Fyra månader.

 
Nu är det exakt fyra månader kvar tills jag fyller 24. Tänkte posta lite bilder på saker jag önskar mig som den material girl jag är och så kan man önska att mina fina vänner som läser min blogg kan köpa det åt mig sen, hihihi.
 
 
 
 
När det kommer till smink vill jag ha dessa mest av allt. De finns på beautybay.
 
 
Leggings från blackmilk. Nu är mina favoriter med det egyptiska och skeletten längst bort slut tyvärr men då vill jag gärna ha de med bones och stay-upsen med fot (finns utan fot), gärna i storlek M.
 
 
Solsemester! Resa någonstans långt bort, eller så länge det är utanför Sverige så spelar det ingen roll.
 
* En systemkamera.
* Svart Onepiece
* Hudvårdsprodukter och annat fint från lush. Ett presentkort hade varit awesome.
* En lägenhet.
* Tandblekning.
* Massa pengar.
 
Tack! hahahahah

Come to mama.

 
Vill bara säga att jag hade en riktigt mysig alla hjärtans dag med min älskling. Han överasskade med att han hade bokat bord på Marion's Gastro Diner inne i stan, 50's ställe och som jag velat besöka länge. Vi åt oss mätta och hemma tog vi ett skumbad med lush och drack mousserat och åt belgisk choklad och bara möööööös. Sen har vi latat oss i flera dagar. Älskar min underbara pojkvän!
 
Gjorde även en beställning på elf cosmetics och urban decay för nästan 500 kr totalt. Jävla värt för så mycket produkter. Win. Bland annat Naked Basics från Urban Decay, riktigt välbehövligt eftersom jag använder naturliga matta färger till vardags. Sen lite brushes från elf samt en palette med olika ögonskuggor, blushes osv. Allt var så jävla värt och jag hoppas jag kommer gilla dem irl. Nästa helg kommer min fina Emelie också. Längtar. Har inte så mycket mer att berätta men ja. JO förhoppningsvis har jag en iphone 5 i min ägo från och med nästa vecka. FINALLY. Är så jävla trött på min stenålders mobil nu. Come to mama.
 
 
 

Tristess.

 
Jag vet inte vad det är med mig ibland. Att spendera tid i Rågsved och dessutom utan min pojkvän är så jävla deprimerande. Hade inte Maygol också bott här hade det nog varit ännu sämre. Känns som att energin här och allt som har med denna lägenhet att göra suger musten ur mig. Blir nästan lite apatisk. Det är nästan lite hemskt att jag ska känna så. Kan det inte bara bli vår asap så man iallafall kan få lite mer livsglädje när man är hemma. Då kan man iallafall sitta ute på balkongen och chilla eller ta en promenad och upptäcka Rågsved eller något. Blö.
 
Jag önskar att jag kunde vinna typ 100 miljoner på lotto och bara dra och resa med Hebert DIRR! Jag behöver resa. Behöver lämna Sverige för ett tag och bara leva i nuet. Hitta mig själv. Få ro i sinnet, koppla av, vara stressfri, slippa tänka på att ta ansvar för vissa saker och slippa känna ångest. Bara draaaaaaaa! Hoppas man iallafall kan resa lite mer än en gång i år.
 
hbsedyewhduewhfyewhgyewg trååååkigt inlägg. Jag vill att Hebert kommer hem, wääääh. Jag är sjukt uttråkad och rastlös. Niko kommer inom en timme så jag hoppas det blir lite roligare då för alla dagar sen Hebert åkte i torsdags har känts som en enda lång jävla söndag. Men nästa vecka blir nog trevligt. Alla hjärtans dag och Kaveh ska ha födelsedagsfest. Woop.