Gott nytt år då..


Sitter i min säng typ halvfixad. Ska bara fixa med håret och typ fixa med ögonmakeupen. Om drygt en timme drar vi till Rättvik, jag vill dock helst bara ligga kvar i sängen och fortsätta dega, orkar inte med massa släktingar och ungar som springer runt men man vet ju aldrig, kan ju bli kul också, eller inte? Yeye whatever har ju några kusiner i typ min egna ålder där så det ska väll kunna gå. Dock senare mot kvällen kommer jag nog definitivt längta hem, jobbar ju fan dagen efter, blöööööööh mitt eviga tjat om mitt jobb.

Sista inlägget för detta år då. Slår igen den boken och öppnar ett nytt med ett nytt år, nya möjligheter och ja jag hoppas då fan att 2010 blir mitt år för 2009 var då fan inte något att hänga i granen. Gott nytt år då allihopa och sup inte för mycket, och ät gul snö för det kan vara öl!!


Puss.

Avatar!


Nu har jag änligen sett Avatar och jag är sjukt nöjd! Vilken underbar film! Mest fascinerad blev jag av själva miljön de bodde i, värsta fina dungeln med berg i luften, konstiga fula varelser, sjuuuuukt fina växter som jag önskar fanns i verkligehetn och som typ lyste i neonfärger på natten, varför kan det inte vara så på riktigt föööör??? Varelserna såg lite roliga ut men samtidigt väldigt söta. Sen blev jag sjukt arg på människorna som förstörde allt det vackra och förstörde för dom, villa skära halsen av mig och jag ville grina flera gånger, då kom jag och tänka på hur många idoter det finns som skövlar fina skogar och djungeln och förstör för en massa djur och växtliv, fan vad arg jag blir!! Sen ville tv-spels nörden i mig ta upp speldosan styra när de flög omkring och fightades med människorna, haha. Tack Bettan för sällskapet.

Nyår somsagt, ska fortfarande vara med familj och släkt i Rättvik i nån bystuga. Min familj blir dock kvar där och jag åker hem med några eftersom jag ska jobba dagen efter, suck. Förhoppningsvis går jobbdagarna fort och att det vankas fest hemma hos Greger som flyttat in ovanför tatueringsstudion. Håller tummarna. Nu blir det chips och family guy.






Ah just det, klicka hem dessa för bara 400 kr idag, orginalpris 799 kr. Awesome!!

Brrr!!


Var nere på stan och käkade lunch på Vi på hörnet med familjen idag, mysigt. Sen fixa jag storleken på min snygga klocka och fixade lite saker åt Selma. Haha hade fan nästan glömt att jag ska på bio idag 20.30 hm det betyder alltså att jag missar Victoria Secret Fashion show klockan 20.00, aja får se reprisen sen. Just nu degar jag mest och vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig imorgon, ser inte direkt fram emot imorgon men men vill bara att nyår ska vara över, överskattade dag. Nästa år firar jag den förhoppningsvis i soliga Californien, fett!! Kanske blir mitt bästa nyår hitills i mitt liv, ja fan klart det blir! Min bror är dessutom dum i huvudet, min pappa köper Sims 3 åt mig istället på fredag. Ska fan spela sönder det ihelgen, haha! Faaan jag glömde att ringa tatueringsstudion i Stockholm, undrar om de har öppet imorgon? Annars får jag prova på fredag.


Här får ni en nice video från Lindsay Lohans photoshoot och en bra partylåt!








Äckligt svinkallt är det ute också, uuusscch.

You left me speachless.


Nepp inge stan idag heller, tydligen tyckte jag att sova var mycket skönare som vanligt, hopplös jag är. Jag åt mat för ungefär 2-3 timmar sen kanske, en skål med soppa och sen makaroner men jag är sjukt hungrig igen, tror att det blir favorit soppan snart igen som typ snacks framför en film, haha. Imorgon ska dessutom jag och Bettan se Avatar på bio, eftersom hon inte kan 15.00 så får vi gå 20.30 istället och eftersom filmen nästan är tre timmar lång blir vi inte klara förns runt halv tolv men det gör väll inte så mycket, ser verkligen fram emot att se filmen äntligen!!

Åh vad jag vill ha ett eget boende. Jag vill typ bo överallt. Jag vill ha en lyxvilla i Turkiet som jag kan vara i på somrarna med egen utomhuspool fast iofs har jag och min familj redan köpt en egen tomt i Turkiet vi ska bygga en snygg villa på så det kommer ju bli nice men jag vill ha en egen sen när jag blir äldre och det kommer jag nog lätt ha senare. Jag vill ha en takvåning i Paris, old french stil över hela lägenheten, typ 20-tal och antika möbler. Jag vill ha en liten trång mysig lägenhet i New York med tegelväggar, massa böcker och sånt, jag vill ha en annan mysig lägenhet i London med en färgglad ytterdörr med mysig vit, svart och brun inredning, väldigt old viktorianskt också, jag vill ha en lyxmiljoners villa i Los Angeles som kändisarna med stor fet jävla walk in closet och fet trädgård och ett stort garage med mina snygga oldschool hot rods och moderna bilar och jag vill ha en fin mysig lägenhet på typ söder i Stockholm med högt i tak. Ja och liksom inreda allt så som jag vill ha det, retro prylar, orientaliskt, färgglatt, vitt osv, fatta underbart.

Har kollat runt på ett par sidor för kakeldekorationer till mitt lilla "badrum" och hittat schysst medaljongsmönster dekor men jag hade gärna velat designa några själv, typ med leopard eller med frankenstien. Tror jag ska köpa den med medaljongmönstret. Sen hitta jag andra väggdekorationer man kan ha i sitt hus, snygga texter, fjärilar osv. Något jag lätt ska skaffa när jag fixar eget.









I love my fags.


Bettan föreslog att vi ska gå och se Avatar tillsammans, sorry Viktor men du är ju så seg. Vi ska nog se den på onsdag, kanske imorrn ifall jag inte kan på onsdag men det ska nog kunna gå iallafall. Kommer bli fett nice, jäkligt lång film är det också, Bettan vi kanske ska ta och se den vid 15.00 på onsdag annars kommer vi hem sent och det är nu nyår dagen efter så det kanske blir bättre, hehe.

Snackade även med två bögar som just nu befinner sig i Göteborg hemma hos Krull, synd att jag inte är hemma på nyår annars hade jag nog kikat förbi Krulls nyårsfest. Aja de visade sig själva i cam och Krull ja han var Krull, haha.





Har man känt dessa bögar i några år så kan msn konversationerna bli lite konstiga.




en liten del av dem, hahhaa knäppgökar!

Boring life.

Aaah Viktor kom in på msn, buhu. Men tyvärr så är han i Uppsala över natten med sina päron. Har typ nästan blivit beroende av att snacka med han på msn. Vi kan typ prata om allt och det är riktigt nice. Inte många jag kan göra det med och dessutom så känns det så naturligt med honom och när man har en del gemensamt. En mycket bra nyfunnen vän jag haft på msn sen 2007, haha.

Kollar på min favoritfilm Cry Baby, alltid lika bra oavsett hur många gånger man sett den. Johnny är ju helt gudomligt sexig i filmen så jag inte kan sitta still!! Jag vet inte vad jag ska göra imorgon, får försöka dra med mamma ner på stan och typ fika eller luncha eller något sånt. Blööh fan vad tråkigt jag har, vill ha chips! Måste köpa det imorgon och sen blev jag sugen på saltgurka, haha. Jag gör nog en paus i filmen och kollar på serien Syl'D på mtv.com. Jag vill FESTA!!!



Licking my wounds.


Jag skulle väll gått ner på stan med mamma idag men jag är ju pank och pappa var inte hemma så jag stannade hemma. Wow jag fick avin till toningarna idag, precis i god tid, eller? Men nu har jag ju fan färgat med en annan färg och det lär ta några tvättar innan jag egentligen kan färga, vi får se. Det beror på hur mycket som åker bort imorgon och om det blir fest hos Greger ihelgen. Jag glömmer fan bort att det är nyår på torsdag hela tiden, det enda jag ser framför mig är att jag ska jobba ihelgen, känns weird och jag ser inte fram emot det som vanligt. Fan så sjukt fort tiden går, 1 januari 2010 på fredag, sick. Det betyder att det är ungefär 11 veckor kvar till jag kliver in som 21 åring, sick!

Jag vill på avatar!!! Måste typ nästan vara den enda i Mora som inte sett den än, aja får lösa det på något sätt. Kanske går med bror. Fan vad hungrig jag blev nu och maten är inte äns klar, buhu.



Rip my heart out.


Vilken dag! Inte nog med att jag nästan lacka sönder på Åhlens idag efter att ha väntat i 30 minuter helt i onödan så får jag bara skit. Asså vad är felet? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Ingenting! Så jäkla lågt, oväntat och riktigt taskigt samtidigt som jag blev sjukt ledsen men också sjukt arg. Inte äns en riktig förklaring får man sen heller, tack. Så det är såhär mycket ni bryr er om era vänner, är detta era sanna jag? Hoppas då fan inte det för då har jag sett nånting helt annat under en massa år. Asså gaah jag blir så arg. Vill bara banka hårt i något. Sen den andra jävla fittan då, säkert hennes jävla plan också. Allt för att förstöra bara för att göra det värre för mig. Jag hatar dig så jävla mycket för att du är så jäkla omogen, så jäkla svag, så jäkla osäker, så jäkla ja jag vet inte vad längre men samtidigt saknar jag dig sjukt mycket men jag vill inte göra det efter all skit jag fått från dig, jag trodde det var du och jag som det alltid var förut men fyfan vad man inte kan lita på folk, man blir bara otroligt besviken. Det finns inget som heter äkta vänskap, det finns inget som heter äkta vänskapskärlek. Fuck it.

Jag är iallafall sjukt besviken på folk i min omgivning och jag har all jävla rätt i hela världen att känna mig arg idag, kom inte och påstå något annat, lackar fan sönder.

Köpte iallafall Canon digitalkamera idag för 1999 kr, prissänkt 300 kr. En röd snygg, värt. Men jag har dock 0 kr kvar på kontot och det är fan inte äns januari än, suck. Snylta igen då? Får se om jag hänger på till Gävle, jag vill men jag är så arg så jag vet inte om jag vill sätta mig i den situationen och förstöra för alla andra runtomkring, sån är inte jag. Yeye visar sig.


Några bilder. Två bilder kunde jag ej ladda upp pga att blogg.se är cp som vanligt.











Tycker att kameran är bra hitills iallafall. Måste dock köpa ett minneskort eftersom jag bara har ett gammalt från skolans systemkameror (host host) som bara tar 12 bilder så det är ett måste. Kameran filmar ju även i HD så det kanske kommer upp videobloggar framöver, haha.

Haha btw testade fokus på bdb idag och ahhaha vad många småbarn och fjortisar som bombaderade med kommentarer, hahaha dog lite.

Leave me alone.


Hm borde lägga mig snart. Ska upp imorgon innan ett för att sen vid nån tid efter det troligtvis fika med Emma, Linn, Lars, Markus och Maria. Kan bli kul. Får se om en Anna vågar dyka upp om hon vet att jag också ska vara där. Blev lite smått upprörd igår när jag påminnde Emma och Linn att Anna fyllde år den 26:e som jag inte vet riktigt om de själva mindes men ja de ringde henne och grattade och de skulle ses osv. Hon frågade vad de gjorde och de sa att vi festa hos Markus och berättade vilka som var där men hon banga såklart att komma när hon hörde mitt namn men vad hade hon förväntat sig annars, hon visste väll såklart att jag också var där men tydligen var hon "sjuk" fast det förvånar mig inte heller eftersom jag vet hur hennes immunförsvar funkar men ändå. Så jäkla trött på detta drama och omogenhet. Yeye.

Jag hoppas då att hon dyker upp imorrn och får syn på mig, får se hur hon reagerar då. Sen vafan, jag har tydligen cuttat mig på ena fingret, minns att jag märkte att de blödde lite när vi kom till ishallen men jag vettefan hur det hade gått till. Ganska stort hack är det. Aja fylleri. Imorgon ska jag nog köpa en digitalkamera också, äntligen. Snart kommer det att komma upp en massa egopics men det gillas stort för det var ju ett tag sen, hehe.

Godnatt.

Fest, fest, fest.


Dagen efter juldagen då, känner mig bra. Igår var jag, Emma, Linn, Beckie, Johanna, Jare, Thomas med röda cykeln vi kallar honom, haha,  Jackson och Runä hos Markus och festade, det var trevligt. Kändes lite skumt att ha två killar där man strulat med, haha. Iallafall tycker att vi är en bra festkombo vi tjejer. 21.30 kom taxin för att hämta oss, vid denna tidpunkt var vi nog alla ganska packade och när vi kom till ishallen så var det inte så jättemycket folk där så jag, Beckie, Linn och Johanna åt strips och hamburgare, skitgott var det och sen dansade vi bland annat på nedre barens dansgolv och på övre dansgolvet där Billy Opel spela och han spelade Cash så det var asnice. Skitkul med dans. Träffade Sofie, Adde, Maria, Thomas Nilsson, Johanna, Zara, Emelie, Axel osv också.

Jag var full och nöjd. Vid stängning sen var det typ kaos vid garderoben men Markus fixa fram våra jackor. Kan ju säga att det var riktigt skönt att ha så otroligt nära hem från ishallen. Hemma när jag låg i sängen började jag må ganska dåligt eftersom jag blandat cider och öl men jag spydde faktiskt inte, var nära men det hjälpte med att hinka massa vatten. Så påsen blev det ingen användning av.

Idag var det tydligen strömavbrott i hela Mora och typ halva dalarna? Jag märkte inget av det eftersom jag gick upp sent idag men trean, femma, mtv och sexan på tv:n funkar inte synd nog men det hoppas jag att de gör snart. Hade väll velat festa idag med men alla är så slitna så det blir inget, Markus får festa med sina två tjejkompisar från Gävle själv. Hm vad sägs om att festa på lilllördagen, hemmafest bara?

Aja blev inga bilder eftersom ingen hade kamera eller Johanna knäppte en del hos Markus så de kanske kommer upp sen, lär ju ha sett ut som ett cp fast jag kände mig snygg i fejjan och håret. Jag säger bara fyfan vad jag älskar min nya concealer från MAC, täcker skitabra, loves it!! Funkar som primer också, jag behöver dock en borste till ögonskuggan.




Sofies bild på Billy Opel.

Bra dag.



Hej allihopa! Nu är julen slut och jag har haft det mysigt. Har ätit en massa prinskorvar som lätt är min favorit på julbordet, druckit julmust och bara tjockat mig, sedan blev det julklappsöppnings dags. Jag fick allt jag önska mig, en grå snygg björnfitta, svarta snygga klockan som jag visat er förut, pengar och sen ska jag få Sims 3 på lördag eftersom min bror varit så seg på att köpa den. Jag är glad iallafall.

På juldagen ska vi nog vara hos Markus och jag hoppas han fixar lite hb, eller det spelar inte så stor roll för mig eftersom jag har ganska mycket dricka ändå och har jag hb också plus allt annat jag ska dricka med tanke på att vi börjar kröka ganska tidigt så kommer jag nog bli superknack och troligtvis spy den natten när jag är hemma som jag typ nästan alltid gör när jag blandar sprit, cider och öl i mängder men men det får man ta, tur att jag inte är en sån som är bakis länge när jag gjort så, tycker synd om andra som jämt blir bakis. Jag ska iallafall lägga en påse brevid sängen som emergency ifall att. Sen den stora frågan, vad fan ska man ha på sig imorgon? Ja det ständiga problemet, eller inte. Aja får väll se imorgon. Har dessutom färgat håret nu med den intensiva röda hårfärgen och det är ju inte så jag vill ha egentligen utan ljust intensivt röd men skitsamma, nästa vecka blir jag riktigt röd igen!

Imorgon blir det jag, Linn, Emma, Beckie, Dennis och Markus. Carro fick inte tag i en biljett så jag festar med henne dagen efter istället, förhoppningsvis hos Markus med Viktor där också, skulle vara awesome. Nej nu ska jag väll käka upp det sista jag har av Marabou chokladen jag fick i posten som är äckligt god och kanske se en film eller serie.

Puss.


Jo här är två youtube klipp med två tjejer som fixar sina luggar @ rockabilly/pinup aktigt. Den första är en slags fejk lugg man kan fixa om man inte har en vanlig lugg, jätte fiffigt, lite som en faux lugg och det andra klippet visar ett skitbra tips hur man kan göra en faux lugg snabbare och bättre, man kan göra den luggen utan korven hon har under också, haha. Ibland är det synd att jag har en kort lugg och inte kan fixa sånna luggar men ska ju spara ut lite sen så då får ja passa på innan jag klipper kort igen.






God jul!


God jul på erl alla! Imorse åt jag go frukost med familjen och sen bar det av en snabb sväng förbi Åhlens för min del för att stressköpa hårfärg, meeen den enda permanenta röda hårfärgen jag gillar heter kashmir red men den fanns såklart inte så det fick bli gamla intensiv röd som är mer åt det bruna hållet beroende på hur ljust hår man har innan och jag har ju ganska mörkt så det blir lite skiftningar men vafan inget att göra åt, tänker inte vara orange i håret imorgon, så hellre mörkrödbrun tills cp toningarna kommer. Kommer inte vara nöjd men inget att göra åt.

Sedan handla vi en snabbis på maxi och nu sitter vi hemma och förbereder. Min familj äter mat ganska sent, runt 18.00-19.00. beror på när maten blir klar och sen öppnar vi paketen typ en halvtimme eller en timme efter, skiftar där med och efter det tar vi det bara lungt. Typiskt att vi inte hann på bolaget igår, skulle köpa en flaska vin till mig, mamma och pappa, hade varit trevligt och skumt att dricka vin med dem, haha.

Vet inte om jag ska klä upp mig, är bara vi i familjen ändå, får se. Sen senare ska jag färga håret och imorgon börjar vi dricka tidigt. Förövrigt så är jag helt kär i min nya adidasjacka, bor typ i den numera, haha. Ska testa ögonskuggan och concealern senare också. Nej men god jul på er alla igen och ha en mysig kväll så hörs vi.



Shopping i Borlänge.


Oj jävlar vad mycket klockan blev, aja ska skriva ett inlägg och sen sova för imorgon ska vi upp relativt tidigt igen. Var somsagt i Borlänge idag och jag hittade absolut inget alls i klädväg förutom min snygga efterlängtade svarta adidasjacka, one down four or five to go, haha. Så 700 kr gick åt det, synd att man inte hitta något annat snyggt som kanske hade suttit bra på juldagen eller annat men men. Sedan köpte jag ett snyggt block, en snygg lila fotoram och ett rött hjärta som badrumsmatta, skitsöt, på Lagerhaus, fyra små diamantörhängen till mina fyra hål i öronen och två näsvingssmycken på Glitter.  Sedan blev det en svängom in på Makeupstore, sikken tur att Borlänge iallafall har ett litet makeupstore än inget alls. Efter ett tag tittandes och velandes så bestämde jag mig för att köpa concelern cover all mix som jag hört mycket gott om och bästsäljande tydligen, 265 kr gick den typ på, en pense/borste till den för typ 135 och microshadow i svart of course, har alltid haft kassa svarta ögonskuggor så denna blir nog perfekt! Den gick på typ 135 eller något sånt.

Så där inne slösade jag 515 kr, shieet. Aja värt ialafall. Ville ha så mycket med, mer borstar, mer glittriga eyedust's, mer microshadows i olika färger, ljust puder och annat fnt. Men men de kommer väll så småningom, mitt första makeupstore shopping så mer kommer, hehe. Jag var iallafall nöjd med mina köp och min far köpte nya xbox 360 till mina bröder som julklapp. Vi handlade även julmat och imorgon ska vi tydligen ta en sväng till? Undrar vilka affärer som har öppet imorrn? Hm. Om de äns har öppet? Hoppas åhlens har öppet en sväng så jag kan köpa hårfärg för jag har då fan fortfarande inte fått mina toningar, suck!! De lär ju inte komma imorrn eller på juldagen iallafall? Fan va syyyynd. Aja gjorde av med ganska mycket pengar iaf.

Näe men det ska bli mysigt imorrn med bara familjen och öppna alla julklappar och äta sig proppmätt och sen kör vi igång på juldagen! Hörs imorrn, godnatt. Btw om ni har några tips om andra bra mac produkter så släng in en kommentar!



<3






Ett inlägg till..


Haha ursäkta men jag måste skriva igen. Jag är as arg över att mina extremtoningar från odium inte kommit än!!! Det har fan i mig gått en vecka sen de skickade det och det har aldrig tagit såhär lång tid att få ett par toningar, kanske beror det på att posten är så seg nu under jultid eller så är det nå strul med odium, dålig stil iallafall!!! Jag hoppas som fan att avin slinker ner i brevlådan imorgon för jag vill fan inte ha orange hår på juldagen!!!! Isåfall får jag typ panik bleka håret lite och köpa en vanlig röd permanent färg, tråkigt!

En tjej har köpt en klänning av mig för 300 kr men jag har fan inte skickat den än, jävligt dålig stil av mig men har fan glömt bort det hela tiden, ska försöka komma ihåg det imorgon. Joo sen hoppas jag att jag hittar en del snyggt i Borlänge, finns det fortfarande svarta adidasjackor på killavdelningen i den strlk jag vill ha då jävlar! Något till julafton eller nyår ska jag också kika efter samt nördbrillor men det har de väll fan inte, helvete att jag tappa bort mina i somras. Ehm jo sen har jag mest snackat en del med Markus och Viktor som ringt och fyllesnackat med mig, skitkul hehe. Fina killar det där, fast Markus kan ha sina stunder, haha.

Jääävlar vad kul vi ska ha på juldagen då! Awesome gäng kommer vi att vara! Jag, Beckie, Linn, Emma, Carro, Markus och förhoppningsvis Dennis från Stockholm sen får vi se om nån mer hakar på, sen är det gott om bekanta och andra vänner som ska dit man kan träffa. Skitsamma om banden suger lite, vi ska vara knack som fan och ha superkul, det får vara mitt "nyår" med mina vänner eftersom jag ska fira med släkt och ska vara nykter, eller jag kanske slinker ner nån öl iallafall, haha.

Nej fan sova nu va? Ska fan upp typ klockan nio. Hörs på kvällen!



Slap me in the face, please.


Åh vad irriterad och ledsen jag blir på folk ibland alltså, man ska fan inte lita på någon! Det är en sak som är säker. Det har bara fått mig opepp och på dåligt humör så att jag stanna hemma iallafall. Jag är fortfarande sugen på att bara dra men det är inte så lätt, för långt bort och jag har ingen skjuts. Får typ fyllesamtal av Viktor och Markus som ber om att jag ska komma dit och ha kul med dem och jag vill att de skickar en flygande häst så att jag komma men vi alla vet ju att det är omöjligt. Aja inget att göra åt antar jag väll? Får väll sitta hemma och glo som vanligt när det väl händer något. Jag försöker vara positiv och tänker att det kommer fler tillfällen med de folket, bara att styra upp något sen, kanske inte i år men snart och jag vet ju att det kommer ske men orka vänta.

Imorgon drar jag till Borlänge med familjen för att shoppa lite. Ska kika efter lite kameror, får se om jag kan hålla mig ifrån att köpa en innan mellandagarna, om de blir rea på dem då. Jahopp då har man en kasse full med alkohol, 5 st, 6:or & 5:or öl och en cider på 7.0.. sen så ska jag nog ha hb av Markus på juldagen om han kan få tag i nåt, så knack 3.0 på fredag då ser det ut som, kul. Men jag är då fan fortfarande bitter över det som hände ikväll, fan.

Julshopping.


Nu har jag köpt alla julklappar, äntligen! Till min mamma så köpte jag och min bror ett apfint diamant halsband på Guldfynd, sen köpte vi två även snygga svarta mysbyxor på Intersport till farsan, ska även ge min far tre par kallingar, haha. Sen så fick min yngsta bror ett par jeans och den andra brodern ska få lite cash. Jag vet inte vad min äldsta bror har köpt till mig men jag hoppas på Sims 3 eftersom det var det jag önska av honom, morsan köpte troligtvis den svarta klockan och min bror köpte en snygg grå björnfitta som jag valde ut på 3 sek och av min far får jag nog pengar, han suger på att köpa presenter, haha. Ja nu vet jag ju typ vad jag kommer få i julklappar men det gör mig inget alls, ibland vill jag inte bli överasskad för då blir jag oftast besviken tyvärr hahah.

Har varit in på bolaget och handlat lite dricka till ikväll och lite till juldagen. Jag vet inte riktigt hur det blir ikväll faktiskt, Emma är inte alls sugen som vanligt typ och Linn slutar sent och ska färga håret tydligen, Johanna vet jag inte, tror nästan inte det och Beckie vettefan heller, hon hade lite problem med att ta sig ner men förhoppningsvis löser vi det på något sätt så det är väll typ bara jag och Carro som är helt säkra. Mja ja jag vet somsagt inte. Jag är inte direkt skitpepp speciellt då det är tisdag osv men det kan ju bli kul iallafall, man ska inte vara negativ och det blir ju oftast till vad man gör det till. Får se när Markus ringer mig och ger mig lite mer info. Måste ju börja dricka snart om man ska hinna bli full sen. Yeye. Har iallafall min biljett till FM Mattson nu iallafall.

Det är bra nu.


Såja, har haft familjemöte som vi brukar ha ibland här hemma, haha. Ibland är det bra ibland dåligt om det handlar för mycket om mig, haha men inatt var det skitbra iallafall. Vi snacka om hur jag skulle göra med jobbet osv, snacka med abf osv så allt ordnar sig på den fronten och sen har jag viktiga frågor att ställa idioten jag borde gjort förut när jag började jobba där. Berättade för pappa hur läget på jobbet är och hur chefen är och min pappa kom med mycket bra råd osv.

Han berättade om en gång då han jobbade som städare tydligen hehe och hur hans arbetsledare och inte högsta chef skällt ut honom litegrann när han blivit erbjuden att dricka kaffe av kontorsjobbarna där och tanten kommit in och sagt att han inte får göra det och då hade min pappa tagit tanten åt sidan och sagt att hon skämde ut honom bland alla och att han sagt jävla kärring åt henne och sagt att han skulle slänga ut henne genom fönstret om hon gjorde så igen, hahahahhaha lol jag och mina syskon dog av skratt! Hon hade blivit lite skraj och börjat grina, oj. Så min pappa förstod att hon skulle berätta allt för chefen och hunnit dit före och berättat situationen och att han blivit arg på henne osv och chefen sagt att det är lungt och att hon ska prata med arbetsledaren och allt ordnat sig men efter det undvek typ arbetsledaren min pappa, hahahha fyfan va kul det var. Detta var typ för 15-20 år sen i Stockholm.

Aja imorgon ska jag, mamma och mina syskon upp tidigt för att handla julklappar nere på stan och sen möter jag upp Emma och köper biljetter och Carro ska även med på juldagen, wohoo. Sen ska jag handla på bolaget till kvällen och Carro hänger på då också, förhoppningsvis kan Linn också fast hon ramla ner från trappen, stackarn. På onsdag innan julafton ska vi till kupolen i Borlänge och handla lite kläder och mat till julafton dessutom. Blir nog bra när lönen kommit då fast jag skulle föredragit att dra dit under mellandagarna men ja.

Aja ska väll sova snart.





<3

Bra vecka.


Vart fan inge stan idag, försov mig ganska rejält. Tog igen några förlorade timmar sen ihelgen, haha. Tror nog att det behövdes. Carro vi får ses imorrn istället sen får jag köpa biljetterna då också. Ska försöka handla alla julklappar imorgon med, hoppas jag lyckas. Imorgon är det typ fest hos Markus, Wasa en sväng för öl tydligen också, på en tisdag liksom haha. Hoppas Linn kommer imorrn annars är jag fan ensam tjej och det vill jag inte vara. Har ju iofs Markus och Viktor men ja ändå. Jag ser fram emot juldagen som fan! Kommer nog bli riktigt kul och vi kommer börja supa i god tid också eftersom vi lär vara där i tid innan de stänger, kanske fest på lördag också med Lars om han inte ska med på juldagen. Kommer bli awesome hursomhelst.

jzxhcsdcjxhchgvh,k,kj


Nejee fick läsa om att Brittany Murphy hittats död pga hjärtstillestånd, fyfan. Vi har förlorat en bedårande skådespelerska. Uh jag älskade Brittanys leende och speciellt hennes fånigt söta skratt. Fan vad hemskt, man blir fan lite arg när folk dör hela tiden, hemskt är det och bara 32 år. Stackars hennes familj, make och vänner.

Jag ska tydligen jobba 1 januari och ja den helgen så det blir inge jobbande för mig under veckan utan helgen efter nyår, skönt som fan och jag lider med Carro som får jobba ganska mycket nu. Yeye chefen vill nog inte att jag och Niklas ska jobba tillsammans eller nåt haha, han vill nog ha koll på mig den gubben, tss. Iallafall han sa något idag som nästan fick mig att gå upp i taket. Min kusin Melissa, min mosters dotter alltså som är typ 10 kom in idag och ville köpa ett presentkort och fråga hur mycket det kostade osv och sen gick hon. Sen får han ur sig att.. ja den där tjejen ska du hålla ögonen på, hon brukar stjäla! Hon har tagit klubbor när Carro vänt bort blicken en snabbis och gett det till hennes lillebror och sen stulit igen, sen har hon stulit på Glitter. Ja den där tjejen ska man hålla koll på, jag vet att när hon bli äldre så kommer det gå utför för henne pga det, jag vet eftersom hon går på Markus skola dessutom. ASSÅÅÅÅ URSÄKTA??????? VEM FAN TROR DU ATT DU ÄR JÄVLA IDIOT?

För det första så ska du fan inte säga ett SKIT! Dina barn snor ju fan saker hela tiden, det har ju jag fan fått bevittna, bland annat från leksaksaffären och skyll då fan inte på att de är små, Melissa är fan också liten och Melissa snor fan inte mer, det kanske hon gjorde förut men fan inte längre, visst hon kanske snott klubbor och skit men många barn snor och det är fan inte konstigt och bara för att hon snor så kommer det fan inte gå snett för henne senare!!!!!!!!!! Jag har fan snott många gånger, t.o.m när jag var 12, har det gått snett för mig i livet? NÄ! håll käften gubbjävel.

Sen tror jag nog inte att hon går i din sons skola, gick inte han på stranden? Hon går fan inte där. Yeye whatever vart de går i skola..men jag låtsades som om jag inte kände henne alls och sa bara..jaha vad konstigt..hm ok... Skulle jag sagt att det var min mosters dotter och flippat ja då hade det inte blivit vackert kan jag säga! Han hade nog förhoppningsvis skämts så in i helvete eller så hade han inte gjort det alls, skulle inte förvåna mig om det skulle bli så men gaah jag blir så arg! Klart jag tar åt mig, jag älskar mina kusiner och jag älskar Melissa över allt annat och när nån vräker ur sig sånt skit att det kommer gå snett för henne då har du nästan gått mig på nerverna kan jag säga, jag säger då bara en sak. Han ska då fan smaka på det sura äpplet sen. vänta bara!



Fina Brittany.


Imorgon ska jag träffa Carro och kika runt efter julklappar bland annat sen Emma en sväng och Beckie om jag får tag i henne och köpa biljetter på Kompis sen så får vi se vad som händer.

Payback will be a bitch!


Sitter i sängen och latar. Kollar på en film som heter Land of the lost, tror jag att den hette. Askul! Har fortfarande lite ont i armen and that suxx. Jobbar imorgon igen, orkar fan inte. Vill bara vara hemma och dega till tusen som vanligt, götta mig med massa smaskiga saker och sen vill jag julhandla så jag har den skiten gjort, förhoppningsvis har guldfynd fått in halsbandet jag och bror ska köpa till mor så på måndag måste jag kolla upp det, sen måste jag försöka klämma ur nåt vettigt ur mina bröder så jag vet ungefär vad jag ska köpa till dem för just nu har jag noll aning eftersom de knappt vet själva.

Ibland är jag jävligt dålig på att ljuga har jag märkt, fan. Haha. Aja. Sen så är jag jäkligt trött på att chefen jämt ska dra att jag har druckit, är bakis osv. Idag sa jag att jag var lite yr pga vaccinet och det var jag, eller jag kände mig helt seg och flumm, hade huvudvärk och armen värkte och så säger han nej det kan man väll inte bli, lol folk får fan feber och andra diverse saker av vaccinet, varför skulle man inte kunna bli yr? idiot. Sen så säger han, det är väll för att du druckit sprit. Asså snälla dra mig baklänges? Mitt svar var, ööh aah jag drack skitmycket sprit igår asså, knäpptyst... seriöst fick lust att klappa till den jäveln. Han tror att jag är bakis typ jämt om jag är lite seg fast jag säger att jag inte är det, vet inte om han skämtar eller inte men det skiter jag i för nu är det inte lika "kul" längre, känner fan att jag bara vill säga stick och brinn gubbhelvete, jag slutar! Nej men asså det är fan jobbigt och ledsamt att han nästan hela tiden ska hålla på så och sen ibland helt plötsligt börja skämta med en som om inget har hänt, han måste vara schizo. Tur att jag ska till Usa nästa år, det betyder att jag lämnar det jobbet runt slutet av maj kanske om inte tidigare ifall jag hittar annat jobb.

För jag ska hinna till Istanbul, festivaler och annat viktigt innan jag och Carro drar. Funderar på hur jag ska göra min grand finale på jobbet sen, goodbye sucker! Nej men ska bli så skönt sen och lämna skiten om det fortsätter såhär. Aja titta vidare och sen sova.



Fredags mys.


Ajjeee! Ont i armen som fan typ, jävla sprut fitt helvete!! Började göra lite småttont igår natt och när jag skulle sova gick det inte att ligga på ena sidan av kroppen pga armen, inte kul. Sen kan jag inte lyfta armen riktigt, inte högt iallafall. Tur som fan att det är vänster arm och inte höger för då hade det varit riktigt drygt. Det har svullnat upp lite och det ömmar, inte skönt. Sen har jag ont i huvudet igen och förkyld ännu en gång, great!

Var inte så jättemånga på Avatar idag konstigt nog och resten av helgen väntar 8 timmars dag med start 13.10, buhu. Nu ska jag dricka underbart gott te med bär som luktar ljuvligt i näsan, suga på knäck och fortsätta kolla på del två av filmen Precious och sen blir det tredje filmen av Underworld, tittat på två och nu blir det tredje och sista, Underworld Evolution!


Några bilder på Lady Gaga fotat av underbara fotografen David Lachapelle!









Gris jävlar.


