Dagen efter..


Shit vilken kväll. Hade peppat som fan. Beckie hämta upp mig vid ungefär 18.30 och vi hämta upp Johanna, Linn och Julia och drog hem till Beckie för att kröka. Gick lite segt ibörjan men vi fick upp tempot lite. Spelade lite ölspel och lyssna på musik. Sen vif 21.00 drog vi till Sofies fest. Där var det en massa folk och Sofie fick sina presenter, ett par leopard vantar av mig och en flaska vin av mig och Beckie. Efter kramkalaset började vi fortsätta dricka och hälsa på folk. Johanna spydde och däckade ett litet tag innan hon blev på g igen, haha. Sen blev det lite rolig dans på golvet i vardagsrummet till Lady Gaga, Beyonce och MJ. Kul! Sen kom bananmannen och jag satt i Simons rum och diskuerade lite politik med Viktor Barke, Drul, Julia, Tanga och det var säkert någon mer. Hur intressant som helst och Viktor överraskade mig med sina socialistiska och kommunistiska åsikter eftersom han var helt tvärtom förut. Positivt överasskad såklart. Det var en livlig kul diskussion.

Sen hängde vi alla, plus Johanna, Simon, Bananmannen, Viktor och andra i Simons säng och hunden Shiloh hängde även på. Jag hade det hur trevligt som helst och alla typ drog sen och vi var där ett tag innan jag tog en taxi med Drul och landa hemma runt 02.30. Hur jäkla bra kväll som helst, jag älskar hemmafester! Tack Sofie.

Jag blev också väldigt hes mot slutet, kändes precis som P&L 08. Är fortfarande lite hes men inte så mycket. Gillar faktiskt att vara lite hes, hehe. Bilder kommer sen.







Kommentarer
Linn säger:

SV; Tack :)

2009-10-06 | 13:57:45
Bloggadress: http://linnlowes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback