Stockholm!

Sitter just nu hemma hos Shelly och Silje med bara Shelly hemma som står i köket och syr till ett bar lack byxor och jag sitter framför datorn i samma rum. Dagen började med att jag åkte med Melina och Carro till tågstation runt 04.55 och stod och väntade på tåget. Sov en del och var framme i Stockholm runt 09.00 för att dra mot Medborgarplatsen för att besöka en moske. Alla vi tjejer fick ha på oss såna där kappor med luvor som i typ Sagan om ringen i fula pastell färger som täckte hela kroppen och hade en topp luva hahaha shit jag dog och kände mig så skabbig i de äckliga kapporna. Det var iallafall ointressant. Sedan var det lunch på Hare Krishnas vegetariska resturang och åt typ världens äckligaste vegetariska mat. Allt smakade som äckel och såg ut som spya. Sen lyssna vi på dem och jag höll ju såklart på att somna tusen gånger. haha det bästa var ju ändå när vi sjöng Krishna ramsan med killen spelandes på en trumma. Vi var även och besökte synagogan som var mest intressantas av de andra två.

Sedan var det egen tid i typ 2 timmar och jag hann bara köpa ett par "lack" skinade leggins på Gina för 149 kr. sedan åkte jag till Shelly med hämtmat från Burger King och snackade. sedan var vi på systemet och Shelly handlade där för första gången och allt blev för 800 kr, haha. Hon köpte typ massa olika sorter. jag drack lite öl och drog till Rådmansgatan för att träffa klassen på Hard rock cafe. Var trevligt i typ 20 minuter innan typ hälften drog till vandrarhemmet för att det var så trötta. Det sög. Drog med resten till Gamla stan för att gå på en spelning men det blev heller inte av så jag åkte tillbaka till Shelly 22.30. Så kul var det.

Imorgon ska jag upp tidigt för att befinna mig på stora torget i Gamla stan., kul, nej! Åker hem vid cp tidigt tåg vid 15.44. Det blev heller ingen tatuering för att jag hade inte råd så jag ska spara lite pengar och göra det lite senare. Kanske åker ner nån helg på påsklovet eller efter. Då jävlar blir det tatuering för hela slanten och fest med Shelly istället som är mycket roligare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback