Seg!


Jag är väldigt seg just nu. Orkade inte blogga igår. Var med Emma och Linn på Venezia och käkade mat och kollade sedan på Patrik 1,5 hos mig, den var jätte bra och tittade även på gamla bilder på oss och skrattade en del. På dagen var jag på Red Hot Tattoo och höll Carro sällskap när hon tatuerade sig. Den där Magnus är så charmig och snygg men så konstig ibland, haha. Undrar om jag vågar tatuera mig hos honom senare hehe. Ikväll blir det nog att festa lite i Julias stuga uppe i Sanda och kanske krogen sen om vi orkar. Imorgon kanske jag måste jobba i Malung och jag vill fan inte!! Nu ska jag göra mig lite mat tror jag.



Pumps jag hämtade från posten igår. <3




Hemma från Karlstad.


Skönt att vara hemma! Jag har värk i hela kroppen efter en låång bilfärd. Ska nog inte köra så långt på ett tag, min kropp är för svag och klen än för sådana körningar. Jag köpte ett par jeans/byx leggins på Vero Moda som jag älskar och sen hitta jag en sjukt snygg typ "siden" blank svart "bombar" ,"baseball" jacka med  rosa körsbärsblommor och nåt annat motiv som jag icke kommer ihåg som var på baksidan av jackan, fan för att den skulle kosta 700 kr och fan för att jag var fattig!! Visade sig att studiebidraget kommer imorrn och då ska jag hämta mina pumps, yaay! Jo jag kom på igår att jag glömt ta med mig min engelska bok jag skulle läsa under lovet och sedan skriva en recension till men aja det får väll bli efter då, suck. Sen så har jag fan inte alls pluggat ett skit de senaste dagarna under lovet. Tro om man ska börja imorgon då, suck igen. Jag är hopplös på att plugga. Nu ska jag kolla en mtv serie.



Skärp dig!


Haha jadu programet var ju lika patetiskt som jag trodde. Första killen som gick in till "juryn" kände jag igen direkt. Han hette Jones och var från Borlänge. Jag visste att han kom därifrån och att jag sett honom en del i Borlänge och på Dal kurds fester tror jag, ja det måste jag ha gjort! Haha han gjorde direkt inge större intryck så han gick ej vidare. Sen så hittade Linda lite knark i en killes necessär, OMG!!! Nu får ni sluta filma! haha. Men det var ju faktiskt kul att titta på alla killar som kom in och hur löjligt de betedde sig. Ofta en 19- åring ska bli Lindas rätte. Aja imorrn ska jag göra allt jag inte gjort. Kika lite nere på stan och hoppas de fått in snygga vår kläder, fika, plugga och ja säkert något mer.

Den rätte för Linda Rosing!?


Jahopp idag sov jag till 15.30, kult sportlov. Nej men jag lovar mig själv att imorrn ska jag upp relativt tidigt för att sedan dra en sväng på stan för att kika lite. Har inte gjort någonting idag och ska snart se på kanal 5 där Linda Rosings nya program ska börja. Haha kommer bli kul att se bruden med de fula läpparna försöka hitta den rätte för henne, spännande. Jag tror jag ska ta och börja börja lite smått med pluggandet ikväll också och jag måste kolla på fortsättningen på The City. Jag är helt beroende av amerikanska mtv reality serier, my god! En annan favorit som sänds på onsdagar i Usa är Real life in Brooklyn. Det är ju så bra.




Vad fan vill jag göra?


Asså seriöst jag har en sån abstinens av att bara dra och resa någonstans. Helst London igen och gärna Los Angeles också. London är ju inte så svårt eller dyrt att åka till och det är inte första gången heller men jag vill gärna dra till ett nytt ställe och Usa skulle sitta perfekt. Har suttit och spenderat en tid på att kolla en snygg bruds bdb från när hon bodde i Sverige tills hon flyttade till San Diego, Kalifornien nångång förra året för att plugga. Att se hur härligt och kul det ser ut att bo där gör mig så sjukt sugen på att dra dit. Först gärna som en semester och skulle man kära ner sig i stället så ja varför inte dra dit ett tag för att plugga eller jobba. Men jag skulle nog inte tacka nej till att göra detsamma i London heller. Känns bra att man har varit där några gånger samt känner en del folk. Men sen känner jag också att jag kanske borde flytta hem till Stockholm först för att jobba/plugga ett tag så jag känner mig lite mer redo att bo ifrån föräldrarna och ja klara sig själv och sen kanske dra till ett annat land. Men jag vill ju helst dra med en kompis/kompisar om det är någon som har lust såklart.

