Tanto fest.


I fredags tänkte jag att jag bara skulle vara hemma och ladda upp inför tanto festen men så hör Johanna av sig som var i Sthlm och frågar om jag vill hänga och jag tackar såklart inte nej då jag inte träffat henne på evigheter. Träffar upp henne och Natalia och vi drar till medis där vi dricker ute och sen drar vidare till Hellströms där det är typ fullt av studenter. Det var riktigt trevligt och vi träffas såklart två moringar där. De är ju fan ÖVERALLT haha!!! Iallafall igår så träffade jag upp Maygol och vi köpte lite behövande grejer och drog till Tanto. Vet inte hur mycket vi shottade men vart nog 8-10 shottar. Konstigt nog så vart jag inte superfull, haha skit weird. Hade det riktigt trevligt iallafall och träffade på massa nytt folk. Jag drog sedan iväg med Emelie och Kettil till den nya synth/ebm klubben på nalen, trevligt där med. Sen hem och äta donken fyra på natten haha. Just nu är jag seg och orkar inte laga mat men måste, har inte ens bröd och pålägg buhuu. Imorgon är det skola i två timmar sen ska jag åka till Uppsala och återigen hänga med härliga människor i solsken och bli full. Måste börja packa idag också med tanke på att jag drar till Mora på tisdag. Woop.


Hahahah världens bästa bild!

 

Hahah Stina.

 

Jag älskar min nya h&m klänning, haha.


Fixa och trixa.


Tidigt idag eller ja nånting efter elva så mötte jag upp Gayfis (Maygol) och vi åt på tacobar på kungshallen eller stresshallen som jag kallar det, det var väälidigt gött. Sedan drog vi in på buttericks och köpte en sombrero hatt till festen på lördag och självklart tequiiiilaaa! Måste dock införskaffa mig nå shotglas av något slag, helst plast. Får göra det imorgon efter att jag har tvättat. Igår innan jag skulle träffa upp Evilyn så hittar jag inte hemnyckeln, vände verkligen upp och ner på hela rummet i förtvivlan på vart fan jag lagt den nånstans men som tur var hade min hyresvärd den eftersom jag glömt den i låset, SÄMST! Yeye. På måndag far jag troligtvis och firar valborg i Uppsala och jag hoppas det är fint väder, när jag var där för två år sen var det underbart väder och allt var bara gött. Så nu håller vi tummarna och även för på lördag också såklart!!



 


Den lilla svarta.


Har bestämt att jag åker till Mora nästa vecka. Troligen första maj. Blir nog att åka ett gäng till Uppsala på valborg också så jag kommer ta den sena bussen dagen efter. Väl i Mora måste jag fixa flygbiljetter till Turkiet och umgås en massa med Tugce. Blir nog där i 7-8 dagar. Städade typ hela lägenheten idag också, äntligen är det lite ordning och reda. Rensade i duschavloppet också eftersom vattnet knappt rann igenom när jag duschade. Höll på att spy när jag plockade upp en massa hår..uääk men nu funkar det igen. Imorgon bitti har jag skola, uuh och på torsdag. Snart är det iallafall slut, längtar! Köpte mig en svart simpel klänning på h&m också, sitter perfekt tight och snyggt. Man kan aldrig ha för många svarta klänningar. Ska nog köpa ett par svart/gråa high waisted shorts där imorgon så ska jag kika in lite på shock och annat imorrn i city efter skolan  innan jag ska möta upp Evilyn. Nu.. tillbaka till gossip girl och choklad.



Lila/Turkost


Hääii. Idag åkte jag till centralstationen för att möta upp Angelica. Väl framme så ser jag att det är en massa greenpeace värvare så jag går förbi en och låtsas prata i telefon, HAHA kör jämt den när jag inte vill snacka.. funkar alltid! Men sen när jag väl trott att ingen ska komma fram ja då kommer det en kille och börjar prata med mig. Han var söt och trevlig och jag kunde typ inte säga nej. SUCK! Så nu måste jag ringa greenpeace imorrn och avregistrera mig annars drar de av 100 spänn från mitt konto varje månad. Blää. Träffade Andreas och Jenni där en sväng också eftersom Angelica skulle få sin väska. Drog sen och handlade lite stuff till att göra tacos med Angelica och Simon, Simon körde oss.. hehe. Vi åt en massa och var mätta och glada. Jag funderar på att färga det blonda turkost snart men vet inte riktigt när, wäääh. Angelica ska nog hjälpa mig så det inte blir grönt. Sen är det tydligen inte lika lätt att gå tillbaka till blont från turkost än lila. Sucks men men vi får se.




Bra dagar.


Gah jag måste verkligen städa här imorrn, från topp till tå. Skitigt som fan! Ska träffa Angelica imorrn men vet inte vilken tid än så får försöka hinna klart innan. i torsdags hängde jag med Emelie som var på besök från Mora och Sara och Dennis. Vi ölade på Kellys, 24 spänn för en öl är inte illa pinkat. Sedan kom min nyfunna vän Melih och hans kompisar och joinade oss. Bra kille det där och schyssta polare. Äntligen har jag hittat turk polare jag kan hänga med ibland och vi klickar väldigt bra allihopa. Igår så for jag hem till Emelie och förade inför TN med hennes polare Erica, Anna och Michelle. Bra tjejer allihopa! Sedan fortsatte vi förandet hemma hos Olivia innan vi drog till TN. Jag hade skitkul och vart såklart väldigt berusad. Dansade en förjävla massa. Fun fun fuuun. Nu nästa lördag är det våran mexikanska fest i Tanto, längtar och hoppas alla dyker upp! Sen får vi se vart det bär av, är ganska sugen på att gå på club body shop på nalen, som spelar synth, ebm och aggrotech. Vi får se. Här kommer lite bilder.



Juste i måndags fikade jag, Maygol och Sheida med dessa snyggingar bla Annie och Jessica.

 

Awesome bild på Lennon och Che på Melihs dator, fejk ofc.

 

Haha här spårar det ur för mig men Emelie är iallafall snygg!


Tisdag.


Hade en jobbig stund idag. Tredje dagen jag är tillbaka i ensamheten Stockholm och allt bara sköljde över mig och gjorde sig påmind. Den tysta ensamheten här, att inte få ha mina närmaste nära mig och träffa dem när jag vill och när jag behöver dem, min familj och min andra halva Tugce. Skolan som känns lite för mycket just nu, ovissheten om framtiden.. vad vill jag bli, vad vill jag plugga, vad vill jag jobba med, kommer jag klara det. Folk som krossat mitt hjärta, folk som vänt sig ryggen, folk som inte förstår en. Listan kan göras lång. Ibland är det så jävla skönt att få gråta av sig lite. Man kan nog behöva bli påmind av dessa ibland, att få komma ner på jorden igen. Mitt liv i Stockholm handlar ju för det mesta om att försöka plugga och bli klar med kursen, supa med polare och försöka glömma bort sina problem osv. Allt känns som i en dimma ungefär samtidigt som jag försöker "växa upp" på egen hand. Jag saknar Istanbul också, vill bara komma iväg från Sverige och njuta av allt det mysiga med Istanbul. Längtar tills jag kan köpa biljetter.





Stockholm.


Så var man i Stockholm igen efter två veckor i Mora. Som tur var så är typ all snö borta i Sthlm också, sådär lagom till jag kom tillbaka. Jag hoppas verkligen att det är riktigt fint väder på våran sombrero fest i Tanto så man kan sitta ute. Jag måste börja på min essay och göra klart den typ idag men jag har ingen ork, skulle ha varit klar med den för längesen egentligen men jag ska alltid skjuta upp saker i sista sekund, dumma mig! Min bror är på besök också, just nu är han i globen och ser Drake. På lördag ska jag träffa Emelie och gå på TN, ser fram emot det. Hade en sista utekväll på Ljungbergs igår i Mora, inte riktigt lika kul som vi hade sist jag och Emelie men det var lite kul ändå. Saknar henne redan. Men nu har jag typ bara en och en halv månad kvar av skolan och sen ibörjan av juni "flyttar" jag tillbaka till Mora och lämnar denna skit lägenhet och dess jävla ägare bakom mig. Längtar! Jag blir nog förmodligen borta hela juni med Tugce i Istanbul sen ska det jobbas en massa i Malung i juli. Så ja nästan hela mitt sommarlov kommer spenderas i Dalarna och jag ska köpa lägenhet senast i augusti förhoppningsvis.

Har sökt en del program till hösten också, inget jag verkligen vill gå egentligen innerst inne för jag vet inte riktigt vad jag vill bli än men blev en del engelsk lärar program liksom why not läser en engelska kurs nu och är intresserad av det engelska språket och skulle vara kul att lära ut det till andra sen, ifall jag fortsätter med det så vill jag kanske sen åka till Turkiet och undervisa det. De behöver bra engelska lärare i skolorna där, de lär ju sig knappt nånting. Men men vi får se kanske söker andra program till våren 2013, mer medie relaterade program som ligger mig lite närmre om hjärtat.



Juste fick hem snygga skorna och de passade perfekt fast det var strlk 38, vilken tur!


Kunde inte ha sagt det bättre själv..







Fest och åter igen fest.


Mer uppdatering om festligheter, haha. Har varit i Mora i lite mer än en vecka, hur skönt som helst. Åker tillbaka till Sthlm på söndag, vill men samtidigt inte. Blev nästan utkastad ur min "lilla lägenhet" också för att kärringen jag hyr av blivit skraj för något och bad mig försöka hitta ett annat place på en vecka. Trodde hon skämtade med mig ett tag. Istället för att ringa och tala om det för mig skickar hon ett långt sms mitt i natten, dafuq? Idiot. Jag lyckades typ lösa det hela med att svara att jag typ omöjligen kan hitta ett nytt ställe på så kort tid och att jag har skola kvar i ungefär en och en halv månad till och att vi hade en överenskommelse och att hon inte kan göra så här mot mig. Så svarar hon med att ja vi får försöka lösa det på något sätt. Tolkar det som om hon låter mig bo kvar till skolan tar slut. Försökt ringa henne två gånger också men hon svarar inte.. vafan liksom,  hur jävla feg är du? Ska vi lösa allt med sms? Cp. Aja får prata med henne sen när jag åker ner.

Fick sån jävla panik och grät en massa när jag såg vad hon skrivit, det var inte alls kul. Ska bli så jävla skönt att aldrig se hennes face igen. I fredags var jag iallfall i Falun och såg Rocket overdrive med Emelie, Calle osv. Skitkul!! Lördagen spenderades med Tugce, Osman osv. Riktigt trevligt. Sen har jag jobbat sön och mån. Imorgon ska jag hälsa på min morbror och hans nya fru i Hofors. Måste skriva klart min essay också, panik. Bleeh. Yeye har hänt mer grejer säkert men orkar inte skriva mer. Hörs.


 


It's simple as that..




Cravings.


Ååh det finns så mycket jag vill ha men så lite pengar. Det jag har bestämt att jag måste köpa hem hit till Mora medans jag är här eftersom jag typ inte har en adress i Sthlm är ett par creepers och nåt mer men definitivt creepers. Här nedan gjorde jag ett litet slarvigt kollage av vissa av grejerna jag måste införskaffa.




En snygg jävla väst måste jag ha. Ska införskaffa en svart väst på second hand eller nåt i Sthlm sen och pimpa sönder den med allt möjligt. Leopard skorna är från h&m, ska testa dem och se om de är snygga på sen. En one piece har jag velat ha i typ ett år nu, vill ha en sån och mysa runt i hemma men så jävla synd att de ska vara så dyra. Sen vill jag skaffa massa billiga linnen och tishor med frankie och annat horrorstuff på ebay och bilden på Mosh och de kläderna hon bär på har jag också suktat efter ett tag, kan se mig själv gå runt i det på classic car week och bara vara jävligt snygg! Sen är det mass annat jag vill ha såklart tex latex klänning, nya kängor osv osv. Cravingsen tar fan aldrig slut!

Onsdags kul!


Haha typ varenda gång jag uppdaterar så handlar det mest om festligheter. Men vafan det är ju oftast då jag har något att berätta om. Emelie var på besök i Stockholm och vi var på realsefest på lilla hotellbaren på söndagen och såg the big rockets och vi had det riktigt kul och hängde bland annat med gitarristen från top cats. På onsdagen kom Emelie och Sara och förfestade hos mig och sedan drog vi ut till rocks och mötte upp Thomas. Ganska kul kväll. Igår var jag ut i Mora och skulle äntligen få dansa. Förade hemma hos Emelie och drack bloody mary. Sedan flippade vi loss på dangsgolvet, herreguuud vad vi dansade och Sofie var med också. Haha ååh ibland älskar jag att gå ut i Mora även fast vi bara har ett lame uteställe kvar. Imorgon ska jag fika med Emelie och sen ska jag nog till Rättvik för att träffa Tugce, fika med Hillevie på onsdag och så tror jag jag och Emelie ska och se rocket overdrive i Falun på fredag sen ska jag nog jobba.

Här är lite bilder.


 

Igår.