Piss..


Man hade planerat en awesome kväll i Rättvik imorrn, komma ut på andra roligheter för en gångs skull men boom så sprack den planen, iallafall för mig. Yaay love my life. Jag hade blandat ihop helgerna, hade fått för mig att jag skulle jobba i Malung nästa helg men nej det var tydligen imorrn, söndag och nästa helg. Jag vill inte!! Jag hatar Malung och jag hatar att jobba och behöva släppa mina planer. Jag har varit på ett sånt jävla dåligt humör de senaste timmarna så jag vet inte vad, jag är så jävla sur.

Palla mitt liv, hejdå.

Boobs.


Lösen.

Köttad.


Lösen.

Bordello Teeze


Åh har kärat ner mig i bordello skor.




Jag tyckte de första glittriga var as snygga men tyvärr så är de skitkonstiga fram, jätteöppna så tårna syns (kat von d's fötter) och det är ju inte alls snyggt så det var ju synd för skorna kostar typ 500 kr men de längst ner var också snygga så är sugen på dem men de är några hundra dyrare. Åh varför ska jag vara så lång för? Damn you god.







Typ jag döööör. Damn you Beyonce.

Coolt.


Var inne på Amaias blogg och såg detta. Skit coolt. Fotografen Irina Werning har alltså tagit dessa, återskapat barndomsbilder på människor sen fota likanande på samma människor i vuxen ålder, coolt.



 

 

 

 


Love u more than life.


Jag saknar dig..




så det gör ont i mitt hjärta..

Ge mig vår.


Asså jag är så sjukt trött på snön och kylan, ge mig vår och sommar. Jag älskar våren, spec i slutet av april och maj månad. Finns så mycket man kan göra dååå, jag orkar inte vänta.

Saker jag ska göra i vår/sommar.


* Sitta på kajen med mina brudar, dricka cider/öl och snacka skit.

* Kajen fester.

* Äta glass på kajen.

* Sitta på min bakgård och röka vattenpipa.

* Köra runt i bilen och dunka musik.

* Classic car week.

* Festival (om jag hinner)

* Stockholm och parka i tanto.

* Fika på kaffestugans uteservering och glo på folk.

* Äta på uteserveringar.

* Leksands sommarland.

och massa massa meeer...



Bleh.


Jahopp igår var det lite av en impuls fest, jag, Bettan och Emelie hade mexikans fest och var utklädda till cholas. Det var ganska kul men jag drog rätt tidigt och åt bacon och äggröra, haha.

Idag har jag bara suttit hemma och proppat i mig massa onyttigt och kollat på film. Ska nog fortsätta med det såhär på natten. Ganska tråkig helg men Rättvik nästa helg förhoppningsvis. Aja jag har inte så mycket att skriva förutom att det snart är vasaloppsvecka här i Mora och jag mår illa bara av tanken. Jag kommer inte vilja sätta min fot utanför dörren under den veckan då hela Mora är fullt utav turister och jobbiga skidåkare. Att handla i affärer som typ ica osv kommer vara ett helvete med CP lång kö, man vill ju bara dö då. Det är så mycket folk så man får andnöd, jag hatar det, får sån jävla panik. Det enda positiva med det kanske att det blir mer fest men ja det gottgör ju kanske inget.

Usch fy och blä för vasaloppsveckan.



Do I need a facelift?


Jag känner att jag behöver något nytt, när det kommer till bloggens design alltså. Tror den behöver ett ansiktslyft eller vad tycker ni? Har haft samma header osv sen typ 2009 så börjar bli ganska boring när alla andra har värsta spexiga coola moderna designer. Men assåå jag gillar min bakgrund som fan ändå, något jag knopade ihop i photoshop ages ago lite hux flux och min header är ganska coolsöt den med, haha. Reprensenterar mig ganska bra ändå, blod, cleavers, knogjärn, lite zombie stuk, her lips taste like a loaded gun, en pistol, min putande mun osv heheheheh.

Men tex mina kategorier är fucked up, mitt arkiv, gul jävla text osv osv. Vad tycker ni?, borde jag ändra lite? Fast jag skulle inte våga pilla själv dock, kan inte ett skit om sånt men jag skulle ju kunna be finaste Maygol att pillra ihop nåt fint till mig kanske, eller vad säger du bruden? hähähähähäää. Aja vi får se hur det blir.


Fast det är så mycket jag vill ha.. tex.. lite zombie stuk, rockabilly/psychobilly,, pistoler, oldschool.. mycket shit alltså haha.

En bra natt.


Åh nu är jag lite mer glad tack vare en person som kommit tillbaka till sitt riktiga jag igen istället för den sura, oigenkännbara jag är på väldigt dåligt humör jag. Jag är glad, hoppas bara inte personen faller tillbaka till det utan att det fortsätter så här.

Gymmade idag, ska gymma imorgon igen. Jag vill ha sushi.



Mums.


Omg!


Ge mig ettan eller tvåan, åååh med sån klack mmmmmh som jag har suktat.



De första!!


Dessa skor har alltså ännu ej börjat säljas än eller tillverkats utan kommer säljas i sommar, då jäävlar säger jag. Jag hoppas bara att de kommer vara lika snygga irl som på bild. Hoppas!!!!! Säger inte nåt om vart jag hittat dem förns sen.

Todäy.


Alla hjärtans dag, vilket jävla hittepå. Nu säger jag inte så bara för att jag är ensam osv men jag har typ aldrig gillat den dagen anywayz. Kapitalisternas hittepå för att tjäna pengar, blööh. Varför kan inte alla dagar vara alla hjärtans dag när man har nån liksöööm? Jaja. Har iallafall fikat med Johanna idag och pratat om nästa vecka.

Längtar tills nästa lördag då vi ska till Rättvik bowlingen, aldrig varit där inne, tydligen värsta fränt. Sen nice med livemusik. Jag måste även börja ta träningen mer på allvar nu, Johanna går ju förfan 6 gånger på en vecka och jag går typ en gång i veckan ibland mindre, skärpning. Inte kasta pengar i sjön.

Det slog mig ännu en gång denna helg att jag måste träna mer. Köpte en snygg grön klänning med typ tigersripes på h&m för ett tag sen men den satt så lös på sidorna så den har legat i garderoben i väntan på att jag ska gå upp i vikt och nu när man har gjort det så har man tydligen gått upp för mycket för nu kunde jag inte andas i den, fail.

Aja gymmet lär ju ändå inte göra så mycket nytta när jag äter som en gris. Spec på nätterna, men jag har egentligen lättare för att gå ner än upp så ja man kan ju hoppas.



Palla.


Lösenordsskyddad.

.



Tänk positivt.


Jag kan inte sova riktigt på nätterna, jag är så rädd, så ledsen och min hjärna går på högvarv, får ingen sömn. Men jag måste tänka positivt annars kommer jag att ge upp, jag måste. Det kommer att bli bra igen...

Just det jag fick VG på psykologi b läxförhöret som jag bara hade pluggat på i 2-3 dagar och väldigt flummigt, så det kändes väldigt skönt. Har förövrigt blekt utväxten och tonat håret. Alltid ett helvete att bleka utväxt, så himla drygt. Imorgon ska jag unna mig något kul, jag och mina tjejer, det kan nog inte bli bättre på en lördagskväll.



...




Vänskap..


Löseeeeen.

Helvete.


Lösen.

Take me..


Jag vill hem, till dig.


Skyddad.


Lösenordskyddad inlägg.


Vill ni ha lösen och så och läsa mina innersta tankar så säg till.

Inget nytt..




Jag vill inte hamna där igen på ruta ett nu när jag sakta men säkert börjar gå ur den.. jag vill inte.

Kaos.


Har varit i Västerås hela dagen (måndag) åkte vid 08.00 och kom hem runt 18.30, riktigt utmattande dag. Var på migrationsverket och förlängde min mormors visum, fick fylla i en massa papper osv, drygt. Sen känns det som om man har åkt en jävla massa bil eller ja det var ju iofs det vi gjorde, åkte bil i massa timmar, sov dock mestadels. Inte mycket som händer i mitt liv heller, gymmar, träffar kompisarna, går i skolan en gång i veckan, wohoo vilket roligt liv. Kan det inte ta och bli vår snart? Är sjukt trött på snön och det kalla vädret. Ja allt är som vanligt och hjärnspökena spökar som vanligt i mitt huvud och det är typ kaos där inne, inte alls kul och jag vill bara ligga i sängen och aldrig behöva få lov att gå upp igen, bleh.



Jag går sönder..


Mitt hjärta går på högvarv, dunk, dunk, dunk. Det gör ont, jag kan inte andas. Det här måste fixas på något sätt, det får inte gå åt helvete, hör du mig? Dunk, dunk, dunk.



Nefes alamiyorum...

Mjeeh


Lika dött här som det har varit denna vecka typ. I fredags kom min vän Tugce hit och vi chillade, sedan drog vi plus Johanna ner till bowlingen för att bowla lite det var trevligt men lite jobbigt efter ett tag. Men jag slog typ tre, fyra strikes och vann över båda brudarna heheh. Sen har jag varit och gymmat med Johanna och har nu lite träningsvärk i ena låret, lol. Sen har man varit på invigningen av nya ungdomshuset men det var skittråkigt. Andra helgen i rad utan alkohol också, får bli ändring på det till helgen då det visst kommer en massa amerikanska utbytesstudenter, kan bli kul.



Häh


Ok jag fattar fan inte varför jag inte kan bädda in youtube klipp här, fitthelvete så ni får en länk istället!

Hon hade iallafall planerat att göra två på samma dag men det blev tre stycken. Hon gjorde en haj och en ros med diamant i på den andra tomma armen sen gjorde hon som ni såg fingrarna, alla blev awesome. Idag mår jag mycket bättre tack och lov.

...


Lösenskyddat inlägg.


Buhu.


Asså vafan är det här, vaknar upp att jag nästan hostar upp lungorna eller nja inte så överdrivet men det känns som om jag har massa äckligt slem i halsen som inte kommer upp, fyyfan. Sen så har jag huvudvärk också, I love my life så idag lämnar jag inte sängen. Får dricka en massa varmt te och käka halstabletter och göra mig frisk till att följa med Johanna när hon tatuerar sig imorgon, måste även hämta ut ett par linser för dem jag har i nu har jag haft i alldeles fööör länge.