Stars are blind.


Det har varit en ganska härlig dag, måste vara tack vare dagens väder. Soligt och hur skönt som helst ute, hoppas det håller sig ett tag. Var på riskettan 12.45, fick dock bara betala 600 kr, var där till 16.00. Helt onödigt precis som jag trodde men men. Sen blev det sen lunch med Linn, trevligt att snacka lite. Pappa betalade även avgiften för högskoleprovet åt mig eftersom jag inte hann. Imorgon ska jag på möte i skolan och prata om prövningen. Sen ska jag nog kanske ta och köpa två blekningar. Har nämligen bestämt mig för att rödhårig igen fast bara överhåret och helst innan jag jobbar nästa fredag. Mitt hår kommer se hemskt ut ett par dagar så jag får ha mössa på mig.

Eftersom jag nog ska ut på lördag och helst inte vill gå ut med skabb hår får jag bleka på söndagen och vara röd helst innan fredagen utan att förstöra håret. Kommer bli spännande. Vet dock inte hur mycket av överhåret jag ska ta och sen måste jag till frisören och toppa mig och klippa upp lite. Har ju haft svart överhår och underhåret har växlat mellan blont, aprikos, rött, rosa så jag kan säkert fixa det lika snyggt igen.


Jag är helt kär i Megan Fox. Damn lätt sexigaste bruden, sen kommer lätt Jessica Alba och Angelina.






Kåtslag. En utav de snyggaste människorna på jorden.




Tänk hur hon kunnat se ut såhär i sina lite yngre dar och sen vuxit upp och blivit så jädrans sexig, fuskigt.






Lourdes, dotter till Madonna är ju heller inte så snygg i sina bryn. Damn hur det såg ut men ser precis ut som sin mor när hon var yngre. Jag tror definitift på att hon kommer bli riktigt jävla snygg när hon blir äldre, koa bara Megan, kolla bara Madonna.




Hon har nu iaf trimmat sina bryn och se mycket bättre ut.





Kommentarer
Haedil *HUMOR BLOGG* säger:

så nu har jag lagt till dig nu kan du lägga till mig :)

2009-09-15 | 19:49:10
Bloggadress: http://crazyhumor.blogg.se/
Tova Friman säger:

Megan Fox är SÅÅÅ snygg! är såååå avis hahaha

2009-09-17 | 00:19:26
Bloggadress: http://mezmerised.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback