Krångel blogg.


Kuk blogg.se vägrar ladda upp min ego bild så nu får ni inte se min lugg, aja vi får se om det funkar sen. Fikat en stund med Sofie idag, skitrevligt. Vi måste dricka lite vin tillsammans snart babe! Köpte också skorna jag kikade på igår, blev inte så värst lång i dem heller men nu jävlar ska jag börja gå runt i lite högklackat, snyggt med långa tjejer ju och jag ska sakta men säkert försöka vänja mig med att våga gå runt och vara extra lång.

Här har ni en bild på dem, råkade dock smutsa ner dem med mitt smink, lol.


Snyggare irl.


It's back.


Korta luggen är tillbaka efter typ ett år. Shit pommes har inte haft kort lugg sen ett år tillbaka ungefär, duktigt av mig att kunna hålla mig så länge när jag var säker på att jag skulle falla tillbaka för jag lovar den korta luggen vinner alltid har jag nu förstått. Ska fixa den lite mer imorgon så får ni se en bild då också.

Jag har lite hårplaner. I mitten av augusti kanske eller lite tidigare har jag ju planerat på att bli svarthårig igen för nu har jag varit rödhårig i över två år I think så jag behöver nåt nytt känner jag. Men jag vet att jag kommer fet ångra mig ibland, grina sönder och ja sakna det röda som fan när jag blivit svart för jag vet att jag tröttnar fort. Men eftersom jag ska slippa lite av den ångesten måste jag ha två färger i håret även om det ser lite emo ut men det skiter jag i. Jag färgade underhåret svart bara för att spara lite pengar då det gick åt alldeles för många toningsburkar åt att färga hela håret rött hela tiden haha, har ju så jävla tjockt hår.

Men nu har jag beslutsångest igen, vilken suprise. Jag har funderat på att färga överhåret svart och färga underhåret blont/vitt som jag hade 2006/2007 och sen kanske ändra lite och ha rött underhår osv. Men sen har jag såklart sett andra snygga brudar med fränt hår och jag vill såklart ha nån färg i luggen också, hade det för ett år sen eller lite mer då jag hade helrött hår, rundad lugg med en fet svart rand i mitten av luggen. Nu funderar jag på halva halva. Typ halva luggen svart och blond och sen blont underhår och kanske lite blont över det svarta och sen eventuellt rött.

Här är några ex.


Apsnyggt.

 

Också nice.

 

Vad tycker ni?


Eeeh.



Hahahah fan va ful, aja.

Filmades för en vecka sen kanske? Fett sliten, haha.


Stan.


Gjorde en liten runda på stan idag och köpte småsaker. Bland annat en del nagellack. Älskar glitterlacket från OPI Katy Perry serien och just detta lack heter `Teenage Dream` and I love it. Molnigt väder har det varit idag också, sucks. Fikat med Sofie blir av imorgon istället och då ska jag passa på att prova ett par snygga svarta kilklackar, kanske blir ett köp men vi får se, bara jag inte blir allt för lång men de var inte så jättehöga.


Detta plus ett par nya capri träningsbyxor.


Lugg problem.


Jao vad har man gjort idag då. Har varit på stan i några timmar med Johanna, Alexandra och hennes son Liam. Ätit jordgubbar på kajen och följt med när Johanna piercat kinderna sen hängt lite hos Johanna en stund och sen varit på Ljungbergs sportbar med Emelie, Ecke, Solli, Runä osv, as trevligt förutom att jag inte kunde dricka nån öl alls pga att jag körde men men trevligt var det förutom lite smågrejer men alla fick ju sig ett grott skratt åt det ändå, hehe.

Imorgon blir det lite träning med Johanna sen ska jag äntligen träffa Sofie igen, wieee. Jag ska även jobba lör-sön igen i fucking Malung så inge valborgsfirande för mig ihelgen. Sucks men men, fast missar nog inget ändå för hade velat dra till Uppsala igen som förra året för det var fucking awesome men det får bli av nästa år. Wihohoo snart är det maj och det betyder även att det snart är juni och jag åker till Istanbul, can't wait! Gonna have the time of my life!!


Jaa btw är typ såhär --- nära på att klippa kort lugg igen men jag vet samtidigt intee. Hjälp mig!


v.s

 


Jobbtider.


Sorry för den dåliga uppdateringen men sånt händer. I tordsags var jag ut med Emelie, Bettan och lite annat folk nere vid en strand och en eld, det var trevligt men blev en tidig kväll för mig. På fredagen drog jag spontant upp till Orsa med Johanna och Cajsa och det var också trevligt men blev ju lite väl mycket drama mellan två killar som hamnade i slagsmål men men sen igår chillade jag hemma hos Johanna med Cajsa, Beckie som var hemma från karlstad, Alexandra och Hillevie. Drog sen hem till Hillevie och chillade mer.

Förvånar mig att vissa människor kan lämna sin vänner i sticket när något allvarligt händer en av ens kompisar men samtidigt är jag inte förvånad. Riktigt jävla dålig stil men hey somsagt jag är ju inte förvånad när jag har varit med om svikenhet från samma människa som skulle vara en av mina bästa vänner.

Iallafall är i Malung och jobbar men vet inte när jag kommer hem, kanske tisdag? Hoppas.

Här har ni en snygg brud men en jävla massa tatueringar.






Till er..




by me..

Homework done.


Yay gjort klar min psykologi b läxa som jag skjutit upp hur länge som helst nu. Imorgon blire lite öl är det bestämt och det börjar planeras med Istanbul nu också så det känns skönt, hoppas det blir som jag hoppas! Verkar som om jag ska jobba ihelgen, kanske lör-sön eller sön-mån, jag hoppas på det sista. Min beb Johanna fyllde 21 igår också, hihi men jag kunde inte vara med på strandfirandet men vi firade henne lite på das boot iallafall.

Näe mer hade jag inte att säga.



They always do..




8 saker.


Jag har blivit utmanad av Maygol att berätta åtta saker om mig och sen ska jag utmana åtta andra.


1. Jag har en tendens av att prata för "högt" ibland när jag tex sitter med mina vänner och pratar om hemliga grejer.

2. Jag är en cry baby.

3. Jag brukar låtsas att jag pratar i mobilen i situationer jag känner mig obekväm i eller vill slippa säga hej till någon som går förbi jag inte har någon lust att säga hej till.

4. Jag kan inte sova på rygg.

5. Älskar klackar, speciellt skor med extrema klackar 15 cm + (samlar) och pvc/latexkläder.

6. Älskar att åka tunnelbana.

7. Ogillar människor med dubbelmoral.

8. Vill göra en eller två plastikoperationer.


Jag utmanar alla som vill..

Loves it.


Ååh vad jag älskar våren! Drog på mig shortsen och körde kofta istället för jackan, mys! Var och åt sallad med Johanna och snackade en jävla massa. Imorgon drar jag till Rättvik för att chilla mer i suulen. Påsken är snart här också och det betyder bara att det snart är maj, jag älskar maj månad! Jag och Emelie funderar dessutom på att åka ner till Stockholm i ett par dagar i maj nångång så det ser jag sjukt mycket fram emot, då jävlar ska vi parkhänga!

Just det köpte inte en väldans mycket när jag var i Sthlm men det vart en Misfits tisha som ni kan se på bilden nedan, svarta manchestershorts som inte syns så mycket på bilden, leopard jumpsuiten som jag är kär i sen de blodiga ben hår-clipsen ni kan se längre ner.


 




Das Boot 2011.


Mitt fjärde och bästa Das Boot hitills. Längtar redan tillbaka. Förut har det alltid varit 23 tim men i år var det 40 tim men jag tycker fortfarande det borde vara fler dagar, helst tre hehe. Det var as nice vårväder i Stockholm också så det gillades. Det blev iaf som ni kan se på bilderna massa fest, dansande, massa underbara människor och annat kul. Das Boot var en awesome kick off inför våren och sommarens fester.


Infected Mushroom <3

Haha man kan se mig när jag glor infected.


Sova? Ja.


Jag vet inte varför jag fortfarande är uppe när jag har sovit sisådär många timmar på båten och är ganska så trött men jag kanske går på nån slags överskottsenergi eller vad man säger? Näe imorgon hoppas jag på mer vår väder och så ska jag nog träffa Johanna och sålänge så får ni denna bild från båten tillsammans med Sara så hörs vi imorgon, oki bai.



Ut till havs.


Snart bär det av, ska väll försöka sova lite också. Kommer ju gå bra. Hörs på lördag people.

..


Lösen.


Puh..


Ok jag kan pusta ut litegrann nu. Jag lyckades hitta ersättare för både Emelie ochh Bettan. Johanna och Cajsa är det som följer med, Johanna var med förra året så det är ju gött. Sara kunde också och hon var skitpepp så hon ska ringa mig efter att hon varit på arlanda så jag kan pusta ut tillräckligt. Tänk att det kan gå åt helvete så jävla mycket men om man verkligen har lite tur så kan det bli skitbra igen och tack gode gud för att jag hade lite tur då. Men verkligen skitsynd att Emelie och Bettan inte kan följa med, hade varit as roligt men what to do...


Näe nu ska jag försöka få i mig något för har fan inte ens ätit något sen jag gick upp idag pga all stress och sen ska jag tona håret. Tjing.



Suck..


Asså gaaah jag vill bara grina söndeeeer!!!! Jag har ont i magen som fan och vill bara lägga mig ner och dö, seriöst. Allt var så bra fram tills idag då allt gick åt helvete, jag kommer alltid hata tisdagar från och med nu. Det jag snackar om är das boot som är på torsdag. Nu kan Emelie inte följa med för hennes "högre chefer" eller vad de nu är tänker avskriva henne från kursen om hon missar två dagar, helt jävla sjukt. Sen Bettan har leg och pass problem. Eller ja leg problem egentligen för hennes har gått ut och det står ett gammalt efternamn och hon hinner typ inte fixa nytt id innan torsdag för hon behöver det sen för att skaffa provisoriskt pass på arlanda, gaaah. Så nu har jag bara Sara kvar, jag vet att hon har ett leg men inte pass men hon kunde nog fixa det och hon bor ju i Sthlm också så jag måste ringa och prata med henne för sålänge hon följer med är det lungt men kan inte hon eller så vet jag inte vad jag gör.

Har redan betalt tågbiljett också. Iofs så har jag ju Angelica, Thomas osv mer folk som är bekanta till mig men ändå men samtidigit så åkte jag ju till London 08 alldeles själv på sällskapsresa och jag hade inte träffat nån av dem förut men jag hade skitkul och det var liksom i en vecka. Das boot är två dagar och jag känner folk men man vill ju ha med folk man känner bra. Åååh jag hoppas verkligen att det löser sig på något vis, jag kommer fan inte sova gott inatt iallafall.

Busy.


Känns som om jag har mycket att göra innan torsdagen men samtidigt inte. Hade en del ärenden nere på stan idag men det blev ju inte av när en jävla bitch kom på besök hemma hos oss så nu blev det uppskjutet. Sen har jag fått min jävla mens så den hann jag ju heller inte skjuta upp pga att jävla ungdomsmottagningen här har stängt tre jävla dagar i rad helt plötsligt, just my luck liksom, gah! Ja och som grädde på moset så har jag fått ett antal finnar, vid 22 års ålder liksom. Måste fixa min hud asap sen.

Så ner på stan imorgon och fixa så mycket som möjligt och det sista på onsdag och packa, bleh. Sen upp typ fucking 05.00 på torsdag, jag och Emelie kommer nog vara ganska döda, lyllos Bettan och Sara som redan kommer vara där och slipper åka tåg sen får vi hoppas att fucking SJ håller sina tider och det inte blir nån försening iofs har vi gott om tid på oss ändå men man vill ju ha lite shoppingtid. Yeye tråkigt inlägg, hejdå.



My everyday life.




Tyst som i graven.


Lösen.

Färg.


Blöh vad tråkigt jag har. Blev inge stan idag av nån anledning och imorgon bitti far jag till Malung för att jobba och kommer tillbaka på kvällen, slipper jobba på söndagen, puh! Mindre än en vecka kvar, jag har inget tålamod, jag vill åka nuuuuu tack! Sen har jag bestämt mig för att efter valborg kommer jag att fixa en mörkare nyans röd till mitt hår, börjar tröttna litegrann på att det är så ljus skrikigt rött, har ju haft det såhär i två år eller nåt. Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra, lär väll inte bli någon toning för finns ju knappt nån mörk. Eller ja vermillion red är ganska mörk och om man blandar den med rubine kanske det blir snyggt men börjar tröttna på toningar så kanske kör med nån röd permanentfärg från märket svartskalle, haha.

Uhuuu sen kommer jag ju bli svarthårig eller ja delvis men ändå, kommer ångra mig fett mycket!!! Men kan ju inte ha rött hår forever, change is goood. Sen är det ju inte direkt så att man har "jättemycket" chanser att få jobb med en crazy hårfärg osv såatte ja. Kommer grina, lätt.



Jaha?


Var nere på stan med Johanna idag och fyndade rea grejer, mest trosor haha. Sen lite smink och sånt också. Seeen tänkte jag även ta och köpa maybellines mineralpuder jag använder eftersom jag tydligen använt en alldeles för mörk färg än vad jag egentligen ska ha så jag har gått runt med fel nyans utan att ha fattat det och sett solbränd ut typ. Hur dum får man vara? Har tänkt på det flera gånger men inte brytt mig så mycket så jag tänkte köpa en ljusare nyans men hittar jag pudret överhuvudtaget eller? NÄE!! Fanns fan ingenstans!! Har de helt plötsligt sluta sälja den i alla affärer eller what the fuck is up? Arg blev jag iallafall så jag ska fan ner imorgon och fråga.

Har de slutat sälja produkten så måste jag hitta en ny. Meen det finns ju typ inga mineralfoundations kvar verkar det som? Inte i Mora iallafall. Fanns väll kanske nåt men den såg inte bra ut sen finns det massa flytande foundations istället men jag gillar fan inte de flytande längre, funkar inte ihop med min hy så jag vet fan inte vad jag ska göra, måste ut på jakt imorgon annars i värsta fall får jag väll fan lägga ut 400 spänn på i.d minerals då, suck.



Symaskin tack!


Blööh har suttit och sytt fast tygmärken på min jacka förhand för att jag inte har en symaskin, it sucks. Så mitt högra pekfinger gör ont som fan. Horrorpops märket på vänstra armen blev klar ganska fort sen har jag nästan kommit halvvägs med Misfits och sen har jag bara zombie märket kvar som ska på andra armen sen är jag klar. Har massa andra tygmärken typ en med red hot chili peppers, en på che guevara och nån mer men de passar inte in på denna stil så de får jag hitta på något annat till.

Imorgon är det skola med Johanna sen ska vi fika på stan ocg jag ska fixa lite ärenden sen. Denna helg blir nog lung, kanske ska jobba i Malung men jag hoppas inte det sen är det bara några dagar kvar, wihoo.

Juste jao min jacka har en stoor bild på frankenstein på baksidan också, hihi.



5 saker ni inte visste.


1. Jag är ganska lång, 179 cm.

2. Jag har en konstig vana och jag tror inte man ska sätta den i tvångskategorin (kanske) men jag brukar vara en sån som måste checka om det ligger hårstrån eller annat smuts på kudden eller brevid kudden om jag typ sover borta, ibland på hotell och även hemma hos mig själv, måste sopa bort det sen vänder jag på kudden efter typ tre, fyra nätter, haha. Eller spec när jag tvättat håret som jag gör typ två gånger i veckan och med nytvättat hår = ny fräsch kuddsida.

3. Jag brukade peta näsan ganska mycket när jag var yngre.

4. Jag är dålig på att borsta tänderna innan jag går och lägger mig.

5. Jag fortsätter äta även fast jag är mätt, alltså om jag ätit så jävla mycket så att jag typ dör äter jag igen typ snacks och sånt skit kanske 20 min senare, dålig vana nuförtiden.


Nu ska jag knarka mer av denna underbara serie <3.


Lördag.


Två bilder jag tog i lördags tydligen.





Plus min fina Misfits topp gjord av fina Malin @ Kissin bombs.

My babies.


Idag fick jag äntligen mina grejer och jag är så jävla glad!! Älskar dem!!!!!



Fick lov att förminska bilden och det tog 100000 miljoner år att ladda upp bilderna.

Men iallafall det är tre halsband, två hairclipons och en fet ring. Vamp halsbandet och cleaver halsbandet var större än vad jag trodde och det var ju förjävla bra, likaså ringen. Men skeletthänderna var dock mindre så det var ju lite synd för de hade varit awesome om de varit större men men jag är skitnöjd ändå!











Kommer ta hand om dem som om de vore värda miljarder kronor, haha.

Sallad tack.


Åh gud vad sugen jag är på en ceasarsallad!!! Vill ha NU! Sen hur fan kunde Vanessa åka ur bb? och den där fega idioten Patrik vara kvar? uuuusccchhh.




Inteenmorgonmänniska.


Jahopp då ska man skriva högskoleprov för andra gången imorgon, ser fan inte fram emot att gå upp klockan sju. Kommer vara helt jävla död och gå runt som en zombie. Jag hoppas att resultatet blir bättre än sist och inte sämre eller exakt samma för då blir jag arg. Det dryga är ändå att det håller på till typ fyra på eftermiddagen med några pauser, hade velat skriva allt på en gång men det hade nog varit skitjobbigt. Som tur är kommer Cajsa och jag sitta i samma sal.