True story.




Halsont.


Gah börjat få små ont i halsen, hoppas på att det inte är halsfluss eller annat halsont utan att det går över snart, suger lite på mucoanging iallafall. Tänkte köra lillebror till träningen snart och sen dra upp till Johanna och Alexandra en sväng för att hälsa på och hjälpa till om de inte redan börjat då på att göra rabarberpaj eller så får jag väll komma dit och smaka lite iallafall, aldrig smakat. Är ingey paj fan egentligen, ost och skink paj är ganska gott, äppelpaj njaee och jag älskar ju rabarber så hoppas pajen är god också.

I veckan ska jag också boka flygbiljetter till Istanbul till mig och Johanna och sen bokas Sonispehere biljetterna också, vi blir t.o.m bjudna på den festivalen där borta i turkland så det känns gött! Näe ska fixa till mitt skabbiga hår litegrann.. hörs då.



Two pics.




Last night.


Igår kväll var det fest. Jag och Emelie förfestade hos mig och snackade en massa, mycket trevligt. Jag satte på mig mina svarta kilklackar, wow! Jag förvånade mig själv alltså men det var ett bra steg till att våga vara längre. Dock ångrar jag mig lite nu i efterhand att jag inte gick runt lite i dem tidigare för det var ingen skön upplevelse att gå hem i dem sen efter att ha dansat en jävla massa i dem, gick alltså barfota halva vägen hem (tar 10-15 min att gå hem till mig från krogen beroende på hur fort man går) i regnet för jag hade så jävla ont i främre trampdynorna?.

Iallafall vi började med en öl/cider på Ljungbergs men det var inte så kul där så drog vidare till Wasa där vi kom in gratis av nån anledning, vi måste ha varit riktigt snygga igår kväll, haha. Dansade arslet av oss, hängde i v.i.p hörnan, lol, lol, lol! Jao rätt trevlig kväll vart det och natten var inte alls så himmelsk kan jag ju säga, damn you sprit!


Här är iaf några dåliga cambilder från efter att jag bestämde mig för att göra något med mitt hår istället för det gamla vanliga jag annars alltid har och det blev great och jag blev lite kär i mig själv, synd bara att jag glömde knäppa mer kort i den frisyren och ovanifrån på mina victory rolls men men.



Shoppat.


Jao igår var jag i Borlänge och shoppade lite med Johanna, Cajsa och Tugce. Hittade inte så mycket förutom småsaker som inte var så nödvändiga kanske och allt gick på 1000 spänn, shiiet. Men sminket från make up store kostade ju mig hela 400 kr så ja. Sen blev det käk på subway, subway kakor <3 och sen drog jag hem till Tugce och typ halvdog, var så jäkla trött. Ikväll blir det utgång. Tror inte crusingen blir av för mig och Emelie, vi har ingen chaffis som kan köra oldsmobile caben som vi får låna så det suger ju och jag tror jag avstår från att köra den själv med tanke på att killen vunnit priser med den, man vet ju aldrig haha. Aja synd är det men men.


Detta köpte jag, dock köpte jag klänningen i svart och inte grönt! Plus en vit tubtopp till som jag ska pynta med nån tryck. Sen är jag ju tjejen som är beroende av svarta shorts eller shorts överhuvudtaget.

 

 

Sen dessa två glitter till ögonen, mycket snyggare irl och plus en eyeprimer, äntligen!


!!!!!!!


Lösen.

Cp blogg.


Hgjksjdh8fr83hjdshduhfhf!!!! Vafan är det för fel på blogg.se ibland? Fattar nada. Det vägrar ladda upp min redigerade bild, har testat flera gånger nu i olika storlekar osv men näe, istället vill den gärna ladda upp den oredigerade orginal bilden som är platt och tråkig. När det blir såhär ibland så får jag damp, sug min penis!!! Så här får ni en oredigerad ful bild på det jag köpte idag...



 

30 days grejen köpte jag dock i förrigår. Ni kanske sett den på tv? Tänkte att det skulle vara en kul grej och testa om det verkligen funkar. Blir jag inte av med min bula på magen så kanske det iallafall hjälper till och rensa lite där inne.

