I love Cheap monday!






Är det bara jag eller är blogg.se väldigt seg idag?



I love Asos.







Kat von D, med eller utan tatueringar?


Kat von D gjorde en fotosession för ett tag sen för sin nya parfym. Där hon skulle visa the good and the bad side. Så med hjälp av hennes egna make-up märke så täckte de över hennes tatueringar och resultatet blev ju verkligen bra men nu till frågan. Föredrar ni henne med eller utan tatueringar?

Jag skulle säga med men det är väll också mest för att man är så van vid att se henne täckt av en massa tatueringar men enligt mig blir de flesta mycket snyggare med tatueringar på kroppen. Hon är söt utan dem men mycket coolare och mer badass med dem.






Måndag.


Kanske har sagt det förut men jag tycker det är skitdrygt att vi som jobbar på bion inte har ett jobb schema men nu sa Carro iallafall att hon och jag jobbar varannan helg. Så nu ihelgen ska jag jobba och är ledig nästa helg. Det kommer inte bli något Stockholm nästa vecka så det får bli typ vecka 39, ska ju skriva in mig på en intensivkurs så jag hoppas det inte krockar eller något. Då hinner jag kanske få min första lön också som jag kan använda i huvudstaden.

Aja ska väll sega sen plugga teori.




Söndag!


Har bara suttit hemma idag, mådde inte så bra. Igår skulle jag, Maria och Emma laga lasagne men Maria ville tyvärr inte så det fick bli feta hamburgare i pitabröd. Jag drack även Miller och Red stripe öl, Red stipe hade lite konstig eftersmak som jag inte riktigt kunde sätta fingret på men den var god, Miller var nog lite godare men Heiniken är nog mer min sort av öl. But more to try. Satt och snackade en massa, Marias syster Anna hade även ett gäng kompisar där som drack innan de skulle vidare. Dokumentären de visade om MJ på trean sög, hade förväntat mig en dokumentär mer om hans liv än typ cribs avsnitt som på Mtv. Maria piercade även två nya hål till i Emmas öron, knappt en min, var bara jag som spände mig tydligen, hehe.

Ikväll åker Anton till Arlanda och sen bär det av till Usa, likaså Linnea. De kommer ha skitkul där, allt är bättre än att sitta här och dega. Jag är avis som fan. Kommer sakna Anton sjukt mycket! Men han är tillbaka redan maj nästa år och jag förväntar mig en massa uppdatering och bilder på hans blogg.

Nu ska jag käka (lite sent att äta, jag vet) men äh, sen vet jag inte vad jag ska göra.




Soethesten aka Anton.





Playboy aka Anton.



Kommer sakna dig som fan!




Carolina Gynning.



Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg om Carolina innan jag drar till ica. Hon la ju ner bloggen ett tag men har börjat blogga igen och jag älskar hennes nya header, dessutom hennes mörka hår. De flesta verkar köra på det just nu men hon passar jättebra i det, blont är hon också skitsnygg i men i mörkbrunt så framhävs henns blå ögon mera. Ni vet ju liksom hur Megan Fox ser ut, grr. Sen har jag börjat digga hennes kädstil nuförtiden också, lite mer klassisk, pinup osv. Loves it.









Jag älskar klänningarna, speciellt den sista looken, helt i min smak. Hon har fattat grejen, haha.




Michael Jackson!


Idag skulle Michael Jackson fyllt 51. Tänk 51 år gammal, det är ju ingenting. Jag föraktar alla människor som snackar skit om honom, de vet ingenting. Media och de skitungarna som gjorde hans liv till ett helvete förtjänar fan all skit.

Men nu ska vi inte snacka om massa negativa saker, det kan vi ta en annan dag. Idag är det hans dag, folk runt hela världen sörjer och firar honom. Vi ska vara glada över att han fanns, vi kunde inte ha fått en bättre gåva, tyvärr så utnyttjade en del denna gåva för hårt, de skadade honom men vi andra som älskar honom och vi är många, flera miljoner. Vi ska le, le för hans skull, för det skulle han velat.

You gave us the beat, the rythm, the soul, you gave us the moonwalk. King of pop will live forever and ever in our hearts. I love you. Detta är riktigt jobbigt för mig, jag bölar så fort jag bara hör en låt, jag är riktigt känslig men detta tar nästan priset. Tycker detta är jättejobbigt men han får äntligen vila ifred. Du förtjänar allt gott Michael, finns det en himmel så hoppas jag att du har det bra där.














Kolla ögonen, damn <3


Grattis älskade Michael.


Saknad!


Jag saknar min Carro, men imorgon natt är hon hemma i Mora igen från Turkiet, hoppas att hon har haft det gött där och fått lite färg och dessutom knäppt en massa kort.


Gjorde om en bild i PS lite fort.







Blondinbella.


Fick lust att skriva om Blondinbellas nya hårfärg. Tidigare hade ju hon en mer guldfärgad nyans som åkte ur ganska fort och nu har hon kört på en mer chokladbrun färg, loves it. Har aldrig tyckt att Bella är speciellt snygg, inte ful heller men typ en i mängden men hon passar sjukt bra i mörkbrunt och ser ut som en helt ny människa, mycket snyggare. Helt klart hennes färg, hoppas hon inte blir blond igen på ett bra tag.


Blev ingenting med Beckie ikväll, var inte så pepp. Imorgon ska min familj tydligen till Borlänge för att grilla, vädret kommer ju inte alls vara det bästa så jag fattar inte och måste checka med pappa om jag kan få åka hem tidigare med ett tåg för att jag måste laga mat med Emma och Maria, hoppas han inte blir bitter bara. Carro kommer hem på söndag, har längtat efter henne. Sen ska jag nog jobba nästa vecka också, kanske helgen, fast jag hoppas inte eftersom jag gärna skulle vilja gå på Granny goes street i Falun men jag tror att jag jobbar, aja. Klirr klirr i kassan.







What to do?


Gah denna dag är varken bra eller dålig, mest bara seg och tråkig. Träffade Emma en sväng och drack te latte och snackade. Sen kollade jag runt lite i affärerna men hitta knappt något intressant, typ bara några trosor och ett par leggins med dragkedja på Lindex. Jag och Beckie hade bestämt att vi skulle typ dricka ikväll men vet inte om det blir av längre, jag kom med en bra ide dock men eftersom Beckie ska vara chaffis ikväll till 21.00 så vet jag inte om det funkar, tänkte gå och se District 9 och vara lite fulla men men vi får se. Skulle iallafall vara kul.

Blir det inte av så ska jag ta och duscha och typ dega deluxe och fortsätta läsa på Twilight boken och lite teori.

Jag undrar om District 9 är bra? Alla tycker ju så olika, att den är dålig, bra och snyftig, hm.. ingen som sett den?




Too fucking early!


Gick upp för kanske tio minuter sen, innan halv tio alltså och jag är sjukt trött. Har bara sovit i ungefär fem timmar, feel the pain. Nej men har fått lov att gå upp nu för att en slags tvättfönster firma ska komma hem till oss för att tvätta alla våra fönster, tror det är 12-13 fönster om man räknar med den inglasade balkongen. De får ta mitt rum först för jag måste powernappa lite och vakna till.

Jag vet inte vad som händer idag eller ikväll, kanske ska träffa Beckie och dricka lite men jag vet inte än, det visar sig. Jag vill att det ska bli lördag så jag kan äta lasagne men jag måste överatala min pappa att jag inte kan komma på grillningen i Borlänge.

Nej nu däckar jag. Godnatt.

Adidas in my heart.


Jag älskar Adidas jackor och har fan alltid gjort det så länge jag kan minnas.


Jag vann nyss denna skönhet på tradera för runt 470 kr med frakt.




