Midsommar

 
 
Då var det midsommarafton. Vet inte vad jag ska göra idag. Varit uppe på dollarstore och köpt dukar (tavlor) som jag ska måla på och ge bort en och samt behålla en själv. Blir två olika motiv. Ska bli kul och jag hoppas det inte blir fail. Får se om jag åker till Vattnäs idag och joinar Emelie och resten av gänget med supande och lekar, egentligen är jag inte så pepp så vi får se. Lördag och söndag ska jag jobba och på måndag ska jag fixa massa grejer innan avfärd på tisdag. IIH!!
 
 
 
 
Om jag ändå vore sådär pepp.
 
 

I wish!!



Läste nyss att Johnny Depp blivit singel. Känns riktigt tråkigt att höra, jag tänkte ändå att de skulle hålla ihop väldigt länge till men tydligen inte och nu är han singel och det känns nice för nu kan jag ta honom, ÄNTLIGEN! Eller... not. SUCK. Om det ändå vore så. Vem fan bryr sig om han är typ 50, jag skulle lätt gifta mig med honom även om han var 70. Mannen i mitt liv. Världens sexigaste, charmigaste mannen som finns. Känns ju skit att han nu kommer ligga med andra brudar.... faaaaaaaaaaaaaaan. Jag vill HA HONOM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eller åtminstonde få se honom irl nångång, då ja då fan skulle jag kunna dö lycklig!!!!!!!!




Now that the hope is gone.





Heej dags att köpa biljett till Sthlm snart, PEPP! Imorgon åker jag till Borlänge med Tugce osv och har det mys och på fredag ska det nog drickas öl och kolla på dragracing tror jag. Jobba lör, sön och mån också kanske. Blö. Första helgen i juli åker jag nog även till Getaway med Emelie, vi fick låna hennes killes bil så det blir awesome! Jag vill ha STOCKHOLM NU och MYSA SÖNDER vissa människor!


Några bilder från min inspo mapp..




Swag.


Åh vilken kul kväll jag hade igår. Tugce var hos mig och vi gick ut på Ljungbergs och dansade en jävla massa, träffade massa trevligt folk också. Innan var jag på förfest och sånt hemma hos Johanna med bla Emelie. Fun. Imorgon drar jag till Borlänge med Emelie för att "shoppa" lite och annat stuff. Måste även börja med mitt projekt eller ja present som en viss speciell person ska få när jag åker ner till Sthlm sen, hoppas det blir lika bra som jag vill att den ska bli! Så måste skynda mig med att komma igång. Har även blekt bort det lila luggen och det känns nice, trött på det fula gråa/lila nyansen jag hade där med en synlig utväxt. Men jag har fortfarande en del lila vid rötterna och lite neråt. Vet dock inte riktigt hur det kommer gå ihop med luggen men det visar sig sen när håret torkat, i värsta fall får jag bleka bort det lila i veckan. Åh vad jag längtar till Sthlm. Sjuuuukt!!!!



 

Just det Charlie och jag beställde sånna här tishor, så jävla awesome!!


.




You were my conscience, so solid now you're like water and we started drowning, not like we'd sink any further

but I let my heart go. It's somewhere down at the bottom but I'll get a new one. Come back for the hope that you've stolen.




 




Ignorance.


Häj! Jag vill att det ska bli lördag så jag kan ha lite kul med mina babes och bara flippa ur! Igår var jag med Emelie och åt sushi och chillade i solen. I helgen jobbade jag i Malung. Förra veckan myste jag även med Tugce. På tosrdag åker jag till Borlänge med Emelie och gör en grej jag har funderat på jättelänge, får se om det blir en eller två. Beror på om jag vågar, kommer pissa på mig. Imorgon kommer även Johanna i några dagar, saknat henne som fan!!! Jag vill shoppa en massa!! Jag åker även till Sthlm i slutet av månaden i några dagar, en vecka eller så. Längtar!! Jo jag ska nog även på Emmabodafestivalen i juli tror jag, måste bara se om det fixar sig med boende, vägrar tält. Jag vill ha massa skor. Wäh. Det finns en ny människa i mitt liv som jag tycker så fruktansvärt mycket om, ååh mysigt! Just det har fått förfrågan om en frågestund på bloggen men jag vettefan? Har funderat på det förut men tror knappt några kommer ställa frågor? Fatta pinsamt, haha. Skulle egentligen vilja fixa bloggen först men om folk vill så varför inte? eller? Här kommer bilder.




Mora.


Blogg.se kan dra åt fanders. Vägrar ladda upp mina bilder ibland. Aja. Är nu tillbaka i Mora över sommaren. Känns skönt men redan på tåget till Mora hade jag lite ångest över att lämna Sthlm nu när det är sommar och lite andra skäl, höhö. Fast jag ska åka ner så mycket jag kan, har ju sovplatser lite här och var hos underbara människor. Känns så jävla skönt att slippa äckliga rummet i Vällingby, fyfan ja! Wääp. I lördags var jag på Black deat massacre event eller vad det nu hette, Heberts, Nicos och Adams band Naamus spelade och det kunde jag inte missa så tog med mig Emelie till Broder Tuck. Det var väldigt nice även fast vi kände oss lite malplacerade. Sen drog Emelie vidare och jag fortsatte att efterfesta med bandet och annat folk i deras replokal, hade det as grymt!! Åh vad jag kommer sakna vissa människor, helt sjukt! Det är skönt att vara här i lugnet i Mora men ibland är det för dött nu när man har bott i Sthlm i flera månader. Förhoppningsvis fixar jag en lägenhet fort där. Imorrn blir det bärs med Emelie och några till. Tjo.