Tanto.


Aaaah justeeee jag beställde hem de där leopard platformsen, de fanns bara i 37 och 38 och jag har egentligen 39 men kunde inte låta bli ju så jag hoppas verkligen att de är stora 38:or för jag vill inte skicka tillbaka dem!!! Juste för typ en vecka sen eller nåt invigde jag, Kettil, Emelie, Micke, Bumbi och Göran tanto, det var härligt och jag och Emelie vart så jäkla fulla innan klockan var åtta och jag har en liten minneslucka över att jag tror att jag ramlade för hade så ont i svanken sen haha lol. Sen kom vi typ inte in på en enda bar för att vi var för "fulla" lol.


 

Juste i slutet av april nångång ska vi ha en liten mexikansk fest/födelsedags fest för mig och Maygol bland annat i tanto.. längtar!!





Hej Mora!


Åh nu är jag hemma i Mora i typ två veckor.. skööönT! Igår var jag på vernissage på Bauer med Maygol och Sheida och hennes mamma. Det var trevligt och man fick en gratis drink. Sedan tjockade vi oss på Max. Braa brudar det där, puss på dem! Imorgon ska jag äta sushi med Emelie och handla på bolaget för på kvällen ska jag äntligen få dansa lite.. så som jag har längtat.. haha. Här kommer lite bilder.


En sur god drink Sheida bjöd på.

 

Jag och snygg Maygol, jag ser mongo ut.

 

Sen dampade vi loss när vi väntade på tuben, fanns dock värre bilder haha.

 

Haha hittade Ewe i kupe tidningen..hihih.


Måste köpa!


När jag kommer hem till Mora imorgon ska jag försöka beställa hem ett par creepers och nu vill jag ha sånna där snygga leopard platform skor ocksåå!!!







Gårdagen.


Istället för att sitta hemma alldeles själv på sin födelsedag fick jag ett samtal från Lenore som sjöng lite för mig i telefon och bad mig komma till BO's runt sju för att träffa lite folk och dricka öl. De som joinade förutom Lenore var Krille, Evilyn, John, Emelie och två andra. Det var väldigt trevligt och jag älskar BO's! Sedan drog vi på en trubadur spelning och fortsatte ha det trevligt och vi blev kallade emos på vägen av nån blatte, vi fick oss ett gott skratt. Sedan drog vi till en annan spelning men jag stannade inte så länge för det var inte långt kvar tills tuben skulle sluta gå så jag unnade mig donken ofc och drog hem och kollade serier. Fin födelsedag vart det iallafall, tack alla.

Idag skulle jag boka tvätttid för jag har jävligt mycket att tvätta men allt var typ uppbokat och det fanns en på dagen på lördagen men Emelie, Kettil och jag och kanske några till planerar på att parka om det är fint väder så då kan jag ju inte tvätta liksom. Årets första parkning är viktigare. Så jag får vänta tills på måndag, drygt som fan. Gick förbi koh phangan matstället igår också där jag velat käka hur länge som helst och nu vet jag typ exakt vart det ligger, vem följer??? På lördag ska jag somsagt fira lite mer och Emelie kommer från Mora så jag hoppas hon hakar på och på söndag ska vi plus Sara på releasefest för The big rockets på lilla hotellbaren tror jag att det var, ska bli kul men drygt då jag ska upp åtta dagen efter men who cares jag ska ha kul!!


Tonade topparna lila fast det ser ut som blått. Natt impulser you know.

 

Krille åt en burgare på BO's som såg så jävla god ut, måste äta där nångång!!


Grattis på mig!


Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva ut i hundrade år blabla.. HURRAAHURRAA!!

Yes idag fyller jag hela 23 år. Grattis grattis.. lol... och firar den alldeles ensam..buhuu. Hade velat vara med min familj just nu men det går ju inte. Vi får se om det blir lite öl ikväll. Jag är dock asfattig och jag ska dricka @ spendera pengar både lör och sön. Uh kommer bli tight. Solen skiner som fan också och tempen på min mobil visar 15+.. tacka mig ni.. höhöh. Idag är det också det kurdiska nyåret så.. Newroz piroz be!! Inte alla som föds på kurdiska nyåret.. haha. Yeye uppdaterar kanske senare ikväll. Pöss.



Här får ni en gammal bild.

Miss you already..


Hellooo. I lördags var Tugce här och hälsade på. ÄNTLIGEN efter mer än 6 månader liksom sen jag flyttade hit. Gick dock alldeles för fort och hon åkte hem igen på söndag morgon. Vi var tidigare på dagen utanför den turkiska ambassaden med min familj och massa andra och demonstrerade men mer om det orkar jag inte dra upp. Sen hängde vi lite i Kista galleria och sen hem till mig för att dricka och catcha upp, gud vad jag har saknat henne!! Vi hamnade på hemmafest hemma hos Cat och hade det väldigt trevligt och kom hem runt fem på morgonen och däckade direkt. Tur att jag åker hem till Mora ett tag nästa vecka för saknar henne redan. På onsdag fyller jag år också, bleeh. Har lovat Montana att dricka lite öl med henne och lära känna varandra sen får vi se vad som händer. Till helgen ska jag träffa Emelie också och dricka lite vin och känna varandra lite bättre, ska bli trevligt.


