Mums.


Drar ett snabbt inlägg sådär mitt i natten, inget ovanligt. Jobbade idag och visade kassan osv för Rebecca som provjobbade, 93:a är hon, halv afrikansk supersöt tjej, hur trevlig som helst. Vi klickade ganska bra och skrattade en del. När jag visade henne vissa saker och hon fick stå i kassan och hålla på påminndes jag bara om hur det var för mig när jag provjobbade och Carro visade mig. Jag var nervös precis som Rebecca men samtidigt så var jag glad för att jag kanske skulle få ett riktigt jobb äntligen, inte visste jag att de närmsta månaderna skulle vara pain in the ass, fyfan. Jag kunde inte hålla mig utan berättade litegrann om hur chefen kan vara osv så att hon inte blir för chockad sen när det sker, nu kan jag inte säga att det som jag gick igenom kommer hända henne också men jag har iallafall varnat henne och sagt åt henne att ryta till om han skulle vara för cp, det hade hon inga problem med, hon hade t.o.m själv märkt litegrann att han var konstig, jag sa jadu det är bara en mild början.

Hon skulle visst hoppa in ifall nån av oss blev sjuka och lite sådär sommarjobb eftersom hon är såpass ung. Ja jag ska ju sluta snart, måste bara bestämma mig för när. Efter sjunde maj ska jag tala om det, blir bäst då. Nu har vi nog även kirrat sovplats den 7-8 maj också, egen lägenhet för oss själva, jag, Johanna och Carro. Kommer bli nice. Nu är det bara två dagar kvar tills jag drar till Sthlm och ser The Baseballs, jag är sjukt peppad! Ännu mer peppad då jag såg att ännu en färdigblandad drink på flaska har kommit ut, Bacardi mojito. Har alltid velat testa mojito och nu finns den att köpa färdigblandad, awesome. En sån ska köpas i veckan.

Aja uppdaterar mer imorgon. Godnatt.


Det vattnas i munnen. (fel flaska dock)


Keep on walking babe.


Dom ska jag haffa när de släpps.


Snorigt.


Usch fyfan vad jag har gått och blivit förkyld helt plötsligt då, suck. Snorar och nyser så inåt helvete, skitväder. Men jag ska vara tacksam för att det inte snöar som det tydligen gjort i Uppsala, lol. Verkar som om det kommer att vara ganska kallt på valborg där också och det suger ju verkligen hästballe men det kan ju alltid förändras är ju liksom en vecka dit så jag håller tummarna. Annars har jag jobbat och är sugen på att dra ner till ishallen som är min granne där det är 50-tals mässa osv imorrn, får se om jag lyckas hooka nån.

Har förövrigt kollat upp vart myrornas ligger i Stockholm, man kan både gå av på medborgarplatsen och skanstull, tänkte nämligen besöka det stället på torsdag då jag har en massa tid innan tåget till Uppsala, får se om jag får tid över och inte fastnar på drottninggatan eller nåt i närheten, shoppas ska det göras iallafall. Får se vad ekonomin säger nästa vecka. FYFAN vad jag vill ha onsdag, längtar ihjäl mig!

Raquel Reed.


 


Scandic Sergel Plaza


Har inte hänt så mycket. Bokde ett rum på Scandic Sergel Plaza typ precis ovanför plattan så awesome läge och nära till allt. Ihelgen jobbar jag korta dagar, 17.25-21.15 då det inte visas barnfilmer ett tag framöver så det är skitskönt, vet inte vad som händer ihelgen men det visar sig. Helgen kommer nog att gå fort och på onsdag åker jag till Stockholm, känns lite konstigt att det är snart och jag har längtat så mycket, hoppas det blir awesome men mest av allt håller jag tummarna för vädret i Uppsala på fredag.

Tågbiljetter från Uppsala hem måste köpas snart och även för den 7 maj innan det blir för dyrt. Hm ja hade inte så mycket mer att säga just nu, vi hörs. (Har fortfarande inte fått mina iphone skal som jag beställde för en vecka sen, kommer de inte imorrn får jag skicka ett mail.)


Hotellet.





Skulle bo på Scandic Anglais som låg ovanför drottninggatan men det fanns lite dyrare rum kvar så fick bli denna som är större och egentligen har bättre läge, sen har jag varit in en sväng där med Johanna och Carro och Carro säger att deras frukost är skitnice så det är ju bra iallafall. Hoppas jag får en dubbelsäng men det tror jag nog.

Jag och Emelie kommer att vara framme i Stockholm runt 14.15 och hon lär dra till sen bror en sväng där hon ska bo och jag checka in och gå runt en snabbis för att köpa nödvändigheter. Sen tror jag att Emelie lär komma till mitt rum för att fixa oss och sen börja dricka lite innan vi tar en buss till Djurgården där spelningen är. hoppas vi inte virrar bort oss bara, haha. Så vi lär vara ute i ganska god tid. Sedan efter runt 21.30 tror jag vi ska möta Zara och dra iväg nånstans för att festa vidare om inte jag och Emelie hamnar på efterfest med grabbarna, höhö. Sedan dagen efter har jag väldigt mycket tid till att shoppa osv innan jag tar tåget till Uppsala, lär ta några öl med någon också.

Jag vill parka.


Idag eller ja "igår" så var jag på min gamla gymnasieskola med Johanna för att se musikalen Love across (tror den hette så) inte skitbra men inte skitdålig heller men den dög väll. Påminnde väldigt mycket om fimen Cry baby med Johnny Depp som förövrigt är en utav mina absoluta favorit filmer ever, lite av en musikalfilm kan man säga men inte sådär jobbigt musikalig och med underbar svängig rockabilly. Iallafall så kändes det lite weird att vara tillbaks igen, minns inte när jag var där sist, flera månader sen säkert, kände mig gammal också och det är inte ofta jag gör det då jag mest känner mig som 17-18. Passade även på att äntligen hämta mitt projektarbete som legat i personalrummet i snart ett år och dammat. Mötte på min kontaktlärare Anders också som även var min religions lärare och som kontaktlärare för mitt projektarbete. Han frågade mig vad jag gjorde nuförtiden och hur det gick med mina Sthlms planer, haha. Jag sa att det förhoppningsvis blir av i höst om jag kommer in på nån kurs jag sökt (måste fixa klart mitt betyg först bara) annars att jag typ får jobba istället. Hehe men ja trevligt vare att träffa honom samtidigt som det var weird.

Jao sen har jag bokat Sthlm-Uppsala biljetten också, åker den 29:e  typ 16.41 och är framme 17.21, blir bra då Viktor säkert fixat klart med alla förberedelser med valborg och slutat skolan. Så nu äre bara Uppsala-Mora biljetten som ska köpas men den köper jag ihop med Johanna och sen Mora-Sthlm den 7 maj och hem typ söndagen eller nåt. Många biljetter blire.


Sen angående min mosters man, tror han kommer imorgon. Återkommer mer om det sen när jag vet mer.


Jag gillar denna bild skarpt, London maj 08 i Hyde park <3. Fyfan vad jag saknar't. Sen får den mig att längta efter värme, sol och och parka med öl och cigg och med bra människor. Jag hoppas det blir lika nice i Uppsala, jag hoppas solen skiner och att det är varmt annars blir jag grymt besviken så som jag har längtat.


Speachless.


Idag eller ja igår 19:e april fyllde finaste Johanna 20 år. Var på födelsedags fika hos henne med Selma, Emmah och Bella, åt massa och myste, jättetrevligt var det. Grattis igen babe <3.

Sen ja vart ska jag börja, vill inte berätta för mycket men ja sen när jag kom hem runt åtta kanske eller nåt så har min mosters man Hasan varit "spårlöst försvunnen" sedan tolv på dagen. Ingen visste vart han höll hus. Sen säger min moster att han packat två resväskor med alla sina kläder och sagt till min kusin som jobbar på hans pizzeria att han hade lite saker han skulle fixa med och skulle kila iväg en stund och även sagt, skulle det hända mig något så ta hand om mina barn, min kusin är 19 år. Min kusin hade då sagt typ öh vafan sägeru och Hasan hade skrattat och gått därifrån. Polisen är även inblandad. Han har fan tre barn, man drar inte bara sådär. Vadfan har hänt liksom? Han har typ inga problem eller något annat skumt, vad vi alla vet iallafall och han har inte grälat med min moster, även om de gjort det skulle han aldrig dra. Så man undrar ju vafan äre som pågår? Alla är skitledsna, speciellt hans familj, min mamma har bölat som fan och folk spekulerar men kan inte komma fram till något vettigt. Vi får se vad som händer imorgon, jag hoppas han hör av sig. Jag är rädd.



Fest mest.


Ingen var typ partysugen igår förutom Zara, tack och lov! Hade nästan gett upp med tanke på att klockan var typ 20.00 men sen bestämde vi för att ses och jag fixa mig och drack vin för mig själv. Drog sedan för att möta Zara och drog hem till en random dude nere på stan där det var ganska lame men vi drack på och blev bjudna på jägershots av Tute och jag fick en white russian av killen som bodde där, fan vad äckligt det är med white russian alltså, aja vid halv tolv, tolv nångång drog vi till krogen där vi dansade, drack jägershot, jag langa en spya i toan och halvt utanför kanten på toan, lol, sen minns jag inte så jättemycket, blev erbjuden av att hångla med en bekant men tackade nej, haha.

Sedan efter stängning drog vi hemåt och utanför Zara hitta vi en bil som blivit pyntad med toapapper så det blev lite kort där och sen hade jag sällskap hem med en ginger som halvt skjutsade mig i en tidningsvagn eller något. Väl hemma efter typ en eller två timmar sömn började jag spy ett antal gånger och ännu en gång, fan vad jag hatar att spyyyyyyy, usch riktigt jobbigt vare, fick knappt nån sömn, men ja så kan de gå om man dricker olika sorters alkohol. Men iallafall just nu mår jag bra och ska försöka stoppa i mig en massa mat, Tja då.





Cider.


Men kuk, har försökt ladda upp en bild och det går ju fan inte, aja orkar inte hålla på med det nu. Carro ringde och väckte mig typ tjugo över elva eller något och ville typ gå och fika så jag fick lov att lämna min sköna säng och dra ner för att göra det. Haha jag var så jävla fet så jag köpte en jäkla grillad smörgås som är ganska stor med lite sallad sen en jävla pannkaks barnmeny med två pannkakor och sen Carros bröd, rullade i princip därifrån sen, hehe.

Sen gick vi in på bolaget och köpte lite dricka, vettefan hur länge vi var där inne, säkert en halvtimme och velade över vadfan vi sulle köpa. Det blev en massa cider iallafall men det var inte det lättaste kan jag säga, sen är jag en sån som inte dricker cider när jag ska dricka, oftast så det blev lite jobbigt att bestämma sig för vad fan man skulle ha för sorter. Så det blev typ sex olika sorter för oss båda typ, haha. Tror det var en bacardi mango, aquatini melon, smirnoff ice, två andra som hette twisted och var med jordgubb och vanilj smak och sen fick vi lov att köpa en öl som hette pistonhead tror jag pga att den hade så snygg etikett, haha. Grön med en söt döskalle på. Alla var flaskor. Så verkar som allt kommer att drickas upp ikväll hemma hos Nicklas med Johanna och Carro så får jag väll fan gå ner imorgon igen om vi ska ut. Hoppas det blir kul ikväll.



Har bokat tågbiljetter nu åt mig och Emelie, 12 dagar kvar, wohoooooo!


Mary Kay.


Har varit hemma hos Soffy på Mary Kay klass med Carro, det var kul! Carro köpte en mascara och en foundation och jag köpte bara en mascara och så fick jag ju en värdinne gåva fast jag glömde den hos Sofie, haha. Aja får visa det sen. Får se om jag kanske också köper en foundation sen, ska fundera mer.

Blir ingen spelning på lördag, blev visst framflyttad till den 28 maj och det sög ju men men så jag vet inte riktigt vad jag och Johanna ska hitta på ihelgen, vi får se.


Haha värsta mini bilden.


Regnig dag.


Wohoo kommer få nästan 12000 kr i skatteåterbegäring men tror jag kommer få mina i december dock pga mitt företag och det sög ju men men får kolla upp det där igen. Har annars köpt mig en snygg svart spetsklänning, så som jag har letat och letat efter en spetsklänning men inte hittat någon snygg, gick på 249 kr på Cubus. Sedan blev det att köpa ett paraply och den fick bli i leopard. Snart bär det av hem till Sofie, verkar som om det bara blir jag och Carro, Emmah skulle se om hon skulle hinna, hoppas det.

Hade även rekord här på bloggen igår, 145 sidvisningar och 66 besökare, tack tack! Tror att jag ska provplåtas för rockin.se imorgon, får veta mer sen. Asså pirrigt as hell!



Hotell.


Jo blev lite osäkert nu om vi träffar Angelica den kvällen eller på förmiddagen dagen efter, aja visar sig senare, vi bestämmer mer längre fram. Sen boende i Stockholm den 28:e, vill inte tränga mig på hos dem som jag känner där och komma in klampandes på kvällen så jag tar nog och unnar mig själv att bo på hotell. Tror det blir Scandic Anglais som ligger på typ drottninggatan som jag och Carro fick bo gratis på senast vi var där i oktober och såg Bmth, shcysst ställe och bra läge. Ganska dyrt för en natt men äh, ska annars se om jag an hitta andra ställen också men hotell blire nog. Sen får vi se hur jag fixar boende den 7 maj.

Hysteri kring baseball jackor.


Idag har jag bara varit hemma. Imorgon blir det Mary Kay hudvårdsklass som egentligen skulle vara igår men som inte blev av men imorgon klockan 18.00 gäller det igen, ska se om jag kan ragga till mig fler som vill. Öhm har annars snackat lite med Emelie om den 28:e då vi ska ner till Stockholm och se The Baseballs, fan inte långt kvar! Ska boka tågbiljetter snart och ja planera lite till. Har även ordnat så att vi ska öla/gå ut med Angelica som också anländer till Stockholm då så det kommer bli awesome!

Sen appråpå denna hysteri bland modebloggare osv om baseball jackan, den röda omtalade baseball jackan som blev utsålt på Bikbok. Asså varför denna hysteri? Tycker det är lame att "mode" folk ska börja ta över baseball jackorna också, räckte det inte med kängorna, nitarna, döskallarna osv osv som vi som använde dessa grejer för bara några år sen blev kallade för punkare, kommunister och andra påståenden av sånna människor som nu helt plötsligt börjat använda dessa saker flitigt för att det blivit så "inne" ganska störande men men. Dubbelmoral kanske man ska säga? Iallafall de är så hypade över att de inte kan få tag i jackan någonstans men vafan det är väll inte så jäkla svårt? Kanske om man vill ha en exakt likadan som den som såldes på Bikbok men sök på baseball jackor så kommer det ju upp många sidor, rockabilly sidor osv eller affärer som tex beyond retro eller carlings eller nå andraställen säljer ju RIKTIGA baseball jackor, dock för en dyrare peng men ska man ha sånna jackor så ska det vara en äkta tycker jag och har man tur kan man säkert hitta billiga också. Aja whatever, ville bara få ur mig det.



Klipp, klipp, klipp.


 

Böh vad sugen jag blir på att fixa min lugg sådär igen, nästa vecka ska jag in till frisören och boka in en luggklippning, tycker att jag har sparat ut tillräckligt nu. Seen, Beyonce borde skaffa en sån lugg på heltid.

Jahapp.


Kuk helvetes jävla skit. Fortfarande inte bestämt när mitt ex kommer till Sverige men han kommer tydligen tillsammans med sin fru och son och kommer bosätta sig i Rättvik hos sin bror, alltså typ en halvtimme ifrån Mora. Inte ofta man är i Rättvik men i sommar och bland annat på Classic car week i juli blir det ju Rättvik i några dagar och då besöks ju pizzerian också eftersom kusiner jobbar där och andra bekanta till min familj, detta kommer bli otroligt intressant. Tur att jag kommer vara full, lol.

Vill ha.

Trippeltång och krustång, tack!




Bloggtips nr 3.


Detta är då Sandras blogg. En riktigt snygg brud jag träffat en gång på Das boot 2007 tror jag att det var, längesen. Söt och trevlig och som jag hoppas få träffa fler gånger, synd att hon bor så långt bort bara. Hennes blogg är cute och intressant att läsa så klickeli klicka in där säger jag, ni blir inte besvikna :)



Hottie.

Plusgrader.


Haha fan vad jag diggar Maria Montizami (stavas?) från svenska Hollywoodfruar, så jävla skön kvinna, haha. Fan vad underbart väder det var ute idag. Vet inte hur många grader det var men sådär vår skönt vare iallafall. Träffade Johanna, Thomas och Selma och strosade runt lite, Thomas och Selma köpte glass och för mig fick det bli slush, längesen men åt/drack en sån. Sen hände det lite grejer men det känns så typiskt Moras småbarn så jag skippar att dra det, har redan skrivit lite om det på bdb. Så jätteförvånad är man ju inte men det var ändå oväntat, skitunge.

Sen bokade Johanna in en tatueringstid den 13 maj och vi gick runt lite i affärer. Jag fyndade lite grejer inne på JC, ett snyggt grå/mörkgrönt linne som var extra lång på sidorna för 99 kr, en randig tröja för 129 och ett par mörka leggings för 129, ska kika in där imorrn igen för att kolla om jag kan hitta mer. Kanske blir en svart glansig kort klänning.

Ser ut som om det blir spelning i Gävle på lördag med flicks, känner peppen.


 

Inte världens bästa bild men whatever.


Blommigt.




Såg denna klänning hos Kenza men den var i en helt annan färg på nelly, synd. Tyckte nästan den urtvättade gammeldags färgen till vänster var snyggare men den bilden luras ju bara eftersom den riktiga färgen är den till höger. Vettefan om den färgen skulle passa mig? Hm.

Söndag.


Såg på väderprognosen idag att det ska bli 10-11 grader och soool imorgon, får hoppas att det stämmer. Så får dra ner morsan ner dit och glassa lite. Om ingen annan har lust vill säga. Längtar tills tisdag kväll då jag, Sofie, Johanna, Carro och kanske Emmah ska hem till Sofie vid sex och ha en såndär Mary Kay "fest" haha, ska bli spännande och mysigt. Mm våren verkar fan äntligen vara påväg men det går för segt tycker jag, 15 + hade inte skadat, höhö.

Sen har jag fått lite mer nya ider till badkars shooten med Bettan, vi behöver bara ett bra badrum med helst vit kakel och badkar men ja vi får fixa det på något sätt helt enkelt, kanske kan få med mig Sofie på den shooten också fast separat. Sen har jag och Sofie två andra planerade shoots fast då behövs mer värme, an av dem är en sailor pinup shoot vid vattnet och en annan vid en strand. Men sen har vi ju studion också som jag ska ha med Sofie och Emmah men ja vi har inte kommit på nåt nice tema än men det kommer nog. Spännande.



Shoppa själv.


Haha kom och tänka på en helt random grej. Det här med att shoppa med sina kompisar vs shoppa själv. Det är kul att dra ner på stan och shoppa med en tjejkompis eller flera när man är på humör för det osv men ibland är det hur skönt som helst att shoppa alldeles själv. Tex när jag åker till Stockholm och vill köpa lite grejer och kanske gjort nån lista eller vill besöka nya affärer så äre drygt att ha andra med sig, oftast. Ibland kanske ens kompis/kompisar inte har lika stor lust att gå i affärer lika mycket som en själv och ibland vill den kanske gå i affärer som man själv inte vill gå i för att man vill hinna med alla sina grejer, ni fattar nog vad jag menar. Man vill ju heller inte dra med sig folk hit och dit när de inte känner för det, så går man runt själv brukar man få mer saker gjort, mindre stress och man kan kolla lite extra och längre.

Fast ibland vill man inte gå själv ändå, brukar skifta. Men jag har liksom känt det här många gånger när jag tex varit i Stockholm men det kan även hända i Mora ibland men det är så sällan eftersom det tar typ en halvtimme att göra alla affärer här, lol. Iaf då har jag velat köpa massa grejer och velat gå runt i en del affärer men det har knappt gått och jag har antingen fått lov att skippa vissa grejer eller stress köpa pga dem andra som är med och det är ju inge kul. Man kan ju bestämma att de som inte har lust att shoppa kan sätta sig på ett fik eller något och resten an shoppa tillsammans eller var för sig och sen mötas upp. Haha nej men oseriöst inlägg, yeye. Konstig tanke som slog mig bara. Jag föredrar nog mest att shoppa själv om jag vill ha mycket grejer men annars shoppar jag gärna med andra.

Vad föredrar ni? Håller ni med eller inte?


 

Ett par vita converse kommer att införskaffas snart när det blir lite varmare. Mina första converse var mörkblåa, tror jag var 14-15, gick med dem på vintern t.o.m tills det blev hål i dem och när min mamma slängde dem böla jag som fan, haha. Sen har jag haft turkost/ljusblåa, vanliga svart/vita och helsvarta. Minns att vi var värsta converse gänget, jag, Linn, Emma, Kajsa och Anna när vi gick i högstadiet, folk kallade oss för JC-punkare, lol och kommunist jävlar, hahha vilka jävla tider.


Trött tjej.


Uh sista timmen på jobbet kändes som tre timmar, var likadant igår och kommer säkert vara samma imorgon men jag tror det känns extra jobbigt för man längtar hem så mycket. Blev inge fest ikväll, inte mycket som hände och jag hade ändå värk i benen.

Justja igår frågade några småkillar mig om jag kunde köpa cigg åt dem och jag bah ööh är ni 14 år eller vad? Så sa en av dem att han var 16 och kunde visa sitt legg men jag ignorerade dem mest och gick in på pizzerian och börja skratta, småpojkar alltså. Vad äre med dagens ungdom egentligen? Fyfan. Hahaha. Nej men sen kom det in ett gäng små killar på bion och ställde dumma frågor och försökte vara coola och kaxiga, drygt. Var inte alls på humör, småpojkar somsagt. Yeye nu ska jag kolla på Deep impatct med min lillebror och käka chokladhjärtan, djungelvrål och dricka påskmust.

Latero.



Hard work, work.


Ok har fått höra att 3 inte har bra täckning i dalarna, weird. Carro sa att hon själv hade märkt det, dock har jag inte märkt det hitills men hon föreslog att vi snart skulle åka tillbaka till Borlänge och klaga på hon som sålde den till oss om varför hon inte upplyste det för oss så får vi se vad som händer. Inte för att jag riktigt tror att vi vinner något på att säga det men ja man kan ju alltid prova. Ofta vi vill ha kass mottagning liksom. Aja jobbade idag och det gick väll bra. Kom in en mörk ung tjej som sökte jobb och jag vet inte om min chef vill anställa en till extra anställd, kanske till sommaren eller något eller om han tänker sparka mig? Vad vet jag. Vad jag vet är iallafall att jag isåfall kommer hinna säga upp mig innan han skulle göra det, in your face!


Imorgon är det förmodligen fest. På tisdag ska jag, Carro, Johanna och kanske Emmah på Mary Kay "party" hemma hos Sofie, hjälpa henne att öva lite osv, kommer bli trevligt. Sen ska jag lätt boka in ett sexparty nångång, fatta kul!






Iphone.


Äntligen har jag fått min iphone men till min förvåning så vare 3G istället för 3GS men det är skitsamma. 3GS är lite snabbare men det gör väll inget och har lite andra funktioner men det gör mig inget, inga jag känner att jag direkt behöver behov av. Fast jag undrar en sak om om någon vet något om det så säg gärna till annars googlar jag fram det. 3G och 3GS är ju liksom typ samma mobil förutom att ena är G och andra GS men om man har G kan man ändra det till GS utan att behöva skicka tillbaka mobilen för att få just GS? För jag vill inte vara utan mobil igen och krångla med att skicka den osv. Man kanske kan ändra till GS på något sätt? Jag hoppas det.

Yeye bloggar mer imorgon, börjar jobba 15.10.


Tack!


Tack så mycket för den gulliga responsen på videobloggen även om ni var få men det värmer verkligen så tack som fan! Får videoblogga mer, hehe.

Varit nere på stan med Ewe idag och ätit tacotallrik på Helmers och snackat sen gick vi en runda nere på stan och jag köpte lite grejer. Jag älskar min nya väska som fan, muuuums! Frankenstein halsbandet var också snyggt men den skulle ha varit större dock men men. Nu väntar jag på att Carro sa komma förbi med min iphone, vill pilla med den!


 

Borde ändra till sommartid på kameran också kanske.

 

(btw kommer inte säha vart jag fått halsbandet och väskan ifrån, vill helst ha em för mig själv om ni inte förtjänar att få veta det då, hahah. Sorry)


Första videobloggen.


Sådär ja.

Höj volymen, lär kanske behövas.


Sorry I can't hear you, I'm kinda busy.


Väntar på att min första videoblogg ska bli klar, tror nog att den är klar nu så postar den efter detta inlägg. Var nere på stan idag en snabbis och skulle till banken men så dum som jag är så blandade jag ihop dagarna och trodde det var torsdag idag med tanke på att de stänger 18.00 då men näe så det blev en snabbis in på ica och öpa lite stuff och hem igen. Så imorgon när jag ska fika med Ewe kan jag gå på banken innan och äntligen hämta mitt paket.



Försökte se ut som Kissie, lol. Ser mer ut som ett mongo.


?

Far away.


 

Minns inte vart jag hitta bilden men sjukt är det. Tänk att det där är små barn? Sick.

 

 

Förövrigt sitter jag mest och är smått orolig över att Viktor ska typ dö i Jerusalem eller något under de dagarna han ska vara där med sin far för att hälsa på sin bror men det är mest hans fel eftersom han själv är skraj och det har gjort mig mer orolig, haha lite löjligt egentligen men ja jag kommer sakna att ha han på msn iallafall. Jo imorgon ska jag hämta ut mitt paket från Storbritannien, för första gången ever har jag åkt på tull och jag har beställt från utlandet förr. Tullen gick på 154 kr, inte så illa egentligen men ja och posten tar 100 kr, wtf? Så jag måste betala 254 kr extra, sucks. Yeye hoppas jag blir nöjd med sakerna iallafall, ni får se dem imorgon. Förhoppningsvis har jag äääääntligen fått min iphone också, har viktiga samtal att ringa!!!


Outside.


Var ut iallafall fast med lillebror ute på bakgården och fotade lite fjantiga kort.













Haha.

Frisk luft.


Jag vill ut, typ ner på stan men jag vet inte vad jag ska göra nere på stan? Tråkigt att gå ner själv och titta runt i affärerna känns onödigt eftersom jag vet att typ inget nytt har kommit och att jag redan sett allting, ja så tråkigt är det här i Mora. Ska man gå en promenad? Nja är ju ingen sol ute och det är säkert halvkyligt annars hade jag nog tagit en promenad och knäppt lite kort. Jag måste få lite frisk luft men jag antar väll att det räcker med att jag går ut på balkongen och andas in utomhus luft. Synd att våran balkong är inglasad annars hade det varit nice att sitta på balkongen när det är soligt och njuta men man kan inte alltid ha tur. Nu ska jag kolla vädret framöver på aftonbladet och sen ska jag ut på balkongen.

Fejk Kissie.


Haha jag tar tillbaka det jag skrev om bilden på Kissie jag la upp förut som att jag tyckte att hon var snygg på, dum jag är egentligen, klart den är redigerad som fan, vet ju att Kissie inte alls ser ur sådär, lol. Så vi ändrar det till att jag tycker att photoshoppade Kissie ser bra ut, haha. Tragiskt att hon redigerar sådär överdrivet mycket men är man känd bloggare så är man?



Redigerade.


Orginalet.


En annan..







Höhö skillnad eller? Bilderna är snodda från denna sida. Haha awesome blogg.

Stuff.


Dessa två saker vill jag köpa. Fransförlängning som verkar funka och tandbleknings kit.

 

Imorgon får jag äntligen min iphone efter mer än en veckas väntan wie och det betyder även att jag ska ringa tatueringsstudion och säga upp mig från jobbet, pirrigt.


Hår.


Haha min mamma mutade mig med 1000 kr till att färga bort mitt röda hår tillbaka till mitt vanliga svarta, haha hur knäpp kan man bli? Hehe. Ingen i min familj tycker om mitt röda hår och det får jag höra lite då och då och det är ganska drygt men det är skitsamma, jag älskar det röda och kommer ha det så ett bra tag tills jag tröttnar. Dock har jag ett problem. Jag blir alltid så kluven innan jag ska till Turkiet på somrarna. Tex förra året före studenten blev jag svarthårig men lämna kvar rött i luggen eftersom det skulle bli så drygt att ha rött i Turkiet pga solen och duschvattnet där så därför blev jag svarthårig och åkte sen ner dit.

Men jag vill inte behöva färga det svart ännu en gång innan jag åker ner i juni och sen bli rödhårig igen och gå igenom hela processen, jag orkar inte. Det dåliga är att att ha rött hår där nere är ett, solen lyser så himla starkt och med luften och allt där gör så att håret ser risigt och torrt ut och det bleker en del så det blir typ orange och vattnet som innehåller mycket kalk som man duschar med gör så att den röda toningen rinner ut fort som fan och det suger verkligen. Men för att försöka undivka dessa så får jag försöka att inte vistas ute i solen för mycket (haha) under en lång tid alltså och köpa sånna där typ 5 liters dricksvatten dunkar man brukar köpa och tvätta håret med det och även ha med mig toningar, har inget annat val. Min mamma kommer säket bli sur som fan att jag kommer behålla det och jag hoppas det ser bra ut trots allt, jag menar jag har sett många turkar med rött hår där nere och det ser bra ut. Jag tror att det kan gå.

Sen det tredje problemet är väll att några i min släkt men mest de flesta folk runt omkring kommer kommentera det röda som fan med tanke på att det är en utåt stickande röd färg och inte mörkröd, men det är skitsamma, sånt man får ta. Vissa är ju lite efterblivna.





Mat.


Väntar på min mat från donken, jäkligt synd att donken inte finns här nere på stan för då hade jag själv gått ner för längesen och köpt med mig massa smaskigheter med tanke på att det är typ en 3-4 min promenad. Men istället ligger det med typ en halvtimmes promenad och det orkar jag verkligen inte, inte när det knappt ens är varmt ute annars hade det varit skönt med en promenad men näe.



QP Cheese in my <3

Bloggtips nr 2.


Här är världens gulligaste, sötaste, snyggaste, roligaste bruden everr. Angelica heter hon, har tyvärr inte fått träffa henne irl än eftersom det sket sig sist i höstas då vi skulle ses då det blev så krångligt men har ju henne på fejjan och hennes nr så nångång i sommar lär det ske hoppas jag. Hennes blogg är iallafall väldigt färgglad och sprudlande så man blir helt glad, supersnygga bilder, snygga sminkningar, håret, kläderna och hennes videobloggar såklart, dem ska ni checka in!



Nu räcker det.


Jag vet inte vad det är med mig egentligen. Pappa gav mig en liten "uppväckare" idag som jag själv brukar få lite då och då men som ändå rinner ut i sanden förr eller senare iallafall eller oftast dagen efter. Jag måste ta tag i mitt liv. Jag vet inte ens vad jag vill göra, vad jag vill bli, vad jag vill plugga eller inte konkret iallafall. Jag vill ha en såndär "ja det här är sååå jag" eller "ja det här är vad jag ska hålla på med, "det här är min grej" typ, inte på riktigt iallafall, inget jag känt att jag velat satsa på fullt ut och jag måste försöka hitta mig själv på nåt vis. Jag måste även bli starkare som person för att kunna ta tag i saker mer, vara mer passionerad, våga mer, ta för mig mer, sluta vara så blyg och tillbakadragen, sluta lata och bara ja jag vet inte. Men mitt psyke är nästan nere på noll av någon anledning, jag är för känslomässigt ostabil, jag är för rädd, jag tror inte på mig själv, därför måste jag lösa de grejerna först, fixa till mitt psyke först så att jag kan bli stark som person för just nu är jag verkligen inte det.

Jag måste ta tag i det där med att snacka med någon, tex en kurator så jag får prata av mig och kanske komma fram till vad som är problemet så att jag kan fixa det och gå vidare med mitt liv, jag måste lyfta på arslet och söka den hjälpen annars kommer jag stå på ruta ett hela tiden. Jag måste. Hur jobbigt det än är, hur blyg och rädd jag än är, hur löjligt jag tycker det än är så måste jag för jag kan inte ha det såhär längre. Jag har sagt det kanske hundra gånger nu att jag måste göra det men jag gör det bara aldrig, men jag måste!

Pappa; Deniz vi bryr oss om dig, du måste bli en stark person. Du måste engagera dig i saker, inte bara sitta inne på ditt rum hela tiden, sova bort dagarna osv. Lova mig att när du går upp imorgon så tänker du att det här är en ny dag, idag är jag en ny Deniz, idag är en ny start.


Jag har verkligen ett patetiskt liv känner jag. Jag har säkert tänkt sådär hundra gånger, att imorgon sa jag ändra på allt det där dåliga, ta tag i saker osv men det är lika bortblåst dagen efter, det är för att jag är så svag, så rädd och lat. Jag skjuter upp på saker hela tiden och då menar jag hela tiden. Men jag ska försöka lova mig själv att försöka ta tag i det, imorgon ska bli en ny dag i mitt liv, jag kan ju ändå försöka för gör jag inte det ja då kan jag lika gärna gräva ner mig i ett stort svart hål för evigt. Jag försöker peppa mig själv genom att skriva av mig detta, inte för att ni ska tycka synd om mig eller tycka att jag är löjlig, patetisk eller whatever. Ni tänker säkert äh vafan ryck upp dig, ta tag i ditt liv men det är inte så enkelt tyvärr. Men jag ska försöka med det första steget, steget till att "söka hjälp".

Lycka till.



Jag vill ha vår.


Jag vill ha riktig vår, jag vill ha sol. Jag vill kunna ha vår kläder, jag vill kunna sitta ute och njuta av värmen och solen. Jag vill parka och dricka, jag vill sitta på bryggan nere på kajen och äta pizza i solen, jag vill sitta på uteserveringen på kaffestugan och fika och röka på en cigg, jag vill sitta på bänkarna nere på stan och glo på folk. Jag vill spontan roadtrippa någonstans och mysa. Jag vill ta fina vårbilder ute i naturen, jag vill ta långa mysiga promenader med vänner, jag vill att snön ska smälta bort helt, vill att solen ska steka på mer, jag vill ha riktig vår.



Två mysiga april vår bilder, ge mig nu.

Bump in the road.


Asså braaa...nu blev jag sådär nattdeppig igen. Dock fick jag prata ut lite med min kusin och fick det bekräftat att mitt ex kommer komma till Sverige snart som jag fearade men jag vet dock inte när...det här gör bara saker värre och vänder typ upp och ner på hela min värld och jag som nyss nästan blivit klar med att ställa allt tillrätta igen efter att de rasat. Suck. Varför ska det alltid komma något och förstöra för en när man nyss börjat känna att allt blivit bra igen? Det är inte rättvist. Nu kommer mitt psyke sjunka ännu lägre, det var ju ändå inte lågt nog redan nu tydligen, orkar fan inte.

Fest mest.


Blev en bra kväll ändå, fast jag tappa typ all pepphet nångång på eftermiddagen då jag hörde att en viss tjej som "brytit" vänskapen med mig skulle vara på festen vi skulle till sen och att det skulle orsaka trubbel eller något eller ja att man blev bannad från att komma men som tur är var folk mognare än vad man trodde. Började iallafall hemma hos Emma med Linn klockan sex, fick en awesome flaska som nyss kommit in på bolaget, märket var smirnoff och drycken hette cosmopolitan som självaste drinken och den var alltså färdigblandad att dricka, awesome, fast den står dock hos Emma just nu men lär få den sen. Brudarna var lite sega med att fixa sig och jag drack min öl och kika på, senare kom även vår käre Julia och vi fortsatte och Vero, Oscar och Anton dök upp en liten stund också och sen bar det av mot stan och Julia skjutsa mig på sin cykel och det gick verkligen suuuuuuuuuupersegt, ahha. Väl på den festen var det några bekanta ansikten, bland annat  Sthlm Dennis. Sen drog alla de vidare till Wasa men jag och Julia var inte så pepp så vi drog till Greger och där fanns Eijnar, Vero och Oscar så vi chilla där ett tag, trevligt.

