Beslutsångest..


Funderar på exakt vart jag vill sätta min tatuering jag ska göra på onsdag nästa vecka och vilken färg. Har nog bestäämt mig för formen iallafall tror jag, den jag tänkte på lite först är lite för mainstream kanske iofs är väll den andra också det men den känns mer scene/emo så jag kör på den mer traditionella oldschool varianten. När det kommer till färg står det mellan blå med skuggning eller mörkrosa med skuggning. När det kommer till den blåa så är det mer den traditionella färgen och är typ ljusblå sen finns det många som kör i andra färgstarka färger och rosa hade också varit snyggt men ja jag vet inte, måste kolla och testa lite på nått sätt och se vad som ser bäst ut, vill ju vara 100 % säker innan. Sen börjar jag känna nervositeten smyga på sig lite, är lite skraj över smärtan och att den just kommer vara på foten, aj aj. Ja jag är en sucker för smärta, tål typ inget, haha.

Sen när det kommer till en exakt placering vet jag heller inte riktigt. Ska den vara mer åt sidan eller mer inåt mitten? Ingen aning. Dags att bestämma sig snart och även ungefärlig storlek. Ja beslutsångest som sagt. Blir nog bra sen.


Bild lånad av en fin brud.

 

Ska köpa denna oversive topp av henne, hoppas den sitter bra.





Soool.


Idag har jag dragit till skolan igen med Johanna för att käka burgare med mos, det var gött. Sen har vi tittat lite på några studenter som var utklädda och sprang runt och spelade musik och vråla, har varit och är fortfarande awesome väder ute, loves it! Hoppas det är så hela veckan ut, speciellt på studenten och helgen. Jag måste kolla om jag har mitt gamla tält kvar som kanske kan ligga uppe på vinden för jag vart ganska osäker när min mamma sa att jag lämna kvar den på p&l 08 men jag vettefan. Så hoppas att den ligger där annars måste jag köpa nytt.

Ikväll kanske jag, Johanna och Beckie ska se Sex and the city 2 på bio, om brudarna orkar, hehe. Öhm sen borde jag påminna Emelie om att vi borde hämta ut våra The Baseball biljetter på turistbyrån imorgon också, måste även beställa hem latex stay-upsen och en underbust. Sen måste jag shoppa lite stuff och kläder nästa vecka i Borlänge innan jag drar iväg till Turkiet.


Blodiga knogar.


Det känns som söndag, iofs så är det söndag nu men hela lördagen kändes som en söndag. Kan vara för att det var en nykter lördag och det har det inte varit på ett tag, tror jag. Jag och Johanna har liksom haft fullt upp med alkohol varje helg kan man säga, haha. Anywayzz.. ni minns säkert att jag sa upp mig med ett sms till min chef och jag visste att han skulle bli väldigt bitter över det och det var ju en utav mina mål såklart samtidigt som det var fegt på samma gång men det ät skitsamma nu, jag är feg så ja. Har väntat på att Carro skulle jobba sin helg för att chefen skulle ta upp det och jag har väntat med spänning.

Jag vart inte så jätteförvånad över sakerna han hade sagt men samtidigt så blev jag väldigt arg och ville bara slå hans ansikte blodigt. Nu minns jag inte allt Carro sa men det var nåt i stil med att jag ljuger mycket tydligen och att han skulle hämnas på mig. Med det menade han tydligen att han kommer att göra det "svårt" för mig sen när jag ska söka andra jobb. Alltså att när jag tex skriver han som referens eller något och de ringer upp honom för att fråga om mig så kommer han bara tala om hur dålig jag är osv osv..haha. Well you can try peddo. För det första tänker jag aldrig i hela mitt liv ha honom som referens på mitt cv och jag har inte direkt ett jättebehov utav att skriva att jag har jobbat där på mitt cv fast det skulle vara bra samtidigt med tanke på att jag har det ganska tunt på arbetserfarenhets delen men men. Sen vad äre jag ljuger om? Visst jag kanske har ljugit lite då och då om det har behövts och så men han verkar överdriva. Sen är det ju han som ljuger så in åt helvete, sen ska vi inte snacka om hur äcklig han är, äcklig slisk peddo gubbe som både jag och Carro har upplevt. Damn vet inte hur många gånger jag känt att jag bara velat slå honom hårt när han snackat skit om olika ting, när han anklagat mig för att vara bakis på jobbet när jag inte ens varit det, de gånger han har fått mig att må lite dåligt och tyckt att jag varit dålig, de gånger han petat på mig, när han påstått att jag dricker jättemycket och jämt när han själv är alkoholist? Jag önskar att jag kunde anmäla honom för att vara världens sämsta chef.

Jag vill verkligen inte att nån ska jobba där, jag vill inte att andra ska uppleva det jag har upplevt eller åtminstonde slippa hans kassa chefs attityd och allt annat problem han har i sitt liv som han bara öser ner på en. Jag varnar iallafall folk.

Jag vill hämnas på något sätt men jag vet inte hur. Helst vill jag ju bara gå fram till honom och säga vilken idiot han är men jag skulle nog aldrig våga göra det synd nog om jag inte skulle vara väldigt förbannad just då, jag vet inte. Men detta tar inte slut här och nu, han ska fan få tillbaka..



Lång dag.

jäkla snygg hon är, alltid varit. Sen alla latex och lack plagg, mm. Sen vill jag ha alla coola lösögonfransar hon har i videon, riktigt coola. Sen är hon superhot på 1.22 med fauxlugg.

 

Igår vare fest hemma hos Beckie eftersom hon fyller 20 på måndag. Jag och Johanna fixade goa fruktdrinkar som var väldigt söta med massa jordgubbar och annat frukt i, sen blev det mjölkdrinkar. Sen droppa det in lite folk och vi började grilla och sen kom det ännu mera folk och vi spela kubb och vi rödtottar vann över blondinerna, hell yeah haha! Trevligt vare iallafall men slutade lite för tidigt men men kul hade jag. Idag har jag varit i Borlänge med familjen och massa andra och grillat sen har jag färgat underhåret svart som blivit ljusbrunt av nån anledning. Imorgon kanske jag ska träffa Tora och planera in lite inför shooten med rockin.se och på måndag blire att käka burgare i skolan och sen se mög antingen på tisdag eller onsdag och på fredag firar vi Johanna som tar studenten. Har lite info om min  f.d chef eller ja shit han sagt om mig som jag ska berätta om sen.

 


More stuff..


Just ja glömde visa skorna jag köpte..


Har inte varit ett jättestort fan av sånna här skor, iaf inte på mig men de var snygga och sköna.


Hade velat köpa dessa egentligen men de var alldeles för öppna på sidorna, foten såg naken och weird ut sen vare sjukt snygga framifrån men det syns knappt här.


Provade även dessa från din sko, väldigt snygga på.




Snygga bikinis från new look.



Har letat efter en snygg mörkblå skjorta och hitta denna på topshop.com, alla andra som funnits i butiker har ju varit för ljusa för mig.



Ok jag har länge velat ha en svart halsduk som är typ som den som Kenza har på huvudet fast hennes är en tröja, många modemänniskor hade sånna i vintras osv, ser typ ut som en stor sjal med ett hål i mitten typ som man kan ha över huvudet också, hitta fan ingen bild. Fanns på gina men tagit slut nyss, ingen som vet vart de finns om ni förstår vad jag menar..


Stuff.


Lite av shoppingen..


Gina 149 kr.

 

Väska h&m, 99 kr tror jag..

 

Gina, 59 kr I think..

Kassa bilder... yeye

 


Shorts h&m..fan minns inte vad den kosta.. skorna <3

 

15 cm kärlek.


Dancing on my own.

 

 

Denna låt beskriver ganska så bra hur jag känner, inte när det kommer till kärlek utan mer vänskap. Jag har nog aldrig känt mig så tom och så ensam förut, har säkert känt såhär förut och isåfall har den känslan hittat tillbaka till mig och jag gillar det inte. Jag tänker för mycket bakåt ibland när jag borde blicka framåt men det är inte det lättaste utan otroligt jävla svårt, för mig iallafall. Jag är svag, jag är känslomässigt ostabil, jag sörjer, jag saknar, jag har ångest, jag mår dåligt, listan kan göras lång. Ibland skrattar jag åt mig själv för att jag överdriver så mycket och tycker att jag beter mig löjligt men sen slår verligheten mig och jag bryter ihop. Jag har sagt det tusen gånger, jag kan inte ha det såhär längre, är rädd för vad det kan leda till. Jag vill vara lycklig. Jag vill inte spela, jag vill inte gå runt i denna mask nå mer, jag vill vara mig själv igen.


Robyn 'Dancing On My Own' (Official Video) from Robyn on Vimeo.


Falun och shopping.


Idag for jag till mitt gamla gymnasium och mötte upp Johanna som jag skulle luncha med, snyltade lite på skolans mat hehe, tror vi ska göra det på måndag med då det serveras burgare med mos, aaah jag älskar skolans mos, mums!! Sen ska vi även se på mög på tisdagen tror jag eller om det var onsdag? Aja.. sen blire att kika lite på studenterna när de springer runt på sista dagen i skolan på torsdagen. För sen på fredagen tar Johanna studenten och då jävlar, haha! På fredag blire lite grillning och födelsedagsfirande hos Beckie så det kommer bli nice.

Var även till Falun idag en sväng och shoppade lite också, damn vad jag älskar gina tricot i Falun, bästa jag har varit på i dalarna hitills iallafall, ap stort äre också, hade nästan glömt bort det. Sen gillar jag deras H&M också, så jäävla synd att vi inte har divided här i Mora, palla shoppa kärringkläder. Köpte iallafall en mörkröd väska från h&m samt två par shorts, en utav dem var sjukt snygga. Sen en snygg leopardklänning på gina och ett par gladiator sandaletter från din sko ah och ett par örhängen med kors på gina, visar bilder imorrn då det är ljust ute. Känns som om jag spenderat hela min lön, ska fortfarande köpa massa annat och boka The Baseballs, aja.

Sen så får jag ett sms idag att jag överskridit månadsbeloppet på mitt abonnemang på min iphone så jag kan inte skicka sms eller ringa, suger balle!! Det är fan flera dagar kvar tills nästa månad, suck. Ska ringa dem imorrn och fråga lite stuffs, sen även vårdcentralen. Så jag har gått över till stenålders nokian tills månaden är slut bara så att ni vet, skrivit numret på fejjan.

Nu ska jag kolla på skräckfilm.



Latex.


Ända sen tidigt 2007 har jag velat ha latex kläder men eftersom det är så dyrt så har det inte blivit av. Det jag har velat ha mest är latex stockings, alltså latex stay-ups i svart. Har suktat och suktat efter det i flera år. Sen har jag självklart velat ha massa olika latex klänningar men det är en helt annan summa, buhu.

Men nu har jag tagit tummen ur röven litegrann och har bestämt mig för att klicka hem ett par stockings men för att de ska sitta bra och slippa skicka tillbaka dem så har jag mailat ägaren. Sidan som jag kommer troligtvis beställa av heter Lady Lucie Latex, riktigt fina grejer. Så vi får se vad hon svarar, förhoppningsvis får jag svar snart så jag kan beställa på en gång. Sedan har jag typ bara latexklänning kvar och nån snygg svart korsett/underbust så att jag kan börja modella de ider jag har i huvudet. Can't wait.

 

Sen har jag ett par till favorit sidor, en av dem är Atsuko Kudo där man bland annat kan se artister som Beyonce och Lady Gaga ha på sig dess märke, loves it. Sen har jag en gammal favorit, Jane Doe, Vex Clothing är också en favorit och sen har jag en till favorit som jag helt plötsligt glömde bort sidan till men säger till när jag kommer på det igen.


Testar mobilbloggning..

Testar mobilbloggning..


Liten uppdatering.


Måste lära mig hur man mobilbloggar från min iphone, vill blogga men kan inte det ibland eftersom jag inte alltid har tillgång till en dator. Så ska se hur man kan fixa det. Annars så ja vad har hänt..fest på kajen i fredags med en massa folk, rejäl fylla och återigen fest dagen efter på kajen och mys. Sen ehm så minns jag inte så mycket.

Har varit awesome väder ett par gånger iallafall, sommarn är äntligen här! Har även sagt upp mig från jobbet genom ett sms till min chef, haha helt cp. Ganska fegt men samtidigt elakt och det är det som är tanken och han svarade aldrig på det så kan tänka mig att han är bitter. Får se vad han säger till Carro ihelgen. På fredag hoppas jag att Gävle blir av och att vi kan fira Beckie, har sett fram emot spelningen som fan. Imorgon ska jag till lasarettet med morsan och på onsdag ska jag till skolan och snylta på skollunchen och hänga med Johanna sen en sväng till Falun med mamma och pappa för att kolla upp en hudvårdsklinik, mer om det sen.

Öhm känns som om det är mycket jag vill säga men helt plötsligt kom jag inte ihåg nåt, aja kommer väll senare, tjing!

 

 


 


Me loves rabarber!


Idag var jag i Orsa igen men för att ta produktbilder, fick prova en massa t-shirtar och fick välja vilken tisha jag ville helt gratis, as schysst! Gillar Christoffer, hehe! Hade kollat in deras sida tidigare och fallit för Frankenstien linnet så jag tog självklart den. Nångång framöver blir det förhoppningsvis en shoot med en snygg bil, wohoo.

Nu ska jag kolla på atm och äta rabarber, fyyyyyfaaan vad jag har längtat hela vintern på att få äta det!!


Tält.


Carro hitta ett awesome tält vi tänkte ha på p&l, kostade bara 700 kr på blocket och Carro har ringt och paxxat den sålänge. Det får säkert plats minst 10 pers i den och det betyder mycket space och det är ju viktigt samt ett jävligt bra regnskydd ifall det skulle regna så kan man bara sitta där och dricka, hur bra som helst! Förhoppningsvis ger Beckie och Johanna upp iden om egna tält och joinar på detta, isåfall blire jag, Carro, Kj, Johanna och Beckie i detta tält. Jag peppar!



Idag.


Dagens humör: Trött, uttråkad och less.
Dagens planer: Bara sitta hemma och dega, tvätta håret och försöka plugga..
Dagens borde: Plugga.
Dagens låt: Muse - Uprising.
Dagens frisyr: Platt och tråkigt.
Dagens outfit: Svara jeans och randigt oversize linne.
Dagens materiella vill ha: En systemkamera.
Dagens saknad: Fina vädret och sällskap/umgänge.
Dagens beroennde: Något sött.
Dagens tråkigaste: Vädret och livet i allmänhet.

Beach 2010, går det att äta?


Haha awesome grupp! Jag vill ha denna bruds kropp minus solbrända hyn eftersom jag inte tycker att det är någon hit att vara brun i hyn och ha rött hår, kan vara fint på vissa kanske men inte på mig, vill vara mer åt det bleka hållet men samtidigt så tycker jag att det är sjukt fint att vara lite gyllenbrun och det är jag tyvärr redan så det betyder att jag kommer bli negerbrun i sommar, suck. Jävla pigment. Mm en platt mage är vad jag vill ha mest just nu, har ju fan fått ölmage eller något, inte charmig. Måste bara ha motivationen till att göra situps bara, haha.


Provplåtning, finally!


Idag gick jag upp rätt tidigt, tidigare än vad jag är van vid iallafall hehe men det var ganska skönt ändå. For till Orsa och mötte upp Jonas för att fota med fotografen och ägaren av rockin.se. Kan ju säga att jag var ganska eh nervös, hehe. Är ju inte alls van vid att stå framför kameran alls eftersom jag hellere står bakom. Att stå bakom kameran tror jag är mer min grej men jag vill verkligen stå framför kameran mer för det är kul men jag måste bara vänja mig själv lite mer och våga mer, sen vare lite läskigt när man inte känner fotografen så det tog ett litet tag att slappna av men efter ett tag gick det bra.

Christoffer ville att jag skulle se arg och "rockig" ut på bilderna och jag är ju inte så jättebra på att se arg ut, haha. Var verkligen inte på sånt humör utan på ett mer flumm skratt humör så det blev lite svårt men några sånna bilder blev det nog, hehe. Får skylla på Jonas som fick mig att skratta och kom med konstiga ideer. Posade med honom en sväng och även med en provdockas arm, ja så flummigt vare men ack så kul, haha. Om det nu blir en nästa gång så ska jag försöka vara mer seriös och verklligen bringa fram attityden, måste försöka bli sur. Hahah. Nej men lite ideer hade han iallafall för en "kommande" plåtning, kan bli bra. Ska se om jag också kan komma med förslag, jag fotogtafen själv, hehe.

Här kommer en bild från plåtningen, en bild Christoffer lagt upp på sin facebook som jag snodde och fixade till pyttelite i photoshop.

Sånna här poser är mer jag egentligen, jag kan inte vara arg, är som en hundvalp, hahaha.


Courtney Love.



Minnesluckor.


Lördags vädret var kanon och då menar jag verkligen kanon. Jag och Johanna invigde kullen på kajen för i år och rökte vattenpipa, Beckie joinade oss ett tag också tills solen gick ner. Greger och Ingrid likaså efter ett tag. Sedan for Beckie till sin man och vi andra till en fest hos Jimmy och Nicklas. Vid detta lag var jag ganska full och fick en del minnesluckor och det var verkligen första gången jag fått så många minnesluckor, har börjat minnas smått tack vare andra. Hade ingen aning om att Johannas mamma hämtat oss, vad jag käkade på donken med Johanna och Greger, att jag ätit glass i bilen och kladdat ner och att min bror fört in mig i mitt rum eller ja hjälpt mig så pappa inte märkte och så hade jag tydligen ramlat in i min garderob och sen somnat på sängen med kläderna på, weird var det men jag hade säkert kul, haha. Ingen bakfylla iallafall.

Här kommer lite bilder.


 

 

Sen idag (måndag) hare också varit as nice väder och jag hat chillat på stan och kirrat p&l biljett pengar så imrogon köper jag min biljett, wohooo. Ska även plåtas imorrn och ska dra mot Orsa 09.40, uh så tidigt. Jag är fett nervös, usch! Hoppas det går bra och att bilderna blir bra.


Shoes.


 

 

Jag måste införskaffa dessa kopior, så snygga! De till vänster är orginalen, sjukt snygga och högre men tycker kopiorna är snygga de med så när jag får mer cash ska jag lätt köpa dem, har suktat efter Balmain skorna och snygga kopior duger, har ju ett par andra kopior som är från din sko som också är sjukt snygga.


Vet inte vad jag ska skriva..


Sitter med toning i håret, tänkte att jag skulle passa på att göra det mer fresh eftersom jag ska bli plåtad imorgon i Orsa för rockin.se och jag är sjukt nervös! Men Jonas och jag ska dricka lite bärs och chilla så det får nog mig att slappna av, haha dricka och bli plåtad, bra kombo eller? haha. Äh whatever liksom, hehe.

Köpte alkohol för typ alla mina pengar, trodde jag skulle ha nån hundring över men räknade fel så jag hoppas jag kan få lite av farsan imorgon, behöver till strumpbyxor och lite annat. Har helt plötlsigt börjat hitta massa fint i Mora att köpa eller inte en massa men lite, jättesnygga strumpbyxor, nagelack, smycken osv. Köpte mer fjärilar som  man har i håret som jag ska använda till en fotosession i skogen och som jag själv också kommer att använda både privat och till egna fotosessioner där jag står modell. Har sjukt många ider men ingen egen kamera eller vissa stuffs som behövs. Men det ska väll ordnas.

Imorgon blir det plåtning runt 14.00 tror jag sen blire fest med Johanna, vi drar nog hem till Jimmy sen får vi se vad som sker. Kvällens väder ska bli nice så hoppas det stämmer. Nu ska jag skölja ur håret.


 

Måste köpa lime till det.


Två skor rikare.


Fyfan vilket jävla äckel väder det har varit idag, var absolut inte på regn humör. Vill ha sol och värme ju! Men på lördag enligt olika prognoser så ska det nästan bli 20 + och jag hoppas det stämmer, då jävlar! Johanna tatuerade sig idag iallafall, blev väldigt fint, jag och Beckie joina. Sen boka jag också in en tid åt mig själv, tänkte äh vafan likabra. Fick tid den nionde juni klockan 15.00, jag tänker inte säga vad det är än för då blir det inte spännande sen, hehe. Men det är inget speciellt och en ganska vanlig grej. Tänkte sätta den på foten nånstans och den kommer väll att vara typ 3 cm kanske, ganska lagom. Färg har jag inte bestämt mig för än, står mellan mörk/ljusblå med svart skuggning, rosa med svart skuggning eller nåt åt det gröna hållet, vi får se. Sen står det mellan två olika "designs" men det bestämmer jag sen. Är iallafall sjukt nervös och det kommer ju självklart göra sjukt ont med tanke på vart det kommer att sitta och alla säger att foten gör ont och ja det är ju väldigt tunn hud där men äh får väll bita ihop, man glömmer ändå bort smärtan sen när den är klar och vill göra mer.

Så jag vet inte hur det blir med SRF i år med tanke på att jag ville se Danzig och de spelar den dagen, aja det visar sig. Ihelgen hoppas jag på fylla och bra väder, ska nog handla på bolaget imorgon tror jag. Sen har jag även snart köpt två par snygga lack skor jag velat ha lääänge och de är även begagnade men inte använda så jättemycket och för väldigt bra pris med tanke på orginal prisena på typ 900.



300 respektive 450 kr.

Nu fattas bara lite latex kläder, latex stay-ups och underbust så kommer jag ha fotosession med mig själv med en villig fotograf!

Hick..hick..hiiiiccckkk


Helvetes jävla hicka!!! Har druckit en massa vatten, upp och ner och på andra sätt och hållt andan flera gånger men det funkar ju fan inte, suck! Hade nästan glömt bort hur jobbigt det är med hicka också. Idag har jag varit på synsam och ska börja köpa linser som man kan sova i, jag glömmer jämt bort att ta av mina eller så har jag aldrig ork till att ta av dem så det är likabra. Mitt brytningsfel hade inte förändrats men min närsynthet hade blivit lite sämre. Jag måste fan operera mig, ska fråga mer om det senare om de nu kan svara på det, fatta skönt! Men ovärt om man kan få synfel igen.

Imorgon ska jag följa med Johanna när hon ska tatuera sig och jag tror att jag själv ska passa på att boka en tid för något litet, vi får se. På lördag verkar det också som om det blir plåtning för rockin för min del, nervöst!

Nej nu ska jag kolla supernatural och ugly betty och hicka vidare..



Boots.



Det är inte som förr..


Under gatorna finns tunnlar utan slut, jag vill hitta dem och aldrig komma ut!












Det är inte som förr.. dina ord ekar i mitt huvud och jag gråter som aldrig förr.

Hello sunshine.


Idag har jag chillat med Johanna på stan och köpt en snygg silvrig ring. Imorgon ska jag köpa mig tre par strumpbyxor, några hårpins och säkert något mer jag har glömt. Skulle fan vilja grilla lite korv imorrn, hade varit nice. Vi får se hur det blir med det. Sen har jag även varit på donken med Johanna och Beckie och kollat på tält till p&l. Verkar som om det blir Älvdalen ihelgen med Beckie och Johanna, var jävligt längesen man festade där, 07 typ, ska nog bli trevligt.

Jag vill att hela denna månaden ska vara över, jag vet inte riktigt varför heller. Iallafall våran Turkiet resa är iallafall snart bokad. Vi alla åker dit på olika datum, haha. Min pappa drar andra juni, jag drar 13 eller så var det 14 juni, mina bröder och min morsa drar 18 juni och så återvänder jag, min ena bror och min pappa den 28 juni medans min yngsta bror och morsan kommer hem 10 juli. Hade det inte varit för p&l hade jag också kommit hem i juli, det är även därför jag åker ner tidigare än dem så att det åtminstonde blir några veckor. Det blir typ exakt två veckor, dom kommer nog att gå väldigt fort tror jag. Hoppas det känns tillräckligt, vi åker ju bara ner en gång om året. När jag är här vill jag dit och när jag varit där ett tag vill jag tillbaka till Mora, iallafall när det händer saker. Men denna gång ska jag fan inte missa festivalen. Sen är det lite tråkigt att vara i Istanbul nuförtiden för alla har ju fan typ flyttat ner hit. De enda som är kvar där nere som jag träffar är min mormor, mina tre morbröder, två av mina tjej kusiner från mammas sida, även en kill kusin men som är i lumpen, hoppas han kommer och hälsar på, sen ehm.. äre väll mest andra släktingar men ointressanta. Resten befinner ju fan sig här, suck.

Men jag har ju iallafall Erdem, honom ska jag träffa en del hoppas jag, saknat honom. Näe nu blire snart käk.


Måste införskaffa.



Den är så snygg irl.



Lite kul att denna kille, Olle har stött på mig en del gånger men vi har aldrig setts irl men det har varit nära och nu är han ganska involverad i "mode" världen. Ganska kul tycker jag, länkar till hans blogg sen.

Just smoke one cigarette and hush.





Stockholm & Lady Gaga!


Missed me? Lite iallafall har jag märkt, hihi.

Näe men somsagt blir inte mycket uppdatering synd nog men det ska det nog snart bli ändring på hoppas jag. Var iallafall i Stockholm med Johanna ihelgen. Jag och Johanna hade köpt en jäger flaska vi skulle dela på och trodde att vi iallafall skulle få en halv petflaska var men det såg mer ut som en deciliter var, näe men några deciliter iallafall och det trodde vi knappast att vi skulle bli fulla på men det blev vi faktiskt. Tur det annars hade vi slösat en massa pengar i onödan, appråpå pengar så vettefan vart min tusing tog vägen? Köpte knappt något men ja mat och SL kort på 200 förklarar väll lite. Dyrt att vistas i Stockholm iallafall, farligt dyrt. Köpte fyra directions toningar, en leopard bikini överdel och sen hm det var nog allt tror jag. Visar bild på bikinin sen.

Vi blev iallafall fulla och drog på Lady Gaga, som tur är så lyckades vi sitta brevid varandra. Konserten var GRYM! Går fan inte att beskriva med ord hur underbart det var, vill uppleva det igen. Gaga är så jävla underbar och hon bryr sig verkligen jättemycket om sina fans och ska jag vara ärlig så känns det som om hon är typ den lojalaste artisten när det kommer till dess fans, hon bryr sig verkligen från djupet av hennes hjärta och jag hoppas att det inte sinar sen när det gått ett par år, brukar vara så med de flesta artister. Gaga är så jäkla kreativ och gullig också och grymt snygg irl, tycker jag iallafall. Jag och Johanna vråla och skrek som fan, vi trodde vi skulle tappa rösterna. Vi sjöng som fan och dansade en jävla massa, vi var så jäkla pepp! Folk som satt brevid oss var så jäkla tråkiga och verkade inte alls pepp, lame. Ofta man går på konsert och bara sitter typ och sjunger inte alls, då kan man lika gärna sitta hemma. Åh vad jag vill tillbaka, jag ska lätt gå igen och igen när hon kommer igen, dock inte i Malmö för det är så långt bort men annars, lätt värt alla pengarna jag la ner på det och nästa ång ska jag fan stå längst fram! Efter det drog vi i princip direkt hem, eller ja hem till Rojda min barndomskompis i Bagarmossen och slockna efter ett litet tag.

Dagen efter drog vi ner på stan och köpte dricka osv, vädret sög och vi var så jäävla opeppa på allt men vi drog iallafall till Tumba och hem till Franco där vi festade med skönt folk och drog senare vidare mot Stockholm för att se Familjen men det blev inte av utan vi gick på en rockbar istället där Johanna blev utkastad för att hon var "för full", lol. Vi åkte hemåt och lyckades somna på bussen och missa hållplatsen så att vi hamna i Södertälje, är vi sköna eller vad? Haha. Fyfan vad trötta vi var men vi hamna äntlligen i Tumba igen efter ett par timmar eller nåt, haha och slockna. Fyra timmars sömn tror jag att det blev så vi var sega dagen efter också och sov i princip hela vägen hem. Justja lyckades ha sönder armbandet till min fina klocka också när vi drog från Tumba, ramlade på en sten eller nåt, haha. Iallafall men det går att fixa, puh. Men kul hade vi iallafall men nu blire inte Stockholm på ett ganska bra tag.

Imorgon ska jag träffa Johanna och chilla. Ska kanske plåta Emmah och Soffy denna vecka också om vi får låna studion, vi får se. Men ja sen får vi se när jag uppdaterar igen. Puss.










Blev knappt nå bilder men aja..

Good day.


Idag var jag och fikade med Johanna på stan och snacka en massa om helgen, mycket krångel är det, speciellt med boendet men jag hoppas vi har hittat en, bara han var seriös. Vi blir där i tre nätter isåfall. Måste bara berätta för morsan som inte kommer bli så glad med tanke på att jag var där nyss men men. Sen åkte vi till lasarettet där Johanna skulle kolla upp sina töjda öron men istället hamna hon på operationsbordet och de skärde och sydde ihop hennes stora hål, tog väll en halvtimme eller något. Fick typ se allt och det var coolt, haha. Men de blir nog jättefina när de läkt. Tanterna som var med var lite weirda men söta, speciellt en av dem som rengjorde och var som typ en assistent eller ja fel ord kanske men whatever. Hon klaga på ungdomar som hade piercingar men speciellt de med septum haha det var så gulligt. Nu i efterhand ångrar jag mig att jag inte frågade henne om jag kunde få en såndär vit munstycke de har när de opererar, skulle vara awesome till fotosessioner men jag får skaffa det på nåt annat vis.

Sedan drog vi till vi på hörnet och käkade burgare och blev supermätta. Sedan blev det även en sväng förbi mum där jag skaffade recept till nya p-piller, fick en tid för en check up och även en tid hos kuratorn, wow jag tog steget. Hoppas att jag inte bangar sen bara för att jag kommer att vara så sjukt nervös. Hur gör man? Vad pratar man om ibörjan? Hur öppnar man upp sig? Allt kommer bara kännas så jävla akward och kommer säkert tycka att hela situationen är löjlig, that's just me. Nej men vafan liksom, vettefan hur det kommer att gå och jag är nervös, vart ska jag börja? Kommer jag vara löjlig? Nej ska suta tänka på det, blir nog bra...


Oredigerad bild :(

 



Plugg.


Ja justja jag var ju i skolan idag för att göra ett prov, var typ fem frågor på pappret me vi båda hade missuppfattat varanda så jag slapp göra de två sista men den första fick jag totalt hjärnsläpp på och de andra två skrev jag väldigt mycket om så det tyckte hon var bra men nu har jag dock ett prov kvar som jag ska skriva den 8 juni. Ska läsa typ fyra, fem kapitel i psykologi b boken, kriser, inlärning osv osv, alltså ganska jävligt mycket att läsa så jag skulle testa och känner jag att det är alldeles för mycket så blir det inte av för hon tyckte egentligen att det var alldeles för mycket för mig att lära in på samma gång men det skiter jag i, jag måste prova och jag måste göra provet. Måste fixa till mitt "betygs dokument" vill fan ha ett riktigt jävla betyg. Så vi får se hur jag fixar det, har lite mer än en månad på mig, men motivationen kommer suga stenhårt, jag känner det på mig men jag håller tummarna.

Sen förövrigt längtar jag till Lady Gaga på fredag!



Fortsättning..