Rasta färger, loves it.




Sen vill jag bara klicka hem denna också men min plånbok säger no, no noo! Suck.


Så jäkla synd att de ska vara så dyra men såå värt det. Jag vill även ha en röd, en mörkröd, mörkgrön, marinblå ååhh!




Din sko fall 2009


Haha.






Jag blev förvånad över att din sko verkar sälja de där platåbootsen som annars brukar säljas i alternativa affärer. Men den brevid var faktiskt ganska snygg.




Jag suger på rubriker..


Idag har jag varit en sväng förbi S:t Mikael med Emma för att anmäla henne för prövning och jag frågade om en lärares nummer, sen bar det av till Helmers för att käka kycklingsallad med pasta och jag kan då säga att jag aldrig blivit besviken på en sallad på Helmers förut förns idag. Den mängd makaroner jag fick var ju helt otroligt, den var ungefär lika stor som en handflata. Jag har alltid fått mer och jag fick verkligen lust att be om jag kunde få mer men tjejen som jobbar där ibland brukar vara så jävla bitter hela tiden så jag fick ingen lust  men händer det igen så ska hon få se på fan.

Annars har jag väll inte gjort så mycket mer än att bara ligga och dega, tänkte att jag skulle ta och börja läsa på andra boken på Twilight böckerna som jag sorgligt nog inte äns öppnat än och sen läsa lite teori också. Jag vill supa imorrn men vet inte om någon är så pepp dock.


Dagens outfit:



Haha snygg "outfit" bild. Fick lov att dra ut lite på linnet så man skulle se. Köpte den iallafall i Istanbul i somras and I love it. I pratbubblorna står det "I really need it", hehe göll. Har en annan liknande jag köpte förra året fast dock pommesena som jagar ketchupen som är helt förskräckt, hehe.





En sån här i svart köpte jag för ett tag sen också på Cubus för 100 kr, värt.




Tråkig onsdag.


Idag har jag bara sutiit hemma och degat. Jag ser fram emot lördag för då ska vi laga lasagne hemma hos systrarna Gullholm och annat mys. När Rob blir frisk ska vi även fiska med honom, jag och Emma, det kommer bli kul. Har inte umgåtts med Rob sen tre år tillbaka tror jag. Sen ser jag även fram emot vecka 37 eller 38 för då ska vi tjejer åka och hälsa på Maria i Stockholm i fyra dagar och ska även passa på att träffa Rojda, några gamla klasskompisar och kanske någon mer. Sen shopping såklart, ååh ge mig nu. Sen ska jag försöka ta tag i det här körkortet nu också, men jag är så lat och kass, suck. Sen behöver jag få min lön nu för jag vill shoppa, haha och så vill jag klippa mig lite så jag kan börja färga det.


Sen har jag upptäckt ett nytt band, The Veronicas. Svinsnygga tvillingar och bra musik.




Postar ett klipp senare. Kolla vad snygga!! Lisa heter hon i mörkt och Jessica hon i blont. Lisa är snyggast enligt mig och jag gillar Jess tatueringar.




The truth.


Idag var ingen bra dag alls, fast den blev lite bättre efter massa snack med Emma på kaffestugan. Min morgon var inte alls bra, jag har en "vän" som heter Anna som jag senast träffade på nyår. Något konstigt hände den kvällen som gjorde så att hela nyår gick åt skogen innan tolvslaget, jag ska berätta lite om det innan jag kommer till själva saken, kommer bli ett långt inlägg men whatever det är ju ändå min blogg och den som orkar läsa får göra det.