Jahopp då har man tagit den jävla gris sprutan. Fyfan vad kallt det var ute, vill bara sitta hemma i värmen. Sprutan gick fort att göra, kändes knappt och min farsa är typ skitskraj för sprutor så han har inte gjort det än, haha jag tycker det är så kul att typ en 53 åring som väger 100 kg är rädd för en jäkla liten spruta som inte känns, haha. Jag har inte ont i armen men jag känner av lite att jag har tagit den, får se hur det artar sig imorgon. Sen var jag och handla mat med mamma och visade henne klockan jag vill ha. Så klockan är nog kirrad och likaså Sims 3, sen får jag hitta något bra som min yngsta bror kan köpa och av pappa får jag nog pengar.

Jo jag köpte två majskolvar och käka en, gött var det. Testade med lite smör på och det var inte så illa som jag trodde. Imorgon ska jag jobba, likaså resten av helgen. Avatar har också premiär imorgon så det blir nog ganska fullt. Hoppas jag inte är cp imorrn så det blir jobbigt att jobba.

På juldagen blir det ishallen med bra folk. Eftersom jag ska fira med familj och släkt på nyår och inte kompisar och fylla så passar jag på lite på juldagen istället, visst det suger lite att inte ha roligare än så på nyår men det gör mig typ ingenting ändå, är ändå så överskattat och jag vet inget speciellt som händer förutom fest i Falun men nej ishallen it is på fredagen. Gah jag måste köpa julklappar snart!!!



Knäck tjohej.


Shit alltså. Har kokat knäck med Emma idag och fyfan säger jag bara, haha. Allt gick skiitbra med att koka allt osv utan att bränna fast det men sen när Emma säger att man typ måste vara blixtsnabb med att hälla det i formarna eftersom det stelnar skitfort så fick vi lite smått panik och gjorde misstaget först med att hälla lite av smeten i nån jävla glasbehållare vi hällde ner i formarna, gick ju typ åt helvete då det rann typ över på vissa så vi slopa den iden och fixade med skedar istället och det gick bättre men det var trixigt.

Så nu har jag äntligen fått smaka på knäck, har säkert ätit det när jag var yngre utan att minnas det men det hemska var ju att det fastna i tänderna och jag hatar sånt ju!! Aja ganska gott var det. Bättre att suga på, haha. Imorgon ska jag vaccinera mig mog grissjukan med morsan nångång på eftermiddagen, ja jag går ju fan helt emot det jag sa förut då jag var bombsäker på att jag inte skulle göra det, Selma påminnde mig hehe nä men alltså jag kan ju erkänna att jag blev småttskraj när jag blev lite smått febrig typ förra veckan så ja whatever jag är mer skraj för komplikationer i framtiden men men.

Nu ska jag titta på ännu ett avsnitt av Paradise hotel som har blivit sjukt kul att titta på nu när Rami kommit in och sen ska jag suga vidare på knäcken!



Snorigt värre.


Imorgon ska jag och Emma, kanske Linn göra knäck och kanske även något mer. jag är väldigt sugen på att göra hallon och blåbärs cheesecake men det verkar lite krångligt och ska stå i kylen flera timmar så näe, vi får se vad vi hittar på. Sen så ska jag och mina syskon baka pepparkakor och lussebullar nästa vecka förhoppningsvis. Jag är sugen iallafall. Sen så har jag blivit ganska förkyld av någon anledning, täppt som fan i ena näsan och nyser, samma sak med min yngsta bror. Vettefan om han smittat mig eller jag honom. Drygt som fan äre iaf, usch. På torsdag ska även jag och morsan vaccinera oss, blä hoppas jag inte blir sjuk eftersom jag ska jobba, skulle vara otroligt drygt isåfall.

Mitt nyår kommer spenderas i Rättvik med familjens vänner och en del släktingar i nån bystuga, typ samma sak nästan varje år. Mysigt ett par timmar men sen brukar jag oftast få sug efter att få supa och dansa och det kommer jag nog få där borta efter ett tag då jag lessnat på allihopa men jag kommer inte kunna ta mig hem iaf, kanske kanske inte. Händer ju typ inget annat ändå, nyår i Falun skulle varit nice men dit blir det nog omöjligt för mig att ta mig till eftersom jag blir i Rättvik ett bra tag, aja nyår är så överskattat ändå och ska det bli riktigt kul så ska man antingen vara nån annanstans utanför Mora, typ Stockholm, utomlands eller ja whatever och en awesome hemmafest med bra folk eller annat. Men ja detta blir ju iofs mitt sista nyår i Sverige på ett tag eftersom jag förmodligen ska till Usa nästa år och får fira det med Carro i hettan där så ja det blir nog inge nyår med kompisarna förns 2011/2012 men men, fatta då är jag fan 22 bast, haha.

Aja nu ska jag snora vidare och typ kolla på något.




Mys!

Klockor.


Var nere på stan idag med Linn. Lunchade först på kaffestugan och snackade sen kikade vi runt lite. Kollade på hur mycket en externhårddisk kostade och det var ganska dyrt men värt, Beckie du får hjälpa mig sen på hur jag ska göra och så sen när du kikat på min cp dator, hehe. Vi var in på Ur & Penn och hittade de skitsnygga Jet set klockorna i olika färger men Linn hitta dock en annan typ guldig med brunt armbandstjoffs som hon ska önska sig och jag hitta en perfekt snygg svart från Jet set och det kostar bara 598 kr. Så en sån kommer jag önska mig. Sen hitta vi inte så jättemycket mer, la undan ett par paljett shorts med högmidja på H&M tills imorrn som jag ska köpa, vet inte hur de sitter på exakt men får testa imorrn. De är typ en kopia på dem från topshop jag lagt upp förr men dock inte lika snygga men de får duga för priset.

Min farsa är knäpp och vill att jag ska jobba i Malung några gånger efter jul men det går ju fan typ inte eftersom jag kommer typ jobba varjedag fram till början av januari, så glöm det! Sen var han vääldigt generös och ger mig 2000 kr till att handla julklappar med, får dem på torsdag så får jag dem på kvällen får jag köpa min mammas på fredag och resten på måndag. Alltihop kommer ju absolut inte behövas till 3 presenter, har redan farsans klara fast jag kanske köper något mer så jag kommer spara resten som blir över till mellandagsrean och alla elektroniska grejer jag vill ha. En tripp till Borlänge blir det nog också.








Här är några av klockorna, vissa har transparenta armband som man kan se tydligt på den röda och det finns icke transparenta. Sen finns det med inte så bred diamantring runt klockorna och även vissa med silver och röda diamanter. olika modeller alltså. Den röda, vita, lila och den ljusrosa som ej finns på bild är riktigt snygga och jag skulle lätt velat ha nån av dem om jag inte hade velat haft svart men vem vet en till färg skulle vara nice.




Här är den svarta som jag vill ha. Armbandet är inte transparent, ganska fult på svart och med bred diamantring. Jag vet att det är ganska tråkigt med svart när det finns fler coola färger men svart matchar till allt och de andra blir svåra att matcha till mina kläder men kanske köper nån annan färg sen nån annangång, vem vet.

I wish..


Tja tja nattbloggarn i farten igen. Har bara suttit hemma idag och degat samt kollat på film. Kollade klart på The Box som utspelar sig på 70-talet med Cameron Diaz i huvudrollerna, filmen sög och den var skum, se den ej. Sen såg jag även The blind side med Sandra Bullock, den var sådär. Jag vill se Alvin and the chipmunks eller ja Alvin och gänget som den heter på svenska men jag har bara sett nästan halva men spelaren jag ser den på är lite fuckat, vill liksom helst se den med engelska röster och inte svenska men ja. Yeye imorrn ska jag ner på stan och kika runt lite med Linn, vi funderar på att julbaka nångång snart, typ pepparkakor, lussebullar, knäck och sånt mojs jag, Linn och Emma sen kanske Tess kan vara med om hon är hemma och Beckie? Vi får se hur det blir, lite krångel med vart vi ska vara och så.

Jag vet somsagt inte riktigt vad jag vill ha i julklappar förutom typ Sims 3, ipod högtalare, systemkamera osv men jag kom på nu något som jag velat ha ganska länge, en symaskin! Jag är inte världsbäst på att sy men grunderna från syslöjden upp till årskurs nio räcker väll typ som grund till att börja med, sen får man ju utvecklas. Jag vill jättegärna ha en sysmaskin, min mamma också. Vi har diskuterat det flera gånger att det skulle vara skitbra att ha en hemma så man slipper laga saker för hand osv, det gör det hela enklare med en symaskin. Det behöver inte vara nån dyr high-tech maskin utan en ganska simpel men bra symaskin för typ 1500-2500 kr kanske? Finns ju många bra i den prisklassen, vi har ju tex en symaskinsaffär typ mittemot apoteket, dit borde man gå och kika. Till början skulle jag använda den till att fixa simpla grejer, som att sy in grejer, sy på olika saker osv senare så skulle jag köpa mönster och fortsätta lära mig att sy kläder med hjälp av det och senare lära sig att göra mönster själv, en provdocka skulle vara perfekt att ha också! Jag har en massa svarta simpla tyg jag skulle vilja göra kjolar av med tryck osv men jag behöver en symaskin, palla sy för hand! Så jag håller tummarna för att vi köper en sån snart.






Något sånt här tryck vill jag göra fast med grön text.




Jag älskar kängor, har ett par svarta med 14 håls som dessa men mer blanka men jag vill ha ett par andra i denna färg också, fast jag vet inte om jag vill ha 14 eller 10 håls eller 8, skulle vara nice med svarta 20 håls och typ 10 håls, synd bara att kängor är så dyra. Mina gick på typ 1200 kr.





Asså jag vet inte vad som är problemet. Jag väntar på att en viss person ska höra av sig till mig eftersom jag inte fick nå svar alls på mitt sms förra veckan. Tycker att denna person är dålig på att höra av sig lite, liksom med simpla grejer som att skriva på msn eller hej vill du hitta på något, synd för jag gillar denna person mycket men det känns som om vi glidit isär av någon anledning, hoppas personen bevisar mig fel. Tycker det är synd, skumt och ja, whatever.

Söndags mys.


Då var det söndag igen och ingen bakfylla även om jag ganska mycket igår, men jag råkar oftast inte ut för bakfyllor hur myckt jag än dricker konstigt nog, bara om jag blandar olika sorters alkohol. Drog med Emma till Falun på eftermiddagen och kom hem till Beckie och Linn, där fanns även Vero och Johanna på plats, de höll på att fixa sig osv och jag och Emma joinade. Sedan kom det lite folk och vi började dricka och lyssna på en massa musik. Mer folk droppade in, mer öl, mer musik. Den lilla lägenheten blev ganska fullproppad men det var mysigt, haha. Vi lagade även några kastruller med makaroner som vi åt med Heinz ketchup, fan vad god den ketchupen är alltså, hade fan nästan glömt det. Gott som fan vare iallafall. Allt som allt tror jag att vi var ungefär 20 st som mest och det var mycket i den ettan kan jag säga.

Nej men jag hade trevligt som fan, förfester är alltid bäst! Sedan runt 23.00 eller lite senare drog vi alla till stan för att gå ut på ett ställe, vi hamnade i Rådhuskällaren, mysigt ställe men dött, chilla där ett tag och sen gick några av oss till Banken. Trångt ställe med typ ecstacy musik, man blev helt cp och vi dansade på. Sen kom min favorit låt Sweet dreams med Eurtyhmics och det var typ den bästa remixen jag hört, blev typ galen. Sen blev vi splittrade och runt klockan ett så blev jag, Linn och Emma hungriga så vi blev inkastade in på sibylla av några trevliga grabbar vi snacka med, jag och Linn åt och vi alla skrattade så jäkla mycket, Ladyyy Gagaaa, jag är för tjock för att stå här..nej asså det var skitkul och sen tog vi bussen hem vid 02.15 och somnade sen till Sune efter en del skratt, hehe. Awesome kväll men Faluns uteliv på lördagar var ingen hit, vi får testa en fredag senare.

Har ätit pannkakor ikväll och nu ska jag kika på Paradise hotel och sen blir det Ugly Betty och project runway!

Några bilder.



















I'm in Falun Bitch!


Har nästan gjort mig klar och packat klar för övernattningen i Falun. Enda problemet jag har är om jag ska ha klänning ikväll eller jeans och linne, i-landsproblem! Vill egentligen inte ha med mig allt för det blir mycket att bära så ja jag måste bestämma mig snart för om runt 25-30 min måste jag bege mig ner på stan för att möta upp Emma och handla på bolaget. Bussen går 14.35 och vi är framme typ 16.15. Aja kul kväll kommer det bli iallafall, det är jag bombsäker på och det kommer bli en salig blandning av folk på festen, kommer bli intressant hursomhelst, hehe. Aja måste bli klar, men ha en trevlig kväll då resten av er för jag ska då ha skitkul!!!!


Lady Gaga.


Gah alltså jag älskar denna kvinna så otroligt mycket, jag vet inte riktigt exakt vad det är med henne som får mig att falla för henne men damn underbar kvinna och en helt ny bris i musik pop världen, något som verkligen behövdes! Diggar verkligen hennes "nya" unga Madonna stil som Madonna hade förut på typ tidigt 90-tal. Äh jag älskar fan Gaga i alla hennes kläder. Jag får heller inte nog av Bad Romance, för mig toppar den listan av de låtar hon släppt och därefter Lovegame.





Fy fabian vad jag längtar tills hon kommer till Sverige och har konsert nästa år, vem är på att se henne?



Pippi.


Har tonat håret, jag hade fan mindre än halva bruken kvar och det räckte då fan inte långt kan jag säga. Täckte väll de mest synligaste ställena osv men det finns fortfarande vissa orangea och gula ställen i hårbotten och typ lite överallt där jag inte kunde tona eftersom det tog slut så det kommer se konstigt ut men men inget att göra åt. Kommer ju se bättre ut än helt orange.

Jo fick tillbaka mailet från H&M och de sa att klänningen kommer försent och att påslakanet krånglat och kommer i mitten av februari, aaarrrggghh! Sen som kompensation till detta krångel så får jag 50 kr i rabatt på dom köpen, lol. 50 jäkla kronor, det hjälper då fan inte, de kunde väll åtminstonde köra med 100 kr, snåla jävlar. Aja imorgon eftermiddag bär det till Falun, ska kolla runt en snabbis på stan innann vi tar bussen till Linn och Beckie. Jag måste alltså till stan här i Mora en eller två timmar innan bussen går för att hinna handla på systemet och annat skit. Ser fram emot imorgon iallafall!




Vår & Stockholm <3

I colour me up.


Usch fy och blä vad tråkigt jag har. Satte mig ner en stund för att rita, blev nån brud med rosa hår och stora ögon, gillar att rita så. Dock rita jag slarvigt, fort och jag är inte klar än, kanske gör om den sen. Tänkte fixa några ostmackor och kolla på sista avsnittet av mammas pojkar snart. Tror då fan inte att mina directions toningar kommer imorrn, skulle tippa på måndag men jag hoppas verkligen för jag måste tona mitt fula orangea hår, har pyttelite kvar i burken, aja får lösa det på nå sätt tills på lördag. Vad ska man ha på sig? Hm, whatever. Hungrig som fan är jag iallafall, mackor var det ja. Hejdå.




Haha skev bilden blev på något sätt.

Frisk luft.


Idag begav jag mig äntligen ner på stan. Fikade med morsan och moster eftersom ingen annan ville fika! Sen hämtade jag ut mitt H&M paket på 987 spänn, fyfan. Men till min förvåning så fattades det två grejer, svarta klänningen och leopard påslakansetet. På pappret i påsen stod det att klänningen kommer ibörjan av februari och påslakanet vettefan. Liksom hallå? Vafan är det för skit? När jag beställde stod det på orderna att klänningen skulle komma ibörjan av december och de andra sakerna tidigare och då fick jag välja om jag villa ha de som fanns på lager nu på en gång eller vänta och få allt i samma paket i december och det var det jag valde men nej. Skrev ett ganska argt mail till kundservice men jag anar att jag kommer få ett ganska lame svar tillbaka som typ näe men det tar längre tid än väntat osv. Bullshit! Jag menar ska jag behöva vänta två jävla månader på en klänning som jag skulle få nu? Hell no men jag har väll fan inget val, suck. Jag som så gärna ville ha på mig klänningen nu till jul eller nått. Arg är jag iallafall.

Imorgon ska jag dra ner på stan igen och kolla runt sen på lördag drar jag till Falun, away from fucking Mora, dess uteliv, folket och supa som helvete utan att mina föräldrar är på mig och med skönt folk, synd att Viktor inte kommer men men.



Happy girl.


Mår bättre nu och känner mig glad. Vaccinet tar jag nog nästa vecka. Ihelgen blir det Falun, jag och Emma åker ner och förfestar med brudarna och sen kommer det en del folk och sen bär det av ut på nån klubb, kommer nog bli kul. Men det som gjorde mig mest glad var att Thomas kommer till Mora ihelgen, måste snacka med honom mer om det osv. Äntligen får jag träffa mysisen igen, som jag har längtat! Behöver lite action så att säga, hahahahah. Nej men kommer bli mys, hoppas vi hinner ses på något sätt. Sen blire Das Boot i februari också, kommer bli aweeeesomeeee! Hoppas på nåt bra band iallafall.

Imorgon blir det fika med Carro och lite andra ärenden. Julklapps handlat har jag fan inte äns börjat med, suger på sånt. Vet iallafall vad jag ska köpa till morsan men resten vet jag inte. Blir svårt och jag vill helst bli klar med det så fort som möjligt så jag slipper stressen, paniken och en massa jävla folk. Jag vet knappt själv vad jag önskar mig men en björnfitta, pengar och Sims 3 är iallafall några. Sen när julrean slår till ska jag bland annat köpa ipod högtalare. Aja hörs då.



Jag, Thomas och Carro i Tanto i Stockholm i maj. Jag och Thomas kör på solglasögon i mörkret ute, hahah.

You spin my head round..


Idag var jag typ lika död. Fast huvudvärken har lagt sig lite nu och jag är mest bara slö i kroppen, känns som om jag har gjort en massa tungt arbete med den så den känns helt slut. Aja frisk till helgen blir jag nog allt. Nu tänkte jag ta och äta soppan morsan fixat åt mig och kolla på Gossip girl. Är ganska trött på att bara ligga i sängen hela dagarna, förhoppningsvis är jag uppe på fötter imorrn och måste ringa vårdcentralen och kolla med dem om det fortfarande finns en chans för mig att vaccinera mig. Jag börjar bli lite skraj så jag vill ta vaccinet trots allt.





Söt klänning, nyårsklänning maybe?

Helvetes dag.


Vilken helvetes morgon. Hade fortfarande ont i huvudet, lite ont i halsen och lite illamående. Har typ inte kommit ur sängen förns klockan halv tio typ då jag tog en dusch. Annars har jag mest legat i sängen, haft ont och typ gråtit som fan och min mamma har varit skitsnäll och pysslat om mig. Fixat varmt te, mat och annat så jag skulle få i mig något medans jag bara låg i sängen och höll på att dö. Det var inte så trevligt kan jag säga. Det är bättre nu men jag har fortfarande lite ont. Sen så lyfte Linn en tung sten från mitt hjärta typ nyss också, skönt!

Idag var visst allt som vanligt igen märkte jag, det som hände igår var visst som bortblåst, sånt gör mig förvirrad men men jag ska väll inte klaga? Vissa människor har väll sina perioder och ibland får man väll respektera det. Aja bra att allt är ok nu iallafall. Personen läser typ inte min blogg iallafall. Haha.




En sån matlåda vill jag ha!!!

Brain damage.


Kul morgon jag hade. Vaknade några gånger men beslöt mig för att sova igen och går upp typ 45 min innan jag ska jobba och jag känner mig typ sjuk? Huvudvärk som fan, fryser som fan, ont i halsen litegrann och typ helt slö i kroppen, ville typ bara sova, riktigt djupt. Men jag hade inget val så jag tröck i mig en halv macka, av någon konstig anledning så har jag väldigt svårt för att äta frukost ibland, speciellt då jag ska jobba. Fixa mig lite och tog två alvedon. Väl hemma sen så blev huvudvärken värre och det är den fortfarande, den försvann typ på jobbet så jag kanske borde ta alvedon igen. Sen är jag öm i kroppen och känner mig mörbultad typ.

Fick reda på att inflyttningsfesten kanske blir framflyttad och det krockar med att jag jobbar nästa helg. Vettefan om chefen skulle ge mig ledigt då "julschemat" börjar den 18-19:e och så förlorar jag en massa pengar som jag verkligen behöver och jag som bara är extraanställd får ju typ ingenting i lön. Jag vet fan inte, inte nog med huvudvärken så blev den värre nu. Jag håller tummarna för helgen ändå för annars skulle jag bli riktigt jävla ledsen och då är jag seriös!

Nu ska jag kolla på film. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, hoppas Carro vill ses och fika, måste snacka med henne! Sen what's up with the attitude? Fattar inte varför folk ska bete sig så konstit ibland när man inte gjort något men får en att känna att man gjort något fel, sånt göt mig förvirrad, ledsen och arg. Onödigt. Droppa det och försök vara trevlig åtminstonde! Nonchalanta jävlar gillar jag inte och har du en dålig dag så fine men ändå. Väx upp.



En gammal bild från 2007 jag gjort i digitalkameran tydligen, ungefär så känner jag mig just nu, huvudvärken dödar mig!!

Girls, girls, girls.


Puh bara en jobbdag kvar, vart ganska irriterad på vissa människor på jobbet idag och jag var nog inte ensam om att tycka det, chefen blev ganska irriterad också, att folk kan vara så puckade att komma fem minuter innan filmer börjar eller till och med samma tid den börjar, vafan??

Annars har jag ätit och kollat på Ugly Betty, ska snart se Medium. Ni har säkert tänkt flera gånger på hur mycket sexiga kvinnor det finns på denna planet, män också självklart men vi tar kvinnorna först, de som man inte hade tackat nej till att se ut som. Här har jag några kända kvinnor jag gärna hade sett ut som, finns fler men här är iallafall några.




Adriana Lima - Brasiliansk modell, bland annat Victoria Secret modell, aspnygg kropp såklart och underbara ögon. Angelina Jolie - Självklart många kvinnors och tjejers utseende ideal och jag håller med, de läpparna, de ögonen. blicken och ja kan man vara snygg eller? Christina Aguilera - Har jag alltif gillat, musiken, rösten, ögonen, läpparna och håret, blond som svarthårig. Scarlett Johansen - Tuttar!! Haha, jättesnygg brud med snygga kurvor. Gwen Stefani -  Min absoluta favprit typ, håret, läpparna, allt med henne är coolt och snyggt och sen är hon typ 36? år men fortarande sjukt snygg!! Kim Kardashian - Give me some curves! Megan Fox - Nyare favorit, möms! Ögonen, mjaaauu. Shakira - alltid en annan absolut favorit, kurvorna, rösten, allt.

Men fick jag välja en så skulle det nog stå mellan Gwen Stefani och Megan Fox. Vad skulle ni välja? Eller har jag glömt en annan snygging?



Megan har fixat till näsan, läpparna och hyn och det har ju gjort henne snyggare såklart, jag skulle heller inte tacka nej till att fixa min näsa mindre eller fylla min läppar.




Älskar stilarna Gwen har haft. Sen har jag en thing för mörkhåriga kvinnor med blå eller gröna ögon, damn.







Vem fan vill inte se ut som Gwen? Små tuttar också, jag är inte ensam, yaay!



Angelina i Tomb Raider är en favorit, älskar snygga action brudar.



Gammal favorit bild. Jag kan en hel spansk låt helt utantill och det är en av hennes låtar som heter Tu.



En bild jag lätt kommer rama in en dag.


Soooommar, sommar och sol...


Har fixat en skål med massa körsbärstomater, två små päron, och några bitar kiwi plus vatten och red bull, möms eller? Det enda som fattas är chips till red bullen och sommar utanför fönstret sen är det komplett! Skulle det kunna bli skönare eller, näe. Fitusan vad jag längtar efter våren/senvåren. Så in i helvete, jag vill njuta av det till fullo, hann fan bara njuta av sommaren med typ en månad i år bara och det sög. Nu ska jag fan mumsa i mig allt och kolla på Mammas pojkar sen Underworld.

Hörs då.

Big city love.


Heeej! Idag sov jag ut och hjälpte morsan med lite saker, åt sedan lite pasta med carbonara sås och drog sedan till jobbet och jobbade typ 4 timmar. Sjukt tråkigt som vanligt och resten av helgen ska jag jobba två timmar till, jag kan då säga att jag tycker mer om att jobba fyra timmar och imorrn visas spöket Laban, att jag alltid ska jobba när en barnfilm visas, hate it!! Var väldigt nära på att dra till högstadiet idag och ta grisvaccinet men det blev fan inte av, går emot mig själv lite och kommer nog ta den snart om jag lyckas? Fast helst en helg då det typ inte händer något, vill helst inte insjukna i feber eller något och nästa helg passar verkligen inte då det ska svinas i Falun, haha. Åh vad jag längtar och deras lägenheten kommer bli så fiiin!

Kanske fest imorrn? Beror på hur jag känner och ja vilka som ska dit osv. Måste kolla hur mycket pengar jag har kvar på kontot, vill helst inte eftersom det säkert hamnat på under 500 kr efter krogen, suck. Måste hämta H&M paketet a.s.a.p!! Annars kommer jag ju åka på en avgift och inte få ett paket alls, skulle ju suga kuk om det blev så. Näe tror jag ska ta och fortsätta kolla på andra filmen av Underworld snart, sjukt spännande är det. Justja camade även med Anton igår natt, en halvnaken Anton i sitt fula rum haha näedå men kul var det, haha.



Snodde bilden av Kissie, blev lite kär imklänningen. Såg så julig ut! Fast skulle varit apsnyggt om jag hade haft svart hår dock. Vettafan vart hon fått klänningen ifrån.




Från Cittys blogg, leopardskorna i orginal färg var lite fulsnygga tycker jag. Kommer nog att provas sen.

Falun.



Hahahahahahahha!! Asså jag fick lov att sno denna från Beckies blogg. Pedobear? Hahahha.



Gick upp runt tio, halv elva imorse och skulle göra mig iordning inför Falun och helt plötsligt så börjar jag må jätteilla och det känns som om att jag ska spy men det gör jag inte, det var skitdrygt och jag fick inte i mig något heller. Vi kom iväg ganska sent och jag fixa med mig en macka att äta i bilen men jag typ sov nästan hela bilresan för att jag mådde skumt och mackan låg i min hand hela tiden, haha. Vi åt på American takeaway men jag åt typ en pytteliten pizza för 46 kr, sjukt. Sen kika vi på lägenheten och den var ganska nice förutom vissa tapeter som i köket bland annat och inuti köksluckorna, var ganska vidrigt. Vi hjälpte med att tejpa med maskeringstejp och sen målade Linn kanterna med förgrundsfärg, de ska alltså måla hela rummet vitt samt hallen och iköket ska de fixa en snygg tapet och lägga nytt golv och även fixa inuti köksluckorna och annat, kommer nog bli fint när de fixat allting. Beckie kom förbi också och de blev klara med den längsta väggen och imorrn ska Linn och Emma dit igen och ha på självaste färgen plus de andra väggarna. Sen blev det donken och hem.


Imorgon erbjuds det tydligen vaccination till olika åldrar, bland annat från typ 16-24 år mellan 09.00 och 16.30 tror jag att det var, på Strandens skola, står också i Mora tidningen. Funderar på om jag ska ta och göra det iallafall nu när det börjar bli brist på det och när de väl kallar de flesta, mja vi får väll se. Ska jobba imorrn också, dock kort pass imorgon men resten av helgen lite längre. Nu vet jag inte vad jag ska göra. Är hungrig.

Bling.


Såg denna klänning på Kenzas blogg och blev lite kär. Den är köpt på sylebystars.com men den är ganska dyr och det är det inte värt och dessutom har jag många simpla svarta klänningar så jag behöver bara köpa en massa nitar och annat krimskrams som är på klänningen som jag kan sätta fast på en egen klänning och vips så har jag en snygg kopia! Tycker det är ganska onödigt att köpa vissa tröjor eller linnen tillexempel som har lite strass på sig, nitar eller typ kedjor på axlarna som kostar typ 500 kr när man helt enkelt kan fixa det själv för mycket billigare om man har något i garderoben man kan piffa upp men det klart ibland finns det sånna plagg man bara måste ha men kom ihåg att du kan kopiera av enkelt och billigt! Hehe.





Minusgrader.


Gick ut i kylan idag och det var inte kul, kallt som faaan var det! Fyfan vad jag inte saknat kylan och jag kan bara tänka mig hur det kommer bli sen när kylan sjunker mer, uuh får rysningar utav att bara tänka på det. Fikade med Beckie, Linn och Emma och snackade om lägenheten i Falun och massa annat, en del skratt blev det också och det blev nog ganska högljutt haha och Emma tyckte det blev lite pinsamt, hehe. Ungefär två timmar där och sen ut i kylan igen för att gå hem. Tror det blir Falun imorgon.

Annars har jag inte så mycket att skriva om just nu förutom att jag mest ser fram emot de dagar då det händer något. Blir så less på mina vardagar, händer typ ingenting. Tråkigt.






1 december.


Blev inge Falun idag, blev inget alls. Mådde inte så bra och morsan ville att jag skulle stanna hemma, så ja. Men jag ska följa med dit på torsdag istället för att hjälpa att måla lite eftersom det var ganska fula väggar, hehe. Lyssnar på Muse och njuter av deras musik, så jävla bra dom är. Erdem överrasskade mig när jag såg på hans msn status att han också gillar att lyssna på dem, han gilla sångarens röst men han var lite ledsen över att han inte förstod vad som sas, lilla gubben hehe. Men han har lovat mig att gå en engelska kurs och jag ska hjälpa honom så gott jag kan genom msn, skype och när vi ses. Engelska är ju ett språk man bara måste kunna, right? Nästan all bra musik är på engelska och förstår man inte texten så suger det mycket och så kan man kommunicera med människor över hela världen men han ska dock läsa spanska i januari också tydligen. Annars, efte attr han klara av nån kurs han gick på universitetet så läser han en bildkurs för att lära sig att rita osv, han är ganska grym på porträtt för att vara nybörjare, I'm proud haha. Han ville kanske gå en tecknar/serie kurs senare.

Iallafall back to me. Det är 1 december och ingen snö ännu och det är skönt men jag har inget emot om det faller ner ganska mycket under denna månad men sen säger jag gärna farväl när månaden tagit slut. Jag vill att våren ska komma fort! Vintern gör mig bara deprimerad och nere och jag är nog inte ensam om det men man får försöka hålla humöret uppe men det är inte det lättaste när saker inte alltid går som man vill osv. Nej men nu ska vi inte vara för negativa. Jag saknar Anton. Han kommer ju hem typ 6 januari så det kommer bli trevligt, I'm done with America. Haha. Något som värmde var "Jag saknar dig somfan bengibong snyggkurd" haha jag saknar dig också min snyggsvennebanan haha, gölle. Back too real life.




Jag får ej glömma att jag har ett H&M paket att hämta ut för 900 spänn i veckan helst, omg, and I want Taylor's stockings!

You can trust me.


Ska till Falun imorgon bitti vid 11 ungefär med Linn och Emma. Vi ska kika på lägenheten och hjälpa Linn att städa lite och sen lär vi kika runt lite på stan och käka innan vi drar hem. Ska försöka hinna dra till trafikskolan innan om jag lyckas ta mig upp så att säga men jag har några saker jag måste lösa somsagt. Kan det helst inte bli nästa helg nu? Jag vill festa i Falun nu med en massa skönt folk. Känner på mig att det kommer bli hur kul som helst! Ihelgen ska jag ju jobba synd nog och Johanna var sugen på att festa på fredag, vi får väll se hur det blir med det. Tänkte kika på en film eller något och sen somna.



Carro du ska veta att du kan lita på mig och berätta allt för mig om du vill, om inte allt så det mesta iallafall! Jag lyssnar mer än gärna! Jag har gått igenom mycket och jag är bra på att förstå och lyssna, jag tröstar dig vännen! Du är också guld värd och jag är också glad över att du finns! Älskar dig.






<3


Snygga turkar.


Haha tänkte skriva ett litet inlägg på några snygga turkar jag känner eller som jag har sett.

Förutom min Erdem då, haha så finns det en speciell människa som jag känt i några månader, halvår kanske och pratat med ganska mycket som är hur trevlig som helst, en genuin människa och underbar är han. Hans namn är Volkan och han bor i Antayla och jobbar i en musikaffär och är 85:a. Har tyvärr inte fått chansen att träffa honom än men hoppas på att få göra det snart.


Han ser väldigt bar ut, finns väldigt många snygga turkar men det är inte ofta man ser dem in real life utan mest på tv, musiker osv osv. Volkan är mer svart och svår typ haha nej men han har lite speciell stil typ gothmetal eller vad man ska kalla det men hans ögon är helt cp, älskar turkar med gröna eller blå ögon och det är inte många som tror att turkar kan ha det, lol. Här är lite bilder.







Vilken poser alltså, haha. Fast jag ska ju inte säga nåt, eheh.


Den andra personen har jag typ känt i en månad kanske. Han skulle man aldrig tro att han är typ turk eller ja han är typ halvturk, hans pappa är från Turkiet och hans morsa från både Tyskland och Sverige faktiskt. Han har bott i Sverige ett tag och kan en del svenska och han har bott i Tyskland och kan snacka tyska och han bor just nu i Istanbul där han driver hans farsas företag, minns inte riktigt vad det var men han bor där själv just nu och har det ganska ensamt, hehe lilla gubben. Han heter Bora och är också 85:a och han kan flytande turkiska, helt amazing haha nästan bättre än mig tom haha. Jättetrevlig människa och vi kommer nog helt klart att ses.





Han ser ut som en typisk svensk hårdrockare, haha. Därför blev jag så paff med turkiskan.



Sen finns det typ random människor jag har på facebook och här är två.



Denna kille heter Meric och jag vet inte exakt hur gammal han är men han är riktigt söt!! Blå ögon med, hehe.
Kolla bara bruden liksom som är hans vän, också blå ögon.


Sen finns det inte jättemånga snygga rockbrudar i Turkiet men här är iallafall en riktigt snygg.








Supriiise blå ögon också haha. Hon heter Gamze och är lika gammal som mig. Ser lite ut som Angelina Jolie men ja snygg är hon iallafall.



Ja det kommer mer sen när jag hittar fler, haha. Sen plus den där killen med lite piercingar jag lagt upp en bild på för ett tag sen också, han är också en random snygg kille.