Dagarna som gått.


Då var man ensam hemma. Alla har åkt till Stockholm och jag bestämde mig för att stanna hemma, hoppas det var ett bra beslut men det får jag aldrig reda på iallafall.

I lördags träffade jag Johanna och satt nere på kajen och drack vin och försökte komma på vart vi skulle ta vägen den kvällen, efter lite om och men så satt vi i Cajsas bil tillsammans med ryssmats och åkte till Älvdalen. Vi träffade en vääääldigt full Greger, Viktor, Dennis, Veronica, Alexander och en massa mer. Vi satt nånstans och drack pch pratade sen for vi mot parken där vi satt ännu mera och drack och pratade, det var riktigt trevligt. Synd att vi inte kunde stanna till mer än typ halv två eller något. Tänk att ett rätt beslut kan bli så bra ändå fast man tvekat på det länge, tur att vi inte stanna i Mora. De enda bilderna jag tog var när vi satt på kajen, måste verkligen bli bättre på att ta mer när man verkligen festar.




 

 

Snygga Johanna i min snygga pimpade keps.

 

 

Sen har jag umgåtts lite med Emelie och Bettan också. Vi var nere på kajen i måndags och drack lite i solen och snackade skit, sen hamna vi på donken och blev feta och sen vart vi lite busiga och satt ovanför bibblans tak och knäppte lite kort, de kommer senare eftersom det var Bettans kamera men jag har också lite bilder. Tack tjejer för en riktigt bra dag!

 

 

 

 

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback