Sweet dreams.


Kissie var inte med på debatt, riktigt tråkigt. Imorgon bitti åker jag till Malung somsagt och ska jobba ändra fram till natten, kommer bli drygt. Så jag kommer inte kunna vara inne på internet överhuvudtaget så det suger ju. Förhoppningsvis så kommer jag hem på lördag och i tid, ska försöka med allt för att få de att hända. Annars kommer jag få typ psykbryt eller något, haha. Har även bett både Emma och Linn att kika på blod åt mig igen och jag hoppas de hittar det, skulle suga annars. Sen ska jag försöka fixa sår utan flytande latex och med klister i stället, funkar nog och jag skulle behöva köpa vit hårspray till kläderna annars använder jag typ mjöl, haha. Nu ska jag kika på mer Supenatural innan jag lägger mig, hörs förhoppningsvis på lördag annars blir det på söndag.




Så jävla snygg hår.






The way you make me feel.


Satt nyss och småbölade lite åt detta klipp. Lite småpatetiskt av mig egentligen men samtidigt ändå inte. Jag är rätt känslig och typ bölar åt nästan allt nuförtiden och jag älskar Michael Jackson och det är ju ingen nyhet. Blev riktigt förkrossad när jag hörde det omöjliga. Skulle vara kul at klä ut sig till MJ i någon video, kanske bad eller något annat kul men det blir lite svårt. Har fan inget blod heller och det suger anus. Jag ska fan a och lära mig den där beat it dansen a.s.a.p!!!



Debatt.


Nu är jag hemma igen. Riktigt tråkigt var det att gå runt själv när det inte fanns några snygga kläder alls att titta på, fast så är det ju typ alltid. Plattan jag snacka om förut är pärlor med pärlplatta. Vill göra olika figurer, kostade runt 179 kr med 17.000 pärlor och små plattor, ganska värt. Sen hade de förfan inget halloween blod på leksaksaffären som de alltid haft förut, vad är det för skit liksom? Suck. Bye bye zombie då, buhuu. Nä fan asså måste fixa sig. Pallar fan inte att jobba typ hela natten imorgon heller. Igår hitta jag även nya avsnitt av Supernatural säsong fem också, fyfan vad awesome! Blev så jävla glad och såg de tre första igår, tror jag har tre eller två kvar. Dean, grr.





Ikväll deltar tydligen Linda Rosing och Alexandra aka Kissie i debatt för att diskutera plastikkirurgi. Linda ångrar visst vissa operationer och Kissie har ju fyllt sina läppar ett antal gånger, bland annat den där misslyckade gången som ovan. Klockan 22.00 tror jag att der började på svt, kommer bli intressant. Gillar inte Linda så speciellt mycket men jag gillar Alexandra, dock inte så mycket som rollen Kissie hon har i bloggen utan jag tror hon är riktig trevlig utanför den fasaden, fast Kissie är kul också, haha. Ska ni se på det?

Segaste torsdagen ever.


Jahopp då måste jag typ dra ner mig på stan snart då. Ska köpa köttfärs till mamma så hon kan fixa mat och jag ska väll typ kolla runt lite eller något. Imorgon drar jag och min familj till Malung för att jobba, de har nattöppet, drygt som fan. Malung och deras jävla så kallade festivaler, så jäkla trött på dem. Sen ska vi sova där och jobba dagen efter också tydligen men jag ska försöka ta mig därifrån så jag kan försöka fira halloween och appråpå det så ska jag kolla lite efter blod idag, kolla efter en såndär platta med ja jag vet inte vad det heter men jag berättar mer sen och kanske köpa en vin box till mig och Johanna, är typ snart pank igen efter shoppingen, fan.





Jag vill ha! Gärna en liknande klänning också tack.


Rosa är det nya svarta?


Lady Gaga passar ju i rosa hår också ju! Cp snyggt. Inte nog med att hon passar ganska bra i sitt naturliga bruna och i de blonda så passar hon i rosa också, inte många som kan bära upp den färgen. Undrar om jag skulle göra det? Ja vafan, haha. Måste testa nångång då jag vågar.




Kreepsville.


Uppdatering: Som ni kan se just nu, iallafall ni som följer min blogg och läst inlägget innan och vet hur det brukar se ut så hade jag iallafall vit bakgrund och tyckte det var så tråkigt så jag slängde ihop lite saker i photoshop. (fortfarande inte klart och tex headern är lite sne eller vad man ska säga) Klippt, klistrat, målat dit blod osv osv. Jag kommer nog inte ha det såhär länge utan jag ska somsagt fundera på hur jag ska göra med min header. Ska försöka ta nya kort, ska ju ha en fotosession med Emmelie så kanske efter det, vi får se helt enkelt.

Oj vad många som har kommenterat min blogg nudå, wow, haha. Kul att ni gillar min header och ja det är jag på bilden, haha.



Spinning my head around.


Har suttit ett tag och fixa små grejer med bloggen, kanske syns lite. Är dock fortfarande inte riktigt nöjd än, vill ha en bakgrundsbild och har hittat några ganska snygga men jag känner att min header inte matchar dem riktigt. Tycker att min header är snygg men jag vill ju inte ha det såhär vitt runt hela bloggen jämt så jag ska se om jag gör en ny header eller hittar på något annat. Har typ ingen ork kvar idag. Vet ine vad jag ska göra nu heller, har riktigt tråkigt och har en massa spökande tankar som ploppar upp i huvudet som jag helst inte vill tänka på just nu och deala med utan försöker gång på gång skjuta undan dem och jag vet som vanligt att they will come back and bite me in the ass..


Street lights.


Har lunchat med familjen idag på kinahuset, de var riktigt mysigt och vi skrattade en jävla massa. Sen kollade vi på plasma tv:n på onoff och hitta en favorit på 46? tum tror jag för bara 10.000 kr, helt sjukt. Sen en sväng förbi dollarstore vart de också. Nu ska jag nog ta och laga pyttipanna och kolla på nya avsnitt av he hills och the city. Skulle kanske till Julia men måste kolla på en turkisk serie jag följer. Markus är förresten hemma nu från Mallorca, tror han skulle vara med oss på lördag om jag lyckas komma ifrån Malung. Blir nog inge parken, jag och Linn kollade upp det igår och det var tydligen skoterns dag på parken med Woodpjucks som spelade, haha lol. Vi hörs nog sen.


Sen bwt gillar jag att statistiken höjts ännu mer de senaste två dagarna, det gillas!! Bara ni kunde vara bättre på att kommentera dock, man blir alltid lite glad när man fått kommentarer.






Funny little bunny.


Jag vet inte riktigt vad som händer på halloween än. Parken togs upp men jag har ingen aning om vad som händer där? och hur mycke det kostar? Sen har jag även blivit bjuden på förfest hemma hos Johanna och en fest i Öna bystuga tydligen, får se hur jag gör men festa ska jag iallafall göra. Ska jobba i Malung hela helgen egentligen så jag åker dit och jobbar med familjen på fredag och sover där och ska försöka övertala pappa att skjutsa hem mig eller typ be Linn hämta mig som svart taxi annars tar jag mig inte därifrån, går fan inga bussar eller tåg heller. Sen ska jag nog jobba där på söndag också? Krångligt, ska försöka fixa det på något sätt.

Sen vet jag inte riktigt vad jag ska klä ut mig till heller, ångrar nu att jag inte kollade efter lite blod i Borlänge. De i Mora brukar ha väldigt dålig rinnigt blod men det kanske går att fixa på något sätt, ska försöka vara lite zombie med blod och typ lite slutty snygg kanske? We'll see.

Nu ska jag kika vidare på Gossip girl.




Jag tänker göra mig ett par sånna där fashion kaninöron! Ganska komiska men ändå ganska snygga, speciellt med spetsen över ögonen.



Me love you very long time.


Idag har jag varit i Borlänge med Carro och shoppat lite. Carro köpte två par Cheap Monday jeans i grått och mörkblått och för min del blev det en svart kofta på Gina Tricot och ett par skinande leopard strumpbyxor på samma butik, ett par svarta Cheap Monday jeans (behöver svarta jeans som fan) samt ett peace halsband med feta stenar på. Jag är lite bitter, det första jag köpte var de där strumpbyxorna och efter att jag betalat dem gick vi in på Din sko för att kolla lite och provade skor och jag la min påse på pallen vi satt på sen råka jag glömma den där, sen gick vi in på h&m precis brevid och när vi varit inne där i kanske 10-15 min så kommer jag på att jag glömt påsen och går tillbaka men ingen påse? Den var borta och personalen hade ingen aning heller, suck. Fan vad bitter jag blev, 129 kr i onödan. Vem fan tar en påse med att par strumpbyxor i?? Jävla retard!!

Sen träffa vi även Carros kompis Kim och sedan åkte vi runt Borlänge i hans bil medans vi väntade på vårat tåg, kul var det. Sen har jag även hämtat mina underbara skor på posten idag. Jag älskar dem!! Så jävla sköna att gå i också. Skitsamma om jag blir värsta amazon kvinnan på runt 1.90, me loves them really bad! Lätt mitt bästa skoköp hitills.









I'm stuck in your heart.


Alltså vafan är det för fel på mitt firefox? Den kraschar typ nästan jämt, blir så jävla less. Nu måste jag skriva ett till inlägg. Sitter iallafall och lyssnar på underbara No doubt. Peace and love ska tydligen släppa sitt första bandsläpp imorgon, ska bli spännande. Tycker det är konstigt att de redan börjat sälja biljetter, jag ska nog iallafall gå, gick inte förra året pga Turkiet men nästa år tänker jag gå vare sig jag behöver komma hem tidigt från Turkiet eller skjuta på det. Blev inge Borlänge idag utan blir det imorgon, ska bara hinna gå till swedbank och nordea innan också. Hoppas jag hittar en massa saker jag vill ha.

Angående vaccinet mot svininfluensan, jag är väldigt kluven om jag ska göra det eller inte. Vill ju helst inte ha kvicksilver i mig och det är ju så nytt så man vill ju inte råka ut för konstiga biverkningar som typ en tjej från Usa gjorde. Hon kan inte gå normalt och prata normalt utan att få spasmer osv men hon kan gå baklänges normalt, springa och prata normalt medans, vadå sjukt??? Man blir fan rädd.




<3




Heey!


Jag vet att ni har saknat mig, haha. Man blir lite deppis när man ser att statistiken sjunker, hehe skämt åsido. Men jag gillar när statistiken skjuter i höjden vafan. Hm har somsagt gjort högskoleprovet nu och det gick ganska bra faktiskt. Varje delprov var 50 min lång och de var bland annat de 50 snabbaste minutrerna i mitt liv, så kändes det iallafall. Det gick sjukt fort och det var nice, förutom sista delen som var andra delen av matte, haha. Man kunde rätta sina svar sen på hemsidan och jag fick typ hälften alla rätt på engelska delen och typ svenska delen tror jag. Är jag bra eller? sen fick jag noll på sista mattedelen som sög och jag var rätt okoncentrerad då och trött, ville bara hem så det ångrar man ju lite nu efter, hade ju säkert kunnat kamma hem några poäng. Resultaten kommer om fyra veckor, tror inte det blir så högt, kanske 0.3 eller 0.4? Vi får se.

Sedan på kvällen blev det lite mys fika och dricka hos Linns pappa i Hemus. Tess, Emma, Julia G, Julia H, Jesper, Johanna, hennes kille Seb, Beckie och Ewe var där, riktigt trevligt. Sedan drog de flesta hem och jag, Beckie, Linn och Ewe drog till Wasa och dansade. Jag hade även tagit en snus och blev rätt beng av den kan jag säga, haha var ett tag sen jag hade en snus i. Kanske lika bra så man kan få den kicken då och då.

Sen har jag jobbat, segt. Imorgon tänkte jag och Carro dra til Borlänge men hon svarar inte så vi kanske drar på tisdag istället? Vi får se. Måste shoppa. Ska tydligen jobba hos min far ihelgen också, suck. Men Halloween firande ska det nog hinnas med, hade jättegärna velat befinna mig på Nocturnal halloweenball men kan inte. Nästa år.

Nu ska jag kolla vidare på Surrogates och dricka red bull, mums.




Värd film, se den! Ganska obehaglig, speciellt då man inte vet att det är på riktigt eller inte, mer avslöjar jag inte. Vart lite paranoid sen när jag skulle försöka sova kan jag säga. Den får nog tre och en halv toast av mig av fem möjliga.



Snart kör vi.


Känns konsigt att vara uppe såhär tidigt när jag normalt sett går upp sent på eftermiddagen nuförtiden men det känns bra. Linn åker hemifrån om typ 5 min och hämtar upp mig, ska handla lite dricka innan det är leggkontroll och info innan provet körs igång. Vi har typ 3 raster på typ en halvtimme och en timmes lunch, totalt kommer provet vara fyra timmar och tio minuter, både jag och Linn känner att det kommer gå åt helvete och att det suger att vi inte får ha musik? Jag hoppas jag inte somnar men jag tror jag kommer att ha svårt att koncentrera mig ibland, speciellt efter första delen. Brukar bli så.

Sen ikväll ska vi vara hos Julia och typ mysa, kolla på film? och jag ska väll typ dricka, jag vill kanske gå ut på krogen men de andra är inte så pepp, ska se om jag kanske hittar någon annan att gå med eller om jag skiter i det, beror på hur vi har det hos Julia. Nej men dags att börja dra sig, hej.






Jag vill ha en såndär överdel, vet inte vart bilden hittades, från H&M tror jag den är ifrån, tror det var genom Elin Klings bloggjag hitta tjejen (orkar inte länka)




Inte taggad.


Just nu sitter jag och kollar på nya filmen Surrogates med Bruce Willis. Pallar inte att gå och lägga mig nu, får se när jag gör det. Linn ska nog hämta upp mig  typ innan halv nio helst så vi hinner få information och annat. Måste fixa dricka också, ta med mig mitt godis också. Fan det kommer inte gå bra alls, suck. Jobbade idag, gick bra. På söndag jobbar jag dock längre. Det kom även in en kvinna idag med sin man och frågade om mitt hår var mitt riktiga och jag sa ja, (hade inge löshår i) och frågade om jag hade lust att bli hårmodell, alltså ingen sån hårmodell där de ändrar hårfärg och klipper utan för olika håruppsättningar och så vidare. Jag tackade ja och gav mitt mobil nummer. Nu hann jag ju aldrig fråga vart hon jobbade och så men ja hon sa att hon skulle ringa upp mig så jag får väll fråga då. Undrar om det är betalt? Men det tror jag inte. Jag gillar inte håruppsättningar på mig själv egentligen, tycker jag är ful i det och jag hoppas de inte ska tvätta mitt hår heller för jag har toning i håret och mitt hår lockar till sig och blir drygt så man måste plattånga det, så förhoppningsvis inte. Undrar om man ska gå nå modevisning eller bara bli fotad? Aja.

Efter sju timmar i aulan imorrn blir det käk hemma innan det blir typ fest hemma hos Linn tror jag? Har inte hunnit köpa nå presenter än men får bli nästa vecka istället. Jag är seriöst dum i huvudet. Skorna från dinsko skulle senast hämtas upp igår men det hade jag såklart ingen koll på så de har skickats tillbaka och jag kommer säkert få en räkning på 200 kr för att jag ej hämtat dem. Men nu beställde jag ett par nya igen fast nu betalade jag med mitt kort istället, smidigare och inget jävla postförskott. Nej nu ska jag kika vidare. Hörs imorrn eftermiddag.






Jag vill ha vår och Heiniken.



I need a new beginning.


Hepp blev inget stan idag heller, jag är ganska hopplös och sover hellre tydligen. Men imorgon måste jag försöka gå upp åtminstonde vid 12.00, hämta skorna och annat innan jag börjar jobba. Har annars varit hemma hos Julia och kollat lite på Sex and the city boxen och käkat godis. Måste leta efter en present till Julia och Linn. Imorgon kommer ju fan lönen också ju, wohoo. Tänkte ta och kolla på ett nytt avsnitt av Desperate housewives och käka lite godis och kanske göra något mer innan jag lägger mig.



Hittade dessa två bilder på snygga vintage klänningar på Tifas blogg, god damn. Speciellt den silvriga, Hollywood klänningen som jag kallar det. Hade inte tackat nej till den.









Take the white pill, you feel alright!


Idag (eller om man ska vara exakt, igår) så lagade jag två formar lasagne, finns mycket kvar att äta och jag funderar på att värma upp en till lasagne bit och kolla på någon film men jag har ännu inte bestämt mig för vilken film jag ska se, eller snarare jag vet inte alls vilka filmer jag ska välja mellan för det är helt tomt i huvudet. Kollade lite på filmen Grace igår och den sög verkligen så jag vet inte om jag ska fortsätta kolla klart på den eller inte. har fått reda på att jag visst får gå gratis och se filmer på bion eftersom jag jobbar där, jag är lite efter. Så det är ju jäkligt nice, har ju en del filmer jag ser fram emot i vinter. New Moon, This is it, 2012, Avatar och sen när nu Alice i underlandet skulle komma. Mycket bra filmer på gång.

Orkade inte hämta ut mina skor idag så det får bli imorgon och då ska vi nog ätnligen gå ut på den där såkallade skattjakten. På lördag ska jag skriva högskoleprovet, kommer gå åt helvete kan jag ju redan säga nu. Stort suck. Det betyder även att jag ska upp väldigt tidigt och spendera flera flera timmar i aulan och försöka lösa cp mattefrågor jag inte alls kommer att kunna och gissa vad de konstiga svenska orden betyder, det kommer helt enkelt gå åt pipsvängen. Jag ska vara glad ändå för på fredag får jag min lön, wihoo och det betyder shoppingtur i Borlänge på måndag med Carro och inge jobb efter högskoleprovet då Carro hoppar in istället för mig eftersom jag ska skriva provet och det är skönt för vet inte om jag skulle palla jobba efter den utattningen men fredag och söndag jobbar jag iallafall.

Sen har jag även bett Beckie köpa ett såndär skitsimpel klädhängare åt mig på ikea som antagligen kommer vara billigtcrap, fast det är det ju redan, 129 kr, rätt värt. Really need it.








Video.


Här är ett klipp från Bmth spelningen i fredags som någon har filmat. Finns fler på youtube. Dock är det lite dåligt filmat eftersom det bara fokuseras på scenen och inte så mycket på publiken när det roliga händer. Ungefär på 1.43 så kan man se när Oli börjar be folk komma upp. Simon ser man också en del av då han röjjer som om han ägde scenen, så jävla kul var det. Hejja Simon!




Jag börjar tröttna på mitt firefox, den fuckar ur sig som fan idag. Suck.



I still love you and always will.






Mer bloggar.


Här kommer en fortsättning på bloggar jag följer.




http://www.metrobloggen.se/pinupcouture

Tifas blogg. Har följt denna vackra tjejs bilddagbok i några år. Superläcker stil, påminner lite om Dita von Teese och hon har snygga modellbilder och annat fint.



http://linnlowes.com/

Linn heter denna snygga tjej. Hon bor i Dalarna, minns inte riktigt vart. Snygga bilder och en snyggt designad blogg hon ändrar typ nästan konstant.



http://fashion-canvas.blogspot.com/

Har nyss börjat läsa denna blogg. Snygga bilder och mycket inspiration. En bra fashionblogg helt enkelt.





http://sindrobe.se/

Jag skulle ärligt talat kunna döda för att få sånna snygga ögonbryn som denna brud har. Snygg är hon och snygga bilder. Geee mig!!!!



http://pokerfacegaga.blogg.se/

En svensk blogg om Lady Gaga. Massa nyheter och man får veta om alla nya uppdateringar, bra om man gillar henne och vill veta senaste nytt.



http://tjuvlyssnat.se/

Så kul. In och läs.






Bad romance.


Lady Gagas nya singel, Bad Romance. Så jävla bra som alltid, nöter sönder den just nu.






Förövrigt är blogg.se otroligt jävla segt, fix the problem ffs!



Forgive but never forget.








20 års fest.


Julia fyllde år i onsdags och Linn fyller år på söndag. Därför slog de ihop sina fester. Dagen började ganska fail. Linn sa att hon skulle ta 17.45 bussen och sen skulle vi ta 18.00 bussen från stan. Jag går ner mot stationen och märker att det är ganska öde, konstigt. Sen slår det mig, pang! Det är ju fan lördag idag!!! Det går fan inga bussar vid den här jävla tiden!! Fyller på mobilen och säger att Linn är efterbliven, haha. Blir som tur är upphämtad av Linn. Hemma i Julias stuga börjar jag dricka och de börjar fixa med maten osv. Sedan dyker Johanna och Beckie upp också. Vi fortsätter att dricka, snacka, lyssna på musik och spela ölspel. Antons bror dyker bland annat upp. Sen ville Linn och Julia på Wasa men jag och Emma var inte så pepp så efter en massa velande skiter vi i det och festar vidare. Trevlig kväll.
















Party lika a princess.




Sthlm & Bmth!


Tänkte försöka skriva en sammanfattning av 16 oktober.


* Går upp 04.40 och börjar platta håret eftersom jag duschat på kvällen. Hade belkt och färgat håret rött och resultatet blev bättre än förväntat. Hade sovit i kanske nästan 4 timmar men var pepp ändå. Börjar packa lite och fixa med annat och går till kyrkan för att bli upphämtad av Carro och hennes morsa. Drar sen till tåget och sen anländer Johanna och Beckie. 06.24 drar tåget iväg. Vi är gansja sega och sover lite ibland.

* Minns inte riktigt när vi var framme med runt 12.00 nånting. Vi går och letar efter lite kläder till Johanna och köper en hästsko till Carro. Sedan äter vi på snuskdonken som jag kallar det mittemot Punktshop. Där sitter vi framför fönstret jag och Beckie medans de andra handlar och vi får syn på Foki, haha gada blev vi. Sen köper de tågbiljetter hem och jag handlar till bolaget och sedan drar Beckie till Simon och vi andra tre försöker hitta vårat hotell som vi gör det mycket krångligare att hitta än vad det egentligen var. Mina axlar typ dog av mina väskor. Det regnar och är förjävligt i Stockholm och tillslut hittar vi stället som typ ligger nästan lite ovanför Shock om jag inte minns fel. Checkar in och typ dör i sängarna.

* 13.30 ungefär börjar vi fixa oss och börjar grogga. Knäpper lite kort och drar sen iväg vid 15.00 kanske? Har fan ingen tidsuppfattning egentligen eftersom vi började dricka så tidigt. Träffar Beckie och Simon och resten av hans kompisar vid tuben och åker till Gullmarsplan. Där märker vi att kön inte alls var så lång som vi trodde att den skulle vara, jag ville egentligen inte dra dit så tidigt och jag hade rätt men men. Vi står och köar i ungefär tre timmar kanske? Fy satan vad kallt det vart efter ett tag, frös ihjäl. jag och Carro hitta en port vi stod i en halvtimme kanske, det hjälpte. Var en massa 14-15 åriga emo fjortisar som köade.

* 17.00-19.00 typ, så blir kön längre och längre och det regnar ibland. Beckie och Johanna blir ganska packade, mest Beckie hehe. Tillslut efter massa av mina wajn så släpper de in oss och vi köar lite till innan de släpper in oss i lokalen där jag och carro först ställer oss ganska snett nära scenen men får syn på "balkongen" där uppe och tänker att det är en bättre ide. Bra utsikt som fan. Två förband är det och det tar en jäkla lång tid innan Bmth ska spela men tillslut gör dem det. Carro hade väldigt ont i svanken/ryggen också. Massa jävla drag är det och folk i moshpiten är helt jävla crazy, askul tyckte vi eftersom vi stod där uppe och kolla och slapp stå där nere i det kaoset. Bmth är bra och jag gillar dem bättre nu. De drar upp folk på scenen fast vakterna försöker att hindra dem, askul. En vakt får en sko i skallen, askul. Simon tar sig upp och röjjer och äger scenen typ och dyker sen när i publikhavet, roligt när man såg hans två spinkiga ben stå rakt upp, haha. Massa andra som dyker ner med huvudet före också, crazy.

Vettefan vilken tid det tog slut, 22-23.00 kanske? Vi är ganska slitna och drar till donken på Hötorget och äter en massa. Sedan drar vi oss tillbaka till våra ställen eftersom de andra är för slitna för att dra och efterfesta på en krog, jag som så jättegärna ville men men. Carro och Johanna däckar ganska fort och jag kollar lite på tv innan jag däckar tillslut.

* 07.40 vaknar vi upp och jag och Carro drar och äter en skön buffe hotell frukost och tar med lite upp till Johanna som egentligen inte skulle sova där. Fixar oss och drar och möter Beckie och sätter oss på tåget. Runt 13.25 är vi i Mora igen.

Trevlig Stockholms resa, gör det gärna igen. Puss på er brudar.


Lite bilder.




Johanna & Beckie på tåget.




Tåget.



Carro och jag är slitna på hotellrummet.




Jag & Johanna.



Snygga taggade brudar.




I kön. Summerar köandet ganska bra. Haha.





Pepp till tusen.


Jag är riktigt taggad! Köpte en blekning idag även om jag inte hade tackat nej till två, tre stycken till för att få det lite ljusare för att få det resultat jag vill ha som förut när jag haft rött hår. Sen hämta jag ut mina toningar också, har just nu 100 kr kvar. Jaha hur ska det räcka till Stockholm då kanske ni tänker men det är nämligen typ fixat. Bad min pappa att sätta in några hundra på mitt bankkonto på nordea imorgon bitti men sen så sa han att jag kunde ta från ett av mina företagskonton på swedbank, tydligen fanns det en del pengar där. Wohoo asbra, tack och lov att jag har företagskonton. Så jag ska betala Beckie pengar för biljetten, boka biljett för hemresa, handla på bolaget och kanske köpa något mer nödvändigt.

Jag ska upp runt 04.30 inatt tror jag, eller lite senare. Ska platta håret och annat tjoffs och sen dra ner till kyrkan där jag blir upphämtad av Carro och sen möter vi upp Beckie och Johanna vid tåget. Kommer nog vara ganska död men jag peppar. Får se vart vi förfestar, hittar vi ingen efterfest så kan vi alltid gå till en krog. Har tonat håret och det ligger blött invirat i en handduk, blandade min vanliga fire och en ny poppy red. Poppy red är mer en ljus röd färg med lite inslag av rosa när det färgas ur så det ska bli spännande att se hur det ser ut sen när det torkat, kan inte bli mer fail än innan och det ska fixas till ännu mera längre fram. Ska försöka lägga mig om en timme, lycka till! Men vi hörs nog inte imorgon eftersom jag kommer vara för upptagen med att ha så jävla kul, hörs på lördag suckers! Hihi.



Lite redigerade bilder på Emelie.















Rubrik torka.


Yes! Kollade min mail nyss och såg att mina toningar har kommit så jag ska hämta ut dem a.s.a.p imorgon och köpa blekning så jag kan fixa mitt hår innan Stockholms resan. Hoppas det blir bra, men det kan ju inte bli mer fail än vad det redan är nu. Imorgon ska vi visst hitta på något kul enligt Julia, jag vet inte riktigt vad än men hon ville hitta på nåt äventyr, haha. Sen tänkte vi slå ihop Julias och Emelie Ors födelsedagsfest nu på lördag, Emelie fyller 23 år idag, grattis! Nu ska jag iallafall kolla nya avsnitt av The Hills och The City. Idag tänker jag lägga mig relativt tidigt, minst 03.00, iallafall inte 06.00 som inatt. Fyfan jag har inget liv. Jo jag tar resten av mina favoritbloggar imorrn eller inatt istället, får se när jag orkar.









Pepprar sönder.


Som jag brukar säga. Nu har typ boendet fixat sig, tack vare Carro och hennes morbror. Vi ska nog bo på Sergel plaza hotell precis ovanför plattan, wihihoo. Nu ska det bara fixas fram lite pengar, buhu. Carro fick även sitt körkort igår, grattis igen! Fan när ska jag ta det då? Åååh. Mina toningar kom inte idag helle, vafan!! Kommer de inte imorgon så måste jag fixa det rött med en vanlig färg, kommer inte bli lika snyggt som jag vill ha det. Vi pker typ 08.25 på fredag och tar tåget 09.44 på lördagen, kommer vara helt död men får ta och sova på tåget. På lördag väll ska vi fira Julia som fyller 20 år idag, grattis. Tittar på en turkisk favorit serie, skriver mer sen.


Haha slängde ihop detta nyss, så fult. Haha.









Mmmbop.


Tänkte ta och duscha nu och sen se avsnitt fem på säsong 3 av Gossip girl och mumsa i mig en massa chips. Later dudes.








Bloggar.


Gjorde inte så mycket igår, inte idag heller förutom att fika ett litet tag med Linn, Malin, Julia och Cilla. Riktigt kallt ute. Var sedan och handlade med mamma på ica. Lagade ris, kyckling med sweet & sour sås med bambuskott i, älskar det!!, sen sallad, riktigt gott. Vet inte vad som händer imorgon. Förhoppningsvis så har mina toningar kommit så jag kan fixa mitt hår, lite brådis. Banken och bibblan en sväng också. Sen får vi se.


Tänkte visa 7 bloggar jag tycker om att följa. Mer kommer antingen sen eller imorgon.





http://rikauteliggare.devote.se/

Denna tjej är så jävla snygg så att jag avlider. Snygg pojkvän har hon också som påminner om Cisco Adler.



http://caroline.feber.se/


Snygga bilder och mycket inspiration.



http://lisaplace.devote.se/

Söt tjej med snygga bilder.



http://fokis.se/

Vem följer inte denna söta tjejs blogg egentligen?



http://kenzas.se/

En självklarthet! Så jävla snygg är hon!!



http://jessecupcake.blogg.se/

Snygga & söta Jessica. Riktigt fina bilder har hon. Har faktiskt tagit i Jessicas hand en gång och hälsat snabbt på Arvikafestivalen 2007, haha. Hoppas vi ses på Paramore, party?



http://yesterdaysvomit.blogg.se/

Vadå nävligt snygg tjej! Gillar att hon inte skriver som andra. Snygga bilder också. Jag och Angelica har aldrig setts irl men vi ska nog gå på Nocturnal Halloween ball tillsammans, vi ska bara klura ut något jävligt bra att klä ut oss till, svårt som fan.


Besök dem alla! Värt som fan.




I know that it is a wonderful world..










Sush girl, shut your lips.


