Idioter.


Känns som om jag uppdaterat tusen gånger idag men ja skitsamma. Är sjukt irriterad på att min iphone fortfarande inte kommit, har fan gått två dagar nu!!!!!!!!!!!! Kommer den inte imorgon så kan jag lova att det blir ett argt samtal till Borlänge imorgon och de får fan inte be mig ringa de som leverar dem eller något, det ska hon fan fixa åt mig själv! Jag vill ha den NU! Shutter Island var förövrigt bra, förrvirande men bra, sånt gillar jag. Den får fyra av fem toasts.

Do you have some balls?



Gotta have.


Dessa ska nog införskaffas inom en snar framtid, kommer bra tillhans till fotosessioner jag har i huvudet för mig själv. Nu fattas bara latex stay-ups och nån korsett eller helst underbust i lack eller liknande.


kjolen..


Provplåtning.


Blev just tillfrågad av Jonas om jag ville modella för rockin.se till deras hemsida. Jag blev paff och tackade ja med lite tveksamhet, hehe. Sen slog det mig fan då måste jag stå framför en kamera och posa i deras kläder. Jag är inte alls van med sånt, att stå framför kameran med någon helt okänd bakom och liksom posa? Jag känner mig bara akward och tycker inte alls att jag blir bra på kort när någon annan fotar mig i studio, kanske på ett antal bilder men inte många och jag är ful om jag inte blir redigerad, haha nedå men ja jag blev helt plöstligt sjukt nervös. Jag vill ju modella framför kameran men jag vågar bara inte ta steget eller ja iallafall med okända människor, då fotar jag hellre själv. Men det är en kul grej att testa och vill de inte ha mig så är väll det synd, ahha skulle bli fett besviken och vill de ha mig så skulle det ju vara awesome. Fan nu måste jag stå framför spegeln och posa, kör ju alltid med samma pose, pluta läppar osv, haha. Fan jag är inte alls fotogenisk, aja nej nu ska jag sluta klaga. Vi får se hur det går.



Från deras sida som just nu är under konstruktion tror jag.


Just det ska gå och se Shutter Island med Bettan snart, kul att hon ville följa!

Systemkamera.


Har ju nästan glömt, jag ska ju få en massa pengar i födelsedags present av pappa, de skulle egentligen gått till iphonen jag skulle köpa men eftersom det blev en med abonnemang så behövde jag inte lägga ut pengar på det alls så nu kan jag spendera dem på något annat behövligt. Jag kan inte komma på något annat behövligt än en systemkamera som jag velat införskaffa i flera flera år eller ja ända sedan 2005 då jag börjde med foto lite mer allvarligt när jag gick media men systemkameror är ju inte direkt så billiga så jag har fått vänta men spara har jag fan heller inte gjort men nu jävlar ska det fan snart köpas en.

Nu äre så att jag mest varit sugen på en Canon eos 450d, har inte gjort så mycket reaserch och lär göra det som fan nu och sen vill jag ju skaffa bra blixtar och sånt shit också men det får väll bli sen eftersom det också kostar en slant. Ifall ni har några tips på nå bra systemkameror, helst canon då eftersom jag känner mig bekvämast med dem och ej nikon så kommentera gärna och gärna tillbehör osv. Fan vad nice det ska bli med en egen systemkamera utan att behöva låna från gamla skolan, har sjukt många fotoideer men behöver en bra kamera, snart kan jag förverkliga dem, I'm so exited!! Nu ska jag googla förfullt.



Loves.



Tidig morgon.


Fan va onödigt, gick bort mot Mora hotell runt 09.20 för att käka frukost men när vi kommer dit så har de stängt frukosten vid 09.00, wtf. Ofta frukosten tar slut då, det är ju sjukt tidigt, lär ju vara öppet till åtminstonde 10.00 som alla andra, aja. Så vi gick till kaffestugan och åt istället och skämtade, ibland är det sjukt nice att sitta själv med morsan och farsan och bara vara löjliga. Annars har jag mest bara gått runt och gäspat var tredje minut, är fortfarande trött, haha.

Idag ska jag göra våfflor tänkte jag eftersom det inte blev något på självaste våffeldagen sen ska jag se om jag kan få med min bror på bio ikväll. Ihelgen ska det supas med Johanna iallafall, får se vad vi hittar på, hoppas att en viss person kommer bara, hehehe.



Finally.


Nu har jag äntligen tagit tummen ur röven och mailat tatuerings studion i Stockholm som Wez jobbar på ibland. Det stod att man ej kunde ringa och boka så jag maila istället. Har pratat med Wez om denna tatuering i ett år säkert och han har redan skissat upp den åt mig förlääääängesen men jag är så dum i huvudet och har skjutit upp på det hela jävla tiden och jag hoppas han inte blev bitter över det, träffade honom iofs senast i maj förra året, aja nu har jag iallafall mailat och lär få ett svar imorgon, spännande, kanske måste ringa sen ändå. Har aldrig sett skissen men han lär skicka en bild förr eller senare efter bokningen och jag hoppas det finns tid nu när jag ska till Sthlm iallafall mellan 27-8 april/maj.





Min iphone har fan inte ens kommit än fast kärringen sa att den senast skulle komma i måndags och nu är det onsdag så får jag den inte idag så får jag ringa till Borlänge och klaga, måste även registrera mitt kort och sen göra en nummeröverflyttning från tele2 till 3. Kommer ta runt fem dagar.

I feel ok.


Är på lite bättre humör nu när pappa ska bjussa mig och mamma på hotell frukostbuffe på Mora Hotell imorgon bitti 9.15, sjukt tidigt och jag är ingen morgon människa men ska bli sjukt gött att äta en stadig go frukost sen får jag strosa lite på stan med mamma och ja sen får vi väll se. Ska ta med kameran för en gångs skull också.



Bitterfitta.


Ja jag är bitterfitta deluxe anonymjävel!




och med lite mensvärk som topping.

...


Everyone can just go fuck themselves.





Jag är sjukt bitter..

Parfym.


Juste min mamma hade köpt med sig en parfym åt mig från Tyskland, Hugo Boss, aldrig köpt det märket och doften var ganska nice men kanske inget jag själv skulle valt men ändå nice.


Sienna Miller.


Imorgon blir det fika vid typ ett sen kanske hem till Johanna och sy och sen får vi se om det blit bio till kvällen.

Favvisar.


Just nu.

 

Dessa kommer nog användas flitigt.


Cam bomb.


Fuck you, I'm c00ler!


rah rah ah-ah-ah ro mah ro-mah-mah gaga ooh-la-la...

Starstrukk.



Grattis!


Juste idag fyller en underbar kvinna 24 år nämligen the one and only Gaga! <3




Känns lite weird att hon bara är tre år äldre.

Tjabba tjena hallå.


Carro skulle komma hit idag men det blev inte av pga hennes brorsa, väldigt synd tycker jag. Jag har bestämt mig för att försöka ringa chefen helst nu i veckan för att berätta att jag måste sluta snart, iallafall om en månad och helst innan sjunde maj eftersom jag ska se Lady Gaga då och det egentligen är min jobbhelg men det sa han ju dock inte få veta. Kommer vara sjukt nervös över vad han kommer säga men jag måste göra det för jag vill verkligen inte jobba kvar. Det betyder att april lönen är min sista lön på länge sen får jag snylta på pappa som vanligt, haha.

Imorgon hoppas jag att jag och Carro kan gå och se Shutter Island. Är riktigt sugen.


Idag klickade jag även hem dessa.




Assåååååå loves it BIGTIME!!!




Äntligen!





Aldrig mer.


Herregud igår (lördags) hade jag en jävla bakfylla of d00m kan jag lova. Har aldrig i mitt liv varit så bakis nånsin, vad jag kan minnas iallafall. Jag blir aldrig riktigt bakis heller av nån anledning och det är ju skönt det men det var konstigt att jag blev så bakfull fast jag kanske druckit 3-4 öl och typ ett glas vin eller mindre. Jag och Johanna började hos mig efter mitt jobb och sedan joinade Emma ett tag, vi drack och snacka. Emma drog hem och jag och Johanna drog oss mot Niklas. Det var bestämt att vi bara skulle chilla hos mig men det var fest hos Niklas så vi drog dit istället även fast en idiot skulle vara där. Vi kommer dit och det är en del människor där, vi sätter oss och dricker och chillar, efter ett tag blir Johanna ganska så packad och vi går ut för att röka. Där står vi på Jimmys och Niklas stentrappa och röker och jag går iväg och pissar typ i grannens rabatt haha, helt plöstligt hör jag ett bums och ser att Johanna sitter på knä nedanför trappan. Hon hade på nåt sätt glidit ner för trappan och skrapat upp typ hela knäet, kom typ inget blod men det hade skrapats bort ganska mycket och vi märkte sen att hon gjort ett jack i sin iphone, illa. Men men jag hade ganska kul ett tag men sen spåra det ur lite, jag blev ännu en gång äcklad och ville bara därifrån, fick en panikgråt attack av nån anledning också, vi drog hem sen.

Väl hemma sätter en jävla huvudvärk igång, usch och fy vad jobbig den var och illamåendet, det bara slog till när jag kom hem. Mådde så dåligt efter att ha försökt dricka vatten och tagit en panodil efter lite om och men och bestämde mig för att spy för annars skulle jag bara må dåligare. Awesome att jag inte hade något alls i magen när jag spydde, skit härligt. Tog två alvedon och försökte sova så gott det gick men det var riktigt jobbigt. Går upp typ en timme innan jobbet och är fortfarande bakis och trött som fan, fixar lite och sätter mig sen på sängen för att ta en 10 min tupplur och vaknar typ 15 min innan jag ska vara på jobbet, bra jobbat!!!!!! Så typ stressar till jobbet och hinner typ precis och har inte ätit något och jobbar 8 tim, jag var helt slut kan jag säga. Sen har jag köpt mig en pizza och chillat framför tv:n, vi skulle festa idag med men jag pallade vekligen inte och Johanna palla väll heller inte.

Imorgon blir det åtta timmars pass igen sen filmchill med Carro.


Från festen.



Hehe denna bild beskriver ganska bra hur borta Johanna var ett tag, weird färg på mitt hår också.


Lite födelsedagsbilder.





Ser ut att fylla tio, lol.

Jag spyr.


Jag fattar fan inte hur jag typ gång på gång kan hamna i sånna här situationer. Jag orkar fan inte mer. Jag försöker undvika men det lyckas hitta mig iallafall. Åt helvete med dig och mänskligheten. Jag måste bort härifrån, jag mår dåligt här. Jag måste bara bort.

My cup of tea.


Ny kategori. (Nog för att jag typ inte använder mina kategorier) = Hotta brudar.

Här kommer lite bilder på brudar som är my cup of tea så att säga. Brudar som inspirerar mig klädmässigt, hårmässigt, stilmässigt osv osv osv. Detta är vad jag skulle kalla psychobilly/rockabilly/rock brudar, precis det jag själv vill se ut som.


Vi kan börja med snygga Leonora jag pratat med några gånger och har på facebook, svensk brud alltså.





Isabelle.


Dör på hennes gröna leopardklänning, synd att den är så dyr.



Emelie (en f.d Leksands brud faktiskt)




Susanna (skönaste bruden som även sytt lit grejer till mig)




Sanna (en brud som bott i Californien ett tag och jag är sjukt avis och som sa gifta sig snart)

Längst till vänster alltså. Alla är svenskar på bilden.



Sen hennes kompis Sarah som bara är typ 17 längst till vänster också, fyfan skulle kunna döda för hennes hår.




En brud jag diggar otroligt mycket, Danielle. Flyttat ner till Berlin dessutom.


Den jag får mest inspiration av som jag även köpt ett awesome spänne av, självmade.


Lite messy det blev men skitsamma, vilka brudar alltså, damn.

It's hard.



Ibland är det svårt.


När jag var in på Gina så såg jag den där snygga blåa skjortan Kenza hade införskaffat sig som jag tyckte såg bra ut men när jag stod och tittade mig i spegeln med den mot mig så såg det bara weird ut. Jag vet inte om det har med håret att göra faktiskt, det känns inte som om att det går ihop med den blåa sljortan som är lite ljus. Jag har tänkt ganska ofta på senaste tiden när jag hittat stuff att fan detta skulle se så snyggt ut om jag bara hade svart hår. Det är jobbigt för jag vill verkligen inte tillbaka till det helsvarta igen eftersom jag tröttnar fort och det ser så tråkigt ut men samtidigt är det sviiinsnyggt och går ihop med alla färger. Svårt äre.

Men jag vill ha en sån skjorta fast kanske i en mörkare färg och jag vill pimpa den, sen vill jag även ha en jeansväst som jag också kan pimpa. Imorgon ska jag gå ner till färghandeln och kika på textilfärg i bland annat vitt och grönt, måste pimpa stuff så att säga.



Yeye.


Just nu håller resten av familjen på att göra sig klara för avfärd mot Skavsta flygplats. Till min besvikelse så tar de med sig pappas laptop, fan! Behöver den till att kika serier eftersom min laggar och är sjukt seg, fitt internet. Aja får roa mig med att försöka streama ändå och kolla på new moon min bror har lånat från en tjejkompis, new moon och raviloi ikväll då, blir nice.


Justja har ju varit i Borlänge idag med Carro och Robin Bogg och bränt lite pengar. Gjorde av med kanske 1400 kr. Köpte två basic tunna lösa linnen från Gina, svart och ett vitt, en svart lång tröjliknande grej sen även ett par svarta brillor därifrån. På H&M blev det en fet snygg ring, två orientaliska örhängen i guld och svart och en typ "magkort" grå tröja med dekorationer på axlarna, skitsnyggt! Jag vet att jag sagt förut att det är onödigt att lägga ner pengar på sånt när man kan göra det själv men jag kunde inte låta bli för denna gång. Sedan blev det en äntligen en cake eyliner plus pensel till det och en blending brush från make up store. Inte så speciella grejer men hitta typ inget annat tyvärr nog.

Hann heller inte gå i alla affärer eftersom vi bara hade 4 timmar på oss. Hade velat kika in på indiska, scorett och lagerhouse också men men. Gick även in i 3 butiken med Carro och båda gick därifrån med en iphone var. Eller ja jag får min förhoppningsvis imorgon eller på måndag. Det blev en 8 gb eller hur det nu stavas för oss båda, 16 är för mycket, behöver absolut inte så mycket. Sen blev det även abonnemang för oss så vi slapp betala på plats. Första gången jag har abonnemang också, har alltid varit lite skeptiskt till det. Men vi var i rätt tid och fick ett awesome erbjudande. Jag smsar mer än vad jag ringer så vi tog så att vi ringer för 200 kr i månaden alltså med spärr som vi kan ta bort om vi skulle vilja det och ringa för mer men det behövs inte, slösar inte på 200 kr på en månad och plus 3000 fria sms till alla varje månad, 299 kr per månad alltså plus försäkring på 89 kr per månad, jag tyckte det var en good deal. Jag vill ha den nu, och ja 24 månaders bindelse också.


Slänger upp bilder sen på sakerna. Juste ihelgen blir det shitfaced deluxe.

Jag suger verkligen på rubriker.


Imorgon 10.32 går tåget mot Borlänge. Här ska fan shoppas!




Imorgon kväll drar hela min familj till Skavsta, deras flyg går på morgonen därpå. Tre dagar för mig själv, skönt som fan men jäkligt synd att jag jobbar annars hade det varit riktigt awesome men nu ska jag jobba åtta timmar lör-sön så det suger ju men fest läre bli tror jag.

Shopping sugen.


Här ska ni få en kort recension av filmen jag var och såg:

Jag har inte mycket minne av ettan men ja instängd är ju en liten speciell film, jäkligt blodig framförallt. Denna var också blodig men inte lika mycket tror jag men jag lyckades ju iallafall skrika till rejält ibörjan som en jäkla kärring och jag som trodde Carro skulle göra det eftersom hon är rädd för skräckisar och jag blir typ aldrig blir skrämd eftersom jag älskar skräckfilmer och blivit för van eller vad man ska säga men kan också bero på att jag spände mig lite också, hehe. Men man hoppade ju till ett par gånger så det var ju bra iallafall. Jag vet inte om det är värt 85 kr men gillar man skräck och gillade man ettan iallafall så äre nog värt, jag fick ju iallafall gå gratis. Sen är det ju så olika från person till person. Ettan skulle jag nog ge en trea tror jag och denna blir nog också en trea men det är ju bara vad jag själv tycker.


Jag är sjukt shoppingsugen. Längtar tills på torsdag då jag och Carro får lön och drar och shoppar på kupolen. Blir nog att köpa en iphone nästa vecka eftersom pappa inte hade pengar denna vecka men kan iallafall kika runt i telefonbutikerna och se om de ens har den. Jag hoppas som fan att det finns en massa snyggt som jag an köpa för det kliar verkligen i fingrarna och jag vill bränna pengar på stuff, haha.


 

När jag beställde det snygga kors halsbandet så klicka jag hem denna tygväska också för bara 29 kr men jag fick aldrig hem den?? Antingen har min mamma lagt den nånstans eller så fick jag aldrig hem den, aja får checka det imorgon.


Bio.


Fan måste börja fixa mig!!! Om en halvtimme ska jag möta Carro utanför bion pch se Instängd 2, haha ettan var helt cp så vi får se hur tvåan är. Hörs sen.




I heart snygga människor.



Skinny bitch.


Vilken jävla fittig huvudvärk jag har, kan också bero på att jag bara har ätit frukost idag bestående av två ost mackor, svälter mig själv tydligen...

Fuck this shit.


Jävla skitdag. Ingen jäkla tårta blev det heller. Jag ger upp, fått huvudvärk som grädde på moset också, åhsome.

Iphone skins.


Har kikat lite snabbt på iphone skal och hittat några favoriter.



Av dessa skulle jag lätt köpa första och sen antingen tredje eller fjärde.





Dessa var också ganska söta. Antingen svarta eller den ljusrosa. Diggar den sista också.


Köper jag så blir det två med leopard och en svart och den med rosor och hjärtan på.


Tårtdags.


Såja snart är mamma hemma med resten av sakerna som jag behöver till att göra en tårta. Tänkte ju ge mig på att göra en själv istället för att köpa en färdig. Jag kommer använda mig utav tårtbottnar, grädde, hallon och blåbär, marsankräm, blockchoklad, vanlig choklad och lite banan tror jag, blir nog gott förhoppningsvis.

Imorgon kväll ska jag och Carro gå och se Instängd två på bio och på torsdag då vi fått våran lön drar vi till Borlänge för att shoppa och se Shutter Island. Imorgon hookar jag dessutom finaste Johanna. Jag är pepp på helgen fast jag jobbar, ska fan jobba åtta timmar lördag och söndag så jag kör gärna en två dagars om folk vill eftersom jag jobbar kort på fredag och ja fast jag jobbar länge på lördag och kommer vara ganska trött så är det skitsamma.

Vill beställa lite saker på gina tricot som jag ej vågar att chansa om de har de i butik sen eller inte fast jag kanske borde vänta iofs tills efter jag varit till kupolen och sen köpa, kanske lika bra eftersom det inte går att beställa från mitt fuckade uppkoppling. Yeye sa börja göra iordning, hörs.



 

Min fina mobil, suck. Fast jag använder ju en Nokia från stenåldern just nu som jag an visa sen. Borde ringa telefonbutiker i Borlänge innan torsdag och fråga om de har iphones inne i butik så att jag inte letar i onödan sen.


Födelsedags firande.


Nu tar vi en liten sammanfattning av lördag.

Förfestade i Julias stuga, jag, Julia, Linn, Beckie, Sofie och Johanna, trevligt. Sedan hämta vi Carro och drog till Orsa, Johanna mådde inte så bra stackaren så hon kunde inte bowla utan satt kvar i bilen och vi andra körde på, gjorde kanske 3-4 strikes, oh yeah! Haha mot slutet hade vi riktigt kul jag, Sofie, Carro och Julia och var lite oseriösa med movesen och jag lyckades ramla och skjuta iväg klotet till andra banan, haha lyckat.

Vi fick massa övertid av en anledning så vi bowla lite extra innan det var dags att dra iväg. Vi drog på donken och fetta oss och fyllde 21 år på plats, awesome. Sedan drog jag, Sofie och Drul som vi träffade på bowlingen hem till Greger och chilla. Robin var fullare än nånsin, han som är så tyst och stel annars så det var underhållande som fan, jag och Carro fick mycket fnitter. Kvällen sluta typ vid 02.00 eller något men kul hade jag iallafall. När jag kommit hem och skulle dricka lite vatten fick jag lov att springa till toan där jag langa en fet jävla niagra fall av spya, hahah usch.

Sen på självaste söndagen har jag inte gjort så mycket, mest softat. Mamma jobbade och pappa var i gbg så vi ska fira mig imorgon. Ihelgen är jag ensam så antingen får det gärna bli fest här eller så hokkar vi väll Greger igen. Sen nu till veckan köps nog en iphone och dras till Borlänge förhoppningsvis, måste shoppaaaa!!














Några bilder.


Haha tre otroligt snygga rödtottar..




Loves us, vi alla tre borde umgås mer!!

What to wear?


Inte långt kvar till Beckie kommer och hämtar upp mig. Sen hämtar vi Johanna och Sofie och drar till Julia, får se om Linn joinar sen. Vi blir 7 stycken allt som allt som kommer att bowla tror jag, kommer nog bli kul. Får försöka fixa lite mera strikes denna gång fast vi får väll se hur det blir med det om jag nu inte råkar följa med klotet, lol.

Nu tänkte jag ta och prova lite outfits för jag har ingen blekaste över vad jag ska ha på mig, blir väll säkert det gamla vanliga. Yeye börja fixa sig lite smått då.




Nothing much to say anymore..


Ni skulle ha sett min mobil idag eller ja efter att jag drog hem till Greger. Det var fan i mig rave fest i min mobil, alla möjliga färger, fick nästan lite I'm high upplevelser. Jag lovar, snart är den död för gott. Jag är rädd.

Gick upp tidigt, storhandlade på Willys, skrev ut Tyskland boardingkort till familjen som drar dit nästa helg för att gå på bröllop, skulle gärna följt med och njuta av våren i Tyskland men jobbar synd nog sen före-födelsedags fika jag med Carro och snacka lite och hämtade även ut Lady Gaga biljetterna, hon i kassan var svartis, hehehe.

Mot kvällen blev det att dra till Greger med Johanna lite sådär spontant eftersom hon var lite sugen på att dricka så självklart ställde jag upp och vi drog hem till han, där befann sig Björn och Mattias, mitt ex lillebror. Mattias hade hinkat i sig en massa whiskey men han verkade inte vara så full men sen såg vi att han däckat på ett riktigt snyggt sätt vid köksbordet som jag kan lägga upp en bild på sen och klockan var bara 21.30, sen en timme efter kanske så helt plötsligt spyr han litervis på Gregers köksbord, hahah fyfan alltså. Jag och Johanna fick lite kväljningar när vi såg matbitarna, haha. Blev en chill kväll, bättre än ingenting men inte så väldans kul heller men Björn underhöll oss iallafall med historier om Greger så det var nice.

Ja jag tappa lusten för imorrn igen, eller lite iallafall. Allt känns så fail på nåt sätt. Men något jag är väldigt glad över är att jag iallafall har några i mitt liv som gör det lite mer värt att att leva, är sjukt opepp på livet just nu och det skulle vara så god damn skönt med lite semester ifrån självaste livet så att säga, verkligen! Skulle kunna offra en arm för en sån semester, långt bort med mina egna tankar, bara lösa och klura ut problemen och bli kvitt med dem för gott och starta ett nytt fresh liv när man kommit hem, really needs it.



Yet another bump in the road.


Nu har jag blekt utväxten pch tonat håret. Hade i lite mera rubine denna gång som är mer lila rött typ, får se hur det ser ut sen imorgon när det torkar men jag kan gissa på att det är mörkare än vanligt men aja lite förändring är väll nice. Imorgon sa jag nog följa med päronen när de ska storhandla till hemmet och passa på att köpa lite smaskigheter till mig själv också, gillar att storhandla. Sen ska jag nog köpa lite partyparaplyer och tårtbottnar och tillbehör tills på söndag, här ska bakas egen tårta istället för köpa på nåt fik.

Jag hör lite här och där att mitt ex, alltså mitt livs största kärlek i Turkiet ska komma till dalarna nångång snart pga att hans bror som befinner sig här vill det och ska få honom att jobba och det lär betyda att mitt ex's fru och son kommer komma efter nångång sen om han får stanna kvar, inte bra! Försöker att inte bli påmind av honom eller hela situationen när jag är hemma i Sverige utan bara en gång om året då jag åker ner men kommer han hit nu så kommer det fan bara bli värre då jag vet att han finns i närheten och att vi nog kommer att stöta på varandra, FUCK som om saker inte kunde bli sämre. Gah.



Gimme.


 

 

 


Mobil helvete.


Fyfan vad rädd jag blev igår, trodde verkligen att min mobil gått och dött för gott. Men tur nog så hade den inte gjort det när jag kollade imorse men skärmen var typ svart och det gick inte att få liv i den. Blev arg på mig själv att jag inte fört över numrena till sim-kortet eller åtminstonde skrivit ner det så jag skrev ner alla nödvändiga nummer i ett block imorse ifall att. Min mobil är verkligen på väg att dö och det är riktigt jäkla synd med tanke på att den knappt fyllt 3, fan va kasst. Så nu är jag ute efter en ny mobil men frågan är vad för mobil? En iphone är ju något jag har gått runt och funderat på men det är ju så jäkla dyrt!!! Men säkert värt det? Runt 6000 kr eller mer, skulle fan kunna köpa en ny laptop eller en platt tv för det, eller en massa kläder och skor, eller en resa, haha nej men så kan man ju inte tänka, en mobil är ju ett måste annars är man ju fan handikappad.

Yeye måste prata med pappa och se hur mycket han vill lägga ut och sen när jag drar till Borlänge med Carro så får jag försöka hitta en. Var även en snabbis på stan och träffa upp Johanna för att köpa vin och sedan köpte jag två blekningar till att fixa utväxten med idag, en ny mineralfoundation och så fyndade jag en ganska snygg röd skjorta för bara 49 kr på Cubus, ska ta och prova storlek M också eftersom jag vill ha längre på längden. Lägger kanske upp en bild sen. Happ fredag igen imorgon då, likabra att det går fort för jag vill att det ska bli varmt men det kanse ska snöa lite ihelgen, hoppas inte det.







Man kanske ska ha någon sån här mobil med tangentbord? Eh vettefan.


Ni som har iphone, är det värt?

Tänk positivt nu.


Idag har jag bokat två banor på discobowlingen vid 22.00-23.00. Det blir jag, Johanna, Beckie, Linn, Julia, Sofie och kanske Carro. Vi ska först börja i Julias stuga vid ungefär 19.00 och sedan till Orsa och bowlingen och därefter får vi se om folk vill till Wasa eller om festen fortsätter hemma hos Julia eller kanske hemma hos mig, det visar sig. Det enda problemet nu är väll skjuts till och från Orsa, vi kanske har skjuts men om det skulle skita sig så vet jag inte hur jag ska lösa det. Kan inte komma på någon som kan köra (känner typ inga sånna människor) och i värsta fall får jag väll betala taxi för allihopa eftersom typ ingen har råd med något men jag slipper helst eftersom det nog kommer att kosta väldigt mycket och det har jag ingen lust med. Jag hoppas att det fixar sig iallafall.

Just nu är jag faktiskt inte så jäkla pepp längre, inte nog med att jag fyller 21, det är väl skitsamma egentligen men efter en massa krångel hit och dit så har det nästan fått mig att tappa lusten, känns verkligen inte som ett födelsedagsfirande överhuvudtaget och det är som vanligt jag som tar tag i saker så mycket jag kan för annars skulle detta skita sig totalt, allt jag vill är att vara med mina vänner och ha kul. Jag får väll ta och supa mig extra mycket full så jag kan försöka ha kul iallafall, för låtsas folk ha kul eller nåt så kommer jag bli jäkligt ledsen, kommer säkert inte ens kännas som min dag. Fyfan vill bara gråta. Ja jag vet beter mig som ett barn men jag skiter i vad du/ni tycker, jag mår dåligt, kan inte hjälpa det, vill bara att lördag ska bli bra utan att kännas som en jäkla börda eller nåt, vettefan. Känns som om jag dillar. Yeye kan ju alltid hålla tummarna.



This breaks my heart.




allt blev så jäkla fel, suck.

Jesus christ.




En efterlängtad födelsedags present till mig själv.

Let's pretend it's ok.


Gah att det ska vara så svårt att få tag i en person ibland men ja blir nog Borlänge imorgon. Ihelgen är det bestämt att det blir förferre, discobowling och sen krogen, ska höra med några till bara, Julia är ju hemma också, awesome! Hoppas jag kan hitta något snyggt till helgen imorgon, är ganska trött på att ha samma svarta klänningar om och om igen, nog för att det säkert blir något svart igen men ja.

Vettefan hur det kommer bli med internet denna vecka, måste ringa gubben och be han komma på torsdag så han  kan fixa med routern, sitter ju fortfarande på pappas laptop och kommer säkert knappt kunna gå in nu så uppdatarerar jag inte alls så ja då har jag inge tillgång till något internet. Hm just ja, lär ju fixa utväxten innan lördag också, hatar det.

Yeye men vi hörs väll när vi hörs.




Tänk att lilla fjortis jag blir hela 21 år gammal på söndag, nästan halvvägs till 30 då, fyfan.

Babbel.


Blev en sväng till Orsa och tillbaka sen blev det donken, testade nya New York suprime, Chicken Chicago tror jag den hette, inte god alls. Sen blev det även en glass med chokladtopping, med extra mycket sås hihi. Vi drar nog till Borlänge på onsdag istället för då kan Carro låna bil för den skulle fixas imorgon. Så imorgon ska jag ner på banken och sen fixa med en annan grej och kika runt, lär kolla mobiler på onoff, pappa lär komma till kvällen.

Jag vet inte riktigt vad som sker ihelgen eller ja på lördag. Blir nog förmodligen käk innan någonstans och sen discobowling och krogen. Det är jag som bjussar på bowlingen alltså, ganska konstigt iofs eftersom det är jag som fyller år men jag är typ världens generösaste och snällaste tjej när det kommer till mina vänner så det är inte så konstigt, inte många som gör sånt med tanke på att de flesta är väldigt snåla och såklart många har ju inte råd heller men jag kan ju hoppas på fina presenter, om jag får några? Haha. Ja man vet ju aldrig.

Men ja jag ger och ger men får inte mycket tillbaka egentligen och även fast det snackas skit om mig bakom min rygg och folk är väldigt dåliga att höra av sig så försöker jag iallafall att vara tvärtom och tar tag i saker så att det inte bara rinner ut i sanden och man knappt har någon kontakt alls, jag försöker hålla huvudet högt fast jag egentligen bara vill bryta ihop och gråta av alla motgångar och diverse andra saker, jag måste ta tag i mig själv och gå till en kurator på mum, jag måste få prata ut, jag pallar inte längre, skulle inte förvåna mig om jag förr eller senare hamnade i en slags deppression, skönt att någon kan lyssna som inte känner en riktigt och kanske komma med goda råd, jag kanske överdriver och förstorar upp mycket saker  som man bara borde skaka axlarna år, kanske borde jag skärpa till mig och bli tuffare mot folk och inte låta dem bryta ner mig, vad vet jag, någon behöver jag prata med iallafall men det är svårt att ta det steget.

En annan grej jag borde ta tag i fort som fan är psykologi b och sen söka kurser till hösten, har ju till 15 april på mig.

Yeye nu blir det massa serier, thank god for that! Vad skulle jag annars göra när jag har tråkigt..



Two.


Eftersom alla är så sjukt jävla tråkiga så ska jag och Carro åka till Borlänge imorgon för att vandra lite på kupolen och gå på bio, nu undrar ni varför vi inte går på bio här jo för att Mora är segast på att få filmer och vi vill se Shutter Island och den går inte här förns på fredag därför drar vi till Borlänge istället, har aldrig varit på bio där så då kan vi passa på att kanske gå en liten shoppingrunda också. Awesome. Men vi är även rastlösa ikväll och då kom jag på den briljanta iden att dra till donken och fetta oss, tur att jag har Carro alltså, finns typ ingen annan människa som är på att göra massa saker som mig, high five!


På söndag fyller jag 21, inte lite ångest man har. Uh.



"Sleeping beauty"


Vad fan är det för fel på mig? Klockan är 03.56 och jag sitter fortfarande uppe när jag egentligen borde sova djupt för att kunna gå upp i tid innan jobbet 14.40 och inte gå upp en timme innan och stressa. Nej istället har jag hällt i mig en stor red bull som gjort mig någorlunda pigg och kollar på serier. Vilken jävla dålig ovana jag har skapat ända sen efter studenten, hur fan i helvete ska jag kunna bryta det mönstret när jag får ett annat jobb där jag måste börja tidigt på morgonen? Det är en klurig fråga, nog för att man kan vända på dygnet om man har vänt den helt fel som jag gjort men det tar ett tag att vänja sig med det också med tanke på att jag inte är en morgonmänniska för fem öre och aldrig har varit det. Ja jag säger då det, ibland är jag nog dum i huvudet men en positiv sak är väll att jag skulle nog kunna vara uppe ett helt dygn eller fler ifall jag fick lov, nog för att det är en sak som jag knappt kommer att få en användning av iallafall om inte något speciellt sker och jag måste vara vaken länge.

Nej nu vet jag inte vad jag dillar om, ska kolla ett avsnitt till sen sova. Längtar inte tills nästa vecka då pappa kommer hem efter två veckor i Istanbul, jag har en känsla av att han kommer bli väldigt sur på mig över en sak men det är något ni aldrig kommer att få reda på, fan Deniz nu har du verkligen ställt till det. Måste komma på en lösning.

Festivaler.


Nu ska det snackas lite festivaler tycker jag. Många festivaler har fortfarande en del kvar att släppa. I år blir det självklart en favorit i repris, Peace and love. Ska nog ta och köpa min biljett nästa vecka tror jag, om jag kan. Sen blir det nog Sweden rock, 1-dags biljett till torsdagen så att jag kan se Aerosmith och Danzig sen camping. Johanna är även sugen på Arvika men jag vettefan än, får se längre fram. Sen ska jag även på Rockstad Falun har jag bestämt, 500 kr för två dagar, skitbilligt. Nog för att det knappt är band jag vill se men det kan bli kul.




Band som de släppt hitills som jag ska se bland annat: Europe (haha), Jay-Z (fett nice), John Fogerty (måste höra have you ever seen the rain, om han nu spelar den), Kent, Dan Berglund (tror jag), Patti Smith?, Robyn?, The Hives?, Them Crooked Vuktures (mest för att se Dave Grohl ofc!!!), Wolfmother, Adept?, Hardcore superstar.. sen måste jag lyssna igenom resten och hoppas på att de kommer massa andra bra.

Danzig och Aerosmith såklart, hade varit nice med Billy Idol också.




Gamma ray, Alestorm?, Crucified Barbara, John Lindberg trio, Corroded?, Sabaton?



Vilka festivaler ska ni på? Vart ses vi i sommar?

Skinnjackan är min nu.


Vill först och främst tacka en som kommenterade "Bela" tydligen, ingen aning om vem det är men jag håller med dig, indeed!! Iallafall, lung dag på jobbet, blir nog så hela helgen, långtråkigt. Hämtade även min skinnjacka idag, tung var den och den satt bra förutom att den var lite bred i överarmarna och vid armbågarna och lite kort på längden men det är iofs mest för att jag är en sån som gillar lite längre jackor som slutar typ vid höftbenen och inte kortare men det är också för att jag är smal som jag tycker så, den var nog även lite kortare för att jag har ganska lång överkropp men men. Att den var lite bred i armarna är ju mest för att jag har så smala armar och att det är en killjacka så det syns ju att jackan format sig lite efter killen som haft den tidigare och nog därför som jag känner mig lite manlig i den för den är inte så värst figurnära men men jag gillar den, får försöka vänja mig bara. Kommer upp en bild på mig i den nångång framöver.

Anywaaayyzz har inte så mycket annat att skriva. Förutom att jag funderar på när jag ska sluta på jobbet.Har ju planerat att sluta i slutet av april eftersom mycket sker just då men den 10 april ska jag göra högskoleprovet och det är en helg då jag jobbar och tar Carro över den jobbhelgen så får jag hennes och det betyder att jag ej kan gå på valborg i Uppsala och det får inte ske. Antingen skiter jag i provet, kommer nog inte göra så mycket bättre ifrån mig från sist ändå säkert eller så slutar jag precis innan valborg fast då kanske jag inte får ut min lön? Svårt är det och jag vet inte riktigt hur jag ska göra.

Tog en snabb bild.


Här får ni.



<3


Snart drar jag iväg till jobbet.

Awesome.


Wow undrar hur det kommer sig att jag har haf 103 sidvisningar för första gången? Damn, nice. Kan ju hoppas att det går lika bra med unika besökare också, 50 till bara, haha. Btw sett Lady Gagas nya musikvideo också, DAAAAAAAAAAMN säger jag bara! It was freeakin awesome dude. Videon var as ball, as balla kläder, Lady Gaga var superduper snygg, ap snygg sminkning, kul story och layout, coola färger, Beyonce var hot som vanligt men ännu snyggare med Bettie Page lugg, kan hon inte ha en sån lugg oftare? Blir ju fan sugen på att klippa min igen, fan. Men ja I loved it. Bad Romance och Telehopne videon måste nog vara en av de grymmaste muskvideosarna jag sett i mitt liv, och stort plus att låten är bra också, hon har fan inte en enda låt som har sugit. Good work girl, can't wait to se heeeer!!!!!!

Fan nu kan man inte se den igen, men jag har iaf sett den. Kommer väll upp sen, lägger upp den då.

Skitsnack hit och skitsnack dit.


Tydligen finns det "folk" som tycker att jag är en
DRYG tjej, om jag nu är en sån dryg tjej varför i helvete läser du min blogg för då? Nånting lär ju vara intressant om man klickar sig in hit eller kanske för att lurka ut lite saker? Jag är så trött på människor som snackar skit om mig bakom min rygg, jag är trött på att folk pratar onödigt skitsnack hela tiden, jag snackar aldrig skit om någon bara för att jag kanske tycker personen är dryg eller whatever, pratar jag skit så gör jag det om något har hänt som inte är acceptabelt men att prata skit bara för att man tycker dittan och dettan om en person är omoget, jag fyller fan snart 21 och har lagt sånna nonsens saker bakom mig, jag vet inte om denna person tror att jag brukar snacka skit om den för denna verkar tro det om mig fast jag inte gör det, varför ska jag snacka skit om någon som inte har gjort mig något? Snälla lägg av, det är inte värt det. Har du något problem med mig så säg det till mig istället så kanske jag kan ändra på det eller bevisa att du har fel, för du tror tydligen att du känner mig väldigt bra, det gör du verkligen inte. Lär känna mig innan du börjar snacka om mig till folk som står mig nära. Palla. Seriöst får jag höra mer så tänker jag fråga vad fan som är problemet, jag är inte rädd att konfrontera folk om jag måste och kan du inte ta kritik så ja då är det synd om dig. Nej nu kanske jag var för hård men jag börjar faktiskt lessna på att få höra saker om mig bakom min rygg.


Var och fikade med Johanna idag, drack chai och snackade en del, Ewe joinade ett tag också. Sen bar det av till tatuerings studion då Johanna tatuera in ett spindelnät på armbågen, nice blev det. Vi tänkte ses nästa vecka och typ ha en pysseldag eller något och typ sy, fika, snacka osv. Jobbar ihelgen också. Nästa helg fyller jag år och jag funderar på att bjuda några av mina brudar för att discobowla och sen hitta på annat kul. Blir nog bra.

Hörs.




Min mat igår <3

Under construction.


Håller på att fixa med menyn som ni kanske kan se till höger, ska försöka fixa en drop down meny fast där uppe på min header typ, måste bara klura ut hur osv. Fy vad jobbigt. Tar en paus tills imorgon.

Följ mig meed bloglovin.

Följ min blogg med bloglovin

Flower power.


Försökte hitta ett par snygga blommiga strumpbyxor nere på stan idag men icke, alla var typ för mörka, starka färger eller ja för fula. Jag vill ha ganska ljusa, mer åt det typ ljus gråa hållet med lite mörka blommor men det finns ju fan ingenting här i Mora. När jag har lönepengar på kontot och vill köpa snygga saker så finns det verkligen inget jag vill ha nere på Mora, it sucks. Därför måste man åka någon annanstans för att hitta saker. Borlänge får nog bli av nästa vecka istället.

Lånade bilden av Angelica vars blogg ni borde lägga till på bloglovin, superduper söt snygg brud, härlig personlighet, grymt snyggt hår, ögon ja allt och hennes videobloggar får mig alltid att le och fnittra för hon är så jäkla lovely!




Från bikbok men vi har ju fan inge bikbok här, inte i Borlänge/Falun heller och de har ingen onlineshop and that sucks. Har inte lyckats hitta några i min smak på internet heller.

Pinsamt.


Loggade in på bdb och såg en omröstning på vad man ska rösta på för parti och jag la min röst på vänsterpartiet som vanligt fast de aldrig kommer att vinna synd nog men ja bara det går bra för sossarna så. När jag såg resultatet blev jag paff. Inte fan trodde jag att Sverigedemokraterna skulle ligga först, fast och andra sidan förvåna det mig inte så mycket heller. För det första gjordes röstningen på bilddagboken där det hänger massa barn i 12-15 åringar mest kanske, vad vet jag och mestadels fjortisar, brats osv osv ni fattar dealen så det är inte så konstigt att de är ganska oallmänbildade och egentligen inte vet ett skit om politik eller något annat för den delen, sorgligt är det iallafall.

Riktigt idiotiskt, någon borde banka lite vett i dessa ungdomars skallar men men. Tur är väll det att de flesta som röstat inte är röstmyndiga men det är fortfarande många som gillar och vill rösta på Sverigedemokraterna, det gör ont i hjärtat. Men jag tror nog fan inte de kommer in i riksdagen, skulle vara skandal och riktigt jävla pinsamt!!




Vart fan är Sverige på väg?

Att gå upp i vikt.


Ook för ett tag sen fick jag hem mina snygga Nelly leggings som Kenza också införskaffat sig, det fanns typ två storlekar, S/M och M/L tror jag. Jag borde nog fan nästan köpt den större storleken för jag får knappt på mig dem, wtf? Jätte tighta att få upp över låren/rumpan och känns inte så värst sköna att ha på sig efter att jag lyckats få på mig dem för de sitter åt så jäkla mycket så man knappt kan röra sig eller ja sitter man ner visar jag hela buttcracken, lol. Har jag gått upp värsta mycket vikt eller what's the deal? Ofta jag inte får på mig M storlek och Kenza har smalare ben och lår än mig? Kanske hon har iofs men ja det känns ganska skumt på nå vis. Aja får hoppa runt i dem eller når så att de töjer ut sig.

Vägde ju mig igår hos moster (vet inte om den gick rätt eller fel) men den visade att jag vägde 57 kg eller ja snarare 56 om man ska ta bort lite kläder och shit. Har fan aldrig vägt så mycket i hela mitt liv!! Jag börjar fan nå mitt mål saktare och saktare men vem vet vågen kanske lurades sen hade jag iofs bara käkat pizza typ 6 timmar innan, det enda jag ätit men många säger att morgon vikten är den riktiga så ja jag kanske var lite uppsvälld, vad vet jag? Mitt mål har varit att väga 60 kg eftersom jag är så lång och smal, det är mitt första mål sen ska jag nog fortsätta sikta lite mera uppåt. Fast jag förstår mig inte på min kropp ibland. Fettet har bestämt sig för att sätta sig som en kula på min mage och typ på mitt ansikte och liite på rumpan kanske fast knappt. Jag vill ha fett på armar och typ rygg. Mina handleder är sjukt smala och min överarm måste bli bredare så jag kan tatuera mig där, likså benet och man kan känna av min ryggrad, inte nice. När många påpekar att jag gått upp i vikt så syftar de på mitt ansikte, de ser det mest på mitt ansikte alltså, är inte det weird? Ofta man vill se "tjock" ut i ansiktet. Aja vet inte hur jag ska lösa det, får fortsätta äta mer men det gör jag ju fan inte ändå.

Jag brukar typ jämt skippa frukosten fast jag inte borde sen borde jag äta minst 6 gånger per dag sa skol sjuksköterskan förr men jag äter typ 2-3 gånger per dag så det är ju egentligen inte så konstigt att jag är så smal för skulle jag äta 6 gånger per dag så skulle jag nog gå upp snabbare. Men det är så svårt att hålla sig till den "planen", måste ta tag i det där. Sen funderar jag på att börja göra situps för jag har fan ingen snygg platt mage längre och träna upp rumpan så att den blir mer fit och snygg som Anna Anka sa, lol.

Har magvärk och stannar hemma idag så planer skjuts upp men jag har verkligen lust att dra ut en sväng då det är soligt och ser ut att vara nice väder, aja är säkert det imorrn med.




Leggingsen.


Tja.


Har fått tillbaka min laptop men det går fortfarande ej att logga in på vårat nätverk så jag fortsätter med pappas och hoppas att han kommer en sväng imorgon som han lovat, börjar bli väldigt irriterad på honom. Var även och betalade för skinnjackan jag vann, så hoppas jag får hem den i veckan förhoppningsvis, hoppas även som fan att den sitter som en smäck, eller nästan iallafall. Drygt om jag skulle få lov att sälja den vidare.

Idag har jag varit nere på stan en snabbis, ätit pizza och sedan dragit till min moster med mamma, kusin, bror osv. Trevligt. Imorgon ska jag hem till Markus med Emma och våldgästa han lite och efter det ja vi får se vad som sker. Funderar på att kanske ta en tripp till kupolen innan fredag också, får se. Inte direkt läge för att slösa pengar, borde spara lite och sen måste jag nog börja kika på en ny mobil eftersom min verkar snart gå ner i graven, ska fråga dem på onoff imorgon tror jag och se om de kan förstå vad som är problemet utan att behöva skicka iväg den. Imorgon ska jag nog fan laga pannkakor, drygt att det ska vara så himla segt att stå där och vända massa pannkakor bara, yeye. Vi hörs.




Längtar till CCW och är väldigt sugen på Power big meet.

Trött.


Jag är så sjukt jävla trött på vintern och 10 meters snön där ute. Seriöst detta år måste ha varit värsta snö vädret på länge? Känns iallafall så. Fyller snart år och jag minns inte sist jag fyllde år då det höll på att bli vår, 07 kanske? Nej men seriöst, det är svinkallt och jobbigt och jag vill bara sätta på mig shorts, klänningar, ballerina osv utan att behöva frysa arslet av mig. Asså är det inte vår i april så vettefan vad jag gör, är det inte varmt på valborg så att man knappt kan sitta ute så blir jag riktigt pissed off för jag orkar fan inte mer.


Några bilder som får mig att längta.











Grönt gräs, solen i ögonen, sitta i gräset nere på kajen, äta glass från glassbaren, sura åt fåglarna som låter förskräckligt nere på kajen och flyger över en för att de vill ha glass, sitta på en bänk nere på stan och kika på alla som går förbi, grilla, sitta på tingsnäs och chilla med en kall öl, åka runt i en bil på korta roadtrips och bli fulla med musik på högsta volym, äta massa gott på ute serveringarna, fika på uteserveringarna, sitta på min bakgård och röka vattenpipa, ha förfester ute på kajen, en dags festivaler, vanliga festivaler, listan kan göras lång.

Skit Sverige.

2 dagars igen.


Kommer tydligen få hem min laptop imorgon. Sitter just nu och segar järnet i soffan och är smått bakis.

En liten sammanfattning av helgen: (igen).


Fredag: Träffade Markus, fixade alkohol och drog sen på bolaget för att köpa lite extra öl, 6 st fick det bli. Blev en spontan öl kväll hemma hos Greger ännu en gång. Har börjat dricka på fredagar av nån anledning nu, eller ja det är väll mest pga att Viktor varit och hälsat på just de dagarna. Drog hem till Greger somsagt och började dricka och sedan dök Viktor upp och lite senare kikade Beckie, Johanna och Kim även in. Kim stannade kvar medans brudarna drog vidare och vi fortsatte dricka. Blev lite konstig stämmning ett tag kändes det som men fest var det inte heller utan vi chill drack och jag hade jättetrevligt, verkligen. Efter massa om och men bara för att Viktor var så sugen på krogen och Kim litegrann så gav jag och Greger upp och vi alla drog till Wasa i en förfärlig kyla. Var där i kanske en timme, blev bjuden på öl igen men fick hela den spilld på mitt vänstra ben av nått emo. Haha. Blev lite bitter men sen träffa jag på Micke Häll och snackade gamla minnen och blev lite bättre, även Sebbe och Johan också. Gick tillbaka till Greger och fortsatte dricka lite i köket, runt 03.00 bestämde jag och Kim att vi skulle hem och fick sällskap av Viktor en bit innan han drog till Greger igen. Eller det var snarare mig han gjorde sällskap, hehehhe.

Lördag: Vaknar upp, känner mig fortfarande berusad och äter mat och fixar till mig. Efter en massa krångel mot slutet och massa förvirring av dittan och dettan så får jag skjuts av Markus och Emma, hämtar upp en Jare och drar hem till Markus. Jag och Emma korkar upp groggarna och drar sen till Markus granne Natta som jag träffat på Sweden rock båten 08. Där befann sig en massa folk, bland annat Runä som var full i gång och kramig. Nattas lägenhets väggar dominerades av vinylskivor och bilder på W.A.S.P, ni skulle ha sett. Jag har trevligt men skitkul var det inte. Vi ska dra till Wasa men får reda på att man icke kommer in, kanske lika bra för jag hatar den värmestugan. Men jag, Emma och Anders Grannas? åker ner för att träffa Greger som befinner sig på Mora hotell med en massa annat folk. Där slår vi oss ner och snackar. Väldigt trevligt faktiskt. Vid denna tid nångång efter 2 så cpar min mobil sig och vi drar sen hem till våra egna ställen. Däckar, går upp flera gånger och dricker 10 liter vatten.

Trevlig kväll men lördagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Men men. Min mobil är fucked up, när jag ringer folk hör jag inga signaler eller när personerna svarar men de hör mig, när de ringer hör jag heller ingenting när jag svarar, bara ibland. JÄVLA CP! Har min mobil gett upp nu eller vad? Hur gammal kan den vara? Knappt 3 år? Kanske dags att skaffa en ny mobil? Orka lämna in den i flera veckor. Aja jag vet inte. Snart fyller jag år, vet inte riktigt vad jag ska hitta på än men Linn och Emma ska garanterat vara med som alltid.



Öl kväll.


Har bara sovit typ 2 timmar inatt, är lite små seg och trött men äsch. Var skitnervös när jag skulle köpa biljetter för jag ville verkligen ha ståplatser, men jag gör ett jävla fitt misstag!! Väljer 3 ståplatser och ska betala, väljer en betalningsmetod som brukar funka, typ visa kort osv, har ju visa kort och det har gått förr tills slutet då det står att det inte gick av nån cp anledning så jag skyndar mig tillbaka och så är ståplatserna slut helt plötsligt så jag tar typ första bästa plats och det blir sittplats på de blåa A11 sektionerna, hyffsat men inget att hurra för direkt. 900 jävla spänn per styck också tydligen, var för snabb med att klicka innan jag hann tänka efter och varken Carro eller Thomas svarade när jag försökte få tag i dem. Så hela köret plus service avgift går på typ 2900 kr för 3 biljetter, så där rök allt jag hade kvar på kontot, delvis min lön. Suck.

Sen märker jag efteråt att det självklart är spridda platser. Två av platserna är i samma sektion men typ några stolar ifrån varandra och den tredje är på sektionen brevid alltså A12 eller nåt så vi alla kommer att få stå för oss själva med andra runt om, hahaha. Fan va fail alltså. Men it's no way back now. Vi får helt enkelt ha det så, inte för att det direkt blir sämre för det men ja det skulle ju ha varit kul att sjunga och svaja tillsammans till Gaga. Aja får bli buddys med grannarna istället eller om vi lyckas fixa så att vi alla kan stå brevid varandra på nått sätt. Yeye whatever kommer bli kul hur som helst och förhoppningsvis värt allt fail. Nästa gång tänker jag fan inte vara lika dum i huvudet.

Om typ två timmar drar jag till Greger och ölar igen som förra fredagen, Viktor kommer visst och hälsar på igen och så kanske Kim och Annah kommer. Imorgon blir det dock karatefylla med goa människor. Kommer bli kul, hoppas vi kan ha förfest här annars blir det Noreberg. Vi hörs.






Sådär. Hehe jag ska iaf stå på A11, sen fpr vi se hur vi gör med Thomas och Carro ;P

Ivrig.


Har fortfarande inte fått min laptop, antingen idag eller på lördag sa han, fuck. Var och såg Alice i underlandet och den var bra men inte skitbra, hade kanske förväntat mig för mycket, vem vet. 4 av 5 toasts får den.

Om typ 4 timmar öppnar biljettförsäljningen av Lady Gaga och jag tänkte gå upp vid typ 08.30 eller lite tidigare, måste få tag i biljetter. Dock kan jag inte riktigt bestämma mig för om jag ska ta ståplatserna för 670 kr eller läktarna längra bak för typ 560. Har aldrig varit inne på globen alls förut så jag vet ju inte vad som är bäst liksom. Ibland är det drygt att stå och man vill ju helst inte hamna för långt bak och ibland kan det vara drygt då det är så pass tätt och folk typ trycker på eller vad vet jag hur det är på popkonserter? De kanske inte är lika trycka på bakifrån som på typ rock konseter? Jo säkert lite men inte lika mycket. Läktarna skulle vara nice för då kan man sitta och ha sina grejer på golvet men sen är det ju inte kul om det är för långt ifrån så man knappt ser och måste kolla på storbilds skärmarna istället, jag har inte världens bästa syn heller. Så jag har fan ingen aning, lutar mest åt ståplats, skulle vilja höra med de andra så ska se om jag får tag i dem imorrn bitti, hehe. Thomas har ju iallafall varit i globen.

VIP biljetterna för 3000 hade ju varit nice men för jävla dyrt, jag hade kunnat betala för det men de andra skulle nog inte göra det eller jo typ Thomas men det skulle vara mer nice om alla var på, aja skitsamma, big deal, vi kommer ju att få uppleva en grym konsert iallafall.

Yeye sen ska jag träffa Markus och fixa dricka och på lördag blir det fylla, hoppas det blir kul. Kanske hörs imorgon. Håll tummarna nu så jag får tag i biljetter! Haha.




<3

Jackor, jackor, jackor.




En baseball jacka är hur snyggt som helst men ack så dyra, över 1000 spänn men lätt värt det men jag måste prova en riktig först innan jag skulle köpa, alltså skulle jag aldrig köpa en sån online utan att ha testat först och ha ett hum om hur det ser ut på eftersom de är så stora och puffiga och jag är smal och lång. Dock hitta jag denna för typ 250 kr eller något av mjukare tyg, lätt värt tycker man ju fast typ alla kommer gå runt i exakt likadan men jag får fan verkligen lust att klicka hem den, ska sova över saken. Laters.

Hjälp!




Jag kan inte bestämma mig!!

Jag vill ha en sån här jacka men jag kan inte bestämma mig för om jag vill ha med luva eller ej eller en vinröd eller en svart.

Den vinröda är skitsnygg men den matchar inte mitt hår för fem öre, kommer bara se dumt ut right? Då ska man ju helst ha mörkare hår som typ svart eller brunt typ men jag kommer ju inte vara rödhårig resten av mitt liv men ja jag tro fan att det blir svart ändå. Men sen är grejen, med eller utan luva?

De två första bilderna med luva är de utan loggan på bröstet, jag vill nog ha med loggan på, fanns nog en sån på en hemsida. De med utan logga och huva kostar typ 500-600 kr och de med logga kanske en hundring eller två mer och de utan huva med logga kostar typ 800-900 kr. De utan luva är typ de mest klassiska. Jag gillar jackor med luvor av nån anledning, bra att ha om det är kallt, haha. Sen känns det inte lika tomt där bak i ryggen på nått sätt men utan luva, mer klassiskt är också snyggt men de har typ hårdare tyg tror jag, det kan man nästan se på bilderna medans de andra jackorna set ut att vara av mer mjukare material. Ska jag välja med eller utan huva? Vad passar mig? Vad skulle ni själva välja?

Help me please, det gör mycket.

Jag ska se Lady Gaga!!!!!!


Hihihi jag är glad!! Den 5 mars nu på fredag ska jag boka biljetter till Lady Gaga när hon uppträder i globen i Stockholm den 7 maj! Kommer bli så jävlaaaaaaaaaaaaa grymt! Har sett fram emot att vara en del av The Monster Ball och det kommer ske snart, jag är lycklig! Hitills är det typ jag, Thomas och Selma? som ska dit, ska se om fler är på. Kommer bli awesome iallafall. Det blir även tight med veckorna eftersom jag ska se The Baseballs 28 april, sen ska jag till Uppsala den 29:e och vara där två dagar, kvalborg och valborg sen hem på lördagen och sen tillbaka till Stockholm på fredag, aja kommer bli nice iallafall.

Blev inge fika idag, förhoppningsvis imorgon, måste fan på banken och på onsdag kväll blir det film och hamburgerkväll hemma hos Markus med Emma.

Nu har jag öven ringt gubben  och han kommer hem till mig imorgon runt 17.00 och jag hoppas han fixar problemet annars får jag seriöst damp ännu en gång. NU blir det serier, har missat en massa.




Ny vecka.


Jag passar på att posta ännu ett inlägg fast ett helt nytt eftersom att det annars skulle bli för långt att läsa annars.

Ny vecka:

Ska boka Alice i underlandet biobiljetter innan onsdagen?, blir nog jag, Greger, Emelie och förhoppningsvis Johanna. Imorgon ska jag till banken och sen fika med Carro, helvete vad jag inte ser fram emot alla jävla människor som kommer att befinna sig nere på stan, har ju undvikit det så gott jag kan nu under helgen och knappt varit ute i trafiken. Hoppas som fan att det inte blir för jobbigt.

Se ska jag prata med Markus och göra lite planer på att ses och hitta på saker, får passa på nu innan han drar igen över våren/sommaren, you bastard :(. Köpa P&L biljett och The Baseballs biljett så fort som möjligt och försöka kolla om folk vill se Lady Gaga den 7 maj i Stockholm, biljetter släpps 5 mars så det måste bestämmas fort, säg till om ni är sugna! Jag tänker fan inte missa det! Sen får vi se va som sker.

Jävligt skönt att det inte varit pissigt kallt nu på ett tag, det gillas men jag vill fan ha vår nu, hatar den här jävla fucking snön som bara blir högre och högre. Vi får se om jag lyckas sno åt mig laptopen imorgon, efter lite slagsmål med bror så ja kanske. Ska ringa gubben imorgon och fråga när han kan komma och kolla upp mitt problem. Nej fan nu säger vi typ godnatt. Hörs nångång sen. Pöözzzz.




Barndoms favorit nr 1 <3

Hoppas ni orkar läsa, hehe.


Tja tja, sänder live från sängen klockan 04.37, suprise supriiise. Har nästan halshuggit min bror för att han är så jävla egoistisk och vägrar "låna" ut pappas laptop till mig när han själv ska gå och lägga sig och inte använda den alls, han sitter ju förfan med den från då han går upp till efter tolv på natten men låter inte mig få använda den ett par timmar när inte han behöver den, är man dum i huvudet eller what? Hans ursäkt var att jag inte lånar ut saker åt honom som typ min digitalkamera eller en annan lame ursäkt, cp barn. Så ja det blir knappt nån uppdatering alls pch det känns som om jag missar massa jäkla grejer som typ facebook statusar osv, haha sjukt konstigt det låter I know men jag är ju typ inne jämt annars eftersom jag inte har ett liv så jag känner mig helt cp skadad om jag inte kan gå in fast jag har tillgång på ett eller annat sätt om ni förstår vad jag menar, typ när man tappat bort sin mobil eller något och man känner sig så jävla handikappad, fast jag jag skulle nog hellre vara utan internet en vecka än att vara utan min mobil, eller?

Detta kommer nog att bli ett långt inlägg bara så att ni vet.

Ska försöka sammanfatta helgen.


Fredag, går på bolaget och handlar alkohol till mig och Markus. Jobbar sen 3-4 tim och går hem en snabb vända efter för att byta om osv. Markus hämtar upp mig och vi drar hem till Gregers lägenhet ovanför tatueringsstudion nere på stan, nice lägenhet och de som befinner sig där just då är Greger, Viktor, Johan, Tanga och en kille som heter Robin som Greger har som inneboende och som är skum och säger typ inte ett enda ord. De andra är ju väldigt långt före oss när det gäller fylla så jag och Markus drar i oss några bärs och kommer typ ikapp men en och en annan Viktor blir ju typ fullast, hehe. Men det är skitsamma för det var trevligt iallafall och hur kul som helst, ehehehhehehe, hihiih. Myser med pojkarna och pratar minnen, och andra diverse saker och lyssnar på MJ och Danzig. Skit trevligt verkligen. Inge krogen som tur var. Annah och Kim kom en sväng också men Kim stanna kvar medans Annah drog efter ett tag. Yeye jag och Markus drar hem sen runt 02.30 tror jag eftersom min familj är puckad, nedå. Bugar och bockar för en mycket trevlig fredagskväll. Tyvärr knäppte jag aldrig några bilder.

Lördag: Sover bara ett par timmar, är aptrött och drar till jobbet och jobbar 8 timmar. Tar en tupplur lite då och då när chefen inte är där på en kontors stol. Var verkligen sjukt trött och seg. Känns som evigheter och sen kommer jag hem och drar i mig en tallrik makaroner och impuls bestämmer mig för att dra ut på krogen med Markus, Emma, Maria, Linn osv. Fixar mig snabbt, smsar Greger för lite sällskap, drar dit och dricker öl med han sedan drar vi och den där Robin plus en långhårig Magnus till Wasa och träffar på alla där och Greger bjussar på en öl. Dansar vilt med Linn eftersom hon och jag är grymma på att dansa och vi gillar det, svettas lite. Träffar på Stockholms grabbarna bögen och Dennis, skittrevligt. Linn drar till Stefan och får sig lite hehehe och jag och Markus säger hejdå till alla och drar på efterfest hos Greger med Kajsa Danielsson, hennes kille och nån till kille. Chillar lite osv. Bilder kommer nog sen.

Söndag: Upp och jobba igen efter att ha sovit ännu mindre timmar men klarar det bättre än lördagen. Ja sen var det inte så mycket mer.