Bir sevmek bin defa ölmek demekmis.


It's so hard to believe how much can change in a year. This time last year, things were completely different. It was completely different.


Uyku imkansiz, umut vicdansiz, gunes bile dedi ki kendine dogmak anlamsiz. Yapayanliz bir care, öluyorsam kime ne? Benzedim bu gece, yine bos sokaklara.


Mah hood.


Igår drog jag till Stockholm för att dagen därpå klockan 10.00 befinna mig på min nya skola för upprop. Skolan jag ska gå på heter Södertörns högskola och ligger i Flemingsberg/Huddinge precis brevid sjukhuset jag föddes på för 22 år sen, lite roligt att jag "återvänt" till platsen jag "kom till världen" genom att "påbörja ett nytt liv" typ hahhaha lolz. Skolan var riktigt nice av allt jag hann se iallafall och ganska stort och lite krångligt att hitta där inne men enligt hon som hade hand om uppropet så skulle vi nog lätt kunna lära oss att hitta runt på en vecka, ja vi får väll seee, hehe.

Fanns många blattar på skolan också typ men inte så konstigt egentligen då det är Huddinge aka röda linjen yoo såatte ja men alla i min klass var svenskar, hahah. (Fast jag borde ju känna mig hemma på röda linjen eftersom det är mah hood så att säga). Kanske lika bra det så det känns som lite här hemma i Mora under skoltiden fast hade ju varit kul med nån mer som hade mer liknande rötter som jag men men får väll försöka bekanta mig med några, hahahhahahha. Fanns en del i min klass med lite "alternativa" stilar eller ja typ en tjej med lila hår osv så känner mig ju inte helt missanpassad med mitt vilda hår, hahah jävlar vad rolig jag är! Iallafall så fick vi lite info och skit och sen har jag kollat vårat kursPM och damn detta kommer fan bli tufft känner jag, hoppas jag pallar plugga och hoppas jag klarar skiten för annars blir det fan jobbigt, heheheh.

Ye kanske ska nämna att jag ska läsa genusvetenskap a. JO och fyfaan vad dyrt det är med kurs litteratur.. may gawd! Köpte två viktiga och resten får jag se om jag kan hitta i bibblan sen för eeehm det är fan en del böcker vi ska läsa *suck*. Måste även gå på "infomöten" om hur allt funkar med tanke på att jag aldrig pluggat på högskola förut, typ hur man skriver uppsatser, citerar, källskiten, hur man studerar på bästa sätt, hur seminarier funkar osv osv bleeeeeh kommer döööööö har ju typ inte pluggat på 100 år känns det som.

Sen så ska jag bo hos underbara Sara i Råcksta så blir ju lite långt att åka till skolan men men har ju typ inget annat boende än så länge och ja. Näe nu blev inlägget alldeles för långt. Hörs då.


Mah hood <3


Hår uppdatering!


Hej sorry för den kassa uppdatering men har typ inte haft tid eller ork för att skriva. Tänkte att jag skulle uppdatera er om hur mitt hår blev tillslut även om jag har lite kvar innan jag blir klar.
Först var det ju illrött så blekte jag det en gång och det blev som på andra bilden typ orange/brunt och luggen ser illröd ut men den var mer rosa (ljuset gör ingen rättvisa) sen väntade jag kanske två, tre dagar så blekte jag det en gång till och det blev ljusare, speciellt luggen som verkligen blev rosa, sista bilden togs innan jag drog på classic car week.
Så blekte jag det igen dagen efter innan jag skulle till Turkiet och fick det nästan blont på underhåret men en del rosa kvar och luggen började bli mer blont men det var rosa kvar. Sen spenderade jag en vecka i Alanya under stekande 35 graders sol varjedag och när jag kom till Istanbul (bild nr 2) så hade all rosa i håret blekts bort och det var mer blont/grått/pyttelite ljusorange på topparna fast på bilden ser det ut som om jag nästan har vitt hår men så var inte fallet iaf inte på underhåret men luggen var typ sådär ljus.  Tredje bilden togs förra veckan och man ser bättre hur min lugg såg ut.
Nu ser mitt hår ut såhär efter att jag blekt det en gång till efter Turkiet, luggen blev mer blond/gul denna gång för blekte lite svarta hårstrån så det färgades över lite orange på det vita så det ändrade nyans och underhåret är mer vitt/gult, mest gult på topparna men har iaf lyckats få det lika ljust som mitt löshår jag ska ha till underhåret, topparna matchar inte så jättemycket men det får vara så tillsvidare annars kommer jag få tuggummi toppar.

Sry för den fula bilen men min näsa är uppsvälld och mina ögon rinner pga cp förkylningen.

 

Så totalt har jag nog blekt underhåret 3-4 gånger och luggen kanske 4 gånger och typ utan att få tuggummi effekten, yaay men har fått ganska torra toppar men sånt får man ju räkna med..


Jag är nära att gå totalt sönder!! Jag pallar inte sånt här igen! Jag orkar inte gå sönder och sen försöka plocka ihop mig igen, jag orkar inte med det! Jag orkar inte! Jag ber till gud att imorgon blir som jag önskar, att det går som jag vill, för jag lovar att går det åt helvete så kommer det här sluta väldigt illa, väldigt illa för mig...