Halloween.


Tjena allihopa, vill ni veta vad jag har haft för mig i helgen? Ja men låt mig berätta. I fredags umgicks jag med Maygol, Sheida och Stina. Vi åt oss äckligt mätta på asiatisk buffe, pratade och skrattade en massa. Sen rullade vi hem till Sheida för att chilla och dricka öl. Mycket trevlig fredagskväll. Igår var det halloween party. Jag drog hem till Sannas morsa där jag bjöds på revbensspjäll och pommes, as gott! Så fixade vi oss snygga, var för sega till förfesten på porky royal tattoo så vi drog direkt till festen och hade en massa kul. The Coffinshakers var as bra likaså ett annat band som spelade, de hette the catastrophe orchestra men hittar de varken på spotify eller youtube, suger!

Iallafall folk var utklädda och var awesome och det var kul att se lite burlesk. Sen blev det fyllekäk på donken med Krille och Lenore och deras vänner och så mötte jag Anton, haha helt sjukt. Hoppas nästa lördag blir av och jag har nån att gå med för då är det halloweenfest på samma ställe fasr det är tech noir som arrangerar och jag ska vara zombie i lack, heheh.


Juste har snyggaste tröjan i min ägo nu också. Loves it.

 

Här är sminkningen några dagar innan festen, testade lite random.

 

Sanna babe som den slampiga Leia och jag då.

Bruden med den awesome sminkningen, Lenore i rött och lite av Krilles näsa, haha.

 

The Coffinshakers. Hans röst påminnde om Johnny Cash, mmh.

 

Hemma.. mätt, trött och ska precis sminka av mig.


PEPP!!!


Jag längtar ihjäl mig till lördag. Kommer bli så jäkla awesome. Jag och snyggingen Sanna ska föra lite hos hennes mor och sen blir det lite mer föris på Porky royal tattoo och sen halloweenfesten på Kolingsborg. Måste ner på stan imorrn och fixa lite smink och annat shit. Skulle vilja hitta en snygg klänning också så håller tummarna för att jag gör det imorgon.


Ser fram emot att höra både Coffinshakers och Ragged bones, bra musik! Sen att se lite burlesk med bland annat Elegy Ellem och Lola van dyke!! Wohooo pepppp!!!!!


Helgen som gått..


Ja i onsdags åkte jag till Eskilstuna för att hänga med Jare och Markus. Markus var på besök hos Jare eftersom han nu är bosatt i Halmstad hos sin brud och jag har inte sett han på ett par månader pga att han jobbat på Mallorca så det var hur kul som helst att se Markus igen. Onsdags kvällen var riktigt nice med en massa öl och andra trevligheter och dagen därpå innan jag skulle fara så åt vi oss äckligt mätta på et mongoliskt ställe som hade go buffe.


Markus är närmast mig. Nördar cs såklart...

 

På fredag drog jag sen iväg till Linköping dit Johanna och Hillevie har flyttat. De flyttade ungefär samtidigt som mig från Mora. Fredagen och lördagen innehöll festligheter och andra skumma saker. Jag lagade även en as go "maträtt" åt oss på lördagen. Sen såg vi paranormal activity tre på bio på söndagen. Jag är riktigt stolt över mig själv som spenderade så många dagar i en lägenhet med en hund och FEM katter, haha helt sjukt. Sjukt för att jag inte är så förtjust i katter, hehe. Mja men riktigt trevlig helg har jag haft iallafall.

 

Så jävla sött att hon hängt min present där! hehe


Skor, skor, skooor..



Annars är dessa to die foooor!





Men just nu är jag på jakt efter ett par 10-håls dr.martens och ett par snygga creepers.






Come to mama!


Ok jag har nu insett att jag aldrig kommer att kunna köpa nån av mina drömskor från Louboutin eller ja kanske de för 3-4000 när man tjänar mycket nångång i framtiden förhoppningsvis men aldrig de för 10.000 och uppåt och de jag vill ha mest. Men sen finns det ju alltid fake, bra fake skor. Jag är en sån som skiter i om det är fake så länge de ser snarlika ut och är snygga. Skorna jag vill ha har jag hört ska kosta runt 40.000 eller nåt men jag hitta schyssta kopior för runt 1000 spänn, adda bara på en 500 till på have2have skorna nedan och få ett par ännu snyggare, mm jag ska lätt köpa!



Never..




Bildbomb.


Här kommer lite bilder från veckan som gått.



Jag var på Red hot chili peppers konsert. 10 års väntan var äntligen över. Jag hade tyvärr sittplats men stod ändå mest upp och röjjde och sjöng med i låtarna. Det var underbart!





Jag och min babe Emelie var och såg The Baseballs för typ fjärde gången kanske. Inte lika kul att se dem längre, haha. Iallafall halva spelningen var jag asförbannad för att en jävla tysk kille stod typ nästan längst fram som en ståbalke/bodyguard och puttade Emelie och annat skit, jag stod i princip och nästan skrek att det inte var ok sen vart jag på slagsmålshumör och viska i hans öra på engelska att vi skulle ses utanför sen, hahahah. Han försvann sen dock....









Dagen efter spelningen firade jag och Emelie hennes födelsedags som var dagen efter eftersom hon skulle hem den dagen. Vi åt oss mätta på vapiano, fikade och myste och såg en film. Dessutom fick hon en awesome present från mig som var precis i hennes stil, hehe.




Sen igår var jag hos min andra mamma Gaymol aka brudensomlagarochbakargoasaker (spec till mig) för lite hemmagjord pizza och mys.


Såatte ja det har varit en ganska schysst vecka.

Jag saknar min andra halva..



 

 





Shoe porn!


16 cm kärlek!











Är så äckligt sugen på att klicka hem de första svarta med röd sula.. mm får lite loubutin orgasm<3 men 16 cm känns sådär och när fan ska man ha på sig dem? Äger ju dock 15 cm klackar som jag mest tittar på eller använder nångång men liksom ändå... faaan för att vara lång!!!

Tja.


Imorgon far jag till Stockholm igen, vill inteeee! Iallafall inte än. Hade varit skönt att spendera ett par dagar till i Mora men men kommer nog upp snart igen. Ska ju dessutom se underbara Red hot chili peppers på onsdag och The Baseballs på torsdag med Emelie.

Hade det iallafall skitkul i lördags med Emelie i Rättvik. Dansade som en jävla tok. Måste ha bränt en jävla massa, haha. Förövrigt måste jag packa ner lite skor och lite kläder till att ta med mig till Sthlm, behöver dem på halloween osv. Tror jag hoppar på tåget halv tre imorgon och innan det måste jag hinna med vissa grejer men det går nog vägen. Har ju blivit riktigt kallt nu också så vantar måste jag köpa och vinterskor, måste hitta vinterskoooor!!!


Innan utgång i lördags..











































Home sweet home.


Äntligen hemma i Mora igen i ett par dagar. Kom igår och åker hem på tisdag. Har skickat in den äckliga hemtentan också, är inte alls nöjd med det jag skickade iväg. Hade velat haft åtminstonde två dagar till på mig, slarvade som fan! Uschh. Men bättre att skicka in något som var halvdant än ingenting alls. Vi får se om två veckor hur det blir, skulle inte förvåna mig om jag blev underkänd men hoppas jag får komplettera då. Bleehhh. Men nu tänker jag inte tänka mer på det utan nu ska jag bara ta det lungt.

Imorgon blir det lite festligheter i Rättvik med Emelie, ska bli hur kul som helst och jag ska verkligen njuta av att jag är i dalarna, haha. Imorgon måste jag även köra morsan till Malung och sen åka tillbaka, drygt! Känns weird att vara hemma, mitt rum är inte riktigt mitt rum längre. Min 14-åriga bror har flyttat in sin säng där och hängt upp sina  wrestling affischer, haha. Jag har ju dock min feta garderob kvar med massa kläder och stuff i och min feta madrass, så jävla skönt det var att sova i den igen, mmmhh!!

Snart är det halloween också och jag ser sjukt mycket fram emot det. Ska gå på två events och det betyder att jag ska ha två outfits. Den första festen kommer vara massa burlesk framträdanden och rockabilly band så jag täkte typ köra dia de los muertos stuk och på andra lite mer mörka festen blir det lite edward scissorhands inspererat med lack, blod osv. Kommer nog bli hur nice som helst.

Men nuu, ska jag slappa mer...höhöhö.