Haha hon däckade ganska fint på tuben hem.

 

Juste i fredags hängde jag även med snygga Evilyn, John och Emelie som jag dock inte har bild på. Vi skulle på spelning på nalen men kön var för lång så vi hamnade på BO's och jag fick smaka på en bloodshot för första gången och jag säger bara vartfaan har du hållt hus tidigare i mitt liv? Mums fyfan vad gott det var!!!

 

 


Ouch.


Haha ååh igår vart jag så jävla full, ett tag kände jag bara typ måste krypa in i något hörn och bara lugna ner mig hahaha. Drog iallafall på melodifestivals förfest hemma hos Bumbi med Emelie och Micke. Vi kollade på finalen och jag röstade både på Loreen och Top cats, haha har aldrig röstat förut inför melodifestivalen men jag tyckte de var bra och jag var full så tänkte inte så mycket. Hade iallfall riktigt trevligt. Sen skulle vi dra oss mot rocks. På tuben dit så var de massa typ indier som vi började snacka med och det var en från Pakistan som tog i min arm hela tiden och bahh asså min kusin han är diplomat ahhaha så jävla kul. Det var trevligt på rocks, jag och Emelie dansade en del, grym jävla brud den där Emelie asså.. loves her. Efter rocks skildes vi och jag och Henrik tror jag han hette skulle åt samma håll så vi köpte lite donken mat och åkte hemåt. På vägen hem, var kanske typ 100 meter kvar så var det nån som gick bakom mig och jag rappade upp takten, fick för mig nåt så helt plötsligt ramlar jag över en ganska hög trottoarkant haha och den här blatten som gick bakom mig hjälpte mig upp och sen bah ah äre efterfest eller? hahaha lol aja skrubbade upp lite sår här och där men var inte så farligt. Mycket trevlig kväll. Hoppas på en till nästa helg.


Snodde lite bilder från Bumbi.



Eller ja detta är min bild.

 

Jag och Bumbi dansar lite, haha charmig bild på mig nerifrån.

 

Jag och lite av Simon.

 

Iphöööne.

Haha kolla pakistaniern har järngrepp om min arm och Thomas bara skrattar haha.

Haha.


Orkar inte.


Wääh imorgon och fredag är det mycket skolgrejer att göra. Jag blir helt galen. Morgondagens seminarie kommer nog gå ganska bra, känns nog lite bättre när min grupp möts upp och gör final touches på grejerna vi har kvar på förra veckans rapport och finjustera alla frågor till dikten vi fick. Sen måste jag skriva essay planen och jag har bara just nu kommit på vilket "tema" jag ska skriva om men vad jag vill få fram, slutresultat och några sources har jag ännu inte tänkt på, kommer säkert stressa igenom det imorgon kväll. Hoppas det blir någorlunda bra så läraren fattar vad jag vill göra. Kommer bli drygt sen att skriva essayn. Sen ska vi göra en jävla book review och jag vet inte vilken bok jag vill läsa och säkert en massa annat jag glömt nu. Wääh pallar fan inte.

Sen är jag typ sådär jävligt fattig igen, har kanske runt 400-500 kronor kvar att leva på, dock är Maygol skyldig mig lite också så lär få tag i dem på nåt sätt. Haha. Aja lär glömma att färga håret turkost nu ett tag tills jag får in lite mer cash. Tråkigt. Jävla cp handla mat skit. Köpte makaroner, mos, köttbullar, bacon, bröd, lite tomat och två nudlar. 150 spänn, dra åt helvete. Skulle bara ha köpt massa nudlar att äta. Suck. Imorgon kommer iallafall min farbor med en byrålåda så jag kan tömma mina väskor med kläder och få lite ordning kanske.

Jag vill bara helst att det ska bli nästa helg för då kommer nog både Tugce och Emelie men helst av allt vill jag att denna månad ska ta slut så fort som möjligt så jag kan få åka hem till Mora och bara viiiilaaa ut. Hejdå.



KOLLA!!!


Råder alla mina läsare att kolla in denna, mycket viktigt!!! Sprid!!




Veckans matlista.


Haha bestämde mig för en vecka sen att jag skulle föra "dagbok" över vad fan jag äter i en vecka och hur mycket det varierar, har varit väldigt intressant kan jag säga. Så här såg det ut..


Måndag:
17-18.00 - Makaroner och prinskorvar med ketchup.
21.00 - Chips & red bull.

Tisdag:
17.00 Donken mat. QP plus meny med två cheddar dip.
22.00 - Bacon, äggröra med mackor.

Onsdag:
14.00 -  Vanilj yoghurt med musli och hallon.
20.00 Thai mat. Friterad kyckling, ris och grönsaker.

Torsdag:
16.00 - Tre mackor med kalkonskinka.
23.00 -  Fem knäckebröd med kalkonskinka.

Fredag:
17.00 - Kycklingbröst, pommes, grönsaker och vita bönor/sås.

Lördag:
15.00 - Makaroner, prinskorv och ketchup.

Söndag:
16.00 -  Tre mackor.
23.00 - Vanliga donken maten.



Haha assåv vafan liksom. Som ni märker så äter jag knappt frukost och när jag väl äter är det sent på eftermiddagen för oftast går jag upp väldigt sent om det inte är skola och är det skola får jag knappt i mig mat under morgonen och äter inte förns på eftermiddagen. Blir ofta donken också, det gårlite lång tid mellan varje måltid och det är oftast bara två måltid om dagen och kanske nå chips eller nåt sånt emellan. Blir synd nog så här när man bor ensam har jag märkt, iallafall för mig. Tänkte testa en vecka till och se om det fortsätter i ungefär samma mönster. Haha och jag åt bara mackor en dag? Sen hur fan palla jag bara äta en måltid vissa dagar? Helt sjukt för i Mora åt jag hela tiden, iofs är inte mitt kylskåp fullt hela tiden heller.


Helgen!!


I fredags var jag hemma hos Maygol och drack lite med henne, hennes kille Jonas och Stina. Vi blev lite småfulla och spontan bestämde oss för att dra på nattbio och se the devil inside. Filmen var ganska bra förutom att den var alldeles för kort och slutade sämst. På lördagen skulle jag på Bieber fest men det blev tyvärr inte av så hamnade på fest hemma hos Cat istället med Sara, Kettil, Emelie osv. Det var väldigt trevligt. Var helt död i söndags men drog iväg för att äntligen se Laleh live igen och konserten var underbaaar och jag stod längst fram. Blev så generad varenda gång man fick lite ögonkontakt med henne, typ som när man är nyförälskad. Underbar känsla. Hon är så jävla go, söt och aahhh vill bara krama om henne så jävla hårt. Älskar bruden över hela mitt hjärta. Jag hoppas jag får se henne live igen detta år. Denna månad är det ganska mycket med skolan och sen är det prov igen i slutet av månaden och efter det har jag typ lov i två veckor och då ska jag hem till Mora och hälsa på min kära familj, längtar!




HAHA, jävligt snygg bild på mig när jag bleker utväxten lite och så har jag satt på mig rött läppstift av nån anledning så ser ju typ ut som en crackwhore med resterna av sminket Angelica gjorde på mig.

 

'

Kassa iphone bilder men snodde två från ett annat ställe.

<3

 

Lite snodda bilder av Charlie och jag och Cat petar varandra i näsan, lol. Haha fin dubbelhaka också.

 

På väg hem på morgonen och vill bara sova.

 

Jag som lycklig 16 åring <3






Turkos/blå/lila


Ahh beslutsångest heeej. Har haft svart v.s blont/vitt/grått hår ända sen typ augusti.. seveeen months. Visst skitsnyggt men en jävla pina att få det typ så ljust som möjligt.. nästan vitt men inte riktigt, utan gula nyanser. Min lugg skiftar i nyans hela jävla tiden. När jag blekt utväxten på den så är typ hela luggen gul och typ vitt längst ner. Sen använder jag silverschampoo och de gula försvinner litegrann och ibland är det helt ok men ibland är det fortfarande gult kvar och det är fett irriterande. Dock använder jag silverschampoo två gånger i veckan då jag tvättar håret, borde kanske använda just silverschampoo på luggen oftare så det ska gå snabbare och visa resultat.. bra att jag kommer på det nu haha. Underhåret är ganska lungt, är typ gult vid hårfästet och sen är det typ en blandning av vitt, grått och typ inte gult men mer typsik blond färg. Jag vill ju såklart att det ska vara nästan vitt men det är så drygt att hålla på.

Iallfall tänker ha sånt här hår ett bra tag till men jag vill testa lite nåt annat en sväng bara. Funderat på lila. Både typ halvmörkt lila och mer pastel lila. Sen nu på senaste tiden har jag börjat gilla turkost hår, eller en blandning av turkos/blå och lila hår, passar väldigt snyggt ihop och det går ihop med svart. Sen när det har börjat gå ur och blivit mer pastel så är det ju bara att bleka på det så blir det nog mer åt det vita hållet så som jag verkligen vill ha.. förhoppningsvis. Men jag är lite feg. Tänk om det blir skitfult? Vet inte hur jag ska göra..


Ahh den där turkosa är så läcker.. den lila med.. ååhhh.

 

Eller så kör man typ båda? Sjukt snyggt det med.

 

 

Hittade denna med lite av båda men att det ska bli som på bilden irl.. tvivlar.

 

Sen är frågan.. directions eller manic? Trogen directions användare men funtar på manic panic faktiskt.

Vad tycker ni? Vet att det är en väldans massa som läser men ingen kommenterar.. fy på er.