skaffa ett sånt där grönt kort på apoteket. Mazlom ville inte donera sina organ utan tror på att man behöver dem när man kommer till den "andra världen" haha, dock vet jag inte om han var seriös eller inte fast det vet jag ju aldrig haha och sen hade jag ingen aning om att han var religös men jag ska fråga imorgon.

Ska ni donera era organ?


JAG VILL TILL USA NU! (appråpå ingenting) 
Rubrik torka.


Mums det var supergott med mat. Jag älskar min mammas turkiska mat!! Ni borde testa, några av mina kompisar är ganska galna i det haha. Testade Ben & Jerrys glassen Fossil Fuel som jag köpte på Ica Maxi och den var supergod! Tror jag testat en annan sort förut, tro om det var half baked? Den var inte god men denna nya var super. Ganska konstigt att jag tycker om sådana här vanliga glassar gjord på mest mjölk för jag är egentligen inte alls förtjust i det och köper det aldrig när jag köper glass utan jag är mer en sucker för isglass och sorbe. Men denna var god fast jag kunde inte äta den för länge innan jag började må dåligt för att jag inte är van vid att äta sådan glass.

Anyway imorgon är det en lång och seg dag och jag måste prata med Anders om mina lite nya ändrade planer om projektarbetet. Ska tänka på det lite mer utförligt inatt igen och bestämma mig. Tänker iallafall inte skriva en sorts "uppsats" på flera sidor om varför vissa klär sig som de gör, orka det. Nu ska jag kolla om det möjligen går en buss förbi skolan på torsdag morgon annars åker jag med pappa, ställa en fråga på bdb som kommer upp även här senare och titta på The City. Hörs senare.

Det godaste i denna var choklad fiskarna och brownisarna <3

Hungrig.


Vakna imorse 06.40 när alarmet gick igång och jag var så trött efter bara 4 timmars sömn så jag tänkte äh jag skippar filosofin och går på hitsorian istället men nej jag sov över den också, lyckat. Carro ringde och förstörde min skönhetssömn också, damn you haha nejdå. Sött att någon håller koll på en iallafall hehe. Jag bestämde mig för att gå på etik lektionen iallafall. Det var ganska intressant men ändå lika tråkigt som vanligt. Ingen Sara eller Malin heller hehe. Satt med Mazlom och Linda och tråkade. Lektionens samtalsämne väckte även en fråga som jag tänkt på förut men det återkomer jag till senare efter att jag ätit strax. Hittade även pistol halsbandet på Dollarstore, happy me, yes! Nu ska jag äta!

Natti.

Jag har gjort allt som stod på listan på förra inlägget förutom att plugga, jag suger! Men jag tänkte faktiskt försöka göra åtminstonde en uppgift imorgon på håltimman. Fast jag hittade aldrig checken, fan! Måste prata med pappa imorgon. Skolan börjar 08.00 med filosofi, orka. Efter dagens slut (efter en väldigt lång etik och livsfrågors lektion, som suger bigtime) så ska jag köra pappa och mamma till Dollarstore och Ica maxi för att handla. Jag ska leta upp det snygga pistol halsbandet som Julia hade (åh gud hoppas det finns kvar) och så ska jag för första gången köpa Ben & Jerrys glass, måste smaka! Ikväll var jag fastklistrad framför nya avsnitt av 2 and a half man och project runway såklart med mackor med smält ost på och massa dricka, mums.

Passar även på att lägga ut ett klipp som jag la ut på youtube idag som även finns länkad på min bilddagbok @ cherryface. Hehe den är lite speciell.


Idag ska jag..* Leta efter en pengacheck på 8000 kr som jag inte har en aning om vart den tagit vägen helt plötsligt, shit!

* Testa att göra en Lady Gaga hår rosett.

* Äta mat.

* Plugga.

* Titta tv.

* Slö surfa ännu mer.


Jag börjar nu!


NEEEEJ!


JAG VILL INTE FÖDA BARN!

Youtube är fan hemskt och jag fattar inte hur jag hamnade på just föda barn klipp. Satt och tittade på folk som piercade dermal anchors och vips så helt plötsligt tittar jag på kvinnor som krystar ut barn. Jag fick även se hur de cuttade lite i en tjej för att hon var för trång för att babyn skulle komma ut och det bara rann blod. Herre min jesus jag är livrädd!! Jag vill ha barn men jag vill inte gå igenom det där. Damn!

Jag ska bespara er med att länka eller visa ett klipp här på bloggen, ni kommer svimma. Är ni nyfikna kan ni ju söka själva, uhuu.

Söndag.

Jahopp nu är helgen snart slut och jag har så klart inte pluggat ett skit! Jag är så jävla bra. Bra att jag har sovmorgon imorrn annars hade jag avlidit till tusen. Har inte så mycket att skriva egentigen förutom att jag är trött på att skolan börjar igen på och det ger mig ännu mer ångest för att jag fortfarande inte gjort 3 viktiga uppgifter men jag ska fan försöka. På torsdag då vi ska till Uppsala universitet peppar mig lite men tanken på att bussen går 05.45 från skolan gör mig arg som satan. Det betyder att jag måste upp vid kanske 04.30 och det betyder att jag måste få lite sömn genom att gå och lägga mig ganska tidigt och det kommer att bli svårt och så kommer jag dessutom att vara dödstrött men jag får väll försöka sova på bussen. Shoppingen ser jag iallafall fram emot. Nu ska jag slösurfa mer.

Internationella kvinnodagen!


Japp det är vad det är idag! Kvinnorna till kampen! Whoho. Den lilla socialistiska kvinnan i mig är glad iallafall, haha. Back to vardagslivet. Linn kommer hem till mig snart och vi ska titta på den svenska vampyrfilmen "Låt den rätte komma in" ska bli spännande och se om den är bra sedan ska jag laga mat och försöka plugga, skönt att jag börjar 12.00 på måndagar för det värsta jag vet är att gå upp tidigt den dagen, thank god. Nu ska jag borsta tänderna innan Linn plingar på dörren.


Jo btw jag drömde ganska skumt inatt. Att brudarna följde med mig till east street tatto när jag skulle få min gadd som blev ganska stor och just rosa pickadoller, inte alls som jag hade tänkt mig utan ganska ok men ändå inte. Jag tror jag är orolig över att jag inte kommer bli nöjd som förr gången men jag tror inte jag behöver oroa mig alls för denna gång ska jag bli gaddad av en proffessionell superbra tatuerare som är en vän till mig och inte av nån jävla nybörjar turk.

Living in L.A?


Jag har ju egentligen alltid drömt om att åka till Los Angeles för att semestra, plugga och jobba. När jag menar plugga menar jag High School, iallafall det jag önksade förr men lite väl sent för det nu kanske hehe. Jag, Carro och Sara blev sjukt sugna på att dra dit för att plugga/jobba under ett år. Varför inte liksom? Jag har ju lite smått panik nu när studenten närmar sig och jag inte vet vad jag ska göra exakt till hösten. Flytta till Stockholm vill jag göra, plugga också tror jag men jag har ingen blekaste aning vad jag ska plugga och det är otroligt frustrerande att jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv. Skulle jag plugga i Stockholm så skulle det kanske bli socionom/radio/tv/teater program men jag vet inte. Sen så är jag skitskraj för att jag inte kommer att kunna komma in på tex universitetet pga för dåliga betyg eller för dåligt högskole provs resultat. Ska ju göra provet i slutet av denna månad och det skulle inte förvåna mig om det gick dåligt eller halvbra, iallafall för att inte vara tillräckligt med poäng till att söka till det jag vill.
 
Pressen från föräldrarna ska vi ju inte äns tala om. Du ska ju plugga på universitetet på hösten? Vad ska du plugga? Kan du inte plugga till läkare, juridik eller något liknande? Jag gör vad som helst för dig om du pluggar på universitetet osv osv. Känns ju nästan som om jag kommer göra dem båda besvikna för att de har alldeles för höga förhoppningar, suck. Jag lever inget lätt liv. Ingen skulle nog vilja vara i mina skor.

Åter till L.A. Har kollat runt lite på passande lägenheter att dela på och lite på Santa Monicas college utbildningar/kurser. Det jag fastna på var väll nåt med fashion och kanske teater eller nåt annat mer socionom liknande men jag har ingen aning. Sen undrar jag verkligen vad mina föräldrar skulle säga om jag sa att jag vill åka till Usa och plugga i ett år. De skulle säkert vara skeptiska och mamma skulle mest säga nej det är för långt bort, hur ska du klara dig och blabla. Men vill jag så ska jag fan göra det också oavsett vad de säger. Förmodligen så kommer jag att komma tillbaka också efter att visumet gått ut om jag inte trivs alldeles för bra, då flyttar jag nog till Stockholm iallafall och pluggar vidare kanske.

Men ja först skulle det passa bra att prata om detta med brudarna irl så man kan känna efter ännu mer om man är redo och kan osv., om vi är det så kan vi börja planera. Somsagt jag börjar bli sjukt stressad, känns som om sommarn kommer gå sjukt fort. Jag undrar även om vi ska plugga i Usa, blir det då i augusti nu i år eller våren 2010? Fick för mig att jag läste att höstens termin börjar nu i augusti och vårens termin 2010. Panik?!
Snodde denna fina bild av Sara!

Baby I'm home!


Kom hem för en halvtimme sen kanske. Var i Rättvik på en av mina fars möten och fikade också. Lämnade lillebror hos mamma och andre brodern på Orsa ishockey hall och åkte hemåt och pappa till jobbet. Ikväll blir det att ta det lungt, kanske plugga lite. Tror jag ska ta och duscha nu innan jag lagar lite mat åt mig själv.

Carro och Sara jag är väldigt på att åka till Usa med er för att plugga/jobba och dela boende, som fan! Skulle vara så underbart och bara komma iväg i nåt år eller så och leva livet, efter det kan kag flytta till Stockholm. Jag är seriös! Jag är på som fan! Come on girls, hehe.

Bang bang, my baby shoot me down!


Har inte hunnit blogga sen i förmiddags typ. Lämnade in engelska analysen så det var skönt så nu har jag 3 arbeten jag måste försöka plugga med ihelgen, please kill me! Åkte ner på stan efter skolan och mötte upp brudarna för fika på Kaffestugan, köpte en macka, te och kokosboll och blev proppmätt. Jessica Tsang och Emma (vet inte vad hon heter i efternamn men hon går i samma klass som Linn på folkhögskolan i Mora) var med ett tag också. Vi satt där ett tag och sedan gick jag, Emma och Linn vidare till Helmers för att äta tacotallrik ungefär en timme efter fikat haha tjockisar eller ja mest jag eftersom det var bara jag som åt på Kaffestugan. Proppmätt igen och så satt vi även där till 17.00.

Sedan blev det att hyra en film som var kass, ingenting att se. Vi tänkte se Låt den rätte komma in men tog den andra istället, fan. Sedan chilla vi väll mest hemma hos mig. Imorgon ska jag köra pappa till Rättvik 11.30 och vänta på honom medans han har något möte i 1-2 timmar för att sedan åka hem och plugga kanske? Vi får väll se hur det går.

Om 2 veckor fyller jag 20 år. FATTA 20 jävla år!!!!!! Helt sjukt! Jag börjar ju fan känna mig gammal och jag får ångest, haha. Tonårslivet är snart slut och vuxenlivet börjar, yaaaay! 10 år kvar till 30 då, yaaaay! Kill me harder now!

Carro jag följer mer än GÄRNA till Usa!! Allt för att slippa denna håla och föt att dämpa ner min kommande 20 års kris lite, haha.
Se inte denna!
In school..


Jahopp nu sitter jag i skolan efter engelska lektionen precis som jag sa. Jag nästan dog av trötthet när vi kollade på filmen Charlie Wilsons war, usch ont i huvudet och superhungrig. I matsalen hade de ostsoppa, usch fy blä. Nu har jag gjort klar engelska analysen, som jag för övrigt kopierat en massa från google och skrivit lite själv men ja jag hoppas inte Lisa blir misstänksam eller något för då är jag dödens haha. Skulle ju egentligen göra historian och religionen med men jag orkar fan inte, är dödstrött! Får väll göra dem hemma om jag lyckas ladda ner microsoft word. Sen så har jag med mig filosofin också som skulle in idag men som jag glömde i skåpet så den ska jag också försöka göra ihelgen.

Hoppas varken Anders eller Yngve är sur på mig för att jag inte lämnat arbetena i tid men seriöst jag har ingen skol ork kvar!

Hair maniac!


Märkte nyss att jag sålt de 4 clip-onsen på tradera från 50 kronor som start bud till 155 kr med 27 st budgivare, wohoo. Var ju fan nästan skraj för att jag skulle få dem sålt för ynka 50 spänn när jag köpt dem för 400 kronor. 155 kronor är ju ändå ganska bra även om jag inte hade klagat på att få dem sålda för mer men det är ju nästan hälften iallafall så jag ska ge mina kontouppgifter imorgon till köparen och skicka dem senare efter betalning. Imorgon tänkte jag att jag skulle testa att göra en såndär hår-rosett som lady Gaga har i pokerface videon. Så fort jag såg den videon första gången tänkte jag att fan det måste jag testa men glömde bort det sen. Efter att Sara skrivit det på sin blogg och jag tittat igenom ett par jättebra klipp på youtube så tänkte jag pröva på det imorrn. Vi får se hur det går, återkommer.

Imorgon har jag bara engelska då vi ska kolla film sen ska jag sitta i skolan ett tag och försöka skriva klart ett antal arbeten och sedan dra till banken en sväng och kanske till posten vid strandens skola om jag orkar pallra mig dit. Sedan tror jag att det blir mat och film med Linn senare på kvällen. Nu ska jag nog chilla lite till innan jag lägger mig.

JOOO sen så måste jag ta och köpa löshår innan vi drar till Stockholm och så måste jag även hämta ut directions toningarna från Ica, får inte glömma!


Jag snackar för mycket skit.


Ja jag gör fan det, iallafall när det kommer till skolarbeten. Jag läste ett par sidor av engelska boken och jag nästan dog av tråkighet, fan vad den var tråkig!! Jag ska ta och läsa lite till och sedan fuska med att ta lite information från google. Jag pallar inte att läsa igenom 100 tråkiga sidor om krig så jag fuskar istället, jag bryr mig mindre tss. Blir lite religions hitta fakta sen och skriva klart  den, engelskan och historian på word i skolan istället. Kan inte göra det hemma eftersom jag hatar wordpad och det går bättre att göra det i skolan så jag blir kvar en timme eller två efter vi slutat imorgon. Nu tror jag att jag ska laga lite makaroner och cream chees sås med ketchup till, om mamma har köpt felïx ketchup och inte äcklig eldorado märke.

Skolkar torsdag.


Ingen skola för mig idag så jag sov till 14.00. Nu tänkte jag börja läsa på engelska boken lite så jag eventuellt kan börja skriva en recension på den ikväll, måste iallafall läsa hälften av boken innan det blir mörkt ute har jag bestämt. Sen ska jag fortsätta lite med religionen innan jag belönar mig själv att titta på en mtv serie på hemsidan. Talk to you later!

Tråkig onsdag.


Det första jag gjorde idag när jag kom hem var att sätta mig ner och börja smått på projektarbetet. Kryssade för namn på folk som ska agera modeller till mina foton och nu behöver jag bara typ 3 personer med en stil som sticker ut sen ska jag bara prata med Davorin om att få låna studion 2-3 gånger och en systemkamera. Att fota kommer att gå fort, även så redigera, kommer bara små justera lite och sen tror jag att jag ska skriva ut men jag vet inte än, det visar sig senare. Har även skrivit 10 frågor till modellerna som rör mitt projekt och sen måste jag nog komma på en bättre titel och börja fundera på hur och exakt vad jag ska skriva om, det blir nog svårast. Men jag fixar nog det inom loppet av 2 veckor, hoppas jag!!

Ska kolla på Secret Window på tv strax för tionde gången. Kan de inte ta och visa en annan bättre Johnny film eller , istället för att visa Secret Window typ 100 gånger? Sen blir det att justera lite mer på historian och försöka läsa engelska boken, gah. Imorgon får jag fortsätta med engelskan, religionen och kulturen. Efter att de kommer bli klara nån helvetes jävla gång så har jag andra arbeten kvar, det tar fan aldrig slut! Jag tror skolan försöker ta kål på mig och säkert en massa andra så vi inte tar studenten. Bajskorvar.

Nu vill jag ha helg så jag kan sova och vår.

Cry baby skulle jag dock kunna se 1000 gånger om <3

Skärp dig förfan!


Asså seriöst nuförtiden så fort 2009 började har jag typ nästan aldrig haft nån lust eller ork till att plugga och jag har nästan seriöst över 100 grejer att göra känns det som, damn! När fan ska jag dra tummen ur röven och göra de saker jag måste göra istället för att stup i kvarten skjuta upp allting för att jag ej har lust eller är för lat?. Mitt nyårslöfte var att förengångs skull sluta skjuta upp allting och göra dem i tid så jag slipper stressa och få en massa ångest och få massa ledig tid till att göra annat men nej ingen förändring alls. Nu fan räcker det! Det är typ 3 månader kvar till studenten och jag vill inte få dåliga betyg eller panik i slutet för att jag har så mycket jag inte gjort. Imorgon MÅSTE jag sätta mig ner och göra åtminstinde 3 arbeten. Alltså ska jag inte försöka sätta på internet överhuvudtaget  (om jag inte behöver fakta från google då) förns jag har kommit igång med arbetena.
 
Jag har dock äntligen börjat fråga en del folk om de vill ställa upp till att bli fotade till mitt projektarbete, äntligen!, och arbetet som måste vara klart i slutet av denna månad, suck! sen måste jag prata med lärare på media för att få låna studio och kamera ett par gånger men det är det lättaste egentligen, det svåraste är att jag måste skriva en del sidor om arbetet också, hejja mig! Jag måste komma igång, NU!!!!

Tolka drömmar?


Idag stannade jag hemma, hade alldeles för ont i magen. Jag drömde såklart två konstiga drömmar som jag har drömt säkert nästan ett 50-tal gånger under några år och grejen med dessa drömmar är att det känns som om jag varit med om det. Jag kan nästan sälja min själ för att bevisa att det hänt men mitt minne sviker mig. Första drömmen är att jag och några kompisar, jag tror att det är i Mora det sker går till ett rött hus, typ tvåvånings villa ute någonstans som har en trappa på sidan av väggen utanför som går upp till en vit dörr tror jag och när man går in är det typ ett rum, ganska stort och mysigt och där sitter folk och hänger. Jag är 200 % säker på att detta verkligen har hänt och att jag varit på denna plats men jag kan inte sätta fingret på vart det hänt. Om det är i Mora eller ett annat ställe jag varit på, typ Rättvik, Karlskoga eller något annat och jag vet inte hur jag ska klura ut detta? Tänkte att jag ska börja fråga folk lite som bor här om de känner igen stället på beskrivningen. Jag vart väldigt förtjust i stället och vill hitta dit igen men jag är helt lost när det kommer till vilken stad/ort det är. Jag måste hitta det! Fatta vad frustrerad jag är över detta!!


Andra drömmen har jag också drömt ett par gånger men det var ett tag sen jag drömde denna. Jag är ung, kanske 9-11 år och jag befinner mig i ett rum/villa någonstans. Här är jag också lost när det gäller vilken stad/ort jag är i. Iallafall det är jag och ett par andra barn tror jag sen är det 2 kvinnliga lärare eller ja de som håller i det. De visar oss målningar och tavlor och jag tror vi får rita vi med och ja sen vet jag inte riktigt men det är nånting som är skumt och jag kan inte sätta fingret på det. Jag minns dock att när jag var runt 7-9 år var jag på ett ställe med min skola i Stockholm då vi fick måla och sånt på ett ställe men det känns som om detta har hänt utanför Stockholm. Detta kan jag tänka mig bara är en dröm jag hittat på själv men den första drömmen känns så jävla verklig att jag bara måste få ta reda på om det verkligen är sant för att jag vet innerst inne att det är det. Dektetiv spaningen börjar nu. Jag kommer inte få ro om jag inte hittar eller vet att stället finns på riktigt och att jag verkligen varit där. Jobbig känsla.
Ååh!!


Gah orka att jag ska upp om 5 och en halvtimme!!! Jag kommer ha svårt för att gå upp, mitt hår kommer säkert se ut som fan eftersom jag borde tvättat det idag, kommer vara halvt död i skolan, orka att jag inte gjort några skolarbeten och kommer få ångest och frågor av lärare och orka håltimma och individuellt val!!! Får se om jag kommer orka följa med Linn när hon går från blond till rött igen på ett par år, vi får se om jag även orkar kolla på film hos Julia senare.

Sen vill jag bara säga lycka till Julia som har uppkörning 13.00!

Ledig måndag.


Så vad har jag gjort idag då? Var nere på stan och fikade med Julia, Linn och Cilla, Emma kom efter ett tag. Sedan drog Julia och Cilla till folkhögskolan för att trycka och vi andra satt ett bra tag och snacka. Sen blev det en runda på stan och sen sitta ett bra tag till på Icas blåa bänk och prata om jobb och annat. Emma och jag bestämde oss för att kolla upp jobb på SJ och funkar det inte ska vi kolla jobb på bussar, städa allstå. Hört att man tjänar rätt bra på det. Hoppas jag kan jobba med det medans jag går i skolan dock eftersom det brukar vara natt. Aja vi får väll se, kan ju alltid hoppas.

Imorgon börjar skolan igen 08.00, bah jag vill ha längre lov, ge mig påsklov!! Haha. Jag har 2-3 inlämningsuppgifter jag inte har gjort än, typiskt mig. Får göra det ikväll och i veckan och komma med en bra ursäkt varför jag inte lämnat in tidigare. Nu ser jag fram emot Uppsala trippen den 12:e mars och Sthlm den 2 april med klassen, tatuering och Melissa och Silje time. Nu ska jag äta mat!

Sko orgasm deluxe!

Ett måste i skohyllan!!  Soon to come <3