På valborg gick Viktor iväg väldigt tidigt medans jag sov vidare ocg så drog jag runt 11.00 tror jag. Vädret var hur nice som helst, soligt och varmt till min förvåning eftersom det hade varit så dåligt innan men fyfan vilken tur vi hade. När jag kom fram till ekonomikum så vare fan packat med tusentals folk och på presenningen jag skulle chilla med de andra vare fullt också. Satte mig ner, drack öl och rökte och njöt av solen, det var fan underbart, kändes typ precis som en festival! Loves it. Där satt bi ett par timmar till klockan fem eller sex på eftermiddagen eller ja jag iallafall för jag drog tillbaka till Viktor som dragit hem för att däcka nångång under dagen, haha. Drog med honom tillbaka och vi drog bort till hans brors ställe där folk satt ute och grilla, vi åt och vi drack mer. Sen nångång under kvällen vart jag lite för borta och försvann tydligen mot ravetältet som pumpade ut hög musik bakom huset, tror jag dansade där ett bra tag alldeles ensam med en del folk, haha men kul vare. Sem minns jag inte så jättemycket men det blev pizza och south park iallafall. Justja vi satt vid en scen där de spelade skön musik, i parken alltså tidigare så bandare behövdes väll inte direkt.

Dagen efter var man sliten och Viktor var väll slitnare och vi drog iväg till stationen och jag var typ väldigt nära på att missa tåget igen för alla jävla idioter stod ju och skulle ta ut sina biljetter i en jävla lång kö men jag hade tur. Tågresan gick ganska fort och jag var sen hemma och duschade och drog hem till Johanna på förfest.

Allting verkade så jävla dött, ingen verkade vilja festa. Folk i Mora är ju så jävla tråkiga, verkar bara orka festa en gång i veckan, lame. Men tillslut tack vare en pepp Anders så drog vi vidare till Wasa, där det blev drinkar och vi blev äntligen fulla. Stunis var ju på g iallafall, hehe. Sen helt plötsligt dyker det upp en "vän" som  skriker på mig några meter ifrån mig att hon trodde jag var 21 men tydligen så var jag 14 och så peka hon finger åt mig, HAHAHHAHAHAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHAHHAHAH, ursäkta men det sista var bara för kul. Jag och Johanna stod och gapade och sen gick fram till henne för att fråga vad fan hon snacka om och tydligen så har jag kallat henne omogen till någon jag inte har någon aning om vem det är, hon vägrade ju berätta också, skulle jag veta så hade jag lätt kunnat erkänna om det var sant och jag kom ihåg det men jag har absolut inget minne av att jag sagt så till någon hon och jag känner gemensamt. Allt var bara weird och jag fatta ingenting, Johanna var rasande och ville slåss typ och jag var väll typ likadan men mest paff. Men vi ville inte sjunka ner till hennes nivå så vi lät allt vara. Alltså vem fan äre som är omogen här egentligen? Står några meter ifrån mig och pekar finger, ska du säga något så kom fan fram till mig och snacka som en normal människa, väldigt fegt att säga sånt på fyllan, pfft. Men jag vet hur hon är när hon är full och att hon inte skulle våga göra exakt samma sak irl nyktert, lame lol. Yeye skitsamma, jag kan inte riktigt säga om det är sant eller inte eftersom jag inte har något minne av det och eftersom jag inte vet vem som sagt det till henne så ja, jag hoppas hon skäms för sådär beter man sig inte och omogen, fan vad man tar åt sig då, lol. Vem har inte kallat varandra omogen? Tss.















Stockholm & The Baseballs.


Sjukt längesen jag uppdaterade känns det som och många går fortfarande in och läser, weird men tack ändå. Har sjukt mycket att berätta och mitt internet är fucked up som vanligt men jag berättar lite nu och resten sen.

På torsdagen den 28:e april drog jag och Emelie till Stockholm för att se The Baseballs. Vi fixade oss på hotellet och drog iväg till Cirkus. Spelningen var hur grym som helst som jag bara måste få uppleva igen (Rättvik blire nästa gång) och tro det eller ej men vi var t.o.m uppe på scenen med dem tack vare mig annars hade nog Emelie aldrig vågat, haha. Vi dansade med ett par tjejer till och det kändes as weird när flera hundra människor titta på oss, kan ju säga att våra händer skakade ganska mycket sen, vi var först på och sist av scenen och fick även skaka hand och krama dem så det var hur awesome som helst!!!!!! Emelie sa världens klockrenaste sak till Digger innan vi klev av också men det ska jag inte ta upp hehe. Senare drog vi tillbaka och fixa oss och träffa Silje och Anais en sväng som jag saknat och sen vare fest på Kellys och jag hade sjukt ont i benen, världens träningsverk av nån anledning och sen somna vi sjukt trötta och var lika nästa dag då vi slappa och åt pizza och såg på film hemma hos Emelies bror i Solna. Jag lyckades missa tåget till Uppsala och sen ställdes den andra in som jag betala för men kom sen äntligen iväg.

Viktor mötte mig och var onykter, hehe. Vi drog hem till han och drack öl och chilla. Dagen efter vare valborg men det och resten och det som skedde ihelgen tar jag imorrn. Bilder kommer komma upp nångång.