Musikal.


Vart väldigt sugen på att gå och se Buddy Holly musikalen med Brolle i Ejendals arena i Leksand söndagen den 28 februari kl 16.00. Blev lite förvånad över att biljetterna var så dyra men det kostar iallafall runt 400-600 kr beroende på vart man vill sitta. Jag är inte så jätteförjust i musikaler men när det är bra musik så tackar jag inte nej, andra dröm musikaler för mig skulle vara Elvis musikal, MJ musikal och typ någon mer. Men ingen kommer vara sugen på att dra på det med mig iallafall så jag lär ju skita i det som vanligt? Så jävla typiskt, suck.






Har förövrigt slarvat bort min hemnyckel, hurra för mig! Antingen ligger de i Carros bil, på bowlingen eller på Wasa. Suck.

Hangover.


Igår skulle jag, Carro och Beckie discobowla men det krångla så mycket med skjuts så Carro bestämde sig för att offra sig och köra, vilket betydde att hon inte kunde dricka. Fixade mig iallafall och fick i mig två öl, hade bara ätit frukost också så jag blev ganska lullig av de två ölen. Kände mig även riktigt snygg med lockar i håret, lösögonfransar jag nyss köpt och mina nya spetsstrumpbyxor men vi alla vet ju att man är alltid typ skitsnygg hemma men att det inte håller i sig länge när man kommer ut, brukar bli så för mig iallafall. Drog till bowlingen, köpte cider och började spela. Beckie vann, hehe. Kul var det iallafall med skumt folk runt och vi planerar på att göra det igen fast bättre planerat och med mer folk.

Sedan körde Carro oss till Wasa och jag och Beckie satte oss på en bänk för att fortsätta dricka lite och hade en hel del diskussioner om olika ting, trevligt. Vi började frysa som fan och gick in, hitta inte min mobil och gick ut för att leta men där fanns den ej, vi frös som fan och tur som det var så hitta jag den där inne. Vi shottade jäger två gånger, tequila en gång, sen drack vi nån grön lime drink och dansade en sväng. Träffade även Tom både på bowlingen och på Wasa, as trevligt. Sen stod vi mest i baren och snacka med folk, hade iallafall skitkul. Lätt bästa Wasa kvällen på länge och det kan jag tacka mitt sällskap Beckie för och alla jävla alkoholhaltiga drycker jag fick i mig, Wasa blir bara kul när man är riktigt full! Totalt fick jag i mig nästan tre öl, två cider, 2 shottar jäger, en shot tequila och en drink. Straffet hemma sen vart att jag var skitfull fram till ungefär tio på morgonen och spydde ett antal gånger, usch vad jag hatar att spy!!! Iallafall hade skitkul. Föräldrarna eller ja snarare farsan lacka lite när han märkte att jag var ganska borta, eh.

Imorrn vet jag inte vad jag ska göra förutom att Beckie ska komma hit en sväng, sen ihelgen ska jag jobba, yippe, not.




Såhär såg jag ut efter två öl, haha lol.





Mina nya fina strumpbyxor.





Nån random bild.

Nomnomnom.


Nja det blev inget av den här kvällen tyvärr, allt blev så krångligt. Imorgon kör vi iallafall, jag och Carro vill discobowla och jag har aldrig gjort det förut och har varit sjukt sugen på det länge, nice att vara full och bowla, haha. Sen är det tydligen "hårdrockskväll" tävling i luftgitarr haha och så spelas de sån musik som bland annat Queen, Led Zeppelin osv, skit bra! Hoppas Beckie och Johanna är på också, skulle vara kul och dessutom ska vi helst vara fyra stycken så det blir billigare. Senare vet jag inte vad vi gör om vi inte hittar någon fest så drar vi till Wasa som lär vara ganska fullsmockat pga löning. Det blev heller inge Stockholm om jag inte redan skrivit det?

Linn och Beckie flyttar nästa fredag och helgen därpå blir det inflyttningsfest, kommer bli awesome. Idag var jag sjukt nära på att beställa lite från Gina Tricot men det krångla såklart sen var jag nära på att beställa lite från England men det blev aldrig av heller, lika bra kanske? Borde vänta. Yeye.




Spets tröjan jag var påväg att köpa men sidan krångla, ska testa igen imorrn, sugen på plånboken också.






Från england dårå, vill så jävla mycket ha den där väskan plus likadant halsband med diamanter på som jag glömt få med i denna bild och sen vill jag gärna ha resten också men först väskan!




Tishorna från Drop dead jag vill ha!




En väska från Shock store jag vill ha som har högtalare man kan koppla in ipoden i, awesome. Fast den får vänta lite. Andra saker jag måste prioritera högt är adidas jackan jag vill ha i svart och till våren ska jag köpa vita converse.




Jag och mina begär och dessa bilder alltså, haha.







Korka upp?


Sitter här och skriver som en galning till folk, haha. Försöker fixa skjuts till Bettan hem, tror det fixar sig. Vi tänkte vara hos Niklas, jag, Beckie, Carro och kanske Bettan för att förfesta och sen kanske dra till Wasa där några band spelar. Kostar tydligen 100 spänn eller något, dyrt men det kan vara värt det? Jag och Carro tänkte festa imorgon också, hos Linda förhoppningvis och vi blev lite sugna på att discobowla då också, skulle vara awesome.

Klockan tickar, får se hur det blir med skjutsen. Blir det av så hoppas jag att det blir kul för annars skulle det ju suga kuk. Vill inte dricka i onödan och betala 100 kr i onödan heller, iofs brukar det oftast bli det man gör det till som man brukar säga. Vi får se.





April?

Failure.


Gah jag blir så arg. Imorse när jag satte på laptopen, loggade in på min användare för att skicka iväg ett sms till Carro så var det helt svart på skärmen, wtf??? Inget jävla skrivbord, inga ikoner, inga mappar, ingenting, bara svart! Sen ett jävla amerikanskt antivirus program som varnade mig för farliga saker och att jag behövde uppgradera det med att betala osv. Försökte göra det men det kosta ju typ 700 kr och jag försökte stänga ner det men det gick fan inte. Jag höll seriöst nästan på att grina, grina riktigt jävla hårt!! Jag ville inte förlora alla mina jävla bilder igen som jag gjorde sist på min brors dator när den fick virus för ett år sen och det var en massa bilder från typ 05-08, alla orginalbilder och bilder jag ej lagt upp på bdb försvann. Kändes som en bit av mitt liv förvann med det, en massa minnen, tungt var det!

Men som tur var så hade jag laddat upp det mesta på bdb men det var ju mindre bilder, så nu blev jag riktigt skraj. Försökte med en massa saker, men inget funkade. Så jag skapa en till användare och det funka som vanligt konstigt nog och förde över nån mapp med bilder, ska fortsätta göra det men det är ju inte garanterat att de kommer finnas kvar om jag inte fixar problemet så att säga. Jag måste seriöst skaffa en extern hårddisk så jag kan föra över alla bilder ifall man skulle råka ut för något sånt här för att vara säker. Beckie ska iallafall komma hit imorgon och kolla vad som är fel och förhoppningsvis fixar hon problemet annars vet jag inte vad jag gör!!! Fan vad arg jag är. Har iallafall aktiverat avg programmet igen och scannat datorn på båda sidorna och tagit bort skit men fortfarande samma sak, jag hoppas det inte är något allvarligt.

Sitter nu med toning i håret 01.43. Tvätta ur det och sen kolla på Mtv serier och Paradise hotel.

Jag håller tummarna!




08.

Sail away with me.


Ja jag sitter här och funderar på om jag ska se på The Simpsons eller någon film. Trodde att ett nytt avsnitt av Desperate Housewives skulle komma upp idag som det alltid gör men tydligen inte, det sög ju. Så jag tror att jag ska se en film men jag vettefan vilken. Pratade även nyss med min far om att plugga i Usa till hösten och han sa att pengar inte kommer att bli något problem bara jag söker, så jag ska ringa några agenturer i januari och kolla runt åt mig och Carro sen så kanske vi kan få hjälp av min pappas kompis att hitta ett ställe att bo i när vi är där, han kände tydligen någon som bor/brukar vara där eftersom hans dotter har pluggat och har blivit läkare därborta, bra med hjälp.

Passar på att blogga nu lite innan blogg.se stänger ner inatt.



It's all I want..


Min önskelista till jul. Snälla snälla tomten!!






Tisdag.


Idag kunde jag inte bara ligga hemma och dega i sängen hela dagen som jag gjort i många dagar nu så jag ryckte upp mig och drog ner på stan. Kollade runt lite och det enda jag hittade var en svart bh på H&M, that's it. Köpte iallafall tre sura små äpplen, ravioli och red bull. Sen såg jag fram emot att kolla hur mycket jag kommer att få i lön imorgon och jag blev inte alls glad, 1918 kr, knappt 2000 kr vafan. Men sen slog det mig att jag bara jobbat sex gånger hitills efter senaste lönen än vad jag gjorde sist då jag jobbade nio gånger och fick typ 200 kr mer men jag kände ändå att jag har jobbat jättemånga timmar typ fyra av de gångerna så jag tänkte att jag kanske skulle få något på 2000 iallafall men nepp. Suck aja inget att göra åt. Jag vet bara att detta inte alls kommer räcka till nästa lön. Jag behöver ett bättre jobb!

Sen förövrigt så blev jag ganska irriterad idag på en person som skulle ha ringt och kollat om stugan vi ska bo i på lördag är ledig men av någon anleding så har han inte gjort det utan ska göra det imorgon säger han, ja då får vi fan hoppas på att det är ledigt för man vet ju aldrig, man ska aldrig spela för safe. Ta tag i det förfan, blir bara lite sur för att jag vill verkligen att det ska bli av.




Håret <3

Tryingtoremember.


Jag saknar Erdem. Du förstår mig som ingen annan. Du förstår, du dömer inte. Jag saknar dig jättemycket! Varför är du så långt bort? Jag behöver din tröst, din kram, din röst. Jag behöver din närhet, jag pallar inte mycket som försiggår just nu. Vill bara bort från allt och du är den som ska hålla min hand. Tack och lov för Alanya 08, annars hade vi aldrig vandrat in i varandras liv, det är jag tacksam för.


You don't have to worry if you're alone tonight, you don't have to worry someone is on your side, you don't have to worry, someone in your life is waiting all alone at home for you tonight.




Ingen behöver veta, ingen behöver se, du och jag vet, du och jag ser, det räcker.

KlagarN!


Småsaker kan ibland få mig på riktigt dåligt humör. Visst jag pmsar just nu pga att jag snart ska ha lingonvecka, yeye skitsamma. Ville på tårtbuffe imorgon på kaffestugan för att det skulle vara en kul grej och det skulle smaka gott med några goa tårtor och det kostar bara 75 kr och man får äta så mycket som man orkar, men alla avböjer. Visst jag kan förstå om man inte har råd men annars tycker jag det är lame. Tårta är inte så gott? Öh det tog nog priset. Jag tycker tårta är svingott, inte alla tårtor såklart men det finns riktigt goda tårtor. Tycker det är en lame ursäkt för något annat, hepp då får jag väll skita i tårtbuffen då, awesome. Ingen vill ju ändå hitta på något. Kul liv.

Blir så besviken ibland, ibland känner jag mig riktigt ensam. Nu pmsar jag igen men det är faktiskt sant, jag överreagerar ibland men det är bara så jag är, kan inte folk bara vara mer hej jag kan hänga på dig iallafall eller vill du hitta på något? Jag ska nästan alltid vara den som säger det för att något ska hända känns det som.


Jag vill bara flytta härifrån och starta ett nytt fresh liv. Känns som om jag är en liten hamster i ett sånt där snurrhjul. Samma sak varjedag, varje timme. Palla detta liv i Mora. Jag behöver mer action, jag är en rastlös människa, jag behöver folk i mitt liv som förstår mig bättre och är på samma page. Folk är för insyltade. Tack och hej.




Skulle du tacka nej till denna?



En till sak..


Joo, jag ville bara säga att jag har shoppat mer, jag är hopplös! Så fort man ser något snyggt på internet och inte kan hålla sig så bara slinter man med fingret och trycker, köp! Haha. Denna gång gick summan på ungefär 800 kr, shit. Allt från H&M såklart, detta är andra paketet jag har beställt därifrån denna månad också.




Har letat efter paljettleggingsen som en galning eftersom de varit slutsålda innan men äntligen har de fått in dem igen, dock dyrare men de ska inte få slinka ur mina händer denna gång, nej! Nu fattas det bara paljettshorts! Leopard jackan vart lite impulsigt, gillar inte trekvarts ärmar så mycket men jag fick lov ändå. Inget för vintern men till våren blir det nice. Hoppas den sitter bra.



Jo sen var det typ "fest" hemma hos mig i fredags, väldigt impulsigt och pga att jag jobbade så hann jag knappt bjuda hem folk, utan jag bjöd Johanna, Beckie, Carro, KJ och Emma. Sen var Linn i Falun och Markus i Uppsala. Beckie, Johanna och Emma dök upp och vi drack och lyssna på musik och sen dök Jare upp, snacka om att jag blev chockad då han ville komma, aja konstig känsla. Senare dök det upp några grabs som Johanna och Beckie hade bjudit och Johan och Niklas kom också. Ganska lame fest, hade varit roligare med fler folk men men jag ska inte klaga. Mina fester blir alltid roliga men denna var en klass för sig. Sen har någon fått för sig att jag sagt något till en annan som absolut inte stämmer, iallafall inte vad mitt minne kan komma ihåg? Äh, idiotiskt är det iallafall. Men jag orkar inte bry mig, han är riktigt jävla konstig och jag vill typ aldrig träffa honom igen. Uuh.


Tjarå.


Söndag idag eller?


Har ap ont i hälarna när jag går på dem, jävla jobb. Idag var det två tjockisar som gick på bio, typ flickvän och pojkvän, de såg New Moon och mitt i filmen kommer de ut och går hem. Nödvändigt att betala 90 kronor för att se en film och sen få för sig att äh vi skiter i detta och går hem, lol. Yeye folk gör väll som de vill, det är deras pengar men jag tycker fortfarande att det är idiotiskt. Har även bränt mig på högra handen 3 gånger så jag kommer ju säkert få jättefina ärr, yaay! Jag ser fram emot lönen, ska bli spännande och se hur mycket den kommer vara på denna gång eftersom jag jobbat längre. I december kommer det bli långa pass, jag kommer för första gången jobba typ en hel vecka? och tillsammans med Niklas, chefen sa att vi alla skulle ha ett slags möte och snacka hur vi vill ha det. Något som skulle vara awesome är att istället för att jobba med Niklas jobba med Carro istället, hehe. Dock kan varken hon eller jag sköta filmtjoffset.


Iallafall i torsdags drog jag, Soffy och Carro hem till Beckie för att kolla på Twilight innan New Moon men vi kände att vi sett Twilight för många gånger så det fick bli en thriller istället, Orphan. Sett den förut och den är väll sådär. Sedan drog vi till donken tack vare mig och Beckie och åt lite, tog med mig två cheeseburgare i hopp om att käka de där inne. New Moon var skitbra! Jag ville typ gråta hela tiden men kunde inte det eftersom en kille satt på min vänstra sida och det skulle blivit för konstigt då. Budgeten till denna film var ju bättre så den var ju bra pga det och själva handlingen och Edward såklart också, alltid min hjälte! Jag hade dock hoppats på lite mer men men, ska börja läsa ut boken snart som nog garanterat är bättre. Filmen får iallafall 5 av 5 toasts.




Älsklings Robert <3



Sorry!


Ja asså förlåt för den icke existerande närvaron här på bloggen men har typ haft så mycket annat att göra, finns ganska mycket att berätta om men det tar jag imorgon. Just nu tänkte jag titta på en eller två serier innan jag tar och lägger mig. Så att jag orkar jobba imorgon liksom. Ska bli så skönt när den delen är över. Förövrigt så gjorde Rojdas sällskap min dag idag, mer berättar jag somsagt imorgon. Godnatt.



Mackor är gött.


Ni undrar säkert hur det gick för mig på provet men ska jag vara ärlig så sköt jag upp det en vecka och det är inte första gången heller, eh hehe. Känner mig so bad, bad girl! Likabra och Mona lär inte bli så glad men whatever. Sitter och äter mackor, gjorde sju mackor med ost, philadelphia ost och en med smält ost, gött som fan och jag har två stycken kvar, hann äta allt nästan när jag tittade på nya avsnitt av The Hills och The City. Nu tittar jag på ett nytt avsnitt av Paradise Hotel och appråpå Paradise Hotel så har jag aldrig gillat det men kollar på det endå såklart och denna säsong äcklar mig lite. Speciellt Jackie, man ser ju typ nästan rakt igenom henne, "jag kan bli lite översexuell ibland så utnyttja inte det" typ, uuusch. Puckade människor, de flesta iallafall.

Sen har jag fastnat på en annan serie som heter typ I wanna work for Diddy, hehe. Allt detta kan man se på tv6 hemsida. Inte svårare än så. Imorgon har jag lite ärenden och sen blir det Twilight hemma hos Beckie innan vi ser New Moon på natten på bion, awesome. Sen kommer även Rojda på fredag och jag ska jobba ihelgen, suck.




Inte ofta man hittar snygga turk boys. Här är iallafall en, tatuerare dessutom och trevlig som fan! Hehe. Sen har jag ju en thing för långhåriga och gärna med bockskägg och sånt, hehehe.

Speachless.




Hello!


Tänkte bara säga att jag tävlar hos Foki om en iPhone, skulle verkligen inte tacka nej till det.

Detta tävlar jag om.



Dunkar huvudet i väggen!


Gaaaaah, faaan vad jag suuuger på att plugga!!!!! Visst jag har väll typ alltid sugit på det mer eller mindre beroende på vad det är jag pluggar och hur mycket det intresserar mig och så vidare men fan jag trodde nästan inte att det var såhär illa? Fan vad jag har tappat efter studenten. Har noll motivation och noll ork och det enda jag liksom gör på dagarna annars är att sova länge och sitta framför datorn. Det har alltså resulterat sig i att jag har blivit latare och latare. Vilken jävla skithög jag är! Blir besviken på mig själv! Jag vet att Psykologi b bara är typ repetering av a kursen och att det inte är så himlans svårt men så fort jag läser nån sida så liksom fastnar det inte så mycket som jag vill att det ska göra och jag vill bara lägga mig ifrån boken och hålla på med datorn istället eller sitta och äta, wtf liksom?

Någonting är fel på mig och tar inte jag och rycker jävligt hårt i min krage så kommer jag typ misslyckas med allt i mitt liv, typ. Typ, typ, typ tyyyyyp!

Provet imorgon kommer såklat gå åt helvete, kommer jag då hinna med ett omprov innan allt ska skickas till studera.nu eller ja så att jag får ett riktigt betyg som registreras i databasen så att jag har nån chans att komma in till nån jävla kurs till våren? Knappast. Jag älskar mitt liv.


Ska ta och duscha en snabbis och försöka igen.




2012.


Kom hem från bion runt 23.30. Innan var vi på Venezia och Linn åt pizza. Senare handlade vi på ica och Carro frågade oss lite random hur mycket 15 plus 14 var typ och en gubbe som höll på att fixa med kylskåpet där börja skratta som fan, trodde först att han kände Carro men tydligen inte. Han skratta alltså för att han nog tyckte att hon var blåst som inte kunde räkna ut det, haha vafan liksom. Aja sen fick jag reda på att jag inte alls får gå gratis på bion sa Niklas att chefen hade sagt. Tydligen för att jag bara var extra anställd och inte fastanställd? Ok? Varför har inte chefen sagt något om detta till mig då? Idiot. Så jag ska fråga honom på fredag. Men liksom jaha om jag är extra anställd vad är det då för skillnad förutom att jag inte får gå gratis? Tjänar jag mindre? Fattar noll.

Hoppas det inte blir drygt att jobba på fredag eftersom många ska på bio då men som tur är har de flesta redan hämtat ut sina biljetter. Se gick vi iallafall på bion och den var jättebra, bättre än alla andra katastrof filmer som gjorts iallafall fast det är kanske inte så konstigt eftersom denna film kostade mer att göra och så vidare. Måste plugga nu egentligen, ska väll läsa lite innan jag går och lägger mig sen och sen får jag plugga som ett as imorrn för jag har prov i psykologi b på onsdag, suck. Kommer ju gå jätteeebraaa!

Nu tänkte jag ta och kolla om det ligger nå Paradise hotel klipp på tv4 eftersom jag inte hunnit se dem än och sen blir det även nytt avsnitt av Desperate Housewives.




4 av 5 toasts.


Lite dåligt slut eftersom jag egentligen tyckt att alla skulle ha dött, haha. Tror inte många skulle ha klarat sig om detta skedde och Usa skulle vara lika egoistiska som de framställs i filmen som alltid. Jag skulle iallafall dött på momangen säkert, haha. Sverige hade iallafall inte klarat sig bra, haha. Jag hoppas de flesta som ser/sett denna film inser hur mycket vi förstör våran planet och att vi måste börja agera nu och det gäller ju mig också så lat som jag är, hehe det är lättare sagt än gjort typ men ja man kan ju alltid försöka. Sen blir man lätt arg på hur vissa människor, som tex har högre makt bara tänker på sig själva och de som är rika, ni fattar vad jag menar om ni ser filmen!




Bio tajm!


Sitter i sängen som vanligt och har nyss käkat mat så jag är proppmätt. Jag, Carro, Julia och Linn skulle egentligen äta ute men jag och Carro äter hemma så jag tror de andra två ska äta ute istället så sitter vi med dem, senare ska vi se 2012, ser fram emot det som fan.

Eftersom bion börjar så sent och håller på ganska länge blir jag nog hemma 00.00 nånting så jag får väll ta och plugga teori och sånt då. Men mest av allt ser jag fram emot torsdag natt då vi ska se New Moon, jag vet dock inte om jag ska läsa ut andra boken innan jag ser den eller ej? Har bara läst ett kapitel. När jag såg Twilight så hade jag inte läst första boken och tyckte såklart att filmen var jättebra och läste sen boken och visste vad som skulle ske och så fast inte så detaljrikt. Det brukar ju oftast bli så att läser man boken först brukar man bli besviken på filmen men läser jag boken sen så vet jag ungefär vad som händer ändå, så hur ska jag göra? Lutar mest åt att inte läsa ut den för att inte förstöra filmen, eller vad säger ni?




Jag tycker sånna där axlar är riktigt fräna! Skulle inte tacka nej till klänningen.

I'm yours.


Har tråkigt som vanligt på söndagar. Vill att det ska bli imorgon, helst imorgon kväll så att jag och tjejerna kan käka mat och sen gå på bio! Har försökt mig på att testa den där hårrosetten Lady Gaga hade fast med lite hår på ena sidan bara sådär fort och det blev väldigt snyggt, tror jag ska ta och testa det imorgon igen. Ska även fika med Linn och sen ska jag kolla om paljettshortsen på H&M finns kvar i min storlek men det tvivlar jag på, suck. Jobbar ihelgen också och det kommer komma en massaaaa människor, nästan 100 st till New Moon på fredagen, till och med mer än på premiären, sjukt va? Vet inte hur folk tänker, de kanske inte har tid mitt i natten kanske? Haha.

Nje vettefan vad jag ska göra just nu alltså, saknar Erdem mer och mer när jag pratar med honom på msn, fan. Världens bästa kille <3.




I brist på nya bilder.

Götteligött.


Sitter och degar, full och lite illamående. Försöker dricka hinkvis med vatten för att slippa bakfylla och annat skit under natten. Tess kom och hämtade mig och körde mig till hem till Martina, Maria var också där. Drack lite och snackade, sen dök Emma, Linn och Markus upp och de hade spriten med sig så vi drack mer och snackade, riktigt jävla trevligt! Vi blev ganska packade och runt 23.00 drog vi vidare. Vid detta lag vart Emma väldigt full, haha det var lite kul. Linn och Markus åkte med Tess för att hämta upp två killar och sen dra till Markus lägenhet medans jag, en full Emma, Julia och hennes kompis gick till Ok Q8 vid saxnäs för att vänta på andra rundan och jag smsa Carro som skulle hämta mig. Tess kom före och hämta upp dem medans jag vänta ett tag på Carro, tillslut dök hon upp och vi drog en sväng förbi donken och jag köpte såklart cheeseburgare, tre stycken. Haha. Sen bar det av till Markus och Jerk fick tydligen damp där så vi stanna inte länge. Körde hem en full Emma och sen drog jag hem runt 01.30.

Trevligt var det, förfesten iallafall och tack Carro för att du körde <3. Jag, Carro och Julia ska se 2012 på måndag, det kommer bli nice. Jag vill fika på söndag men ingen är typ på, jag hatar söndagar.



Let's party!


Sitter just nu på min säng och dricker lite öl medans jag väntar på att Markus ska duscha klart hemma hos sig och sen att han, Linn och Emma ska komma och hämta upp mig så vi kan dra hem till Martina för att förfesta. Senare tror jag att vi antingen ska till Julias stuga eller hem till Markus, tror nog att det blir Julia. Linn är snäll och betalar lite för mig ikväll eftersom jag är typ pank, Julia är även skyldig mig 40 kr. Blir inge Wasa för oss, Martina och Maria drar dit som vanligt men vi tycker att det är roligare med hemmafest och det är det ju, oftast. Beror på vad man är på för humör och vilka man är med. Bara kul att gå ut på Wasa på lönehelger eller andra speciella kvällar, inte värt att kasta ut pengarna på det annars. Dessutom brukar jag få lite lätt små panik ibland eftersom det är så mycket stim och man hör knappt vad någon säger.

Nej ikväll är jag helsvart klädd som typ vanligt, tur att håret är rött iallafall. Sen har jag på mig mitt feta peacehalsband med stenar för första gången, ap snygg! Nu ska jag dricka vidare, vi hörs.(Blir inge Malung för mig imorrn, yippie)




Party bild från i maj i Stockholm hos Shelly, kul kväll som fan. Här dansar jag till Britney tror jag, haha och Carro bara häller i sig ;p.

Ont i hjärtat.


Kollade nyss klart på 500 days of summer och den var ganska bra och sorglig. Jag kunde verkligen sätta in mig i killens situation. Fy fan vad jag fick ont i hjärtat, visste precis hur han kände. Var nästan som om det handla lite om det som hänt mig och mitt ex fast på ett annat sätt. Lite jobbigt var det men filmen var mysig. Den får ett betyg mellan tre och fyra av fem toasters.




Fredagen den 13:e.


Sitter och degar, trött som fan typ. Igår var jag, Emma och Linn i Julias stuga för att ha sleepover. Vi var inne på ica maxi och handlade lite chips och annat och sen lagade Julia vegetarisk lasagne som vi åt och efter det kollade vi på Masjävlar, hehe den var intressant. Det mesta var så överdrivet så det var dåligt kul, som till exempel daladialekten haha. Aja go film, kul att se bystugan där man firat nyår med släkt förr. Sen fortsatte vi dricka lite och spelade lite charader på vårat egna sätt, vi skulle antingen visa kändisar eller personer i Mora, jävligt kul var det, speciellt när jag skulle imitera Julia och Emma trodde det var en utvecklingsstörd, hahahah bästa. Sen blev det Blair witch project 2 som jag hatar och massa snack till 05.30.

Jag och Linn sov i bäddsoffan och Emma sov bara runt två timmar för hon skulle upp tidigt för att vara barnvakt, drygt. Iallafall, Julia har en gammal katt på typ 20 år som är döv och jag som de flesta vet inte gillar katter så hemskt mycket, speciellt inte när man ska lägga sig och de är i samma rum. Jag kan absolut inte sova när det går en katt lös och denna katt var ju otrolig. Ville upp på min och Linns säng hela tiden och speciellt på min sida, typiskt! Jag får typ panik och pallar inte sånt så katten låg hos Julia ett tag innan den fick för sig att komma till oss igen och jag fick cp ryck när jag märkte att katten var bakom mig, Linn tyckte tydligen det var lite kul, haha. Nej men det var inte kul eftersom jag knappt fick någon sömn men det gick tillslut och katten var ute. Nej ingen kattmänniska är jag inte, inte hund heller men det funkar då bättre än katt eftersom katter är mer smyger sig på varelser och sånt gives me the kreep helt enkelt, usch.

Ikväll ska jag slappa som fan och imorrn hoppas jag att jag är ensam hemma, på söndag ska jag jobba i Malung, suck.



Sleepover night.


Tja. Har varit ner på stan och fixat internetdosa till mina två firmor för att kunna betala räkningar enklare sedan har jag varit på bolaget och köpt en flaska rött till Julia och även två cider och två öl åt mig själv till ikväll och orkar jag inte allt så sparar jag det till lördag sen har jag handlat lite annat på ica till mamma. Just nu väntar jag på att mamma ska laga klart makaroner och köttbullar sen ska jag packa lite snabt och förhoppningsvis åka med Linn hem till Julia. För ikväll har vi sleepover, det blir nog trevligt. Jag hoppas verkligen att jag blir ensam hemma på lördag, skulle vara awesome.

Maten var visst klar, hörs.







Två bilder jag pillade med lite konstigt igår.

Everyone loves some good food!


Jag har sjukt tråkigt men mest är jag bara hungrig. Jag vill äta, äta, äta en massa jävla god mat. Jag och Carro funderar på att dra till Falun och käka god mat bara för att ha något att göra efter löningen eftersom det är sjukt tråkigt i Mora speciellt på vintern, finns ju fan inget att hitta på. Blir riktigt frustrerad och det var mitt och hennes samtalsämmne igår på msn. Jag ska ta det där förbannade körkortet och bara köra och köra för att ha något att göra, haha. Men liksom tänk vad mycket man kan hitta på om det hade varit sommar! Eller liksom man behöver inte direkt hitta på något då utan det räcker bara att sitta ute på gräset, chilla och snacka. Bara att kunna vistas utomhus utan att frysa ihjäl gör mycket! Hade jag kunnat göra det, gå en sommarkvällspromenad, sätta mig på gräset och röka vattenpipa och snacka skit, dra till Leksands sommarland, ta en roadtrip nånstans mitt i ingenstans för att bara chilla ute hade varit hur gött som helst eller grilla, festa utomhus, ja jag kan fortsätta i evigheter eftersom sommaren är bäst!! INGEN PROTEST! Haha.

Vintern är för jäkla lång egentligen men man ska ju alltid se på det positivt på något sätt, det är inte alls långt kvar till julafton och nyår. 42 respektive 49 dagar kvar, mindre än två månader. Ganska sjukt men likabra. Men det värsta och som alltid har varit värst är Januari, februari och mars, fyfan vad jag hatar de månaderna förutom att jag fyller år, annars är de bara låångtråkiga, böta, kalla och turister, blä.

Tillbaka till mat, satt och läste lite ur teori boken och kände hur hungrig jag blev. Jag vill laga god mat och sen äta upp allting själv eller med en vän. Funderar på om jag ska leta upp lite smaskiga recept på god jävla enkel mat som jag kan laga typ imorrn och veckan ut bara för att det är kul och det roligaste är ju såklart att äta upp det sen. Fan vad jag älskar god mat. Jag skulle tillexempel kunna äta lasagne i nästan en vecka, haha med massa ketchup på <3. Käätchsuup <3.

Yeye långt inlägg.








Mer bilder på Emelie.

I want your horror.


Har varit på stan och ätit pizza med Julia och Emma. Linn och Beckie joinade en liten stund också. Innan det var vi inne på bibblan ett tag och kollade på en liten sktech film Anna och Kajsa gjort med slussen och några till från typ  7:an, hahaha hur kul som helst, vi satt och skratta som fan. Jag är med pyttelte bakifrån när jag går in i klassrummet och Linn får sina böcker nedslagna på golvet, hehe. Så små alla var då.

Imorgon ska vi nog ha sleepover hos Julia, hoppas jag får. Sen på lördag blir det förhoppningsvis en liten fest hos mig om inte päronen lämnar kvar min lillebror. Längesen jag hade fest här, alltid lika kul, senast 07 och då ver det en fet fest.




Här är nya videon till Bad romance, fyfaaaaaaaaaaaan vad jag älskar den och Gaga. Oändlig kärlek <3.

Mumma.


Jag tror jag äntligen har hittat den perfekta leopardjackan för bara 550 kr, yippe. Samt så har jag suktat efter de där skorna ganska länge nu och jag vill ha dem nu, runt 500 lappen för dem med. Mums.





This is it.


Igår var jag och Emma och såg This is it. Linn var där med sin Stefan och Greger också. Filmen var bra och mysig, väldigt fin film men den var inte liksom skiitbra och inte dålig heller utan den dög. Nu låter det kanske lite för negativt men så är det inte. Filmen är snarare en dokumentär och de visade mest bara när MJ repeterade osv. Det vra nice att se och man kan föreställa sig nästan hur de riktiga showerna hade kunnat bli och jag lovar att det hade varit GRMT! Hade fan inte velat missat det om han inte dött. Dock vart det lite småtråkigt ibland eftersom det bara var repetitioner och han gjorde inte direkt sitt bästa eller sjöng sitt bästa eftersom han ville spara det till det riktiga och det förstår man ju. Sen var ju meningen med denna film att de skulle visa hur han tränade inför sin sista show osv men hade jag velat se en skitbra MJ film så skulle det vara de scenerna plus massa andra inklipp från hans barndom och andra saker under sitt liv samt mer intervjuver med folk som kände honom och för att vara typ en dokumnentär så var det för lite annat folk som snackade tycker jag. Men men hans budskap är iallafall viktigt, MJ älskade människor, värnade om miljön och uppmanade alla att vill man göra en förändring måste man först börja hos sig själv. Sen annat viktigt.

Filmen får 5 av 5 toast mest för att jag är ett MJ fan och gillar nästan allt med honom



You're head will collapse.


Ska strax äta, väntar på att samtliga ska äta klart så jag kan sätta mig själv. Vet inte vad det är mamma lagat men jag hoppas det är gott annars finns det tre pannkakor kvar men de sparar jag nog till senare. Skulle ha pluggat men har jag gjort det än? Nä. Får försöka sätta mig ner och göra det efter maten. Imorgon ska jag försöka gå ner på körskolan även om jag inte kommer ha någon lust, sen ska jag köpa några tester hem. Pallar inte att sitta på körskolan flera timmar. På torsdag tror jag vi ska ha sleepover hos Julia, hoppas jag får det. Kommer nog bli trevligt och så kan vi laga mat och så vidare, dricka och typ kolla film. Mys.

Ser fram emot när Linn och Beckie ska flytta, mest för inflyttningsfesten och att jag kan "fly" hem till dem ibland nån dag eller två för att festa, haha. Finns ju mer uteställen där och jag slipper ha päronen på mig hela tiden som ringer och vill att jag ska komma hem tidigt. Men jag kommer sakna att ha Linn här hemma i Mora. Men men som tur är det inte så jättelångt till Falun och Linn har körkort så hon kommer nog vara hemma i Mora ganska ofta och sen när jag får körkort blir det lite enklare också.



Zombiefied.


Ska kolla medium nu och sen sova tror jag. Berättar om This is it imorgon. Sålänge så får ni denna zombie aka Frankenstein bild på mig, haha.



Värmer upp.


Sitter och värmer upp med MJ's musik inför bion idag, måste komma in i stämmningen haha. Jag kommer säkert vilja dansa när jag hör musiken på bion, haha. Får köra huvud moves istället, haha. Har iallafall hämtat ut New Moon biljetterna och även till bion ikväll. Idag åt jag även pannkakor, det var gött.



Creamy afternoon.


Ikväll blir det att se This is it på bio med Emma, kommer bli nice som fan. Jag kommer nog även fälla nån tår eller tre, haha. That's just me. Ska också hämta ut biljetterna till New Moon premiären idag med Carro, Beckie och Sofie. Ser fram emot filmen som fan. På torsdag eftermiddag skriver jag även psykologi b prov så jag försöker plugga som en dåre, typ.

Märkte nyss på Magnus Betners status på facebook ( ja jag är vän med Magnus på Face och han verkar svara till de som undrar något hehe och jag är även vän med Josef Fares, den ni, hehe) iallafall så skrev han att det är fullt i Borlänge och Falun, alltså biljetterna till hans show är slutsålda där, FUCK! Vill jättegärna se honom! Men men det kommer säker fler tllfällen men det hade varit riktigt nice.


Tro om det bli pannkaka idag?



Gaga fashion baby.



Jag ääääääälskar den här låten, jag äääälskar Lady Gaga och jag vill se hela videon nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Seg söndag.


Igår var en jobbig dag på jobbet, långtråkigt som fan och allt var så segt. Bestämde mig dock för at "festa" iallafall och jag hade bara ätit litegrann runt halv tolv innan jag började och åt ingenting på hela nio timmar. Carro och Kj hämtade upp mig och sen hämta vi Julia och hon hämta mitt vin sen drog vi till förfesten hemma hos Martina, senare anlände Emma, Markus och Linn, trevligt att träffa Markus igen iallafall. Hann hälla i mig två groggar och äta lite hembakad pizza nån kvinna hade gjort och jag blev ganska packad. Förfesten var inget att hejja på eftersom vi knappt var där nästan och folket där var så off. Så rude egentligen men tur att Beckie, Kj och Carro anlände också så det fanns mer trevliga människor. Det var lame iallafall.

Sen drog jag, Beckie och Carro till Wasa och senare anlände Emma, Julia och Markus. Var inte alls sugen på wasa eftersom jag egentligen föredrar hemmafester i Mora. Krogen var tråkig och slagsmål bröt ut, det enda händelserika som hände typ. Beckie, Carro och Kj drog hem vid halv ett och jag, Julia och Emma röjjde på dansgolvet. Sedan drog även jag hem runt 01.00.

När jag vaknade upp imorse var jag trött som fan och illamående. Jobbet idag var ännu segare men ändå bättre än lördagen. Åt inte nånting alls förns jag kom hem 21.20. Fattar inte hur jag palla egentligen att vara utan mat så länge, svälter mig typ, usch. Aja skulle jag bli utsatt för svält nångång så skulle jag nog klara mig ganska bra ett tag iallafall, hahha lol. Imorgon ska jag iallafall laga (tänkte nyss skriva baka, haha) pannkakor och jag tror jag ska övningsköra imorrn halv elva? Måste ringa dem imorrn bitti, fan där rök min sova ut dag, aja sen blir det fika med Carro och sen ska jag, hon, Beckie och Sofie hämta ut våra New moon biljetter. Ska även se This is it imorrn, yaay.




Fick ett ryck och nattshoppade på H&m igår. En svart sådan klänning med dragkedja har jag velat ha ända sen de började säljas, dock inte lika snygg som de jag ville ha från början men den duger som fan för bara 99 kr. Hatt accessoaren som jag alltid velat ha annars men inte sålts på svenska vanliga sidor tidigare och ett påslakanset, leopard såklart! Allt för typ 440 kr, ganska bra. Dock kommer de levereras hem till mig i slutet av november och ibörjan och mitten av december, fan jävla skit. Aja.

I'm cleaning out my closet.


Har nyss städat lite i några lådor och jag märkte hur jävla mycket strumpbyxor jag har och speciellt många jag ej använder. Jag har kanske 9-10 st vanliga svarta från tunna, tjocka till prickiga. Även en hudfärgad, en sun tan glansig och ett par vita. Men också 4-5 st nätstrumpbyxor i olika hål storlkekar, 4 st leopard i olika färger, 4-5 st stay-ups i vanlig och nät. Sen skulle jag inte bli förvånad ifall det dök upp fler någon annanstans.

Jag har även 4-5 st bandanas i svart, rött, vitt, spets och leopard. Sjukt mycket men bra att ha ändå fast jag inte använder allt och jag vill ha fler, hehe.

Jag hoppas min nästa lön blir riktigt fet så jag kan köpa alla saker jag vill ha denna månad.




Don't think to much.


Blev att vara hemma idag, Johanna var inte så pepp och vi hade ingenstans att vara men Carro, Kj och jag tror Beckie också? körde visst på iallafall. Vi får se om jag hittar på något imorgon istället fast jag kommer att vara ganska död men Julia är skyldig mig en flaska vin så då har jag iallafall alkoholen fixad. Vi får se helt enkelt. Annars jobbade jag lite idag och det var inte så många som kom och såg This is it på premiären, det var ju lite synd men men. Min 15-åriga bror och kusin kom iallafall de jävlarna. Blir att se den på måndag för mig, kanske med Emma och sen ska jag gå och se 2012 nästa helg.

Runt 19 december och fram till sjätte januari så kommer jag och Carro börja relativt tidigt och sluta sent, suck. Men jag hoppas det blir värt det sen när lönen kommer. Tror inte det blir något Paramore för mig och Carro heller eftersom biljetterna verkar vara slutsålda. Yeye.

Fyfan vad jag kommer ha långtråkigt imorgon, can't wait!!!



Jag vill till Usa nu!


Jag har funderat lite på det där med vilket collage jag och Carro ska gå, har ju varit inne på Santa Barbara Collage men det finns ju även Santa Monica Collage, en i San Diego, en i San Fransisco, California state university Long Beach i L.A, Glendale Community collage också i L.A och The New York Film Academy i L.A som jag dock kan fet välja bort tror jag även om det skulle vara min högsta dröm.

För mig spelar det inte så stor roll vart egentligen, fast helst ganska nära eller gärna i Los Amgeles. Men det kvittar, för det är typ en-två timmars bilfärd till L.A annars och nära Las Vegas, Mexico och andra ställen. Förhoppningsvis kan man söka till flera på samma gång för att ha mer chans att komma in annars skulle det ju suga men det ska jag ta reda på när jag ringer de på Kilroy nästa år.





Just give me a little bit.


Sitter med toning i håret, skulle egentligen behövt bleka utväxten och blekt håret en gång till för ljusare resultat för det röda och få bort de svarta fläckarna men men det får jag göra nästa gång jag ska tona det igen. Imorgon är det premiär för MJ filmen och det kommer nog komma en del folk, hoppas jag får bära en liten bild på MJ för chefen. Ska försöka äta mycket hemma innan jobbet så jag kan dra direkt hem till Johanna och så ska jag typ ha ombyte med mig. Efter att ha duschat ska jag läsa ett kapitel med teorin och göra mig lite kall o'boy och titta på top model och ett avsnitt av hells kitchen, kollade på typ 3 avsnitt igår, det var awesome.

Försöker fortfarande förtränga de långa timmarna på jobbet på lördag och söndag, kommer bli så jobbigt och appråpå med min rygg så har jag bestämt mig för att försöka träna upp den, pallar inte med smärta i svanken mer när jag står upp länge. Får se hur jag löser det. Tur att man har en bror som gillar att träna och gymma.





Kill me please?


Morsan gjorde mig nyss på dåligt humör och inte nog med att jag ska jobba från 12.25 till typ 21.00 på lördag och söndag som gjorde mig riktigt bitter eftersom vi skulle festa på lördagen men det kommer jag aldrig palla! Jobba nio timmar, få cp ont i ryggen, hungra ihjäl, gå hem och äta, stress fixa sig och sen hälla i sig när man har ont i kroppen, nää och sen gå upp tidigt dagen efter för at fortsätta jobba nio timmar, jag tackar nog nej. Tror vi kör imorgon istället, jobbar bara från 17.25-21.15 så det pallar jag nog.

21.00 börjar EMA's så det ska jag kolla på och sen plugga teori. Fyfan vad jag inte ser fram emot lördag och söndag, suck. Ibland vill jag verkligen sluta på mit jobb och jobba någon annanstans mer roligare, med bättre chef och bättre arbetstider eller ja normala arbetstider.

Aja.

Här är iaf ett ihopslängt kollage då, längtar som faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!






Me so happy!, happy, happy, happy!


Fyfan vad happyyyyyy jag blev nu! Hahahhaah! Jag har väntat på typ i över två veckor att det ska komma upp nya avsnitt av Hells Kitchen säsong sex och nu såg jag att de hade lagt till typ fem nya avsnitt, fyfan vad åååhsomeee! Nu har jag det fullt upp i natt kan jag säga, haha. Fast jag kommer ju inte kolla på alla såklart, hehe. Sen ett till avsnitt av top model, fyfan vad jag älskar bra serier. Skulle behöva plugga teori men det skjuter jag upp till imorgon för nu blev jag sugen på att fixa mackor och kolla på serier. Ja jag måste alltid ha något att tugga på eller att dricka när jag ser på tv, serier och filmer. Det blir så mycket bättre då. Kan inte sitta och glo bara, haha.




<3


Dreaming of Santa Barbara.


Så nu är det bestämt! Augusti 2010 drar jag och Carro till Santa Barbara i Usa för att plugga på Santa Barbara city collage, om vi kommer in då men det tror jag nog, hehe. Lyckades övertala Carro eftersom hon var lite mer sugen på England men vem fan tackar nej till soliga Californien liksom? Ingen!! Haha. Sikken tur att pappa vill betala för allting och jag behöver inte ta något studielån, så jävla awesome. Ibland har jag världens bästa pappa, speciellt när han är på bra humör, haha.

Så vi ska börja söka nästa år. Hoppas jag kommer in på någon av de kurser jag har sökt in på i Sverige till våren så jag har något att göra än att bara sitta i Mora och jobba ibland. Ska även försöka lägga undan lite pengar från lönen också men det kommer bli svårt eftersom jag suger på sånt. Ihelgen ska vi nog dricka också, dock slutar jag ganska sent men det ska nog gå. Jag vet inte riktigt än vad jag ska läsa för kurser i Usa men engelska blir det iallafall. Jag blev dessutom ännu mera sugen efter at ha följt två tjejers bloggar och även har och bevakar deras bilddagböcker, Tina och Cinderalley som jag helst kallar henne.

Nu ska jag dricka te, äta choklad och kolla på The Hills och The City.








En liten bit av skolan.

Mitt i-landsproblem.


