Never let go..



icim bunalmis.. yeter artik.

 

Känner precis såhär.. vill bara slita upp min bröstkorg. Jag orkar inte gå runt och vara ledsen hela tiden, gå runt med frågetecken över varför allting blivit som det är nu och varför det inte kan bli som förr igen. Jag har snart inge hopp kvar. Snälla släpp inte min hand, jag älskar ju dig.. och det är det enda som borde vara viktigt..!


Löve.




Gym Class Heroes!


Åååhåååå lycklig chey just nu!! Den 17 januari ska jag och min babe Emelie dra och se Gym class heroes här i Stockholm. Jag är så galet pepp! Mest för att jag ÄNTLIGEN ska få se min snygging Travie McCoy!!! Vill bara skrika av lycka, haha! Han hade egen spelning för kanske ett år sen eller nåt och den missa vi ju totalt då vi blanda ihop datumen men men nu får jag min chans igen. Travie är killen som står tvåa på min lista över "De tio snyggaste killarna i världen" hahahah! Den första är ju såklart ingen mindre än Johnny Depp såklart, vem annars! Så nu kan jag bocka av det på min lista.

Satt inne hela helgen också, dog av tristess. Aldrig mer.. Var dock på lägenhetsvisning i söndags och kollade på en as nice lägenhet i Hallunda men efter lite budgivning hit och dit så kommer den inte bli min, buhu. Gick alldeles för mycket över min "gräns" damn!! Men det finns gott om lägenheter i Hallunda, så kikar vidare. Kanske går på några visningar denna vecka. Ska även fika med Rebecca på fredag, kanske träffa Leo, kanske Maygol och så hoppas jag finaste Sanna kommer! Det ska bli en bra helg har jag bestämt!


 

<3


25 november.


Vad har jag gjort idag då.. jo jag har fikat med Lenore på ett fik vid namn Cafe 60, mysigt ställe. Sen har vi gått runt och kikat i affärer och äntligen har jag fått prova sånna där weirda Gaga skor bara för att känna hur det känns och de var inte så weirda som jag trodde faktiskt. Vi blev dock jääävligt långa i dem, haha. Tack och lov att Lenore är lika lång som jag så jag slapp känna mig som en jätte..typ. Mja sen vart jag sugen på sushi på vägen hem men sushi stället i Råcksta hade ju stängt tidigt som vanligt. Får se om jag köper min lunch där imorgon och hoppas de gör god sushi.

Imorgon blir det förhoppningsvis öl.. med vem vet jag inte än men jag hoppas finaste, bästaste, underbaraste Sanna kommer så vi kan ha en awesome helg. Saknat henne som tuuusan va! På söndag ska jag även på en öppen lägenhetsvisning i Hallunda/Norsborg (my hood) dit jag förhoppningsvis ska flytta tillbaka i december *håller alla tummar jag haaar*, först hoppas jag att en sak går vägen imorrn för att säkra det men iallafall lägenheten är riktigt awesome så jag hoppas som fan att jag haffar den! Kommer bli världens lyckligaste tjej då!

Åååhåå en sak till, så jävla underbart väder det är nu, sånt där riktigt awesome fint höstväder med lite plusgrader. Snön får inte riktigt komma än utan bara över jul, nyår osv men sen får det gärna bli som det är nu igen.


<3





!




Hejdå Mora, hej Sthlm!


Drar till Sthlm idag. Har varit jävligt skönt att vara hemma i över 10 dagar nu, jävligt skönt. Att få sova i min egna säng, äta min mammas mat osv. Aja jag är nog tillbaka senast om en månad över julen och stannar nog lite längre. Ser fram emot det och innan jag kommer tillbaka har jag förhoppningsvis skaffat eget ställe också. Ser dock inte fram emot att åka tåg, hatar SJ tåg.. speciellt när det är mycket folk och de har obekväma stolar men jag tycker om att åka med tågkompaniet.

Ska upp och packa imorrn och sen göra lite ärenden på stan innan jag drar. Iallafall har umgåtts med bästaste Tugce och träffat finaste Emelie. Igår var vi ut och jag hade riktigt kul. Imorgon kväll ska jag även se Magnus Betner med Rojda och Hana. Här får ni lite bilder. Finns mer men orkar inte lägga upp allt.


<3

 

<3

 

 


.




På väg hem till moi.


Har kollat in klänningen ett bra tag nu och velat fram och tillbaka om jag ska köpa den eller inte och nu är den på väg hem till mig, hoppas den sitter lika bra på mig som den gör på min snygga kompis Lenore. Halsbandet klickade jag hem också bland annat för att jag har en exakt samma fast som en ring och jag älskar märket och den matchar till klänningen. Sen får jag förhoppningsvis sakerna medans jag är i Mora och så har jag även köpt en likadan hårblomma på bilden och en annan i leopard från Kaktus design, blir nog finfint i håret.




Mora.


Hejjjjj. Är hemma i Mora, har varit här sen torsdag och åker hem på måndag den 21:a. Äääälskar att sova i min säng, det bästa som finns<3 hahah. Saknar Sthlm lite men bara väldigt liiite. Jag är lite bitter över att jag missa en awesome 90-tals fest på fredag i Sthlm, Vengaboys, S.O.A.P, Dr.Alban osv kommer tydligen så fett jävla kasst att jag missar det men aja. I fredags var jag ut på krogen med Emelie, Tugce, Runä och Thomas, väldigt trevligt med ett bra band som spelade. Sen har jag mest tagit det lungt. Aja har inte så mycket att skriva om, återkommer nångång sen.


Min andra hälft <3


Fredags.


Hängde på fyra ställen med tre jävligt snygga brudar. WIN!



Frågade Sara om jag såg asiatisk ut och hon sa nej och sen på ett ställe så blir både jag och Sara jämförda med manga figurer? ooook... hahha.


Träffade äntligen Vicky babe.






Bästaste Sanna<3

Bostadsrätt.


Nu tog jag det där med att leta lägenhet på mer allvar i natt. Kollat mest på lägenheter i Hallunda, mest för att det är där jag växt upp halva mitt liv så jag kan stället nästan ut och in och det är ett nice ställe även fast det är typ 30 min tunnelbaneresa till city och typ smockat med invandrare, haha. Men sen vet jag inte riktigt vart jag vill bo annars heller, vilken förort på vilken linje. Skitsvårt. Ska kolla mer på det men just nu lutar det åt my hoodz. Har iallafall kollat runt och hittat ungefär tio lägenheter och alla är under en miljon förutom kanske en och är antingen ett rum och vardagsrum eller två rum och vardagsrum. Vissa är mycket mer "lyxigare" då det är nyrenoverat osv och typ de man vill ha mest, hehe. För mig är det viktigaste att badrummet är schysst, alltså inte för litet eller för skabbigt och köket är också ganska viktigt eftersom jag brukar spendera mycket tid där (turk-gener) men sen så ska ju rummen inte vara för små heller och det ska kännas luftigt.

Jag hoppas att jag haffar ett ställe i december, farsan har ju sagt förhoppningsvis december så jag ska vara mer på honom så att det verkligen blir av!!! Ååååh ska bli så jävla kul att inreda sen! Can't wait!


Här är några bilder från de olika lägenheterna...



Random.


Hitta lite gamla och några nya webcam bilder som jag slängde ihop i ett liitet kollage.



.




Gå och dö.


Satt med Sara och kom in på att kika gamla dagboksinlägg på communitys man har varit medlem på, bland annat lunarstorm, helgon och playahead. Lunarstorm hade tydligen lagt ner och när jag höll tummarna för att playahead fortfarande skulle finnas så möts jag av detta...

Hahah. Började nästan gråta också, så sorgligt! Ville kolla massa gamla saker men allt har gått i graven, så jäkla synd.

 

Iallafall igår blev jag sjuk. Fick en massa ont i halsen och en förkylning på det. Idag mår min hals lite bättre tack och lov efter att ha druckit massa te och fina Sara köpte med mucuoanging eller hur det nu stavas och lite soppa. Så just nu är jag mest täppt i näsan lite och har huvudvärk men det har förhoppningsvis försvunnit tills på torsdag och helgen. Torsdag blir nog pizza hut med Sanna och Johanna kommer och hälsar på ihelgen så då blire lite öl och kanske halloweenfest på lördag.

 

Sen är jag så jävla trött på släktingar som ska lägga näsan i blöt hela tiden och kommentera dittan och dettan om mitt liv, hur jag såg ut på halloween och hur jag försöker "anpassa" mig till svenskarna och deras kultur tydligen. WTF??? är allt jag har och säga tror jag. Jorå jag försöker vara så jäkla svensk, mitt högsta mål i livet <3 Så bort med en massa på fb för jag orkar inte höra massa bullshit nå mer.