 

Kroppsfett måste du ha men att ha för mycket fett på fel ställe är enligt forskarna skadligt. De är överens om att bukfettet har större inverkan på ämnesomsättningen än fett på andra ställen av kroppen. 30 days innehåller en mix av 6 olika örter som använts traditionelllt och som kan ha en renande och stärkande inverkan på kroppens organ liksom på matsmältningen och förmågan att göra sig av med slaggprodukter. Sen blablabla.

 

Ja vi får se hur det går. Imorgon åker jag till Borlänge med Tugce för att shoppa lite kläder och skit inför Istanbul sen ska jag spendera natten hos henne i Rättvik och på lördag blir det förmodligen cruising i Orsa, ser fram emot det!


Mmm


 

Tävlar på denna sida om att få göra sin drömtatuering på Stockholm inkbash! Omg tänk om man vann, vilken jäkla dröm, hihi. Hur som haver ska jag fan dit i augusti har jag bestämt, vilka är på?

 

(notera även att ena bruden och bruden längst ner till vänster har gjort typ två av mina dröm tatueringar bla Edward och mest av allt cry baby porträttet med texten iiih, pistolerna på hennes mage har jag ju själv så hihihi, näe vad fjantig jag blev nu)


The power of makeup.



 

 

 

Det första klippet, vilken transformation (läses på engelska, haha) shit pommääzz. Fan nu blev jag sugen på att köpa cirkellinser så jag också får sådär stora japanska anime ögon men så jävla synd att jag har synfel, snyyyft.


Några cravings just nu..


* Bil.
* Lägenhet & jobb i Sthlm.
* Systemkamera.
* Platt mage.
* Ny telefon.
* Shorts med hög midja.
* Byxor med hög midja.
* Kläder från pinupgirlclothing.
* Smink från M.A.C
* Latex klänning och latex stay-ups.
* Louboutin klackar.
* Höfthållare med 6 spännen och fina seamed stockings till det.
* En resa till London.

Tjennaa.


Här vare livat. Blev inget Stockholm denna helg och jag är fortfarande väldigt ledsen över det och besviken men shit happens. Så nu kommer jag nog inte åka ner förns ett bra tag tror jag eller ja nångång i sommar blir det nog. Tugce sov istället hos mig i fredags och vi var ut och hade det riktigt jävla trevligt faktiskt så det måste göras om, vi blev även bjudna på lite vin i en isbunke av nån trevlig stockholmare så det var lite glassiiiigt, haha.

Annars har jag inte gjort så mycket, "försökt" plugga också. Inget spec kul händer till veckan heller, kaanske blir cruising i Vansbro men osäkert och i veckan bokas förhoppningsvis också Istanbul biljetterna för mig och Johanna och kanske eller veckan därpå sonisphere biljetterna. Är så jävla taggad!!  Jaa sen åkte Gurkan ut ur bb också så det sög ju kuk, slut på underhållningen där då, snyft.



Blööblöö.


Måndagen började väldigt tidigt då jag gick upp 07.00 (omg) för att väcka syskonen som skulle till skolan, försökte sen somna om och sen gå upp vid 09.30 för att fixa ett ärende på skatteverket med en bekant och kusin och efter det åt vi frukost på ett cafe och runt 13.30 drog jag och min kusin till Rättvik och chillade i solen med Tugce. Sen blev det att gasa på som fan i spöregnet hem till Mora för att köra brorsorna till fotbollsträning, hungrade ihjäl och drog på donken och köpte mat åt oss tre (Lol värsta morsan), har sen bara suttit hemma och slappat eller ja blekt utväxt och tonat håret också, äntligen!

Nu är det inte ens säkert om det blir Sthlm ihelgen och det suger getpung men vi får se, håller tummarna!



...


Buhu såg nu att det skulle ta typ 4-6 veckor för min lack korsett att komma från Italien, var lite slarvig med att kolla informationen och trodde det skulle ta iaf typ en vecka så har ju gått runt och varit ivrig på att den ska komma snart men nääe. Jag vill ha den NU!Hoppas den kommer i slutet av denna månad iallafall.