Hej allihopa. Det gick bra på jobbet idag också, puh. Hehe. Blir lite less på att min chef hela tiden ska snacka om sin ex fru, t.o.m hur många gånger hon och hennes gamla gubbe till kille har sex, eh jag vill helst inte höra sånt. Sen ska han hela tiden ta upp om att tjejer skaffar barn tidigt och att alla skiljer sig, stämmer ju men liksom jag börjar bli ganska trött på att höra det om och om igen, sen att jag nog också snart kommer skaffa barn och andra saker, eh vafan haha. Blir lite less somsagt. Han ska typ alltid klaga på allt känns det som, aja.

Asså jag vettefan hur jag ska fixa pengar till fredag? Till att fixa mitt hår innan fredagen? Betala nördbrillorna? Spännet? Skorna? Korsetterna? Jadu säg mig det. Jag är pank. Pappa blir även borta i Karlstad några dagar, är inte säker på hur länge men jag hoppas att det inte blir för länge för på fredag ska han tydligen till turkland och han måste komma hem i tid så jag kan lura fram lite pengar, eh hehe. Det löser nog sig..hoppas jag. Men vi har fan ingenstans att sova? Förutom en random kille men det känns lite läskigt. Asså jag kan fan sova i ett hörn på golvet, snälla?




Jag läste att leopard var visst inne nu? Öh haha inte för att jag bryr mig om att det är inne eller ej, har alltid gillat det och kommer alltid göra det. Vill typ ha allt i leopard. Jacka, skor, tröjor, klänningar, leggings, smycken, påslakan..you name it.






Nattblogg.


Men det är ju ingen suprise. VAAAFAAN LYCKAT! Skrev klart ett inlägg innan allt raderades bort för att fucking jävla firefox fick ett cp ryck. Orkar fan inte skriva om allt igen, suck. I korta drag. Jobbet gick jättebra, imorgon är det sista dagen och hoppas den går lika bra. Emmas syster och Hugo gick även på Nicke nyfiken. Fanns en del konstiga barn som kom också. Öh nu minns jag inte vad jag skrev mer förr men det kanske jag minns imorrn.

Ska försöka att inte vakna upp en timme innan jag ska till jobbet imorrn som jag gjorde nu i lördags.

Hörs imorrn.






Gamla bilder.






Skönt med helg?


Hm jag tar tillbaka det där arga inlägget tidigare idag, eller bara lite. För det gick faktiskt bra idag, mest tack vare hockeyn och att jag bara jobba 4 timmar. Tack hockeyn fast jag hatar hockey. Kom in en hårdrockar aktig man idag med typ sin hårdrockar son som hämtade biljetter till lördagens Inglorious bastards och frågade mig om jag bodde brevid ishallen i höguset och jag svarade ja. Han hade tydligen sett mig utanför ett par gånger, sen snacka han något om att jag hade kommit ut och in ur antingen ishallen eller huset, fatta ingenting, eller jag snarare hörde och lyssnade inte så värst noga. Sen sa han något om att det var nog pga mitt hår han kände igen mig och frågade varför inte jag var på hockeyn och jag sa att jag inte gillar hockey, haha. Gör jag ju inte heller, bara typ min farsa och jag som inte gör det i min familj, resten är iaf tokiga i det. Speciellt morsan och min 15 åriga bror.

Imorgon visas dock Nicke Nyfiken 2 och det lär nog komma en del och kanske ännu mera på söndag då och jag ska även jobba från 15.10-21.30, så det blir ett långt pass. Jag hoppas det går bra men jag kommer vara väldigt trött. Får nästan jämt ont i ryggen/svanken när jag jobbar pga att jag står upp hela tiden och det blir värre när jag jobbar långa pass. Fick min lönespecifikation från förra lönen och lönen som kommer denna månad. Jag jobbade typ några gånger första gången och fick något på 1450 kr och nu kommer jag få 2120 nånting, happy! Synd att de drar så mycket skatt bara annars hade jag haft mer i lön. Tjejerna ska festa och fira Cilla imorrn men jag vet inte om jag kommer orka, får se. Måste ju spara pengar till Stockholm nästa fredag, suck.





Jag vill ha 8 eller 10 håls kängor. Har redan ett par 14 håls kängor från London underground som är spetsiga på sidorna och under men jag blev ganska sugen på ett par Dr.Martens. Jag har alltid hatat deras sulor, beiga och fula. Svart hade varit så mycket snyggare. Kommer dock inte köpa ett par sånna på ett tag eftersom de är så dyra. Sen vet jag inte om jag vill ha blanka eller matta eller svarta eller rödaktiga, helst båda färgerna i av vardera sort.





Vill inte, vill inte, vill inteee!


JAG VILL INTE TILL JOBBET! JAG VILL INTE OCH ORKAR INTE JOBBA IHELGEN!


Fan vad det är synd om mig.




Fail again.


Hm jag tar nog tillbaka det där med att jag tyckte Kissies läppar var ganska snygga, eller jag tar tillbaka det litegrann iallafall. Hitta den en bild som var äckligt ful. Sen ser man ju att hon photoshoppat bilden riktigt fult också, tex hyn. Jag hoppas det är svullnaden och att hennes läppar inte kommer att se ut sådär eller att det är en gammal bild för hennes läppar såg ju färfan ganska ok ut på fest bilden. Aja. Mitt internet är helt cp idag och jag vet fan inte varför, riktigt irriterande iallafall. Sen har jag varit med mamma och två till i Ryssarhallen på Dahlbergs mässa och vi åt en del gratis mat. Imorgon blir det nog paj hemma hos Cilla. Konstigt nog har inte min chef ringt mig än som han brukar göra och berätta om jobbtiderna för helgen, kanske gör det sen eller imorrn bitti. Visar sig.





Vem fan vill ha en såndär överläpp?




Pump my lips!


Jag funderar eller har funderat på det i några år att testa restylance men nu har det kommit en annan grej, minns inte riktigt vad det hette men det var tydligen bättre. Läser ju både Kissies och Amirs blogg och såg att de varit i Uppsala och förstorat läpparna med det och jag blev ännu sugnare på att göra det. Kostar runt 2600-3000 kr. Rätt bra pris då det håller ett tag. Fast jag är skitskraj för sprutor, speciellt i läpparna! AJ! Fast de fick någon bedövning så det kanske knappt känns ändå? Nångång ska jag fan lätt testa det, både i överläppen och underläppen fast inte för mycket då. har ju knappt någon överläpp. Fan undrar hur jag skulle se ut, hehe.