Här sitter jag som typ vanligt och strugglar med vad jag ska se på för film. Mitt i-landsproblem helt enkelt. Har suttit och kollat på nya avsnitt av gossip girl och racheal zoe annars men ja det roliga varade ju inte länge kan jag ju säga. Vad fan ska man se? Känns som om jag har sett det mesta och att det knappt finns något bra kvar, iallafall inte i min smak eller något jag är på humör för. Annars är det ju en del filmer jag vill se som ska komma på bio snart men orka vänta liksom, måste underhålla mig med andra bra filmer tills. Gah.


3 november.


Tjena tjena allihopa! Idag har jag varit en sväng förbi Moras trafikskolor och bytt från Mora trafikskola till Siljans trafikskola, såå mycke bättre! Mycket trevligare folk och bara bättre. Nu hoppas jag att jag lyckas ta det förbannade körkortet bara. Sen har jag lunchat och gått runt med Linn på stan. Fyfan vad det börjar bli kallt ute, usch. Har inte så mycket att skriva förutom att jag nog ska ta och käka lite spaghetti snart och förfriska mitt minne inom teorin efter. Laters.



Heart shaped box.


Idag har jag och Carro varit på bio och sett The ugly truth, har redan sett den en gång hemma men eftersom det inte finns så mycket annat att göra i Mora på en vardag så drog vi på bio även fast vi sett den, det är ju gratis för oss så varför inte liksom? Imorgon ska jag en sväng förbi trafikskolan och prata lite, måste fixa jävla körkortet fast jag helst inte vill ha uppkörning på vintern som sist, när allt är så vitt så flyter typ allt ihop i mina ögon ibland. Jag ska jobba ihelgen men jag och Carro bestämde idag att vi skulle ta och ha kul, supa skallarna av oss som jag uttryckte mig, haha. Nu har det röda åkt ur från mitt hår också förutom en del på övre huvudet och det ser dumt ut så jag tror jag ska färga det på torsdag.

Det är synd att jag inte har en MJ t-shirt som jag skulle kunnat ha på mig under helgen när filmen går och ingen glitterhandske har jag heller så jag hyllar honom genom att skriva ut en liten bild på honom som  jag tänker sätta fast på min kofta, folk brukar göra det när någon har dött och de är på deras begravning har jag sett men ja vet inte annars hur jag ska göra men det blir nog bra, en svartvit bild tror jag.




What to wear?


Vad ska man ha på sig på nyår? Jag vill ha på mig nånting riktigt snyggt som bära säger kaboom woow snyggt, typ. Men det är inte ofta man hittar sånna kläder och gör man det så kostar dem mycket. Jag är helt inne i spets och paljetter just nu, gärna leopard också och lite metallic. Lack också såklart. Vill gärna ha paljet shorts och leggings, har velat haft det jättelänge nu. Sen spets klänning, strumpbyxor och tröja är ett annat måste också. Vet ine om jag ska ha klänning eller något annat men jag hoppas jag hittar något riktigt snyggt och att jag får det kul även fast det är så överskattat. Vill också helst fira det utanför Mora, maybe Stockholm nu när Shelly är hemma då? Yeye.

Kläderna finns bland annat på nelly, topshop osv..





They don't really care.


Känns fortfarande bittert att jag ej kunde fira halloween igår, riktigt synd. Men men inget att hänga sig upp på, jag får helt enkelt ta och klä ut mig till zombie på en vanlig hemmafest nångång, who cares liksom. Annars har jag bara suttit hemma idag och degat, fick ett sms om pizza på prima idag men jag kan som jag sagt ett par gånger att jag ej kan gå på prima så jag svarade aldrig. Jag har även fått reda på att jag jobbar den helgen Michael Jacksons film har premiär i Mora och det suger men men får gå på den på måndagen istället då även om jag blir typ sist i Mora att göra det. Annars är ju söndagar bra till att dega, äta chips, kolla på film och klaga 1000 gånger värre.

Jag är lite deppig mest för att mitt psyke går sönder lite mer och blir mer skört. Massa tankar som spökar som vanligt men också som jag gång på gång har sagt att jag klarar inte av sånt här något mer, jag känner mig ensammast i världen fast jag har många vänner, vare sig de är nära eller ej. Jag är trött på att känna mig mindre värderad på något sätt och annat även om personer inte menar det eller tänker på det så känner jag mig ändå så ensam. Det är just det ibland att folk inte tänker på det som kan göra så mycket för någon annan som tänker annorlunda. Det som gjorde mig lite ledsen idag var att jag aldrig fick ett svar på mitt sms jag skicka igår till en vän, eller när folk aldrig kan ringa och vilja hitta på något när man hört av sig eller vad som helst. Sånna här saker tär på mitt pyske ganska mycket, mest för att jag är så känslig. Andra människor som inte känner likadant kan inte förstå det men man tycker ju ändå att man kan försöka förstå eller prata om det. Jag känner mest att jag vill checka ut från mänskligheten ett tag och låta människor höra av sig om de vill något och bryr sig för jag orkar inte lägga ner min energi gång på gång för att få något att hända när de andra bryr sig mindre. Det gör ont i mig, känns som att ingen förstår mig. Ibland känns det som om jag vill supa bort det eller bara liksom umgås med killar, killar är så mycket enklare. Varför kan inte alla människor bara vara mer genuina och värdera sina vänner som guld, för mig betyder vänskap väldigt mycket men inte om den andra sidan inte orkar. Då känns de bara whatever. Ja mina känslor är lite fucked up och jag kanske sitter här och surar i onödan och borde se på det ljusa istället men tyvärr finns det inte mycket sånt att tänka eller se på.

Jag finns på mobilen om ni vill något, ring mig helst har slut på pengar.







Happy fucking halloween!


Jävla helvetes skit, ännu ett inlägg raderat. SUCK! Denna dag sög iallafall anus som fan! Är jäkligt sur och bitter på allt och alla!! Vääldigt onödigt att åka till Malung igår, knappt nå folk och likaså idag. Ingen som kunde hämta mig heller eller nå jävla normala bussar som gick, fyfan. Jag som hade sett fram emot denna kväll som fan jättelänge. Att klä ut mig till zombie, bli karatefull och ha skitkul men nä! Istället sitter jag nu hemma och tycker jävligt synd om mig själv. Kom hem 23.00 och fick inte gå ut, sucks to be me. Ja så är det att vara 20 år och ha mina föräldrar tyvärr. Just nu vill jag bara gräva ner mig i ett stort svart hål 10000000000 miljarder meter ner i jorden för att tycka ännu mera synd om mig själv. Ja ett jävligt bittert inlägg blev det här men det skiter jag fullständigt i. Får väll fan vänta ett år då, suck. Hoppas de flesta hade skitråkigt ikväll så jag kan må bättre.

Fuck you all and goodbye.