Sitter förövrigt i Malung och har riktigt tråkigt men sitter och tänker samt planerar resan till istanbul om typ en månad med mina fina Johanna, kommer bli så awesome! Vill åka, nu, nu, NU!

Loves it.













Fredagen den 13:e.


Dagen började inte alls så bra. Vaknade nog upp på fel sida. Som pricken över i:et har jag även fått mens, grrreeeat! Sen har man gjort sin farsa fly förbannad också, suck. Nu snart ska jag fixa lite grejer åt morsan nere på stan och så måste jag även fylla på oljan i bilen och jag vet förfan inte hur man gör, lol. Så jag får åka ner till en mack och be om hjälp, eller jag vet hur man gör av det man fick lära sig av trafikskolan men jag har inte gjort det själv irl så bättre om nån hjälper mig så att det inte blir fel men det är ju fredagen den 13:e idag så man vet ju aldrig.

Sen är min pappa bortrest till Holland tills på tisdag, min mamma åker till Istanbul imorgon tills nästa lördag så jag är ensam med mina dryga syskon ett tag och som toppen på moset jobbar jag lör-sön denna helg men men jag får vara glad att jag åker till Sthlm nästa helg, ska bara bli sams med min far, lol.





Det är inte som förr..


Dessa ord ekar i mitt huvud igen, kukhelvete nu spökar det i mitt huvud och jag börjar tänka, inte bra!! Blev ju inte bättre när jag läste mina gamla inlägg, hahgshgdjdegc!! Det är just vid den här tiden man ska ligga och sova och inte sitta uppe och tänka, man får bara ångest och jag gillar inte att ha ångest!

Ångesten och tankarna leder bara till en jävla nedstämdhet, gråt och otrevliga tankar. Jag trodde jag hade läkt efter min depression förra året men det finns fortfarande spår kvar av den och den är inte lika intensiv som då men kommer upp i vissa situationer har jag märkt. Jag har gått en lång väg, jag har klarat mig bättre än vad jag trodde att jag skulle göra faktiskt och det är bara bra för man vill ju inte sitta i skiten för länge men den påverkar mig då och då fortfarande och jag tror jag nog aldrig kommer att glömma det helt, är nog ganska omöjligt men jag tänker inte lika ofta på det längre och oftast inget alls så det är jag glad för. Men när man fortfarande ibland får höra skitsnack från dessa personer från andra så blir man ju påmind och inte glad även fast jag tänker whatever, I don't fuckin care anymore, orkar inte bli påverkad osv så kan man ju fortfarande inte låta bli att bli upprörd över saker som inte alls stämmer, överdrivs, sägs bara för att såra och vända folk emot en eller whatever, så det är ju inte så konstigt.

Sen har jag aldrig förstått mig på människor som kommer med en massa grejer efteråt, jaha? Kunde du inte ha sagt något förut? Kunde du inte sagt att du störde dig på detta förut och att just du inte gillade det beteendet eller whatever under alla år men nu kan du fara och slänga med det hursomhelst? Var du rädd för en konflikt? Var du rädd för mitt svar? Var du feg? Eller vad var problemet? Man ska väll kunna prata om nästan vad som helst med en person man känt i flera år, saker man stör sig på osv, tydligen inte. Det är så omoget att dra upp saker sen och berätta för andra utan att ha nämnt det till mig face to face, inte ens jag har gjort det! Sen är det visst ok att bryta en kontakt hursom utan att säga det till personen ansikte mot ansikte, att inte ens kunna ge en anledning varför, vi är inte 14 vi är över 20, vi är vuxna människor. Hur kan det vara rättvist? Jag förstår verkligen inte.

Sen på folk som stör sig att man skriver i sin blogg utan att säga det till personens ansikte, well screw you för får man inte ens chansen att träffa människan och prata för att den inte vill ja då släpper jag all min ilska och mina tankar här istället tyvärr vare sig du gillar det eller ej.


(sen om det blir ståhej över att jag skrev om detta här så är det väldigt löjligt, I'm allowed to write whatever the fuck I want)
God natt.

Omg, so me!



 

Hahaha asså faaan detta är såååå jag så det inte är klokt!! Har jag fixat mackor eller annat käk och ska kolla nån serie och det inte laddat klart eller fuckar sig när jag kollar stream så måste jag vänta innan jag kan äta och om det är något varmt så blir jag så jävla lack då det hinner kallna innan det ens är klart, hahaha!


Tell me your secret.




Tisdag.


Drog en sväng till Ljungbergs och hängde med Emelie och Christopher!





Åhh min goda mat jag beställde för en billig peng, MÖMS! (ja jag är tjock)


Hoppas jag inte blir dödad för bilden bara, haha.





Sen tyckte jag att det var kul att posa som ett mongo också.

Matkoma!!


Hade jag igår när jag åt detta:




Haha fan vad det ser slafsigt ut men det var as gott som vanligt! En av mina favoriträtter! Haha. Massa jävla mos och fiskpanetter jag skärt upp och en förjävla massa hollandaisesås!

Idag har det varit awesome väder och det är det fortfarande, har suttit ute i solen med min kusin och druckit lite cider, mys!

iihk..


Jag måste ha en sån häär!!



100 %



I'M IN A RELATIONSHIP WITH FOOD AND IT WILL NEVER BE COMPLICATED!




Judas.






När jag såg videon tänkte jag nääe och när jag hörde den första gången tänkte jag mjaaa men efter att den gått på repeat hos Johanna igår kväll så kan jag inte sluta sjunga på den and I love it! Åååh när kommer hon till Sverige igeen? Vill gå på hennes konsert igen och sjunga halsen av mig och dansa som en tok med Johanna igen!! Igen, igeeen, igeeeen, lolz.

Happy guurl.


Oh my hittade denna långa korsett igår och köpte den idag, me happy!!! *skuttar omkring* Hoppas den sitter bra!


 

Den ska typ sluta under höftbenen nånstans och lite över röven beroende på hur lång överkropp man har. Jag undrar hur det kommer att kännas att röra sig i den och hur stel man kommer vara, haha. NEJ jag tänker inte tala om för er bitcheezzz vart den är köpt, mohahaha.


Ge mig helg och sol.


jcdhssdjciodhjklsalmcdn
att det skulle vara så jävla drygt att plugga, my god. Har försökt nöta en massa text men det är mycket som inte fastnar i skallen och det gör mig galen och jag blir galen på mig själv för att jag var så himla typisk och sköt upp det och kom på att vi hade prov typ en vecka innan, bra jobbat! Jag håller tummarna för att jag iallafall får ett G men skulle ju sitta bra med ett VG. Sen tyckte jag att det var såå mycket roligare att måla naglarna också och vi ska inte snakca om fb som drar till sig min uppmärksamhet 24/7.

Jag vill ha helg som fan!



You.




Fient det.


Idag har man inte gjort mycket alls. Kom typ nyss hem från Johanna där vi satt hemma hos henne och kollade lite the hills och jag hjälpte henne lite med att färga hennes hår och snackade lite Istanbul för nu är det så gott folk att min fina Johanna ska åka med mig dit i juni och vi ska bland annat gå på Sonisphere festivalen och se Johannas favoriter slipknot och andra som spelar är iron maiden, alice cooper, mastodon och in flames så det kommer bli jävligt nice och vi kommer lätt ha the time of our lives där borta kan jag ju lova så ser fett mycket fram emot det!!


Dåligt väder har det varit ett tag nu också men ihelgen ska det varmare tydligen så det passar ju fient till helgens bravader för det var ju ett tag sen för mig nu, hehe.





Tävling.


Tävlar hos Anna och har pysslat ihop en sommar-outfit som jag tycker är perfekt nu i sommar och alla grejer är självklart från Shock. Jag skulle LÄTT kunna se ut såhär i sommar vare sig det är på festival eller vardagligt, outfiten skriker ju bara mitt namn rakt ut, haha.




Min perfekta sommar-outfit.