Vi hade iallafall kul innan tolvslaget då vi dansade för fulla muggar och var fulla och glada. Helt plötsligt så utbrister Anna att hennes tand har gått av och hon springer till toan. Det som hade hänt var att Julia råkat komma åt Annas ciderflaska när hon höll på att dricka den så den slåg ut typ några milimeter av hennes tand. Alla blev chockade och gick till toan där hon stod och grät och jag frågade hur det var och så vidare. Sen gick jag, Linn och en tjej som heter Tess tillbaka till vardagsrummet och de fortsatte dansa lite och jag fixade med min kamera och helt plötsligt kommer Anna och blir sur över att vi "dansar" och inte är där och "bryr" oss.  Så vi blir ännu en gång paffa för vad skulle vi göra? Trösta henne för att en liten bit av hennes tand gick av? Så vi går in i sovrummet där några redan sitter och tröstar henne medans hon snyftar och gråter och plötsligt börjar prata om andra problem hon har och att vi andra inte verkar bry oss över det som nyss hände, dålig stil och så vidare. Kom ihåg här att alla är typ berusade också så det blir ju mer dramatiskt än vad det egentligen skulle ha blivit. Tess börjar berätta för Anna att det är bara en liten bit av hennes tand och att det gör inget för det går ju lätt att fixa och annat och jag säger att jag håller med Tess. Då får Anna ett utbrott på mig för att jag håller med och beter mig typ "obrydd" eller vad man ska säga. Så vi börjar typ "skrika" mot varandra om att jag inte alls menar så och att det faktiskt inte är hela världen och att det går att fixa medans hon är sur för att hon ville att jag skulle bry mig mer. Sen går jag bara därifrån för jag orkar inte mer och blir ledsen för att hon har allt just över mig även fast jag inte gjort något och inte var den enda som inte sprang efter henne. Så vid tolvslaget pratar inte vi med varandra och hon och två till drar hem kanske 20 minuter senare. Sen hörs vi aldrig mer efter det.

Jag tyckte ju såklart att hela grejen var löjlig, vi var fulla och det var inte "meningen" att göra henne ännu mer upprörd så jag låter det ligga. Hon hör inte av sig och jag hör inte av mig och hon åker tillbaka till Stockholm. Alla hörde väll av sig till henne förutom jag och Linn. Jag var så arg att det skulle vara just jag som hon hade allt över, det var liksom en typisk känsla. Det går iallafall flera månader och vi hörs inte, Linn hör av sig kanske nångång i april/maj kanske men jag tycker inte det är någon ide eftersom allt var så löjligt och hon heller inte hör av sig. Hon kommer och hälsar på hemma här juni medans jag är i Turkiet. Hon påpekar då att hon är lite sur på mig för att jag ej har hört av mig men det har ju inte hon heller och jag ansåg att inte jag gjorde något fel.

För kanske en vecka sen så får jag lust att skriva ett sms till henne. Jag frågar hur det är med henne men får inget svar, efter några dagar skickar jag ett till där jag frågar varför hon dissar mina sms. Emma provar därför att skicka ett helt vanligt sms där hon frågar om hon kan ses när vi drar ner till Stockholm bara för att testa om hon svarar och hon gör det. Så jag skickar ett till sms där jag frågar om hon är sur på mig för att jag ej hört av mig och att hon själv inte gjort det och att jag tycker det är synd att det ska behöva bli såhär och att det nu kommer bli mer pinsamt för henne när vi träffas i september, inget svar. Emma smsar och frågar om Anna är sur på mig och hon svarar att hon inte vill ha kontakt med mig längre och det fick jag alltså reda på idag och jag blev såklart skitledsen och började storböla när Emma berätta det för mig i telefonen.

Just nu känner jag bara att hela grejen är riktigt löjlig. Jag har heller inte fått veta exakt varför hon inte vill ha kontakt med mig, om det är för det som hände på nyår, att jag inte hörde av mig eller något annat men det kan inte vara något annat. Jag känner mig orättvist behandlad och känner att jag inte direkt gjort något dumt eller fel för att hon ska bryta kontakten med mig. Vi har känt varandra i flera år och har stått varandra otroligt nära mer än vad hon har gjort med de andra så det kan ju bland annat vara som Linn säger att hon "förväntade" sig mer stöd från mig den kvällen än de andra eftersom vi står varandra närmre och att jag skulle "brytt" eller stöttat, tröstat henne istället för att säga att det inte gör något och att det fixar sig, men sorry för att det inte blev som du hade förväntat dig för jag såg ingen direkt anledning till att trösta någon som tappat en liten bit av sin tand som lätt går att fixa och hon vet att jag inte är så, att jag säger vad jag tycker och inte brukar trösta överdrivet men det var tydligen det hon ville då och inte fick och att jag aldrig ringde och frågade hur det var eller för att be om "ursäkt", det måste ju ha varit det för annars vet jag inte vad. Men somsagt jag såg ingen direkt anledning till det och vi alla var fulla och alla vet ju hur man blir lite extra obrydd över sånna saker men jag ska inte skylla på alkoholen utan det var så jag tänkte och tänker nu också. Sen förövrigt varför ska jag trösta henne mer när hon aldrig delar med sig av sina problem eller annat hon är ledsen över när jag frågar och blir lite egoistisk och stöter bort mig och de andra. Jag kan förstå henne på ett sätt, jag vet att hon mår/mådde dåligt men stöttar hon bort mig hela tiden så orkar jag tillslut inte springa efter henne hela tiden och det borde hon förstå.

Jag är bara så jäkla arg och besviken för att hon drar ut på det såpass mycket och får det och låta som om jag har gjort värsta grejen när jag inte alls gjort det. Att det känns som om hon inte bryr sig över vår gamla vänskap under en massa år utan bara slänger bort det, att hon inte verkar bry sig av att ge mig en chans och berätta varför så jag kan bete mig efter det och förklara. Samtidigt som jag inte orkar bry mig för jag känner att ska hon behandla mig så för en sån sak så kan jag likagärna utesluta henne från mitt liv också, jag behöver inte henne, jag har bättre vänner runt om mig som inte är så, som inte behöver den där "uppmärksamheten" som hon skriker efter för jag är trött, jag har försökt flera gånger men hon vägrar och då kan hon inte förvänta sig att jag helt plötsligt ska hunda efter henne. Jag har nu hört av mig så nu ligger det i hennes händer om hon vill berätta varför för det är hon faktiskt skyldig mig att göra, vi är inte 14 längre. Väx upp och förklara varför du är sur så jag kan få berätta min sida. Jag förstår heller inte riktiigt hur hon har tänkt sig nu när hon vet att vi ska "ses" i september. Jag tycker även det är dåligt av henne att bete sig såhär mot de andra också, hon sätter dem i en jobbig situation också när vi ska ses. Jag vet att de står på min sida men de kommer ju typ lida av det med när vi alla ses och det verkar hon inte ha tänkt på. Jag vet inte om jag kommer vilja träffa henne då eller inte, det visar sig då. Jag hoppas att hon inser att detta är löjligt och att hon förklarar varför.

För jag orkar snart inte bry mig fast jag ändå gör det samtidigt. Jag hatar tjejer, jag hatar drama. Väx upp. Bete er som vuxna, orka tjaffsa, orka älta, orka vara barnslig och ge folk en "andra" chans att få förkara sig.

Jag orkar fan inte mer, jag känner mig nedvärderad, smutskastad och som ingenting. Orkar fan inte.

och jag bryr mig inte att jag berättar om allt detta och hennes namn här i bloggen så alla kan läsa, jag bryr mig inte, jag orkar inte bry mig, behandlar hon mig så av en löjlig anledning som går att fixa så bryr jag mig inte om hela världen får veta om hur det är.

Två dagar på bion.


