Shopping i Borlänge.


Oj jävlar vad mycket klockan blev, aja ska skriva ett inlägg och sen sova för imorgon ska vi upp relativt tidigt igen. Var somsagt i Borlänge idag och jag hittade absolut inget alls i klädväg förutom min snygga efterlängtade svarta adidasjacka, one down four or five to go, haha. Så 700 kr gick åt det, synd att man inte hitta något annat snyggt som kanske hade suttit bra på juldagen eller annat men men. Sedan köpte jag ett snyggt block, en snygg lila fotoram och ett rött hjärta som badrumsmatta, skitsöt, på Lagerhaus, fyra små diamantörhängen till mina fyra hål i öronen och två näsvingssmycken på Glitter.  Sedan blev det en svängom in på Makeupstore, sikken tur att Borlänge iallafall har ett litet makeupstore än inget alls. Efter ett tag tittandes och velandes så bestämde jag mig för att köpa concelern cover all mix som jag hört mycket gott om och bästsäljande tydligen, 265 kr gick den typ på, en pense/borste till den för typ 135 och microshadow i svart of course, har alltid haft kassa svarta ögonskuggor så denna blir nog perfekt! Den gick på typ 135 eller något sånt.

Så där inne slösade jag 515 kr, shieet. Aja värt ialafall. Ville ha så mycket med, mer borstar, mer glittriga eyedust's, mer microshadows i olika färger, ljust puder och annat fnt. Men men de kommer väll så småningom, mitt första makeupstore shopping så mer kommer, hehe. Jag var iallafall nöjd med mina köp och min far köpte nya xbox 360 till mina bröder som julklapp. Vi handlade även julmat och imorgon ska vi tydligen ta en sväng till? Undrar vilka affärer som har öppet imorrn? Hm. Om de äns har öppet? Hoppas åhlens har öppet en sväng så jag kan köpa hårfärg för jag har då fan fortfarande inte fått mina toningar, suck!! De lär ju inte komma imorrn eller på juldagen iallafall? Fan va syyyynd. Aja gjorde av med ganska mycket pengar iaf.

Näe men det ska bli mysigt imorrn med bara familjen och öppna alla julklappar och äta sig proppmätt och sen kör vi igång på juldagen! Hörs imorrn, godnatt. Btw om ni har några tips om andra bra mac produkter så släng in en kommentar!



<3






Kommentarer
Sandra säger:

eyeprimer är bra så att ögonskuggorna blir intensiva =)

2009-12-24 | 16:04:59
Bloggadress: http://messydiary.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback