Platt näsa.


Har bestämkt mig för att vara kvar i Sthlm tills på sön, träffat på några riktigt härliga människor och deras band ska spela på lördag på Broder Tuck så det måste jag gå på, inget Tn för mig. I fredags parkade jag bland annat med Maygol, Hebert, Adam och Nico förutom Maygol så är det nya människor jag lärt känna och de är grymma, de som ska spela på lördag också. Hade en riktigt nice dag och kväll fast Maygol fick lov att dra ganska tidigt. På lördag drog jag till Uppsala och gick på min morbrors bröllop, det var trevligt och det var nice att sova på hotell med morsan. På söndagen blev det spontanhäng i vitan eftersom Hanse fyllde år och sen drog vi iväg ett gäng hem till Mario och satt på deras underbara takterass. Senare drog jag, Mario, Charlie och Leo till gay båten Patricia och sen joinade Kettil. Hade skitroligt och dansade en del. Träffade även på Thomas från Mora, haha. Jag, Kettil och Charlie fyllekäkade på donken och jag gick rakt in i en glasvägg och typ mosade sönder min näsa, inte nice så nu har jag ett fett fint märke där. Sedan däckade vi hos Charlie och dagen efter glodde vi alla film, drack te och drog igång ett musikprojekt, kommer bli fett!

Igår och idag har jag bara degat. Imorgon ska jag hänga med Hebert och testa lite olika öl, på torsdag ska jag kanske hänga med Oliver och på lördag blir det spelning med Maygol och Emelie. Fun fuun.



Soliga dagar.


Woop. Fy fabian vad underbart väder det är nuförtiden, loves it. Igår parkade jag i vitan med bla Maygol och hennes kompis Björn, det var trevlgt sen joinade Kettil. Jag, Maygol och Kettil drog sen på Baba sonic på rocks och kom in gratis pga gästlista men det var ganska dött där men ölade lite med Charlie, Mario och en till. Innan var vi även en sväng hos Kettil och snackade en massa. Dock fick vi dra strax innan ett för att hinna med tuben hem så det var lite tråkigt. Sov iaf hos Maygol och under hela dagen idag har vi varit skit sega, typ bara setat, sen ätit frukost ute i solen, varit en stund med Tobbe i Liljeholmen, segat ännu mera osv haha. Rätt soft ändå. Imorgon blir det träff med Maygol en sväng och sen öl i Tanto med några och på lördag drar jag till Uppsala.




Utkast



Inlägg jag gjorde typ i måndags tror jag som jag inte postade pga bild krångel.

Äntligen är det riktig jävla vår. Varmt men samtidigt inte alldeles för varmt utan sådär underbart skööönt. Loves it. Igår vart det årets första grill för mig. Grillade i Hägerstensåsen tror jag det var med Maygol, Sheida, Tobbe och Jonas. Åt kyckling och drack öl, så jävla gött var det. I helgen var jag med Lenore och Krille och parkade i vitan på fredagen med lite folk och sen gick vi på en awesome spelning på nalen efter. På lördagen hängde jag i Farsta strand med Emelie och hängde med härliga människor på raggarträffen och efteråt drack vi öl på dickens med Kettil. Ingen aning vad jag gjorde på söndagen. Imorgon ska jag träffa upp Maygol och så ska jag kolla lite efter klänningar till bröllopet på bik bok sen blire kanske öl. Mer öl på fredag också med nya bekantskaper. Här kommer lite blandade bilder.





Skor jag vill ha!





Yay.


Ihk. Känner på mig att dessa två kommande dagar kommer bli awesome. Imorgon ska jag träffa upp Lenore och Krille tror jag för att sen dra till vitan och parka och sen ska vi nog grilla, kommer bli riktigt mys och vädret verkar bli awesome. På lördag åker jag till Farsta med Emelie och dricker öl och kollar bilar, pinup show osv. Jag vet hur mitt hår kommer se ut på lördag men har inte riktigt bestämt outfiten än. Måste även ta och städa rummet också, har sagt det i flera dagar nu men har inte blivit av. Badrummet är typ skinande rent men rummet måste dammsugas och moppas sen måste jag packa ner vissa saker jag inte använder, så som kläder och andra saker i en av mina väskor som pappa sen ska ta med sig till Mora nästa helg så jag slipper konkas med en massa jävla saker sen när jag väl lämnar Sthlm över sommaren. Fast jag kommer nog varken göra det imorgon eller på lördag så blir nog på bakis söndagen. Nu blir det bb och salami mackor.

En dag i solen.



Dark Shadows.


Wäh blogg.se vägrar ladda upp vissa av mina bilder. Idag (igår) har jag träffat upp Maygol, Sheida, Tobbe och Jonas för att gå på Dark shadows. Den var bra men inte jättebra, den får en tre toasts av fem av mig. Kom på att jag har översättningsprov på måndag, nervöst. Hoppas det går bra. Efter det har jag ett till prov och sen är det bye bye Sthlm. Jag vill hinna med att göra en massa grejer innan jag drar. Hänga med massa skönt folk, parka och dricka öl och bli sådär superfull jag bara kan vara i Sthlm och komma hem när jag vill, hahah. La en spya sju på morgonen vid ett träd på Vällingby torg i lördags/söndags, så jävla awesome. Hahahha njaaa. Yeye har iallafall lördagen planerad med massa öl med Emelie och fina bilar. Ska bli gött.



 


Less.


Fyfan jag är så jävla trött på att bo i den här lilla ettan att jag blir galen. Jag och städning funkar bara ibland. Ibland kan jag städa som min morsa och hon är ett riktigt städfreak och allt blir skinande rent men ibland är jag väldigt stökig och lat. I en liten etta blir det lätt stökigt och smutsigt men det är också lätt att städa men jag är ändå trött på detta ställe och det är inte bara för städningen. Jag är trött på hyresvärden jag bor inneboende hos och att det är så tunna väggar. Deras son låter 24/7 och de tjaffsar ibland, ibland önskar jag att jag inte kunde turkiska för jag förstår allt. Jag längtar till sensommaren då jag flyttar tillbaka till Sthlm och har en egen bostadsrätt. Då jag har ett riktigt jävla kök. För jag är så jävla trött på mitt skit kök och får aldrig lust till att laga något riktigt. Det enda jag äter är fan MAKARONER eller nudlar. Jag är så jävla less på det. Hade jag haft ett större kök, ett riktigt kök hade jag lagat riktig mat och inte ätit ute så ofta heller. Gah jag är så jävla less på allt.

Sen har jag knappt nån skola denna månad och det betyder en MASSA fritid. De flesta jag känner jobbar och kan inte ses hela tiden och det är tråkigt för då sitter jag bara hemma och glor på datorn och det är skittrist i längden. Detta får mig bara att längta ännu mera till Mora där jag iaf har min familj att umgås med fast i en jävligt tråkig håla. Fyfan vilken klagåmånad detta kommer bli känner jag. Jag är bara så jävla less hela tiden och det känns som att tiden bara går så jävla långsamt. Näe nu kokar vattnen till mina NUDLAR så jag måste dra. Hej då skit liv.

Lila.


Blev inte turkost denna gång, why? Jo för jag ska tydligen på min morbrors bröllop den 26:e och då vill jag helst ha blont hår igen och jag vet att lila inte sitter i lika hårt som turkost alltså det glider av fortare. Förhoppningsvis då. Näe men det blev lila iallafall och jag är nöjd, får bli turkost nångång längre fram. Igår var jag hemma hos Lenore och vi drack vin, daquires och kolladepå film och snackade, riktigt trevligt. Sen blev det en spontan tripp för mig ner till medis där jag träffade upp Kettil, Mario och Oliver. Vi skulle dra på BO's men de höll på att stänga när vi kommit fram och på instagram såg jag att bland annat Kat von D var där, men hon hade säkert gått när vi kom dit. Så vi drog en sväng till lilla hotellbaren och sen hem till Mario och chillade. Kom hem runt sju eller nåt och mådde skit och har sovit typ hela dagen. På fredag kommer Emelie och jag längtar som en tok. I veckan ska jag också träffa Tora, Angelica och en mycket saknad Maygol. Måste också hinna med att se Dark shadows. Här kommer lite iphone bilder som jag tog på mitt hår men det ser dock ut som om jag har blått hår istället för lila aja ska försöka knäppa bättre kort nästa gång. Blev lite sugen på att testa hel lila hår nångång och blått hade egentligen inte sett så dumt ut på mig heller.




Old.


Här får ni en ganska gammal och väldigt annorlunda bild på mig.



Stöckhölm.


Tillbaka i Sthlm och i mitt rum, trökigt. Imorgon bitti har jag skola och sen ska jag på stan och kika lite klänningar och sånt där till min morbrors bröllop den 26:e som kommer hållas i Uppsala. Kommer bli fun. Försöker planera in så mycket jag kan under den lilla tiden jag har kvar i Sthlm innan jag "flyttar" tillbaka till Mora. Häng med vänner och annat dylikt. Tycker inte om att bara sitta hemma och glo utan nu när det börjar bli varmare och finare ute så vill man ju oftast hitta på en massa saker. Nästa helg kommer Emelie igen och då ska vi på moonshine cruisingen eller festen snarare. Kolla fina bilar, dricka öl, kolla på pinup shower osv, längtar!






Fan.. fan.. FAN!


Nu är min sju dagars tripp till Mora slut, imorgon åker jag tillbaka till Stockholm. Skönt men samtidigt inte men vi ska inte vara ledsna för det, kommer ju tillbaka i slutet av månaden och då stannar jag över hela sommaren. Verkar som om mina Istanbul planer har gått i stöpet också och det suger verkligen skit hårt att jag bara vill gråta. Gråta och kasta saker i väggen. Jag åkte bland annat upp till Mora för att fixa biljetter men min käre vän backade ur i sista sekund typ av några anledningar jag dock tycker kunde lösas men nej. Jag är så arg, så sårad att jag vet inte vart jag ska ta vägen. Alla våra fina planer bara försvann. Vafan ska jag göra nu liksom? Jag hoppas av hela mitt hjärta att vi åker ändå, jag vill verkligen, jag måste åka. Men åk då säger ni. Det är inte så enkelt tyvärr men pallar inte skriva varför här. Pallar inte att dra tillbaka till skolan heller men jag måste härda ut, inte så många lektioner kvar men en del inlämningsgrejer och jag hoppas det löser sig annars kommer jag go nuts. Aja återvänder till satc igen.

!





LADY GAGA!




Wohooo fick tag i två ståplatser till den 31 augusti! Extrakonserten. Vi fick inte sist men jag lyckades kirra denna gång! Åååh vad jag längtar! Jag & Emelie ska spexxa till det som fan! Woooop! Just det dagen efter ska jag ju på rockabilly kryssning också, fun fun!!