Justja igår alltså fredags bjöd Emma på mat hemma hos sig, asgött. Det var jag, Emma, Linn och Maria. Vi chillade och snackade och Maria drog hem typ en halvtimme innan mig och jag, Emma och Linn började snacka om en massa jäkla intressanta grejer som vi är bra på, haha. Nej men det var hur trevligt som helst och det kändes precis som förr så det gjorde mig riktigt glad.

Nja ska väl kika lite serie nu så kommer det upp lite bilder imorgon. JUSTJA fyfan vilket nice vårväder det var idag då, keep up the good work!




Haha jag kan inte låta bli att tycka om denna bild på Kissie. Hon såg bra ut, haha. Ge mig sillisar och stora läppar, fast inte lika stora som henne och jag föredrar henne som brunett faktiskt.

Bloggtips.


Tänkte börja tipsa om några bloggar som jag gillar, här är den första.


Vackra Tea, så jävla vacker och supersnygg i korsetter, sen vill jag ha hennes bröst, haha!



Långfredag.


Var planerat att fika på kaffestugan med Johanna idag men det var fan i mig stängt, trodde de skulle ha lite öppet iallafall, lame. Så vi gick runt lite på åhlens och satte oss sen på venezia och jag åt lite pommer osv. Ikväll blire middagsbjudning hemma hos Emma med Linn och Maria. Imorgon blir det fest hemma hos Emma med samma folk plus Johanna och Julia, Julia drar till Norge på söndag och hon var jättepepp på att festa imorrn så det är awesome, vet inte vad som händer sen men det visar sig, Anton är ju hemma också. Blir väll en liten "fira" mig fest också eftersom Emma aldrig var med så nu är iallafall alla typ samlade.

Tror även att jag ska fotas på måndag, jag kommer dööööö. Haha.



Gamla texter.


Haha jag hitta lite gamla texter eller typ "dikter" jag skrivit för några år sen. Denna tex skrev jag ibörjan av 07 tror jag och den var tillägnad Alexander Loven, mitt ex från Älvdalen. En födelsedagspresent som han tyvärr aldrig fick av nån anledning. Kommer lägga upp flera senare, då lär ni märka hur konstigt jag brukade skriva, upprepade samma ord ganska många gånger, hehe. Inspirerad av Laleh var jag också.


Ta och titta runt, titta runt omkring, vad är det du ser?
Tala om för mig vad det är du ser!
Ta och blunda, blunda hårt, tänk på nåt, dröm dig bort, vad är det du ser?
Tala om för mig vad det är du ser!
Är det något underbart? Är det något fruktansvärt?
Är det lycka? Är det hat? Är det längtan? Eller är det förväntan?
Ta och känn efter, känn efter noga, tala sedan om det för mig.
Jag lyssnar, jag är här för att lyssna, lyssna på dig!
Jag är här med dig, jag försvinner ej, tro på mig, lita på mig, jag försvinner ej.
Ta tag om min hand, känn, känn efter noga, koncentrera dig, vad är det du känner?
Vad är det du ser? Tala om det för mig! Jag lyssnar, jag lyssnar på vart enda ord, jag sitter här med dig, för att va med dig, var ej rädd, jag är här för dig, jag vill va med dig.
Så känn dig trygg, jag ska ej gå, jag ska ingenstans,för att ja sitter här med dig, för att jag vill va med dig!
Ta och lägg din hand på ditt hjärta, vad är det du känner? Tala om det för mig!
Känn efter noga, var ärlig, lyssna till ditt inre,vad känner du? Tala om det för mig!
Ta och lägg din hand på mitt hjärta, ta tag om min hand, be mig att blunda, be mig att blunda hårt,fråga mig sedan vad det är jag känner? Vad jag ser?
Sitt här med mig, lyssna på mig, be mig att tala om för dig vad det är jag känner och ser?

Vill du veta vad ja ser? Jag ser dig, jag ser bara dig, du är underbar!

Vill du veta vad jag känner? Jag känner lycka, jag känner glädje, jag vill vara här med dig! Du är underbar, jag är glad för att du finns, jag trivs, trivs så jävla bra, ja så jävla bra!

Vad är det du känner? Vad är det du ser? Tala om det för mig, jag är här med dig!

Du.


Det finns en människa i mitt liv, en som är relativt ny i mitt liv som jag gillar. Det går knappt en dag vi inte snackar med varandra och vi kan prata om nästan allt, allt känns så naturligt med denne person, finns nästan inget jag inte skulle kunna berätta för denne och det är så otroligt jävla skönt. Du betyder och jag längtar tills vi ses igen, jag längtar som fan.


Call me later.


Jag har inte gjort två saker jag skulle göra idag, ett ringa tatuerings studion och två ringa och säga upp mig från jobbet, jag får ta dessa två imorrn, om tatuerings studion har öppet imorgon vill säga. Men jag har iallafall ringt 3 och de sa att mobilen befinner sig på ica i Orsa, wtf! Hur länge har den legat där egentligen? Lol. Så jag hoppas Carro kan hämta ut den åt mig idag men jag ska inte förvänta mig för mycket. Really needs it. På lördag är det fest. Jo min yngsta bror har lyckats lura mig idag, fan.