Nu har jag jobbat på "riktigt" på bion i Mora. Igår gick det bra men hade riktigt jävla tråkigt mellan filmerna. Jobbade från 14.10 till 21.30. Den sista filmen var Bruno men ingen kom, suck. Inte så konstigt eftersom de flesta verka tycka den var riktigt kass och det hade nog spritt ut sig bland de flesta. Idag jobbade jag från 15.10 till 21.30, Ice age visades för sista gången och då kom det ganska mycket folk, jag blev nervös som fan och råkade tappa en liten ice age popcorn, buhu. Men men det gjorde ju inget. Trodde inte att någon skulle komma på Bruno idag heller men det kom ungefär åtta stycken. Jag fick dock göra två återköp eftersom det krångla lite och jag hade räknat fel för det blev diff på 39 kronor men men lite misstag blir det ju när man är nybörjare, måste ju lära mig. Ska iallafall jobba om två veckor tror jag och då hoppas jag att det går bättre.

Mellan filmerna som jag även kallar för dötimmar deluxe så står jag bara där, brukar vara ungefär två timmar, beroende på hur lång filmen är. Ingen stol har jag att sitta på heller så jag får skit ont i svanken och hälarna och tråkar som fan, man vänjer väll sig men ja roligt är det inte iallafall men jag ska inte klaga, jag har iallafall ett soft jobb jämfört med andra.

Igår efter en timme efter att jag kommit från jobbet så fixa jag mig lite snabbt och drog ut för att möta upp Linn på stan, hällde typ i mig en 7.0 cider påvägen till Wasa och gick in för att köpa en öl och sen använda glaset till att fylla på en 7.0 öl jag hade i väskan, blev ganska berusad, dansade som fan med Emma, Linn och Maria, de spelade Mj två gånger så jag var lycklig. Väl hemma runt 02.00 var min far och min mosters man fulla, haha det var lite kul.

Imorgon ska jag nog träffa Linn. Nu ska jag typ kolla på film och dega.





Jag älskar Kat von d i hennes naturliga svarta hår, diggar inte det blonda och mer smala Kat men här såg håret snyggt ut men ja jag hoppas det inte håller länge. Hon skulle passa bättre i rött, hoppas hon testar det också.




Friday I'm in love!


Nje men det blev inget jobb idag för att det hade varit för lungt ihelgen så jag ska jobba imorgon 14.10-21-30 och söndag 15.10-21-30.  Det är  skönt men det hade suttit fint med lite cash men aja. Jag har lite saker att betala och jag har lite pengaproblem men ska försöka fixa det på något sätt. Fikade även med Ewe och Carro idag innan de drar, det var mysigt. Nu ska jag äta lite och kolla på serier.





Tja eller?




Jävligt snygg luggen blev efter lite tupering och hårspray, uh.




Lugn dag.


Idag har jag inte gjort så mycket. Varit med Emma och chillat, ätit kycklingsallad och kollat på serier, ätit middag, duschat och ja inte så mycket mer. Min chef har fortfarande inte hört av sig men som Carro säger så är han mer den typen som ntyp hör av sig i sista sekund, jag vet att första filmen imorgon börjar 18.30 så jag lär kanske börja 17.00 men ringer han inte så får väll jag göra det. På lördag och på söngad tror jag att jag börjar runt 14.00-15.00 eftersom det visas filmer tidigt. Sen får vi se när jag ska börja jobba igen och jag hoppas det går bra, har lite att fråga Carro imorrn. Måste även fixa fram mitt kontonummer så jag kan ge den till honom.

Nu när jag har ett jobb och kommer få lön så kommer jag sakta men säkert kunna köpa det mesta jag vill ha och bilden här nedanför visar saker jag nog kommer köpa först men jag vill ha en massa mer som dock ej fick plats. Dessa habegär som aldrig tar slut. Har även vunnit två jättesöta känningar på tradera idag, happy cat. Har mer auktioner att följa. Nu tänkte jag att jag skulle äta en massa chips och kolla på film. Cheers.












Helt såld!


Ok måste bara visa lite grejer jag blev helt såld på när jag fick syn på dem.




Jag har velat ha en snygg söt jeans/denim klänning länge ända sen jag såg ett prgram på project runway när de skulle sy kläder av sånt material och de var några som hade gjort sjukt snygga klänningar och när jag fick syn på denna tänkte jag bara "yes den ska bli min" men jag avslöjar inte vartifrån förns jag skaffat den hehe..




Här är ett par boots som är sjukt läckra vem gillar inte sånt med nitar på nuförtiden liksom, haha. Vet dock inte varifrån dessa finns men jag hitta dem i en random blogg.




Samma här hitta dem i en random blogg jag inte minns. Men fyfan vad snygga!!!!




Dessa är sjuuuuukt snygga Loubutins och vi vet ju hur dyra dom är, suck.






I'm back on track..almost..


Ok jag har tagit en ganska lång paus från bloggandet och kände ett sug att börja lite sakta igen. Mycket har hänt men ändå inte. Minns knappt heller. Maria har flyttat till Stockholm och börjat plugga till socionom och jag är svartsjuk som fan för det är exakt det jag ville göra dock suger typ mina betyg och jag är fortfarande på lägenhets jakt. Jag och Emma pratade en del om det idag, att vi absolut måste flytta till Stockholm nästa år, söka kurser/program, dock tror jag att jag har mer chans att komma in på kurser än program, hitta en lägenhet med bra hyra och extra jobb såklart. Jag hoppas allt går enligt planerna.

Jag kan även glatt säga att jag fått ett riktigt jobb för första gången i mitt liv! Visst jag har jobbat i en kiosk, stått i kassan, serverat och så vidare men det var ändå hos min far och det kändes inte som ett "riktigt" jobb med "riktig" lön utan mer svart kan man väll säga. Kierstin skulle flytta och börja plugga och tack vare det med lite av Carros hjälp så passade jag på att söka jobbet på bion eftersom han nog behövde en ersättare efter Kierstin, jag fick provjobba förra helgen i två dagar med hjälp av Carro och det gick jättebra och jag tackar henne för att hon lärde mig sen så sa chefen bara ja då får du börja jobba redan nästa helg, alltså nu ihelgen fredag till söndag. Jag visste på något sätt att jag skulle få det men man vet ju aldrig, känns som om jag är ganska bra på att faila på det mesta men jag hade tur och jag är riktigt glad och nu kommer jag få lön som slinker ner i kontot men jag är skitnervös för hur det ska gå ihelgen utan Carro och med bara mig och chefen plus hans tre barn då. Det känns som om jag kommer klanta till det lite eftersom han kommer titta hur jag jobbar och så ganska mycket och jag tycker inte om när folk gör det men förhoppninsvis går det bra och at jag får behålla jobbet, haha.

I fredags var det även avskedsfest för Anton, Tom och Ewe som respektive flyttar till Usa, Stockholm och Östersund. Kommer sakna alla tre så otroligt mycket men Anton kommer ju tillbaka nästa år, Ewe hälsar på och Tom kan man hälsa på där nere. Lars och Sebbe har ju också "flyttat" dit så det blir väll samma. Nu kommer jag inte på allt annat som har hänt men det kan jag ta imorgon.








Jag älskar klassiska svart-vita bilder, mystiska, fashion och halvt naket. Loves it.






Sucks to be me..


Jag har inte orkat skriva på ett tag, mest för att jag tycker det mesta suger för tillfället. Jag är mest trött på mig själv och hur jag hanterar vissa saker. Jag vill mest gräva ner mig och gå i ide ett tag men det går ju inte. Jag hatar mig och mitt liv just nu. Vi hörs när ja mår bra igen, hejdå.






Psykologi b!


Ja dum som jag fucking är så har jag inte pluggat något alls på min prövning jag har denna månad, typ nästa vecka eller om jag bestämmer en senare tid med läraren, hoppas. Sitter just nu och pluggar lite psykologi b som jag ska pröva i, har fem uppgifter att göra, inte så stora och det är mest repetering från a kursen. Tänkte att jag skulle göra två av dem ikväll och typ resten imorrn och skicka in dem och fråga när och hur vi ska göra provet som jag måste göra för att få 50 poäng och få mitt slutbetyg.

Det är alltså fem teman jag ska göra, de två första temorna jag ska göra idag är 1, kortfattat beskriva människosynen inom de olika psykologiska perspektiven, välja en människosyn som jag tycker präglar vårat sätt att betrakta människan idag och ett exempel jag ska läsa och berätta vilken hjälp denna människa ska få.

2. Berätta varför det är svårt att gå emot den grupp vi tillhör, normer, regler jag anser är viktiga i uppfostran av barn genom att motivera mig utifrån socialpsykologiska kunskaper.


Resten..

3. Berätta vilka reaktionsmönster som är vanligast vid kriser/katastrofer, sudera en katastrof och berätta den olika stadierna.

4. Denna vet jag inte om jag kan göra hm..

5. Beskriva psykiska funktionshinder som ges som ett exempel osv, ge förslag på olika behandlingsalternativ. Sen personlighetsstörningar osv.

Fan jag missa att det fanns ett till tema, suck. Detta lär ta minst tre dagar..suck.

6. Fördjupningsarbete! Hm...


Suck.





Psykologi A kursens bok vi hade, hittade ingen bra bild på b kursens bok.




Hungrig tjej!


Idag har jag suttit inne hela dagen igen och jag vaknade även 17.30 idag, fyyyfaaan haha. La mig kanske 05.00 men vaknade upp flera gånger under dygnet. Liksom sängen var för skön för att jag skulle lämna den, hehe. Det som sög mest var att det var jättefint väder ute, soligt och varmt och jag satt här inne, suck. Tror det är ganska fint väder ute imorrn igen så då tänkte jag att jag kanske skulle bjuda Carro på lunch. Jo fan jag har haft två månader på mig att plugga psykologi b och jag har inte gjort ett skit, ska nog fan ta och göra det ikväll, suck, stort jävla suck!!


Jag är även hungrig som ett as och idag blir det ja 21.22 på kvällen fiskpinnar, spenat, champinjoner och potatis, aja jag klagar inte. Hade varit jävligt gott med lasagne, älskar det! Men jag och morsan lyckas aldrig göra en god, får göra det med vännerna nångång.









Tråkar till tusen.


Usch jag har så jäkla tråkigt och är sjukt shoppingsugen. Skulle ha dragit ner på Mora festivalen en sväng med Carro men det blev inte av så det sög ju. Alla andra i min familj är där nere och jag sitter här och tråkar som fan. Hoppas Linn kan komma hit imorrn så vi kan kolla film och annat. Jag tänkte att jag skulle ta och beställa en svart adidas jacka på junkyard.se men så visar det sig att de fan verkar ha slut på alla jackor helt plötsligt. SUCK! Jahapp då får jag fan ta och vänta tills de börjar sälja dem igen för jag hittar fan inte det någon annanstans. Sen funderar jag på om jag ska ta och beställa de där Nike skorna eller om jag sla vänta tills jag fått pengar, jo jag tror nog att jag gör det, sen vet jag inte om jag skulle jobba nästa helg eller inte eftersom en fucking jävla gubbe svarar inte när Carro ringer, suck.

Var inne på odiums sida och hittade ett  par snygga höga boots som jag alltid varit lite sugen på och dessutom kostar de bara 560 kr just nu och det är fan billigt, annars brukar de vara runt 1000 kr. Tror fan jag ska ta och beställa dem snart, jag gillar att ha lite variation bland min skosamling men jag kommer ju typ aldrig ha på mig dessa haha, kanske på halloween och på fotosessioner.







Imorgon ska jag nog fan baka cupcakes.