Höst.


Ska trax iväg till mum, jag är nervös som satan. Får se vad jag får för "dom". På lördag ska jag på Johannas mormors begravning. Höstvädret ute är fint och solen skiner, jag är helsvart med shorts för det var så bra väder och så har jag på mig mina nya vita converse så ni kan tänka er hur jag ser ut, de vita skorna skiner som fan, lite pinsamt men whatever. I don't give a fuck. Jävla försäkringsbolaget vägrar ge mig ersättning på min iphone också, JÄVLA IDIOTER! Ska ringa dem idag och skälla ut dem för så kan de inte göra, jag har betalat telefonens försäkring i flera månader, jag har rätt till en ny, sorry för att jag råka skriva mitt namn istället för Carlolines som är ägaren men jag förklarade allt i ett brev men de förnekar mig en ny ändå, bastards. Ofta jag ska fortsätta betala försäkring för en telefon som jag inte har, screw you. Måste fixa detta på något sätt.

Dött.


Min blogg suger just nu men det är bara för att jag inte har internet för tillfället så att ni vet men snaaart. Har förövrigt kommit igång med körkortet nu på tal om ingenting.

Stor besvikelse.


Jag är så besviken, så arg!!! Jag vill gråta rätt ut. Besviken på hur Sveriges befolkning kan rösta in ett sånt parti in i riksdagen. Det gör ont i mig, jävligt ont.

Idioter.

Indeed.



I wish.



Oväntat.


Precis det jag var rädd för. Djup deppression, kanske behöver medicineras men inte säkert. Kul.

Sthlms helgen.


Nu sammanfattar jag Sthlms resan lite fort så jag har det ur vägen. På torsdagen chillade vi mest. Gick på make up store visningen som var nice med snygga smikningar och snygga modeller. Fick en nice goodiebag och sen for vi för att se toy story tre i 3D och det var en av de coolaste sakerna jag gjort. På fredagen fixade vi oss och drog till grönan och såg The Baseballs som var bra som vanligt, stod längst fram och vråla och fick träffa snyggingen Maygol. Sen träffade vi Kettil och Thomas och åkte till en liten förfest och sedan rocks där jag också träffade Angelica och Juicy, as trevligt. Vi blev fulla och jag drog sen hem till Thomas. Lördagen var vi sega men drog på hemmafest hos en Mica och träffade en massa folk. Kul. På söndag åkte vi hem och hade ångest och ville åka tillbaka.


Finaste Kettil.

 


Bästaste Andy.

 


Johnny Depp tema.


Igår var det maskeradfest hemma hos Zara med Johnny tema. Kan ju säga att jag kom på vad jag skulle vara dagen innan festen. Jag lyckades täcka ögonbrynen ganska bra men vet till nästa gång vad jag ska göra bättre, dock var det vita sminket fail. Fläckigt osv men det var för att jag hade så dåligt billigt vitt smink. Vi var iaf hos Zara och förfestade och drog sen till krogen, det var lite smått nervöst men ganska kul att se folks reaktioner ändå, fick massa positiva komplimanger men klockrenast var nog ändå Emelie som the hatter. Bra kväll.

haha fail bild.

 

Innan festen. Haha kolla bröstkorgen, fail.

 

Krogen och min fina klänning.


Bra kväll.


Denna bild på Emelie och Zara får säga sitt just nu, mer kommer sen.


I need some silence in my head.


Everyday is a sad day in my head, just as a rainy day, cold, grey, misarable and lonley. I really need to stop crying.


Valkompassen.


 

Men lol ofta jag har så högt på SD..wtf.


Besvikelse.


Jag borde ta och skriva lite om Sthlm trippen med Emelie men jag orkar inte det just nu. Jag orkar typ med ingenting just nu förutom att festa tydligen. Jag måste ta tag i så mycket saker i mitt liv så det är utmattande att bara tänka på det. Största prioritet är väll körkortet som jag har hållit på med i typ forever till och från men jag måste väll egentligen ta tag i mig själv först för att klara av resten. Shit vad jag har brytits ner alltså, det är lite sjukt hur fort det har gått. Så mycket på så kort tid. Jag har så dåligt självkänsla ibland, tror inte på mig själv, orkar inte ta tag i saker, är lat osv osv. Jag försöker jobba med det men det går så segt, jag vill inget mer än att bli en stark människa, som inte bryter ihop av minsta lilla, som inte låter sig påverkas av idioter, som skiter i andras åsikter om vissa ting som är negativt för mig osv osv osv.

Men idag tack och lov så vågade jag berätta en liten del av sanningen för min far, något jag har gått runt och tänkt på i flera månader att jag måste reda ut och jag har lurat honom men idag poff så kom sanningen ut, fick prata ut lite. Jag kände besvikelsen i hans röst men jag ser hopp ändå, detta kommer bara att bli bra även om det känns tungt just nu och jag hoppas att jag från och med idag kan nå mina mål bättre och kan bli en starkare människa.