Hennes förra ingrepp gjorde hennes läppar skitfula men nu ser de dock bättre ut.




Sleeping beauty.


Tjena. La mig runt 06.30 igår, ja jag vet helt jävla sjukt! Men jag satt och tittade på nya svnitt av The City och The Hills, samt lite av en skräckfilm jag ska fortsätta kolla på ikväll. Sen satt jag som vanligt och pratade med Viktor Barke på msn. Han sitter nämligen också uppe väldigt länge och det har blivit en vana att vi sitter och snackar med varandra mitt i natten om olika ting. Trevligt tycker jag iallafall. Ja sen gick jag iallafall upp vid runt 11.00 idag och kände mig ganska pigg, är lite trött men inte så mycket. Känns både bra och dåligt att vara uppe såhär tidigt när jag annars skulle sova som en stock just nu. Mina sömnvanor nuförtiden är helt crazy.

Idag ska jag iväg till banken en sväng, betala nördbrillorna och håraccessoaren. Sen måste jag fixa pengar till korsetterna och skorna jag beställt har även kommit idag så det måste också fixas. Helvete kommer gå på typ 1500 kr, eehhh. Yeye.




Sen är jag helt jävla kär i den här bilden. Jag älskar Johnny Depp mer än någon annan manlig kändis. Alltid gjort det. Fan är han inte min för? Varför kan inte jag ha en man som är och ser ut som honom för? Världen är orättvis. Fast det skulle inte vara samma sak om det inte vore självaste Johnny Depp såklart. Hade lätt kunnat offra en eller flera kroppsdelar för hans skull, eller annat farligt för att han skulle bli min. Jag skulle fan inte äns blinka och jag är fan seriös!!! So what om han är över 40. Fyfan vad jag skulle dö lycklig om jag bara fick ta i honom lite, krama honom eller vad som helst, prataa! Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh!!!!!!!




Inspiration.


Runt 19.00 ska vi iväg hem till Julia för att laga och käka middag och annat mys. Fan jag måste plugga som fan men har inte gjort det, försöker sen lite ikväll. Sen ville jag bara säga att jag älskar Taylor Momsen. Sjukt snygg brud för att vara 14-15 år?, är inte riktigt säker men iallafall sen har hon sjukt snygg stil. Visste ni att hon var med i Grinchen med Jim Carrey? Hehe.









Orkade inte leta upp fler bilder. Men på den sista bilden här har hon en snygg outfit. Tänkte att jag skulle ta och klippa mina skinande leggins som hennes. Har precis likadana "lack" leggings som hennes på bilden men de vill jag inte klippa i så de får bli ett annat par som nästan är likadana. Sen vill jag ha ett par snygga svarta boots jag kan pimpa med nitar och mer tjocka tröjor och koftor och såklart mer skjortor.





Tradera maniac.


Hm Linn störde mig när jag skrev inlägget "Tisdag" så jag fick lov att posta det nyss. Linn kom och vi skrattade en del åt olika saker, bland annat våra bilder från Alanya. Sen kolla vi på The hills have eyes 2, den var sådär. Hon drog för typ en timme sen. Fan det var riktigt nice att vandra i skogen, jag gillare verkligen! Fattades bara en systemkamera så jag kunnat fota grymma skogsbilder. Har så mycket ideer och annat jag vill fota, gaah. Så jävla synd att det ska kosta så jäävla mycket bara. Men nångång!! Såg nyss att ännu ett nytt avsnitt av nya säsongen med Gossip Girl har lagts upp så jag tänte kika på det och äta chips. Kanske ska käka lunch på kinahuset med Linn imorrn och dra hem till Julia, fast det kanske jag redan skrivit om? Aja whatever. Tjaråå.


Justja eh jag vann två korsetter på tradera, hehhee. Ska fan sluta buda på tradera på ett bra tag, Har ju fan inga pengar, hhehhe.




Jäkligt snygg me  jag hade kunnat låta bli. Den gick på  450 kr & jag hoppas den sitter bra fast jag knappt har några bröst, haha. Annars säljer jag den dyrare.





Har alltid suktat efter en underbust och denna fick bli min för typ 300 kr, hoppas den också sitter bra.





Tisdag.


Väntar på att Linn ska komma sen ska vi kolla på någon skräckfilm. Idag var jag, Linn och Emma för att besöka Helvetesfallet. Vi virrade runt oss ett tag i Orsa men sen hitta vi rätt. Vi kollade lite på storstupet också. Härligt med skogsmiljö och vattendrag. Massa stigar och annat man fick lov att klättra upp för och ner, hur kul som helst. Sen började det regna när vi skulle hemåt, tur det. Imorgon ska jag sätta in lite pengar på diverse konton, ringa några samtal, kanske äta lunch på kinahuset, plugga och sen ska vi kanske till Julia. Ihelgen ska jag jobba, fan uuh.





Här är orginalen av de kopior jag beställde. Orginalet är från Burberry och kostar drygt 8000 kr, fyfan, suck.




Har även vunnit dessa snygga brillot jag letat överallt efter.




Har även beställt ett sånt här hårspänne med svart rosett och grönt öga av en tjej jag bevakar på bdb.







Tisdag.


Sitter och väntar på att Linn ska hämta upp mig och sen ska vi dra iväg till Helvetesfallet utanför Orsa. Ingen aning om varför det heter så men det ser ut att vara fint där iallafall. Igår klickade jag hem ett par skor från Din sko för 688 kr, cp snygga, 13 cm klack också ojoj. Sen väntar jag på att de snygga kilklackar bootsen ska komma ut i november på Scoretts hemsida men de kommer dock kosta 1000 kr men men. Hm har inte så mycket att skriva just nu men jag återkommer sen när jag är hemma igen.




Mina <3






Hittade ingen bra bild, denna får duga.





Dagen efter..


