Oval.


Idag var jag in på Volvo igen för att kolla om de fått in nå bilar i min smak. Men näe, alla var i antingen fel färg eller fel form. Han som äger stället känner min far väldigt bra och påpekade ännu en gång, juste det var du som var lite petig och ville ha en speciell stil, men det är bara bra för man ska veta vad man ska ha! Precis! Han försökte ändå sälja andra bilar till mig men fuck no, jag vet precis vad jag vill ha och när jag ser bilen kommer det kännas rätt! Jag har bara två kriterier, min bil måste vara svart och en speciell form. Vet inte vad det heter men den är oval. Men här är en bild på formen jag vill ha.

 

Det fanns typ en exakt sån här begagnad inne med automat men somsagt inte i min färgklass men han sa att han nog kommer få in i svart så jag skulle kika förbi nästa vecka och förhoppningsvis är det precis en sån jag vill ha, att den faller mig i smaken och om den är automatväxlad är ju ett stort plus!



Kommentarer
Emelie säger:

Svarta bilar is the shiiit :D

2011-04-01 | 00:01:35
Bloggadress: http://beetlebat.blogg.se/
maygol säger:

Ser lite ut som jonas gamla, men annars brukar audi ha lite ovala former..

2011-04-01 | 00:06:04
Bloggadress: http://diaryofalways.blogg.se/
Zara säger:

Men man kan ju beställa sin egna bil nu. Bygga den på internet som man vill ha den. :) så gjorde vi iaf, tar dock ett tag innan den är färdig tillverkad men det är det värt!

2011-04-01 | 15:22:35
Bloggadress: http://mytreasure.webblogg.se/
Zara säger:

På Volvos hemsida såklart. :) Ingen aning men nya bilar kostar ju en del! Om man inte vill ha en skoda :P

2011-04-01 | 18:58:16
Bloggadress: http://mytreasure.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback