Gief!


Jag är med och tävlar på InsaniteaTime.blogg.se om ett presentkort värt 500 kronor hos Viola Lahger, giltigt vid köp av helt valfri korsett! Eftersom den dessutom kan skräddarsys helt efter egna önskemål betyder det att jag kan köpa precis vad för korsett som helst...


 

Vill du också vara med och tävla, gå hit: http://insaniteatime.blogg.se/2011/september/presentkort-hos-viola-lahger.html

Awesome!



Helgen.


I fredags var jag och Sara på förfest hos Krille i Älvsjö dit snygg Sanna hade bjudit oss. Skitrevligt var det!


Great fredag iaf!


Lördag mådde Sara inte så bra så hon stanna hemma och jag drog på punkspelning i Brommaplan med Sanna och det var hur trevligt somhelst det med med asbillig öl, bra punk och go toast.

 

 

 

Awesome helg i liten sammanfattning i dåliga iphone bilder. Nästa vecka kommer bli suuuper känner jag på mig med Emelie på besök, två spelningar och massa annat kul, minus debattövningen på onsdag. Förövrigt gick talet ganska bra även fast jag höll på att skita ner mig.


Hemlängtan!


Gaah jag får verkligen damp på den här jävla internet anslutningen!! När jag först flyttade hem till Sara var anslutningen med min dongel som var nyinköpt as segt, sen gick det as bra ett tag men nu går det as segt igen, speciellt när jag vill kolla på serier osv. Det är riktigt irriterande för jag har missat typ två idol avsnitt (omg värsta grejen, haha) och jag vill kolla min turkiska favorit serie! Inte kul.

Nu är det typ onsdag och det betyder bara två dagar till sen är det helg och efter helgen kommer min saknade babe Emelie till Sthlm på besök i några dagar, längtar! Imorgon har jag föreläsning vid tio och sen ska jag sitta och försöka jobba med mitt jävla tal som jag knappt börjat med (duktiga deniz) och sen ska jag nog hem till Gaymol en sväng för att tjocka mig. Sen så vill jag veta hur och vad vi ska göra på hemtentan som kommer komma snart, jag vill ha info nu så jag kan planera om jag kan åka hem till familjen i ett par dagar eller om det nu visar sig vara en svår dryg hemtenta så att jag måste vara kvar här. Hoppas vi får veta det nästa vecka, men det lär vi ju.

Det dryga är att hemtentan måste skickas som brev eller lämnas i ett fack på skolan den dagen den ska in och inte skickas genom mail och det krånglar ju bara till det för mig typ om jag åker till Mora och måste skicka det så att det kommer fram i tid, suck. Jag vill hem till min faaaamilj, kramas med mamma och äta en jävla massa! Jag vill, vill, viiiillllllll!!! (ledsen chey) God natt.


Mitt saknade rum och ja jag tar gärna tillbaka den där kroppen!


Snart är det helg..


Damn jag var nära på att försova mig riktigt rejält imorse, tur att jag vaknade i lite tid ändå men fyfasen vad jag var dödstrött på väg till skolan. Fick även reda på att på seminariet på torsdag ska vi hålla ett tre minuters argumenterande tal. Vi ska alltså välja nån författare vi har läst om och välja en tes och sen typ låtsas vara den författaren och berätta lite, kill me now please? Kommer ju gå åt helvete! Suck.

Men försöker peppa mig själv med att det snaaaart är helg igen, jag och Sara har bestämt oss för att gå till nåt dansställe kanske för att skaka lite rumpa (hahaha) men vart vettefan, haha.

Idag på väg hem från skolan så fick jag typ en påse av några som gick på skolan som innehöll detta..


Ganska awesome!!


Söndag.


Usch vad seg jag är idag. Igår mötte jag upp gay, hennes kille och två tjejkompisar för att se The Liptones på snövit, tog ett litet tag för oss att komma in och när vi väl var inne var det typ as trångt och bandet höll på att sluta spela, yaay liksom. Det sög rätt mycket förutom att det var lite kul att se hur vissa oi-punkare dansade, hähä. Men men man kan ju inte alltid ha bra utgångar på lördagar, eller? Yää.

Idag ska jag plugga på frågor till seminariet imorgon. Ångest. Jag orkar egentligen inte alls tänka eller göra något överhuvudtaget. Vill bara dega och kolla film. Till veckan är jag ledig en dag, den ska chillas igenom fullt ut. Hejdå.


Innan spelningen.

 

Nåt band som spelade efter liptones.


Dead girls do it better.


Igår träffade jag underbara MAYGOL. Vi fikade på ett konstigt fik inne på gallerian och drack även goa smoothies. Jag är så himla glad över att jag äntligen fick träffa den här kvinnan efter ett par års pratande på internäätz. Ville krama sönder henne men var alldeles för blyg för det men jag gör nog det imorgon kväll efter att jag fått i mig några bärz, höhöhö!!

Sen har jag varit i skolan idag och sen bara suttit här hemma med min laptop och kollat serier. Nästa vecka är det fyra dagar i skolan med två seminarier, me don't likey. Veckorna går alldeles för fort och det börjar bli för kallt and me not likey that either och jag har heller ännu ej funnit några vinterskor som jag vill ha, bajz.

Men jag bjuder på en schleten bild från mig ikväll och sen fortsätter jag att kolla på serier, hörs då!



Fan är det för jävla cirkel på min näsa?


Stockhöölm.


Usch vad dålig jag är på att uppdatera här. Ja jag har nu bott i Stockholm i kanske 8 dagar eller något tror jag, har gått ganska fort faktiskt. Jag går i skolan två, till tre gånger i veckan och ibland kan det vara fyra dagar i veckan. Jag gick i skolan igår och är ledig fram till fredag då det är skola igen, rätt soft. Sen går jag bara två timmar högst. Det är ganska mycket att läsa men lungt ändå, är nervös inför hur hemtentan kommer att vara i typ slutet av denna månad. Människorna i klassen är trevliga och väldigt smarta, kommer med smarta utförliga frågor/svar osv medans jag typ inte kan nånting, känns ju vääldigt bra, haha lol. Men men..

Jag saknar min familj dessutom, speciellt min mamma. Önskar att de bodde närmre. Vi får se om jag åker ner till Mora ibörjan av oktober i några dagar eller så får de komma ner hit och hälsa på.

Helgen var rolig. På fredagen var jag och Sara på spelning på Debaser och såg banden Two point eight och Tysta Mari/maria eller vad de nu hette. Stället var verkligen fullproppat med människor, speciellt med en massaaaa snygga killar, vi typ dog. Sen träffade jag lite hot people jag kände så det var trevligt. På lördagen var vi på Micas födelsedags fest med en del bekanta till mig och där bjöds det på bål, tårta och fina cupcakes. Vi var rätt döda på söndagen, hehe.

Imorgon ska jag träffa min barndomsvän Rojda, ska bli kul. Förövrigt är internetuppkopplingen här as seg ibland såatte ja jag tänkte att ni ville veta det kanske!


<3 Togs för 2-3 år sen kanske.

 

Haha awww jag dör.

 






RHCP!!!!!


Asså jag är så JÄÄÄVLA GLAD JUST NU SÅ JAG VET INTE VAAAD! Jag ska nämligen se ett av mina favoritband i oktober, RED HOT FUCKING CHILI PEPPERS!!!! PPPEEPPPP!!!111!!!!1



Tankar..


Här sitter jag i min säng i Mora och känner hur jag inte alls vill lämna varken min säng, mitt rum, min familj eller Mora. Imorgon åker jag tillbaka till Stockholm och till skolan. Sen självklart ensamheten, eller ensamheten har egentligen inte riktigt börjat verka riktigt än eftersom jag bara befunnit mig i Sthlm hela två dagar typ men jag vet att den kommer komma snart. Jag har inte riktigt fattat att jag har flyttat utan känner mest som om jag är på besök i några veckor och sen ska hem igen, kommer nog ta ett litet tag innan det verkligen har satt sig in. Sen hela grejen med kommer jag klara av skolan och dess hemskrivningar, kommer jag fixa eget boende snart osv osv, sånna tankar hemsöker mig nuförtiden. Jag vet att det kommer komma dagar då jag kommer gråta, må skit, ha ångest och bara vill hem till min familj men sånt får man väll räkna med ibörjan antar jag för det kommer säkert bli hur bra som helst efter ett tag, jag hoppas det iallafall för just nu är jag mest rädd... fan.




Fancy.


Min nya favorit parfym, luktar möms.



Emrah & Camillas bröllop!





I lördags var det dags för min kusins bröllop. Runt 16.00 var det typ då de bytte ringar osv, det var väldigt fint och jag hade på mig en rosa klänning från nelly. Sen vif 18.00 började själva bröllopsfesten och det var hur kul som helst och jag dansade en jävla massa. Det var kul att det var en sån blandning också, svenskar, danskar, turkar/kurder osv. Här kommer lite bilder från min iphone.



Mina kusiner, min morbror och Camilla.

Haha seriöst jag såg typ ut såhär på alla jävla bilder.

Lite dans och där kan man se lite av min andra klännning, får se om bättre bilder dyker upp på fb sen.