Men åh seriöst jag lovar mig själv att iallafall resa till London i år och försöka dra en tripp till Usa också för att sedan bestämma mig om jag skulle vilja bo i ett annat land ett tag. Jag vet inte alls vad jag vill göra efter gymnasiet och jag har en väldans panik för vad jag ska göra och om flytten till Stockholm blir av i år. Det är min familj som sätter en sådan press på mig och självklart känner jag ju också själv att jag måste komma på något, vad jag vill göra av mitt liv de kommande åren. Wohoo this really sucks!

Ööh?






Jag vill på festival i sommar! Det kommer då bli min 4 festival. Men såklart så vet jag inte vad jag kan gå på eftersom vi ännu inte planerat vilken månad vi ska till Turkiet i sommar. Ett tag var det att vi skulle dra några dagar efter min student den 5 juni och då lär vi vara borta kanske 2-4 veckor beroende på vad vi vill men det skulle inte förvåna mig om vi lika gärna kunnat dra i juli heller. Det som är bra om vi drar i juli är att jag då kan gå på P&L för tredje gången och jag vill gärna se band som Mötley Crue, Pete Doherty, Smk och Timbuktu än sålänge, får hoppas att de kommer bättre. Har önskat Alice in videoland igen samt Laleh sen får man alltid hoppas på att band som Horrorpops, The Killers och Bad religion kan komma med. Om vi drar i juni och hinner hem till början av juli är jag sugen på arvika igen men kanske även hultsfred fast arvika lockar nog lite mer. Ja vi får väll se hur det bir längre fram, något vill jag på iallafall. Kommer nog ta min bil ner hur som helst och kanske sover i den med haha.

Vilken festival ska ni på?

Sportlov!


Ja jag vaknade för en timme sen kanske och la mig runt 04.00 igår. Min sovrutin under sportlovet kommer nog att vara såhär tror jag. Iallafall igår satt jag och pillade lite snabbt med en header till bloggen och ändrade lite med färger osv och det blev ju bättre än innan men jag är inte dirket nöjd än utan nu får det väll vara såhär ett tag tills jag får bättre fantasi och gör något snyggare. Headern blev ju hur simpel som helst och kanske lite slarvig.Tänkte att det skulle matcha "her lips taste like a loaded gun" med en gammal bild på mig med en fejk pistol och läppavtryck. Haha inte världens snyggaste men det får duga tillsvidare. Eftersom jag nästn sovit bort hela dagen så blir det ingen tripp ner på stan utan bara sitta hemma och göra något. Slappa!

Underbar!!


Ikväll såg jag på The boy in the striped pyjamas och jag säger bara ååååh vad bra den var!! Linns trams om att den var 4 timmar lång var ju bara bullshit, att hon ska luras sådär. Mot slutet var den så hemsk att jag satt med tårar forsandes nerför kinderna och med handflatan mot munnen av förtvivlan. Helt klart en film värd att se! Imorgon är det måndag och jag vet inte alls vad jag ska göra. Undrar om man ska gå till bibblan för att se Loke? Jag vet att Shelly har pratat mycket om honom och så vidare och jag tog i akt att lyssna lite på honom på myspace och det var väll ganska bra, inte direkt min smak men jag gillar ju iofs såndär svensk trallande musik lite typ som Lalehs vissa låtar men mer ja annat. Ja vi får väll se.




Söndag.


Tror jag ska ta mig en dusch och titta lite på tv efteråt och ta och se den där 4 timmars långa filmen. eftersom Linn ännu inte har kommit och hämtat sin hårddisk så kan jag ju faktiskt passa på att se den, tvivlar på att hon någonsin kommer att vara på drama humör för att se den. Jag är heller ingen sucker för drama men jag har på känn att den är ganska bra. Talk to you later.

I like to have ketchup in my face!


Linn och Emma åkte typ hem nyss och nu sitter jag här framför datorn som vanligt. Vi var på ica en sväng och köpte saker att äta. Emma köpte en chokladkaka så choklad tokig som hon är (fast jag ska ju inte säga att jag inte är det heller hehe), Linn köpte som vanligt godis och jag var lite nyttigare och köpte efterlängtade körsbärstomater och redbull, mums! Sedan satt vi och tramsade som vanligt och började kolla på filmen The uninvited. Den var väll sådär, slutet var lite förvirrande så vi fick sitta efteråt och diskutera frågetecknena och kom fram till svaren så det var ju bra. Jag tycker om när speciellt skräckfilmer slutar på ett så pass konstigt sätt att det får en att fundera efteråt. Ibland kommer man fram till varför det slutade som det gjorde och ibland inte. De flesta bra filmer ska sluta på ett ganska oväntat sätt men ibland ska de också sluta på ett väntat sätt med, det är olika beroende på vad det är för film.

Nu funderar jag på om jag ska låna Linns kvarlämnade hårddisk med diverse filmer och mysa ner mig i sängen och kolla på något bra. Jag är rätt sugen på att se den där The boy in the striped pyjamas eller vad den hette efter att ha läst Sannas blogg om hur bra hon tyckte den var. Fast den är ju nästan 4 timmar lång så jag vet inte, det visar väll sig.




Jag vill inte.


Vill skriva av mig lite. För några dagar sen såg jag en dokumentär på tv som handlade om kvinnor som ville föda sina barn hemma utan sjuksköterskor och hela den fadderullan. Jag kan förstå dem men tycker ändå de borde överväga konsekvenserna med sådan födsel mer dock men de gör som de vill. Jag vet inte men jag är sjukt rädd för att föda barn, det har jag alltid varit. Jag är rädd för smärtan och allt det där. Det hjälper verkligen inte när jag ser dokumentärer på tv då kvinnan skriker och krystar allt hon har och det ser så fruktansvärt smärtsamt ut. Jag vet inte det kanske förändras då man väl blir gravid och får moderkänslor och allt det där och verkligen ser fram emotatt föda men nej jag vet faktiskt inte, jag kommer nog vara sjukt rädd iallafall. Jag vill inte känna den smärtan de går igenom. När jag såg hur kvinnors ja slida buktar ut när barnet kommer ville jag bara dö. Sen allt det där med att man kan få ryggmärgs bedövning och hur ont det gör att få den och om man spricker efter födseln då de ska komma och sy utan bedövning typ, nej nej jag vill inte :(.


Nu glömde jag bort allt annat jag ville säga men jag skriver mer när jag kommer på det igen. Nu är det iallafall sportlov och jag vet inte alls vad jag ska göra under veckan förutom att plugga lite och köra. Känns som om det kommer att gå ganska segt och att det mestadels kommer innehålla lathet, som vanligt!

WTF?




Detta är inte ok! Har direkt aldrig gillat Chris Brown och detta är ännu en anledning till att jag inte gör det. Vad fan hade hsn för anledning till att göra så här? Eller vafan även om Rihanna eller en tjej överhuvudtaget varit taskig, gjort något dumt eller liksom triggat upp sin pojkvän så han har blivit riktigt arg så är det fan aldrig ok att slå sin tjej! Det finns ingen anledning till att slå någon så här brutalt! Shame on you Chris, shame on you!!!!!!!!!!!

Btw Rihanna fyller 21 idag, grattis!

Skor är kärlek!


Jag vann alltså inte tradera auktionen på pumpsen i strlk 39 men det gör inget, jag beställde ett par på hemsidan istället i strlk 38. Hoppas det stämmer som alla skriver att man bör köpa en storlek mindre än vad man egentligen har. De kommer i början av mars, lång väntan. Visar det sig att de är för små får jag sälja dem och köpa 39 men förhoppningsvis sitter de perfekt! Det blev ingen läsning på bibblan idag utan jag mötte tjejerna direkt när jag kom ner på stan, bra timing! Vi satt ett bra jävla tag på helmers och fikade. Nu ska jag snart käka och plugga om jag orkar. Imorgon ska jag dessutom vinterpromenera på friluftsdagen, hejja!!




Hej kom och hjälp mig!


Jag visste det, jag är hopplös! Jag försov mig! Suck! Vaknar precis innan klockan är 12 och inser att jag missar redovisningen och att jag inte kommer hinna till skolan alls för att jag ska fortfarande platta håret efter duschen igår och det tar 20  minuter plus allt annat så jag sjukanmäler mig. Jag är ju så hopplös! Får ta och skriva klart historian och religionen idag och skicka in dem senare. Nu ska jag fixa till mig och dra ner på bibblan för att läsa lite och för att sedan möta upp Linn och Emma. Hörs senare.

Inget går bra denna vecka! Det är skolans fel!!


Jahopp har suttit lite med historian och bestämt mig för att skriva om Italien. Har fått ner lite fakta som jag ska ha med men jag ska strukturera och tilläga lite mer saker imorgon i skolan för det går verkligen inte att göra det hemma. Bland annat för att jag blir distraherad av att göra andra saker på internet och jag har inte microsoft word utan word pad, jag hatar word pad!!! Allt ser så flummigt ut och ostruktruerat. Går bättre om jag får sitta i skolans datasal och göra dettta med lite stress, bra word program osv. Jag kommer alltså inte vara så värst noga utan skriver lite och lämnar in, kommer ju iaf inte bli IG. För religionen som jag håller på med smått nu vet jag ännu inte om jag ska skriva om Livets Ord eller Hare Krishna. Jag har knapp ork eller lust att göra något. Får se om jag hinner göra lite i skolan imorgon. Antingen så lämnar jag in sekten senare på dagen eller skickar in den på fredagen.
 
Jo sen har jag ju 2 redovisningar imorgon, suck. Jag ska redovisa om konstnären och den skiten och jag har fortfarande inte skrivit klart allt eller analyserat en målning, gah! Sen ska vi redovisa svenskan men den är enkel. Jag har alltså en halvtimmes konstnärs lekton innan svenskan så jag får försöka redovisa först och sen springa till svenskan.

Skulle vara typiskt mig om jag sket i konstnären, men det visar väll sig imorgon. JAG HAR INGEN MOTIVERING ALLS :(

Så mycket att göra, så lite tid.


Ska väll snart börja försöka hitta en bra måålning och verkligen försöka analysera den samt skriva om det. Sen ska jag också sitta lite med historian och få ner fakta. Jag känner inte alls peppen! Jag hoppas att imorgon blir en bra dag och allt går som jag vill och resten av dagarna gärna med innan lovet. Hoppas jag får allt gjort. Försökte få in en pshoppad bild på bdb men det gick inte alls fustrerande nog så jag får ta och visa den här istället. Inte alls seriös redigerad och texten skulle symbolisera allt skolarbetesom ska göras denna vecka. Stod egentlien fuck men det fick bli bajskorv istället eftersom jag brukade använda det ordet förr när jag var arg. 



What to do list.


Idag var jag trött och det blev ingen skola. Skulle sjukanmäla mig men märkte att klockan var 12.00 så det gick inte, fan. Aja idag ska jag iallafall ta tag i vissa saker. Idag ska jag inte vara för lat!

Jag ska:

*Knäppa kort på clip-onsen från Usa och lägga ut det på tradera.
 
* Analysera en målning.
 
* Skriva om ett land som haft en diktator och blivit en demokrati.
 
* Skriva om en sekt.
 
* Kanske ringa trafikskolan.

* Läsa vidare på twlight boken.


 Har jag inte lyckats gjort något av dessa kommer jag bli väldigt besviken på mig själv. Jag hoppas att jag kommer göra allt jag skrivit upp nu för fan va skönt och typ ha det gjort sen. Återkommer om det senare.


Jag fattar inte!?


När jag såg och läste detta visste jag inte vad jag skulle göra.  Usch vad hemskt. Killen var bara 12 år när han gjorde en 14 årig tjej gravid, dock är de ett år äldre nu men seriöst killen ser ut att vara 8 år och det är ju helt sjukt. Min yngsta lillebror är 11 och ska fylla 12 i september. Han är fortfarande ganska omogen och barnslig och jag skulle aldrig i mitt liv kunna tänka mg att han skulle ha sex!! Jag tror nog att jag mest är arg på flickan. Hur kan en 14 årig flicka ha sex med en 12 årig pojke? Undrar om det var hennes ide? Jag förstår mig verkligen inte på vissa människor, särskilt jätte unga mäniskor som har sex och skaffar barn när de själva är barn. Inte nog med allt annat cp som händer i denna värld så ska sådant som detta också hända.  Denna värld är så sjuk!



Sjukt desperat efter vår och värme.


Ja seriöst. Jag kan nästan inte beskriva hur desperat jag är efter vår, värme och sköna varma solstrålar i ansiktet. Jag är riktigt trött på Moras vinterlandskap och mer än -20 graders kyla då man knappt kan andas rätt. Snön och kylan kan gärna ligga kvar tills Vasaloppet så alla skidåkare blir glada (dock ogillar jag när lilla Mora fylls av en massa skidåkare och turister för det blir verkligen smockfullt på stan och man har ingen lust att gå ner dit för det är så jobbigt med en massa folk nere på centrum och man blir så stressad, riktigt irriterad på folk och bara vill sitta inne tills allt är över) men efter får gärna snön smälta och det får gärna bli lite smått med plusgrader, fågelkvitter, lite gräs som sticker ut och ja allt sånt där som har med våren att göra, jag älskar det! Jag hoppas min födelsedag är vårig!

Jag var med Thomas idag och det var jätte trevligt. Synd att han numera bor i Stockholm och faktiskt bott där i 6 månader. nu appråpå ingenting. Jag saknar hans umgänge! Att prata massa strunt och bara umgås. Finns inte många killar här som jag kan göra det med. Aja jag har ju iallafall stått ut i 6 månader, haha. Lär väll bli att hälsa på i april och när jag flyttar ner till Stockholm igen lär det bli oftare. Jo sen ska jag aldrig någonsin mer gå ända från noret ner på stan i sån kyla mer, det var tur att jag nästan klarade det med nöd och näppe.

Jag ser så otroligt fram emot att mitt löshår ska komma i veckan troligtvis, ska bli kul att få sätta in det i håret men drygt att hålla på att färga det. Jag måste också den kommande veckan jobba hårt på kultur och idehistorians redovisning och inlämning, skriva om en sekt till religionen och om ett land som varit en diktatorism och övergått till demokrati. Usch jobbigt.

Glad alla hjärtans dag!


Sitter i  min säng och ska snart gå och tvätta ur färgen ur mitt hår. Får se om jag hinner hem till Emma i Bonäs för fika, det hänger på om mitt hår hinner torka och jag hinner platta det. Idag är det lördagen den 14:e, alla hjärtans dag. Jag har ingen pojkvän att mysa med och denna dag bara påminner mig om hur jävla överskattad denna dag är och ger en massa ångest och depp åt en massa människor som känner sig ensamma. Jag har dock ett kk som är på besök här hemma från Stockholm men han verkar inte så pepp på något men jag hoppas mig få kunna få lite kyssar ikväll om vi ses, haha vad patetisk jag låter. Nej ikväll tänker jag supa och dansa arslet av mig på dansgolvet. Tjolahopp.




Nya tag.


Jag har en tendens att skriva inlägg här på bloggen på kvällar och jag vet inte varför. Kanske för att jag är så upptagen annars? Nej skulle inte tro det men ja jag ska börja ändra på det. Eftersom klockan hunnit bli 00.17 så blir det att säga att igår i skolan var en väldigt onödig dag. Ingen svenska c för mig utan satt och lyssnade på konstnärs redovisningar på kultur och idehistorian. Egentligen skulle jag kanske ha redovisat jag med men jag var inte alls klar och det kändes bra att lyssna på de andra så jag vet ungefär hur det ska gå till och de är en del som inte hunnit redovisa än. Det suger verkligen att den lektionen ska behöva krocka med svenskan men tur att Per är snäll, får fixa det där på något sätt. Sen har vi tydligen fått en massa inlämnings grejer att göra, suck. Det suger! Aja är i varjefall snart helg och det betyder att jag får träffa Thomas igen, wohoo.


Hugo Jackson.






Besvikelse.


Jaha? Tack för det icke längre existerande stödet. Igår fanns den men idag var den som bortblåst. Tack, verkligen! Det känns verkligen skit bra att jag vet att du "stöttar" mig. Varför i helvete ska du bli så jäkla sur och vara så nedlåtande med tanka på det du sa igår? Du känns bara så fake och du ska vara min familj. Jag är så trött på dina så kallade humörsvägningar. Du vill ha respekt. Varför ska jag ge dig respekt när jag nästan alltid är rädd för dig, rädd för att du ska börja gapa och skrika mot mig bara för att du har en dålig dag eller bara för att. Jag behöver inte bli påmind, jag vet att du är besviken, jag är också jävligt besviken på mig själv men det finns inget att göra åt det just nu utan bara gå vidare och ta nya tag. Jag önskar att allt bara var som skutt på rosa moln men det är det tyvärr inte. Detta så kallade liv och värld är fullt av besvikelser, negativitet, frustration, sorg och annat skit, var finns kärleken? Finns den så är den väldigt dold och kommer bara upp när alla är på bra humör. Jag vill inte leva så här. Jag vet inte om jag vill bli vuxen men jag vill ändå, för att leva mitt eget liv med mina egna beslut utan en massa andra människors besvikelser om hur man borde vara och borde göra. Jag behöver ett nytt liv känner jag idag.


Jag känner att denna blogg är fylld av massa sorg och negativiteter. Men jag kan inte hjälpa  det, detta är mitt liv just nu. Detta är min verklighet just nu.

Emptiness.


Nu lägger jag mig ner och dör.

Snälla det måste gå denna gång!



Vissa dagar hatar man sig själv ganska mycket och det är typ det jag gjort denna månad. Jag förstår inte varför jag inte kan lita på mig själv fullt ut när det kommer till vissa saker då jag börjar känna mig lite osäker på mig själv. Jag vill kunna ha kontrollen och känna fan det här klarar jag galant! Men jag gör inte det och det är så frustrerande! Jag vet att jag är bra på det men jag har mina små svaga punkter där jag blir osäker, lite stressad, lite nervös och ja lite annat kanske. Jag vill i denna situation som kommer känna mig 110 % säker så det skriker om det och känna ett bra lugn utan en massa negativa tankar, jag vill känna mig säker. Jag vill klara det! Jag vill inte misslyckas igen, jag vill verkligen inte! Även om jag innerst inne vet att egentligen gör det inget, bara att ta nya tag och försöka igen som min far sa nyss, bara av att höra honom säga det gjorde mig så glad och så tacksam på något sätt att det kändes ok men ändå vill jag klara det för att ändå inte göra dem besvikna en andra gång. Jag tycker inte om att göra människor besvikna när de tror på mig så mycket när jag själv tyvärr inte kan tro på mig själv lika mycket och det gör mig arg, det gör mig lite arg att det känns som om jag på ett sätt gör detta, pressar mig själv att klara detta för andras skull och inte blotta ut mina svagheter så mycket men jag gör det faktiskt också för min egen skull även om det andra på något sätt känns mer tyngre. Men åh vad skönt det skulle vara att få känna det lättnaden, den känslan av att man klarade det tillslut, jag skulle nästan kunna göra allt för att få känna det! Många kan nog tänka och har sagt att jag gör för stor grej utav det hela men jag vill klara det, jag vill inte ha ett tredje gången gillt. Jag kommer hata mig själv ännu mer om det går åt stöpet, bara en utav sakerna jag misslyckas med. Jag ljög för vissa idag och jag vet inte riktigt varför men jag ville inte låta så misslyckad. Klarar jag detta så har jag ett moment kvar och fixar jag inte detta och förlorar allt på köpet vet jag inte vad jag gör om jag får göra om allt. Så jag hoppas det fixar sig med båda fort och bra. Jag vill klara det!

God damn!

Det borde nästan vara förbjudet att vara såhär snygg! Micheline <3 För de som inte visste så jobbar hon som make-up artist. Jag vill också vara lika snygg :(.












Det är inte ok!



Nu ska jag berätta om en riktigt konstig kväll. Igår kväll runt 22.30 kanske så ringde min pappa till min mammas mobil kanske runt 20 gånger med 5 minuters mellanrum. Det enda han babbla om i telefonen var hur mycket han älskade oss och om vi älskade honom med en massa ljud i bakgrunden. Enligt honom var han på Mora parken och festade med sina kompisar. Han ville bland annat att vi skulle komma och hämta honom för att han var för full och lät ledsen men ingen utvav oss ville eftersom vi trodde han skämtade med oss. Sista gången han ringde var han utanför och ville komma in. Jag såg ut genom fönstret och såg honom kliva ur sin bil och vingla runt mitt på gatan medans han hade mobilen mot örat. Min äldste lillebror gick ner för att hämta honom. När han kommit in så börjar han fyllesnacka om hur mycket han älskar oss igen och vill att vi ska krama honom och vi tror fortfarande att han skämtar med oss. Han sitter ner i fotöljen och tittar på tv medans min minsta bror gång på gång ber pappa att gå och duscha för att vakna upp men han vill inte. Vid detta laget är han lugn och vi tror han skämtar. Sedan börjar min lillebror helt pötsligt att gråta av någon anledning och sen hör jag att pappa går ut. Han är kanske borta i en halvtimme eller mer och min äldre lillebor går ner för att kolla vart han tagit vägen. När jag kollar ut genom fönstret igen ser jag min far vingla fram med min bror bakom honom som leder fram honom och jag ser att min pappas jacka är dränkt i snö. Tydligen hade han ramlat i nån snöhög, vafan liksom?

De kommer in och efter ett tag går jag ut ur mitt rum för att se vad som sker. Jag ser att min pappa helt plötsligt sitter vid ytterdörrn här inne i lägenheten och han har däckat. Jag tänker vafan? Vi försöker ett hundratal gånger få upp honom och säger åt honom gång på gång att resa sig upp men han är rätt död. Han svarar lite ibland att han ska till jobbet snart och vi får inte upp honom alls eftersom han är så jäkla tung, han väger ju 100 kilo!! Jag blir jätte förbannad och skriker halvt åt min pappa att han är omogen och att han ska resa sig upp och lägga sig men ingen reaktion. Han rullar sedan ner vid hallgången när mamma har puttat bort han från dören. Han ligger där som en strandad fet valross och mumlar att han bara ska liggad är 5 minuter till och ska till jobbet sen. Jag blir skit arg efter en timmes försök att få upp honom så jag gör mig redo för att gå och lägga mig, Sen hör jag att de andra i familjen fått upp honom och leder honom till soffan. Han ropar på mig och vill att jag ska krama om honom igen och jag gör det kvickt och argt och går in i mitt rum. Sen däckar han igen. Imorse ringde han sina anställda på jobbet att han skulle stanna hemma.

Det var helt sjukt!!! Inte någonsin trodde jag att jag under mitt nästan 20 åriga liv skulle få uppleva av att någon av  mina föräldrar skulle ha en sån här snedriven fylla, aldrig någonsin!! Inte äns jag har hunnit uppleva en sådan fylla och han dricker kanske 3-4 gånger om året och dessutom är han över 50 år. Jag vet inte om jag ska skratta eller skrika av ilska. Det är inte ok! Iallafall inte så som jag höll på för att hjälpa honom utan att det gick. Jag får inte dricka alkohol för dem men det är ok att komma hem och totaldäcka när du är en gubbe? Tycker inte jag iallafall. Undrar hur de skulle reagerat om  jag kommit hem sådär? De hade nog inte varit glada. jag vill aldrig någonsin vara med om något sådant igen iallafall inte när det gäller mina föräldrar, aldrig i livet!

I'm bad!


I'm a really really bad girl! Jag har inte varit i skolan på hm 3 dagar, eh shit! Haha. Mest är det på grund utav att det har varit tema vecka då vi egentligen inte gjort något speciellt utan bara jobbat i grupper och idag skulle min grupp redovisa arbetet men jag var inte där för jag orkade inte och dessutom hade jag knappt varit med och gjort något, gud vad jag är lat! De sätter ju knappt betyg på detta och det kommer en till temavecka så det är lungt. Imorgon ska jag övningsköra med Mora Trafikskola för första gången och jag är lite nervös mest för att gubben jag ska köra med är gubben som var lite bitter på mig när han ringde mig i tisdags haha, hoppas han inte nämner det och är en snäll gubbe! Imorgon är det visst utvärdering av redovisningarna som gjordes idag, film och eget fika. Nämen vilken värd dag!, Men jag måste gå. Bitter att vi börjar 08.00.

Hade planerat att köpa en Zlatan is my homeboy t-shirt åt min bror som fyller 15 på lördag men den var slut överallt men hittade en bok om honom istället som hette "Zlatan är Zlatan" hoppas min bror blir glad, dock frågade jag om han gillade att läsa och han sa argt nej, haha men nu får han den iallafall. Idag har jag även varit riktigt bitter på min mor som hela tiden klagat på att jag inte gör något och massa annar skit!

Jag har även frågat en person som var en gammal vän förut  på hennes blogg om varför hon ogillar mig nuförtiden fast vi inte snackat sen början av högstadiet och tydligen var det enligt henne att jag är för överdrivet inställsam mot människor! Jaha? Hur ska jag tolka det? Gör jag mig till för människor? Slickar jag folks röv för att få som jag vill? Herregud! Människan har inte talat med mig på hundra år och får för sig att döma mig att jag är överdrivet inställsam? Hur kan hon veta det? Hon känner mig inte så jag förstår inte vad det är som fått henne att tro att jag är en sådan person när jag absolut inte är det! Aja jag orkar inte bry mig. Jag är inte alls intresserad av att ha en relation till denna person och det har jag inte haft på hur länge som helst utan det räcker med bra minnen från mellanstadiet. Personen är också en person som hatar allt och alla och klagar på allting så jag är väll bara ett till offer hon stör sig på, patetiskt! Orka vara negativ och se ner på allt och alla. För det är exakt det hon gör. Jag kan bara säga patetiskt! Jag är miljoner ljusår från att vara en sådan människa! Otroligt att hon kan få för sig att jag är en sån fast hon inte kan ge ett exempel eller en anledning till att tro så. Idiot! Aja jag orkar inte lägga ner min energi på sådana människor som inte verkar ha ett liv än att ha förutfattade meningar om människor de knappt känner.

En överdrivet inställsam person beskriv såhär:

Personer som inte är trevliga innerst inne, de som vill vara trevliga, de som bara spelar en roll. Som bara gör det för att andra ska tycka om dem. Som gör det oftast för egen personlig vinnings skull.

Detta är enligt henne hur jag är och beter mig mot andra. Jag kan inget annat göra än att bara skratta!


 Boken!



 Zlatan 8 år! Så söt!


 Inte lika söt haha. Uh denna bild påminner mig om Björn, dålig sex upplevelse haha.

Frustrerad!

Idag hatar jag mig själv. Att jag aldrig ska klara av vissa saker hur många gånger jag än gjort dem misslyckas jag hela tiden och jag förstår inte varför. Jag vågar väll helt enkelt inte tro på mig själv helt och hållet antagligen och det är riktigt synd. Jag blir så frustrerad och så arg på mig själv. Jag vill gråta floder men det kommer inget. Har nog gråtit över samma sak så många gånger att tårarna tyckt att det räckt. När ska jag klara av det? När ska jag börja tro och lita på mig själv. Är det meningen att jag inte ska klara av detta och alla ska bli så besvikna på mig även jag själv? Jag vet inte, snart orkar jag inte mer.


Men jag tröstade mig själv med lite shopping iallafall.


           

Hjärtformad väska: H&M 129 kr.                             Svart klänning: Gina Tricot 149 kr.



    

Leopard ballerina: H&M 98 kr.


En stor svart halsduk från Gina köpte jag också för 99 kr.

I told ya, I was trouble..



Sådär nu har jag orkat knäppa kort på min jacka från H&M som sålt slut. En annan grej som sålt slut på hemsidan var den svarta körsbärsblusen jag ville ha men aja man har inte alltid tur. Vilken tur att 36:orna på jackan tog slut innan jag hann beställa för min 38:a satt alldeles lagom bra, tror den mindre storleken skulle varit för kort i armarna. Jag har dock inte vant mig än med jackan eftersom den är midjekort. Tycker egentligen inte om midjekorta kläder eller jackor men det går väll att vänja sig. Jag kan tänka mig att  om jag skulle sälja denna jacka senare så skulle jag kunna sälja den för en hög summa eftersom många vill ha den, det känns bra! Idag var jag sjukt trött i skolan. Vi kom igång lite med konflikt arbetet om Sudan i gruppen men bara lite. Att vi ska ha en till temavecka vecka 14 gör mig så arg. Orka! Jag höll på och somna under filmen vi såg på slutet, det var riktigt svårt att hålla ögonen öpnna när de fladdrade vilt.


           

Ett gott skratt.



Linn berättar om sin dag och alla förberedelser innan operationen i torsdags.

Linn: Jag låg där i allt grönt och kände mig inpackad. De försöker bedöva mig under armen där de ska in och ta bort knölen och jag ligger där och tittar på mina hjärtslag på monitorn. Sedan ser jag hur mina hjärtslag började så lite saktare, det var lite pinsamt!