Shit vilken kväll. Hade peppat som fan. Beckie hämta upp mig vid ungefär 18.30 och vi hämta upp Johanna, Linn och Julia och drog hem till Beckie för att kröka. Gick lite segt ibörjan men vi fick upp tempot lite. Spelade lite ölspel och lyssna på musik. Sen vif 21.00 drog vi till Sofies fest. Där var det en massa folk och Sofie fick sina presenter, ett par leopard vantar av mig och en flaska vin av mig och Beckie. Efter kramkalaset började vi fortsätta dricka och hälsa på folk. Johanna spydde och däckade ett litet tag innan hon blev på g igen, haha. Sen blev det lite rolig dans på golvet i vardagsrummet till Lady Gaga, Beyonce och MJ. Kul! Sen kom bananmannen och jag satt i Simons rum och diskuerade lite politik med Viktor Barke, Drul, Julia, Tanga och det var säkert någon mer. Hur intressant som helst och Viktor överraskade mig med sina socialistiska och kommunistiska åsikter eftersom han var helt tvärtom förut. Positivt överasskad såklart. Det var en livlig kul diskussion.

Sen hängde vi alla, plus Johanna, Simon, Bananmannen, Viktor och andra i Simons säng och hunden Shiloh hängde även på. Jag hade det hur trevligt som helst och alla typ drog sen och vi var där ett tag innan jag tog en taxi med Drul och landa hemma runt 02.30. Hur jäkla bra kväll som helst, jag älskar hemmafester! Tack Sofie.

Jag blev också väldigt hes mot slutet, kändes precis som P&L 08. Är fortfarande lite hes men inte så mycket. Gillar faktiskt att vara lite hes, hehe. Bilder kommer sen.







Födelsedagsfest!


Har varit och handlat lite på bolaget och träffat både Maria och Linn. Om några timmar hämtar Beckie upp mig, Linn, Johanna och Julia och det blir förkrök hemma hos Beckie innan vi drar iväg till Sofie. Vet fan inte vad jag ska ha på mig ikväll? Aja. Har iaf 1,5 liter vin, en öl och en cider att dricka. Kommer nog bli ganska drunk och inte må så jättebra imorgon eftersom jag kommer blanda ikväll med olika sorters alkohol. Farsan ville tydligen att jag ska komma till Malung imorrn och jobba, jag säger bara hell no. Får se hur jag slingrar mig ur det.

Ska försöka äta något snart också och sen jävlar kör vi! Wohooo.





Senast jag var på fest hemma hos Soffy var typ 2007. Soffy i keps, Lisa i rosett och Anna längst fram. Haha kolla han därbak, Larz Krisrerz killen, hahaha.




Inför Halloween 09.


Jag vill till Nocturnal models halloween ball eller The Core Halloween ball som det typ kanske heter nu iår igen. Var där förra året med ett stort gäng och jag var typ utklädd till Pippi, fult som fan, haha. Jag vill iallafall till Stockholm och gå på den festen igen, superkul och alla är skitsnygga. Denna gång kommer jag satsa mer på min utklädsel. Vet inte riktigt vad jag ska klä ut mig till än men ska klura på det men en grej jag är jävligt sugen på är att vara blodig och sårig och se lite zombie ut, jag älskar zombies!!

Tänkte att jag skulle köpa flytande latex, blod och annat tjoffs för att kunna fixa sår och annat äckligt. Skulle ju vara riktigt awesome. Ska försöka få med mina vänner från Mora och höra med folk i Stockholm om de ska dit också, hoppas Shelly kommer också.




Ful bild, haha.





Rättviks marknad.


Har varit till Rättviks marknad med tjejerna plus en liten tjej, som var väldigt speciell. Tyckte det var lite drygt ett tag men sen släppte det lite, nog om det. Handlade lite vin till mig och Linn för imorgon och imorgon ska jag ner på stan för att handla lite till Beckie och annat. Sitter just nu och kollar på idol. Juryns första wildcard var Reza, fattar inte varför hon inte gick vidare igår, jag hoppas att hon går vidare nu. Hon är bra. Har några fler favoriter men minns inte namnen på alla, haha. Sen så älskar jag Claras hår, ge mig.

Ok jag bestämde mig idag att jag låter bli att bleka håret, vill inte förstöra mitt hår. Även fast jag inte gillar det så får det vara så ett litet tag, brukar ju gå ur ganska fort. Sen när det runnit ur en del så ska jag bleka och tona det. Åh jag vill ha lördag och fest nuuuuuu! Känner på mig att det kommer bli trevligt som fan. Känner peppen.




FAIL!


Asså nej, jag skulle aldrig ha lyssnat på Linn. Utan gjort som jag själv ville. Mitt hår är fan inte nice. Det är en snygg färg i hårbotten och lite längre ner men resten är nå slags mörkbrun röd färg och jag hatar det. Imorgon måste jag fan köpa blekning för såhär tänker jag då fan inte gå runt och se ut, speciellt då jag ska på fest på lördag. Åhh. Jaha jag är väldigt vänlig med mitt hår och  det har varit slöseri med pengar som fan. Förlorar runt 200 kr på det, skit. Får färga med directions toningen och jag har knappt något kvar. Helvete. Får fan ta och beställa nya. Baaaaaaajs.




1 oktober.


Fan vad sjukt att det redan är oktober. Fan redan höst. Snart är det november och december och snart är snön här, fan vad deprimerande. Det enda jag gillar med hösten är alla färgglada löven och typ att man kan ha stora feta halsdukar och uggs och så är det lite mysig känsla men that's it. Jag hann fan aldrig njuta tillräckligt av den svenska sommaren, fast det var ju knappt någon svensk sommar. Då det var som mest varmt så befann jag mig i Turkiet och där var det dock varmare men en helt annan sak. Nu vill jag fan ha vår. Jag älskar våren.

Igår var vi hos Julia i Noreberg för bastukväll, jag och Linn basta dock inte. Vi drack lite öl och snackade en del om sex. Sen blev det en sväng förbi donken också. Idag var jag en sväng förbi skolan och pratade med Mona, har första tentan om två veckor. Måste plugga. Köpte även en present till Sofie och ska fixa resten imorrn. Vi ska även dra på en liten roadtrip till Rättviks marknad på dagen. Ska hinna köpa på bolaget också för lördagen. Vi kanske super i bilen imorrn, hehe.

Idag färgade jag överhåret. Det har dock inte torkat riktigt än men det är mer rödare i hårbotten än ner till topparna och typ inte en sån mörk röd jag egentligen vill ha men det får vara så nu tills det åker ur så jag kan fixa det precis som jag vill ha det. Bilder kommer imorrn.




Jag har typ världens bästa ringsignal, Beat it <3