Att ha "förlorat" sina närmaste har och tar fortfarande väldigt hårt på mig. Vaknade imorse av att tårarna forsade ner för kinderna när jag tänkte hur allt blivit, hur sviken jag känner mig, hur jag har blivit så lämnad utan någon som helst vettig anledning, det är så orättvist, och som den svaga personen jag är, som den väldigt ostabila känslomänniska som jag är tar jag det väldigt hårt och försöker bearbeta det, det har tagit på mig såpass hårt psykiskt att jag vill ge upp varjedag. Jag har fått ännu mera mindre ork, vågar inte lita på folk och är rädd för att bli sårad, nog för att jag var dessa grejer förr ändå men de har förstärkts ännu mera så det är läskigt. Sen blir jag så förvånad ibland hur människor kan vara så själviska, något jag aldrig skulle kunna bli men visst alla är lite själviska då och då t.o.m jag men så själviska att man inte bryr sig ett dugg om en vän är så sorgligt.

Usch det gör så fruktansvärt ont i mig att tänka alla dessa tankar och usch vilken deppig blogg jag har egentligen men detta är min verklighet just nu tyvärr som jag försöker ta mig igenom varje dag med nöd och näppe.

P.S håll hårt i era vänner för de rinner tydligen som sand mellan fingrarna när du minst anar det. D.S


Röstat.


Jahopp då har man röstat. Sitter just nu på bibblans dator eftersom jag förtidsröstat här så satte mig vid en dator för att chilla lite. Gjorde ett test på valkompassen igår och fick till min förvåning väldigt höga procentantal i F och MP. Men självklart högst på vänstern, lägger upp en bild senare på resultatet.

Nog om politik just nu. Imorgon är det en del band som spelar nere på kajen och jag undrar om ag ska gå, vi får se. Annars är det maskeradfest på lördag hos Zara och sen wasa. Temat är Johnny Depp. Med den korta varseln så har jag fortfarande inte kommit fram till vad fan jag sla klä ut mig till. Finns ingen med rött hår i hans filmer förutom drottningen men kläderna till det blir för svårt sen har jag fan inga lämpliga kläder heller, suck. Skitsvååårt. Skulle vilja vara Tia Dalma men har inte en brun peruk eller vara Jack Sparrow men Zara ska vara det eller den snygga bruden i Cry baby som jag nu helt plötsligt glömt namnet på men iaf rockabillybrud men det kanske är för tråkigt och ingen skulle nog fatta förutom vi, sen att vi ska ut så på wasa gör mig lite nervös hahah aja vi får se hur det blir.

Hörs sen.

Reebok.

 

Asså jävla reklam och jävla snygga rumpooooor, måste ha skorna nu bara för det! Suck.


PEPP!


Åååh jag är så pepp och exalterad inför imorgon. Drygt att vi ska upp väldigt tidigt dock, för min del äre typ runt 06.00 om inte tidigare för bussen går 07.30. Jag gillar inte att åka buss långt men det var billigast så ja. Vad jag vet lite om just nu så ser vårat lilla schema ut såhär: Åka hem till Emelies bror i Solna, chilla, fixa oss och dricka en öl eller två, sedan åka ner till Berns och Make up store visningen som jag nu kom på att jag måste ta reda på vart fan Berns ligger. Efter det vet jag inte riktigt vad vi gör men det blir nog käk och bio. På fredag blire nog lite shopping, bolaget, hem och fixa och dricka, åka till grönan lite tidigare, kanske åka något, ställa oss längst fram vid scenen, se The Baseballs, juste ska ju även träffa finaste Maygol på spelningen också hehe. Efter spelningen så eh drar vi nog till rocks tror jag och festar vidare osv och då joinar Kettil, Thomas, Angelica och Juicy också så det ska bli kul.

Har ej bestämt mig för om jag stannar kvar på lördag eller ej, det visar sig sen men stannar jag blire kanske hemmafest hos några polares polare, haha. Aja har typ packat klart och har smågrejer kvar att fixa imorgon bitti. Synd att jag inte har min iphone, hade kunnat hålla mig uppdaterad här och på facebook men näe, hoppas Emelies bror har dator, haha. Godnatt.


Stockholm med denna snygging.


Augusti... september.


 

Hm lite "höst" outfit bild typ. *Ogillas*. Iallafall idag har jag inte gjort mycket, händer inte så händelserika saker i mit lliv för tillfället förutom Stockholms trippen på torsdag som jag fortfarande peppar sjukt mycket till. Ska bli skönt att komma bort ett tag och vistas på min hemort, där jag känner mig som mest hemma, dit hela mitt hjärta längtar till att få flytta dit igen och där alla mina fina barndoms minnen finns. Men jag känner mig också hemma i Mora, har ju ändå bott här i typ 10 år? När jag är här vill jag dit och när jag är där vill jag ibland tillbaka till Mora men det är mest för lugnet i Mora och ej något annat för Sthlms stressen är en kategori för sig. Men jag tror faktiskt att jag är med en storstadstjej men fortfarande vill ha det ganska lungt, därför skulle jag nog trivas i en förort bäst. Jag menar jag kommer ju från "the förorts hood" haha. Botkyrka in my <3, Norsborg/Hallunda/Röda linjen in my <3.

 

Imorgon ska jag till skolan som jag egentligen skulle till idag men skjöt upp och ska ändå träffa Johanna, boka tågbiljetter också. Vad fan ska jag ha på mig på make up store visningen? Ska man dressa upp lite? Har ingen jävla aning.


På taket.










ok jag måste ändra bredden på bloggen så att bilderna inte hamnar utanför..suck.